Εδώ...
ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ 2015
(...)
Και αλλού…
Διοικητικό Συμβούλιο ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα... για να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια.
http://www.pasgiannina.gr/dioikisi
Βγάζω πρόεδρο και υιό... οι υπόλοιποι καψουροΠΑΣάδες σε ομηρία βρίσκονται?
http://www.pasgiannina.gr/img/images/xristobasili_panel.jpg
Και οι άλλοι οι φουκαράδες ... στην ομηρία του
… δεν θα παραθέσω άλλα.
Αλλά, επειδή αποτέτοιωσα εγώ τα φημολογούμενα "dead line" και τις ίντρικες για το "πακέτο" ... δε μου λέτε ρε γατόνια και καχριμάνια μου και μνημονιάκια μου, μέχρι την εκλογή το Δήμα όλα ήταν μέλι γάλα και μετά πιλάλα Πάτση?
Μέχρι την 29
η Δεκεμβρίου τον είχαμε τον Πασολέ στη διαχρονική πολιτική μας φαρέτρα και στα κατά νου μας “αχρείαστα” και μόλις φάνηκαν οι 168 κώλοι, ξεσκιστήκαμε όλοι?
Η αλήθεια είναι ότι, όλοι σας ποντάρατε στο Δήμα για το επόμενο βήμα… και οι Χριστοβασίληδες και οι Καχριμάνηδες.
Ξέρετε πολύ καλά ότι έχουν “παγώσει” εδώ και ένα μήνα οι διαπραγματεύσεις για τη ρύθμιση των 100 δόσεων και τώρα όλοι περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την ανάδειξη Προέδρου Δημοκρατίας, αν βγει την επόμενη εβδομάδα,
http://gr.bukvar.mk/news/christobaslh-o-ksmo-na-bohuei-thn-omda-kai-chi-ton-predro?newsid=yqTP
Ελπίζαμε όλοι οι "συμπολίτες"...
Εδώ, μιλάμε για πολύ μεγάλο Grexit στο προεκλογικό σκηνικό των Βασιλοπιτάδων και των Αμόριδων του ΠΑΣ ή αλλιώς των “συμπολιτών μας, που είχαν την ατυχία να εμπλακούν ανιδιοτελώς στα διοικητικά πράγματα της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα”… για λεζάντα και ντεκόρ των εκάστοτε προέδρων αυτής της δυστυχισμένης, της καταφρονεμένης και ξεχασμένης Ομάδας του ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ανεχόμενοι τα όσα πλείστα ξεφτιλίκια του μεγαλομετόχου με Αδειοδοτήσεις και Ευρώπες…
Η προεδροκεντρικότητα είναι ιδιότυπη στον ΠΑΣ (τύπου Χότζα, σε αντιδιαστολή Τσαουσέσκο)... όπως και να είναι όμως, ας διοικήσει και η Άρτα μια φορά, τότε τι τον λένε Πανηπειρωτικό Α.Σ.?
Και να μη ξεχνάμε τον κ. Σαμαντούρο.
Λίγα ψήφουλα αγάπης σου γυρεύω… και μη μου πείτε ρε κουφάλες παλαιοκομματικές ότι και ο κ. ΧΗΤΟΣ είναι εις εκ των “συμπολιτών μας, που είχαν την ατυχία να εμπλακούν ανιδιοτελώς στα διοικητικά πράγματα της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα”… γιατί ήταν και δεν ήταν στον ΠΑΣ, πριν έρθει… και από όσο γνωρίζω τον λένε Νίκο και όχι “Μήτσο”.
Εμ πως!!!
Για εκλογές ΠΑΣ και “για να μη μπει η πατρίδα σε περιπέτειες” (το ανέκδοτο) δεν μένει παρά να αξιοποιήσεις το επόμενο χαρτί που (λέγεται) έλεγε «Χριστοβασίλη πούλα και τον μπούλο» … το χρονίζων αυτό πρόσταγμα – πρόταγμα – σύνθημα 100αδων Πασολέδων στο οποίο εσείς κ.κ. Βασιλοπιτάδες μου κωφεύατε συστηματικά και επιμελώς στο άκουσμά του, ενώ συγγράφατε επιστολές στον Σαμαρά με τον Τασιούλα… με την Μισέλ Τσιμπού.
Ναι ρε!
Αδειάστε τον επιχειρηματία σας και αδειάστε μας τη γωνιά… πρώτα η πατρίδα (πρώην "χώρα") και μετά το τόπι σας κ. επενδυτές του φόβου και του ψεύδους.
Να ξεκουμπιστεί ο Χριστοβασίλης, αλλά να ξεκουμπιστείτε και εσείς μαζί πριν από αυτόν. Όλοι εσείς οι “συμπολίτες” που το έπαιζαν ανιδιοτελείς εργάτες του ΠΑΣ και αραδιάζατε μακέτες γηπέδων στον Κατσικά, σε μια Περιφέρεια που φτωχή και προβληματική πριν από την 7ετή κρίση… και ξαφνικά διαπιστώσατε ότι τελείται ακουσίως εμπλεκόμενοι στην λογιστική της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 196.
Αυτά συνέβησαν αφ’ ενός μεν λόγω ακατάλληλης στελέχωσης της ΠΑΕ, αφ’ ετέρου δε λόγω μιας ιδιότυπα ελλειμματικής και ιδιοτελούς λογιστικής, ώστε να θεωρείστε στην κοινή γνώμη ως ένας ακόμα κοινός παντελονιστής πλην τίμιος ποδοσφαιρικός επιχειρηματίας.
(...)
… καλά, εδώ δεν μου έκατσε ούτε 1 like!
Να ξεκουμπιστεί ο Χριστοβασίλης, αλλά να ξεκουμπιστείτε και εσείς μαζί και όσοι φάγανε από τη Βασιλόπιτα 2015.
Δεν τελειώσαμε... έχουμε να ποστάρουμε για τον νέο πρόεδρο ή παλιό πρόεδρο καινούριο αφέντη.
και
ΕΝΦΙΑ ΤΕΛΟΣ.