ayuto1966... πότε παίρνεις άδεια διακοπών?
Στο Θέμα... κάποια πράματα αφορούν τον ΠΑΣ και μόνον τον ΠΑΣ. Μα καλός μα κακός ο ΧΒ, μα έτσι ο Πετράκης μα αλλιώς... δική μας υπόθεση... δεν χρειαζόμαστε τα παπαγαλάκια του ΠΟΚ να μας προσδιορίσουν.
Και δε μου λέτε!!!...
που ήταν ο Μοιρώτσιος όταν "ψήφιζαν" τον προπονητή της χρονιάς 2014-15??? Για ποιόν παπαγάλιζε τότε??
Γράφει ο Μοιρώτσιος...
Ο ΠΑΣ Γιάννινα του Γιάννη Πετράκη εξακολουθεί να κάνει εντυπωσιακά πράγματα μέσα στο γήπεδο κι
ας μην έχει βοήθεια από μεταγραφές. Και το οφείλει κυρίως στον προπονητή. Το Gazzetta Weekend Journal
αναλύει και αποκαλύπτει τους στόχους και τις σκέψεις για το μέλλον..
Τρίχες αναλύει...
Είχε να αντιμετωπίσει τους ατζέντηδες, είχε να αντιμετωπίσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Αλλά τελικά κατάφερε και τους κράτησε όλους.... οπότε δεν χρειάζονταν μετγραφές.
Διάβασε περισσότερα στο: Όταν... ΠΑΣ κόντρα στην διοίκησή σου! | Weekend & ΠΑΣ Γιάννινα | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
Σου το είπε Μοιρώτσιο...
«Δεν θέλω κανέναν. Με αυτούς θα πορευτώ γιατί αυτοί είναι οι καλύτεροι»...
Ξέρετε, δεν θα με βάλει ο Μοιρώτσιος στο δίλημμα... αν έχω ή αν δεν έχω ρόστερ.
Μην ξεχνάτε πέρσι, αρχές και βάλε, την "άποψη" που έλεγε ότι η Ομάδα κατεβαίνει μόνη μόνη της... φέτος πιο άνετα... εκτός και αν άλλαξε η "αποψη"
Ο Πετράκης περισσεύει... ???
Ο 1
ος και ο τελευταίος που θα μιλήσει για μεταγραφές θα είναι ο Πασολές... και όχι τα παπαγάλια του ΠΟΚ.
Ως αναγνώστης... το άκαιρο αυτό κειμενάκι του Μοιρώτσιου μόνο ως "σπορά ζιζανίων" στον κόσμο του ΠΑΣ μπορώ να το εκλάβω και τίποτε άλλο...
Μας λέει πράματα ΠΑΣίγνωστα... εμφανώς και απροκαλύπτως για δικούς του λόγους.