Το ότι βγήκαμε στην Ευρώπη και έγινε το minimum των αυτονόητων για τα οποία πήρε τα δέοντα συγχαρητήρια η διοίκηση, δεν διαγράφει τα πολύ περισσότερα τα οποία έχουν προηγηθεί τα οποία αποδεικνύουν ότι η διοίκηση της ομάδας δεν έχει το ίδιο όραμα που έχουμε πολλοί από όσους γράφουμε για την ομάδα μας
Αυτό με το minimum των αυτονόητων κάπως μου τη δίνει. Αν είναι έτσι, τότε περιμένω από τον Πετράκη και τους παίκτες να κάνουν το μίνιμουμ των αυτονόητων και να μην χάνουν κανένα παιχνίδι. Έλα ντε. Γιατί τότε είναι στο απυρόβλητο ο Πετράκης; Χάσαμε τόσες φορές. Άρα λοιπόν αυτή η καραμέλα με το μίνιμουμ και τα αυτονόητα παρακαλώ να σταματήσει και να δίνονται συγχαρητήρια και όταν πράττει τα 'αυτονόητα' όπως και όταν η ομάδα κάνει το 'αυτονόητο'. Αν περιμένετε από τη διοίκηση το 100% ειδικά σε περίοδο κρίσης, τότε θα πρέπει και από την ομάδα να κερδίζει 100%. Ίδια λογική.
Δεν είχε όραμα ο Χριστοβασίλης να βγούμε Ευρώπη;
Δεν πήρε την υπόθεση Ευρώπη στους ώμους του και έκανε προσφυγή στην ΟΥΕΦΑ; Αυτό δεν είναι αυτονόητο. Ελάχιστες φορές έχει γίνει στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Δεν πήγε στο τασκεμπάμπ το 2013 ξοδεύοντας πολλά λεφτά (75 χιλιάρικα νομίζω; ); Αν ήταν αυτονόητο, τότε γιατί δεν το έκανε ο Γαυριώνιος;
Δεν είμαστε στην α' εθνική για χρόνια;
Σίγουρα έχει κάνει αρκετά λάθη και τα ξέρουμε. Το μεγαλύτερο λάθος του κατ' εμέ είναι που άφησε τον κόσμο να φύγει από το γήπεδο.
Μέρος αυτού οφείλεται βέβαια κυρίως στην κρίση που διανύουμε (οπότε θα μπορούσε να είχε καλύτερη πολιτική εισιτηρίων) και στο επικοινωνιακό του κομμάτι, που δεν τό' χει όμως πώς να το κάνουμε.
Εμείς τι όραμα έχουμε; Να πάρουμε πρωτάθλημα; Δεν νομίζω. Το θεωρώ κάπως εξωπραγματικό αυτό.
Μήπως πιο προσγειωμένα, το όραμά μας είναι να χτυπάμε Ευρώπη κάθε χρόνο και να έχουμε τον κόσμο μας;
ΟΚ. Το πρώτο σκέλος νομίζω το έχει κάνει τα τελευταία 3-4 χρόνια αλλά δυστυχώς η αδειοδότηση ήταν πρόβλημα.
Και δεν νομίζω επίτηδες ο πρόεδρος να έμενε χωρίς αδειοδότηση πέρσυ και το 2013. Απλά έφαγε γκολ και έχασε όπως κάνει η ομάδα όταν δεν κάνει το 'αυτονόητο'.
Το δεύτερο σκέλος δυστυχώς θέλει προσπάθεια και από τις δυο πλευρές. Και από τον πρόεδρο (βλέπε πολιτική εισιτηρίων) και από τον κόσμο (βλέπε 'δεν πάω στο γήπεδο για να μη δίνω λεφτά στον πρόεδρο' ενώ στην πραγματικότητα ζημιά στην ομάδα κάνουν - και δεν αναφέρομαι σε αυτούς που δεν μπορούν να διαθέσουν τα λεφτά για το εισιτήριο). Σε αυτό το κομμάτι χρειάζεται δουλειά ακόμα και από τις δυο πλευρές.