Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368364 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #4650 στις: Τετ 25 Οκτ 2017 19:17 »
Και την Κατερίνα στα επίσημα και την πρώτη γυναίκα πρόεδρο της ομάδας.Μπορεί και μεγαλομέτοχο.Να δεις μετά τιμές τα διαρκείας στα επίσημα.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4651 στις: Πεμ 26 Οκτ 2017 08:53 »
Θα έρθουμε δεύτεροι. Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος ομάδας στην Ήπειρο είναι ήδη γεγονός.
Γυναίκα πρόεδρος στην ομάδα της Παραμυθιάς!
Η Έρρικα Ντούμα έγινε μία από τις ελάχιστες γυναίκες που ανέλαβαν στην Ελλάδα την ηγεσία μίας ποδοσφαιρικής ομάδας, μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στο Δ.Σ. του Σουλίου Παραμυθιάς. Η καλλονή πρόεδρος από την Παραμυθιά, που η ομάδα της έχασε φέτος την άνοδο στη Γ’ Εθνική από τον Αστέρα Παραποτάμου, ανέλαβε τα ηνία της ομάδας και επιθυμία της είναι να τη δει να ανεβαίνει και πάλι ψηλά.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4652 στις: Πεμ 26 Οκτ 2017 09:26 »
Γνωστή αυτή.Όπως και της Θήβας παλιότερα αλλά και μερικές ακόμα.Εγώ λέω για την ομάδα μας.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #4653 στις: Τρι 07 Νοέ 2017 11:29 »
Ανέβαινα τς προάλλες προς Σαλονίκη με τη μηχανή κι εκτός από τα τοπία που χάζευα (ducks πρόσεχα και τον δρόμο), έβλεπα διάφορα τοπωνύμια και χαμογελούσα.
Λέω θα κάνω μια καταγραφή κι όταν γυρίσω να μοιραστώ τις σκέψεις με τς όμοιοτελειωμένους στον καφενέ.
Με πρόφτακε το 4-3 που μ έβγαλε από τα ρούχα μου.

Κάνει και κρύο τα ξαναφόρεσα κι αρχίζω:

Απόλλων Λάρσας: Τσεκ
Αριστερά έξοδος για Τύρναβο: Τσεκ
Δεξιά Νέοι Πόροι: Τσεκ
Αριστερά Κατερίνη: Τσεκ
Αριστερά Κολινδρός: Τσεκ
Δεξιά έξοδος για Βέροια, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα: Τσεκ
Δεξιά Καλοχώρι: Τσεκ
Αμπελόκηποι: Τσεκ
Εύοσμος: Τσεκ
Ευκαρπία: Τσεκ
Σταυρούπολη: Τσεκ

Και πόσα ακόμη τσεκ θα μου ξέφυγαν.
Και κάθε τσεκ κι ένα (τουλάχιστον) τσίπρο, 2-3 (τουλάχιστον) φίλοι και 4-5 (τουλάχιστον) ευχολόγια για τους "κρατούντες" που μας καταντήσαν να ψάχνουμε που είναι χωμένο το κάθε γήπεδο στην κάθε γειτονιά στο κάθε χωριό.

Κι σκεφτόμουν
Μπαγάσα ΚρισΜπιλ, ευτυχώς, μας τα τελείωσες όλα τα προηγούμενα, αν μας βγάλεις κάποια στιγμή κι από τα μνημόνια, που εσύ μας έβαλες, θα ζητήσουμε επισήμως να στηθεί άγαλμα έξω από τους Ζωσιμάδες.

Μετά ήρθε ο έρωτας (το 4-3), οι ομορφιές μεταξύ μας και το ξέχασα.

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 07 Νοέ 2017 13:15 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4654 στις: Δευ 04 Δεκ 2017 14:19 »
Για τις αντιδράσεις του Χριστοβασίλη: «Ο Χριστοβασίλης μπορεί να έχει αυτή τη γλυκιά φατσούλα, όμως, είναι… killer. Τον έζησα στη διαδικασία πώλησης του ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο, αυτά είναι άλλα πράγματα και δεν πρέπει να ταπεινώνουμε τη σημερινή προσέγγιση».
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/406245/koygias-gia-xristovasili-exei-glykia-fatsoyla-alla-einai

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4655 στις: Σαβ 23 Δεκ 2017 23:22 »
Το λεπόν πρόεδρα...

Κατ'αρχήν κι επειδής είμεθα πάνω απ όλα άνθρωποι σε εύχομαι τα χρόνια  πολλά...

Και τώρα πάμε στα θκα μας...

Εκτός απ το αυτονόητο που είναι η άδεια ΠΆΡΕ 1 παίκτη...
1 παίκτης στο κέντρο θα μας αλλάξει ρώτα...δε ζητάμε παπάδες...1 ρημαδοπαίκτη....

Άιντε πρόεδρα δε ζητήσαμε διαστημόπλοιο.. .
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4656 στις: Κυρ 24 Δεκ 2017 11:58 »
να συμπληρώσω ...
πρόεδρα εκτός των παραπάνω, κανόνισε μη μας φύγει κανένας από την πίσω πόρτα πάλι και ψαχνόμαστε γιατί μας κάνεις και κάτι τέτοια ενίοτε ... και χρόνια σου πολλά με υγεία

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4657 στις: Κυρ 24 Δεκ 2017 13:05 »
να συνεχισω......προεδρουλι πληρωνε κανα παιχτη γιατι κυκλοφορουνε φημες για κατι καθυστερησεις ΝΑ με το συμπαθειο....τιποτα δεν ειναι τυχαιο απο αυτα που ακουγονται και γινονται....
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #4658 στις: Τετ 27 Δεκ 2017 13:34 »

Μια ευχή για τη νέα χρονιά:

Επειδή έχεις πετύχει πολλά αλλά έχεις κάνει και "πολλά"...

Επειδή στα οικονομικά υπάρχει σκότος και βλέπω προσφυγές να σκάνε δεξιά και αριστερά.

Εύχομαι η νέα χρονιά να μας βρει με μια καινούργια διοίκηση, χωρίς προσφυγές, χωρίς χρέη και χωρίς οικονομικές αλχημείες.

Μακάρι ΧΒ να φύγεις και να έρθει κάποιος πολύ καλύτερος σου.

Με έχεις κουράσει!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4659 στις: Τετ 27 Δεκ 2017 17:14 »
αντί για μεταγραφές διαβάζουμε για την προσφυγή του Ναδάλες και ότι πιθανών ο Μαυροπάνος θα πάει από τώρα στο γαύρο ... και που είσαι ακόμα !!!
φοβάμαι ότι πάμε για πλήρη ξεβράκωμα της ομάδας τον Γενάρη ...
ωραία δωράκια μας κάνεις πρόεδρε για τη νέα χρονιά ... ευχαριστούμε πολύ, δε θα σε ξεχάσουμε

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
  • never thinking always drinking
    • Προφίλ
« Απάντηση #4660 στις: Τετ 27 Δεκ 2017 19:24 »

δεν μπορώ άλλο το πρόεδρο των ρεκόρ...

απλά θα πω πω ότι έλεγα από 2012...

ΠΟΥΛΑ ΦΥΓΕ!!!! :stop:

ΥΓ. όσοι πάσχουν από το σύνδρομο τις Στοκχόλμης, καλά θα κάνουν να ανηφορίζουν προς βορά....
και μην μας κάνουν τα μέζεα μεγαλύτερα!!!

διότι και ο γιατρός μου είπε δεν πάει άλλο....
μόνο μέζεα με κεφάλι θα είσαι..... :) :) :)
την ξέρουμε την φράση!
but our life’s are so cool...

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #4661 στις: Τετ 27 Δεκ 2017 20:15 »
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4662 στις: Τετ 27 Δεκ 2017 21:09 »
Τι να πουμε.. τα λεμε τοσα χρονια κουραστηκαμε.
Δικο του μαγαζι ειναι ας κανει οτι θελει. Απλα αν μας θελει διπλα του ας βγει να εξηγηθει αντρικια που πηρε κλιση το καραβι. Πως δημιουργηθηκε αυτη η μεγαλη τρυπα. Ποια ηταν τα εσοδα ποια τα εξοδα, τι λεφτα εβαλε, τι πηρε , που εγιναν τα λαθη και τι σκοπευει να κανει απο εδω και περα θετοντας στοχους και οικονομικους και για το αγωνιστικο κομματι.

Ολοι εχουμε δικαιωμα να κανουμε λαθη. Το θεμα ειναι να μαθαινουμε απο αυτα και να  ειμαστε ξεκαθαροι απεναντι στους ανθρωπους που ειναι διπλα μας. Η σιωπη για μενα δηλωνει ενοχη αλλα και παλι στα αρχιδια μου. Βαρεθηκα. Δεν εχω σκοπο να βγαλω καρκινο ουτε για τον χριστοβασιλη ουτε για κανενα.

Υγ. ΜΟΝΟ ΠΑΣ ειτε παιζουμε ευρωπη ειτε ειμαστε γ τοπικο.

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4663 στις: Πεμ 28 Δεκ 2017 13:38 »
Πρωτα ο πασχαλακης μετα ο κοζωρονης τωρα ο ναδαλες, ο μαυροπανος φευγατος απο τωρα με ελαχιστα σε σχεση με την αξια του χρηματα, νικη εχουμε να δουμε απ τον οκτωμβριο, η ομαδα με το ζορι βγαζει 11αδα και ο χοντρος δεν βγαινει να μας εξηγησει που διαολο παει το καραβι

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4664 στις: Πεμ 28 Δεκ 2017 13:56 »
Ευεργέτης, όπως λενε και οι περισσοτεροι
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4665 στις: Πεμ 28 Δεκ 2017 22:46 »
Τι έγινε προεδρούλη μας; Οργιάζει η πιάτσα οτι βαράμε διάλυση. Θα κατέβουμε στις 10 Γενάρη;
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4666 στις: Πεμ 28 Δεκ 2017 23:00 »
Ούτε διάλυση θα υπάρξει,ούτε τίποτα.Βέβαια το κακό είναι ότι θα έπρεπε να βγει να πει 2-3 κουβέντες.Αυτό όμως είναι το χειρότερο πάνω του.Η επικοινωνία.Δεν το έχει.Δεν.

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4667 στις: Παρ 29 Δεκ 2017 00:27 »
Εγώ θα κάνω μια μικρή σύγκριση με τον Κομποτη τον οποίο όλοι εδώ τον κοροϊδεύουν. Με τον Λεβαδειακό ανεβήκαμε μαζί στην Σούπερ Λίγκα το 2011.

1. Ο Λεβαδειακός έχει πολύ μικρότερη ομαδική βάση από μας, άρα λιγότερα έσοδα από κει.
2. Ο Λεβαδειακός δεν έχει πουλήσει τόσους παίχτες όσους εμείς αυτά τα χρόνια, συνεπώς λιγότερα έσοδα και εδώ.
3. Ο Λεβαδειακός δεν βγήκε ποτέ Ευρώπη και δεν είχε έστω αυτά τα έσοδα που είχε ο ΠΑΣ από την UEFA.
4. Παίχτες του Λεβαδειακου δεν έπαιξαν ποτέ σε εθνικές ομάδες ώστε να αποφερουν έσοδα στο ταμείο του Κομποτη.
5. Ο Λεβαδειακός έπαιρνε σχεδόν πάντα σχετικά άνετα την αδειοδότηση.
6. Πολλοί λιγότεροι παίχτες του Λεβαδειακου έχουν κάνει προσφυγή αυτά τα χρόνια σε σχέση με μας.
7. Ο Λεβαδειακός προσπάθει να κάνει και κανονικες μεταγραφες άσχετα αν αποδίδουν ή όχι. Δε στηρίζεται μόνο στο να ψάχνει τζάμπα παίχτες που μπορεί να βγουν λαχεία.

Η σύγκριση με τον Λεβαδειακό και τον Κομποτη είναι τυχαία. Στη θέση του βάλτε μια από τις περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λίγκας που μπορεί να μην είναι πλούσιες αλλά τα βγάζουν πέρα σχετικά άνετα.

Θα πει βέβαια κάποιος : "Ναι αλλά ο Κομποτης είναι βρωμικος, ενώ εμείς καθαρή ομαδα".

Οοοοοοοκ,  εντάξει.......  :stop:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4668 στις: Παρ 29 Δεκ 2017 00:52 »
Τους γάμους της Λιβαδειάς τους ξέρεις;;;Είναι ονομαστοί.
Κομπότης και fatality...

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4669 στις: Παρ 29 Δεκ 2017 09:06 »
Όποιος ενδιαφέρεται και μπορεί να αποκτήσει και να τρέξει καλύτερα την ομάδα, ας το κάνει.
Αν κάποιος ξέρει κάποιον που ενδιαφέρεται να αποκτήσει και να τρέξει την ομάδα ας το κάνει.
Από λόγια του αέρα νομίζω ότι όλοι στην Ελλάδα είμαστε χορτάτοι-δε χρειαζόμαστε να ακούμε κι άλλα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4670 στις: Παρ 29 Δεκ 2017 10:53 »
Όποιος ενδιαφέρεται και μπορεί να αποκτήσει και να τρέξει καλύτερα την ομάδα, ας το κάνει.
Αν κάποιος ξέρει κάποιον που ενδιαφέρεται να αποκτήσει και να τρέξει την ομάδα ας το κάνει.
Από λόγια του αέρα νομίζω ότι όλοι στην Ελλάδα είμαστε χορτάτοι-δε χρειαζόμαστε να ακούμε κι άλλα.

Ξέρω έναν.

Μπορείς σε παρακαλώ, εσύ που καλείς σε αγορά να μου δείξεις τα χρέη της ομάδας, τις υποχρεώσεις της, τα έσοδα, τυχόν προσφυγές κτλ;

Γιατί όταν καλείς αγοραστές χωρίς στοιχεία κάνεις μισή δουλειά!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4671 στις: Παρ 29 Δεκ 2017 11:23 »

Ξέρω έναν.

Μπορείς σε παρακαλώ, εσύ που καλείς σε αγορά να μου δείξεις τα χρέη της ομάδας, τις υποχρεώσεις της, τα έσοδα, τυχόν προσφυγές κτλ;

Μονο που ρε φιλε ο υποψηφιος δε θα την αγορασει απο εμενα την ομαδα για να του τα δωσω. Ας παει στον ιδιοκτητη να τα ζητησει αυτα τα στοιχεια, ας βαλει και 10 ορκωτους να τα επαληθευσει αυτα που θα του πει ο ΧΒ και ας προχωρησει στην αγορα αν μπορει και θελει. Αυτη ειναι η διαδικασια. Τα αλλα ειναι λογια του αερα.

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4672 στις: Παρ 29 Δεκ 2017 11:51 »
Παράθεση
Μονο που ρε φιλε ο υποψηφιος δε θα την αγορασει απο εμενα την ομαδα για να του τα δωσω. Ας παει στον ιδιοκτητη να τα ζητησει αυτα τα στοιχεια, ας βαλει και 10 ορκωτους να τα επαληθευσει αυτα που θα του πει ο ΧΒ και ας προχωρησει στην αγορα αν μπορει και θελει. Αυτη ειναι η διαδικασια. Τα αλλα ειναι λογια του αερα.

Τα λεω και τα γραφώ από παλιότερα. Μακάρι να βρεθεί ενας ανθρωπος να θέλει να επενδύσει. Δυστυχώς όμως είναι δυσκολο να βρεθεί τέτοιους καιρούς λογικος ανθρωπος να θελει να ριξει λεφτα σε αυτό που λέγεται ελληνικο ποδοσφαιρο και να εχει οραμα. Και αν υπαρχει κανενας τέτοιος δυσκολα θα ερθει κατά εδώ. Ποιος ο λογος να επενδύσει σε μια χρεωμένη ομαδα,σε μια ομαδα χωρις υποδομες και γήπεδα,σε μια ομαδα που αν κόψει 2000 εισητηρια σε έναν αγωνα πανηγύριζει γιατι ''εσπασε το φραγμα''
Οποιος σημερα διοικεί εστω και περιπτερο καταλαβαινει. Τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.
ΥΓ:Προφανως υπαρχει τεραστια ευθυνη του ΧΒ και για τα χρεη που εχει η ΠΑΕ και για τον κοσμο που απεχει.Δεν εξεταζω το ποιος φταιει, αναλύω απλα την κατασταση. Όπως θα εκανε ενας ενδιαφερόμενος αγοραστης.Και η κατασταση ειναι αυτή δυστυχως.
ΥΓ2: Καλη πρωτοχρονιά σε ολους σας συνταυροι. Με υγεια πανω από όλα. Οσο για την ομαδα προσωπικα είμαι αισιόδοξος ότι θα βρουμε τον δρομο μας. Η χρονια θυμιζει πολύ την χρονια πριν την Ευρωπη

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4673 στις: Παρ 29 Δεκ 2017 12:06 »

Ξέρω έναν.

Και εσύ λόγια του αέρα λες, όταν μιλάς για αγορές, ενώ δεν αναφέρεις τα οικονομικά στοιχεία.
Αυτό προσπαθώ να σου πω!

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #4674 στις: Παρ 29 Δεκ 2017 13:49 »
Εγω λεω ότι η διοίκηση ξανα επεσε στα λαθη παλιων ετων. Δεν έμαθε φαίνεται απο εποχης Αναστασιαδη και Χριστοπουλου οπου ειχαμε παιχτες 5 με μεγαλα συμβολαια και απο πισω εβγαιναν πιτσιρικαδες με ορεξη για μπαλα και διάκριση καθως τους πουλουσε για ψιλα....

Πηραμε αρκετες μεταγραφες μετα την Ευρωπαϊκή πορεία και δυστυχως αυτοι θελουν συμβολαια... Επίσης οταν ομαδα κανει τετοια κοιλια και εχει 2 μηνες να κερδισει παιχνιδι τοτε πως θα ερθει ο κοσμος στο γηπεδο να δει τι;.... την προσπάθεια να ξαναβγουμε Ευρώπη ναι.... αλλά μια ομαδα που χανει παιχνιδια με ανοιχτα τα ποδια οχι.

Επισης με αυτα και με αυτα που ακουμε και διαβάζουμε σε δημοσιεύματα και σαιτ για πρόσφυγες και πώληση παιχτων καλο θα ειναι οι οργανωμενοι να πανε σε συζήτηση με τον ΧΒ οχι για κράξιμο αλλά να γινει μια ενημέρωση απο τον ΧΒ για το τι εχει να πει πανω σε αυτα.
Ο ΠΑΣ ειναι ο λαος του. Και εκει θα πρεπει να δοθουν εξηγήσεις.

Μεχρι αυτη την στιγμη υπάρχει μια απολυτη σιγη.
Ειμαι ενας ΠΑΣολες οπως και όλοι μας που πινω νερο-τσίπουρο στο όνομα του ΠΑΣ και θέλω να βλεπω τον Ταύρο ψηλά.

Καλη πρωτοχρονιά σε ολους.... με μια υγιή χρονιά σε ολους και ελαφρυντικά προβλήματα.
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια