Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368615 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Kronos

• Jr. Member
  • **
  • Ζούλα όλοι οι αργιλέδες φυλαχτείτ' από τους τζέδες
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #4725 στις: Κυρ 31 Δεκ 2017 17:08 »
Δεν θελω ρε συ να βγαινει να γινει αλλος Κουγιας ο ΧΒ, αλλα οπως πηρε θεση για την φανελα της Λαρσας να βγει να παρει και μια θεση για τα οσα πεταξε η διοικηση της Λαρσας για χρεη κτλ κτλ, φτασαμε Χριστουγεννο, 2 παιχτες εφυγαν, σελιδες γραφουν οτι παιζουμε χατηρικα στην σουπερλιγκα, χρονος βγαινει θα μπει νεος και ακομη θα το παιδευουμε να ακουσουμε 4-5 λεξεις...
Με καιει και σε καιει να δεις τι γινεται, αν ειναι να μας βγει ξαναλεω μετα το θεμα αδειοδοτηση και να μας πει τα ιδια (παρουμε δεν παρουμε) οπως μας λεει καθε χρονια περιμενε εσυ μεσα στο καλοκαιρι να ξαναδεις μ.ο εισιτηριων και που θα φτασει.
Αλλα οπως ειπε και ενας συνΤαυρος πιο πριν φταινε και οι δημοσιογραφοι της πολης που δεν πηρε ενας πρωτοβουλια να πει τι γινεται ρε φιλε με την ομαδα, προσφυγες 3 φετος και ακομη η σεζον δεν βγηκε, χρωσταει στους παιχτες και γιατι;
θα παρει λιγο μπροστα η ομαδα ξανα η τερματισουμε φουλ στο Χ και μαρτυρικα καμια νικη;

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #4726 στις: Παρ 05 Ιαν 2018 12:20 »
Παράθεση
Πρώτος μάγκας ο Χριστοβασίλης

Ο Θοδωρής Βασίλης γράφει για τον Γιώργο Χριστοβασίλη ο οποίος κατάφερε να μετατρέψει την κρίση σε δημιουργία με απόλυτο κερδισμένο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι κρίσεις έχουν ένα στοιχείο δημιουργικής καταστροφής, και όχι μόνο στην οικονομία. Πρώτα εκδηλώνεται η καταστροφή και ακολουθεί η δημιουργία. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επαναπροσδιορίζουν την στρατηγική τους, έχοντας πάρει το μάθημά τους από την κρίση.

Ένας άνθρωπος που ένιωσε καλά στο πετσί του την κρίση ήταν και ο Γιώργος Χριστοβασίλης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν από τους ανθρώπους που όταν ανέλαβαν τα ηνία των Ηπειρωτών μπήκε αποφασισμένος να κάνει την διαφορά. Μεγάλα συμβόλαια σε ποδοσφαιριστές που δεν κατάφεραν ποτέ να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας κι ένα τεράστιο μπάτζετ με αποτέλεσμα να είναι καταστροφικό.

Το αλόγιστο ξόδεμα χρημάτων είχε ως αποτέλεσμα ο ΠΑΣ να μπει σε περίοδο «μνημονίων». Και κάπου εκεί στην καταστροφή άρχισε να εκδηλώνεται η δημιουργία. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης ήξερε ότι θα έπρεπε να υπάρξουν αλλαγές ώστε να μην φτάσει ο σύλλογος στην «χρεωκοπία». Το καλό γι αυτόν ήταν δεν απαιτούνταν συζητήσεις επί συζητήσεων, αφού η λύση ήταν εκεί. Αυτό που χρειαζόταν ήταν θέληση και ανθρώπους που θα υπηρετήσουν το πλάνο του. Οι άνθρωποι αυτοί βρέθηκαν, το πλάνο υπήρχε και τα αποτελέσματα μετά από λίγα χρόνια είναι θαυμαστά. Ο Ηπειρώτης επιχειρηματίας ήξερε ότι μόνο η επιστροφή στις Ακαδημίες και η ανάδειξη ταλαντούχων παιδιών θα είναι το μέλλον του ΠΑΣ Γιάννινα.

Έτσι, την τελευταία πενταετία ξεκίνησε ένα πλάνο με στήριξη στο ελληνικό στοιχείο, με παιδιά νέα με όρεξη για δουλειά που θα μπορέσουν μέσω του ΠΑΣ Γιάννινα να κάνουν το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους. Σε μια εποχή που το ελληνικό ποδόσφαιρο αιμορραγούσε οικονομικά, ο Γιώργος Χριστοβασίλης αποφάσισε να προωθήσει μαζικά τα δικά του ταλέντα προκειμένου να δημιουργεί υπεραξίες.

Με τεράστια αποθέματα υπομονής, έχοντας παράλληλα και τον βραχνά των οικονομικών προβλημάτων που σε περιορίζει σε πολλά πράγματα, κατάφερε να δημιουργήσει μια ομάδα που μπορούσε να συνδυάσει την παραγωγή ποδοσφαιριστών με τον πρωταθλητισμό. Και τα αποτελέσματα αποτελούν την απόλυτη δικαίωση για τον Χριστοβασίλη. Μέσα στις δύσκολες αυτές εποχές, ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του την έξοδο στην Ευρώπη γεμίζοντας παράλληλα και τα ταμεία του με τις πωλήσεις παικτών όπως οι Χαρίσης, Κοροβέσης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κούτρης, Βελλίδης.

Η πώληση του Μαυροπάνου αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα και αναδεικνύει ότι στα Γιάννενα έχουν βρει τον τρόπο-το απόλυτο success story του 2018 (και ας είναι μόλις οι πρώτες ημέρες του έτους)-το να καταφέρουν να ανοίξουν τις πόρτες των μεγαλύτερων brand names του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Και αυτός που θα πρέπει να πάρει τα συγχαρητήρια δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Χριστοβασίλη. Και μπορεί η κρίση να δημιουργεί ευκαιρίες, κυρίως λόγω ανάγκης εύρεσης εναλλακτικών λύσεων, αλλά αν στο πλάνο σου υπάρχουν οι λέξεις επιμονή, συνεργασία και προετοιμασία τότε μόνο κερδισμένος θα βγεις. Και στον ΠΑΣ το έχουν καταφέρει. 

http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1181445/protos-magkas-o-hristovasilis

Υ.Γ. νομίζω το άβαταρ μου τα λέει όλα  :P

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4727 στις: Παρ 05 Ιαν 2018 13:02 »
Προεδρε εχω καταλαβει που το ΠΑΣ και ειμαι μαζι σου
Προσπαθεις να πουλησεις οποιον παιχτη μπορει να σου αποφερει καλα χρηματα
Και τον κοντε αν βρεις λεφτα οσα του μαυροπανου δωστον και αυτον
Ειδικα στον παναθηναικο που πληρωνει καλα

Σιχαθηκες τη ζωη σου με αυτα τα 6.000.000 ευρω που χρωστας στην εφορια
Θες να απαλλαγεις οσο το δυνατον πιο γρηγορα απο τα χρεη για να χτισεις τον ΠΑΣ που ολοι ονειρευομαστε
Τον ΠΑΣ που θα εχει υψηλους στοχους καθε χρονο και θα μπορει να τους πραγματοποιησει
Τωρα που καταλαβες πια πως παιζεται το παιχνιδι στο ελληνικο ποδοσφαιρο, τα χρεη σε εμποδιζουν να το κανεις

Εγω θα σε περιμενω μεχρι το 2025 που θα ανακοινωσεις οτι ειμαστε απαλλαγμενοι απο τα χρεη
Και θα δηλωσεις οτι ο ΠΑΣ αλλαζει σελιδα και στοχος καθε χρονια ειναι ο τελικος κυπελλου και το πλασαρισμα στην 5αδα
Τοτε το 2025 ο πετρακης θα εχει κλεισει 11 χρονια στον παγκο και στο γηπεδο θα μαζευονται 500 ατομα με το ζορι

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4728 στις: Δευ 08 Ιαν 2018 00:39 »
Παράθεση
Χριστοβασίλης: "Στο ίδιο μοτίβο..."
Στην αθλητική Κυριακή φιλοξενήθηκε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης.
Τόνισε αναλυτικά
Μεγάλη επιτυχία για τον ΠΑΣ Γιάννινα και επαρχιακό ποδόσφαιρο. Ξένοι σκάουτερ παρακολούθησαν από τα πρώτα παιχνίδια. Συγκεκριμένα από την 3η αγωνιστική κόντρα στον Ατρόμητο.
Υπήρξε Ενδιαφέρον γερμανικών και ιταλικών συλλόγων.
Είχαμε προτάσεις από Ελληνικές ομάδες. Από τον Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Το παιδί ήθελε εξωτερικό γνωρίζοντας τις δυνατότητες του. Καταλήξαμε σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση. Μεγάλη επιτυχία για όλους μας. Πρέπει να υπάρξει το ίδιο μοτίβο και από άλλες ομάδες ώστε να αναδειχτεί το ελληνικό πρωτάθλημα και βγουν παίκτες για την Εθνικη. Ο σκάουτερ της Άρσεναλ άλλαξε συλλόγους και τον ήθελε σε όποια ομάδα ήταν.
Μας δείνει ευχέρεια από εδώ κ στο εξής. Θα κινηθούμε στο ίδιο μοτίβο. Θα γινουν προσθήκες αλλά το βάρος θα πέσει και στην απόκτηση νεαρών παιδιών. H Άρσεναλ δεν ήθελε να διερρεύσει στον τύπο κάτι μέχρι να υπογράψει και παρολίγο να τιναχτεί η μεταγραφή στον αέρα.
sportsioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #4729 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 16:02 »
Δυο χρονια απο το αγαπημενο μου θεμα,καιρος ειναι να το ξαναπιασω

Συνεχισε ετσι εξηνταβελονη,σπαγκοραμμενε,,τσιγγουναρε και θα δεις τι εστι βερυκοκο

Ποσα χρωσταει ο ΠΑΣ ρε εξυγιαντη του κωλου,που πανε τα λεφτα των μεταγραφων?Αι σιχτιρια ρε
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4730 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 16:56 »
«Τὸ λὲν οἱ πετροπέρδικες, τὸ λέει καὶ τ' ἀηδόνι.
Ὀρέ Γιῶργο Χριστοβασίλη
Γιὰ σένα μιλάει ἡ Ἤπειρος γιὰ σένα καμαρώνει.
Βάστα τὰ κλειδιά, βάσταξε γερά.
Παντοῦ σὲ κάμπους καὶ βουνά, ὃλοι μιλοῦν γιὰ σένα
Ὀρέ Γιῶργο Χριστοβασίλη
Ἐσύ ξαναζωντάνεψες Ἀργεντινῶν ὁμάδα
Βάστα τὰ κλειδιά, βάσταξε γερά.
Τὸ ὂνομά σου τώρα πιὰ, αἰώνια θὰ μείνει
Ὀρέ Γιῶργο Χριστοβασίλη
Στὶς ἠπειρώτικες καρδιές γράφτηκε καὶ δὲν σβήνει.
Βάστα τὰ κλειδιά, βάσταξε γερά.»

:joker: :joker: :joker:

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #4731 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 17:24 »
Ωρέ Δράκε, από το λιβάνισμα που του κάνεις, συμπεραίνω ότι περνάει από το μαγαζί και κατεβάζει ότι μπιφτεκοσουβλακοπαϊδάκια υπάρχουν ε;
Blue to the hair...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4732 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 18:26 »
Μην χασουμε το κελεπουρι και κλεισουμε την Β.ΙΠΕ Ροδοπης

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
  • never thinking always drinking
    • Προφίλ
« Απάντηση #4733 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 18:54 »
ο κιτσομπίλς κάνει μπίζνα...

και εμείς χαλιόμαστε στα χαμένα...

θκο τ' το μαγαζί αλλά να ξέρ' και να πλερών'...

ο τζές και τους τελευταίους πάει να τους διώξει...

δεν βλέπει τον ΠΑΣ όπως εμείς...

αυτός βλέπει το νούμερο 7 – 9 και πόσο θα πουλήσει...

ευτυχώς υπάρχει οικονομική κρίση (για αυτόν) γιατί αλλιώς θα ήταν τα πράγματα για τον μπιφτεκά...

ενώ έχω διάρκειας δεν ξαναπατώ στο γήπεδο...

αν βάλει μυαλό (είπα και το ανέκδοτο της ημέρας), το ξαναβλέπω...

:pashat:
but our life’s are so cool...

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4734 στις: Παρ 26 Ιαν 2018 21:15 »
Ωρέ Δράκε, από το λιβάνισμα που του κάνεις, συμπεραίνω ότι περνάει από το μαγαζί και κατεβάζει ότι μπιφτεκοσουβλακοπαϊδάκια υπάρχουν ε;

Μπά γιά τζαμπατζὴ τον κόβω, γιατί μία φορά πού τὸν εἶχα δεῖ στό ΟΑΚΑ, παίζαμε μέ τόν βάζελο, εἶχε σάντουϊτς στό ἀλουμινόχαρτο.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4735 στις: Σαβ 27 Ιαν 2018 15:59 »
Και οπως ετρωγε το σαντουιτσακι του,εγνεψε καταφατικα στην δηλωση του πατερα απο τα δημοσιογραφικα θεωρεια ''Περι αγνων παιδιων και χουλιγκαναριων Πασολεδων''

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4736 στις: Τρι 30 Ιαν 2018 09:46 »
Γειά σου προεδράρα γίγαντα !

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4737 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 17:33 »
Τελικα προερουλη ποιος προμηθευσε(οχι 500) αλλα κοντα στα 1000 εισητηρια ακομα!!!!!!

Τελικα δεν λενε ψεματα τα δημοσιογραφιακια της Θεσσαλονικης?

ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ..........ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

ΠΟΥΛΑ ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΡΕ ###### ΝΑ ΠΟΥΜΕ
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 09 Φεβ 2018 01:00 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4738 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 18:25 »
Από την στιγμή που εισητηρια πωλούνταν και από το viva ήταν πολύ εύκολο να προμηθευτούν τα μπαοκια όσα θέλουν.  Πάμε για άλλα. Διπλό μέσα στην Λάρισσα μια φουλ για ημιτελικό.....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4739 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 18:29 »
Με βάζελο πρέπει να τα ακούσει.Όχι εδώ μέσα.Στο γήπεδο.Πριν,κατά την διάρκεια του αγώνα,μετά.Όχι μόνο εδώ μέσα.Δεν έχει αξία αν μείνει εδώ μέσα.Στο γήπεδο.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4740 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 18:39 »
Έπρεπε να είχαν ανάψει καπνογόνα να μην είχε κόσμο με παο..
Μονο έτσι καταλαβαίνει ο χοντρόπετσος..οτι και να του πείς απο το ένα μπαινει και το άλλο βγαίνει...Αλλά στην τσέπη τον πονάει..

Για μένα κανένας στο γήπεδο. Ολοι απ έξω!

....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4741 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 18:40 »
Όχι πρέπει να τα ακούσιε.Ξανά και ξανά.Όχι μόνο εδώ μέσα ή στα σόσιαλ.Στο γήπεδο από κοντά.Ειδικά αυτός.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4742 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 20:29 »
Και να τα ακούσει οπως είπε δεν..
αυτός ακούει το ντλιν ντλιν του χρήματος.....!!!!!

Πρεπει να μας τιμωρήσουμε με 2 αγωνιστικές χωρίς κόσμο για να μην βγάλει τίποτα!
....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4743 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 20:43 »
Αμα ξηλωσουμε απο μονοι μας καρεκλακια παει 5 αγωνιστικες κεκλεισμενων?

B-)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4744 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 20:46 »
Δεν είδα να αλλάζει κάτι με την φυγή του κόσμου.Μόνο να πάμε προς το χειρότερο.Με κλειστή κερκίδα θα είναι η καλύτερη του.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4745 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 21:15 »
Το πραα για το πως προμηθευτηκαν περισσοτερα εισιτηρια ειναι αρκετα απλο και δε χρειαζονται θεωριες συνωμοσιας.
1) Μεσω internet
2) Απο τη μπουτικ κανονικοτατα. Φοιτητες υπαρχουν, φιλους εχουν. Πηγαν στη μπουτικ, πηραν για τους ιδιους πηραν και για τους φιλους τους δινοντας ονοματεπωνυμο και ΑΜΚΑ.
Για μενα δεν υπαρχει προβλημα σε αυτο.
Το προβλημα ειναι στη συγκροτημενη παρουσια τους σε μια κερκιδα ενω ειχαν εισιτηρια διασκορπισμενα και βεβαιως η εισοδος πολλων ανευ εισιτηριου

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #4746 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 21:50 »
Να μην μπορώ να βιώσω παρά μια φευγαλέα πνοή αναγνώρισης μετά την Ευρώπη, αλλά να αναγκάζομαι να διερωτώμαι ποιά είναι η μέρα που η οντότητα κ' η ιστορία του ΠΑΣ μαζί με τον κόσμο του, απαξιώθηκε χωρίς καμία ντροπή σε κοινή θέα...
Κ' το χειρότερο, να μην μπορώ με σιγουριά ν' απαντήσω στον εαυτό μου: " Στο καταραμένο μπαράζ του '84..."
Εκεί με έφτασες!!!

Να ξεπληρώνω μία Ευρώπη και μια καταξίωση που ήρθε να μου γλυκάνει "πληγές" και "κατάγματα" αγιάτρευτα μέχρι σήμερα, για να με πετάν σαν παρίσακτο από τα σκαλιά του γηπέδου και να μου λένε να πάω αλλού!!!
Πως δεν έχω δικαίωμα να καθίσω στη θέση μου...
Γιατί στην θέση μου... μέσα στο ΣΠΙΤΙ που ΕΓΩ πέρασα τα 3/4 της ζωής μου, μέσα στον ΝΑΟ της δικής μου της Ομάδας, ήρθαν ακάλεστοι κάποιοι αλλόθρησκοι να με διώξουν!!! 
Κ' δεν βρέθηκε ΕΓΚΑΙΡΑ ένας... ΕΝΑΣ!!! συνάνθρωπος-συμπολίτης από θέση ισχύος να μου αναγνωρίσει και να υπερασπιστεί το Νομικό μου τουλάχιστον δικαίωμα ότι η θέση αυτή μου ανήκει!!!
  Όχι απλώς δικαιωματικά, αλλά ΗΘΙΚΑ πάνω απ' όλα!
Αν όχι ΕΣΥ πάνω από όλους, από ποιόν θα έπρεπε να το περιμένω???

Εσύ αγαπητέ μου, πού κάθισες σήμερα??
Πόσα χρόνια ζεσταίνεις την θέση που κάθεσαι??
Μήπως γνωρίζεις εμείς όλοι οι άλλοι, για πόσα χρόνια σκουπίζαμε τα τσιμέντα πριν μπουν τα καθίσματα των γηπέδων??
Πόσες φορές τα στεγνώσαμε με τα ρούχα μας και τα ζεστάναμε με την ανάσα μας, για να κάτσουμε επάνω όσο ήμασταν ακόμη παιδάκια??
Πόσα στερηθήκαμε σαν νέα παιδιά για να βρεθούμε στο όρθιο, στριμωχτά μες το χιόνι, το χαλάζι κ' την βροχή για να δώσουμε κουράγιο στον ΠΑΣ κ' στους εαυτούς μας μια ελπίδα, πως μια μέρα θα τον δούμε να πετάει ψηλά??
Και όσοι αντέξαμε, τον πήγαμε και τον είδαμε εκεί που του έπρεπε!!!
Κ' ήσουν κ' εσύ εκεί!!
Είσαι στην καταγωγή Ηπειρώτης, τίποτε απ' αυτό δεν σε άγγιξε???

Τίποτε απ' αυτό δεν σε άγγιξε!!

Ο ΠΑΣ στα χέρια σου, ξεμακραίνει από τον αρχικό θρίαμβο της Ευρώπης.
Η αξιοπρέπεια της Ομάδας βάλλεται πανταχόθεν, χωρίς καμία αντίσταση, ενώ εμάς και τα παιδιά μας, μας πετάνε στην άκρη, μας πετροβολούν ανεμπόδιστα και κινδυνεύουμε μέσα στην ίδια την πόλη μας, από την ανικανότητα την δική σου ή του οποιουδήποτε άλλου, για να φτάνουμε σήμερα στην αδιανόητη διαπίστωση ότι το γήπεδο των Ζωσιμάδων ανήκει και επίσημα στους αδίστακτους περαστικούς χούλιγκανς και όχι στους φίλους Γιαννιώτες.

Τίποτε άλλο...

«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4747 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 21:53 »
Το λεπόν πρόεδρα....

Το διαρκείας δεν το παίρνω για την πάρτυ σου...

Το παίρνω για να παρακολουθώ την καψούρα μου...

Ως εκ τούτου δε θα σου κάνω τη χάρη να κόψω το γήπεδο....

Αλλά να με διώξεις απ τη θέση μου δεν το ανέχομαι...

Οπότε περιμένέ  με στον επόμενο αγώνα...θα σε ξαναξεφτυλίσω ρε φ@@στη...

Α και που είστε μάγκες με τα πηλίκια τολμήστε να μου ζητήσετε να ξανανοίξω το τσαντάκι μου...Ή να αφήσω απ έξω την ομπρέλα μου...Ή να πετάξω το νερό μου...κανονίστε να γίνουμε μπουρδέλο...

Αυτά και τα λέμε με τα βαζέλια...
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4748 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 21:54 »
Το πραα για το πως προμηθευτηκαν περισσοτερα εισιτηρια ειναι αρκετα απλο και δε χρειαζονται θεωριες συνωμοσιας.
1) Μεσω internet
2) Απο τη μπουτικ κανονικοτατα. Φοιτητες υπαρχουν, φιλους εχουν. Πηγαν στη μπουτικ, πηραν για τους ιδιους πηραν και για τους φιλους τους δινοντας ονοματεπωνυμο και ΑΜΚΑ.
Για μενα δεν υπαρχει προβλημα σε αυτο.
Το προβλημα ειναι στη συγκροτημενη παρουσια τους σε μια κερκιδα ενω ειχαν εισιτηρια διασκορπισμενα και βεβαιως η εισοδος πολλων ανευ εισιτηριου

πολλών ανευ εισητηρίου και άνευ ελέγχου από την αστυνομία που δεν ξέρουμε τι κουβαλαγε και ο καθένας στις τσέπες του ενω δέκα μέτρα παρα πέρα καθότανε οικογενειαρχες γιαννιώτες με τα παιδιά τους

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4749 στις: Κυρ 04 Φεβ 2018 22:04 »
Α κατσε εχω καλη μνημη τελικα

Βγαινουνε οι δημοσιογραφοι της Θεσσαλονικης και ομιλουνε πως εδωσε αλλα 500 εισητηρια ο ΧΒ για μερος της μεγαλης(οταν τρομαρα μας εμεις τους κοροιδευαμε) και στα καπακια βγαινει ο υπευθυνος ασφαλειας του ΠΑΣ το διαψευδει

Αληθεια για ποσο μαλακες μας περναει ο ΧΒ και ολο το σκυλοσοι του εκει μεσα?

ΒΡΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕ.........
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 04 Φεβ 2018 22:08 από ayuto1966 »