Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1371504 φορές)

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #4875 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 00:32 »
Δεν θέλω πρόεδρο,
ούτε να μιλάει πολύ
ούτε να ανακατεύεται πολύ
ούτε να δείχνει πως κάνει τον καμπόσο στους μεγάλους..

Την δουλειά του να κάνει και να ενισχύει την ομάδα
όσο χρειάζεται..

Τα επικοινωνιακά, δεν με απασχολούν..
Ξέρω πως ο πρόεδρος του ΠΑΣ
δεν μπορεί να "πλακωθεί" ούτε με Σαββίδη, ούτε με Μαρινάκη, ούτε με Μελισσανίδη..
Τι να το κάνω, αν κάνει πως "πλακώνεται"..?

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #4876 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 00:34 »
Δηλαδη οπως ακριβως ειναι ο ΧΒ?

Δεν μιλαει πολυ(γιατι δεν το ενδιαφερει ο ΠΑΣ)
Δεν ανακατευεται πολυ(γιατι τον ενδιαφερει η benjamin moore)
Να ενισχυει την ομαδα....Δεν υπαρχει αυτη η προταση,δεν ειναι αληθινη
Επικοινωνιακα ειναι σαν την μαρτζι
Και γιατι να πλακωθει με τους μεγαλους μια χαρα τα γκεμιαζει
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 09 Φεβ 2018 00:39 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #4877 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 00:44 »
Παράθεση
Την δουλειά του να κάνει και να ενισχύει την ομάδα
όσο χρειάζεται..
Α γειάς
Και κλείνουμε τα μάτια τώρα και βγάζουμε τις μετοχές εκτός κάδρου.
Η ομάδα από ποιόν ενισχύεται;
Από τον κανένα.
Οι τρεισίμιση υπάλληλοι τς ΠΑΕ, τρέχουν και τς έχει βγει η γλώσσα έξω να κουμαντάρουν έναν οργανισμό που χρειάζεται τόσους κι άλλους τόσους κι αλλους τόσους για να κινείται κι όλοι παρακαλάμε τα έσοδα να φτάνουν για τα έξοδα.
Η ενίσχυση και η προσφορά που ακριβώς βρίσκονται;
Sellos, αν είχες εσύ τις μετοχές, είμαι σίγουρος περισσότερο θα την ενίσχυες κι ας μην είχες φράγγο ζντζιέπ.

Αυτά δεν επανέρχομαι, μέχρι το Σαββάτο.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4878 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 01:14 »
Αν πει οτι ΘΑ μεταβιβασει σημαινει οτι το εχει κανει ηδη και εχουν δικιο αυτοι που τα λενε εδω και καιρο
Να μας πει ομως και με τα χρεη τι γινεται ακριβως
Ποσα εχουν απομεινει ,αν μειωνονται πιο γρηγορα με τα εσοδα απο τον μαυροπανο και σε ποσα χρονια θα ξεχρεωσουμε τελικα
Αν μεταβιβασει θα συνεχισει να τα πληρωνει αυτος τα χρεη?
Αν μεινει ποιο θα ειναι το πλανο της ομαδας την επομενη 3ετια?

Για να βγει να μιλησει τωρα κατι θα παιζει ετσι πιστευω
Η θα βγει να πει χαζομαρες παλι και θα γινει ακομα πιο αντιπαθητικος
Η εστω και την τελευταια στιγμη θα μιλησει για πρωτη φορα σαν αντρας
Αλλιως δεν μπορει να συνεχιστει αυτη η κατασταση
Πρεπει να παμε παρακατω χωρις αμφιβολιες για βασικα θεματα

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος Nikolaos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4879 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 01:14 »
Ο Κος Χριστοβασίλης ήταν αποτυχημένος και έπρεπε να εξοβελιστεί στο πυρ το εξώτερον όταν ο ΠΑΣ δεν αδειοδοτήθηκε, μετά έγινε επιτυχημένος όταν ο ΠΑΣ για πρώτη φορά στην ιστορία του βγήκε στην Ευρώπη και τώρα ο ίδιος άνθρωπος είναι αποτυχημένος για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αλλά πολλά που όλοι μας τα γνωρίζουμε!

Όλα τα παραπάνω δείχνουν εμένα και μόνο εμένα!

Ο Κος Χριστοβασίλης διοικεί μια επιχείρηση και έχει κάνει λάθη και θα ξανακάνει λάθη και θέλω να πιστεύω πως έμαθε και θα μαθαίνει από τα λάθη του! Και μιας και ο Κος Χριστοβασίλης ασχολείται με το επιχειρείν και με τον ΠΑΣ προσδοκά και οικονομικά οφέλη, γιατί θα πρέπει κάποιος να τον μέμφεται γι αυτό;

Το παραπάνω απευθύνεται πάλι σε μένα! Κάτι σαν τον συνήγορο του διαβόλου πες, σαν τη φωνή της λογικής;

Καλώς για κάποιους ή κακώς για άλλους, ο Κος Χριστοβασίλης ειναι ο ιδιοκτητης της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966!

Εμείς είμαστε οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα!

Και αντιλαμβανόμαστε όλοι μας την διαφορά, θέλω να πιστεύω!

Ο οπαδός οφείλει να ζητά το ανέφικτο! Ο ιδιοκτήτης οφείλει να πράττει το εφικτό! Και το ιδανικό θα ήταν ο ιδιοκτήτης να είναι και οπαδός!

Εγώ υποστηρίζω τον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν μπαίνω στη λογική της υποστήριξης ή όχι του οποιουδήποτε ιδιοκτήτη της ΠΑΕ!

Θέλω έναν ιδιοκτήτη που θα είναι και οπαδός του ΠΑΣ κι ας τον λένε όπως θέλει! Μου είναι παντελώς αδιάφορο! Θα πρέπει όμως να αποζητά το ανέφικτο και να πράττει το εφικτό!

Εγώ σαν οπαδός γουστάρω να αντιδρώ με το θυμικό αλλά οφείλω να αρθρώνω λόγο με το λογικό! Δεν το καταφέρνω συχνά κι αν ανατρέξετε στα λιγοστά μου μηνύματα θα δείτε ότι τις περισσότερες φορές κυριαρχεί το θυμικό!

Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν και χρησιμοποιώντας το λογικό, θα πω ευχαριστώ στον Κο Χριστοβασίλη γι αυτά που πρόσφερε και προσφέρει στον ΠΑΣ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν του καταλογίζω τα λάθη του που ήταν πολλά και μεγάλα! Δεν θελω όμως να πιστεύω πως κινείται με δόλο και πρόθεση να κάνει κακό στον ΠΑΣ!

Τι επιθυμώ; Το ανέφικτο! Τι θα ήθελα να γίνει; Αν είναι να φύγει, να παραδώσει τον ΠΑΣ σε κάποιον καλυτερό του! Αν μείνει, να ζητήσει συγγνώμη από τους συνοπαδούς του στον ΠΑΣ για όλα όσα συνέβησαν μέχρι τώρα και να συνεχίσει να μαθαίνει από τα λάθη του!

Παρακολουθώ τον ΠΑΣ από τα γεννητούρια του! Μου έδωσε και χαρές και λύπες και τον ευχαριστώ!

Ο ΠΑΣ λοιπόν σήμερα, μέσα στην γενικότερη κρίση, στέκεται όρθιος, και εξακολουθεί να μας δίνει χαρές και λύπες!

Πολλά στραβά, άσχημα και αναξιοπρεπή έχουν συμβεί στον ΠΑΣ μέχρι σήμερα! Όπως, έχουν συμβεί επίσης και καλά και υπέροχα και μοναδικά μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια της ζωής του!

Ο ΠΑΣ θα μας κεράσει πάλι μία από τα ίδια, λύπες και χαρές! Εύχομαι όμως να είναι ποιοτικότερες και οι λύπες και πολύ περισσότερο οι χαρές!

ΥΓ. Δεν πρόκειται να ξαναγράψω μακροσκελές μήνυμα κι ο λόγος είναι πολύ απλός! Βαριέμαι να πληκτρολογώ!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4880 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 01:21 »
sellos. Επαναλαμβανω την εκτιμηση και τον σεβασμο μου. Δεν ειπα για τσαμπουκαδες και  εξωφρενικες συμπεριφορες της διοικησης. Ουτε τον θελω λαλιστατο. Τα αυτονοητα ομως ρε αδερφε. Μια απαντηση σε ανακοινωση προσβλητικη, συκοφαντικη  που απαξιωνει μια ολοκληρη πολη  και ενα πληθος φιλαθλων ,δεν μπορουσε να βγαλει;;;; Ποιος ειναι ο Κουγιας που μας  πιανει στο στομα του οποτε γουσταρει;;; Και μεις τι ειμαστε για να τα ακουμε;;; Τοσο της καρπαζιας ρε μαγκα;;;

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #4881 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 01:27 »
Λόκε..

Δεν διαφωνεί κανείς σ' αυτό, σίγουρα όχι εγώ...
Η ομάδα δεν έχει καμία ενίσχυση από τον μεγαλομετοχό της,
ο οποίος μπορεί να μην έχει μια, αλλά είναι δικό του πρόβλημα..

Αφού συμφωνούμε λοιπόν, οι περισσότεροι με αυτό
γιατί διανθίζουμε το πούλα-φύγε με "τσιράκια", "υποτελείς" κτλπ?
γιατί υιοθετούμε πανηγυρικά τα περί "ηθικής κατάπτωσης" του ΠΑΣ Γιάννινα?
Χαρακτηρισμοί που θα μείνουν στην ομάδα, είτε μείνει, είτε φύγει ο ΧΒ.
Γιατί, οι σφοδρές αντιδράσεις ξεκίνησαν μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ
(κάποιος μπορεί να πει για την σταγόνα, αλλά κάποτε θα πρέπει να απομακρύνεται το θυμικο
και να μπαίνει η λογική).

Όσο μπορούσε ο κόσμος του ΠΑΣ, να πλακωθεί με τα όρκ και να τους πετάξει από την κερκίδα
άλλο τόσο μπορούσε και ο ΧΒ να τα βάλει με τον τσετσένο.
Εδω ολόκληρη αστυνομία, κάνει τον μλκα και εμείς ψάχνουμε τον πρόεδρο Τσάκ Νόρις? οπότε θα
πω πως επειδή του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ, υπερασπιζόμενος τον φλώρο πρόεδρο, ότι αν είχα ςγώ τις μετοχές, δεν θα ήθελα να με τσιμεντώναν πουθενά..

Και θα συνεχίσω λέγοντας πως,
αν δεν μπορεί να ενισχύσει την ομάδα, να σηκωθεί και να φύγει
και να έρθει κάποιος (αν υπάρχει) που να μπορεί καλύτερα να το κάνει..

Θα μεγαλώσει πολύ το πόστ και δεν θα διαβαστεί,αλλά θα συνεχίσω με μια ιστορία
που πιθανόν την θυμούνται κι άλλοι γιατί είμασταν καμία 500άρα εκεί..

Σαιζόν 2008-09 ή 10-11, δεν θυμάμαι. Παίζουμε Νίκαια
ημίχρονο, θύρα φιλοξενούμενων, κάποιοι δικοί μας πάνε να βγουν έξω για νερό
και στην έξοδο βρίσκονται δυο ασβέρκοτοι που μοιράζουν σφαλιάρες, χωρίς λόγο.
3-4 μέτρα πιο πέρα υπάρχει "καπελάκιας" αστυνομικός στα 50+.
Όταν του λέμε "δεν βλέπεις?"
λέει "ελάτε πιο πέρα μην μας ακούσουν"
και μας λέει " εγώ έχω οικογένεια και θέλω να γυρίσω σπίτι μου" και συνεχίσει "αφού ξέρετε τι γίνεται, πως παει το πράγμα, τι ψάχνετε?" Σαν πιο νέος τότε, μου φαίνονταν περίεργο αυτό που άκουγα, τώρα τον κατανοώ..

Αφού ξέρουμε πως πάει το πράγμα..
Και ποιος πλακώνεται με τους μεγάλους στα σοβαρά?
Εφέ, μπραβιλίκια και στο τέλος "κοτούλες" βλέπουμε παντού...

Υ.Γ.
Εις Σάββατον τα σπουδαία λοιπόν, αν και κρατάω μικρό καλάθι..

@ΠΑΣ

Νομίζω πως έχει βγάλει ανακοίνωση για παλαιότερες δηλώσεις του Κούγια.
Νταξει, τώρα, για τον Κούγια ειναι ψωμοτύρι όλο αυτό
αφού τον ξέρουμε, δεν έχει αφήσει και κανέναν ασχολίαστο..

Θεωρώ το "θυγατρική" που είπε βαρύ και πιστεύω πως το Σάββατο θα υπάρχει απάντηση.
Αλλά, αφού είναι μάγκας ο ψηλός γιατί δεν κάνει καταγγελία στην διοργανώτρια, αλλά τα λέει
με τέτοιο τρόπο που δεν θα έχει θέμα νομικό.

όλη η ζωή του Κούγια είναι μια διαρκείς επικοινωνία εντυπώσεων..

Κι αλήθεια να λέει και μόνο που το λέει αυτός
πιστεύω οποιονδήποτε άλλο, μέχρι να το αποδείξει..
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 09 Φεβ 2018 03:05 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4882 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 11:10 »
Θα δώσει τελικα η συνέντευξη ο ΧΒ το Σάββατο; Είναι οριστικό;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4883 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 13:23 »
Άραγε ο Κούγιας να έχει συμφέροντα από το να μην υπάρχει ο ΠΑΣ στην Α εθνική.Για αυτό το λόγο να πετάει σπόντες και να θέλει να μας βάλει φωτιά.Άλλωστε ποια άλλη ομάδα έμεινε από την επαρχία που να έχει κόσμο;Ο ΠΑΣ και η Λάρισα.Ο Παναιτωλικός θέλει ακόμα για να φτάσει σε βάρος φανέλας.Μπορεί να παίζουν λόγοι εμπορικότητας και συμβολαίων.Μπορεί να είναι και άλλοι λόγοι.

Υποθέσεις κάνω αλλά δεν μπορώ με τίποτα να δω με αθώο μάτι τον Κούγια.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4884 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 13:31 »
Μήπως, λέω μήπως, υπάρχει κανενας φραγκάτος υποψήφιος αγοραστής που θέλει ν'αγοράσει ομάδα, και ο ψηλος προσπαθεί να του ρίξει στάχτη στα μάτια για να αγοράσει τη δικια του; τοσα χρόνια δε ζοριζόταν, φέτος τον έπιασε; και είναι σίγουρο οτι θέλει να φύγει από τον κάμπο.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #4885 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 13:41 »
Άραγε ο Κούγιας να έχει συμφέροντα από το να μην υπάρχει ο ΠΑΣ στην Α εθνική.Για αυτό το λόγο να πετάει σπόντες και να θέλει να μας βάλει φωτιά.Άλλωστε ποια άλλη ομάδα έμεινε από την επαρχία που να έχει κόσμο;Ο ΠΑΣ και η Λάρισα.Ο Παναιτωλικός θέλει ακόμα για να φτάσει σε βάρος φανέλας.Μπορεί να παίζουν λόγοι εμπορικότητας και συμβολαίων.Μπορεί να είναι και άλλοι λόγοι.

Υποθέσεις κάνω αλλά δεν μπορώ με τίποτα να δω με αθώο μάτι τον Κούγια.

Μήπως εκκρεμεί κάποιο δικαστήριο μεταξύ των δυο για τα χρέη;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4886 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 13:50 »
Όλα πιθανά είναι.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4887 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 14:09 »
ε ειπαμε εχουν δικαστηριο για δυο μυρια

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #4888 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 14:20 »
Παράθεση
Ο κ. Χριστοβασίλης οφείλει  να μιλήσει επί της ουσίας ενώ πρέπει να κάνει κι έναν μεγάλο απολογισμό για όλα τα χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας.

1.  Να αναφέρει αναλυτικά πόσα χρήματα έχει πάρει όλα αυτά τα χρόνια από την NOVA

2.  Πόσα χρήματα έχει εισπράξει από πωλήσεις παικτών

3.  Πόσα έχει διαθέσει για την αγορά ποδοσφαιριστών

4.  Πόσα είναι τα έσοδα της ομάδας από χορηγούς, από εισιτήρια και από τα διαρκείας

5.  Που βρίσκεται το πενταετές πλάνο εξυγίανσης. Πόσα είναι τα χρήματα που οφείλει ακόμη ο ΠΑΣ σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορία

6.  Όπως και αν οφείλει ακόμη σε διακανονισμούς παικτών αλλά και σε άλλους

7.  Πόσα χρήματα έχει βάλει και ο ίδιος στον σύλλογο, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας και μάλιστα με επιτυχία

8.  Ποιο είναι το μπάτζετ της ομάδας και πως μπορεί να εξελιχθεί στην πορεία

9.  Γιατί από το καλοκαίρι και έπειτα έφυγαν παίκτες όπως οι Πασχαλάκης, Κοζορώνης, Ναδάλες κάνοντας προσφυγή στην ομάδα για τα δεδουλευμένα τους και μένοντας ελεύθεροι πήγαν σε άλλες ομάδες, χωρίς ο ΠΑΣ να επωφεληθεί από τυχόν πώλησή τους

10. Γιατί το καλοκαίρι στην ουσία απέτυχε ο σχεδιασμός, καθώς οι παίκτες που ήρθαν στο σύνολό τους, δεν έχουν προσφέρει τα προσδοκώμενα ενώ τον Ιανουάριο του 2018 δεν έγιναν μεταγραφές παρότι η ομάδα δείχνει να έχει ανάγκη

11. Τι θα γίνει με τον Πέδρο Κόντε – το μοναδικό πλέον μεγάλο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας- τον παίκτη που εξελίχθηκε στον ΠΑΣ και που οι «μεταγραφικές σειρήνες» έχουν αρχίσει να ηχούν στα αυτιά του.

12. Εννοείται ότι πρέπει να απαντήσει για όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στους «Ζωσιμάδες» και να αποφασίσει τι θα πει – με το χέρι στην καρδιά- σε όλους τους φιλάθλους που εκδιώχθηκαν κακήν κακώς από τις κερκίδες όπου είχαν εισιτήρια διαρκείας αλλά και εισιτήρια του αγώνα

13. Για όσα καταλογίζει στον ΠΑΣ ο Κούγιας περί «θυγατρικής ομάδας»

14. Θα μπορέσει η ομάδα να αποκτήσει κάποια στιγμή δικό της προπονητικό κέντρο και γήπεδο;
http://www.joinsports.gr/kanoume-14-erotisis-ston-k-christovasili-gia-tin-st-tou-savvatou-10-2-2018/
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4889 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 14:43 »
H συνέντευξη που θα γίνει; Δεν αναφέρεται κάτι στα δημοσιεύματα. Μόνο η ώρα (13:00) αναφέρεται.
Επίσης στο επίσημο site δε γίνεται καμιά αναφορά για τη συνέντευξη....

Αποσυνδεδεμένος ravpas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4890 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 15:44 »
Ένα γρήγορο...

-Μη γελιέστε. Δεν θα γίνει συνέντευξη τύπου. Θα γίνει δήλωση. Ο μεγαλομέτοχος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει μιας συνέντευξης. Νομίζω το έχουμε καταλάβει απ την 1η στιγμή.

-Δεν πρόκειται να αναφερθεί σε τίποτα απ όσα καίνε τον φίλαθλο του ΠΑΣ. Γενικολογίες, αοριστολογίες, παπαρολογίες. Ακόμα και ΑΝ μιλήσει για αποχώρηση, θα είναι στο πλαίσιο "αν βρεθεί αγοραστής εγώ αποχωρώ".

-Κανένας ΣΟΒΑΡΟΣ επιχειρηματίας δεν μπλέκει με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Εκτός πια κι αν είναι βαθύπλουτος και έχει λεφτά για πέταμα και στομάχι από ανοξείδωτο ατσάλι...

-Ο ΠΑΣ είναι μαγαζί γωνία και ορισμένοι θα έτριβαν τα μάτια τους ΠΟΣΟ ... γωνία θα ήταν αν υπήρχε ένας σοβαρός άνθρωπος στο τιμόνι. Όχι απαραίτητα ένας επιχειρηματίας που θα έπρεπε να ασχοληθεί ΚΑΙ με αυτό. Ένας πρόεδρος, ένας διαχειριστής. ΚΑΠΟΙΟΣ που θα έκανε την ευημερία του ΠΑΣ, σκοπό της ζωής του. Μόνο απ τη μπουτικ η ομάδα ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να έχει καλά έσοδα. Αλλά για ποια μπουτικ μιλάμε; Γι αυτή που παραπαίει; Έχετε μπει πρόσφατα μέσα; Εγώ μπήκα και ήθελα να φωνάξω στην υπάλληλο ( ; ) "ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩΤΗΝΠΟΥΤΑΝΑΜ;"
Δε συζητάω για το πόσο λάθος είναι η τιμολογιακή πολιτική. Είχαμε μια χρυσή ευκαιρία επί των ημερών του Χριστοβασίλη, να δημιουργήσουμε νέους ΠΑΣολέδες.  Είχαμε μια υπέροχη ευκαιρία να επιστρέψουν στο γήπεδο όσοι δυσκολεύονται οικονομικά. Γιατί μη τρελαθούμε κιόλας, δεν έχεις το Αμστερνταμ Αρίνα... Εγώ με τα μαθηματικά έχω τσακωθεί. ΑΛΛΑ, πείτε μου γιατί θα τρελαθώ. 16 εντός έδρας ματς πρωταθλήματος. Βγάλε βρε χαμένε 100 ευρώ διαρκείας και τα παιδιά έως 12 ετών ΔΩΡΕΑΝ να σου γεμίσει το γήπεδο! Κάνε μια κίνηση ότι κατανοείς σε ποιους απευθύνεσαι. Βγάλε οικογενειακά με την υποσημείωση πως αν έστω ένας γονιός είναι άνεργος η τιμή είναι ακόμα χαμηλότερη. Κάνε δόσεις. Ο άνεργος τι να το κάνει που του χεις το διαρκείας 90 ευρώ; Που θα τα βρει να στα δώσει ντουκου;
Αν δεν φροντίσεις για όλους, προφανώς και ο φίλαθλος θα επιλέξει να δει 4-5 ματς μες τη χρονιά. Θα πάρεις 50 ενώ θα μπορούσες να χεις πάρει 100 και ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!

Το "μαγαζί" για να ναι γωνία, πρέπει να το φροντίζεις. Να το καθαρίζεις, να το γεμίζεις εμπόρευμα, να προσέχεις τον πελάτη και να τον κρατάς ικανοποιημένο με τις υπηρεσίες και με τις τιμές σου για να ξαναρθει. Και έτσι, ΑΝ κουραστείς και θες να πας στο χωριό σου να κοιτάς τα πουρνάρια, να βρεις άμεσα έναν σοβαρό άνθρωπο να στα χώσει χοντρά για το καλοστημένο μαγαζί σου και να περάσεις ζωή χαρισάμενη.

Έχω καταλάβει κάτι λάθος; Η λογική σκέψη κάπως έτσι δεν πάει; Τι, όχι;

-Διάβασα για Β' και Γ' εθνικές. Ναι, εκεί γίναμε ΠΑΣ. Ναι, γνωρίσαμε όλες αυτές τις σκατόφατσες που ακόμα σκάμε χαμόγελα όταν τυχαίνει και τις συναντάμε. Ναι, κάναμε ωραίες εκδρομές και δεθήκαμε ο ένας με τον άλλο. ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Κανείς δεν θέλει να ξαναδεί τον ΠΑΣ εκεί. Φτάνει, χορτάσαμε. ΓΚΩΣΑΜΕ και σχόλασαν και οι σόδες.

Υ.Γ. Νομίζαμε ως τώρα πως ο Θεός/ η Παναγιά/ το σύμπαν/ η μοίρα, μας χρωστάνε μια χαρά μεγάλη. Οι χαμένοι νομίζαμε πως θα ταν μια Ευρώπη για παράδειγμα. Εγώ πίστευα και πιστεύω, πως η χαρά που μας χρωστάει ο όποιος, είναι ένας σοβαρός άνθρωπος, τόσο τρελός με την Ήπειρο και την ομάδα, τόσο γιούχου με ότι γελοιότητα μπορεί να συναντήσει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, και με λεφτά που δεν θα τα κλάψει ποτέ. Ναι, αυτή τη χαρά μας χρωστάει η ζωή...

Υ.Γ.2 Σιγά μην ήταν γρήγορο...

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4891 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 16:31 »
Εχεις δικιο οτι χρειαζεται ενας τετοιος ανθρωπος ,αλλα που να τον βρουμε
Υπαρχει κανενας εστω και λιγο παθιασμενος με το ποδοσφαιρο και τον ΠΑΣ?
Αν υπηρχε παπαδες θα καναμε
Ειναι πανευκολο για καποιον που εχει χρηματα και ξερει ποδοσφαιρο να εχει καλη ομαδα και να την κραταει σε υψηλο επιπεδο

Ο δικος μας λειτουργει κανοντας αρπαχτες
Αυτο μας αποδεικνυει καθε μερα που περναει
20 ευρω το εισιτηριο περυσι και αντι να το κατεβασει αυτος το πηγε 25
Κατσαπλιαδικες και χωριατικες συμπεριφορες
Επαγγελματισμος μηδεν απο τη στιγμη που πουλας προιον

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος ravpas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4892 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 16:33 »
A! Κάτι που ξέχασα. Τον Χριστοβασίλη τον ξέραμε. Ξέραμε ποιος είναι. Δεν ήταν νέος στο ποδόσφαιρο. Αυτό για να μη πέφτουμε -τάχα- απ τα σύννεφα.

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4893 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 16:55 »
A! Κάτι που ξέχασα. Τον Χριστοβασίλη τον ξέραμε. Ξέραμε ποιος είναι. Δεν ήταν νέος στο ποδόσφαιρο. Αυτό για να μη πέφτουμε -τάχα- απ τα σύννεφα.
Απόλυτο δίκιο έχεις.Κανείς δεν ξεχνάει ότι στην πρώτη δίκη για τα στημένα ήταν κατηγορούμενος.Τελικά αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών αλλά από ότι φαίνεται οι κακές συνήθειες δεν μπορούν να κοπούν εύκολα.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4894 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 17:10 »
Εχεις δικιο οτι χρειαζεται ενας τετοιος ανθρωπος ,αλλα που να τον βρουμε
Υπαρχει κανενας εστω και λιγο παθιασμενος με το ποδοσφαιρο και τον ΠΑΣ?
Αν υπηρχε παπαδες θα καναμε
Ειναι πανευκολο για καποιον που εχει χρηματα και ξερει ποδοσφαιρο να εχει καλη ομαδα και να την κραταει σε υψηλο επιπεδο

Όπως ποιος; Πείτε μου έναν που πέρασε από επαρχιακή ομάδα. Αλλά πριν ονομάσει κανείς αυτόν τον έναν, να σκεφτεί και το πως έχει αντιμετωπιστεί από τους φιλάθλους της ομάδας που διοικεί.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4895 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 17:42 »
Sorry αλλα αν νομιζω οτι εχετε πολυ μικρη ιδεα για την ομαδα δεν εξηγειται αλλιως....

Ο ΠΑΣ επρεπε τουλαχιστον να συγκρινεται με την Λαρισα
Και ομως εμεις εχουμε καταφερει να συγκρινομαστε με τον Απολλωνα και την Ξανθη οπου και παλι μας τρωνε λαχανο

Θελετε δεν θελετε τα Γιαννινα ειναι 6-7(παντα μπερδευομαι) μεγαλυτερη πολη της Ελλαδος,ο ΠΑΣ επισης στα νουμερα οπαδων καπου εκει ειμαστε,αν δεχεστε και ειστε ευχαριστημενοι με τα καμωματα αυτουνου και να αντιμετωπιζουμε την ομαδα μας ως τσιρακια των μεγαλων,μαλλον σε λαθος δρομο βαδιζουμε ολοι

Ξαναλεω οτι και να γινει

Μαθημενα ειναι τα βουνα απο τα χιονια,δεν ειμαστε πρωταρηδες πλεον

p.s O Aπολλων πηρε τον Στοουκ οπου επαιζε για χρονια στην Σελτικ

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4896 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 17:57 »
Και για ποιο λογο να συγκριθω με την Λαρισα την Ξανθη τον Απολλωνα ή με οποιοδηποτε αλλο;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4897 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 18:30 »
Μα και για αυτο τον λογο τα εγραψα.....

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4898 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 18:50 »

Ναι αλλα τωρα επαιζε στην Χιμπερνιαν στο Εδιμβουργο το οποιο ειναι γνωστο για τους

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4899 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 19:06 »

Ναι αλλα τωρα επαιζε στην Χιμπερνιαν στο Εδιμβουργο το οποιο ειναι γνωστο για τους

ρε βλάχο,η Hibernian ήταν η ομάδα του ηγέτη της Ιρλανδικής εξέγερσης James Conolly....

" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro