Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368607 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #4950 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 15:15 »
Προσωπικά στα πελέ μου αν έκανε καταγγελία στον ΠΑΟΚ.

Ένα μόνο πράγμα μας πείραξε όλους: Ότι έκανε την Τούμπα Ζωσιμάδες. Το έχει κάνει και παλιότερα με τα σκουλήκια.

Και με βάση αυτό απαντάω στα ποστ όλων όσοι στηρίζετε το ΧΒ, χωρίς κριτική και σας λέω αυτό:

Αν δεν μπορεί να εξασφαλιστεί και να αναπαραχθεί η φίλαθλη και οπαδική βάση της ομάδας αλλά τουναντίον να συρρικνώνεται και να πληγώνεται ηθικά με ενέργειες σαν αυτές του ματς με Π.Α.Ο.Κ., τότε δεν υπάρχει άλλη διέξοδος από τη φυγή, έστω και αν αυτή σημάνει διάλυση.

Γιατί όταν καταρρακώνεις τον κόσμο σου και τον ντροπιάζεις τότε το κακό είναι απείρως μεγαλύτερο και η διάλυση θα είναι βέβαιο ότι θα έρθει και θα είναι πολύ πιο βαθιά σε χρόνο και έκταση.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΠΠΟΥΣ

• Jr. Member
  • **
  • ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ....
    • Προφίλ
« Απάντηση #4951 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 15:18 »
Πάντως εκεί που απαντάει για τον κοντέ ουσιαστικά αποκαλύπτει την συνάντηση στο Μακεδονία palace η κάνω λάθος

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4952 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 15:26 »
Μιλησε και δεν ειπε τιποτα. Για τον κουγια κι τις δηλωσεις του δεν ειπε τιποτα, οταν εχεις μια εταιρεια και καποιος την διαβαλλει οποτε κανει ζημια στην εικονα της εταιρειας ενας σοβρος επιχειρηματιας που ειναι καθαρος θα εκανε αγωγη, ο δικος μας πεταει την μπαλα στην εξεδρα, αυτο κατι λεει. Ενας σοβαρος επιχειρηματιας που βλεπει οτι του καταστρεφουν την περιουσια (παοκτζηδες) και του διωχνουν τους πελατες του (ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΑΣ) κανει τα παντα για να ξανακερδισει τους πελατες και κανει τα παντα να τιμωρηθει ο υπαιτιος ( παοκ- σαββιδης) και το κυνηγαει με ολα τα μεσα, ο δικος μας δεν το εκανε, αυτο κατι λεει Και το κερσακι ειναι εκει που λεει για το οτι συναντηθηκε στο Μακεδονια παλλας για να μην κατεβουν πολλοι παοκτζιδες οπως ακουγοταν αλλλα μας ειπε οτι μιησε για τον κοντε για να μην φυγει τωρα ..χαχα μονος του ρουφιανευτικε, Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΝΤΕ ΠΑΟΚ .ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ παρωδια με τον προεδρο να μην λεει τιποτα και τους δημοσιογραφους να μην τον στριμωγνουν ουτε μια στιγμη με τις ερωτησεις τους.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #4953 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 15:35 »
aelfc.gr

Προσωπική δήλωση κ. Αλέξη Κούγια
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018

Με πληροφόρησαν συνεργάτες μου για τις σημερινές δηλώσεις του ιδιοκτήτη του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργου Χριστοβασίλη στις οποίες, όταν του έγιναν ερωτήσεις για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΠΑΣ Γιάννινα και για τα χρέη του ΠΑΣ Γιάννινα στην εφορία, όσον αφορά μεν το ιδιοκτησιακό δεν απήντησε τίποτα, όσον αφορά δε τα χρέη προς την εφορία είπε σωρηδόν ψέματα.

Για το ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του 51% της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από 27/2/2015 θα ενημερώσω τόσο τους αρμοδίους, όσο και τους έλληνες φιλάθλους στις 27/2/2018 όταν και θα συμπληρώνονται 3 χρόνια από τη μεταβίβαση του 51% των μετοχών αυτής της σημαντικής, για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την αξιοπιστία του, ελληνικής ομάδος.

Όσον αφορά τα χρέη προς την εφορία, τα οποία ο κ. Χριστοβασίλης παραδέχτηκε ότι πέρυσι το Μάιο ήταν 8 εκατομμύρια ευρώ (άλλωστε πως να το διεψεύσει, αφού σε δικαστήριο του Μαίου 2017 ήμουν και ό ίδιος δικηγόρος κατηγορουμένων για αυτά τα χρέη), είπε ως συνήθως για το τι οφείλει σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα χοντροειδέστατα ψέματα.

Είπε ψέματα τόσο για το ύψος της σημερινής οφειλής, η οποία αγγίζει τα 7 εκατομμύρια ευρώ και είπε και συκοφαντικό ψέμα για εμένα και τους συνεργάτες μου εκείνη την εποχή, αφού από τα στοιχεία της εφορίας τα οποία έχω στα χέρια μου, στη δική μου πενταετία ιδιοκτησίας, μετά από έλεγχο που έγινε, βεβαιώθηκαν μαζί με τα πρόστιμα, δηλαδή 100% παραπάνω, ποσά τα οποία εκκρεμούν στα δικαστήρια ύψους 253.000€, στη δε δική του πενταετία παραβάσεις ποσού 7.700.000€.

Στη συνέντευξη τύπου που θα δώσω στις 27/2/2018 θα αποκαλύψω τόσο το όνομα αυτού που αγόρασε την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά κυρίως ποια πώληση και αγορά προηγήθηκε από στενότατο συγγενικό πρόσωπο του ανθρώπου που αγόρασε τις μετοχές του ΠΑΣ Γιάννινα σε πολύ σημαντικό πρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά την αναφορά του για την απειλή αφαίρεσης 3 βαθμών από την ΑΕΛ για τη μη καταβολή του πριμ συμμετοχών του Μπόγιοβιτς και τον σχολιασμό που έκανε για τη χθεσινή σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ για το συγκεκριμένο θέμα, εγώ αναγκάζομαι να δηλώσω ότι, εάν είχα χάσει με προσφυγή τον Πασχαλάκη για 1.000€, τον Κοζορώνη για 2.000€, τον Ναδάλες για 3.000€ και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχαν διώξει τους Γιαννιώτες οπαδούς μου από τις θέσεις των επισήμων για να κάτσουν σαν "πασάδες" οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ, όχι συνέντευξη τύπου δεν θα έκανα, αλλά θα είχα εξαφανιστεί και από την πόλη.

Και ένα τελευταίο ερώτημα: Όταν δεν έχεις να πληρώσεις χιλιάρικα, όταν πουλάς το 51% πριν τρία χρόνια, που βρίσκεις χρήματα και πληρώνεις 1.000.000€ το χρόνο στην εφορία;

Τα υπόλοιπα στις 27/2/2018.

Και μία συμβουλή: Επειδή εγώ ήμουν για 10 χρόνια συνιδιοκτήτης τον Ηρακλή, για 5 χρόνια ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, για 7 χρόνια ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής και είμαι δυόμιση χρόνια ιδιοκτήτης της ΑΕΛ και δεν είχα ποτέ τη λύση ενός συμβολαίου ποδοσφαιριστού μου με προσφυγή, είχαν πάντοτε οι ομάδες μου φορολογική και ασφαλιστική εμημερότητα, δεν είχα έσοδα ποτέ από την πώληση έστω κι ενός παίκτη και σου άφησα έναν ΠΑΣ Γιάννινα με 30 παίκτες, μεταξύ των οποίων και αυτοί που παίζουν ακόμη, ο Αλέξης Μιχαήλ και ο Ευρπίδης Γιάκος, σου άφησα ένα προπονητήριο με υπερσύγχρονα γυμναστήρια, με 2 γήπεδα με χόρτο, με καταπληκτικές εγκαταστάσεις γραφείων, αλλά το κυριότερο από όλα με γεμάτο γήπεδο, εσύ που έχεις καταντήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα ένα θλιβερό καταχρεωμένο παράρτημα να προσέχεις κάθε λέξη που λες για μένα, γιατί οι απαντήσεις θα είναι πολύ σκληρές και με γραπτές αποδείξεις.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4954 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 15:36 »
Διάβασα τη συνέντευξη στο passports.
Αν είναι αληθές, και είναι κάτι που μπορεί να ελεγχθεί, το γεγονός της μείωσης του χρέους είναι πολύ σημαντικό.
Όσον αφορά στα περί καταγγελιών Κούγια, με τα ολίγα που γνωρίζω από ΑΕ ως επί 25ετία λογιστής, θεωρώ ότι ουδεμία μεταβίβαση μετοχών ΑΕ μπορεί να μείνει κρυφή. Δεν είναι κάτι θεωρητικό το μετοχολόγιο μίας ΑΕ, είναι κάτι που αποτυπώνεται και γνωστοποιείται.
Τα υπόλοιπα περί ΠΑΟΚ, θυγατρικών, σχέσεων με οπαδούς κλπ. είναι ζητήματα που ερμηνεύονται και αξιολογούνται καταπώς τ' ακούει ο καθείς και κατατί θα ήθελε ν' ακούσει.

Αποσυνδεδεμένος ravpas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4955 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 15:43 »
Συμπέρασμα 1ο: Έκανε συνέντευξη τύπου για να μην πει ΤΙΠΟΤΑ.
Συμπέρασμα 2ο: Πριν ακόμα διαβάσουμε την "συνέντευξη", διαβάσαμε μακροσκελή ανακοίνωση του Κούγια ο οποίοε δυσκολεύομαι να πιστέψω πως μπλοφάρει.
Εν αναμονή όμορφων στιγμών...

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4956 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 15:49 »
Εγινε συνεντευξη τυπου προγευμα για να περιμενουμε την κανονικη του κουγια στις 27/2
Ναι σαι καλα ρε προεδρε που κρατας το ενδιαφερον αμειωτο

Πηραμε σουηδοοοοοοοοοοοοοοοο  ρεεεεεεεεεεεεεε
Η καλμααρ τεραστιος συλλογος
Θα διακινδυνευσω να πω οτι θα ανεστεναξουν τα διχτυα με κοντε-χελκβιστ
15 γκολ και οι 2 μαζι μεχρι το τελος του πρωταθληματος

:pas: :pashat: :joker:
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 10 Φεβ 2018 15:53 από born_in_drakolimni »

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4957 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 16:24 »
Διαβασα την απομαγνητοφωνηση. Καταλαβαινουμε ολοι οτι δε θα κανει καταγγελια για ΠΑΟΚ. Συναισθηματικα δε μας γεμιζει περηφανια αυτη η αοοφαση. Ορθολογικα ομως, κυνικα και ωμα, ισως να μην ειναι λαθος αυτη τη στιγμη ειδικα μιας και παιρνει μετρα προς τη σωστη κατευθυνση ωστε αυτα να μην επαναληφθουν και επιτελους φαινεται να καταλαβαινει τη σημασια του γεματου γηπεδου και του ανοιγματος στις μικρες ηλικιες.
Εντυπωσιακα τα στοιχεια για τη βελτιωση των οικονομικων που μπορει γρηγορα να μειωθουν κι αλλο αν βγουν θετικες καποιες αποφασεις δικαστηριων που αναμενονται.
Θεωρω οτι μιλησε ειλικρινα και χαιρομαι που φανηκε οτι εχει δυναμη μεσα του. Προεδρε πικρανες τον κοσμο την Κυριακη. Τα πραγματα ειναι δυσκολα αλλα υπαρχει το κομβικης σημασιας καλοκαιρι. Αν κανεις τις κινησεις που πρεπει, θα φτιαξουν τα πραγματα

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4958 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 16:26 »
Θυμάστε πριν λίγο καιρό (στο θέμα "this is kougias" ) όταν ο Τρόντζος είχε αρχικά πει αυτό το πράγμα για παε που έχει μεταβιβαστεί και ψάχναμε κάποιοι να βρούμε για ποιά ομάδα λέει. Βασικά δεν είχατε δώσει βάση οι περισσότεροι αλλά θυμάμαι οτι εγώ επέμενα κ ο μπακουλιέρος το είχε ψυλλιαστεί και το ψάχναμε. Μετά το θέμα βγήκε στον γεωργίου. Και μετά ακούστηκε ξεκάθαρα το όνομα του ΠΑΣ και συγκεκριμένα στοιχεία.
Εγώ είδα οτι η λάρισα ήταν τελευταία στη βαθμολογία και μετά από αυτά το θέμα κάνει πορεία ευρώπης με καλές διαιτησίες...

Θυμίζω σε όλους ακριβώς τι είχε πει ο αψλός:

Παράθεση
Υπάρχει το υπ’ αριθμόν 10238 και 10239 συμβόλαια στο συμβολαιογραφείο Δρόλια που αποδεικνύουν πως το 2015 μεταβιβάστηκε ιστορική ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου και κανείς δεν το έχει αναδείξει γιατί υπάρχει τρόμος. Αυτή είναι η πραγματικότητα». 

Κανένας δε βρέθηκε σήμερα να κάνει ακριβώς αυτή την ερώτηση στον δικό μας, αν γνωρίζει δλδ αυτά τα συγκεκριμένα έγγραφα;

Ο πορζίνγκις λέει σήμερα, εντελώς αμέσως (μιλάμε για χρόνο dt) από τη συνέντευξη του θκού μας

Παράθεση
Για το ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του 51% της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από 27/2/2015 θα ενημερώσω τόσο τους αρμοδίους, όσο και τους έλληνες φιλάθλους στις 27/2/2018 όταν και θα συμπληρώνονται 3 χρόνια από τη μεταβίβαση του 51% των μετοχών αυτής της σημαντικής, για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την αξιοπιστία του, ελληνικής ομάδος.

Η ημερομηνία μόνο εθιμοτυπική για την επέτειο των 3 ετών δεν είναι. Δεν το κάνει για να γιορτάσει την επέτειο των 3 ετών της μεταβίβασης. Είναι η ημερομηνία των ημιτελικών του κυπέλλου. Πόσο δίνει στο στοίχημα τη λάρισα για κατάκτηση; Θα πα να το παίξω μ φαίνεται..

ΥΓ. Άσχετο-σχετικό, θυμίζω οτι είναι δικηγόρος του μαρινάκη και ο ίδιος έχει παραδεχτεί επί λέξη οτι:

Παράθεση
Χωρίς την μεταστροφή μου στον Μαρινάκη, η Λάρισα δεν θα ανέβαινε

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4959 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 16:31 »
Κάποιοι θα πειστούν ότι και να πει.Κάποιοι δεν θα πειστούν ότι και να πει και κάποιοι θα είναι κάπου στην μέση.Εγώ κάπου στην μέση είμαι.
Βλέποντας στο passports το έχει ραγίσει το γυαλί αλλά θα αλλάξουμε το κλίμα,θα πω έχεις 10 χρόνια εδώ πέρα.Πότε περιμένεις να το κάνεις αυτό το πράγμα;Αυτό το πράγμα,η σχέση με την ομάδα,είναι κάτι ζωντανό.Κάτι που πρέπει να το προσέχεις ξανά και ξανά.Συνέχεια.
Το ξεφτιλίκι με τον παοκ πάλι τι να πω;Ξεφτίλα και ντροπή.Ευτυχώς δεν είχαμε χειρότερα.Κυρίως αυτό.Γιατί έτσι σπάει το γυαλί.Καταλαβαίνω ότι δεν μπορούμε να πάμε κόντρα,όταν ολόκληρο κράτος δεν πάει κόντρα αλλά δεν σημαίνει ότι αυτό μου αρέσει.
Στην ουσία είναι σαν να είπε περιμένετε να δείτε τι θα κάνω.Τόσα χρόνια περιμένουμε.Δεν κάνουμε και τίποτα άλλο.Να μου πεις να περιμένω και άλλο;Ποιος ο λόγος;Πράξεις θέλουμε και μάλιστα άμεσες.Χθες.Όχι σήμερα ή αύριο.

Όσο για τον Κούγια γελάω.Μάστορα τι ακριβώς περιμένεις μέχρι τις 27;Πες μας σήμερα.Μάλλον και τότε ή θα το ξεχάσεις ή θα αρχίσεις να λες ότι είπε σήμερα ο Χβ.Μας έχεις πρήξει.Όλο μέλι μέλι και τηγανίτα τίποτα.Ακόμα περιμένουμε να διαλύσεις την παράγκα της Βέροιας και του Αγροτικού Αστέρα.Πολλά δικαστήρια ανέφερες και εσύ.Οπότε μας δίνεις να καταλάβουμε ποιος είναι ο σκοπός σου.

Δεν γίναμε σοφότεροι σήμερα.Τι ακριβώς ειπώθηκε από τον οπαδό για να καταλάβω.Για το θέμα ΠΑΟΚ ναι αλλά τι.

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4960 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 16:36 »
Με ψέματα δεν γίνεται κανείς σοφότερος !!!

Αποσυνδεδεμένος kritspetalos

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4961 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 16:44 »
καλησπέρα και απο εμένα στην παρέα, φρέσκο μέλος, ελπίζω να τα λέμε συχνά!
αυτό που θέλω να πω εγώ είναι πως σε περίπτωση που αυτά που ακούγονται ισχύουν και ο ΠΑΣ εχει πουληθει (μερος του) στον ρωσοποντιο ή τον γιο του και εχει δικιο ο 3μετρος αλεξης, τι γινεται??? γιατι ξεκινησε απλά σαν μια φήμη απο γαυρο σαιτ, φτασαμαν να το ακουμε απο ραδια, ρεπορτερ και απο τον ψηλο δημοσια για ακομη μια φορα! ποιον να πρωτοκρεμασουμε τον κιτσο ή τους ρώσους??

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4962 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 16:44 »
Να ρωτησω καιεγω κατι . Και εαν οντως εγινε μεταβιβααη ψιλης κυριοτητας με χρονικο οριζοντα το 2018 ; Και εαν ο κουγιας το ξερει και γιαυτο θα πει τωρα τα στοιχεια; ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΕΓΩ..

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4963 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 16:52 »
Παράθεση
   ποσά τα οποία εκκρεμούν στα δικαστήρια ύψους 253.000€   
Ρε ψηλέ, εσύ δεν φωνάζεις συνέχεια ότι ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΕΗ???
Θα μου πεις "σιγά το ποσό"...οκ.
Αλλά είναι τόσο όσο λες???
Έχει βρωμίσει ο τόπος για κάνα 2 μυρριάκια...το δικαστήριο θα αποφανθεί.
Έχω μια δυσκολία να σε πιστέψω, γιατί άραγε?  B-)

Πρόεδρα, μου προέκυψες πολύ ρομαντικός στα ξαφνικά.
Οκ, βγήκαμε Ευρώπη.
Θέλεις στ' αλήθεια να κάνεις μαθητική κερκίδα την "7"?
Πολύ καλό, πραγματικά.
Ας πούμε ότι πιστεύω στον όψιμο ρομαντισμό σου.

Όσον αφορά το γήπεδο, όμως, θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι δεν σε πιστεύω.
Τον έβαλες ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ τον πήχη και ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΙΚΑΝΟ να σηκώσεις τέτοιο βάρος.
Μένει να με διαψεύσεις...

Επιδρομή των βαρβάρων... απάντησες αλλά δεν μου κάνει.
Το πρόστιμο ναι, ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ, αλλά για σκέψου το ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΡΩΜΑΪΚΉ ΑΡΕΝΑ!!
Οι περισσότεροι θα σου βγάζαμε το καπέλο.
Πήρες μια απόφαση ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΛΟΥΣΤΕΙΣ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ.

Τα χρέη...θα φανούνε τα πάντα, τίποτα δεν μένει κρυφό.
Πάντως κακοδιαχείριση ΕΚΑΝΕΣ!
Περιμένω την απόφαση του δικαστηρίου και...οκ, έχω καταλάβει γιατί ΣΚΟΥΖΕΙ Ο ΟΛΑΖΟΥΟΝ...  ;)

Εισιτήρια απλά και διαρκείας...σε περιμένω στη γωνία, το καλοκαίρι έρχεται, αν και την αξιοπιστία σου την έχεις χάσει.

Δηλώνεις ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ να κάνεις τα πάντα για να γυρίσει ο κόσμος στο σπίτι του...
Χε Χε Χε, με καθυστέρηση μιας 6ετίας και ο χρόνος τρέχει δαιμονισμένα.

Κόντρα με τον ψηλό, που ΦΥΣΙΚΑ και έχει ακόμη ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ...
Δεν περίμενα βέβαια να τον καλέσεις σε μονομαχία τύπου "Ελ Πάσο", αλλά δεν περίμενα να του απαντήσεις και έτσι.
Καλά τα πήγες εκεί.

Γενικώς περιμένω, το καλοκαίρι είναι πολύ κοντά, πολύ κρίσιμο και η υπομονή έχει εξαντληθεί προ πολλού...
Και μέχρι να κάνεις πραγματικότητα αυτά τα οποία ΥΠΟΣΧΈΘΗΚΕΣ, ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΑΔΟΞΑΣΤΟ...

Αποσυνδεδεμένος mpino

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4964 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 16:53 »
η δήλωση Κούγια δείχνει κατά την ταπεινή μου άποψη ότι :

1) Έχει τυλιγμένο τον Χριστοβασίλη σε μια κόλλα χαρτί
2) Ο Χριστοβασίλης είναι φερέφωνο άλλων
3) Η ομάδα ΔΕΝ ανήκει στον Χριστοβασίλη
4) Ό,τι προσπάθεια και να κάνουμε να διώξουμε τονΧριστοβασίλη, από τη στιγμή που κρυφά η ομάδα ανήκει αλλού, την επουτσίσαμεν αδέρφια

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #4965 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 16:56 »
Άμα έχει πάρει την ιδιοκτησία ο πόντιος ή ο γιος του, γιατί τρέχει και δίνει 2 δανεικούς στον βάζελο και να μην βοηθήσει την 'άλλη' εταιρεία του; Άρα ή ο φασούλας λέει ψέματα ή ο γιος είναι παπάρας (που είναι δλδ αλλά λέω...)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4966 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 17:00 »
Παράθεση
Τις δικές του εξηγήσεις για πολλά θέματα της επικαιρότητας έδωσε ο κ. Χριστοβασίλης στη διάρκειας σχεδόν μιας ώρας συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο ΕΣΙ «Ζωσιμάδες». Πριν τη συνέντευξη είχε συνάντηση με οργανωμένους οπαδούς, προκειμένου να δώσει κι εκεί διευκρινίσεις κυρίως για θέματα που είχαν να κάνουν με την κατάληψη της θύρας 4 από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, επειδή ρωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου γιατί δεν αποχώρησε η ομάδα να μη γίνει το ματς, επιφυλάχθηκε να δώσει ακριβή απάντηση και λίγο αργότερα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα διευκρίνισε ότι αν αποχωρούσε από το γήπεδο και δεν γινόταν ο αγώνας θα της επιβαλλόταν 700.000 ευρώ πρόστιμο από την ΕΠΟ, 300.000 από τη NOVA , θα έχανε το ματς στα χαρτιά και θα αφαιρούνταν επιπλέον 3 βαθμοί, κάτι που θα οδηγούσε πιθανόν και σε υποβιβασμό.
super-fm

κατα τη γνωμη μου το οτι δεν το ηξεραν απο πριν σημαινει οτι (ακομη και να ισχυουν αυτα τα νουμερα) δεν επαιξε ρολο στην επιλογη που εκανε η ΠΑΕ
Επισης αν ειχαμε σημερα ενα νεκρο ή σοβαρα τραυματιες θα εβγαιναν απο την παε να μιλησουν για νουμερα?
Αλλα ξεχασα ακουστηκε στη συνεντευξη σε μια ερωτηση οτι υπηρχαν 200 σεκιουριτι του ΠΑΟΚ. Αληθευει κυριοι αυτο?
Ακουσα επισης οτι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πληρωσει τη ζημια. θα πληρωσει τις ζημιες που εγινα ή και την οικονομικη ζημια απο οσους δεν εκοψαν εισητηριο?

Και ενα τελευταιο. Αν μαζευτουν σε καποιο παιχνιδι του ΠΑΣ 2000 κοσμος και κανει ντου σε μια θυρα του γηπεδου ποια θα ειναι η αντιδραση της ΠΑΕ? Γιατι προφανως με τους παοκτζηδες δεν τους ενοιαζε πολυ. Εκτος αν η απαντηση στο ακριβως απο πανω ερωτημα ειναι η δευτερη επιλογη οποτε θεωρηστε αυτο εδω ακυρο
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 10 Φεβ 2018 17:06 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος cm93

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4967 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 17:03 »
Στο βιντεακι που ανεβηκε στο super-fm,απ το 34:00 και μετα ακουγεται η ερωτηση του οπαδου του ΠΑΣ
Και ακολουθει η ''απαντηση'' του ΧΒ για οσους ρωτανε

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #4968 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 17:03 »
ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ
ΔΕΝ έχω διαβάσει τίποτε απ' όσα γράφηκαν.
Ήμουν στο δρόμο, όπως υποθέτω κι άλλοι φίλοι.
Προσπάθησα να καταλάβω τι παίζει και στάθηκε αδύνατον να το κάνω από δω, οπότε πλακώθηκα στα τηλέφωνα.

Σε επόμενο ανάλογο συμβάν το λοιπόν.
Αν υπάρχει λινκ (μιλάμε για τα νόμιμα, τα άλλα απαγορεύονται) ευθύς εξ αρχής πρέπει να μπαίνει. ΤΟ ΛΙΝΚ.
Αν δεν υπάρχει αναλαμβάνει κάποιος που παρακολουθεί να μεταφέρει κι εδώ όσα διαδραματίζονται, ΧΩΡΙΣ παρεμβάσεις (κατά το δυνατόν, όχι ότι δεν θα υπάρχουν).

Τεσπα ατύχησαμε σ αυτό.
Μπαίνω όταν τελείωσε να δω τι έπαιξε πλέον.
Βλέπω ένα φίλο (όποιος και νάταν δεν έχει σημασία), να τα έχει πάρει και να απαντά κάθε τρεις και λίγο.
Τόκλεισα και άρχισα πάλι τα τηλέφωνα.

Δεν ξέρω κατά πόσο είπε ή δεν είπε τίποτε ο ήπιος.
Ξέρω ότι αυτό που έγινε ήταν απαίτηση.
Αφού ολοκληρώθηκε ας μαζεύουμε τις σκέψεις μας κι ας τοποθετούμαστε  συνολικά και ΜΕΤΑ ας γίνεται κουβέντα.
Έχουν (νομίζω) και καλά κάναν σβηστεί ορισμένα απανωτά ποστς.
Θα τα στείλουμε στον αποστολέα, να τα κάνει ένα.

Πάντως σε επόμενη παρόμοια περίπτωση, θα σβήνονται οριστικά.

Σα να προσπαθούμε να κάνουμε λάιβ και χωρίς να μάθουμε την φάση να πετάγεται ο καθένας που έχει εικόνα και να λέει.
Οφσάιτ τελεία
Τι έχασε τελεία.
Ήταν φάουλ τελεία.
ΔΕΝ γίνεται έτσι αδέρφια, δεν γίνεται.

Αποσυνδεδεμένος mpino

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4969 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 17:13 »
από το 34.00 μέχρι το 43.00 ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ

http://super-fm.gr/29829/milise-gia-ola-o-christovasilis-episodia-me-paok-proklisis-kougia-ke-mellontiko-orama-video/

Αποσυνδεδεμένος cm93

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4970 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 17:19 »
Ενα πραγμα που μου εκανε εντυπωση απ την σημερινη συνενετευξη
Σε καποια στιγμη π ΧΒ λεει πως θα ρωτησουμε να μαθουμε και θα σας ενημερωσουμε ποιες θα ηταν οι ποινες αν δεν κατεβαιναμε να παιξουμε στο ματς
Συνεπως εκεινη την ωρα δεν ειχε επιγνωση των ποινων.Αρα η δικαιολογια πως δεν πηραμε την ομαδα να φυγουμε γιατι θα ειχαμε ποινες ειναι ακυρη.Πως ξερεις οτι θα εχεις ποινες,απ την στιγμη που δεν ξερεις καν ποιες ειναι?
Ολοι ενημερωθηκαν για τις ποινες μετα το τελος της συνεντευξης.Ακομα και η ΠΑΕ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4971 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 17:25 »
Το να μην ξέρεις ποιες είναι οι ποινές και το ότι υπάρχουν ποινές είναι διαφορετικό πράγμα.

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4972 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 17:30 »
Το να μη ξέρει τι του γίνεται, είναι ένα πράγμα !!!

Αποσυνδεδεμένος ravpas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4973 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 17:32 »
ΡΕ ΠΟΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ; Αν γινόταν μακελειό, τα λεφτά θα συζητάγαμε; Έχετε τρελαθεί όλοι; Δε βρέθηκε ΕΝΑΣ να του πει "ΤΙ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΡΕ;";

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4974 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 17:32 »
Παράθεση
Και 4ος στόχος, για να πετύχουμε τη συνεχόμενη πορεία στην Ευρώπη, χρειαζόμαστε ιδιόκτητο γήπεδο και προπονητικό κέντρο. Μόνο τότε θα τα καταφέρουμε. Τα σχέδια υπάρχουν, είναι όλα έτοιμα, πήραμε από το Υπουργείο και κάποιες θετικές εισιγήσεις για παραχώρηση εκτάσεων δίπλα από το γήπεδο του Πανηπειρωτικού. Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι τέλος χρόνου θα προχωρήσουμε. Ίσως μετά να αποσυρθώ.

θα κανει δηλαδη μια επενδυση 30-50 εκατομμυρια και μετα θα ισως φυγει...