Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368621 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ravpas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #4975 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 17:35 »
Νομίζω ακόμα συζητάμε για πράγματα που δεν ακούσαμε/διαβάσαμε αναλυτικά.
Ιδού από super-fm

Παράθεση
Τις δικές του εξηγήσεις για πολλά θέματα της επικαιρότητας έδωσε ο κ. Χριστοβασίλης στη διάρκειας σχεδόν μιας ώρας συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο ΕΣΙ «Ζωσιμάδες». Πριν τη συνέντευξη είχε συνάντηση με οργανωμένους οπαδούς, προκειμένου να δώσει κι εκεί διευκρινίσεις κυρίως για θέματα που είχαν να κάνουν με την κατάληψη της θύρας 4 από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, επειδή ρωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου γιατί δεν αποχώρησε η ομάδα να μη γίνει το ματς, επιφυλάχθηκε να δώσει ακριβή απάντηση και λίγο αργότερα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα διευκρίνισε ότι αν αποχωρούσε από το γήπεδο και δεν γινόταν ο αγώνας θα της επιβαλλόταν 700.000 ευρώ πρόστιμο από την ΕΠΟ, 300.000 από τη NOVA , θα έχανε το ματς στα χαρτιά και θα αφαιρούνταν επιπλέον 3 βαθμοί, κάτι που θα οδηγούσε πιθανόν και σε υποβιβασμό.

Επίσης έγιναν πολλά ερωτήματα γύρω από θέματα που έχει ανοίξει ο κ. Κούγιας τον τελευταίο 1 χρόνο και τις προσβολές που δέχεται η ομάδα και πρόσωπα αυτής, χαρακτηρίζοντας γελοιότητες ότι δεν έχει τις μετοχές και ότι αν έχει στοιχεία να πάει να τα καταθέσει. Πάντως ΕΕΑ και Υπουργείο Εμπορίου έχουν όλα τα στοιχεία διαθέσιμα.

Ακόμη ο πρόεδρος ανέφερε ότι θα γίνουν ενέργειες για τους κατόχους διαρκείας ώστε να απαλύνει η ομάδα την ψυχική τους ωδίνη, ότι θα αλλάξει η πολιτική των διαρκείας από το καλοκαίρι και ότι η θύρα 7 θα δίνεται από τη νέα σεζόν σε σχολεία.

Για την περιβόητη συνάντησή του με τον Γκαγκάτση στο Μακεδονία Παλάς είπε ότι έγινε για να αποτραπεί η πώληση Κόντε και για να ενημερωθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι πρέπει να αποτρέψει τον κόσμο της να κατέβει στα Γιάννενα, γι’ αυτό και έγιναν πάρα πολλές ανακοινώσεις και εκκλήσεις και σταμάτησαν να πωλούνται εισιτήρια στο viva.gr

Όσον αφορά τα λεφτά της μεταγραφής Μαυροπάνου, είπε ότι μέχρι να ξεχρεώσει πλήρως η ομάδα την εφορία δεν πρόκειται να αλλάξει τη φιλοσοφία της και δεν μπορεί να είναι βιώσιμη αν επιστρέψει σε μεταγραφές αεροδρομίου. Ωστόσο θα συνεχιστούν μεταγραφές τύπου Κόντε και παραγωγή ταλέντων από τις υποδομές.

Τέλος ανέφερε ότι στους 4 στόχους που είχε όταν ανέλαβε την ομάδα, δεν έχει υλοποιήσει μόνο την κατασκευή νέου γηπέδου και προπονητικού κέντρου, αλλά ανέφερε ότι ως το τέλος του 2018 θα μπουν μπροστά κι αυτά τα θέματα και όταν καταφέρει να καταστήσει αυτάρκη την ομάδα, με δικό της γήπεδο και παραγωγή παικτών, τότε και θα κλείσει ο κύκλος του στον ΠΑΣ Γιάννινα:

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τη συνέντευξη και σταδιακά θα συμπληρώνονται οι ερωταπαντήσεις

https://www.facebook.com/SuperFM.104.3/videos/1938567309504678/

Πιο αναλυτικά:

Για το αν θα αποζημιωθούν οι φίλαθλοι που σηκώθηκαν από τις θέσεις του μετά την κατάληψη της θύρας 4 και ποια περιμένει να είναι η στάση των φιλάθλων μετά τα όσα έγιναν: «Από την αρχή της εβδομάδας ήταν γνωστό ότι θα γίνει είσοδος μεμονωμένων φιλάθλων. Μάξιμουμ μπορούσαμε να προσφέρουμε 700 εισιτήρια στη θύρα 7 και προσθέσαμε κάποια καθίσματα. Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων την Τρίτη. Το μεσημέρι διαπιστώσαμε ότι στη viva έφευγαν εισιτήρια σε περιοχές της Βορείου Ελλάδας. Γι’ αυτό τον λόγο επέλεξα να κάνω τη συνάντηση με τον κ. Γκαγκάτση για να δούμε τι θα κάνουμε. Του είπα ότι έπρεπε να κλείσουμε τη viva γιατί θα χάσουμε τον έλεγχο του γηπέδου. Αυτό συζητήσαμε. Από Τετάρτη αποφασίσαμε να δίνονται εισιτήρια πακέτο με τον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα, έρχονταν άγνωστοι και αγόραζαν τα εισιτήρια. Μετά την Παρασκευή πουλάγαμε μόνο με ταυτότητες από Γιάννενα, αλλά ούτε αυτό μας κάλυπτε απολύτως.

Το βράδυ της Παρασκευής ζήτησα από τον υπεύθυνο ασφαλείας μας τον κ. Βρόσγο να γίνει ραντεβού με τον αστυνομικό διευθυντή και να γίνουν ανακοινώσεις από τον ΠΑΟΚ να μην κατέβει κόσμος χωρίς εισιτήρια.

Ο αστυνομικός διευθυντής μας καθησύχασε ότι δεν θα πλησιάσει άνθρωπος χωρίς εισιτήριο. Εκτεθήκαμε και πριν χρόνια στον κόσμο μας σε ματς με τον Παναθηναϊκό και δεν θέλαμε να γίνουν επεισόδια και μας είπαν από την αστυνομία ότι σε απόσταση 100-200 μέτρων από το γήπεδο δεν θα πλησιάζει κανείς χωρίς εισιτήριο. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι.

Μία ώρα πριν τον αγώνα βάλαμε και στη νεκρή ζώνη κόσμο του ΠΑΟΚ, μήπως εκτονωθεί η κατάσταση και ξαφνικά είχε έρθει πολύς κόσμος έξω από τις θύρες.

Κάναμε ενημέρωση στον αστυνομικό διευθυντή, τον παρατηρητή και τον διαιτητή και είπαμε ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει έτσι το ματς.  Η αστυνομία έλαβε πλέον το παιχνίδι στα χέρια της και αποφάσισε να επιτρέψει την εισβολή των φιλάθλων και να γίνει ό,τι έγινε με τους κατόχους διαρκείας.

Στενοχωριόμαστε με ό,τι έγινε για τον κόσμο μας, γιατί εμείς έχουμε την ευθύνη, αλλά αυτή η ευθύνη φτάνει ως ενός σημείου.

Ευτυχώς δεν είχαμε περισσότερα γεγονότα. Κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν αν προηγούμασταν στο σκορ.

Ό,τι έγινε δεν μπορούμε να το πάρουμε πίσω. Πρέπει τώρα να δούμε πως θα βοηθήσουμε όσους αισθάνθηκαν απογοήτευση. Θα δούμε ως ΠΑΕ τι μπορούμε να κάνουμε και πολύ σύντομα θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις και θα αποκαταστήσουμε τους φιλάθλους αυτούς, αλλά και όλους, όχι μόνο αυτούς που σηκώθηκαν».

Αν μίλησε μετά τα όσα έγιναν την προηγούμενη Κυριακή με τον Ιβάν Σαββίδη και τι ειπώθηκε: «Καταρχάς όλα τα άτομα που μπήκαν στη θύρα 4 ήταν χωρίς εισιτήρια, όπως και πολλοί στη θύρα 7. Εμείς πουλήσαμε μόνο 700 σ’ αυτή τη θύρα. Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το μόνο που μας είπαν ήταν ότι θα πληρωθούν οι ζημιές που έγιναν. Το πρόβλημα το έχουμε εμείς. Δεν ξέρω τι θα μπορούσαμε να κάνουμε, από τη στιγμή που δεν είχαμε σύμμαχο την αστυνομία. Ίσως βοηθάει την αστυνομία να μη γίνουν ζημιές στην πόλη. Είναι κι αυτή μια δικαιολογία. Μάθαμε, πάντως, ότι έγιναν ζημιές και εκτός πόλης. Ίσως να μην ξαναδώσουμε εισιτήρια σε καμιά ομάδα, αλλά κι εμείς δεν θα έχουμε απαίτηση να πηγαίνουμε».

Για τον λόγο που δεν αποχώρησε ο ΠΑΣ από το γήπεδο και γιατί δεν το αναφέρει αυτό ο παρατηρητής στην έκθεσή του: «Η αφαίρεση βαθμών μπορεί να σήμαινε και υποβιβασμό. Είναι θέμα παρατηρητή γιατί δεν το έγραψε, δεν μπορούμε να τον πιέσουμε να γράψει κάτι. Ούτε καν τη γνωρίζουμε την έκθεσή του, πηγαίνει κατευθείαν στη Super League». (Μετά τη συνέντευξη διευκρινίστηκαν από την ΠΑΕ οι ποινές που είναι πρόστιμο από την ΕΠΟ 700.000 ευρώ, από τη NOVA 300.000 ευρώ, αφαίρεση 3 βαθμών και φυσικά ήττα από τον ΠΑΟΚ στα χαρτιά).

Για τον λόγο που δεν έγινε μετά κάποια καταγγελία: «Δεν έχουμε δικαίωμα να ζητήσουμε γιατί δεν κλήθηκε σε απολογία ο ΠΑΟΚ. Κι εμείς κάναμε πράγματα στο γήπεδο υπό την πίεση των γεγονότων, κι εμείς είχαμε σπασμένα καθίσματα. Δεν μπορούμε να καταγγείλουμε τον παρατηρητή ότι δεν τα έγραψε. Δεν ξέρουμε άλλωστε και τι έγραψε».

Για το τι απαντάει στον κ. Κούγια ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι παράρτημα: «Εγώ δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτόν τον κύριο που ούτε το όνομά του δεν θέλω να πω. Καλά θα κάνει να ασχοληθεί με τη δικιά του ομάδα. Θυγατρική ομάδα δεν είμαστε κανενός.  Πουλάμε παίκτες παντού. Μήπως είμαστε θυγατρική της Άρσεναλ και δεν το ξέρω; Αν ξέρει κάτι ας το πει».

Για την απόσταση που παίρνει από τις ευθύνες του ΠΑΟΚ, ενώ γνώριζαν όλοι τι θα γίνει και ενδεχομένως τον κορόιδευαν και το αν «τελειώσαμε ηθικά», που ανέφερε ο κ. Κούγιας;

«Όπως σας είπα, από τη στιγμή που αυτός ο κύριος επικαλείται κάτι, θα μπορούσαν να με καλέσουν οι αρχές, η ΕΕΑ, η Super League, το Υπουργείο και να βρει τη λύση. Τίποτα δεν συμβαίνει, άλλος είναι ο στόχος του, επιζητεί διάλογο όλα αυτά τα χρόνια και τίποτα παραπάνω. Δεν γνωρίζω κάτι, αν γνωρίζει εκείνος , ας το παρουσιάσει. Από εκεί και πέρα  γίνεται γελοίος. Χθες έβγαλε ανακοίνωση ότι φταίει ο ΠΑΟΚ για την αφαίρεση βαθμών.

Δεν τελειώσαμε ηθικά, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, η ΠΑΕ ανέβηκε σκαλοπάτι. Αυτό ανησυχεί τον συγκεκριμένο κύριο που έψαχνε τα χωριά στη δικιά του θητεία. Ασχολείται με τα Γιάννενα, κάτι τον ενοχλεί, ίσως ζηλεύει την ομάδα που επιβιώνει, που αναγνωρίζεται και πουλάει παίκτες κάτι που δεν κάνει εκείνος.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, εμείς σαν ΠΑΕ δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο, οι ποινές έρχονται από τον διαιτητή, τον παρατηρητή και τέλος. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί από εδώ και πέρα. Είναι η 3η φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο επί δικής μου θητείας.  Του χρόνου με πολύ φθηνό εισιτήριο εύχομαι να γεμίσουμε τη θύρα 7 για να μην ξανασυμβεί τίποτα».

Για το αν έχει ραγίσει το γυαλί με τον κόσμο, που ήταν η δύναμη της ομάδας και αν έγινε συνειδητά η μη ενίσχυση της ομάδας: «Κι εγώ αν ήμουν στην πλευρά του φιλάθλου θα αισθανόμουν παρόμοια. Υπάρχει ένα ράγισμα και θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε να ξαναγεμίσει το γήπεδο. Είναι μικρό γήπεδο και κάποτε το είχαμε γεμάτο. Οπωσδήποτε η οικονομική κατάσταση έχει επηρεάσει, αλλά εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε το καλοκαίρι να το γεμίσουμε.

Για τις μεταγραφές, κατόπιν συνεννόησης με τον προπονητή μας τις κάνουμε. Επειδή προωθεί κάθε χρόνο μικρά παιδιά, όπως Ντόλοβατς και Βιδάλ που δεν έπαιζαν, ζήτησε μόνο 2 μεταγραφές. Ήρθε ένα σέντερ φορ που θα είναι εδώ την Δευτέρα. Αυτά που ζήτησε ο προπονητής, αυτά κάναμε. Έπρεπε να προλάβουμε σε 6 ώρες να κλείσει η μεταγραφή και να περάσει εργομετρικά. Είναι ο Σουηδός Φίλιπ Χέλγκβιστ, είναι σέντερ φορ. Έπαιζε στην Σουηδία».

Για τους μικρούς που υπέγραψαν στη μεγάλη ομάδα: «Θα βγει ανακοίνωση την Δευτέρα. Ο Γώγος που έπαιξε με την Παίδων και σκόραρε προχθές, είναι ένας απ’ αυτούς. Δεν μας πολυβλέπουν οι προπονητές της Εθνικής. Και τον Μαυροπάνο δεν τον είχαν πάρει είδηση».

Για τα πόσα είναι τελικά τα χρέη της ομάδας, που κατά τον κ. Κούγια έχουν φτάσει τα 8 εκατομμύρια και γιατί δεν έχει προστατεύσει παίκτες και προπονητή από τις προσβολές που δέχτηκαν και αντ’ αυτού κλείστηκαν και φιλικά με την ΑΕΛ: «Το 2015 είχαμε χρέη ως «προίκα» και από προηγούμενες διοικήσεις. Από τα 8 πλέον το χρέος έπεσε στα 3,9. Θα μου πείτε για ποιο λόγο επωμιστήκαμε παλιά χρέη. Εμείς ξεκινήσαμε με το ίδιο ΑΦΜ, δεν αλλάξαμε. Όταν έγινε έλεγχος από την εφορία, τα χρέωσε στην υπάρχουσα διοίκηση. ‘Ηταν αγνώστου προέλευσης προηγούμενες διοικήσεις και δεν μπορούσε η εφορία να τα ταυτοποιήσει. Είμαστε στα δικαστήρια γι’ αυτό το θέμα. Μέχρι το καλοκαίρι θα έχει ξεκαθαρίσει πιστεύω. Το μειώσαμε αυτό το χρέος στο 50% και μας βοήθησε η πώληση ποδοσφαιριστών.

Για το δεύτερο σκέλος, Κάτι τον πειράζει τον κύριο αυτόν. Ας κοιτάξει τη δική του ομάδα και τις προσφυγές που έχει. Εδώ δεν του απαντάτε εσείς οι δημοσιογράφοι όταν σας λέει για το υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο που άφησε, εγώ γιατί πρέπει να το κάνω κάθε φορά; Σε εσάς απευθύνεται, απαντήστε του».

Για το αν έχει πουληθεί ή θα πουληθεί ο Κόντε: «Ο Κόντε και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές έχουν ρήτρα στα συμβόλαιά τους. Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε ομάδα στην υφήλιο κι αν πληρώσει τα χρήματα της ρήτρας μπορεί να τον πάρει. Δεν έχει κλείσει όμως ακόμα πουθενά. Θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε, αλλά κάθε παίκτης που κάνει τόσο καλές χρονιές, είναι σίγουρο ότι θα ζητήσει να φύγει. Αν δεν έκανα τη συνάντηση στο Μακεδονία Παλλάς ίσως να τον είχαμε χάσει από τώρα».

Για τις απώλειες Τσάβες και Πασχαλάκη με μικρά χρηματικά ποσά: «Ο Τσάβες το 2015, ενώ είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του, προτίμησε να φύγει και να πάει στη χώρα του. Όσον αφορά τον Πασχαλάκη, ενώ ήμασταν κοντά στο να ανανεώσουμε, δυστυχώς χρησιμοποίησε μαζί με τον μάνατζέρ του μια μικρή οφειλή που είχαμε απέναντί του για να φύγει.Δυστυχώς δεν έχουν όλοι τον ίδιο χαρακτήρα. Δεν τον τιμάει αυτό που έκανε, γιατί τον φέραμε από μια ομάδα στην οποία δεν έπαιζε και μπορούσε να μας βοηθήσει».

Για τη μεταγραφής Ιέ που χάλάσε: «Ο Ιέ ήταν πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά στις πρώτες προπονήσεις διαπιστώσαμε κάποιο πρόβλημα. Του κάναμε μια ειδική εξέταση στη Θεσσαλονίκη και βρέθηκε με ανεπάρκεια καρδιάς σε ποσοστό 47%. Εύχομαι να μην πάθει κάτι αυτό το παιδί. Κάποιες ειδικές εξετάσεις δεν γίνονται αμέσως. Το διαπίστωσε ο γυμναστής και τις κάναμε. Η μητέρα του είχε πεθάνει από το ίδιο πρόβλημα στα 35 της και γι’ αυτό το λόγο προτιμήσαμε να τον αφήσουμε να φύγει».

Για το αν τα χρήματα από τη μεταγραφή Μαυροπάνου επενδυθούν το καλοκαίρι σε κάτι σημαντικό: «Ό,τι χρήματα έρχονται πάνε στην εφορία, αν θα μας δοθούν ευνοϊκες λύσεις τότε θα είναι διαθέσιμα για ποδοσφαιριστές. Κάνουμε καλή δουλειά στο σκάουτινγκ, αλλά πληρώνουμε μάνατζερ. Ωστόσο δεν αγοράζουμε ποδοσφαιριστές. Οι επιλογές μας κατά 70% επιτυγχάνουν. Για τα επόμενα 2 χρόνια θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό μέχρι να έρθει η εφορία στο μηδέν. Σήμερα είμαστε η μόνη ομάδα με θετική θέση στον ισολογισμό μας. Όταν πηγαίναμε στο αεροδρόμιο με την αφρόκρεμα παικτών που έρχονταν που πήγαμε; Πέσαμε στη Β’ Εθνική».

Για το ποια είναι η θέση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την αλλαγή στο στάτους κβο του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Οπωσδήποτε αλλάξανε τα πράγματα, το βλέπουν όλοι αυτό. Ουδέτερη θα είναι και πάλι η στάση μας. Εμείς είμαστε με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ποτέ δεν ήμασταν με κανέναν. Μακάρι να κερδίσουμε και τον Παναθηναϊκό σήμερα και να σπάσουμε την παράδοση, όπως νικούσαμε και τους άλλους παλιότερα».

Για το αν έχει σκοπό να κλείσει το πέταλο της θύρας 7: «Αν δεν μπορέσουν να βγουν φτηνά διαρκείας το καλοκαίρι, σκοπός μου είναι να γεμίσω την 7 με μικρά παιδιά. Το κάναμε και στο παρελθόν, αλλά αντί για παιδιά έρχονταν μεγάλοι».

Για το αν θα γινόταν η μεταγραφή της τελευταίας στιγμής αν δε συνέβαιναν τα γεγονότα με ΠΑΟΚ: «Ήταν στο πρόγραμμα να γίνει αυτή η μεταγραφή. Την καταφέραμε την τελευταία στιγμή, δεν έγινε για να ρίξουμε στάχτη στα μάτια του κόσμου. Έχει μεγάλο φορτίο ο Κόντε και ο Σολτάνι και φοβόμασταν μη τύχει κάτι».

Για το αν η ομάδα θα λάβει αδειοδότηση: ««Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Και μετά τα χρήματα που έρχονται από τη μεταγραφή Μαυροπάνου σε δόσεις είμαστε σε θετικό ισολογισμό».

Τέλος ο κ. Χριστοβασίλης αναφέρθηκε στους 4 στόχους που είχε όταν ήρθε, με μόνο ανεκπλήρωτο τον 4ο ως τώρα: «Ξεκινώντας στον ΠΑΣ Γιάννινα είχα 4 στόχους. Πρώτον, ήθελα να παύσει η ομάδα να είναι ασανσέρ. Κλείνοντας τα 10 χρόνια η ομάδα θα είναι 8η χρονιά στη Super League και αυτό το έχω πετύχει. Εδραιώνεται πλέον η ομάδα.

2ος στόχος ότι η ομάδα θα βγει Ευρώπη, το καταφέραμε το 2013 αγωνιστικά, αλλά ο ΠΑΟ μας έστελε στο CAS και δεν έπαιξε και ο ίδιος. Το καταφέραμε όμως το 2016 και θέλουμε να την επαναλάβουμε ξανά αυτήν την επιτυχία και να είμαστε συνέχεια στην πεντάδα.

3ος στόχος ήταν να αξιοποιηθούν οι Ακαδημίες, να έρθουν νεαρά παιδιά να προωθούνται στη μεγάλη ομάδα. Ομάδες σαν τη δική μας, αν δεν πουλάνε, έχουν πενιχρά έσοδα. Τα τηλεοπτικά μειώνονται ασιθητά, οι χορηγίες κι αυτές. Τα διαρκείας είναι λειτουργικά έξοδα της σεζόν. Όταν ξεχρεώσουμε στην εφορία είναι ο μόνος τρόπος επιβίωσης.

Και 4ος στόχος, για να πετύχουμε τη συνεχόμενη πορεία στην Ευρώπη, χρειαζόμαστε ιδιόκτητο γήπεδο και προπονητικό κέντρο. Μόνο τότε θα τα καταφέρουμε. Τα σχέδια υπάρχουν, είναι όλα έτοιμα, πήραμε από το Υπουργείο και κάποιες θετικές εισιγήσεις για παραχώρηση εκτάσεων δίπλα από το γήπεδο του Πανηπειρωτικού. Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι τέλος χρόνου θα προχωρήσουμε. Ίσως μετά να αποσυρθώ.

Μου γίνεται πόλεμος. Εγώ είμαι από μικρός ΠΑΣ Γιάννινα, εγώ ξέρω πόσο έχει πονέσει η τσέπη μου. Το έκανα γιατί τον αγαπούσα και το αντέχω.

Πολλοί μετράνε τα έσοδα, όχι τα έξοδα. Είναι πληρωμένα τα πάντα αυτή τη στιγμή. Έχω να το βιώσω από την 3η χρονιά αυτό που γίνεται φέτος.

Όταν πετύχω αυτόν το στόχο τότε θα κλείσει ο κύκλος μου. Όταν θα αυτοσυντηρείται μόνη της η ομάδα.

Εύχομαι να επαναφέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Δεν έχω δει κάποια κίνηση από άλλον να έρθει να πάρει την ομάδα».

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4976 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 17:41 »
Με δεδομένη ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΥΣΙΑ της αστυνομίας, εάν στράβωνε κάτι, ΝΑΙ θα είχαμε μακελειό!
Εξακολουθεί να μου κάνει εντύπωση η σιωπή της Α.Δ. Ιωαννίνων σε όσα της καταλογίζει η ΠΑΕ...

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #4977 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 17:51 »
ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ....
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4978 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 18:20 »
Τον ξεφτύλισε ο κούγιας τον χοντρό. Μην βγεί 27/2 που ειπε με αποδειξεις, εκεί θα γινει πανηγύρι.

Ο χοντρος λεει σιγουρα ψεμματα για τα σημερινά χρέη, αποκλείεται να ειναι μόνο 4 μύρια.
Μηπως απο κοντό και απο τρελό μαθαίνεις την αλήθεια;
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος Achilleas

• S.A.
  • Administrator
  • Hero Member
  • ΟΧΛΟΣ
    • Προφίλ
    • ΠΑΣ
« Απάντηση #4979 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 18:23 »
Τώρα γιατί ο ένας να λέει εξ' ορισμού ψέμματα και ο άλλος εξ' ορισμού αλήθεια είναι άλλου παπά ευαγγέλιο ε;...
Πρόεδρε είσαι μικρός!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4980 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 18:26 »
Ας ανοίξει τα λογιστικά βιβλία η παε αχιλλέα και αμα τα χρέη ειναι μόνο 4 μύρια εγώ ειμαι αστροναύτης. Δεν γινεται απο τα 8.5 + να πηγαν στα 4 μονομιάς
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4981 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 18:27 »
Τον ξεφτύλισε ο κούγιας τον χοντρό. Μην βγεί 27/2 που ειπε με αποδειξεις, εκεί θα γινει πανηγύρι.

Ο χοντρος λεει σιγουρα ψεμματα για τα σημερινά χρέη, αποκλείεται να ειναι μόνο 4 μύρια.

Πως ακριβώς θα τον ξεφτίλισε; Λέγοντας ότι ΘΑ δώσει συνέντευξη και ΘΑ έχει απόδειξεις!

Με ποιον τρόπο αποδεικνύεται ότι έχει δίκιο ο κοντός; Ειδικά όταν ξερουμε ποια είναι η.....αξιοπιστία του;

Εκτιμησή μου είναθι ότι αποδείξεις ΔΕΝ θα παρουσιάσει και πάλι.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4982 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 18:30 »
Δεσμεύτηκε 27/2 να έχει αποδείξεις.

Α εσεις δεν εισασταν που σας λεγαμε οτι ο κιτσος ηταν στο μακεδονία παλας και λεγατε οτι ειμαστε ψεύτες και λασπολόγοι; ( ξερουν αυτοί ποιους λεω)

Χαχα
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4983 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 18:31 »
Δεσμεύτηκε 27/2 να έχει αποδείξεις.

Α εσεις δεν εισασταν μου σας λεγαμε οτι ο κιτσος ηταν στο μακεδονία παλας και λεγατε οτι ειμαστε ψεύτες και λασπολόγοι;

Χαχα

Ποιες είναι οι αποδείξεις;

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4984 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 18:33 »
Σε ότι έχει να κάνει με την μεταβίβαση θα περιμένουμε να μας το αποδείξει (αν θα το κάνει).

Όμως σε όλα τα υπόλοιπα που ανέφερε έχει δίκιο (χρέη, προσφυγές).

Μας αρέσει δεν μας αρέσει.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4985 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 18:33 »
27/2 ειπε τι δεν καταλαβαίνεις.

Στο μακεδονια παλας ηταν ο διδυμος αδερφός του ,Λαμίας
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος ravpas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4986 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 18:34 »
Θα τσακωθούμε και για τον Κούγια τώρα; Πόσο πιο χαμηλά;

Θα κριθούν αυτά που "καταγγέλει" όπως κρίνεται και ο Χριστοβασίλης.

Έχουμε αγώνα ρε σεις. Time out!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4987 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 18:37 »
27/2 ειπε τι δεν καταλαβαίνεις.

Στο μακεδονια παλας ηταν ο διδυμος αδερφός του ,Λαμίας

Ποιες είναι οι αποδείξεις για το Μακεδονία Παλλάς; Ανέβηκε κάποιο φώτο που  δεν πρόσεξα;

Όλοι καταλάβαμε τι έιπε ο Κόυγιας. Εσύ δεν κατάλαβες μόνο. Είπε ΘΑ έχει αποδείξεις. Κάτσε να φτάσουμε εκεί και ΘΑ δούμε!

Αυτή τη στιγμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΟΔΕΙΞΗ!

Απλά υιοθέτεις κάτι γιατί θέλεις!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4988 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 18:38 »
Το να το ελεγε μονο ο Κουγιας καλα θα ηταν,εδω αρχιζει και κυκλοφορειτε σε πιατσες στν Θεσσαλονικη και σε αθλητικα σαιτ

Ενταξει τον Κουγια τον ξερουμε και τον γνωριζουμε,τον Χριστοβασιλη δεν τον γνωριζατε που παει το τριαρι γονα

Τι να πρωτοθυμουμε?

Τις ωφειλες σε ποδοσφαιριστες(που διαβεβαιωνε οτι ηταν κομπλε το 13)
Τα μαυρα συμβολαια ποδοσφαιριστων(που το διεψευδε τοτε)
Οτι τα χρεη ελεγε ειναι στο χ ποσο και μαθαιναμε οτι ηταν στο ψ ποσο
Τις διαβεβαιωσεις οτι τα χρεη θα τα μηδενιζε το 13 και φτασανε σε τριπλασιασμο
Και χιλλια αλλα δυο
Τι να θυμηθω ακομα

Η το θεωρειτε απιστευτο να εχουμε γινει παραρτημα

Γιατι και αγωνιστικα,και εξωαγωνιστικα φετος αυτο εδειξε φετος

Και κατι αλλο....

Τι καταλαβαμε γενικως σημερα

1)Οτι δεν φταιει ουτε η αστυνομια για την κυριακη
2)Δεν φταει ουτε ο ΠΑΟΚ για την κυριακη
3)Δεν φταιει ουτε ο ιδιος κυριακη
4)Δεν γνωριζε οτι μπορει να στειλει το βιντεο του ντου για να τιμωρηθει ο ΠΑΟΚ
5)Για τον Κουγια αοριστολογιες,χωρις να αποδειξει τιποτα
6)Για τα χρεη για αλλη μια φορα πεταει ενα ποσο οπου και παλι θα ειναι ψευτικο
7)Για Πασχαλακη,Ναδαλες και Τσαβεζ φταινε οι τραπεζες,η ειχε ξεχασε να τους πληρωσει
8)Περι εμπλοκης του Παοκ γαργαρα
9)Μαθαμε οτι το να εισαι προεδρος μιας ΠΑΕ ειναι σαν να λεμε απορος(σαν αλλος Μπουμπυοκος)
10)Οτι βρισκονταν στο Μακεδονια Παλας για να κρατησει τον Κοντε(τρελοο εεε?)

Αποσυνδεδεμένος ravpas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4989 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 18:38 »
Λαμία, το παραδέχτηκε ο Χριστοβασίλης. Η συνάντηση στο Μακεδονία Παλάς, έγινε.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4990 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 18:39 »

φανατικ ακομη και να εχει αποδειξεις ο προεδρος της ΑΕΛ δεν προκειται να τις χρησιμοποιησει... Οι αποδειξεις σε τετοιες περιπτωσεις ειναι χρησιμες οσο δεν ειναι δημοσιευμενες

Παράθεση
5)Για τον Κουγια αοριστολογιες,χωρις να αποδειξει τιποτα
Δεν μπορει να αποδειξει κατι. Πως μπορεις να αποδειξεις οτι δεν υπαρχει ενα ιδιωτικο συμφωνητικό??
Να αποδειξεις οτι υπαρχει μπορεις, το αντιθετο ομως οχι.

Μου αρκει η δηλωση διαψευσης. ωστε να μπορω αργοτερα αν προκυψει αλλη εξελιξη να κρινω την αξιοπιστια του πανω σε αυτο το θεμα
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 10 Φεβ 2018 18:42 από pagourenko1966 »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4991 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 18:41 »
Λαμία, το παραδέχτηκε ο Χριστοβασίλης. Η συνάντηση στο Μακεδονία Παλάς, έγινε.

Φίλε δεν το διάβασα καν. Απλά ρώτησα!

Γιατί και ο FanaticPas όταν ρώτησα δεν απάντησε κάτι τέτοιο!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4992 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 18:45 »
Εμεις προχτες διαψευδαμε και οι δημοσιογραφοι οτι βρισκονταν στο Μακεδονια Παλας ο ΧΒ με τον Γκαγκατση.........

Αληθεια τι δουλεια ειχε ρε Λαμια για εξηγησε μου,οπου ζητας αποδειξεις

Λες και εμεις ειχαμε αποδειξεις για τις αλλες ΠΑΕ που τις λεμε παραρτηματα

Συνεχιστε ολοι να αβανταρετε και ειστε σιγουροι,μην σας πεσει καμια  κεραμιδα ομως και ξαφνιαστειτε αργοτερα

Αποσυνδεδεμένος horizonz4

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4993 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 18:47 »
ραντεβού  στις 27 λοιπον. η θα γελασουμε με την καρδια μας η θα κλαψουμε με μαυρο δακρυ...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4994 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 18:51 »
Εμεις προχτες διαψευδαμε και οι δημοσιογραφοι οτι βρισκονταν στο Μακεδονια Παλας ο ΧΒ με τον Γκαγκατση.........

Συνεχιστε ολοι να αβανταρετε και ειστε σιγουροι,μην σας πεσει καμια  κεραμιδα ομως και ξαφνιαστειτε αργοτερα

Αποδείξεις σαν αυτές που έλεγες ότι δεν υπάρχουν ότι ο ΟΦΗ και  Νιονιος είναι παραρτήματα; Τετοιες θες;

Δεν αβαντάρει κανείς κανέναν. Απλά είμαστε ρεαλιστές!

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4995 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 18:53 »
Πάντως σύμφωνα με τον χοντρό όποιος παίχτης κάνει προσφυγή και φεύγει είναι παλιοχαρακτήρας και αληταράς.Το γεγονός βέβαια ότι έχουν δικαίωμα προσφυγής επειδή χρωστάει,δεν παίζει κανένα ρόλο.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4996 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 19:00 »

Αποδείξεις σαν αυτές που έλεγες ότι δεν υπάρχουν ότι ο ΟΦΗ και  Νιονιος είναι παραρτήματα; Τετοιες θες;

Δεν αβαντάρει κανείς κανέναν. Απλά είμαστε ρεαλιστές!

Αποδειξεις δεν υπηρχαν για κανενα,και κανενας δεν καταδικαστηκε αμα το παμε ετσι..........

Οσο θα αιωρουντε οι φημες τοσο θα σημαινουνε οτι οντως πουληθηκαμε κανονικα και με τον νομο

Καποτε η Κορινθος που λες ηταν στην Α εθνικη και ερχονταν πρωτη επαρχιακη ομαδα το 90...Προεδρος εικονικος ενας κορινθιος αλλα προεδρος ηταν ο Βαρδινογιαννης με την motoroil!!!Oλοι προσπαθουσανε να αποδειξουνε οτι η Κορινθος ηταν παραρτημα του Παναθηναικου αλλα κανεις δεν εφτανε σε αποδειξεις,αλλα ολη η ΚΟΡΙΝΘΟΣ μεμρι και τα τσιιμεντα γνωριζε οτι χρηματοδοτης της ομαδας ηταν ο Βαρδινογιαννης

Και ξερεις τι εγινε μετα απο αυτο?(οι παλιοι Πασολεδες θα τον γνωρισουν)

Αποτελεσμα αυτου ειναι να αδειασει το γηπεδο και να φτασει στην απολυτως ερημωση και αυτο το σκηνικο του παραρτηματος να το πληρωνει εδω και 30 χρονια

Συνεχιστε να υποβαθμιζεται το θεμα με τον ΠΑΟΚ

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #4997 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 19:01 »
Ένα είναι σίγουρο 100%. Ότι ο ένας από τους δυο βγάζει καλό μεροκάματο επαγγελματικώς με το να κρύβει ή να στρεβλώνει την αλήθεια.
Ας περιμένουμε λοιπόν. Κάποια στιγμή θα λάμψει η αλήθεια ή το τριάρι.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4998 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 19:02 »
'Η και οι δυο mythos...
Αγιουτο αρα σε πιο συμπερασμα καταλληγουμε? οτι απο οσες ομαδες εφυγε ο Βαρδινογιαννης ακολουθησε η καταστροφη τους.. :P

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4999 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 19:05 »
Ας ξεχάσουμε τα περί μεταβίβασης (προς το παρόν).

Όλα τ άλλα που ειπώθηκαν από τον κ. Χριστοβασίλη σας ικανοποίησαν????