Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1369432 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #5100 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 22:27 »
Ξαναδιαβαζοντας λίγο την ώρα συνέντευξη του ΧΒ θα ήθελα να σταθώ σε δύο πραγματάκια.

Κατ' αρχάς για το χρόνο αποχώρησης του προέδρου, το ανακοίνωσε ο ίδιος ξεκάθαρα. Όταν φτιάξει γήπεδο και προπονητικό κέντρο, δηλαδή ΠΌΤΕ!!!! Ακόμα και στην απίθανη αυτή περίπτωση και πάλι το σκεφτεί, δεν είναι και σίγουρο. Και λογικό και αναμενόμενο είναι αν το δει κανείς ψυχρά (και απορώ που κάποιοι περίμεναν να ανακοινώσει αποχώρηση). Όταν κάποιος έχει κυριολεκτικά χεστει στο ταλιρο από τη συγκεκριμένη μπιζνα,  όταν έχει ρουφήξει το αίμα της ομάδας οικονομικά, δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να το παρατήσει. Δυστυχώς, οι αντιδράσεις στο γήπεδο δε νομίζω να τον πτοήσουν. Πόσω μάλλον όταν δεν είναι από όλο το γήπεδο αλλά από μέρους του. Παρόλα αυτά κατ εμένα αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του πεταλου για την αντίδραση τους.  Πάρα το ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα αποτέλεσμα, δείχνουν στην φιλαθλη Ελλάδα ότι οι οπαδοί του ΠΑΣ απεχθάνονται την λαμογια και τη βρωμιά που έχει εισχωρήσει στην ομάδα τους. Οι αποδοκιμασιες γράφτηκαν σε όλα τα σαιτ και σε γενικές γραμμές τα σχόλια ήταν θετικά.

Ένα δεύτερο, τώρα θυμήθηκε να κοιτάξει την τιμολογιακή πολιτική των εισιτηρίων? Τόσα χρόνια που το γήπεδο αδειάζει, γιατί επέμενε στα πανάκριβα εισιτήρια? Δεν μπορώ να πω, αν το κάνει θα είναι σίγουρα θετικό, αλλά φοβάμαι ότι είναι πια αργά. Και φυσικά εννοώ να κάνει δραστικές μειώσεις στις τιμές, όχι μειον 2 ευρώ τα εισιτήρια αγώνα και μείον 10 τα διαρκείας. Ας αφήσει τα τρελά όνειρα για γήπεδο και ας φτιάξει στεγαστρα στα πέταλα. Χωρίς στεγαστρα κάνεις δεν πρόκειται να έρθει να κάτσει εκεί και μπεχο να είναι το εισιτήριο.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #5101 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 22:36 »
Έτοιμος ήταν, στα πλαίσια της Ηπειρώτικης φιλοξενίας. Τώρα που οι φιλοξενούμενοι κάθονται στη μεγάλη δεν υπάρχει λόγος, μια χαρά σκεπασμένοι τς είναι.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #5102 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 22:37 »
Παράθεση
2 ευρώ τα εισιτήρια αγώνα
Αυτό ΞΕΧΝΑ το.
Δεν υπάρχουν δίευρα για ρέστα στα Γιάννενα.

Κατά τ άλλα, σωστά αναρωτιέσαι και σωστά προβληματίζεσαι, ΟΠΩΣ όλοι.

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5103 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 22:37 »
Προς ΛΟΚΟ

Εκ προοιμίου αναφέρω ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκρατημένοι με τις "συνταρακτικές" (sic) αποκαλύψεις του κ.Κούγια.
Ας περιμένουμε να τις κάνει πρώτα, κι αν αυτό συμβεί, να δούμε και το περιεχόμενό τους.
Σε ότι έχει να κάνει με το παρουσιαζόμενο σενάριο (πάντα με τα δεδομένα που σκόρπια παρουσιάστηκαν εδώ), ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΎΩ ότι υπάρχει κάτι το μεμπτό (νομικά). Επαναλαμβάνω, πάντα με την αλληλουχία των γεγονότων που εδώ μέσα παρουσιάστηκε και επισημαίνοντας ότι οι νομικές μου γνώσεις περιορίζονται στις απαραίτητες για την άσκηση του επαγγέλματος μου (οικονομικά).
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 11 Φεβ 2018 22:41 από pasgiannina1967 »

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #5104 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 22:38 »
Έτοιμος ήταν, στα πλαίσια της Ηπειρώτικης φιλοξενίας. Τώρα που οι φιλοξενούμενοι κάθονται στη μεγάλη δεν υπάρχει λόγος, μια χαρά σκεπασμένοι τς είναι.

(y) :))
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #5105 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 22:49 »
Εμένα μου έρχεται κι άλλη σκέψη - απορία..

Υπάρχει ενδεχόμενο να "πάρκαρε" σε κάποιον άλλον ο ΧΒ
τις μετοχές για ορισμένο χρονικό διάστημα (ας πούμε τρία χρόνια)
για να αποφύγει κάποια συνέπεια νομική
(αυτός εξαιτίας της ομάδας ή η ομάδα εξαιτίας αυτού)
Αυτό το θα το ανακοινώσω 3 χρόνια μετά την μεταβίβαση, δεν είναι τυχαίο

Μεταφέρω αυτούσια τα λεγόμενα ενός, κατά τα άλλα πολύ καλού νομικού, για άλλη ομάδα και άλλο πρόεδρο,
που είχε κάποια προβλήματα με τον νόμο.

η ΕΕΑ διάλεξε να μπορείς να εξουσιοδοτήσεις κάποιον με συμβόλαιο εξωνήσεως, να μην φύγεις από την ιδιοκτησία, αλλά να φύγεις από την κατοχή των μετοχών. Να τις παραδώσεις σε κάποιον και να δώσεις την εντολή μέχρι να ξεδιαλύνει η υπόθεση, να βρει αγοραστή.

Να βρεις κάποιον, να κρατά αυτός τις μετοχές.

Υ.Γ.
Και ΝΑΙ, ο νομικός είναι ο Αλέξης

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5106 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 23:02 »
Η συζητηση πανω στο θεμα των "αποκαλυψεων" του κουγια μου θυμιζει γκομενες που πριν το ραντεβου λενε η μια με την αλλη
θα με γαμ...ει, δε θα με γαμ...ει, θα με γαμ...ει, δε θα με γα...σει
οταν θα ΠΑΣ στο ραντεβου μωρη θα μαθεις μη μας τα ζαλιζεις

ΑΝ εχει γινει κατι 1000% θα το εχουν κανει νομιμα ή εστω νομοτυπα, δεν ειναι βλακες να ρισκαρουν για τη μπαλα
ειδικα απο τη στιγμη που τους δινεται η επιλογη που λεει ο sellos
ΑΝ εγινε κατι για να μη το ανακοινωνουν προφανως υπαρχει ηθικο ζητημα...
ΑΝ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ο προεδρος της ΑΕΛ  θα μαθουμε αλλιως στα αρχιδια μας, ουτως ή αλλως αλλαξε δεν αλλαξε ιδιοκτητης απο το κακο στο χειροτερο παμε
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 11 Φεβ 2018 23:10 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος papari7

• Sr. Member
  • -Και από τις μεγάλες; -Μόνο ΠΑΣ ρε φλώροι
    • Προφίλ
« Απάντηση #5107 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 10:59 »
Παράθεση
Ο Αλέξης Κούγιας με προσωπική δήλωση απάντησε στα λεγόμενα του Γιώργου Χριστοβασίλη τονίζοντας ότι θα αποκαλύψει σε ποιον ανήκει πραγματικά ο ΠΑΣ Γιάννινα και για το ποιες είναι οι πραγματικές οφειλές των Ηπειρωτών.

Λίγη ώρα μετά την συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Χριστοβασίλη, ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας πέρασε στην αντεπίθεση και με προσωπική του δήλωση ανέφερε τα εξής:

«Με πληροφόρησαν συνεργάτες μου για τις σημερινές δηλώσεις του ιδιοκτήτη του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργου Χριστοβασίλη στις οποίες, όταν του έγιναν ερωτήσεις για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΠΑΣ Γιάννινα και για τα χρέη του ΠΑΣ Γιάννινα στην εφορία, όσον αφορά μεν το ιδιοκτησιακό δεν απήντησε τίποτα, όσον αφορά δε τα χρέη προς την εφορία είπε σωρηδόν ψέματα.

Για το ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του 51% της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από 27/2/2015 θα ενημερώσω τόσο τους αρμοδίους, όσο και τους έλληνες φιλάθλους στις 27/2/2018 όταν και θα συμπληρώνονται 3 χρόνια από τη μεταβίβαση του 51% των μετοχών αυτής της σημαντικής, για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την αξιοπιστία του, ελληνικής ομάδος.
Όσον αφορά τα χρέη προς την εφορία, τα οποία ο κ. Χριστοβασίλης παραδέχτηκε ότι πέρυσι το Μάιο ήταν 8 εκατομμύρια ευρώ (άλλωστε πως να το διεψεύσει, αφού σε δικαστήριο του Μαίου 2017 ήμουν και ό ίδιος δικηγόρος κατηγορουμένων για αυτά τα χρέη), είπε ως συνήθως για το τι οφείλει σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα χοντροειδέστατα ψέματα.

Είπε ψέματα τόσο για το ύψος της σημερινής οφειλής, η οποία αγγίζει τα 7 εκατομμύρια ευρώ και είπε και συκοφαντικό ψέμα για εμένα και τους συνεργάτες μου εκείνη την εποχή, αφού από τα στοιχεία της εφορίας τα οποία έχω στα χέρια μου, στη δική μου πενταετία ιδιοκτησίας, μετά από έλεγχο που έγινε, βεβαιώθηκαν μαζί με τα πρόστιμα, δηλαδή 100% παραπάνω, ποσά τα οποία εκκρεμούν στα δικαστήρια ύψους 253.000€, στη δε δική του πενταετία παραβάσεις ποσού 7.700.000€.

Στη συνέντευξη τύπου που θα δώσω στις 27/2/2018 θα αποκαλύψω τόσο το όνομα αυτού που αγόρασε την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά κυρίως ποια πώληση και αγορά προηγήθηκε από στενότατο συγγενικό πρόσωπο του ανθρώπου που αγόρασε τις μετοχές του ΠΑΣ Γιάννινα σε πολύ σημαντικό πρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά την αναφορά του για την απειλή αφαίρεσης 3 βαθμών από την ΑΕΛ για τη μη καταβολή του πριμ συμμετοχών του Μπόγιοβιτς και τον σχολιασμό που έκανε για τη χθεσινή σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ για το συγκεκριμένο θέμα, εγώ αναγκάζομαι να δηλώσω ότι, εάν είχα χάσει με προσφυγή τον Πασχαλάκη για 1.000€, τον Κοζορώνη για 2.000€, τον Ναδάλες για 3.000€ και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχαν διώξει τους Γιαννιώτες οπαδούς μου από τις θέσεις των επισήμων για να κάτσουν σαν «πασάδες» οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ, όχι συνέντευξη τύπου δεν θα έκανα, αλλά θα είχα εξαφανιστεί και από την πόλη.

Και ένα τελευταίο ερώτημα: Όταν δεν έχεις να πληρώσεις χιλιάρικα, όταν πουλάς το 51% πριν τρία χρόνια, που βρίσκεις χρήματα και πληρώνεις 1.000.000€ το χρόνο στην εφορία;

Τα υπόλοιπα στις 27/2/2018.

Και μία συμβουλή: Επειδή εγώ ήμουν για 10 χρόνια συνιδιοκτήτης τον Ηρακλή, για 5 χρόνια ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, για 7 χρόνια ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής και είμαι δυόμιση χρόνια ιδιοκτήτης της ΑΕΛ και δεν είχα ποτέ τη λύση ενός συμβολαίου ποδοσφαιριστού μου με προσφυγή, είχαν πάντοτε οι ομάδες μου φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, δεν είχα έσοδα ποτέ από την πώληση έστω κι ενός παίκτη και σου άφησα έναν ΠΑΣ Γιάννινα με 30 παίκτες, μεταξύ των οποίων και αυτοί που παίζουν ακόμη, ο Αλέξης Μιχαήλ και ο Ευρπίδης Γιάκος, σου άφησα ένα προπονητήριο με υπερσύγχρονα γυμναστήρια, με 2 γήπεδα με χόρτο, με καταπληκτικές εγκαταστάσεις γραφείων, αλλά το κυριότερο από όλα με γεμάτο γήπεδο, εσύ που έχεις καταντήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα ένα θλιβερό καταχρεωμένο παράρτημα να προσέχεις κάθε λέξη που λες για μένα, γιατί οι απαντήσεις θα είναι πολύ σκληρές και με γραπτές αποδείξεις».

http://www.eleftherostypos.gr/sports/183602-bomba-kougia-o-pas-giannina-den-anikei-ston-xristobasili/
"Δεν μας μέτρησες καλά κουφάλα, είδες τρία απ' τα περίεργα παιδιά μα έρχονται κι άλλα"

Αποσυνδεδεμένος papari7

• Sr. Member
  • -Και από τις μεγάλες; -Μόνο ΠΑΣ ρε φλώροι
    • Προφίλ
« Απάντηση #5108 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 11:09 »
Παράθεση
Και ξαφνικά ο Αλέξης Κούγιας άναψε το… φυτίλι σε μια ιστορία που μπορεί να κάνει «μπαμ» στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Που απειλεί όχι μόνο να ανατινάξει τον ΠΑΣ του Γιώργου Χρηστοβασίλη, αλλά να εμπλέξει σε σοβαρούς μπελάδες και τον ΠΑΟΚ, αν τέλος πάντων όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες επιβεβαιωθούν. Γιατί έχει μεγάλη σημασία πέρα από τις εντυπώσεις, να προκύψει και ουσία. Να αποδειχθεί αν όντως κάτω από τη μύτη όλων εκείνων που δηλώνουν «υπεύθυνοι» έχει στηθεί μια τρόπον τινά ιδιοκτησιακή πυραμίδα στην Σούπερ Λιγκ ισοπεδώνοντας κάθε έννοια ανταγωνισμού και εφαρμογής των κανονισμών.

Όχι, ο Αλέξης Κούγιας ήταν πολύ προσεκτικός σε όσα δήλωσε. Πέραν του ΠΑΣ Γιάννινα δεν ανέφερε κάποιο άλλο όνομα είτε ομάδας, είτε ιδιοκτήτη. Από την στιγμή όμως που ξεφούρνισε εκείνο το «Για το ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του 51% της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από 27/2/2015 θα ενημερώσω τόσο τους αρμοδίους, όσο και τους Έλληνες φιλάθλους στις 27/2/2018 όταν και θα συμπληρώνονται 3 χρόνια από τη μεταβίβαση του 51% των μετοχών αυτής της σημαντικής, για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την αξιοπιστία του, ελληνικής ομάδος» οι φήμες… τρέχουν. Και μάλιστα τρέχουν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση

Τι κυκλοφορεί; Το μεταφέρουμε φυσικά με κάθε επιφύλαξη που επιβάλλεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Λέγεται λοιπόν στα Γιάννενα πως από τον Φλεβάρη του 2015 εύπορος Γιαννιώτης είναι ο νέος –πραγματικός- ιδιοκτήτης του ΠΑΣ. Αγόρασε την ομάδα από τον Χρηστοβασίλη με χρήματα που εξασφάλισε από την πώληση ενός κτιρίου στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων. Η πώληση αυτή λοιπόν φέρεται να έγινε σε στενό συγγενικό πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη. Του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ ο οποίος αν μη τι άλλο έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Γιώργο Χρηστοβασίλη και τον ΠΑΣ. Εξ ου και η απόφαση του, να παρακολουθήσει την περασμένη Κυριακή το ματς ΠΑΣ-ΠΑΟΚ από τις κερκίδες του γηπέδου.

Ξαναλέμε. Από τις 27 Φλεβάρη του 2015, ο ΠΑΣ φέρεται να έχει νέο ιδιοκτήτη, ο οποίος αγόρασε την ομάδα με χρήματα που εξασφάλισε από πώληση κτιρίου σε στενό συγγενικό πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη! Αυτή είναι η ιστορία.

Αν ισχύουν όλα αυτά: Θα το δούμε. Το σίγουρο είναι ότι ο Αλέξης Κούγιας είχε δώσει στίγμα για αυτή την υπόθεση από τον Οκτώβρη, έπειτα από την ήττα της Λάρισας από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Είχε φρικτά παράπονα η ΑΕΛ από την διαιτησία και ο Κούγιας είχε αναφέρει τότε κάτι… που έπρεπε να περάσουν μήνες για να το καταλάβουμε καλύτερα: «Θα σας το πω ευθέως, θα σας πω και τους αριθμούς δημοσίως, για να μην νομίζετε ότι λέω μπαρούφες. Υπάρχει το υπ’ αριθμόν 10.238 και υπ’ αριθμόν 10.239 συμβόλαια, στο συμβολαιογραφείο Δρόλια, στην Ακαδημίας, στο Μέγαρο Ερμής, τα οποία αποδεικνύουν ότι στις 27/2/2015 μεταβιβάστηκε ιστορική ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δυο χρόνια το ξέρουν όλοι και κανείς δεν το έχει αναδείξει. Γιατί υπάρχει τρόμος. Έχουμε αρχίσει να απολαμβάνουμε μια νέα μορφή τρόμου. Αυτό είναι η πραγματικότητα. Δεν θέλω να πω το όνομα. Είπα συμβόλαια, είπα το συμβολαιογραφείο, είπα το μέγαρο που εδρεύει το συμβολαιογραφείο, είπα και τους αριθμούς της σύμβασης». Από το Σάββατο ξέρουμε ότι η πώληση αφορά στον ΠΑΣ.

Φυσικά οι αρχές είναι εκείνες που πρέπει να ψάξουν τον… συμβολαιογράφο, τα συμβόλαια κλπ. Εκείνες είναι που πρέπει να ερευνήσουν το θέμα σε βάθος, και να διασταυρώσουν αν όλα όσα ακούγονται στα Γιάννενα (που ούτως ή άλλως βράζουν με τον Χρηστοβασίλη) είναι όντως και πραγματικότητα. Πόσο μάλλον αν όντως μπορεί ο ΠΑΟΚ να αποδειχθεί ότι εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση. Γιατί αν ισχύει, τότε και οι δύο ομάδες απειλούνται με υποβιβασμό! Ναι, και οι δύο με υποβιβασμό. Υπάρχει άλλωστε το σχετικό δεδικασμένο της Κέρκυρας πριν από μερικά χρόνια όταν έπεσε κατηγορία για ιδιοκτήτη «φάντασμα» ή πιο σωστά για «εικονικό» ιδιοκτήτη.

Θυμίζουμε τι λέει ο νόμος: «Απαγορεύεται και είναι απολύτως άκυρη η απόκτηση μετοχών Α.Α.Ε. από άλλη εταιρεία του ίδιου αθλήματος ή από μετόχους της τελευταίας, από το ιδρυτικό αθλητικό σωματείο άλλης Α.Α.Ε. ή υπό μέλη του ιδρυτικού αθλητικού σωματείου άλλης αθλητικής εταιρείας».

Προφανώς σε αυτόν δεν μπορεί να εμπίπτει ο ΠΑΟΚ αν η πώληση του Χρηστοβασίλη δεν έχει γίνει απευθείας στον Ιβάν Σαββίδη. Αν όμως ισχύει η… ιστορία που κυκλοφορεί; Αν μέσω των χρημάτων του Ιβάν Σαββίδη ο εδώ και τρία χρόνια «αόρατος» ιδιοκτήτης έχει αγοράσει τον ΠΑΣ; Τότε μιλάμε για μια κατάσταση πολύ σοβαρότερη από ότι φαίνεται σε πρώτη ανάγνωση. Βεβαίως ζούμε στην Ελλάδα. Στην χώρα που μόλις χθες ο Χρηστοβασίλης υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ συμφώνησε να καλύψει τα έξοδα για τις ζημίες που έκαναν στους «Ζωσιμάδες» οι οπαδοί του, και ο Δικέφαλος δεν κλήθηκε ποτέ σε κανένα πειθαρχικό όργανο. Δεν είναι δηλαδή να περιμένει κανείς και… θαύματα. Δεν είναι όμως και να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, αν αποδειχθεί ότι ο Αλέξης Κούγιας στις 27 Φλεβάρη μιλήσει με διευθύνσεις και ονόματα.

Τι έχει σχολιάσει ο Χρηστοβασίλης για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια: «Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτόν τον κύριο. Καλά θα κάνει να ασχοληθεί με την δική του ομάδα. Εμείς δεν είμαστε θυγατρική ομάδα κανενός». Ο Φλεβάρης μόλις απέκτησε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον

to10.gr
"Δεν μας μέτρησες καλά κουφάλα, είδες τρία απ' τα περίεργα παιδιά μα έρχονται κι άλλα"

Αποσυνδεδεμένος ravpas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5109 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 12:33 »
papari7 καλά που μας έβαλες τα άρθρα 2 μέρες μετά γιατί δεν τα είχαμε διαβάσει ήδη αρκετά απ το μεσημέρι του Σαββάτου...

Οι... αποκαλύψεις του Γαβαθιώτη που μόλις ταλαιπωρήθηκα αλλά κατάφερα να διαβάσω, για να τις κάνω νια νια για όσους δεν εννόησαν (αν και το έγραψε και ο ΛΟΚΟ), έχουν ως εξής:

Ήρθε ο Σαββίδης και μου είπε "ravpas, έμαθα έχεις ένα σπιτάκι πέρα από τον Καλαμά. Το πουλάς που μ αρέσει να τον βλέπω να φουσκώνει τον χειμώνα;".

"ΝΤΑΞ πάρτο, έχω κι άλλο παραδίπλα" του πα εγώ. Δώσαμε τα χέρια, με πλήρωσε καλά καλά και τον έκανα γείτονα.

Περπατώντας στα Γιάννενα (έχει εκπτώσεις γαρ) ΤΣΟΥΠ γιάτος ο Χριστοβασίλης! Ώπα λέω, να τες οι καλές εκπτώσεις!

"Δε μ λες ήπιέ μου; Την πουλάς την ΠΑΕ;" τον ρωτάω.

"Ναι" μ λεει.

"Πόσο;" τ λέω, "Τόσο" μ λέει.

Παένω εγώ ζν τράπεζα, τραβάω τα λεφτά που μου δωκε ο Σαββίδης για το σπίτι της γιαγιάς στο χωριό, τα δίνω στον ήπιο και μου μεταβιβάζει την ίδια στιγμή το 51%.

Και διαβάζω εγώ τώρα γάβρους και κοντούς ότι ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ; ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΕΙΝΑΙ;

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5110 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 13:14 »
Δηλαδη  η αξια της ομαδας ειναι οσο η αξια ενος ακινητου στην θεσσαλονικη...
Αυτος ο αψηλος τελικα δε μας ειπε... Πουληθηκε σε καποιον απο τον ηπιο το 40% ή το 51%...
Με οποιοδηποτε ποσοστο ο ηπιος παραμενει ενας σημαντικος μετοχος στην ΠΑΕ, δεδομενου οτι ειχε ενα ποσοστο ως την "πωληση" ανω του 80%...
Ουσιαστικα δηλαδη, αν καταλαβα καλα η παε δε πουληθηκε αλλα μπηκε συμπαικτης μαζι με τον ηπιο, με τον ηπιο να κανει το management οπως εκανε ως τωρα...
Αν κανω πουθενα λαθος διορθωστε με....

Αλλα αν ισχυει ολο αυτο και δε φυγει ο ηπιος, εχει μπει συμπαικτης στην ΠΑΕ...Και ερωτω τον Ματου Μπολ, ειναι κακο αυτο? Ειναι ασχημα να υπαρχει αλλος ενας επενδυτης?
Ισως τελικα το προβλημα του Τσατσενκο ειναι οτι εν δυναμει, μεχρι το τελος του ετους, θα χρηματοδοτησει ο ιδιος ενα μερος της ΠΑΕ, αφου αν τελεσιδικησει το δικαστηριο θα χρειαστει να αναλαβει χρεη καποιων παλαιοτερων χρονων....

Η ιστορια για την Παε θυμιζει... "Ο νεος, ο χοντρος και  ο αψηλός...Ολοι θα πληρωσουν"

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5111 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 13:33 »
Σαν να την μαζεύουν την ιστορία σιγά - σιγά ή μου φαίνεται;

Απο εκεί που θα είχαμε συνιδιοκτησία δυο ομάδων τώρα έχουμε αυτό το στορυ.

Ποιο είναι αυτό το κτήριο;

Για τον επιχερηματία υποψιάζομαι ποιον εννόει αλλά δεν νομίζω να ισχύει.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5112 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 13:35 »
Αλήθεια θέλω να δω αν αναφέρει όνομα επιχειρηματία και ποια η αντίδραση αυτού του επιχειρηματία εναντίόν του Κούγια.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5113 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 13:46 »
Στο παιχνίδι Ατρόμητος-ΟΣΦΠ ο Ατρόμητος δεν είχε διαθέσει εισιτήρια στον Ολυμπιακό (πάγα νομίζω τακτική του Σπανού).

Παραθέτω τη σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος γιατί έχει νομίζω ενδιαφέρον σχετικά με τα όσα έγιναν στο ΠΑΣ-ΠΑΟΚ

«Με δεδομένη την απόφαση στη σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας του αγώνα Ατρόμητος – Ολυμπιακός να παραμείνει κλειστή η θύρα των φιλοξενουμένων (1),  η είσοδος των φιλάθλων του Ολυμπιακού (που προμηθεύτηκαν μεμονωμένα εισιτήρια)  στη Θύρα 2, έγινε ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ της Αστυνομίας!

Ταυτόχρονα μας υποδείχθηκε, οι κάτοχοι διαρκείας του Ατρόμητου στη Θύρα 2 να μεταφερθούν στη Θύρα 4 λόγω των έκτακτων συνθηκών που διαμορφώθηκαν!.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η αγορά εισιτηρίου γίνεται μεμονωμένα προς όλους τους φιλάθλους με απαραίτητη προϋπόθεση την προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και του αριθμού ΑΜΚΑ υπέρ του φιλάθλου του οποίου εκδίδεται!»
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/432903/atromitos-me-entoli-tis-astynomias-i-eisodos-filon-toy

Νομίζω βοηθάει να δούμε κάποια πράγματα στη σωστή διάσταση

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5114 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 14:25 »
Πιστεύω ότι ο Κούγιας κάπου στην πορεία θα αποφύγει να μιλήσει χρησιμοποιώντας κάποια δικολαβίστικη τεχνική.Είμαι υπέρ στο να φύγει ο Χριστοβασίλης αλλά όχι και να πιστεύουμε την κάθε παπάντζα του κοντού.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #5115 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 15:34 »
Τρομερα πραγματα ζουμε......
Και δεν δινουμε σημασια και τα παρακαμπντουμε λες και δεν συμβαινει τιποτα οπως και τα ποστ του παγουρενκου

1)Ο Κουγιας και ο καθε Κουγιας δεν ειναι χαζος ωστε να μιλησει πριν δυο χρονια με συμβολαιολογικες πραξεις με αριθμους,σε συμβολαιογραφειο με επιθετο και οδους και να δινει συγκεκριμενη ημερομηνια

''Θα σας το πω ευθέως, θα σας πω και τους αριθμούς δημοσίως, για να μην νομίζετε ότι λέω μπαρούφες. Υπάρχει το υπ’ αριθμόν 10.238 και υπ’ αριθμόν 10.239 συμβόλαια, στο συμβολαιογραφείο Δρόλια, στην Ακαδημίας, στο Μέγαρο Ερμής, τα οποία αποδεικνύουν ότι στις 27/2/2015 μεταβιβάστηκε ιστορική ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου''

2)Οι φημες εξαπλωνονται παντου και οχι μονο απο Γαβαθιωτη αλλα σε ολα τα εντυπα και σε αθλητικα καναλια ειδικα προς θεσσαλονικη πλευρα......Και το ρεζιλι του ιστορικου ονοματος ειναι πλεον ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!!!!!!Δεν ειναι χαζος ο καθε δημοσιογραφος π.χ οσο και παπαρας να ειναι να βγαζει τετοια σοβαρα πραγματα στην επιφανεια γιατι οι μυνησεις και τα εξωδικα θα πεφτουνε βροχη

3)Εγω δεν γουσταρω συγκρισεις...Αλλα χαλαλι!!!!!!Ο Κουγιας ειναι ψυχακιας βαρεμενος ψωνιο τεραστιο,νουμερο και προσθεστε και αλλους χαρακτηρισμους μαζι σας,Ο ΧΒ μπορει να μην ειναι αυτα αλλα φεσωσε την ΠΑΕ με εκατομυρια Ευρω απο το πουθενα χωρις καν να γνωριζουμε και ανηκει στους προεδρους στυλ Χρηστιδη και πολυ χειροτερα

Επι Κουγια δεν ειχαμε ποτε αυτες τις αθλιοτητες οπως με Αρη,Παοκ,οακα,ο ΧΒ τουναντιον δεν εχει προβλημα και ο διασυρμος ειναι τεραστιος του ΠΑΣ

Επι Κουγια ακομα και στην Β το γηπεδο μαζευε κοσμο,επι ΧΒ μαζευεται τρεις και ο κουκος

Επι Κουγια διασυρομασταν απο τα καραγκιοζιλικια που εκανε,τωρα διασυρομαστε συμφωνα με τις φημες ως παραρτημα του Παοκ

Στα ψεματα,μαλλον καταφερε ανετα πλεον να τον ξεπερασει και με διαφορα,μονο και μονο απο την προχθεσινη συνεντευξη τυπου 

Το μονο που μας απομενει
Ο Κουγιας παντα αφηνε διαδοχη κατασταση οπως σε Ηρακλη,ΠΑΣ,Παναχαικη,θα δουμε τον ΧΒ αν αφησει διαδοχη κατασταση στον ΠΑΣ

Αυτα δεν τα λεω για να θεοποιησω τον Κουγια το νουμερο..........Αλλα αμα βαλω σε ζυγαρια εναν βλακα και εναν φατουλα που τρωει προυπολογισμους σιγουρα θα διαλεξω τον πρωτο

p.s Aλλο ενα ποστ κενου νοηματος
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5116 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 15:41 »
Παράθεση
Ο Κουγιας παντα αφηνε διαδοχη κατασταση οπως σε Ηρακλη,ΠΑΣ,Παναχαικη,θα δουμε τον ΧΒ αν αφησει διαδοχη κατασταση στον ΠΑΣ

Είδαμε στη Λαμία και στην ΑΕΚ ποια διάδοχη κατάσταση άφησε.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5117 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 15:47 »
Μπραβο εισαι ενημερωμενος

Η ενικ τι ηταν το 1997 σουπερμαρκετ Σκλαβενιτης?

Διαχειριστης της ΠΑΕ και εικονικα σαν προεδρος οπως και οι υπολοιποι μεχρι την τυπικη χρεωκοπια το 04

Για ρωτα εναν Αεκτζη..

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5118 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 15:54 »
Μπραβο εισαι ενημερωμενος

Η ενικ τι ηταν το 1997 σουπερμαρκετ Σκλαβενιτης?

Διαχειριστης της ΠΑΕ και εικονικα σαν προεδρος οπως και οι υπολοιποι μεχρι την τυπικη χρεωκοπια το 04

Για ρωτα εναν Αεκτζη..

Μπράβο είσαι ενημερώμενος. Έκανε προέδρος και το 2004.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5119 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 15:56 »
Μπραβο για κοιτα μεχρι ποτε η ενικ οπου ειχε αλλαξε 4-5 προεδρους?

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5120 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 15:59 »
Μπραβο για κοιτα μεχρι ποτε η ενικ οπου ειχε αλλαξε 4-5 προεδρους?

;;;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #5121 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 16:35 »
Παράθεση
ΑΝ εχει γινει κατι 1000% θα το εχουν κανει νομιμα ή εστω νομοτυπα, δεν ειναι βλακες να ρισκαρουν για τη μπαλα
ειδικα απο τη στιγμη που τους δινεται η επιλογη που λεει ο sellos
ΑΝ εγινε κατι για να μη το ανακοινωνουν προφανως υπαρχει ηθικο ζητημα...
Αν υποθέσουμε πως η ιστορία είναι πραγματική και πως όντως το ζήτημα είναι μόνο ηθικό
έχει σημασία προς πια κατεύθυνση.

Είναι άλλο, να πουλήθηκε η ομάδα και ο ΧΒ, να είναι απλά ο μπροστινός
και είναι κάτι άλλο, να έγινε κάποιου είδους "παρκάρισμα", για να μην υπάρχουν κάποιες συνέπειες
(π.χ. υποβιβασμός ομάδας σε περίπτωση καταδίκης μετόχου ας πούμε)

Για το ακίνητο, (αν είναι αυτό και αν όντως ισχύει το οτιδήποτε αναφέρει ο gayros)
για την ιστορία πωλήθηκε από τον Ερυθρό Σταύρο περί τα 3 μύρια
και σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα, ο Μαρτίνης (πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού)
είχε κατηγορηθεί για ξεπούλημα μιας και θεωρούνταν πως η πραγματική αξία του ήταν λίγο πάνω από τα 4 μύρια.

Το παλιόσπιτο είχε ιστορική και συναισθηματική αξία, για αυτό και το υψηλό τίμημα..
(αυτό για όσους νομίζουν πως τα συναισθήματα και η ιστορία δεν εξαγοράζονται..  :P )

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5122 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 17:56 »
Έχετε αναλωθεί σε μια συζήτηση χωρίς περιεχόμενο.

Κι αυτό γιατί :

1)Δεν ξέρουμε αν έγινε κάποια μεταβίβαση.
2)Αν έγινε, δεν γνωρίζουμε τα πρόσωπα που εμπλέκονται.
3)Το κυριότερο, (αν έγινε μεταβίβαση ή άλλη συμβατική πράξη), ΔΕΝ γνωρίζουμε τους όρους που περιέχονται στην πράξη αυτή.

Όταν (και αν) μάθουμε όλα αυτά, θα μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα και να κρίνουμε.

Ασχοληθείτε με κάτι άλλο, πιο εποικοδομητικό και χρήσιμο.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #5123 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 18:28 »
Πολύ σωστά όλα αυτά.

Ειδικότερα αν υπήρχε η δυνατότητα να μεταφερθούν στον χρόνο
ως απάντηση σε όσους μιλάγαν μετά βεβαιότητας για παραρτηματοποίηση
της ομάδας και υιοθετούσαν με την ίδια βεβαιότητα τα λεγόμενα
του προέδρου μιας άλλης ομάδας, θα είχαμε αποφύγει αρκετό
κομμάτι ανούσιας συζήτησης..

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #5124 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 18:37 »
Πάντως ότι και να λέτε ορισμένοι, όσο και αν προσπαθείτε να πείτε, εντάξει μωρέ ποιος τον ακούει τον τρελό κτλ. όλα αυτά που ελέχθησαν αν είναι αλήθεια στο 50%, τότε και ο πιο αδαής καταλαβαίνει σε τι δρόμο βαδίζουμε.

Ότι και να πείτε για αποδείξεις, ενδείξεις και μισόλογα. Ο νοών νοείτω. Μην στρουθοκαμηλίζετε παιδιά...

Προσωπικά δεν έχω καμία απολύτως εμπιστοσύνη στο Χοντρό. Είναι ψεύτης με πατέντα. Βγάζει ανακοινώσεις ότι δεν θα ανοίξει θύρα στους Παοκτζήδες και την επόμενη μέρα δίνει το μισό γήπεδο. Η αναξιοπιστία της ΠΑΕ χτυπάει κόκκινο σε όλα τα επίπεδα.

Και τέλος το τέρμα εξοργιστικό: Στο ματς με τη Βαζέλα, όπως σωστά γράφηκε κυρίως από τον τυμπανιστή, η αστυνομία ήταν παντού. Δεν τολμούσες να κάνεις γκικ. Μέχρι και γυναίκες ασφαλίτισσες επιστράτεψαν... Ήθελα να ήξερα σε αυτή τη γαμημένη τη χώρα ένας χαμηλόβαθμος ολιγάρχης μπορεί να αγοράσει τα πάντα;

Ότι και να γίνει πλέον το γυαλί με το ΧΒ δεν πρόκειται να κολλήσει ποτέ ξανά. Για μένα έχει τελειώσει οριστικά όσες επιτυχίες και αν φέρει στο σύλλογο.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!