Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1370169 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #5325 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 16:14 »
ΠΑΣ και Παναιτωλικος εχασαν με τον ιδιο τροπο.
Δεν ειναι αισχρο να αφηνουμε υπονοουμενα για τον παναιτωλικο και τον κωστουλα αλλα αν μιλησουμε για τον ΠΑΣ και το χριστοβασιλη ειναι αισχρο.
Ωραια λογικη..
Τελος η συζητηση για μενα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5326 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 16:22 »
Σταματήστε να δηλητηριάζετε και να δηλητηριάζεστε.Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε τον φρούραρχο.Τώρα πέταξε ο σερίφης για Ναδάλες και Τσουκαλά.Παλιότερα έχουν γράψει ουκ ολίγοι κατά καιρούς.Είτε σοβαρά είτε για πλάκα.
Όλα αυτά κάνουν κακό σε εμάς τους ίδιους και σε κανέναν άλλον.Αφού κατά καιρούς πετάμε για στημένους,τότε γιατί χαρήκαμε που οι στημένοι μας πήγαν Ευρώπη;Εκεί δεν ήταν στημένο;Στο πρωτάθλημα εννοώ.Περί βρωμιάς ποδοσφαίρου μπορούμε να πιάσουμε όλες τις εποχές και φυσικά με την ομάδα μας.Οπότε μην μου πει κάποιος το δικαιούμασταν κτλ.

Το άλλο θέμα αν θέλει ο Χβ να βγει Ευρώπη.Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να μην θέλει.Δεν βρίσκω τρόπο κάποιος να βγει χαμένος από την Ευρώπη.Σε κανένα επίπεδο.Έφτασε ως το ΚΑΣ,κυνήγησε τον Πανιώνιο.Δεν μου φαίνεται άνθρωπος που να μην θέλει.Το να υπάρχουν απειλές και να κάνει πίσω,υπάρχει και αυτό σαν σενάριο.Αυτό όμως δεν μπορεί να αποδειχτεί,οπότε το αφήνω στην άκρη.

Παράθεση
Και σου εξηγω οτι με ξεπερναει αυτη η αντιμετωπιση γιατι απο τη στιγμη που βγηκα 1 φορα ευρωπη και μου εφυγε η καψα δεν ειναι αυτοσκοπος μου πια η ευρωπη
Θελω να βλεπω μπαλα ικανοποιητικη και αν προκυψει η ευρωπη να παω και εκει
Θελω να εχω παιχτες αξιας που δεν θα τους πουλαω μετα απο 1-2 χρονια με την παραμικρη ευκαιρια
Θελω πορεια ατρομητου να χτυπαω αθηνα-θεσσαλονικη οπως καποτε που ετρεμε το φυλλοκαρδι τους
Αυτοι με 3-4 δανεικους απο τον παοκ τα καταφερνουν ,εμεις με 2-3 αγορασμενους γιατι να μην μπορεσουμε?
Πήρα κάτι που έγραψε ο δρακόλιμνης.Αυτοσκοπός δεν πρέπει να είναι μόνο για το θέμα Ευρώπη αλλά και για τα υπόλοιπα παρακάτω.Αν μας κάτσουν έχει καλώς.Αλλιώς προχωράμε μέχρι να το καταφέρουμε.Παλεύουμε και ότι γίνει.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5327 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 17:12 »
Ακόμα κι αν υπέθετε κανείς ότι στους ποδοσφαιρικούς αγώνες αναμετρώνται ευθέως οι ικανότητες των ποδοσφαιριστών και των προπονητών, ακόμα και τότε θα αναγνώριζε ότι υπάρχουν άλλοι χίλιοι παράγοντες που επηρεάζουν το αποτέλεσμα. Η υγρασία, η καταγωγή του μπατζανάκη της θειας του διαιτητή, η ποσότητα πιπεριού στα γιουβαρλάκια που έφαγε ο τερματοφύλακας, η διαφημιστική πινακίδα που στροβίλισε 0,02 από τα μποφόρ του αέρα κι έστειλε τη μπάλα άουτ, ακόμα κι αν τού 'κατσε η γκόμενα του σεντερφόρ ή περιορίστηκε στη γυναίκα του.
Όλα αυτά καθορίζουν αποτελέσματα. Περισσότερο όμως τα αποτελέσματα τα καθορίζει η κάψα των ποδοσφαιριστών. Η ομάδα που απειλείται με υποβιβασμό έχει μια κάψα παραπάνω, δεν είναι παράλογο. Ο δε αντίπαλός της με τη σειρά του, ιδίως όταν έχει βιώσει αντίστοιχη θέση, δεν σκίζεται να πνίξει τον αντίπαλο. Δε χρειάζεται ν' αναζητούμε σκευωρίες, συνομωσίες και υποτραπέζιες συναλλαγές κάθε, μα κάθε, φορά.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5328 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 17:39 »
Γρέφεις για αισχρά υποννούμενα, ενώ άνετα μπορούσες να γράψεις πιο ήπια (για νάμαστε και στο κλίμα του τόπικ), αλλά, μετά οι υπόλοιποι γουστάρουμε αυτή την κατάσταση για διάφορους λόγους.

Κι εγω το κλείνω με τη σειρά μου.
Και με τους 2 έχουμε μιλήσει και με προσωπικά μηνύματα και δια ζώσης (σικ).
Ε φαίνεται δε καταλαβαινόμαστε.

Η λέξη "αισχρά" είναι η ηπιότερη που μπορούσα να βρω. Όχι μόνο δεν την ανακαλώ, αλλά θα μπορούσα να προσθέσω αρκετά ακόμη.
Αυτή η ιστορία με τους συμψηφισμούς και τις υποτιθέμενες ισορροπίες που πρέπει να κρατηθούν, μόνο αν υπάρχουν άλλοι λόγοι μπορεί να εξηγηθεί. Άλλο πράγμα να διαφωνεί κανείς αν το 3-5-2 είναι καλύτερο του 4-4-2 ή ο Γιάκος καλύτερος του Τσουκαλά (αυτά είναι ΑΠΟΨΕΙΣ και ποτέ δεν έχω χαρακτηρίσει κανέναν για αυτές, παρότι έχω χαρακτηριστεί ο ίδιος), κι άλλο να εξισώνεις κάποιον που κατηγορεί μια ομάδα ως ΣΤΗΜΕΝΗ με κάποιον άλλο που του απαντά το προφανές, ότι είναι αισχρό να λέγεται δημόσια χωρίς καμία ένδειξη ή απόδειξη. Ας διαχωρίσουμε επιτέλους την ΑΠΟΨΗ από την δολοφονία προσωπικοτήτων στηριζόμενη σε φήμες και προσωπικές εμπάθειες.

Προσωπικά, αν ένα μέλος Α του forum χαρακτήριζε ένα μέλος Β "πουλημένο" στη δουλειά του, και το Β χαρακτήριζε "αισχρή" την άποψη του Α, θα θεωρούσα τον Β ιδιαίτερα ευγενή και συγκρατημένο.

Ας κάνει το forum ότι θέλει με όσα γράφω, ας τα σβήσει αν είναι εκτός των ορίων του (θα το αποδεχθώ αδιαμαρτύρητα), η γνώμη μου όμως δεν αλλάζει κι ως συνήθως δυσκολεύομαι να την μασήσω.

Τι μου θύμισες φίλε ...
Σσσσσσσσσ ... μη φάμε καμία ωραιότατη ποινή - μάλλον όχι μη φάμε ... μη φας, PASas.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5329 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 18:13 »
Eιλικρινα born in drakolimni, και χωρις κανενα ιχνος ειρωνιας, σε ποσα απο τα 4 παιχνιδια που παιξαμε στην Ευρωπη ησουν παρων...???
Και δεν εννοω στο διαδικτυο ή στην τηλεοραση αλλα στο γηπεδο...
Ολοι οσοι ειμασταν θεατες σε καποιο ή καποια απο αυτα, μολις τελειωνε το ματς αισθανομασταν οτι πηραμε δοσεις  ΠΑΣ για δεκαετιες ολακερες...
Εσυ δεν ενιωσες τιποτα....?Δεν πήρες λιγο απο την "ευρωπαικη μαγιά"?

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5330 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 19:14 »
Δυστυχως δεν μπορεσα για διαφορους λογους να ειμαι σε κανενα απο τα 4
Προσπαθησα να παω στο αλκμααρ αλλα δεν τα καταφερα
Αλλα αυτο δεν ηταν ικανο να μου αφαιρεσει τη χαρα που ενιωσα ετσι και αλλιως

Πιστευεις οτι δεν θα χαρω αν ξαναβγουμε ευρωπη?
Ισα ισα που μπορει να θελω πιο πολυ γιατι δεν μπορεσα την πρωτη φορα να ειμαι παρων
Αλλα δεν γινεται με το ζορι ευρωπη ή για να καλυψουμε αδυναμιες αλλου τυπου

Με εχει κουρασει αυτος ο προεδρος με αυτα που κανει και κυριως γιατι δεν ηταν ποτε ξεκαθαρος
Εγω θελω ομαδα ανταγωνιστκη στυλ φετινου ατρομητου γιατι πιστευω οτι αυτο μας αξιζει
Και αυτος δεν μπορει να το προσφερει προς το παρον
Θα κανω και αλλη υπομονη

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5331 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 20:35 »
Μπορει καποιος αλλος;;; Και αν ναι ,ποιος ειναι αυτος και μου διαφευγει; Αν φυγει ο ΧΒ , κατα την γνωμη μου ,ολο αυτο το στερεο οικοδομημα που σιγα σιγα δημιουργησαμε ,με τις ατελειες του [ας το δεχτω] θα καταρευσει σαν χαρτινος πυργος. Κι αντε μετα φτου κι απ την αρχη. Η ηθικη μας υποσταση σαν ομαδα ειναι υψηλη. Η αγωνιστικη δυναμικη της ομαδος ειναι αδιαπραγματευτη  την τελευταια δεκαετια. Ποτε δεν ημασταν σε καλυτερο φεγγαρι. Οποιος ονειρευεται μεγαλεια που δεν γνωρισε ποτε, απλα δεν ειναι ειλικρινης με τον εαυτο του.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5332 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 22:31 »
Εγω δεν ειπα αν μπορει καποιος αλλος
Ειπα οτι αυτος εδω δεν μπορει ετσι οπως συμπεριφερεται και απλα κανουμε υπομονη να δουμε τι σοι πλανο εχει στο μελλον

Στερεο οικοδομημα με ατελειες και αν φυγει ο χριστοβασιλης θα καταρρευσουμε σαν χαρτινος πυργος?
Με αγχωσες για 1 δευτερολεπτο πραγματικα
Νομιζω πως ουτε ο χριστοβασιλης θα μπορουσε να κανει καλυτερη περιγραφη για το οικοδομημα που εχει χτισει

Αφου ειναι τοσο μεγαλο ονειρο να κανουμε πορεια ατρομητου ας μην την σκεφτομαστε καν
Ας την κανει ο ατρομητος και ας τον παρακολουθουμε σαν χανοι

Για το μεγαλειο της ευρωπης που δεν ειχαμε γνωρισει ποτε τι να πω?
Επρεπε και αυτο να μην το ονειρευομαστε ποτε?

Το καλυτερο φεγγαρι μας πως εξαργυρωνεται 7-8 χρονια τωρα δεν εχω καταλαβει
Με μια ευρωπαικη συμμετοχη που την ονειρευτηκαμε καταλαθος και προεκυψε καταλαθος?
Με ποδοσφαιρο κλωτσοσκουφι?
Mε απαξιωση του θεσμου του κυπελλου μονιμως?
Με τον κοσμο αποντα οσο ποτε αλλοτε στα μεγαλα ραντεβου της ομαδας?

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5333 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 22:38 »
OK  συνταυρε . Το δια ταυτα  ομως δεν μου λες. Τι ακριβως προτεινεις , ωστε αυτη η ταλαιπωρη [κατα την γνμη σου ] ομαδα να φτασει εκει που της αξιζει. Συγκεκριμενη προταση εχουμε για το καλυτερο;;; ΑΝ ναι εγω πρωτος μαζι σου.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5334 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 22:52 »
Να κανω εγω μια προταση?
Να πληρωσει τα χρεη του και να βαλει πωλητηριο.
Και αν δεν βρεθει επενδυτης στην καθαρη απο χρεη ΠΑΕ  εγω θα ειμαι μαζι του και παλι.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5335 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 23:06 »
Θα περίμενες να τελειώσουν οι 100 δόσεις χωρίς κιχ,έτσι ώστε να πληρώσει τα χρέη του;

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5336 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 23:08 »
Να κανω και γω μια καταγγελια;;;  Τον ρολο του χωροφυλακα και του χαφιε, τον απεχθανομαι και λογω ιδεολογικων καταβολων που εχω, Ομως επειδη ζουμε σε μια κλειστη κοινωνια και ολοι γνωριζομαστε, εγω προσωπικα τους φρουρους της Ηπειρου  που δεν ντραπηκαν να κανουν αυτο το αισχος την Παρασκαευη το πρωι. ,τους γνωριζω με ονοματα και επιθετα.  Ηταν καποιοι που οταν επαιζε η ομαδα μας με τον βαζελο και ολοι γλενταγαμε και χαιρομασταν, αυτοι επιδιδονταν σε εμετικα συνθηματα . Αν θελει  ο καθε ενδιαφερομενος μπορει ευκολα να τους βρει. Δεν ειναι δικη μου δουλεια να αποκαλυπτω, αλλα ουτε ειναι δικη τους δουλεια, να εισβαλλουν σε καφετεριες και να  διανεμουν χερι χερι τα καταπτυστα κωλοχαρτα τους.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #5337 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 23:10 »
Είναι προφανές πως η ομάδα δέχεται επίθεση
από φρουρούς του τίποτα (εκτός αν είναι του Γαύρου),
με πρόσχημα τον Χριστοβασίλη και γίνεται με τέτοιο τρόπο μάλιστα
που μας αναγκάζει να υπερασπιζόμαστε (και) τον ΧΒ, ενώ στην ουσία
τον έχουμε χεσμένο..

Προέχει η ομάδα όμως. Η μεγαλύτερη ομάδα στην ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα
όσο κι αν είναι εμφανές πως αυτό (για λόγους που δεν μπορώ να καταλάβω)
χαλάει κάποιους.

Αισχρό είναι αυτό που συμβαίνει,
αλλά περισσότερο αισχρό είναι πως μόλις διαψεύδονται τα σενάρια (βλέπε Κέρκυρα, βλέπε αποκαλύψεις Κούγια), ο πόλεμος συνεχίζεται στο επόμενο παιχνίδι, στο επόμενο γεγονός, στον επόμενο παίχτη, μέχρις σ' εκείνο το γεγονός που τα σενάρια θα επιβεβαιωθούν ως μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5338 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 23:15 »
Θα περίμενες να τελειώσουν οι 100 δόσεις χωρίς κιχ,έτσι ώστε να πληρώσει τα χρέη του;

Φον με ξερεις. Δε νομιζω οτι εχω δωσει τετοια δειγματα.
 :P

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5339 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 23:21 »
Δεν μπορω να προτεινω καινουριο προεδρο γιατι δεν εχω καποιον
Απλα οπως ειπα κανω υπομονη μηπως και ξημερωσει καποια καλυτερη μερα ακομα και με αυτον τον προεδρο που εχουμε
Μπορει οταν τα χρεη γινουν 0 να το δει αλλιως το πραγμα και να παρει παιχτες καλους
Οχι οτι το πολυπιστευω,αλλα μιας και ειναι αυτος προεδρος παμε με την ελπιδα ως συνηθως

Τουλαχιστον εχω απαιτηση οταν θα παω στο γηπεδο να δω μια ομαδα που θα παιζει μπαλα για να ικανοποιει τον κοσμο της πρωτιστως
Ο οποιος βαζει το χερι στην τσεπη καθε κυριακη
Νομιζω οτι μετα απο 8 χρονια στην Α εθνικη πρεπει να ειμαστε σε θεση να το καταφερουμε συνδυαζοντας και την συγκομιδη πολλων βαθμων
Θα κουραστω υπερβολικα αν δω και την επομενη σαιζον μια ομαδα που δεν θα ανταποκρινεται κανονικα στον αγωνιστικο χωρο
Και οχι τις πρωτες 2-3 αγωνιστικες οπως εγινε φετος ,αλλα ολοκληρη τη χρονια με ξεκαθαρο αγωνιστικο πλανο και σωστο τροπο μεσοεπιθετικης αναπτυξης

Εγω ειπα τους βρισκει η αστυνομια οποτε θελει και εσυ το εκανες πιο νωρις
Ειδατε τι ευκολο ηταν τελικα

Aυτη η σιχαμερη ρεαλ μαδριτης παλι θα περασει ε?

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5340 στις: Τρι 06 Μάρ 2018 23:36 »
Μωρε τι αστυνομια συνταυρε ,αφου ολοι τους ξερουμε. Ειμαι σιγουρος ,οτι και συ τους ξερεις ,αν μενεις Γιαννινα. ΥΓ  Η Ρεαλ θα το παρει παλι. [Δεν την υπστηριζω βεβαια], αλλα θα το παρει.

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5341 στις: Τετ 07 Μάρ 2018 10:55 »
Για ποιον λόγο θέλετε να βάλει πωλητήριο ο Χριστοβασίλης;
- Επειδή ζούμε την πιο χρυσή 6ετία στην ιστορία της ομάδας;
- Επειδή έχουμε δει επιτυχίες, νίκες απέναντι σε ΟΛΟΥΣ, Ευρώπη, ωραία μπάλα, πολλούς παιχταράδες που φύγανε για μεγαλύτερες ομάδες και υπάρχει περίπτωση στις επόμενες κλήσεις η Εθνική να αποτελείται κατά το 1/6 από "δικούς μας" (Πασχαλάκη-Κούτρη-Οικονόμου-Μαυροπάνο);
- Επειδή ακόμα και σήμερα η ομάδα απέχει 2 βαθμούς από την 5η θέση;
- Επειδή όλα αυτά τα κάνουμε όντας πλέον οικονομικά αυτάρκεις αποπληρώνοντας ταυτόχρονα χρέη, σε μια τραγική οικονομικά εποχή;
- Επειδή η δουλειά που ξεκίνησε πριν 4-5 χρόνια στις ακαδημίες έφτασε η στιγμή να αποδώσει καρπούς, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά (ουπς, αυτό ενοχλεί), με τα 3 παιδιά που ήδη γίνανε επαγγελματίες και τα επόμενα που θα γίνουν σύντομα;
- Επειδή μείνανε άλλες 2 χρονιές για να σπάσουμε το μεγαλύτερο ρεκόρ συνεχούς παραμονής στην Α' Εθνική;
Ή επειδή τέλος πάντων αν μας ρωτούσαν πώς ονειρευόμαστε τον ΠΑΣ όταν τρέχαμε στους ΠαυλοΜελάδες θα τον περιγράφαμε πάνω-κάτω όπως αυτό που ζούμε τώρα; Δηλαδή σταθερά στην 1η κατηγορία, με βλέψεις Ευρώπης και πολλά δικά μας παιδιά;
Προσπαθώ να αντιληφθώ το "δράμα" που ζούμε και αδυνατώ.

Στα Γιάννενα δυστυχώς η επιτυχία γεννάει κομπλεξισμό. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα με αυτό εάν ταυτόχρονα δεν γινόταν βαρίδι στην προσπάθεια της ομάδα.

Για την ικανότητα, το ταλέντο, την αφοσίωση και την ακεραιότητα του προπονητή και όλων των παιχτών δεν αμφέβαλα ούτε στιγμή. Τους στηρίζω με κλειστά μάτια.
Πλέον με όλη αυτή την κατάσταση που διαμορφώνεται γύρω από την ομάδα, κάνω στην άκρη και τις επι μέρους ενστάσεις μου για τον Χριστοβασίλη, δηλώνοντας ξεκάθαρα υποστηρικτής του.
Είμαι δίπλα τους, απέναντι σε κάθε "Φρουρό". Το ίδιο θα ισχύει ανεξαρτήτως αποτελέσματος τη Δευτέρα, όπου ως γνωστόν υπάρχουν 3 πιθανά. Η διαφορά είναι στο ποιο από τα 3 επιθυμεί ο καθένας μας. Είμαι σίγουρος μόνο για το ποιο επιθυμεί η ομάδα.

Κρίνομαι και θα κριθώ για όσα λέω. Αντίστοιχα κρίνονται κι όσοι επιλέγουν στην τελική ευθεία της χρονιάς να αφήνουν ασχολίαστα διάφορα άθλια υπονοούμενα για το προσεχές παιχνίδι σα να μη συμβαίνει τίποτα, δικαιολογώντας το ως ελευθερία έκφρασης του forum, την ίδια ώρα που προσπαθούν να διδάξουν τρόπους συμπεριφοράς όποιον χαρακτηρίζει με ήπιο και νομικά αποδεκτό τρόπο, αυτούς που βγάζουν το άχτι τους με ποινικά επιλήψιμα και ΚΥΡΙΩΣ ανήθικα υπονοούμενα.

Έχει επαναληφθεί πολλές φορές αυτή η ιστορία και πλέον προκαλεί τη νοημοσύνη.  Ας αποφασίσει το forum κι ας μας ενημερώσει τι επιτρέπεται να λέμε.
Αν είναι αποδεκτό και "ελευθερία έκφρασης" να λέμε τον Χριστοβασίλη, τον Πετράκη, τον Μιχαήλ και τον Κόντε πουλημένους και στημένους (τις προάλλες βγήκε μέχρι και λίστα από moderator των αγώνων που δεν "χτυπήσαμε"), τότε αυτομάτως είναι αποδεκτό να χαρακτηρίζω κι εγώ τον οποιοδήποτε όχι απλά "αισχρό" αλλά ο,τιδήποτε μου έρθει στο μυαλό (άποψη θα είναι).
Αν επιτρέπεται να βρίζουμε μόνο την ομάδα αλλά να μην αγγίζουμε όποιον το κάνει, στα πλαίσια της ευπρέπειας του χώρου, τότε προκύπτει η υποχρέωση να εξηγηθεί ο λόγος που υπάρχει αυτή η επιλεκτική δράση των αντανακλαστικών. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, είναι αναφαίρετο δικαίωμα του forum να επιλέγει την πολιτική του, αλλά και δικό μας να γνωρίζουμε πού ακριβώς βρισκόμαστε. Εντελώς ηλίθιοι πάντως δεν είμαστε. Λίγο, μάλλον ναι.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5342 στις: Τετ 07 Μάρ 2018 12:04 »
Πασά παρουσιάζεις την μια πλευρά της εποχής Χβ.Υπάρχει και η πλευρά που δεν αρέσει και δεν είναι τόσο θετική.

Χρέη που δημιούργησε
Κάτι φάκελοι που ήρθαν και είχαν μέσα τον ΠΑΣ.Από τις πρώτες ομάδες που ακουστήκαμε
Η μη αδειοδότηση και ειδικά το 13
Η πολιτική με τα εισιτήρια
Το άδειο γήπεδο
Η παράδοση των ζωσιμάδων
Τα περίεργα αποτελέσματα.Εδώ θα πω δεν έγινε τίποτα.Όταν ο άλλος βλέπει τελευταίες αγωνιστικές πέρυσι να μην μπορούμε να πάρουμε ματς που έπρεπε λογικά να τα πάρουμε τότε άντε να πείσεις.Μια νοοτροπία άντε να τελειώσουμε.Ναι μεν αλλά.
Πιθανόν πράγματα που ξεχνάω

Ολόκληρη η εικόνα της εποχής Χβ έχει θετικά και αρνητικά.Από εκεί και πέρα πως το κρίνει,το αντιλαμβάνεται και πράττει ο καθένας είναι δικαίωμα του.Από εκεί και πέρα ίσως πρέπει να βρούμε την ισορροπία μας κάπου ανάμεσα.Ούτε όλα είναι άσπρα ούτε όλα μαύρα.Υπάρχει και το γκρίζο.Τώρα αν εδώ μέσα θέλετε να χωριστείτε σε ομάδες και να την λέτε ο ένας στον άλλον οκ.Δεν μπορώ να σας εμποδίσω.Βασικά δεν μπορώ να σας αλλάξω τον τρόπο σκέψης σας.Ούτε νομίζω ότι είναι αυτό το σωστό.Με το ζόρι να σας αλλάξω.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5343 στις: Τετ 07 Μάρ 2018 13:03 »
Που ειναι αυτη η λιστα με τα ματς που δεν χτυπησαμε?

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5344 στις: Τετ 07 Μάρ 2018 13:31 »
Στην εποχή του ο Χριστοβασίλης έχει κάνει ουκ ολίγα άισχη. Αυτά λίγο λίγο έδιωξαν σταδιακά τον κόσμο. Νομίζω αν πας και ρωτήσεις καθένα ξεχωριστά από αυτούς που έκοψαν το γήπεδο για το λόγο που δεν έρχονται οι 9 στους 10 θα σου απαντήσουν λόγω Χριστοβασίλη. Και αυτο λέει πολλά από μόνο του. Δε μας νοιάζουν αυτοί? Είναι μοδάτοι? Δε θα μας ένοιαζαν αν ήταν ένα ποσοστό 10%. Όταν είναι πάνω απο το 50% τότε κάτι έγινε λάθος.

Καταρχήν καμία "τραγική οικονομική εποχή" δε φταίει για το χρέος της ΠΑΕ. Ούτε η κρίση, ούτε το ΔΝΤ, ούτε ο Τσίπρας.
Κατάφερε την πρώτη μας χρονιά στην Α επι προεδρίας του με 5000 διαρκείας να δημιουργήσει ένα από τα μεγαλύτερα χρέη που είχε ποτέ η ομάδα και που μέχρι τώρα προσπαθεί να το ξεχρεώσει.
Και όλα αυτά ενώ είχαμε τα πιο ακριβά εισιτήρια από όλες τις ομάδες και πανάκριβα διαρκείας. Μου έρχεται στο μυαλό εκείνο το 25ευρω στο πέταλο στο πρώτο εντός.
Κατάφερε να μας ρίξει και κατηγορία την ίδια χρονιά. Ο ίδιος, ο δικηγόρος της ΠΑΕ και οι Blue Vayeros έβγαιναν παντού και διαλαλούσαν ότι μας έριξε η διαιτησία και το κατεστημένο.
Στο ματς με αντίπαλο τον ΑΡΗ με άριστη συνεργασία των αυλικών του ξεπούλησε το καμάρι μας το Ζωσιμάδες βάζοντας σε κίνδυνο τους φιλάθλους που έχουν πληρώσει τη θέση τους.
Ακολούθησαν 4 χρονιές χωρίς άδεια.
Μας στέρησε την Ευρωπαική έξοδο που κερδίσαμε στο χορτάρι και μας παραμύθιαζε ότι φταίει η κακιά Αθήνα και το σύστημα. Φυσικά δεν άνοιξε το φάκελο της αδειοδότησης όπως του ζήτησε το σύνολο του κόσμου.
Έφτασε στο σημείο να δηλώσει και ως παίχτη της ομάδας μας το γιο του.
Ήταν θετικός στο να πουλήσει το όνομα της ομάδας σε κάποιον χορηγό. Ύπηρξε και ενα φλερτ με την Coca Cola αν θυμάστε τότε. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι μπορεί να προκύψει ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ αν η ομάδα αποκτήσει δικό της γήπεδο.
Δεν έβγαλε άχνα για τα "αγνά παιδιά" του φίλου του Πατέρα. Μάλιστα υπήρχαν υποψίες (ενδείξεις?) ότι μπήκε και στο άρμα του τότε.
Έχει δηλώσει ότι δεν τον νοιάζει πόσοι έρχονται γήπεδο.
Άφησε έξω κόσμο που ταξίδεψε στην Ξάνθη ενώ άλλοι αυλικοί του είχαν μπει κανονικά μέσα στην κεντρική κερκίδα. Μια ΠΑΕ που σέβεται τους πελάτες της κάνει τα πάντα για να μπουν οι πελάτες της μέσα στο γήπεδο, δεν είναι απούσα πάντοτε.
Εμπλοκή σε στημένα.
Φέτος στο ματς με τον ΠΑΟΚ όλοι ξέρουμε (ή δεν ξέρουμε) τι έγινε. Μερίδιο ευθύνης έχει και εκεί για το δεύτερο ξεπούλημα της έδρας μας. Δεν αποζημίωσε καν τους φιλάθλους που έιχαν διαρκείας στο κομμάτι της σκεπαστής που κάθησαν οι παοκτσήδες. Μηδέν σεβασμό στους πελάτες της.
Δανεικοί ανούσιοι. Οι περισσότεροι για να κάνει χατήρια σε μανατζαραίους και προέδρους "μεγάλων" ΠΑΕ. Κοινώς παραρτηματοίηση. Το όνομα του ΠΑΣ μίκρυνε στη συνείδηση του κόσμου.

Επίσης τα παρακάτω μπορεί να μην ενδιαφέρουν κάποιον από εδώ μέσα αφού οι περισσότεροι είναι απλοί φίλαθλοι, αλλά όταν τα έχουμε ζήσει δε γίνεται να μη τα αναφέρουμε.

Δεν έβγαλε διαρκείας για τη θύρα 1 ενώ ζήτησαν οι Απεί Ρωτάν και ήξερε ότι είναι μια κερκίδα που μαζεύεται κόσμος.
Στη φιέστα ανόδου τότε είχε πάει πάλι να αφήσει έξω τους ΑΡ με τη δικαιολογία ότι είναι σχολεία μέσα και υπάρχει κίνδυνος για αυτά.
Ίδια τιμή πέταλο ευθεία.
Δεν τους αναγνώρισε ποτέ ως σύνδεσμο.

Επίσης η πιο χρυσή 6ετια πιστεύω ήταν το 75-80 όταν είχαν όλοι ομαδάρες. Στα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων είτε θα πετύχεις έναν ψόφιο Παναθηναικό είτε οι ΑΕΚ-Ηρακλής-Άρης θα ειναι Γ-Β εθνική. Μικρότερος ανταγωνισμός. Αλλά ας μας πει κανένας παππς του φόρουμ που πρόλαβε και τα παλιά και τα τωρινά.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #5345 στις: Τετ 07 Μάρ 2018 14:52 »
Οι γκεμπελίσκοι "φρουροί" του κώλου με τα χαρτάκια τους, πόσους φιλάθλους επαναφέρουν στο γήπεδο άραγε?  B-)

Ας ρωτήσω ξανά: Πήγαν στην προπόνηση της Ομάδας?

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #5346 στις: Τετ 07 Μάρ 2018 15:22 »
Με αφορμή τα ποστ του Σιάτρο και του Πασα θέλω να επισημάνω τα εξής:

Συγκρούονται δύο λογικές. Η μια λογική του Πασά που λέει όλα καλά και όλα ωραία μέχρις εδώ κρίνοντας αποκλειστικά με αγωνιστικά κριτήρια.

Η άλλη λογική του Σιάτρο κρίνοντας περισσότερο με όρους εξωγηπεδικούς, οικονομικής βιωσιμότητας, οπαδικής τιμής, περηφάνιας εξωαγωνιστικής.

Δεν θα πω με ποια άποψη συμφωνώ, εξάλλου όσοι θα διαβάζουν τα πόστ μου θα το έχουν καταλάβει.

Ένα έχω μόνο να πω: Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και του παγκόσμιου μην πω, δείχνει ότι στη μακρά διάρκεια οι μόνες ομάδες που αντέχουν (οικονομικά, αγωνιστικά κτλ.) είναι οι ομάδες οι οποίες είναι λαοφιλείς και τις ακολουθεί πολύς κόσμος. Καμία αξία δεν είχε η δεκαετής παραμονή του Ιωνικού στην Α΄ αγαπητέ Πασά, ούτε της η τρίχρονη της Καλλιθέας ή του Ακράτητου. Που είναι όλοι αυτοί τώρα; Ο μεγάλος Ιωνικός του τελικού Κυπέλλου και της Ευρώπης. Ποιος τον σιουρίζει; Μήπως τη Ξάνθη; Δεν έχει 28 χρόνια συνεχούς παρουσίας; Τους έχεις σε εκτίμηση ως football club Pasa;

Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ:

Το μεγαλύτερο και ταυτόχρονα ασυγχώρητο έγκλημα της διοίκησης ΧΒ είναι ότι διατάραξε την αντίληψη που έχουμε εμείς για την ομάδα και την αντίληψη που έχουν οι άλλοι για εμάς. Με δεκάδες αρνητικές του κινήσεις έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να διώξει τον κόσμο από το γήπεδο. Οικονομικά δεν γνωρίζουμε που είμαστε ότι και να λένε οι υποστηρικτές του.

Υποστηρικτές του και αντίπαλοί του, όλοι φοβόμαστε ότι μια ωραία πρωϊα θα την κάνει αφήνοντας πίσω χρέη εκατομμυρίων. Το χειρότερο όμως δεν θα είναι τα χρέη. Θα είναι η οπαδική και φίλαθλη βάση που θα έχει κουραστεί και θα έχει απηυδήσει με τις εγκληματικές ενέργειες της διοίκησης ΧΒ ενάντια στο prestige του Π.Α.Σ..

Και αυτό ότι και να λέτε μερικοί, δεν αναιρείται. Έχει καθρέφτη. Το γήπεδο και τις άδειες κερκίδες...

Και κάτι άλλο: (μοντς αν θέλετε κολλήστε το με το από πάνω)

Επί ΧΒ προσωπικά ένιωσα ότι είδα τον απόλυτο εκχυδαϊσμό της ομάδας: ΤΑ ΠΑΝΤΑ πωλούνται. Τα πάντα αγοράζονται. Ο αχρείος ήθελε να δώσει ακόμη και το όνομα με τη Κοκα Κόλα μπροστά.

:stop: :stop: :stop:

Όχι ρε Πρόεδρε των πορδορεκόρ δεν θα σε αναγνωρίσουμε ποτέ. Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε ότι πούλησες τη φανέλα αυτής της ομάδας που χτιζόταν δεκαετίες ολόκληρων εκδρομών, κινδύνων στα αλώνια της Β' και της Γ'. Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε πόσο πολύ ευτέλισες το σήμα και το κύρος αυτού του κόσμου, αυτού του συλλόγου.

Για όλους εμάς που φάγαμε τσιμέντα, ξύλο, λεφτά, που αφήσαμε οικογένεια, φίλους και γυναίκες για να στηρίξουμε από αγνή αγάπη και ανιδιοτέλεια μόνο τη φανέλα, που ταξιδέψαμε από τη Ρόδο έως τη Ξάνθη χωρίς δραχμή στη τζέπη και τανάπαλιν, θα είσαι για πάντα ο ψυχρός επιχειρηματίας και δολοφόνος των όσων χτίσαμε, των όσων ονειρευτήκαμε, όσων αγαπήσαμε!

Όταν έχεις φτάσει σε σημείο να είναι όλα προς πώληση τότε θα δεις ότι δεν έχει αξία τίποτα πια.

Αυτό αισθάνομαι ότι έχει καταφέρει ο Χοντρός στον Π.Α.Σ..

Και πείτε ότι θέλετε εκπολιτισμένοι βάρβαροι και ορθολογιστές υποστηρικτές του!

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 07 Μάρ 2018 17:57 από pagourenko1966 »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #5347 στις: Τετ 07 Μάρ 2018 19:38 »
Ο ΠΑΣ είναι ίσως, η μοναδική ομάδα από τις μεσαίας δυναμικής που έχει τόσο μεγάλο χρέος, που δεν μπορεί να τραβήξει τον ανήφορο, εξ αιτίας του γεγονότος αυτού.
Ποια άλλη; Η Λειβαδιά; Το Αγρίνιο; Η Ξάνθη; Η Τρίπολη ή το Περιστέρι; Μόνο ο ΠΑΣ και ο βάζελος, εξ αιτίας της αποκοτιάς και των κάκιστων χειρισμών των προέδρων τους, έχουν καταφέρει να είναι βουτηγμένοι μέχρι τη μύτη στο βόθρο με τα σκατά.
Αν δούμε τα όσα καλά, που αναμφισβήτητα, έχουν υπάρξει, θα πρέπει να δούμε και τα όσα κάκιστα έχουν προκύψει επί προεδρίας του Χοντράνθρωπου.
Δεν θα τα αναλύσω, έχουν αναλυθεί από Μπακ και Σιάτρο, αρκούντως ικανοποιητικά.
Θεωρώ, ότι ο ΠΑΣας, αλλά και πολλοί άλλοι, αν ζούσαν στην Ξάνθη, στη Λειβαδιά ή στο Περιστέρι, θα ήταν ΚΑΙ ΕΚΕΙ, φανατικότεροι του βασιλέως -του προέδρου ήθελα να πω- και θα στήριζαν με φανατισμό τους εκάστοτε προέδρους και τις επιλογές τους. Εδώ που τα λέμε βέβαια, πολλοί από αναφερθέντες προέδρους, έχουν να παρουσιάσουν έργο πολύ ανώτερο από του Χρηστοβασίλη.
Νες πα μον αμί;

Τι έχουν καταφέρει οι πρόεδροι των ομάδων αυτών, οέο; Υπάρχουν επί χρόνια (ουάου!!!) στην Σαπιολίγκα, καταλαμβάνοντας θέσεις από την 6η έως την 10η, διώχνοντας όμως σιγά-σιγά με τις πρακτικές τους, τον κόσμο που στήριζε τις ομάδες αυτές και βέβαια -το χειρότερο- δημιουργώντας, απίστευτες ιστορίες διαπλοκής, βρώμας, αναξιοπιστίας και εξάρτησης από τα παράκεντρα.

Μετά τα φετεινά αίσχη -όχι ότι δεν υπήρξαν, ακόμα και χειρότερα στο παρελθόν, όπως η περιβόητη δήλωση "εμείς τελειώσαμε για φέτος", με έντονες νοητικές προεκτάσεις του στυλ, "όσοι ενδιαφέρεστε, ακουμπήστε τα και θα σας ελεήσουμε"-, ο προεδρούλης των ρεκόρ, έριξε την ομάδα στην πλήρη ανυποληψία. Τι να πεις και πού να σταθείς...

Ο ΠΑΣ, που επιτέλους κάνει, το αυτονόητο, να μένει δηλαδή, αρκετά χρόνια στην πρώτη κατηγορία, χωρίς όμως να καταφέρνει κάτι σημαντικό, εκτός της τυχαίας μίας και μόνης φοράς, έχει πάψει να είναι φόβητρο, να έχει απόρθητη έδρα, να απέχει από τις κραυγές και τους ψιθύρους, έχει πάψει να είναι ο ΠΑΣ που ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ονειρεύομαι και αγωνιώ. Υπάρχει μόνο, στο βάθος της καρδιάς μου, ένα ταυράκι, που κάπου-κάπου μου ρίχνει μία με τα κέρατά του και με κάνει να αναριγώ και να συγκινούμαι...
...ΜΟΝΟ όμως χάρις στις παλιές πολλές καλές αλλά και αρκετές κακές, στιγμές...

Ποιός; Ο πρόεδρος, που κατάφερε και έδιωξε τον κόσμο του ΠΑΣ...
Ποιός; Ο πρόεδρος, που έκανε το Ζωσιμάδες, να μοιάζει με έδρα εχθρική για τον ΠΑΣ Γιάννινα...
Ποιός; Ο πρόεδρος που απ΄όπου και να τον πιάσεις λερώνεσαι...
Ποιός; Ο πρόεδρος που ντρόπιασε τον ΠΑΣ, όχι ΜΙΑ, αλλά ΠΟΛΛΕΣ φορές, είναι για μένα, ο χειρότερος εχθρός του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Ποιός; Ο πρόεδρος του ΠΑΣ και των ολίγων του...

Κάθε κουβέντα μου και σκαμπίλι, κάθε μου κριτική και φτύσιμο...
ΜΟΝΟ για τέτοια είναι...

ΑΥΤΟΣ είναι...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5348 στις: Τετ 07 Μάρ 2018 20:03 »
Θεωρώ, ότι ο ΠΑΣας, αλλά και πολλοί άλλοι, αν ζούσαν στην Ξάνθη, στη Λειβαδιά ή στο Περιστέρι, θα ήταν ΚΑΙ ΕΚΕΙ, φανατικότεροι του βασιλέως -του προέδρου ήθελα να πω- και θα στήριζαν με φανατισμό τους εκάστοτε προέδρους και τις επιλογές τους. Εδώ που τα λέμε βέβαια, πολλοί από αναφερθέντες προέδρους, έχουν να παρουσιάσουν έργο πολύ ανώτερο από του Χρηστοβασίλη.
Λύστε μου μια απορία.Γιατί να είναι ο πασάς ο φανατικός και όχι ο μπακ και ο σιάτρο;
Μην μου πείτε μα δεν λέει αρνητικά.Γιατί ούτε ο μεν λέει αρνητικά αλλά ούτε οι δε λένε θετικά.
Αυτή η ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΑ με τους προεδρικούς και τους αντιπροεδρικούς πότε θα κοπεί να πάρει ευχή;
Υπάρχει και μια ομάδα που λέγεται ΠΑΣ Γιάννινα.Έχει παίχτες,έχει προπονητές.Κερδίζει,χάνει,φέρνει ισοπαλίες.Παίζει καλά,δεν παίζει καλά.Προσφέρει θέαμα,δεν προσφέρει θέαμα.
Ο Χβ είναι ένα κομμάτι του ΠΑΣ.Ο ΠΑΣ όμως είναι πολλά κομμάτια.Αν κολλάτε συνέχεια στο εξής ένα κομμάτι,τότε θα χάνετε τα πάντα και θα κάνετε σταρ τον εκάστοτε Χβ.Για αυτό έχουμε προέδρους σταρ και όχι ποδόσφαιρο.
Στο καράβι της επιστροφής λοιπόν παίχτες,κόσμος,αθλητές της κολύμβησης έγιναν όλοι ένα.Μια οικογένεια.Βέβαια αυτό δεν πουλάει και τόσο σαν κομμάτι του ΠΑΣ.
Επίσης ο ΠΑΣ έβαλε μια γκολάρα.Το καλύτερο γκολ της χρονιάς ίσως.Βέβαια ούτε αυτό πουλάει τόσο.

Μπορείτε να συνεχίσετε να τρώγεστε για τον εκάστοτε Χβ.Μπορείτε να φτάσετε και στον Αλή πασά και πιο πίσω και να πείτε ο παππούς του Χβ που δεν ήταν τόσο ΠΑΣ αλλά ήταν και λίγο κάτι άλλο.Μέχρι να φτάσετε σήμερα.Μα εσείς εκεί,οι άλλοι εκεί,και και και και....

Αν αυτήν την ενέργεια την βγάζατε σε άλλους τομείς που έχει ο ΠΑΣ,τότε θα βλέπαμε έναν τελείως διαφορετικό ΠΑΣ.Σε όλα τα επίπεδα.

Μπορείτε να συνεχίσετε βέβαια τις αναλύσεις επί αναλύσεων για τον Χβ και τον πρόεδρο των ονείρων σας ο καθένας.Χάνετε όλες αυτές τις μικρές χαρές που ζούμε όλα αυτά τα χρόνια.Για να τις αντικαταστήσουμε με την μαυρίλα.Με προέδρους,με στημένα,με όλα τα στραβά που υπάρχουν.Και το παιχνίδι;Ποιο παιχνίδι;Πάει το παιχνίδι.Δεν υπάρχει παιχνίδι.

Και οι μεν και οι δε μπορεί να έχετε διώξει κόσμο από τον ΠΑΣ.Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να κουράστηκε από όλο αυτό και να θέλει κάτι άλλο.Μπορεί να θέλει να δει λίγο μπάλα.Να φωνάξει για την ομάδα του.Να χαρεί όσο μπορεί.Αρκετή μαυρίλα έχουμε στην καθημερινότητα.Δεν χρειάζεται να γεμίζουμε μαυρίλα και στον ΠΑΣ για όλα τα στραβά που όντως υπάρχουν.Δεν νομίζω να αρνήθηκε ποτέ κανένας ότι δεν υπάρχουν.

Αν και στην Ήπειρο,βλέπω συμπεριφορά μανιάτικη.Εκτός και αν κάποιος είναι από το νησί και έχει καμιά ρίζα μανιάτικη.Εκεί πάω πάσο.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #5349 στις: Τετ 07 Μάρ 2018 20:08 »
Fon, μην ξαναπεταχτείς χωρίς λόγο.
Ο ΠΑΣας, ο Jimakos, ο Μπακ και ο Σιάτρο και ο κάθε ένας εδώ μέσα, είναι υπεύθυνος και υπόλογος για όσα γράφει.
Από τη στιγμή που δεν πυροβολήθηκε και δεν πέθανε κανείς, μην το κάνεις θέμα.

Στα πολλά κιλά είναι το ζήτημα...
Blue to the hair...