Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1370193 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #5350 στις: Τετ 07 Μάρ 2018 20:13 »
Μου απαγορεύεις να συμμετέχω;
Από που προκύπτει το χωρίς λόγο;
Αν δεν βγάλει αίμα δεν είναι φάουλ.

Άραγε σας προβληματίζει καθόλου όλο αυτό το πράγμα;Απορώ..

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #5351 στις: Τετ 07 Μάρ 2018 20:46 »
Τα περισσότερα από αυτά που ανέφερε ο Siatro, προφανώς
και έγιναν και οι περισσότεροι πιθανόν θυμούνται πως σε αυτό το φόρουμ,
τα κρίναμε (το λιγότερο) αυστηρά.

Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε πως τα περισσότερα από αυτά γίναν τα πρώτα χρόνια
και επίσης, να μην ξεχνάμε πως ο ΧΒ είναι πλέον 10 χρόνια στην ομάδα και έχουν περάσει τουλάχιστον
5-9 χρόνια από τότε (εδώ έχουμε 8 χρόνια μνημόνιο στη χώρα πλάκα-πλακα).

Προσωπικά δεν μπορώ να δεχθώ πως μπορεί ένας πρόεδρος να κόψει το γήπεδο
από έναν οπαδό της ομάδας. Ο οπαδός θα πάει και στο τέλος θα διώξει τον πρόεδρο.

Για μένα είναι τα πάντα δικαιολογίες από την στιγμή που στο πρώτο Ευρωπαϊκο παιχνίδι
της ομάδας υπήρχε έστω και ένα άδειο κάθισμα στους Ζωσιμάδες...

Οι περισσότεροι δεν πάνε από συνήθεια
Ναι, δεν πάνε από μόδα
Δεν πάνε γιατί γενικά δεν πάει ο κόσμος στα γήπεδα
Δεν πάνε γιατί δεν έχουν λεφτά..
Και ναι, γιατί πολλοί υποστηρίζουν και άλλες ομάδες
Το τελευταίο είναι εμφανές, από την στιγμή που υιοθετούνται ρητορικές
"μεγάλων" ομάδων κατά του ΠΑΣ με θέρμη..

Περισσότεροι είναι αυτοί που δεν πάνε γιατί ο ΠΑΣ πλέον κερδάει τις "μεγάλες"
τους ομάδες, από αυτούς που είναι τσαντισμένοι από τον πρόεδρο..

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #5352 στις: Τετ 07 Μάρ 2018 20:57 »
Περισσότεροι είναι αυτοί που δεν πάνε γιατί ο ΠΑΣ πλέον κερδάει τις "μεγάλες"
τους ομάδες, από αυτούς που είναι τσαντισμένοι από τον πρόεδρο..

Ποιές μεγάλες ομάδες κερδίσαμε, φιλαράκι μου και δεν το ξέρω; Πλην κάποιων σποραδικών επιτυχιών, δεν το έχουμε κάνει και συνήθεια...

Τον ΠΑΟΚ, δεν τον θεωρώ μεγάλη ομάδα και δεν τον περιλαμβάνω στο σχόλιό μου...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5353 στις: Τετ 07 Μάρ 2018 21:31 »
Το ότι, δεν πηγαίνει γήπεδο ο κόσμος από συνήθεια, είναι ένα επιχείρημα ακατανίκητο!!!!!!!!!!!!!!
Το μόνο που μπορεί να το ανταγωνιστεί είναι το ότι δεν πάει στο γήπεδο από μόδα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και τα δύο δικά σου !!!
Θέλει δηλαδή κάποιος να πάει στο γήπεδο αλλά λέει:
"ας μη πάω γήπεδο αφού συνήθισα τώρα να απουσιάζω, μια χαρά είναι" !!!!
ή λέει:
"σιγά μη πάω γήπεδο, αφού τώρα στη μόδα είναι να μην πηγαίνεις γήπεδο" !!!!
Όσο για την υποστήριξη σε άλλες ομάδες, αναρωτιέμαι αν όταν γέμιζε το γήπεδο υπήρχε ή όχι υποστήριξη σε άλλες ομάδες.
Άμα είναι να γράφουμε έτσι για να γράφουμε κι ας μη στέκουν τα επιχειρήματα, τότε γράψτε συνεχώς.
Δωρεάν είναι άλλωστε !!!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #5354 στις: Τετ 07 Μάρ 2018 21:45 »
Μπράβο μας ρε!
Βγάλαμε μαχαίρια, σε λίγο θα βγάλουμε και τις χατζάρες...

Και στο μεταξύ υπάρχουν συμπολίτες που τις προάλλες έκαναν Ό,ΤΙ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, αλλά φαίνεται ότι δεν μας απασχολεί καθόλου.  :stop:
Αρκεί που φεύγει το θέμα από πάνω τους και πέφτει πάνω στον χοντρό...  B-)

Ο χοντρός έχει ονοματεπώνυμο και καλώς κρίνεται σε όποια του αστοχία ή αποτυχία, από τη στιγμή που ηγείται του Π.Α.Σ.
Οι "κύριοι" αυτοί, που θέλησαν να ξεφτιλίσουν προσωπικότητες ανώνυμα, ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ?
Ποιά είναι τα ονόματά τους?
Γιατί κρύβονται πίσω από ένα φυλλάδιο της πλάκας?

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5355 στις: Τετ 07 Μάρ 2018 22:00 »
Φίλε μου Κρίμσον, δεν σου κάνει εντύπωση, πως με το πρόσχημα του ριξίματος αυτών των φέιγ-βολάν, βρήκαν την ευκαιρία να ξεπεταχτούν οι λογής-λογής υπερασπιστές του ΤΟΤΕΜ και να κάνουν τη νύχτα-μέρα για μια ακόμα φορά;
Αυτά τα ελεεινά υποκείμενα, θα μπορούσαν να είναι οτιδήποτε άλλο, εκτός από ΠΑΣολέδες...απορώ γιατί ασχολείστε τόσο πολύ...
...κι αν είναι προβοκάτσια, λέω εγώ;
Μπα εεε; Απίθανο;

Κανένα μαχαίρι δεν βγήκε, τουλάχιστον από εμένα...δεν θα αφήσω αναπάντητη όμως καμία προσπάθεια αποενοχοποίησης του Χοντράνθρωπου...
ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ!!!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #5356 στις: Τετ 07 Μάρ 2018 22:03 »
Παράθεση
Πλην κάποιων σποραδικών επιτυχιών, δεν το έχουμε κάνει και συνήθεια...
Σίγουρα πάντως είναι περισσότερες από τις χρονιές εκείνες που δεν παίζαμε αντίπαλοι
γιατί βρισκόμασταν σε διαφορετικές κατηγορίες..

Παράθεση
Όσο για την υποστήριξη σε άλλες ομάδες, αναρωτιέμαι αν όταν γέμιζε το γήπεδο υπήρχε ή όχι υποστήριξη σε άλλες ομάδες.
Προσωπικά δεν με ενοχλεί αυτό ή για να το πω αλλιώς
τους θες όλους ως πελάτες, γιατί η αγορά είναι μικρή..
Ωστόσο, δεν παύει να είναι πραγματικότητα πως αυτοί αποκαρδιώνονται πιο εύκολα,
όπως δεν παύει να είναι ελληνική πραγματικότητα αυτοί να αποχωρούν όταν οι "ομάδες τους"
γίνονται αντίπαλοι. Έχει συμβεί σε όλες τις επαρχιακές ομάδες, σε όλες τις μικρο-μεσαίο-μεγάλες ομάδες..

Παράθεση
κι ας μη στέκουν τα επιχειρήματα
Ίσως να στέκουν περισσότερο εκείνα που επιμένουν πως ο ΠΑΣ
των τελευταίων χρόνων, ο ΠΑΣ του σήμερα, πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο..

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5357 στις: Τετ 07 Μάρ 2018 22:04 »
Εγω ξερω πανω απο 30 ατομα τα οποια ειχαν διαρκειας 20 χρονια και πλεον ή δεν πανε στο γηπεδο ή πανε σε λιγα παιχνιδια.
Ε λοιπον οποτε βρεθω με αυτους ουτε για το γαυρο μιλαμε ουτε για την οικονομικη κριση.
Για τον ΠΑΣ μιλαμε και μου λενε τα παραπονα τους για τον προεδρο.
Μονο οταν φυγει αυτος θα γυρισει ο κοσμος. Αρεσει δεν αρεσει σε καποιους

Για τα φυλλαδια που λετε προσωπικα δεν εχω ιδεα ποιος μπιρει να τα εριξε. Μπορει να ειναι φιλοι του ΠΑΣ, μπορει αλλης ομαδας, μπορει φιλοι παλιου προεδρου ακομη και προβοκατσια μπορει να ειναι ...
Αν δεν ξερεις ποιος τα εριξε δεν μπορεις να ξερεις το σκοπο.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #5358 στις: Τετ 07 Μάρ 2018 22:06 »
Παράθεση
ή πανε σε λιγα παιχνιδια.
Αυτοί μάλλον δεν είναι θυμωμένοι όλες τις μέρες με τον ΧΒ :P

Προσωπικά μου είναι αδιάφορος ο ΧΒ
(μείνει ή φύγει, μου κάνει το ίδιο)
Δεν μπορώ όμως να συμφωνήσω πως κάποιος δεν βλέπει τον ΠΑΣ εξαιτίας του..
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 07 Μάρ 2018 22:10 από sellos »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5359 στις: Τετ 07 Μάρ 2018 22:25 »
Φίλε μου Κρίμσον, δεν σου κάνει εντύπωση, πως με το πρόσχημα του ριξίματος αυτών των φέιγ-βολάν, βρήκαν την ευκαιρία να ξεπεταχτούν οι λογής-λογής υπερασπιστές του ΤΟΤΕΜ και να κάνουν τη νύχτα-μέρα για μια ακόμα φορά;
Αυτά τα ελεεινά υποκείμενα, θα μπορούσαν να είναι οτιδήποτε άλλο, εκτός από ΠΑΣολέδες...απορώ γιατί ασχολείστε τόσο πολύ...
...κι αν είναι προβοκάτσια, λέω εγώ;
Μπα εεε; Απίθανο;

Κανένα μαχαίρι δεν βγήκε, τουλάχιστον από εμένα...δεν θα αφήσω αναπάντητη όμως καμία προσπάθεια αποενοχοποίησης του Χοντράνθρωπου...
ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ!!!
Το αντίθετο μάλιστα!
Μου κάνει εντύπωση το πώς έχει επέλθει "τύφλωσις" από το μίσος για τον ΧΒ και δεν βλέπετε τίποτε άλλο, ακόμη κι αν αυτό το άλλο είναι μία προβοκάτσια ενάντια στην Ομάδα, όπως λες.
Δηλαδή, αν είναι προβοκάτσια, δεν τρέχει τίποτε!
Δεν κάνει κακό στον Π.Α.Σ.
Κακό κάνει ΜΟΝΟ Ο ΧΒ...

Καμία αποανεχοποίηση, φιλλλλλαράκι μου, αλλά και καμιά ισοπέδωση.

Υ.Γ. pagourenko, άλλους τόσους ξέρω κι εγώ που την έκαναν με ελαφρά γιατί ο Π.Α.Σ. έχει γίνει πλέον ανταγωνιστικός.  ;)
Έχω ξαναγράψει για "εσωτερικές συγκρούσεις".
"Αρεσει δεν αρεσει σε καποιους", συμβαίνει ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5360 στις: Τετ 07 Μάρ 2018 22:36 »
Παράθεση
Υ.Γ. pagourenko, άλλους τόσους ξέρω κι εγώ που την έκαναν με ελαφρά γιατί ο Π.Α.Σ. έχει γίνει πλέον ανταγωνιστικός

Πρωτη φορα ακουω τετοιο επιχειρημα. Δηλαδη καποιος καυλωνε στη Β και τη Γ εθνικη και πλεον ξενερωσε που η ομαδα εγινε ανταγωνιστικη?

Περιεργους γνωστους εχεις φιλε μου :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5361 στις: Τετ 07 Μάρ 2018 22:45 »
Μίσος και φτύσιμο, δεν κολλάνε...το φτύσιμο ταιριάζει στην περιφρόνηση. Ποιο είναι αυτό το ανθρωπάριο, που θα το μισήσω ρε συ;
Από τα φέιγ-βολάν, ο μόνος κερδισμένος είναι ο χλαπάτσας...γύρω-γύρω χορεύουν όλοι, χωρίς να ξέρουν το γιατί και ο ΧΒ Αγναντα-εύει...
Από τη στιγμή που δεν εμφανίστηκε κανένας, εγώ θεωρώ τα χαρτάκια υποβολιμαία κίνηση (δόλια)...το ποιους εξυπηρετεί θα φανεί σύντομα, θέλω να πιστεύω!
Blue to the hair...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5362 στις: Τετ 07 Μάρ 2018 23:00 »
Λέω "εσωτερικές συγκρούσεις"...
Ξενέρωσαν γιατί ο Π.Α.Σ. χτυπάει μονίμως 5άδα και πληγώνει άσχημα τις "και από τις μεγάλες με ποιά είσαι?"
Βαζελάκια, γαυράκια, χανουμάκια, παοκάκια και λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις...
Καθόλου περίεργοι δεν είναι, είναι ο κανόνας στην πόλη 10ετίες τώρα.
Με τη διαφορά ότι παλιότερα δεν υπήρχε καμία εσωτερική σύγκρουση και η δεύτερη τους ομάδα ερχόταν ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΙΡΑ.
Μπροστά στον Π.Α.Σ. δεν μετρούσε η δεύτερη "αγάπη".
Και μιλάω για την "7" και για όσους την έχουν ζήσει από μέσα και εννοούν τί εννοώ.

Εμένα να δεις πόσο περίεργοι μου φαίνονται οι δικοί σου γνωστοί ΠΑΣολέδες με διαρκείας που παράτησαν έτσι εύκολα την Ομάδα για έναν ΧΒ.
Δεν πιστεύω να κολλήσεις!  :))

Jimako, δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το ποιός είναι ο κερδισμένος από τα χαρτάκια.
Γι' αυτό και συνεχίζω να αναρωτιέμαι το ποιοί είναι και γιατί...
Το ότι ο ΧΒ είναι ο μόνος κερδισμένος από τη φάση με τα φέιγ βολάν, μου κάνει πολύ εύκολη διαπίστωση και πολύ βολική...
Έως και επιπόλαιη.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #5363 στις: Τετ 07 Μάρ 2018 23:23 »
Αν είχαν επιβεβαιωθεί στα όσα λέγανε οι "φρουροί"
τώρα θα ήταν οι "καλά τα λέγανε τα παιδιά"..

Ε, τώρα που δεν τους έκατσε, που δεν έδωσε δηλαδή το παιχνίδι ο ΠΑΣ, που δεν
το έστησε δηλαδή το παιχνίδι με την Κέρκυρα και οι "φρουροί" αποδείχθηκαν (όποιοι και αν είναι) κοινοί συκοφάντες και προφανώς οτιδήποτε άλλο εκτός από ΠΑΣ , γιατί να μην τους έβαλε η διοίκηση του ΠΑΣ?

Λογικό?
Σίγουρα βολικό..

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5364 στις: Τετ 07 Μάρ 2018 23:25 »
Επειδή ακούω κατά κόρον, ότι πληγώνουμε άσχημα τις "και από τις μεγάλες με ποιά είσαι?";

Ποια και πότε πληγώσαμε αρκετές φορές, έτσι για να το ευχαριστηθούμε; Μου λέτε μερικές, που το έχετε κάνει πιπίλα;
Αν εξαιρέσεις τον ΠΑΟΚ, ποια άλλη ομάδα της Αθήνας ειδικά, έχουμε πληγώσει επανειλημμένα, πλην σποραδικών ισοπαλιών και ελάχιστων νικών;
Και ότι χτυπάμε κάθε χρόνο 5άδα με ξεπερνάει όμως...να πεις για τον Αστέρα, τον Πανιώνιο ή το Περιστέρι, ότι το κάνουν αυτό, ΝΑΙ, να το παραδεχτώ.
Εμείς, από που κι ως που; Είμαστε συνεχώς 8-9 και αγωνιωδώς, κοιτάμε μΠΑΣ και χάσουν βαθμό οι αποπάνω, για να ξεπεράσουμε...όχι, βρε, αυτό δεν είναι 5άδα...
5άδα είναι να είσαι από την αρχή εκεί ή να ανεβείς με συνεχή θετικά αποτελέσματα και να βγάλεις κάποιους άλλους έξω...
Αυτό, το χάσε αγά μου κανά κιλό, να χωρέσουμε κι δυό, δεν είναι "χτύπημα 5άδας"...αν είσαι μάγκας, να είσαι από την αρχή και να κονταροχτυπιέσαι με τους συνυποψήφιους...
αν σου κλέβουν βαθμούς οι Λαμίες, τα Τυριά και τα Αγρίμια, δεν είσαι για 5άδα. Με πληγώνει που το λέω, αλλά έτσι είναι...όπως δεν χάρηκα το ίδιο, όταν βγήκαμε ευρώπη από σπόντα, αντί εκείνης της 5ης θέσης με τον Χριστόπουλο...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5365 στις: Τετ 07 Μάρ 2018 23:54 »
Ψάχνετε α; Καλά μου παιδιά, δεν θα βρείτε τπτ...μεγαλειώδεις νίκες, μόνο στο παρελθόν κάναμε...έχουμε πολλά χρόνια να κάνουμε ένα ΜΠΑΜ με τις κωλοαθηνέικες...
Ψόφια πράγματα...μην επικαλούμαστε λοιπόν σαθρές δικαιολογίες, για την απομάκρυνση του κόσμου...λίγο η κρίση, αρκετά η ΝΟΒΑ και πολύ ο χλαπάτσας, είναι οι βασικές αιτίες...

Άλλα λόγια, ν' αγαπιόμαστε...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #5366 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 00:22 »
Εμείς, από που κι ως που; Είμαστε συνεχώς 8-9 και αγωνιωδώς, κοιτάμε μΠΑΣ και χάσουν βαθμό οι αποπάνω, για να ξεπεράσουμε...όχι, βρε, αυτό δεν είναι 5άδα...
5άδα είναι να είσαι από την αρχή εκεί ή να ανεβείς με συνεχή θετικά αποτελέσματα και να βγάλεις κάποιους άλλους έξω...
Αυτό, το χάσε αγά μου κανά κιλό, να χωρέσουμε κι δυό, δεν είναι "χτύπημα 5άδας"...αν είσαι μάγκας, να είσαι από την αρχή και να κονταροχτυπιέσαι με τους συνυποψήφιους...
αν σου κλέβουν βαθμούς οι Λαμίες, τα Τυριά και τα Αγρίμια, δεν είσαι για 5άδα. Με πληγώνει που το λέω, αλλά έτσι είναι...όπως δεν χάρηκα το ίδιο, όταν βγήκαμε ευρώπη από σπόντα, αντί εκείνης της 5ης θέσης με τον Χριστόπουλο...

Δηλαδή στα τελευταία 6 χρόνια βγήκες 5ος και 6ος 2 φορές και φέτος είσαι σε απόσταση βολής δεν σημαίνει ότι χτυπάς 5άδα;
Και πέρσυ που βγήκαμε 9οι πάλι χτυπούσαμε 5αδα μέχρι τον α' γύρο αλλά μετά δόθηκε το γνωστό 'πρόσταγμα'...

Πάντως από παλιότερες χρονιές που χτυπάγαμε 'σωτηρία' στις θέσεις 11-16 νομίζω πολύ καλύτερα πάμε.

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5367 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 00:31 »
Ποια και πότε πληγώσαμε αρκετές φορές, έτσι για να το ευχαριστηθούμε; Μου λέτε μερικές, που το έχετε κάνει πιπίλα;
Αν εξαιρέσεις τον ΠΑΟΚ, ποια άλλη ομάδα της Αθήνας ειδικά, έχουμε πληγώσει επανειλημμένα, πλην σποραδικών ισοπαλιών και ελάχιστων νικών;

Tην περίοδο 2014-2015, επί ΠΕΤΡΑΚΗ και ΧΒ, δε χάσαμε ούτε ένα ματς από μεγάλους ( ΟΣΦΠ 3-1, 2-2 λ.χ.) με εξαίρεση την τελευταία αγωνιστική που είχαμε ξενερώσει από τη μη-αδειοδότηση και χάσαμε στη Λεωφόρο.
Ενθυμείσαι ;

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5368 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 00:33 »
αν σου κλέβουν βαθμούς οι Λαμίες, τα Τυριά και τα Αγρίμια, δεν είσαι για 5άδα.

Πόσο πήγε φέτος Ατρόμητος-Παναιτωλικός είπαμε ;

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5369 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 00:37 »
Πριν λίγο καιρό είχα γράψει στον ayto ότι με αυτά που γράφει θα μας κάνει όλους Χριστοβασιλικούς.

Τώρα θα πω στους υποστηριχτές του ΧΒ το ανάποδο, με την συμπεριφορά σας και τα γραφόμενα σας θα μας κάνετε αντι - Χριστοβασλικούς.

Πάτε να αγιοποιήσετε τον ΧΒ με τον χειρότερο τρόπο. Δεν του αποδίδεται κάνενα κακό, κανένα φταίξιμο και χαρακτηρίζετε με προσβλητικές εκφράσεις όποιον διανοηθεί να διαφωνήσει μαζί σας.

Λέτε λοιπόν για τους "αισχρους" που πέταξαν τα φυλλάδια, που γράφουν για μειωμένες αποδόσεις, δεν λέτε τίποτα για τους ΑΙΣΧΡΟΥΣ που πουλάγαν εισητήρια με καπέλο, που για να πουλήσουν σου ζήταγαν εκβιαστικά σύνδρομη για τους ίδιους, που αποφάσιζαν ποιοι θα πάρουν διαρκείας και ποιοι όχι, που συναποφασίζουν για την ΠΑΕ και είχαν θέσεις, που σε κάθε φταίξιμο του ΧΒ έριχναν μαεστρικά, συντονισμένα και γκεμπελιστικά το φταίξιμο άλλου, κάνοντας κακό στην ομάδα, που...., που....., που.........

Αλλά αυτοί δεν σας ενοχλούν γιατί είναι στο ίδιο στρατόπεδο με εσάς, και ας έκαναν κακό στην ομάδα και ας έφταιξαν περιουσίες από την ομάδα.

Δεν είναι αισχροί για εσάς! 1000 Μνημόμια μας αξίζουν!

Υ.Γ. Μεταξύ άσπρου και μάυρου υπάρχουν και άλλα χρώματα. Ούτε ιδανικός και αλάνθαστος είναι ο ΧΒ, ούτε τραγικός και χειρότερος. Τα περισσότερα για εμένα είναι μείον για αυτόν, αλλά όχι όλα. Είναι ένα γκρι απαλό.

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 08 Μάρ 2018 01:00 από ΛΑΜΙΑ FANS »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #5370 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 00:51 »
Παράθεση
Λέτε λοιπόν για τους "αισχρους" που πέταξαν τα φυλλάδια, που γράφουν για μειωμένες αποδόσεις,
Αυτοί που ρίξανε τα φυλλάδια δεν ξέρουμε αν είναι καν ΠΑΣ, οπότε "αισχρούς" γιατί να τους πούμε?
Αισχρό είναι άνθρωποι που γράφουν εδώ μέσα (και θεωρητικά είναι ΠΑΣ), να λένε πως ο ΠΑΣ
σε κάθε αγώνα θα κάτσει να χάσει για να τους βγει το σενάριο και που δεν λένε και ένα έκανα λάθος
μετά (με εξαίρεση τον Αγιούτο)

Παράθεση
δεν λέτε τίποτα για τους ΑΙΣΧΡΟΥΣ που πουλάγαν εισητήρια με καπέλο, που για να πουλήσουν σου ζήταγαν εκβιαστικά σύνδρομη για τους ίδιους, που αποφάσιζαν ποιοι θα πάρουν διαρκείας και ποιοι όχι, που συναποφασίζουν για την ΠΑΕ και είχαν θέσεις, που σε κάθε φταίξιμο του ΧΒ έριχναν μαεστρικά, συντονισμένα και γκεμπελιστικά το φταίξιμο άλλου, κάνοντας κακό στην ομάδα, που...., που....., που.........
Πολύ σωστά όλα αυτά και σε αυτό το φόρουμ τα τονίζαμε όλα αυτά όταν γίνονταν..
Πόσα από αυτά συμβαίνουν τα τελευταία 3-4 χρόνια, που η προσέλευση έχει μειωθεί στο μισό?

Δηλαδή λέμε για λάθη, τραγικά μπορώ να πω, της διοίκησης,
αλλά που τυχαίνει να γίνανε την περίοδο 2009 - 2012, τότε που ίσως το γήπεδο
να είχε περισσότερο κόσμο από σήμερα.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 08 Μάρ 2018 01:01 από ΛΑΜΙΑ FANS »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5371 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 00:59 »
sellos,

Δεν έχει γράψει ΚΑΝΕΙΣ ότι ο ΠΑΣ σε καθε αγωνα θα κάτσει να χάσει. Μίλησαν για συγκεκριμένους αγώνες που δεν ήταν καλή η ομάδα. Όπως και εμείς μιλάμε για άλλες ομάδες και για τα αποτελέσματα που φέρνουν.

Ποιος ayto; Αυτός που πίστευε στον Κούγια και στις αποκαλύψεις του για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΠΑΣ και μόλις ο Αλέξης, ανέβαλε τη συνέτευξη του (που περίμενε πως και πως), εξαφανίστηκε από το φορουμ και δεν πήρε ποτέ θέση για να μην παραδεχθεί ότι έκανε λάθος. Πλάκα κάνεις;

Δεν τα τονίζαμε όλοι! Κάποιοι! Κάποιοι άλλοι κάνουν ακόμα το ψόφιο κοριό.
Το αποτέλεσμα αυτών που σου προανέφερε + τον ΧΒ έφερε τη προσέλευση στο μισό.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #5372 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 01:18 »
Εντάξει, μάλλον σε πάτησα στον κάλο με τον Αγιούτο.. :))
(Πάντως παραδέχθηκε πως έκανε λάθος που πίστευε πως
θα κάτσουμε να χάσουμε στην Κέρκυρα, γιατί ανήκουμε στο ίδιο άρμα(?) )

Γενικά, είναι άλλο να βλέπεις έναν περίεργο αγώνα
και να πεις αυτό που βλέπεις..
Και είναι άλλο πριν τον αγώνα (και αυτό συμβαίνει σε αρκετούς αγώνες)
να διαβάζουμε "θα το δώσουμε" ή "αν δεν κερδίσουμε τους πεθαμένους είναι στημένο" κτλπ..

Όταν (από ότι βλέπω και άλλοι) διαβάζω διαρκώς αρνητικά έως υπονομεύτηκα σχόλια
για την ομάδα μου, αρχίζω να αμφιβάλω αν υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα με αυτόν που τα γράφει..

Δηλαδή, ΠΑΣ Γιάννινα είμαστε, μην μπερδευτούμε στο τέλος με τα σενάρια
που έχει (ή θέλει να έχει) ο καθένας στο μυαλό του..

Παράθεση
Μίλησαν για συγκεκριμένους αγώνες που δεν ήταν καλή η ομάδα. Όπως και εμείς μιλάμε για άλλες ομάδες και για τα αποτελέσματα που φέρνουν.
(Κάνω μια λεκτική υπέρβαση, γιατί προφανώς δεν εννοείς αυτό)
Οκ, να μιλήσει ο καθένας για την ομάδα του, δεν έχω πρόβλημα..

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 08 Μάρ 2018 01:23 από sellos »

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5373 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 10:05 »
Υπάρχει άραγε έστω μία (1) ομάδα της οποίας τα εισιτήρια να μην έχουν μειωθεί στο μισό τα τελευταία χρόνια;

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5374 στις: Πεμ 08 Μάρ 2018 10:59 »
Μιας και ο φιλος Crimson αναπωλησε τις εποχες της γεματης "7", εχω να πω οτι και μενα μου εχουν λειψει (αν και Αθηναιος) εκεινες οι εποχες...
Ειδικα καποια ανθρωποι που ειχαν δωσει το στιγμα τους εκει μεσα, αν υπηρχαν και τωρα θα ειχαμε γλιτωσει απο πολλους "φρουρους" της πόλης, "εμπαθεις" και μονιμα "αρνητικούς" στο φορουμ που εμφανιζονται οταν η ομαδα χανει και κρυβονται οταν η ομαδα παει μια χαρα...

Ενα ΧΑΛΙΑΜΠΑΛΙΑ (για οσους ξερουν) χρειαζομαστε σε πολλα πραγματα...
Και για να σφιξουν τα γαλατα στην διοικηση και για να σφιξουν τα γαλατα στον καθε λογης εμπαθη....

Αυτο το πραγμα, αυτο το μικροβιο μας τρωει μεσα μας καιρο τωρα...

Στειρα κριτικη στα παντα και στους παντες, ενα καλο δε υπαρχει να πεις, στεκομαστε στα αρνητικα και κραζουμε...
Και το χειροτερο απο ολα ειναι οτι κρινεις οταν δε εισαι πουθενα για να στηριξεις την ομαδα..
Καθεσαι στον αναπαυτικο καναπε σου και στην καρεκλιτσα στο καφε, βλεπεις το ματσακι και μετα υψηλων προδιαγραφων κριτικη για την ομαδα...
Η ομαδα θελει την στηριξη σου και την κριτικη σου.... Πολλοι πλεον κανουν μονο το δευτερο σε υπερθετικο βαθμο, εχοντας διαγραψει το πρωτο με αστειες δικαιολογιες που πειθουν μονο το μικρο τους δακτυλακι πισω απο το οποιο κρυβονται