Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368432 φορές)

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #5800 στις: Πεμ 17 Ιαν 2019 13:41 »
Εγώ δεν αναιρώ τίποτε από όσα έχω γράψει.
Θεωρώ πεμπτοφαλαγγίτικο χτύπημα την αναφορά σε "Ρώσο Θεό" και είμαι σύμφωνος στο να δοθεί το τελευταίο ματς στο Καυτατζόγλειο αν το Πρωτάθλημα έχει κριθεί..

Συνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5801 στις: Πεμ 17 Ιαν 2019 13:56 »
αυτό το να αλλάζουν έδρα την τελευταία αγωνιστική οι ομάδες ανάλογα με τα γούστα του πρωταθλητή είναι παγκόσμιο φαινόμενο ή γίνεται μόνο εδώ και στην Ουγκάντα?

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5802 στις: Πεμ 17 Ιαν 2019 14:02 »
Για Ουγκαντα δε νομίζω να γίνεται (τουλάχιστον στη μετα-Αμιν Νταντά) εποχή

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #5803 στις: Πεμ 17 Ιαν 2019 14:27 »
Ελα μωρε σιγα.....

Και ο ΠΑΣ Γιαννινα αμα επαιρνε πρωταθλημα ο Παοκ θα δεχονταν τελευταιο του αγωνα να το δωσει στο Ζωσιμαδες....
Εχουμε ξεφυγει τελειως,οχι αστεια

Δωστε και την ιστορια,δωστε και τον Ταυρο και ολα καλα,δεν τρεχει καστανο,αρκει βεβαιως να μεινουμε Α εθνικη με καθε τιμημα

Φτασαμε κιολας φιλαθλοι να λενε να αλλαξουμε την εδρα μας?Απιστευτα πραγματα

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5804 στις: Πεμ 17 Ιαν 2019 14:34 »
Αν είναι να υπηρετήσουμε τον αφέντη Χριστοβασίλη αλλάζουμε και έδρα αμα λάχει.Αντί δε για Ταύρο κοτσάρουμε τον ΤΑΖ φόρο τιμής στον πρόεδρο και στην ακόρεστη πείνα του.

Αποσυνδεδεμένος paskimolos67

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5805 στις: Πεμ 17 Ιαν 2019 14:48 »
Mετά την ήττα από τον Εργοτέλη στις 11-4-2010 είχε δηλώσει ότι θα πράξει τα δέοντα για άνοδο και συνεχή παραμονή.
Πήρε λοιπόν τα μέτρα του, έγινε γρανάζι του συστήματος και εξασφάλισε σταθερή παρουσία στη Super League.
Βέβαια όπως πήρε έπρεπε να δώσει κιόλας και το έκανε εκτελώντας τις ειδικές αποστολές που του αναθέτανε.
Το πρόβλημα του ήταν πως θα δικαιολογούσε στον κόσμο αυτά τα αποτελέσματα,, και επίσης τις μη αδειοδοτήσεις (έφταιγε ο Δημητρίου),
τις απώλειες παικτών λόγω προσφυγών (αχάριστοι κακοχαρακτήρες)  ορισμένες με ύποπτο παρασκήνιο, τις ντροπιαστικές επισκέψεις Αρειανών και ΠΑΟΚτζήδων,
την έλλειψη και κυρίως την μη επένδυση στην παραμικρή υποδομή σε θέματα προπονητικών χώρων ( ακόμα και σήμερα τις δύσκολες μέρες του χειμώνα
βολεύεται στο πλαστικό της Ανατολής, και στο κλειστό γήπεδο -τους ευχαριστεί, σιγά μην τους πληρώνει-), την συνεχή αποδυνάμωση της ομάδας, κα.
Η ανεπάρκεια που επέδειξε και η αδυναμία στην τσέπη του, έδιωξε τον λαό του ΠΑΣ από το γήπεδο -γεγονός που τον βολεύει- και χωρίς πρόβλημα
συνεχίζειι να ρουφά το αίμα του Ταύρου, μεχρι να τον αποστεώσει και να τον παρατήσει (με χρέη εννοείται, η όποια οικονομική εξυγίανση μόνο περί ανεκδότου πρόκειται).
Αρωγός και βολικός εκπρόσωπος σε όλα αυτά  είναι ο νυν προπονητής, ο οποίος προσπαθεί ο καημένος να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Δύσκολη δουλειά.
Γενικά υπάρχει συνεχής απαξίωτική συμπεριφορά προς την ομάδα και τον λαό του ΠΑΣ, η οποία μας εμποδίζει να μεταδώσουμε το όραμα και την ιδέα στα παιδιά μας.
Παραθέτω ποστάρισμα μετά το ματς με τον Εργοτέλη που προμηνύει αλήθειες

Απ: Εργοτέλης - ΠΑΣ Γιάννινα (ειδήσεις, σχόλια, απόψεις)
« Απάντηση #72 στις: Δευ 12 Απρ 2010 10:05 »
Ωρε τζεδες μου
Πιστευω ειμαστε σε μια απτις πιο κρισιμες στιγμες της ιστοριας μας.....
Του χρονου ειμαστε ικανοι για πρωτια ,αλλα και για μακροβουτι στη Γ
Αν λεμε ''δεν ξαναπαταω γηπεδο'' ειναι λαθος.Ειναι δεδομενη η αρωστια μας..
Δεδομενη ειναι και η αγνοτητα μας ομως......
Ο χοντρος θα το βρει το κολπο να μας καλμαρει
Θα πει αυτα που (επιτελους) θελουμε να ακουσουμε......
Χτες ομως εμοιασε πολυ στον Πρεκα ο ατιμος.....
Παρτε το χαμπαρι......Να τους κωψουμε το γηπεδο......Οχι αυτοι σε μας.....
Ας τριξουμε μασελες λιγο την Κυριακη......
Ας δει ο καβουρας οτι εμεις ειμαστε γατες.....
Ομως,οταν παει καλα η ομαδα,κρυβουμε τα σκουπιδια κατω απτο χαλι....
φετος που πηγαμε χαλια,φανηκαν ΚΑΙ οι περσυνες ΚΑΙ οι φετεινες βρομιες...
Και δυστυχως αυτες οι βρομιες κωλησαν για τα καλα πανω στον χοιρο (Χριστοβασιλη)
Ας γινουμε παλι εμεις οι χειριστες του αρματος....
Όσοι πιστοι προσελθετε.....
Απειρωτανοι και λοιποι καντε την πρωτη κινηση
ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....
Οσο οι BV  θα ειναι γιες σερ,δεν βλεπω προκοπη
Πρεπει να δυναμωσει ο συνδεσμιακος χωρος......
Ένα πανο την Κυριακη δεν θα ειναι κακη ιδεα.....
Και μη ξεχνατε.......ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΡΩΤΑ.....Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΜΟΓΙΑ....ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ......

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #5806 στις: Πεμ 17 Ιαν 2019 22:25 »
Τα υπονοουμενα ορισμενων οτι μας λαδωνει ή οτι περνουμε λεφτα απο τον ηπιο τα γυρναω πισω οπως ειναι. Το πιο πιθανο ειναι να βοηθησει την ομαδα και τον ηπιο απο τη θεση που μπορει καποιος να βρισκεται παρα να βγαλει χαρτζιλικι απο τον ηπιο...

Ένας παραπάνω έφραψε:

Θεωρώ πεμπτοφαλαγγίτικο χτύπημα την αναφορά σε "Ρώσο Θεό" και είμαι σύμφωνος στο να δοθεί το τελευταίο ματς στο Καυτατζόγλειο αν το Πρωτάθλημα έχει κριθεί..

Εάν αυτός δεν είναι σούπερ ανόητος τι άλλο να υποθέσει κανείς;

Δεν πήγαινε σε εσένα vourbiani το comment και απορώ γιατί θίχτηκες έτσι που τα επιστρέφεις κιόλας τα σχόλια.
Το ότι μερικοί (ανοήτως κατ΄εμέ) γράφατε συνεχώς επαίνους για τον Πρόεδρο δεν σημαίνει απαραίτητα και κάτι, πλην του ότι έχετε λάθος εκτίμηση.

Γιατί ρε μάγκες κακά τα ψέματα. Οπαδοί δεν είστε; Τι κάνετε αλλιώς εδώ μέσα;

Δεν είπατε ποτέ μέσα σας, αυτός ο κιαρατάς το έκανε μια με το σκουλήκι (άντε πες δεν είδε, δεν κατάλαβε) το κάνει ξανά με τις μπουγάτσες και απειλεί ότι θα το ξανακάνει και ότι θα ακυρώσει την έδρα την ομάδας μας.

Εμ σε αυτό τι μπορεί να πει κανείς; Μπορεί κάποιος οπαδός μετά από αυτά (συν τους άπειρους δανεικούς, συν του ότι δεν παίρναμε άδειες, συν τα λεφτά που πήγαν όλα τσέπη, συν του ότι έχουμε πάει πόσες φορές κατηγορούμενοι ως ύποπτη ομάδα προς χειραγώγηση παιχνιδιών, συν χίλια συν), να πει τι καλό πρόεδρο που έχουμε, τριαλά λα τριαλαλό;

Όταν τα λέγανε μερικοί όμως τους χλευάζατε με αστεία επιχειρήματα του στυλ φέρε αποδείξεις, λες και γίνεται κανένα δικαστήριο, λες και δεν ξέρατε τι λέγεται στην πιάτσα, λες και δεν κατηγορούσαμε/τε τα προηγούμενα χρόνια ομάδες για ανεπίτρεπτες αλλαξοκωλιες εις βάρος μας (χωρίς αποδείξεις).Τα λέγαμε όμως και κανένας δεν ζητούσε αποδείξεις. Λες και ήρθατε από άλλον πλανήτη ξαφνικά και λέγατε ωραία ως εδώ μια χαρά είμαστε, καλά είμαστε όσο είμαστε στη Σούπερ Λίγκα.

Εμ αυτήν την υποκρισία/ μπανταλομάρα ας την αφήσετε. Ακόμη και εάν μείνουμε κατηγορία, ο Π.Α.Σ. συνεχώς φθίνει και απαξιώνεται από τη διοίκησή του. Δεν πάει άλλο. Δεν φθάνει να είμαστε μόνο στην Σούπερ Κλίκα. Πρέπει να είμαστε όρθιοι αλλιώς φοβάμαι ότι δεν έχει κανένα νόημα. Πρέπει να έχουμε το ηθικό πλεονέκτημα για να κερδίζουμε συνεχώς νέους οπαδούς. Να έχουμε ένα αφήγημα που να στέκει και όχι να λέμε μαλακίες για μπλε δράκους και να κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 17 Ιαν 2019 22:29 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5807 στις: Πεμ 17 Ιαν 2019 23:51 »
Εμ βεβαια δεν το ξερες ,οταν προσαπτεις κατηγοριες περι  χρηματισμου στα μπαραζ και παραρτηματος του Γαυρου  για Πανιωνιο,για τσατσιλικια και παραμαγαζο του Βαρδινογιαννη για Οφη,οταν μιλας με ανεση για Μπουκμεικερ στην Ταιλανδη που στηνανε μεχρι τα σημαιακια του κορνερ οπως με Κομποτη,Αρβανιτιδη,Ψωμιαδη,Μπεο κτλ ειναι πασιφανες πως μπορεις να εκφραζεσαι οπως γουσταρεις χωρις να προσκομιζεις καμια αποδειξη......Τρομερο εεεεε?????????

Μαλλον εμεις ηρθαμε απο αλλον πλανητη

Απολυτα σωστος σε ολο το ποστ

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #5808 στις: Πεμ 17 Ιαν 2019 23:52 »
Πείτε μου έναν πρόεδρο εκτός Κωστούλα ο οποίος να είναι άμεμπτος.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5809 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 00:15 »
Πες μου προεδρο

Που εβαλε Αρειανους και Γαυρους στο γηπεδο τους,εξαιρουμενως του Αρβανιτιδη
Που για 2-3 χρονιες παιζαμε χωρις αδειοδοτηση
Που αντι για συμβολαια ειχε λευκα χαρτια
Που εγραψε παντελως την σωματικη ακεραιοτητα των οπαδων του,οπως εμας στο ΟΑΚΑ
Που κανει μεταγραφες επιπεδου Β κατηγοριας
Που μεσα σε χρονο μηδεν χρωσταει 8 μυρια στην εφορια,μονο ο Παπαθανασακης το καταφερε
Που απειλει τους οπαδους οτι θα στειλει τον ΠΑΣ στο Καυτατζογλειο
Που ειναι παντελως αδιαφορος για την ομαδα αλλα ασχολειτε μονο για τα δειαρκειας
Που δινει μονο μια συνεντευξη καθε πρωτη της ομαδας τον ιουλιο
Που μας απαγορεψε τις εκδρομες
Που εξαφανισε ομαδα απο ποδοσφαιρικο χαρτη σαν τον Ηλυσιακο
Που γραφει στις μπρικαρες του τις σημαιες της ομαδας
Που λασπωνει με το χειροτερο τροπο ποδοσφαιριστες οπως ο Πασχαλακης και ο Ναδαλες,με τις προσφυγες
Που
Που
Που

Λοιπον για να τελειωνει η ιστοριουλα περι ΧΒ.......Αυτα που εχει κανει ο ΧΒ,δεν τα εχει κανεις προεδρος οσο και απατεωνας να ηταν στον ΠΑΣ....Ουτε ο Κουγιας,ουτε Κολεμπας,ουτε και Χρηστιδης δεν θα του περνουσε καν απο ιδεα π.χ τα καραγκιοζιλικια περι μετακομισης στο Καυτατζογλειο,ουτε να βαζανε  οσο περισοτερους Παοκαρειανους στους Ζωσιμαδες για την κονομα,και προπαντων κανεις απο τους προηγουμενους δεν θα εγραφε στα αρχιδια του φιλαθλους του ΠΑΣ οταν υπηρχε προβλημα οπως με εμας στο ΟΑΚΑ που κινδυνευσανε παιδακια να χασουνε την ζωη τους και να τον βλεπουμε να χαριεντιζεται με Βγαινοπουλο και Πατερα και να μην βγαζει ουτε ανακοινωση

Εφοσον μιλας για προεδρους ξερεις με ποιους συγκρινεται ο προεδρουλης

Με Αρβανιτιδη, Θωμα Μητροπουλο,και Κομποτη αλλα μονο που αυτος που και που σκαει κανενα φραγκο για κανενα ποδοσφαιριστη της προκοπης

Τον Κωστουλα,τον Σπανο,τον Μπακο και Καυμενακη ουτε με τα κυαλια δεν το βλεπει

Το ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΟΥ ΧΒ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ

Στα τσακιδια να παει και ακομα παραπερα

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 18 Ιαν 2019 00:20 από ayuto1966 »

Συνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5810 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 09:09 »
πέρα από την αηδία που προκαλεί η ιδέα του ΧΒ να παίξει τον αγώνα με τον παοκ στη Θεσσαλονίκη και τα νεύρα σε όσους αγοράσαμε και πάλι σα μ@λ@κες εισιτήριο διαρκείας, αφήνει και μια υποψία μήπως ο αγαπητός μας πρόεδρος υποθέτει ότι κανείς δε θα ασχοληθεί και πολύ με τον συγκεκριμένο αγώνα μιας και θα έχουμε ήδη υποβιβαστεί και δε θα έχουμε όρεξη ούτως ή άλλως να πάμε στο γήπεδο

το πόσο μαύρη θα είναι μια τέτοια μέρα αυτή για την ιστορία της ομάδας φυσικά και δε νομίζω να τον ενδιαφέρει

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5811 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 09:36 »
Αυτά τα παιδιά που πάνε να φάνε τον Χριστοβασίλη έχουν χρήμα να διοικούν στην μετά Χριστοβασίλη εποχή αυτά για συνδικάτα  μου μοιάζουν πάρα με απελευθέρωση της ομάδας από έναν εχθρό του σωματείου τα ίδια κάνουν με κάθε πρόεδρο όταν τον βαριουνται και δεν περνούν αυτό που θέλουν τι θέλουν όμως ? αυτό το ερώτημα με βασανίζει πυρήνα οπαδικο μετά blue vayeros εποχή δεν πέτυχαν, οπαδικα δεν πλησιάζουν εκείνες τις εποχές ούτε 20% Ευρώπη είδαν πορείες είδαν μα είναι αχόρταγα παιδάκια που ζητάνε χωρίς να εχουν την προσφορά του παρελθόντος..... Αυτή είναι η δικιά μου άποψη και τέλος δημοκρατία είναι να μην σύμφωνο αλλά να αντιπαραθέτει γεγονότα εδώ είμαστε να μιλήσουμε ακούω.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5812 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 11:00 »
Ευχαριστω για τα παιδακια, ειναι αρκετα κολακευτικο, αφου εχουμε περασει τα πρωτα - ηντα!!!!!!

Οχι απλα αιολο αλλα αστοχο και ανυπαρκτο το επιχειρημα σου!!!

Στο δευτερο  επιχειρημα σου αν εχουμε λεφτα να παρουμε την ομαδα, τι να απαντησει καποιος;
Δεν τον γουσταρω ρε φιλε το μπεχοβασιλη, μπεχο μπορεις να διοικησεις και συ και γω και ο μπακαλης της γειτονιας!!

Ο ανθρωπος προδιεγραψε ο ιδιος το μελλον του! Νομισε πως τα χαμορια θα καθονται και θα κοιμουνται αιωνια!

Για κοιτα να δεις απο το επομενο κιολας ματς μηπως ο μπεχατζης δεν μπορει να σταθει στο γηπεδο και τον φυγουν και οχι απο την αντιδραση των παιδακιων - οπως τα αναφερεις!!!!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5813 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 11:02 »
Τα υπονοουμενα ορισμενων οτι μας λαδωνει ή οτι περνουμε λεφτα απο τον ηπιο τα γυρναω πισω οπως ειναι. Το πιο πιθανο ειναι να βοηθησει την ομαδα και τον ηπιο απο τη θεση που μπορει καποιος να βρισκεται παρα να βγαλει χαρτζιλικι απο τον ηπιο...

Ένας παραπάνω έφραψε:

Εάν αυτός δεν είναι σούπερ ανόητος τι άλλο να υποθέσει κανείς;

Aς υποθέσει ότι θέλει για μένα. Ρίψασπι και πεμπτοφαλαγγίτη που γράφει για "Ρώσο Θεό", υιοθετώντας τις αηδίες Κούγια και δίνοντας βόλια στους εχθρούς της ομάδας δε μπορεί να το υποθέσει πάντως.

Αν κάποιος ήταν κατά του ΧΒ και ήταν στοιχειωδώς αξιοπρεπής θα έκανε κριτική ώστε να πάψουν δια παντός (με όποιο κόστος) οι δανεισμοί από το εσωτερικό. Από άπλες που φωνάζουν για μεταγραφές με χρήματα που δεν τα βάζουν οι ίδιοι ή από οπαδούς που έχουν χαντακώσει τις ομάδες τους ακόμα και διοικώντας τες, είμαστε χορτάτοι στην Ελλάδα. Από φιλάθλους που να στηρίζουν τις ομάδες τους στις δύσκολες στιγμές πεινάμε.

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 18 Ιαν 2019 11:08 από OV1950 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5814 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 11:02 »
Αυτά τα παιδιά που πάνε να φάνε τον Χριστοβασίλη έχουν χρήμα να διοικούν στην μετά Χριστοβασίλη εποχή αυτά για συνδικάτα  μου μοιάζουν πάρα με απελευθέρωση της ομάδας από έναν εχθρό του σωματείου τα ίδια κάνουν με κάθε πρόεδρο όταν τον βαριουνται και δεν περνούν αυτό που θέλουν τι θέλουν όμως ? αυτό το ερώτημα με βασανίζει πυρήνα οπαδικο μετά blue vayeros εποχή δεν πέτυχαν, οπαδικα δεν πλησιάζουν εκείνες τις εποχές ούτε 20% Ευρώπη είδαν πορείες είδαν μα είναι αχόρταγα παιδάκια που ζητάνε χωρίς να εχουν την προσφορά του παρελθόντος..... Αυτή είναι η δικιά μου άποψη και τέλος δημοκρατία είναι να μην σύμφωνο αλλά να αντιπαραθέτει γεγονότα εδώ είμαστε να μιλήσουμε ακούω.

Κατ΄αρχάς ο γραπτός λόγος είναι διαφορετικός από τον προφορικό, έχει και σημεία στίξης. Έτσι που γράφεις δεν καταλαβαίνει κανείς, τίποτα.

Δηλαδή φταίνει οι οπαδοι για την κατάσταση  της ομάδας και όχι ο ΧΒ;

υ.γ. Ακόμα περιμένουμε εκείνη τη μεγάλη μεταγραφή που μας έταξες προχθές σαν σ'ιγουρη!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5815 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 12:33 »
Για να γίνει πώληση εταιρίας είναι μια δύσκολη διαδικασία. Εταιρεία η οποία έχει και χρέη ακόμα πιο δύσκολη.
Ο πρόεδρος ας μας αιτιολογησει λίγο κάτι εγγραφές σε συνδεδεμένες εταιρίες και κάτι αμοιβές προέδρου, γιατί η δική μου γνώμη και όχι μόνο είναι ότι τα λεφτά, εάν έβαλε, που έδωσε αρχικά τα έχει βγάλει και με το παραπάνω. Και δεν μιλάω για αυτά κάτω από το τραπέζι η τα μαύρα γιατί δυστυχώς για αυτά δεν έχουμε στοιχεία.

Οπότε ο καλός μας πρόεδρος ξ καλό θα ήταν να αποχωρήσει άμεσα. Όλα τα άλλα πλέον δεν έχουν σημασία.
....

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5816 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 12:40 »
Για να γίνει πώληση εταιρίας είναι μια δύσκολη διαδικασία. Εταιρεία η οποία έχει και χρέη ακόμα πιο δύσκολη.
Ο πρόεδρος ας μας αιτιολογησει λίγο κάτι εγγραφές σε συνδεδεμένες εταιρίες και κάτι αμοιβές προέδρου, γιατί η δική μου γνώμη και όχι μόνο είναι ότι τα λεφτά, εάν έβαλε, που έδωσε αρχικά τα έχει βγάλει και με το παραπάνω. Και δεν μιλάω για αυτά κάτω από το τραπέζι η τα μαύρα γιατί δυστυχώς για αυτά δεν έχουμε στοιχεία.

Οπότε ο καλός μας πρόεδρος ξ καλό θα ήταν να αποχωρήσει άμεσα. Όλα τα άλλα πλέον δεν έχουν σημασία.
Αφού η άποψη πολλών είναι ότι ο πρόεδρος της ομάδας βγάζει χρήματα και με το παραπάνω (παρεμπιπτόντως αυτός είναι ο στόχος μιας εταιρείας) τότε η πώληση γίνεται πιο εύκολη μιας και οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν μια παραπάνω βεβαιότητα. Υπάρχουν τέτοιοι υποψήφιοι; Ας βγουν να δηλώσουν τη παρουσία τους. Τα άλλα είναι "να 'χαμε να λέγαμε και να ΄χουμε να πούμε".

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5817 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 12:53 »
Οι διαδικασίες γίνονται συνήθως όχι φανερά.
Το θέμα είναι ότι ο ΠΑΣ εξυπηρετεί πολλά από τα συμφέροντα του προέδρου μας.. Και στην τελική ας βγει να πει ότι πουλάω.. Και μετά βλέπουμε.
Και στην τελική με όσα έχουν αναφερθεί για το πως κατάντησε τον ΠΑΣ νομίζω ότι ο κύκλος του έκλεισε.
....

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5818 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 12:56 »
Ας βγει τότε να πει εαν η εταιρεία είναι επικερδής ή οχι.
Ας βγει και να δηλώσει ξεκάθαρα εαν η παε πωλείται ή δεν πωλείται και οχι γενικά και αόριστα δεν έχω πρόταση από κανέναν..
Να βγει και να πει εαν τον ενδιαφέρει αυτή η παε να εκπροσωπεί μια πόλη ή οχι
Τόσα χρόνια ακούμε για γήπεδα και  η ομάδα δεν έχει ούτε ...καλύβακι σκύλου ιδιόκτητο
και άλλα πολλά..αλλά τον έχουμε μάθει... πάει  το τριάρι γόνα!
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 18 Ιαν 2019 13:00 από KASABIAN »
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5819 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 13:17 »
Οι διαδικασίες γίνονται συνήθως όχι φανερά.
Το θέμα είναι ότι ο ΠΑΣ εξυπηρετεί πολλά από τα συμφέροντα του προέδρου μας.. Και στην τελική ας βγει να πει ότι πουλάω.. Και μετά βλέπουμε.
Και στην τελική με όσα έχουν αναφερθεί για το πως κατάντησε τον ΠΑΣ νομίζω ότι ο κύκλος του έκλεισε.
Nα διατηρούμε την ψυχραιμία μας ώστε να βάζουμε τα πράγματα στη σωστή σειρά.
Αν η ομάδα εξυπηρετεί πολλά από τα συμφέροντα του προέδρου της όπως λες, τότε ο πρόεδρος δεν έχει καμιά αγκούσα να πουλήσει και να ψάξει να βρει αγοραστές. Αν συμβαίνει αυτό που λέτε όμως, τότε οι αγοραστές θα έπρεπε αν όχι να κάνουν ουρά, να δηλώσουν τουλάχιστον τη παρουσία τους και το ενδιαφέρον τους. Εγώ λοιπόν ρωτώ; Υπάρχουν τέτοιοι; Τους ξέρει κανείς σας; Αν υπάρχουν έχει καλώς, ας κάνουν τις προτάσεις τους. Αν δεν υπάρχουν, τότε πάνω σε τι ακριβώς συζητάμε;

Λες στο πώς κατάντησε τον ΠΑΣ. Πώς ακριβώς τον κατάντησε; Σε μια χρονιά που εκτός του Λεό (που τον χτύπησε ο τραυματισμός) και του Κριζμάν αποδεικνύεται πλήρως αποτυχημένη ως προς τις κινήσεις του καλοκαιριού και με κάκιστες εμφανίσεις, η ομάδα βαστιέται ακόμα βαθμολογικά. Την ώρα που άλλες ομάδες με διοικήσεις που κάποιοι έφερναν τις κινήσεις τους ως παράδειγμα είναι ήδη πεσμένες ουσιαστικά;

Και κάτι ακόμα επειδή δε βλέπω να το σχολιάζει κανείς. Την ώρα που έχει αποδειχτεί ότι όλοι οι δανεισμοί έχουν αποτύχει (συν το ότι είναι άσχημοι για την εικόνα της ομάδας όσοι γίνονται από το εσωτερικό) και Η διοίκηση κάνει το λάθος να πάρει κι άλλο δανεικό (ασχέτως που είναι καλός παίκτης) από τον Ολυμπιακό, πόσο αστείος μπορεί να είναι κανείς για να μιλά για Ρώσο Θεό;

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5820 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 13:24 »

Κατ΄αρχάς ο γραπτός λόγος είναι διαφορετικός από τον προφορικό, έχει και σημεία στίξης. Έτσι που γράφεις δεν καταλαβαίνει κανείς, τίποτα.

Δηλαδή φταίνει οι οπαδοι για την κατάσταση  της ομάδας και όχι ο ΧΒ;

υ.γ. Ακόμα περιμένουμε εκείνη τη μεγάλη μεταγραφή που μας έταξες προχθές σαν σ'ιγουρη!

Η μεταγραφή που σας έταξα μήπως είπα για μάνατζερ που προέρχεται από γνωστή φτωχική γειτονιά της Αθήνας και είχε χιούμορ το μύνημα μου εγώ όταν βγαίνω και λέω ειδήσεις από εγγύηση όλα τα μυνήματα μου στην διάθεση σου και φυσικά κάποτε ζήτησα συγνώμη για κάτι που έδωσα και δεν είχε βάση αλλά για τα χρέη όταν έδωσα την είδηση πέσατε να με φάτε σήμερα έγινε γνωστό αυτό τέλος πάντων

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5821 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 13:26 »

Αφού η άποψη πολλών είναι ότι ο πρόεδρος της ομάδας βγάζει χρήματα και με το παραπάνω (παρεμπιπτόντως αυτός είναι ο στόχος μιας εταιρείας) τότε η πώληση γίνεται πιο εύκολη μιας και οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν μια παραπάνω βεβαιότητα. Υπάρχουν τέτοιοι υποψήφιοι; Ας βγουν να δηλώσουν τη παρουσία τους. Τα άλλα είναι "να 'χαμε να λέγαμε και να ΄χουμε να πούμε".

Ρε μπας και ο OV1950 είναι ίδιος ο πρόεδρος και πάει να μας ξεγελάσει με το νικ νειμ του;
Γιατί το κανονικό θα έπρεπε να είναι OVELIX1955     :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5822 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 13:30 »
Ρε μπας και ο OV1950 είναι ίδιος ο πρόεδρος και πάει να μας ξεγελάσει με το νικ νειμ του;
Εκλαμβάνω το πόστ ως αδυναμία αντιλόγου με βάση επιχειρήματα

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5823 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 13:32 »
ρε Μάκη από που έγινε γνωστό το θέμα με την διαγραφή των χρεών...και τέλος πάντων πόσα είναι αυτά τα χρέη;
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5824 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 13:32 »
Εκλαμβάνω το πόστ ως αδυναμία αντιλόγου με βάση επιχειρήματα

Όσα επιχειρήματα και να σου έχουμε πει ως τώρα, εσύ δεν κάνεις πίσω από τις θέσεις σου. Το έγραψες άλλωστε.
Οπότε το να συνεχίσουμε να σου γράφουμε τα ίδια, ενώ εσύ δεν πιστεύεις αυτά που βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια, είναι ανώφελο.
Οπότε επέτρεψέ μας να κάνουμε και λίγο χιούμορ......