Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368431 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #5825 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 13:50 »
Αυτά τα παιδιά που πάνε να φάνε τον Χριστοβασίλη έχουν χρήμα να διοικούν στην μετά Χριστοβασίλη εποχή αυτά για συνδικάτα  μου μοιάζουν πάρα με απελευθέρωση της ομάδας από έναν εχθρό του σωματείου τα ίδια κάνουν με κάθε πρόεδρο όταν τον βαριουνται και δεν περνούν αυτό που θέλουν τι θέλουν όμως ? αυτό το ερώτημα με βασανίζει πυρήνα οπαδικο μετά blue vayeros εποχή δεν πέτυχαν, οπαδικα δεν πλησιάζουν εκείνες τις εποχές ούτε 20% Ευρώπη είδαν πορείες είδαν μα είναι αχόρταγα παιδάκια που ζητάνε χωρίς να εχουν την προσφορά του παρελθόντος..... Αυτή είναι η δικιά μου άποψη και τέλος δημοκρατία είναι να μην σύμφωνο αλλά να αντιπαραθέτει γεγονότα εδώ είμαστε να μιλήσουμε ακούω.

Κατ΄αρχάς ο γραπτός λόγος είναι διαφορετικός από τον προφορικό, έχει και σημεία στίξης. Έτσι που γράφεις δεν καταλαβαίνει κανείς, τίποτα.

Δηλαδή φταίνει οι οπαδοι για την κατάσταση  της ομάδας και όχι ο ΧΒ;

υ.γ. Ακόμα περιμένουμε εκείνη τη μεγάλη μεταγραφή που μας έταξες προχθές σαν σ'ιγουρη!

Η μεταγραφή που σας έταξα μήπως είπα για μάνατζερ που προέρχεται από γνωστή φτωχική γειτονιά της Αθήνας και είχε χιούμορ το μύνημα μου εγώ όταν βγαίνω και λέω ειδήσεις από εγγύηση όλα τα μυνήματα μου στην διάθεση σου και φυσικά κάποτε ζήτησα συγνώμη για κάτι που έδωσα και δεν είχε βάση αλλά για τα χρέη όταν έδωσα την είδηση πέσατε να με φάτε σήμερα έγινε γνωστό αυτό τέλος πάντων

Ναι ειναι φανερο οτι δεν χρωσταμε πενηνταρακι παρα μοναχα γυρω στα 7-8 εκατομμυριακια συμφωνα με τους ισολογισμους
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5826 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 14:15 »
Λέτε οι περισσότεροι ότι δεν έχει εμφανιστεί κάποιος που να θέλει να πάρει τον ΠΑΣ.
Γίνεται σε μία εταιρεία που δεν έχει πωλητήριο έστω προφορικά να βγει και να πει ο ενδιαφερόμενος ότι εγώ θέλω να αγοράσω τον ΠΑΣ.
Ας βγει ο πρόεδρος να πει ότι η ομάδα πωλείται και τότε βλέπουμε.

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5827 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 14:22 »
ρε Μάκη από που έγινε γνωστό το θέμα με την διαγραφή των χρεών...και τέλος πάντων πόσα είναι αυτά τα χρέη;
3.500.000 ευρώ και 1.500.000 το δικαστήριο με την εφορία για τις παράνομες προσαυξήσεις που υπέστη η ΠΑΕ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5828 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 14:24 »
ρε Μάκη από που έγινε γνωστό το θέμα με την διαγραφή των χρεών...και τέλος πάντων πόσα είναι αυτά τα χρέη;
3.500.000 ευρώ και 1.500.000 το δικαστήριο με την εφορία για τις παράνομες προσαυξήσεις που υπέστη η ΠΑΕ

Πως αποδεικνύεται αυτό πο γράφεις επίσημα; Δείξε μας κάτι χειροπιαστό!

Όσο για την εγκυρότητα σου -> http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=7546.0
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5829 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 14:24 »
Λέτε οι περισσότεροι ότι δεν έχει εμφανιστεί κάποιος που να θέλει να πάρει τον ΠΑΣ.
Γίνεται σε μία εταιρεία που δεν έχει πωλητήριο έστω προφορικά να βγει και να πει ο ενδιαφερόμενος ότι εγώ θέλω να αγοράσω τον ΠΑΣ.
Δεν πάει έτσι. Ο ιδιοκτήτης βγάζει λέτε, άρα δεν καίγεται να βγει να πουλήσει. Πρέπει λοιπόν ο επίδοξος αγοραστής, να τον προσεγγίσει και να του κάνει την προσφορά του. Απ' ότι φαίνεται αγοραστής δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Μακάρι να υπήρχε κάποιος με όραμα, δε φαίνεται όμως να υπάρχει. Η συζήτηση μέχρι να εμφανιστεί κάποιος γίνεται για ένα αδειανό πουκάμισο.

Εκτός κι αν κάποιοι δρουν πεμπτοφαλαγγίτικα όπως οι ΑΕΚΤζήδες που έριξαν σκόπιμα την ομάδα τους στη Γ για να την πάρει "καθαρή" και τζάμπα ο Μελισσανίδης. Γιατί το να διαβάζουμε για Ρώσο Θεό την ώρα που η ομάδα παίρνει δανεικό από τον Ολυμπιακό παραμονή ματς είναι πολύ βαρύ για να το προσπεράσει κάποιος

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5830 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 14:26 »
[/quo
Ο Χριστοβασίλης ήδη ψάχνει αγοραστή το καλοκαίρι θα έχουμε εξελίξεις σημαντικές δύο ονόματα ενδιαφέρθηκαν μικρής εμβέλειας σε σχέση με τον πρόεδρο του Παναιτωλικού και τις Τρίπολης κάντε υπομονή εγώ έχω θάρρος και σας τα λέω ποιος θα φάει το ανάθεμα αν λέω αρλουμπες εγώ σωστά !!!!

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5831 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 14:34 »

Πως αποδεικνύεται αυτό πο γράφεις επίσημα; Δείξε μας κάτι χειροπιαστό!

Όσο για την εγκυρότητα σου -> http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=7546.0
[/quote.

Το ότι δεν τα βρίσκουν οι μάνατζερς με τον Χριστοβασίλη τώρα θα το μάθουμε η φταίνε όλοι εμείς που έχουμε κάποιες πληροφορίες ρε φίλε για τις μεταγραφές δεν έχεις κανένα δικαίωμα να κρίνεις τα χρέη όμως δεν θα δεις αποδείξεις αν δεν τις κοινοποιήσει η ΠΑΕ δεν σημαίνει ότι δεν έγινε κιόλας .

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5832 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 14:34 »
Ο ιδιοκτήτης βγάζει λέτε, άρα δεν καίγεται να βγει να πουλήσει.

Εσύ δεν το πιστεύεις ότι βγάζει; και μάλιστα πολλά;

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5833 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 14:36 »
makispas,

Δεν χρειάζεται να το ανακοινώσει η ΠΑΕ. Υπάρχουν ισολογισμοί που φαινόταν η μειώση του χρέους ΕΑΝ υπήρχε. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Αν υπήρχε τέτοια είδηση η ΠΑΕ και όρθα θα έτρεχε να την ανακοινώσει.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5834 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 14:43 »

Εγώ δεν το πιστεύω (για το πολλά) αλλά δεν έχει σημασία. Δεν έχω τη δυνατότητα ούτως ή άλλως να αγοράσω την ΠΑΕ. Σημασία έχει τι πιστεύουν οι υποψήφιοι αγοραστές. Αν συμφωνούν μαζί σου ότι βγάζει πολλά, τότε αυτό θα έπρεπε να είναι κίνητρο να τους κάνει να εμφανιστούν και να καταθέσουν πρόταση εξαγοράς.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #5835 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 15:20 »
H Aεκ που αργοπεθαινε 10 χρονια..Ναι επεσε Γ κατηγορια...
Ομως παλι μεσα σε μια τριετια και πρωταθλημα πηρε,και τσαμπιονσ λιγκ βγηκε,και φτιαχνει και σταδιο καινουριο και βρηκανε το οραμα τους

Εσυ κατσε λοιπον και λιβανιζε την Α κατηγορια και μετα αναρωτησου που πηγε ολος ο αυτος ο κοσμος που μαζευονταν στο Ζωσιμαδες

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ για να το βγαλουμε αλλη μια φορα λαδι...ΑΛΛΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ
Βαρεθηκε ο κοσμος να ακουει τις ιδιες και τις ιδιες οτι να ναι δικαιολογιες για να καταφερετε την ακομα παραπανω παραμονη του στην ΠΑΕ......

ΤΕΛΟΣ

Να γινει απο ανεξαρτητο λογιστη ελεγχος χρεων που αφησε ο ιδιος
Και μετα να δωσει στην δημοσιοτητα πως παραδιδει τις μετοχες προς αγορα

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 18 Ιαν 2019 15:23 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5836 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 15:22 »
Να βαλει πωλητηριο στην ομαδα ή αλλιως να πληρωσει τα χρεη που δημιουργησε και να παραδωσει τις μετοχες.

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5837 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 15:49 »
Συμφωνώ απόλυτα με τον pagourenko.Να πληρώσει όλα τα χρέη που δημιούργησε ο χοντρός και μετά να δούμε αν ενδιαφερθεί κάποιος.Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να αναλάβει μια καταχρεωμένη εταιρεία και να πληρώνει τα κερατιάτικα του χοντρού.Την ξεζούμισε την ομάδα και θέλει να μεταβιβάσει και τα δικά του χρέη ο μπούλης.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5838 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 16:37 »
Φυσικά και ο πρόεδρος βγάζει. Και φυσικά και δεν καίγεται για να πουλήσει. Όπως φυσικά και δεν καίγεται και για τον ΠΑΣ... Ας πούλησει αφού ξεχρέωσει και ας πάει στην Παναχαϊκή. Εδώ πλέον όπως φαίνεται είναι ανεπιθύμητος.

Εκτός και εάν αποφασίσει να επενδύσει στον ΠΑΣ. Γιατί τόσα χρόνια δεν επένδυσε αλλά έβγαλε κιόλας από τις μεταγραφές
....

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5839 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 16:58 »
Ε,οχι να ζητησει να μεταβιβασει και τα χρεη που ο ιδιος δημιουρησε και επιτηδες δεν πληρωνε για χρονια( Ντεμολ και Τσαβες εχουν γινει ανεκδοτο).

Μπορει καποιος να βαλει φιλε οv1950 τις πωλησεις κατω και θα βρει:
Μαυροπανος :                                       2 και κατι μυρια
Κοντε:                                                     1 και κατι μυρια
Κουτρης:                                                 650 χιλιαρικα
Βελιδης,χαρισηςκαι αρ. Μπακ( ονομα) 1,5 μυρια
Οικονομου                                               600 χιλιαρικα
Κολοβετσιος                                           250 χιλιαρικα
Προσθεστε κι αλλους και προσφυγες...... >:(

Οποιος θελει το συνεχιζει..

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5840 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 18:21 »

Εγώ δεν το πιστεύω (για το πολλά) αλλά δεν έχει σημασία. Δεν έχω τη δυνατότητα ούτως ή άλλως να αγοράσω την ΠΑΕ. Σημασία έχει τι πιστεύουν οι υποψήφιοι αγοραστές. Αν συμφωνούν μαζί σου ότι βγάζει πολλά, τότε αυτό θα έπρεπε να είναι κίνητρο να τους κάνει να εμφανιστούν και να καταθέσουν πρόταση εξαγοράς.

Γράφοντας συνεχώς "εξυπνάδες" για τα περί πωλητών και αγοραστών δεν προσφέρεις τίποτα στην κουβέντα.
Όταν μάλιστα με ανερμάτιστες αναφορές, καταδεικνύεις οτι προφανώς είσαι αδαής περί της λειτουργίας των αγορών.
Η προσφορά του προέδρου στην ομάδα, σε διάφορους τομείς,κρίνεται από τον καθένα με βάση τα προσωπικά του κριτήρια.
Εγώ πιστεύω ότι απαξίωσε σε πολύ μεγάλο βαθμό, και σε όλα τα επίπεδα, το brand name ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Αλλά αυτό είναι προσωπική μου άποψη.
Οι αριθμοί όμως στα οικονομικά στοιχεία είναι αμείλικτοι.
Οι μέχρι τώρα.
Κι επειδή για να πραγματοποιηθεί μια πώληση απαιτείται αυστηρά και υποχρεωτικά η ύπαρξη ενός (τουλάχιστον) πωλητή κι ενός (τουλάχιστον) αγοραστή, απάντησε μου σε παρακαλώ :

Στην περίπτωση του προέδρου σου και της εταιρείας του, υπάρχει πωλητής ??????

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 18 Ιαν 2019 18:24 από pasgiannina1967 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5841 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 18:33 »
Οσο χοντράδες φέρεται να είπε ο Χβ άλλο τόσο χοντράδα ήταν τα περί ρώσσου θεού.Μόνοι μας βγάζουμε τα ματάκια μας.Υιοθετούμε την προπαγάνδα γαυροβάζελων εναντίον της ομάδας μας.Αυτό αυτόματα διώχνει ένα κομμάτι του κόσμου που ίσως έχει παράπονα από τον Χβ.
Βλέποντας το τι γράφει ο καθένας και εδώ μέσα,φαίνεται πόσο δύσκολο είναι να εκφέρεις δημόσιο λόγο.Είναι πολύ σημαντικό.Δυστυχώς κάπου χάνεται η μπάλα.Δεκτό είναι να κράζεις τον Χβ και πρέπει αλλά αυτό το κράξιμο πολλές φορές γυρνάει σαν μίσος για την ομάδα.Δεν λέω ότι κάποιος έχει μίσος για την ομάδα.Αυτό βγάζει.Ττι συναισθήματα μου προκαλεί ένα κείμενο.
Επιχειρήματα εναντίον του Χβ σίγουρα υπάρχουν.Το πως αυτά θα εκφραστούν δημόσια είναι ένα θέμα.Είναι δύσκολο μεν και θέλει προσοχή.Όχι να κυνηγάς την ουρά σου και να τα στρέφεις εναντίον σου.Δυστυχώς βλέπω κάπου να χάνεται η μπάλα.
Πρέπει να εστιάσουμε στα παράπονα που υπάρχουν και όχι να φωνάζουμε γενικά και αόριστα.
Το παιχνίδι αύριο έχει κερκιδικό ενδιαφέρον.Ελπίζω να μην δούμε σκηνές άπειρου κάλους που έχουμε δει στο παρελθόν.Μισοί να βρίζουν τον Χβ,οι άλλοι μισοί τον γαύρο και στο τέλος να πλακωθούμε μεταξύ μας.Γενικώς να μην βγάλουμε ξανά τα μάτια μόνοι μας.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5842 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 18:37 »
Πάει όποιος ενδιαφέρεται και τον ρωτά: Θέλω να αγοράσω την εταιρεία σου. Την πουλάς; Σε ποια τιμή;

Ξέρω. Είναι πολύ δύσκολο για να το σκεφτεί κάποιος. Χαίρομαι που βοήθησα. Περιμένω νέα.

Τα υπόλοιπα είναι περιττά.

Η περιοχή έχει ισχυρούς επιχειρηματίες. Σεπετά, Χήτο. Πηγαίνετε να τους πείσετε.

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5843 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 18:43 »
Πάει όποιος ενδιαφέρεται και τον ρωτά: Θέλω να αγοράσω την εταιρεία σου. Την πουλάς; Σε ποια τιμή;

Ξέρω. Είναι πολύ δύσκολο για να το σκεφτεί κάποιος. Χαίρομαι που βοήθησα. Περιμένω νέα.

Η περιοχή έχει ισχυρούς επιχειρηματίες. Σεπετά, Χήτο. Πηγαίνετε να τους πείσετε.

Οι οποίοι ισχυροί επιχειρηματίες αλλά και άλλοι, αναρωτήθηκες ποτέ, γιατί δεν ενδιαφέρονται ???

Υ.Γ. Η αλήθεια είναι ότι βοήθησες πολύ!!!! Πραγματικά !!!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5844 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 18:45 »
Μιας και έπιασα την μια πλευρά,ας πιάσω λίγο και την άλλη.Δεν μπορεί να έχει ασυλία ο εκάστοτε Χβ γιατί οι προκάτοχοι του ήταν μαύρο χάλι.Ούτε γιατί στο παρελθόν περάσαμε πέτρινα χρόνια.Τα πέτρινα χρόνια και τα καλά χρόνια έρχονται και παρέρχονται.Είναι μέσα στην ζωή.Απλά για ομάδες σαν τον ΠΑΣ δυστυχώς τα δύσκολα χρόνια είναι πολύ περισσότερα από τα καλά χρόνια.Ο κόσμος δεν είναι αναγκασμένος να βρει νέους ιδιοκτήτες.Ούτε να πάει να αγοράσει την ομάδα.Ο κόσμος όμως οφείλει εκτός από στήριξη στην ομάδα,να βαράει κουδούνια στον εκάστοτε Χβ.Όχι να διοικεί.Να να βαράει κουδούνια.Να υπενθυμίζει που βρίσκεται ο κάθε Χβ.Το πως θα το κάνουμε;Φαντασία.Μπορούμε να πάρουμε ιδέες και από το εξωτερικό από άλλες ομάδες που βρέθηκαν σε αυτήν την κατάσταση.Επίσης δεν βοηθάει οι μεν να κατηγορούν τους δε και τούμπαλιν.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5845 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 19:08 »
Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δυστυχώς είμαστε καταδικασμένοι να αναμένουμε ελεύσεις Μεσσιών.
Ποιος Μεσσίας όμως είναι τόσο μπουμπούνας ώστε να βουτήξει στα σκατά του ελληνικού ποδοσφαίρου;
Κανένας πρόεδρος δεν βγάζει χρήμα από ΠΑΕ, ούτε από εισιτήρια, ούτε από πωλήσεις. Πιθανότατα μόνο απ' το στοίχημα. Και δεν κάνουν όλοι οι "ισχυροί επιχειρηματίες" για τέτοιες μπίζνες.
Άσε που ο ένας πρόεδρος τον οποίο θαυμάζουν οι οπαδοί όλων των άλλων ομάδων, ο Κωστούλας, ακούει τα μύρια όσα από τους μισούς και βάλε οπαδούς του Παναιτωλικού.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5846 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 19:12 »
Μιας και έπιασα την μια πλευρά,ας πιάσω λίγο και την άλλη.Δεν μπορεί να έχει ασυλία ο εκάστοτε Χβ γιατί οι προκάτοχοι του ήταν μαύρο χάλι.Ούτε γιατί στο παρελθόν περάσαμε πέτρινα χρόνια.Τα πέτρινα χρόνια και τα καλά χρόνια έρχονται και παρέρχονται.Είναι μέσα στην ζωή.Απλά για ομάδες σαν τον ΠΑΣ δυστυχώς τα δύσκολα χρόνια είναι πολύ περισσότερα από τα καλά χρόνια.Ο κόσμος δεν είναι αναγκασμένος να βρει νέους ιδιοκτήτες.Ούτε να πάει να αγοράσει την ομάδα.Ο κόσμος όμως οφείλει εκτός από στήριξη στην ομάδα,να βαράει κουδούνια στον εκάστοτε Χβ.Όχι να διοικεί.Να να βαράει κουδούνια.Να υπενθυμίζει που βρίσκεται ο κάθε Χβ.Το πως θα το κάνουμε;Φαντασία.Μπορούμε να πάρουμε ιδέες και από το εξωτερικό από άλλες ομάδες που βρέθηκαν σε αυτήν την κατάσταση.Επίσης δεν βοηθάει οι μεν να κατηγορούν τους δε και τούμπαλιν.
Το εχω αναφερει πολλες φορες το παραδειγμα. Οι οπαδοι της Newcastle.

Και θα ξαναπω. Εχτες οπαδοι της ομαδας εγκληματισαν εις βαρος της με τα περι Ρωσου Θεου. Αυτη η αναφορα εις βαρος της ομαδας τους ηταν ιταμη πραξη. Ελπιζω να καταλαβουν το σφαλμα τους

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5847 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 19:14 »
Λάθος το συγκεκριμένο σημείο αλλά δεν μπορεί να σβήσει το συγκεκριμένο σημείο ολόκληρη την ανακοίνωση.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5848 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 19:15 »

Σωστά πως δεν το σκεφτήκαμε αυτό.... Όμως.... Χητος ήταν, Σιουτης ήταν.. Αλλά λακησαν.. Ας τους ρωτήσουμε γιατι.

Επίσης με βάση την εικόνα και τα χρέη η επιχείρηση είναι υπερχρεωμένα για να μπλέξει κάποιος...
....

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5849 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 19:16 »

Οι οποίοι ισχυροί επιχειρηματίες αλλά και άλλοι, αναρωτήθηκες ποτέ, γιατί δεν ενδιαφέρονται ???

Γιατι θεωρουν τις αφηγησεις σας περι αμυθητων ποσων που βγαζει ο ΧΒ απο ανοησια ως παρακρουση.