Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368675 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #5875 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 22:07 »
Παγουρενκο πως γινεται να εισαι και Βαζελος και Γαυρος μαζι

Καλα το ειχα παρει χαμπαρι οτι κατι δεν παει καλα με την παρτυ σου :)) :)) :)) :)) :))

Ελα ξαναπαμε ολοι μαζι για αλλη μια φορα ολοι οι παρατρεχαμενοι

Ο Χριστοβασιλης ειναι καλυτερος,τον αγαπαμε,τον λατρεουμε
Και οποιος κακη κουβεντα να μην του ξανασηκωθει
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5876 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 22:19 »
Fon συμφωνώ. Τρόποι αντίδρασης να βρεθούν, οργανωμένα και με σωστό τρόπο.
....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5877 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 22:19 »
Δεν είναι όμως μόνο θέμα συνδέσμων αλλά όλων μας.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5878 στις: Παρ 18 Ιαν 2019 22:31 »
Φυσικά. Το οργανωμένα δεν το είπα για κανέναν σύνδεσμο.
....

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5879 στις: Σαβ 19 Ιαν 2019 13:08 »
Μιας και έπιασα την μια πλευρά,ας πιάσω λίγο και την άλλη.Δεν μπορεί να έχει ασυλία ο εκάστοτε Χβ γιατί οι προκάτοχοι του ήταν μαύρο χάλι.Ούτε γιατί στο παρελθόν περάσαμε πέτρινα χρόνια.Τα πέτρινα χρόνια και τα καλά χρόνια έρχονται και παρέρχονται.Είναι μέσα στην ζωή.Απλά για ομάδες σαν τον ΠΑΣ δυστυχώς τα δύσκολα χρόνια είναι πολύ περισσότερα από τα καλά χρόνια.Ο κόσμος δεν είναι αναγκασμένος να βρει νέους ιδιοκτήτες.Ούτε να πάει να αγοράσει την ομάδα.Ο κόσμος όμως οφείλει εκτός από στήριξη στην ομάδα,να βαράει κουδούνια στον εκάστοτε Χβ.Όχι να διοικεί.Να να βαράει κουδούνια.Να υπενθυμίζει που βρίσκεται ο κάθε Χβ.Το πως θα το κάνουμε;Φαντασία.Μπορούμε να πάρουμε ιδέες και από το εξωτερικό από άλλες ομάδες που βρέθηκαν σε αυτήν την κατάσταση.Επίσης δεν βοηθάει οι μεν να κατηγορούν τους δε και τούμπαλιν.
Το εχω αναφερει πολλες φορες το παραδειγμα. Οι οπαδοι της Newcastle.

Και θα ξαναπω. Εχτες οπαδοι της ομαδας εγκληματισαν εις βαρος της με τα περι Ρωσου Θεου. Αυτη η αναφορα εις βαρος της ομαδας τους ηταν ιταμη πραξη. Ελπιζω να καταλαβουν το σφαλμα τους

Αδερφε επετρεψε μου να διαφωνησω λιγο μαζι σου...
Τα περι Ρωσου θεου εγω μπορω να δωσω δυο εξηγησεις...
Η μια ειναι να μπηκαμε στο αρμα του Ιβαν αλλα ο δανεισμος του Μανου και η σιγουρη πλεον πωληση της Ξανθης σε ομαδα επιχειρηματιων που ειναι κοντα στον Ιβαν μαλλον με απομακρυνει απο αυτο.
Αλλα Ρωσος δε ειναι μονο ο Ιβαν. Και για να γινω λιγο πιο σαφης, ποιοι Ρωσοι επιχειρηματιες δραστηριοποιουνται στην περιοχη μας και εχουν την δυνατοτητα να αγορασουν την ομαδα...Οι συγκεκριμενοι σιγουρα ειναι γνωστοι του Ιβαν αλλα εχουν αρχισει και αλλες επενδυσεις σε περιοχες πλησιον μας με ξενοδοχειακες μοναδες σε Πρεβεζα και Ηγουμενιτσα. Μηπως υπαρχει τελικα καπνος και φωτια ή απλα ειναι μια ακομη σκορπια σκεψη.... Το μελλον θα δειξει.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5880 στις: Σαβ 19 Ιαν 2019 15:34 »
Νομίζω πια ότι οι απόψεις και οι διαφωνίες εδώ μέσα δεν έχουν να κάνουν με το ότι κάποιοι θέλουν το χριστοβασίλη και κάποιοι όχι.
Όλοι πιστεύουν ότι ο χριστοβασίλης δεν κάνει καλό στην ομάδα.
Η διαφωνία είναι ότι κάποιοι είναι περισσότερο αισιόδοξοι για την αλλάγη και κάποιοι είναι απαισιόδοξοι ή φοβούνται.

Στην αγορά για να αγοράσεις κάτι πρέπει να πωλείται, δεν γίνεται αλλιώς.

Η οργανωμένη προσπάθεια που λέτε δεν μπορεί να γίνει νομίζω.
Σιγά μην κάτσει ο κάθε επιτυχημένος επιχειρηματίας της περιοχής μας να συζητήσει με τον καθένα απο εμάς για μια πιθανή επένδυση.
Ακόμη σιγά μην κάθετε δημόσια να κάνει τον χριστοβασίλη να πουλήσει λέγοντας, εγώ θέλω την παε αλλά δεν μου τη δίνουν. (αν είναι σοβαρός άνθρωπος)

Η μόνη προσπάθεια που μπορούμε να κάνουμε όπως είχε γίνει και παλιότερα είναι να κάνουμε τον χριστοβασίλη να αναγκαστεί να πουλήσει.
Αν δεν είχε έσοδα αλλά έμπενε μέσα θα είχε φύγει τρέχοντας.
Δε νομίζω ότι είναι χαζός ούτε φανατικός ΠΑΣ που και με χρέη θέλει την ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5881 στις: Σαβ 19 Ιαν 2019 16:23 »
Νομίζω πια ότι οι απόψεις και οι διαφωνίες εδώ μέσα δεν έχουν να κάνουν με το ότι κάποιοι θέλουν το χριστοβασίλη και κάποιοι όχι.
Η διαφωνία είναι ότι κάποιοι είναι περισσότερο αισιόδοξοι για την αλλάγη και κάποιοι είναι απαισιόδοξοι ή φοβούνται.

Σιγά μην κάτσει ο κάθε επιτυχημένος επιχειρηματίας της περιοχής μας να συζητήσει με τον καθένα απο εμάς για μια πιθανή επένδυση.
Ακόμη σιγά μην κάθετε δημόσια να κάνει τον χριστοβασίλη να πουλήσει λέγοντας, εγώ θέλω την παε αλλά δεν μου τη δίνουν. (αν είναι σοβαρός άνθρωπος)

Η μόνη προσπάθεια που μπορούμε να κάνουμε όπως είχε γίνει και παλιότερα είναι να κάνουμε τον χριστοβασίλη να αναγκαστεί να πουλήσει.

Όταν μια εταιρεία που δεν τα πάει καλά, συνεχίσει να απαξιώνεται, οι πιθανότητες πάνε προς το κλείσιμο και όι προς το να βρεθεί επενδυτής. Ο κόσμος της ομάδας πρέπει να προσπαθεί να υπερασπίζεται την ομάδα ώστε αυτή είτε να διατηρεί την αξία της είτε να την χάνει με όσο το δυνατόν πιο αργό ρυθμό γίνεται. Πρέπει να έχει στόχο να αποτελεί η ομάδα ελκυστικό στόχο εξαγοράς για κάποιον που θα έρθει κι όχι να την κάνουμε κουφάρι για να "εκδικηθούμε" αυτόν που την έχει. Το εκδικηθούμε σε εισαγωγικά γιατί αν πάει προς αυτή την κατάσταση η ομάδα ο ιδιοκήτης απλά θα την ξεζουμίσει ως την τελευταία σταγόνα και μετά θα την πετάξει όπως έχει γίνει με τόσες και τόσες εταιρείες που αυτές έμειναν κουφάρια αλλά οι τραπεζικοί λογαριασμοί των αφεντικών δεν εξαφανίστηκαν. Το να διατηρεί την ελκυστικότητά της μια εταιρεία είναι και κίνητρο στον ιδιοκτήτη να την πουλήσει (να κερδίσει δηλαδή δια της πώλησης).
Στην Ελλάδα τα τελευταία 9 χρόνια οι πωλήσεις ακινήτων έχουν καταρρεύσει. Συμβαίνει αυτό επειδή δεν ενδιαφέρεται κανείς να  πουλήσει ή επειδή δεν υπάρχουν αγοραστές διατεθειμένοι να πληρώσουν ικανοποιητικές τιμές; Αυτό επειδή μπαίνουμε στο φαύλο κύκλο "ποιος θα βγει πρώτος; Ο αγοραστής ή ο πωλητής;¨.
Ο δρόμος για να πουληθεί ο ΠΑΣ σε σοβαρά χέρια με περισσότερες δυνατότητες από τη νυν διοίκηση, είναι ένας κατά τη γνώμη μου: Στήριξη και υπεράσπιση της ομάδας σε κάθε επίπεδο-στήριξη της προσπάθειας να πέσουν τα χρέη-πίεση στον ιδιοκτήτη με έντονο αλλά κόσμιο πάντα τρόπο που δε θα θέτει σε κίνδυνο την ομάδα.
Η απαξίωση της ομάδας είναι είτε αυτοακρωτηριασμός στην καλύτερη (που θα τον πληρώσουμε για δεκαετίες όπως πχ το πλήρωσαν στη Δράμα κι αλλού) είτε ύποπτη προσπάθεια εξυπηρέτησης συμφερόντων ανάλογων με αυτά που οδήγησαν εσκεμμένα την ΑΕΚ στη Γ'Εθνική για να επωφεληθεί ο Μελισσανίδης.     

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5882 στις: Σαβ 19 Ιαν 2019 19:18 »

Όταν μια εταιρεία που δεν τα πάει καλά, συνεχίσει να απαξιώνεται, οι πιθανότητες πάνε προς το κλείσιμο και όι προς το να βρεθεί επενδυτής. Ο κόσμος της ομάδας πρέπει να προσπαθεί να υπερασπίζεται την ομάδα ώστε αυτή είτε να διατηρεί την αξία της είτε να την χάνει με όσο το δυνατόν πιο αργό ρυθμό γίνεται. Πρέπει να έχει στόχο να αποτελεί η ομάδα ελκυστικό στόχο εξαγοράς για κάποιον που θα έρθει κι όχι να την κάνουμε κουφάρι για να "εκδικηθούμε" αυτόν που την έχει. Το εκδικηθούμε σε εισαγωγικά γιατί αν πάει προς αυτή την κατάσταση η ομάδα ο ιδιοκήτης απλά θα την ξεζουμίσει ως την τελευταία σταγόνα και μετά θα την πετάξει όπως έχει γίνει με τόσες και τόσες εταιρείες που αυτές έμειναν κουφάρια αλλά οι τραπεζικοί λογαριασμοί των αφεντικών δεν εξαφανίστηκαν. Το να διατηρεί την ελκυστικότητά της μια εταιρεία είναι και κίνητρο στον ιδιοκτήτη να την πουλήσει (να κερδίσει δηλαδή δια της πώλησης).
Στην Ελλάδα τα τελευταία 9 χρόνια οι πωλήσεις ακινήτων έχουν καταρρεύσει. Συμβαίνει αυτό επειδή δεν ενδιαφέρεται κανείς να  πουλήσει ή επειδή δεν υπάρχουν αγοραστές διατεθειμένοι να πληρώσουν ικανοποιητικές τιμές; Αυτό επειδή μπαίνουμε στο φαύλο κύκλο "ποιος θα βγει πρώτος; Ο αγοραστής ή ο πωλητής;¨.
Ο δρόμος για να πουληθεί ο ΠΑΣ σε σοβαρά χέρια με περισσότερες δυνατότητες από τη νυν διοίκηση, είναι ένας κατά τη γνώμη μου: Στήριξη και υπεράσπιση της ομάδας σε κάθε επίπεδο-στήριξη της προσπάθειας να πέσουν τα χρέη-πίεση στον ιδιοκτήτη με έντονο αλλά κόσμιο πάντα τρόπο που δε θα θέτει σε κίνδυνο την ομάδα.
Η απαξίωση της ομάδας είναι είτε αυτοακρωτηριασμός στην καλύτερη (που θα τον πληρώσουμε για δεκαετίες όπως πχ το πλήρωσαν στη Δράμα κι αλλού) είτε ύποπτη προσπάθεια εξυπηρέτησης συμφερόντων ανάλογων με αυτά που οδήγησαν εσκεμμένα την ΑΕΚ στη Γ'Εθνική για να επωφεληθεί ο Μελισσανίδης.   
Κατ αρχάς θεωρώ πολύ άκυρο το σχόλιο για τις πωλήσεις κατοικιών γτ μιλάμε για επιχειρήσεις και όχι για ακίνητα που είναι για άλλα πορτοφόλια.
Οπότε το να σου πω ότι η κρίση έχει ρίξει τις πωλήσεις επειδή ο κόσμος δεν έχει λεφτά κι όχι γτ δε θέλει να αγοράσει μου φαίνεται ανούσιο.
Σε συνέχεια της δικής σου λογικής αν δεις ένα ωραίο σπίτι πήγαινε χτύπα το κουδούνι και ζήτα να σου το πουλήσουν χωρίς να έχει πωλητήριο.

Δεύτερον ζητάς απο τον κόσμο που εκτός απο την αγάπη του για την ομάδα, δίνει και τα λεφτά του και σε περίοδο κρίσης σε ένα προιόν που συνεχώς υποβαθμίζεται να μην έχει γνώμη αλλά να ακολουθεί πιστά.

Τρίτον αν ο κόσμος δεν αντιδρά αλλά γεμίζει το γήπεδο και είναι υπέρ του χριστοβασίλη, του μέτριου προπονητή και των αδιάφορων ποδοσφαιριστών δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει κάτι γτ όλοι οι παραπάνω είναι ικανοποιημένοι όταν βλέπουν το τραπεζικό τους λογαριασμό και μόνο, δεν αγαπάνε την ομάδα, σε αντίθεση με εμάς που νιώθουμε άσχημα για την κατάντια της.

Τέλος σαν ΠΑΣ θεωρώ ότι δεν έχεις το επίπεδο της δράμας και είσαι μια επιχείρηση, αν θες, με πολύ κόσμο κι αρα ευκαιρία για περισσότερα έσοδα απο διαφημίσεις και εισιτήρια. 

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5883 στις: Σαβ 19 Ιαν 2019 20:49 »
Επειδή είναι κουραστικό να απαντάω σε πράγματα που δεν είπα, ούτε θεωρώ ουσιώδες να μπαίνουμε σε "φιλοσοφίες" περί διαφοράς περιουσιακού στοιχείου από περιουσιακό στοιχείο πάνω στο ζήτημα "αγορά-πώληση" θα αρκεστώ στο παράδειγμα που έχω αναφέρει. Οι οπαδοί της Newcastle κάνουν αγώνα ενάντια στη διοίκηση της ομάδας τους. Υπάρχουν αυτοί και υπάρχουν κοντινά μας παραδείγματα οπαδών που χαντακώνουν την ομάδα τους για αλλότρια συμφέροντα. Ο καθένας διαλέγει ποια παραδείγματα του κάνουν   

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5884 στις: Σαβ 19 Ιαν 2019 21:12 »
Συνεχίζεις και συγκρίνεις αγγλικό ποδόσφαιρο.
Οκ. Πάμε στο άλλο. Εμείς σήμερα όπως και συνέχεια φέτος έχουμε κόσμο, που όπως και εσύ είπες επειδή είναι σύνθετο το θέμα με τα εισιτήρια, είναι ικανοποιητικός δεδομένου των συνθηκών. Ο πρόεδρος το κινήσεις εχει κανει για την ομάδα και τον κόσμο αν λάβουμε υπόψη και τις πωλήσεις των τελευταίων ετών. Επίσης αν κάποιος μου βρει κάποιον παίκτη που έχει αγοράσει από ομάδα του δίνω το διάρκειας μου για τον επόμενο αγωνα.
....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5885 στις: Σαβ 19 Ιαν 2019 21:14 »
Οπως υπαρχουνε οπαδοι που βρηκανε την μασα,και κανουνε τα δυνατα-αδυνατα για να μην τελειωσει ποτε αυτο το πανυγηρι......

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5886 στις: Σαβ 19 Ιαν 2019 21:41 »
Συνεχίζεις και συγκρίνεις αγγλικό ποδόσφαιρο.
Οκ. Πάμε στο άλλο. Εμείς σήμερα όπως και συνέχεια φέτος έχουμε κόσμο, που όπως και εσύ είπες επειδή είναι σύνθετο το θέμα με τα εισιτήρια, είναι ικανοποιητικός δεδομένου των συνθηκών. Ο πρόεδρος το κινήσεις εχει κανει για την ομάδα και τον κόσμο αν λάβουμε υπόψη και τις πωλήσεις των τελευταίων ετών. Επίσης αν κάποιος μου βρει κάποιον παίκτη που έχει αγοράσει από ομάδα του δίνω το διάρκειας μου για τον επόμενο αγωνα.
Δεν υπάρχει τμήμα μάρκετινγκ στην ομάδα για να γίνει κάτι ουσιαστικό.Με το μπέχο δεν γίνεται τίποτα.Το πόσα άτομα εργάζονται στην ΠΑΕ το βλέπει ο καθένας.Υπό ποιες συνθήκες επίσης το έχουμε δει κατά καιρούς.Άτομα έχουν φύγει,ο Δάλλας έκανε προσφυγή.Οπότε...

Νομίζω ο Νικολιάς ήταν ο τελευταίος.Μπορεί ίσως να πάμε και παραπίσω.Πάντως ήταν για λίγα φράγκα.Κάτι για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5887 στις: Σαβ 19 Ιαν 2019 22:11 »
Επειδή είναι κουραστικό να απαντάω σε πράγματα που δεν είπα, ούτε θεωρώ ουσιώδες να μπαίνουμε σε "φιλοσοφίες" περί διαφοράς περιουσιακού στοιχείου από περιουσιακό στοιχείο πάνω στο ζήτημα "αγορά-πώληση" θα αρκεστώ στο παράδειγμα που έχω αναφέρει. Οι οπαδοί της Newcastle κάνουν αγώνα ενάντια στη διοίκηση της ομάδας τους. Υπάρχουν αυτοί και υπάρχουν κοντινά μας παραδείγματα οπαδών που χαντακώνουν την ομάδα τους για αλλότρια συμφέροντα. Ο καθένας διαλέγει ποια παραδείγματα του κάνουν
Επειδή είσαι ένας άνθρωπος απο ότι φαίνεται που έχεις μία άποψη και είναι η σωστή για σένα και δεν το συζητάς καν κι ας προσπαθούμε 10 άτομα να σου δώσουμε μια άλλη οπτική αλλά κι επειδή τα οικονομικά και η αγορα πώληση, ζήτηση προσφορά δεν είναι τόσο μπακαλίστικα όσο θες να μας τα λες εγώ σταματάω εδώ την κουβέντα γτ δεν έχει ουσία.
Καλη συνέχεια φίλε και ο χρόνος θα δείξει

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5888 στις: Κυρ 20 Ιαν 2019 00:50 »
Ετυχε να πατησω καταλαθος την πρωτη σελιδα του θεματος και διαβασα μπροστα μου καποιες δηλωσεις που ειχε κανει όταν πηρε την ομαδα στις οποιες ελεγε: "Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ένα «υγειές» σωματείο. Δεν χρωστάει πουθενά και σε κανέναν. Συγνώμη που το θέτω κι έτσι, ο ΠΑΣ δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ στον σκουπιδιάρη του σταδίου»."

Καθομαι λοιπον και σκεφτομαι ποσο μαλακες ειμαστε τελικα ρε πουστη μου;

ΤΟ 2012/2013 στερηθηκαμε την εξοδο στην ευρωπη εξαιτιας της οικονομικης καταστασης που εφτασε αυτος ο ανθρωπος τον ΠΑΣ. Αν εκεινη την χρονια με εκεινη τη ΟΜΑΔΑ ειχαμε βγει στην ευρωπη η ιστορια θα ειχε γραφτει τελειως διαφορετικα.
Σκεφτομαι μετα οτι τα τελευταια χρονια χανουμε βασικους παικτες χωρις ποτε να αναπληρωνονται με αποτελεσμα η ομαδα καθε χρονο να ειναι ολο και πιο αδυναμη εξαιτιας της οικονομικης στενωτητας παρολο που τα τελευταια χρονια η ομαδα εχει βγαλει πανω απο 6 μυρια απο πωλησεις παικτων

Δηλαδη εγω σαν οπαδος πρεπει να δεχτω την κατασταση αυτη και να μην ζηταω τα αυτονοητα; Γιατι πρεπει να με νοιαζει οτι ο ανθρωπος αυτος εβαλε μεσα ενα υγιεστατο σωματιο δεν ξερω και γω ποσα εκατομυρια; Εχουμε φτασει να θεωρουμε τα αυτονοητα υπερβασεις...

Οσο και να τον υπερασπίζεστε μερικοι η ιστορια σας εκθετει…
Οπως ηταν ο κουγιας πριν χρονια τωρα πρεπει να ειναι αυτος, η ομαδα εχει τον κοσμο και μπορει να το κανει αρκει να ειμαστε ολοι ενωμενοι και να μην τσιμπαμε απο τους αυλικους δημοσιογραφισκους. Μονο τοτε θα μπορεσουμε να καθαρισουμε την ομαδα της καρδιας μας απο αυτους που την εφτασαν σε αυτη την κατασταση

Αποσυνδεδεμένος paskimolos67

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5889 στις: Δευ 21 Ιαν 2019 12:32 »
Διαπιστώνουμε ότι στη μάχη στης αποφυγής του υποβιβασμού, ο ΟΦΗ και η Λαμία ενισχύθηκαν  ουσιαστικά.
η ΑΕΛ και ο Παναιτωλικός παραμένουν αξιόμαχοι, ο Πανιώνιος μάλλον θα πάρει την κατιούσα, και εμείς παραμένουμε
ατάραχοι και εμφανίζουμε σιγουριά ότι με το υπάρχον υλικό και χωρίς αξιόλογη ενίσχυση θα σωθούμε.
Βέβαια για κάποιον που υπολογίζει μόνο την τσέπη του, ο υποβιβασμός την τρέχουσα περίοδο μπορεί να αποδειχθεί πιο επικερδής
από την παραμονή αν αληθεύει πχ το ακόλουθο απόσπασμα από δημοσίευμα (το10.gr):

Αντί επιλόγου, σημειώνουμε τούτο: Εάν ο Λεβαδειακός ή κάποια από τις ομάδες που δεν έχουν συμβόλαιο με την ΕΡΤ υποβιβαστεί στη Football League ή όπως αλλιώς θα λέγεται η νέα κατηγορία που θα προκύψει μετά την αναμενόμενη αναδιάρθρωση, η ΕΡΤ θα πληρώσει. Και μάλιστα πολλά. Πώς; Λόγω του ότι προσέφερε χρήματα διπλάσια από όσα πήραν οι μικρότεροι σύλλογοι από τη ΝOVA, για να πάρει το «ΟΚ» από τη Λίγκα και να μην υπάρξουν (δικαιολογημένες αντιδράσεις), το κρατικό κανάλι δεσμεύτηκε πως όποια ομάδα υποβιβαστεί, θα της καλύψει η ΕΡΤ τη διαφορά στα χρήματα και θα της προσφέρει ανάλογο συμβόλαιο με πχ της Λαμίας, τη νέα σεζόν. Με λίγα λόγια, ο «Χ» Λεβαδειακός, που φέτος έχει συμβόλαιο 900.000 €, εάν υποβιβαστεί, θα πάρει επιπλέον 800-900.000 € για τη διαφορά (που δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού), αλλά και νέο συμβόλαιο με πάνω από 1.500.000 € για τη νέα σεζόν. Σε υποδεέστερη κατηγορία! Είπαμε, λεφτά (στην ΕΡΤ) υπάρχουν..

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5890 στις: Δευ 21 Ιαν 2019 13:21 »

10 years challenge.

Κυκλοφορει fb.

Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5891 στις: Δευ 21 Ιαν 2019 13:34 »

Νενέκος της πόλης υποδέχεται τον Ολυμπιακό.
Από εχτές κάθε τέτοιος Νενέκος έχει επιχείρημα και σημαία τα γραπτά "οπαδών" ΠΑΣ.

Εύγε

Καταρχήν είναι ντροπή να λες Νενέκο ένα πιτσιρικά επειδή κρατάει μια σημαία του γαύρου.
Και κατά δεύτερον και πιο σημαντικό, κάτσε λίγο και σκέψου γιατί γίνεται αυτό; Μήπως υπεύθυνος είναι ο προεδρούλης σου που με τόσο πάθος υποστηρίζεις; Μήπως έχασε την ιστορική ευκαιρία με τη μη αδειοδότηση να αλλάξει επίπεδο την ομάδα;
Μήπως υπεύθυνος είναι ο προπονητής, που έχουμε τρία χρόνια που μας έχουν βγει τα μάτια από την αηδία που βλέπουμε;
Διάλεξε και πάρε.
Πάντως ο μικρός έχει κάθε δικαίωμα να μη θέλει να βλέπει αυτό το αίσχος που θέλει να λέγεται ΠΑΣ (και εμείς που το βλέπουμε μαλάκες είμαστε).
Όταν αυτά αλλάξουν, το ξανασυζητάμε......

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5892 στις: Δευ 21 Ιαν 2019 13:53 »
Ρε χαλαρώστε λίγο με τους σκαυρόγαυρους...το 99% είναι φοιτητές, και το ξέρω γιατί τους βλέπω κάθε απόγευμα οταν ανοίγουν τις σκ@τόπορτες του συλλόγου τους..
....

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5893 στις: Δευ 21 Ιαν 2019 13:54 »
Καταρχήν είναι ντροπή να λες Νενέκο ένα πιτσιρικά επειδή κρατάει μια σημαία του γαύρου.
Και κατά δεύτερον και πιο σημαντικό, κάτσε λίγο και σκέψου γιατί γίνεται αυτό; Μήπως υπεύθυνος είναι ο προεδρούλης σου που με τόσο πάθος υποστηρίζεις; Μήπως έχασε την ιστορική ευκαιρία με τη μη αδειοδότηση να αλλάξει επίπεδο την ομάδα;
Μήπως υπεύθυνος είναι ο προπονητής, που έχουμε τρία χρόνια που μας έχουν βγει τα μάτια από την αηδία που βλέπουμε;
Διάλεξε και πάρε.
Πάντως ο μικρός έχει κάθε δικαίωμα να μη θέλει να βλέπει αυτό το αίσχος που θέλει να λέγεται ΠΑΣ (και εμείς που το βλέπουμε μαλάκες είμαστε).
Προφανώς έχουμε άλλα μέτρα και σταθμά για το τι είναι ντροπή.
Στον ΠΑΣ που θες και ονειρεύεσαι, τέτοιους καραγκιόζηδες στους χαρίζω, εγώ σαφώς και περισσεύω.

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5894 στις: Δευ 21 Ιαν 2019 14:55 »
Διάλεξε και πάρε.
Προφανώς έχουμε άλλα μέτρα και σταθμά για το τι είναι ντροπή.
Στον ΠΑΣ που θες και ονειρεύεσαι, τέτοιους καραγκιόζηδες στους χαρίζω, εγώ σαφώς και περισσεύω.
Αν ψάχνεις για καραγκιόζηδες και καραγκιοζοπαίκτες κοίτα προς τα επίσημα στο γήπεδο και θα δεις.Ειδικά ένας ξεχωρίζει.Είναι καμιά 500αριά κιλά από το αίμα που έχει ρουφήξει από τον ΠΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5895 στις: Δευ 21 Ιαν 2019 16:57 »
Εννοεις αυτον που βρεθηκε να την αγορασει απο τον Κουγια; Τον καιρο που δε βρεθηκε κανεις αλλος παρα μονο αυτος; Και ηταν και καιρος "ευημεριας"...
Καλυτερα αυτος παρα να σταλιζω να περιμενω τον Γκοντώ, θεατης σε ενα εργο που δεν το γραφει ο Μπεκετ

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5896 στις: Δευ 21 Ιαν 2019 17:37 »
Εννοεις αυτον που βρεθηκε να την αγορασει απο τον Κουγια; Τον καιρο που δε βρεθηκε κανεις αλλος παρα μονο αυτος; Και ηταν και καιρος "ευημεριας"...
Καλυτερα αυτος παρα να σταλιζω να περιμενω τον Γκοντώ, θεατης σε ενα εργο που δεν το γραφει ο Μπεκετ

εννοεις αυτόν που χρεωσε τον πας ποσα εκατομυρια ή αυτόν που μας εκανε εξοχικο του παοκ (και διοικησης και οπαδων) και καταφερε να πιανουν στο στομα τους την πιο αδικημενη ομαδα ολοι οι χωριατες ανα την ελλαδα;;
στη β και μαζευαμε 5000 κοσμο και τωρα με το ζορι 1500 ατομα.
αλλα μαλλον θα ξερεις καλυτερα απ αυτους τους 3000 γιαννιωτες που τους εκοψε το γηπεδο.
ή στραβος ειναι ο γιαλος ή στραβα αρμενιζουμε φιλε...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5897 στις: Δευ 21 Ιαν 2019 17:59 »
Να συνεχισω την κουβεντα

Αντι ΧΒμελος...Μα απο 5 χιλιαδες οπαδους καταντησαμε να ειμαστε 1200 με το ζορι
ΟV1950...Ναι αλλα ειμαστε Α εθνικη
ΑντιΧΒ μελος..Μα τα κονομαει απο πωλησεις και δεν κανει ουτε μια μεταγραφη της προκοπης
ΟV1950....Ναι αλλα σε κρατει Α εθνικη
ΑντιΧΒ μελος.....Βαζει Παοκαρειανα στους Ζωσιμαδες για την κονομα
ΟV1950......Ναι αλλα με Παοκ και Αρη παιζουμε στην Α εθνικη....
ΑντιΧΒ μελος....Φτασαμε ομως να μας λεει ολη η Ελλαδα παραρτημα του ΠΟΚ,ΠΟΘ
ΟV1950....Δεν πειραζει ειμαστε Α εθνικη και ας μας λενε και καφετερια
ΑντιΧΒ μελος.....Και φερνουμε δανεικους απο Παοκ και Ολυμπιακος
ΟV1950....Ναι αλλα αυτοι οι δανεικαρες ειναι ποδοσφαιριστες Α εθνικης
ΑντιΧΒ μελος.....Αμ το αλλο σκεφτηκε να παει το ΠΑΣ στο Καυταντογλειο με τον Παοκ
ΟV1950....Θα μας δωσει το παιχνιδι ο ΠΑΟΚ και παλι θα ειμαι ομαδαρα Α εθνικης με το καλυτερο προεδρας ολης της ιστοριας

Οπως ειπε καποιο αλλο μελος πως παρακαλανε μερικα αλλα μελη να πεσει ο ΠΑΣ στην Β κατηγορια
Ετσι θα πω και εγω,πως για αλλα μελη πως τις κατηγοριες τις βαζουνε πανω απο τον ΠΑΣ ,με καθε κοστος.και ειναι πασιφανες

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5898 στις: Δευ 21 Ιαν 2019 18:03 »
Άμα περιμένετε ιδανικό πρόεδρο για να γεμίσει το γήπεδο,θα περιμένετε στην αιωνιότητα.Ούτε τα κοκκαλάκια μας δεν θα έχουν μείνει και ακόμα θα περιμένετε.

Όσο για το ότι υπάρχουν γαύροι λόγω Χβ,αυτό είναι ανέκδοτο.Την προπαγάνδα που πούλησαν αμέσως με την λήξη την είδατε;;;Από διαιτησία μέχρι ότι του φανεί του λολοστεφανή.Αυτό γίνεται διαχρονικά.

Πως θα ζήσουμε χωρίς Χβ.Είναι μια κάποια λύση.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5899 στις: Δευ 21 Ιαν 2019 19:12 »
Καλά κάνετε και συνεχίζετε τη συζήτηση, αλλά αυτό το επιχείρημα με τους 5000 που έγιναν 1500 λόγω ΧΒ δεν το ξεφουσκώνετε λίγο βρε παιδιά;
ΔΕΝ υπάρχει ομάδα στη χώρα που να μην έχει απώλειες στο κοινό της τα τελευταία χρόνια. Ποια επαρχιακή ομάδα μαζεύει λαό στο γήπεδο; Ποια;
Τι φταίει; Να πω ότι κυρίως φταίει ο ΧΒ; Δεν το πιστεύω αλλά σύμφωνοι.
Φταίει και η τηλεοπτική κάλυψη.
Φταίει κι ο τηλεοπτικός ανταγωνισμός με πολύ ανώτερου επιπέδου ξένα πρωταθλήματα.
Φταίει κι ότι πολύς κόσμος μετρά και το ευρώ.
Φταίει και η 20ετής παράγκα του γαύρου.
Φταίει όμως ΚΥΡΙΩΣ η έλλειψη κινήτρου. Όταν είσαι στη Β' συσπειρώνεσαι με το όραμα της Α'. Όταν παγιώνεσαι σαν ομάδα μέσης βαθμολογίας, δεν υπάρχει κίνητρο και προκαλείται αποσυσπείρωση. 30 χρόνια Ξάνθη στην Α' Εθνική. Κάθε χρόνο και λιγότερος κόσμος.