Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368854 φορές)

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6250 στις: Δευ 24 Ιούν 2019 18:20 »
Ο τζημο λεει δεν θα το ελυνε το συμβολαιο αν δεν εβρισκε ομαδα με καλα λεφτα......

Αφιερομενο σε αυτους που θεωρουν πως ο λιγδας εβαλε μυαλο και διωχνει ολη την παλια φρουρα.

Πιο συγκεκριμενα διωχνει οποιον επαιρνε συμβολαιο αξιο λογου!

Η αλλαγη πλευσης δηλαδη με νεους ανθρωπους κτλ ειναι απλα μια τεραστια μειωση των εξοδων του μαγαζιου.... :stop: :stop: :stop:

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6251 στις: Δευ 24 Ιούν 2019 19:35 »
Τα χρήματα μπήκαν στον λογαριασμό τις ΠΑΕ πας Γιάννινα στην τράπεζα Ηπείρου και το συνολικό ποσό ήταν 2.630.000€ από τα οποία πήρε άμεσα ο Απόλλων Αθηνών τα λεγόμενα τροφεια και ένα μεγάλο μέρος εξόφλησε δανειακές υποχρεώσεις προς τράπεζα και συμβολαια

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6252 στις: Δευ 24 Ιούν 2019 19:40 »
Τα χρήματα μπήκαν στον λογαριασμό τις ΠΑΕ πας Γιάννινα στην τράπεζα Ηπείρου και το συνολικό ποσό ήταν 2.630.000€ από τα οποία πήρε άμεσα ο Απόλλων Αθηνών τα λεγόμενα τροφεια και ένα μεγάλο μέρος εξόφλησε δανειακές υποχρεώσεις προς τράπεζα και συμβολαια

Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε αυτό το πράγμα αν όντως ισχύει.Οπότε πάντα θα υπάρχει δυσπιστία.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6253 στις: Δευ 24 Ιούν 2019 22:46 »
Ισχύει παιδιά κάτι παραπάνω από εξακριβωμένο

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6254 στις: Δευ 24 Ιούν 2019 23:02 »
Ισχύει παιδιά κάτι παραπάνω από εξακριβωμένο

Πως μπορείς να μας το αποδείξεις;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #6255 στις: Τρι 25 Ιούν 2019 02:06 »
Δεν θα ειχε POS  η διοικηση των κανονιερηδων...

Αμαν ρε Βουρμπιανη μην εισαι καχυποπτος :))

Μιλαμε το απολυτο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ

p.s Mιας και εχουμε μπλεξει με Αργυρηδες και Αρχιδηδες,το κολληταρι μου λεγεται Αργυρης αν θελει ο κοουτς Φαρας γεννημενος παππου προς παππου στα Ηπειρωτικα βουνα ας βοηθησει

p.s1 Makis σε ολα μεσα εχεις πεσει ρε μπαγασα εδω και πεντε χρονια ...Αν εισαι και καλα χωμενος και σε κανενα τζοκερ πες μου ρε να βγαλω και εγω κανενα φραγκο
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6256 στις: Τρι 25 Ιούν 2019 11:35 »
Στα περισσότερα φίλε μέσα είμαι υπάρχουν και κακές πληροφορίες στα 5 χρόνια το παραδέχομαι αλλά ποιος μίλησε πρώτος για την ρήτρα του κουτρη ποιος τόλμησε να βγάλει το ποσό του Ντίνου στην φόρα ποιος τόλμησε να πει την αλήθεια για το δικαστήριο Κούγια Χριστοβασίλη μήπως εσύ εσύ κάτσε και κράζει από ασφαλή θέση δεν ρισκάρεις μήπως σε πει κάποιος αναληθή και μπουρδολογο εγώ όμως το τόλμησα δεν με ενδιαφέρει να γίνω ανθρώπος με περιορισμένη προτοβουλια αλλά περνώ το ρίσκο μου βγήκα και είπα και άλλα ότι ο πρόεδρος ψάχνει αγοραστή από τον Μάιο του 2018 άπαντες ζητάνε αποδείξεις στην τελική ποιος τις έχει που τις μοιράζουν εδώ είναι το φόρουμ όπου ότι μαθενουμε το γράφουμε.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6257 στις: Τρι 25 Ιούν 2019 12:03 »
Στα περισσότερα φίλε μέσα είμαι υπάρχουν και κακές πληροφορίες στα 5 χρόνια το παραδέχομαι αλλά ποιος μίλησε πρώτος για την ρήτρα του κουτρη ποιος τόλμησε να βγάλει το ποσό του Ντίνου στην φόρα ποιος τόλμησε να πει την αλήθεια για το δικαστήριο Κούγια Χριστοβασίλη μήπως εσύ εσύ κάτσε και κράζει από ασφαλή θέση δεν ρισκάρεις μήπως σε πει κάποιος αναληθή και μπουρδολογο εγώ όμως το τόλμησα δεν με ενδιαφέρει να γίνω ανθρώπος με περιορισμένη προτοβουλια αλλά περνώ το ρίσκο μου βγήκα και είπα και άλλα ότι ο πρόεδρος ψάχνει αγοραστή από τον Μάιο του 2018 άπαντες ζητάνε αποδείξεις στην τελική ποιος τις έχει που τις μοιράζουν εδώ είναι το φόρουμ όπου ότι μαθενουμε το γράφουμε.

Έχω παραθέσει αν κατεβείς πόσο μέσα έχεις πέσει.

http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=7546.0

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6258 στις: Τρι 25 Ιούν 2019 12:34 »
Ναι τι θες να πεις δηλ έγραψα όλοι ψάχνουμε πληροφορίες άλλη στα καφενεία εγώ κύριος από άλλους κύκλους για τον ζογκλέρ βραζιλιάνο θα με σχολιάσεις η για τον Κόντε  ότι δεν μπορείς εσύ να μάθεις κάτι δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος άλλος κοίτα τι μπορείς εσύ και άσε τι μπορούν η δεν μπορούν άλλοι να κάνουν αν δείτε μερικά άτομα εδώ μέσα τι ειρωνικά σχόλια κάνετε σε μερίδα ανθρώπων που δεν έχουν πρόβλημα με τον πρόεδρο θα πιστέψετε και εσείς ότι δίκιο έχουν οι πόλοι και όχι τα λίγα άτομα που θέλουν αλλαγή με το έτσι θέλω  δεν ξεχνάω όσοι ήταν πρόεδροι στον πας είχαν την ίδια τύχη μάθετε πρώτα πως πέζετε ωτο παιχνίδι διοικητικα και μετά κραξτε τον α και κάτι τελευταίο γιατί δεν αναλαμβάνετε εσείς που κράζετε την ομάδα να πείτε στον μπαμπά σας αν έχει κάνα ψιλό να το ξοδέψει

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6259 στις: Τρι 25 Ιούν 2019 12:41 »
Και μια παράθεση από texc αντίδραση αντίδραση το μόνο που θα κάνω μετά ίσως πεθάνω ευτυχισμένος αφιερωμένο για εμάς τους ποιο παλιούς για τα μικρά του φόρουμ εδώ μέσα που νομίζουν ότι έχουνε δυνατότητα να αλλάξουν το σύμπαν ας ακούνε κάνα σνικ μέχρι εκει

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6260 στις: Τρι 25 Ιούν 2019 12:44 »
Ναι τι θες να πεις δηλ έγραψα όλοι ψάχνουμε πληροφορίες άλλη στα καφενεία εγώ κύριος από άλλους κύκλους για τον ζογκλέρ βραζιλιάνο θα με σχολιάσεις η για τον Κόντε  ότι δεν μπορείς εσύ να μάθεις κάτι δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος άλλος κοίτα τι μπορείς εσύ και άσε τι μπορούν η δεν μπορούν άλλοι να κάνουν αν δείτε μερικά άτομα εδώ μέσα τι ειρωνικά σχόλια κάνετε σε μερίδα ανθρώπων που δεν έχουν πρόβλημα με τον πρόεδρο θα πιστέψετε και εσείς ότι δίκιο έχουν οι πόλοι και όχι τα λίγα άτομα που θέλουν αλλαγή με το έτσι θέλω  δεν ξεχνάω όσοι ήταν πρόεδροι στον πας είχαν την ίδια τύχη μάθετε πρώτα πως πέζετε ωτο παιχνίδι διοικητικα και μετά κραξτε τον α και κάτι τελευταίο γιατί δεν αναλαμβάνετε εσείς που κράζετε την ομάδα να πείτε στον μπαμπά σας αν έχει κάνα ψιλό να το ξοδέψει

Σε τι γλώσσα γράφεις ρε μεγάλε;

Όταν μεταφέρεις κάτι έγκυρο, από αξιόπιστη πηγή λέγεται πληροφορία, όταν μεταφέρεις ότι ακούς στα καφενεία, από εδώ και από κει άθελα σου λέγεται παραπληροφόρηση και δεν χρησιμεύει πουθενά.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6261 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2019 15:27 »
Το αν παρέλαβε την ομάδα ξεχρεωτη από τον Κούγια άσε με να γνωρίζω καλύτερα χάος παρέλαβε απλήρωτα ρεύματα απλήρωτα καθαριστήρια το πούλμαν καταχρεωμενο παίκτες απλήρωτοι σχεδόν όλοι και λέω σχεδόν γιατί ο Κούγιας είχε αγαπημένα παιδιά μήπως για το ξενοδοχείο στην Αθήνα που πήγε η αποστολή πρώτο ματς προεδρίας Χριστοβασίλη και έπαθε σοκ ο χοντρός με το χρέος άφησε το αυτό δεν ξέρεις τίποτα και δεν είπε κανείς ότι ο χοντρός δεν έκανε καλαμιές έκανε αυτά που τώρα του ζητάς μεγάλες μεταγραφές που οδήγησαν την ομάδα στην βήτα μέσα σε 9 μήνες τότε έγινε και το χρέος

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6262 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2019 15:40 »
Το αν παρέλαβε την ομάδα ξεχρεωτη από τον Κούγια άσε με να γνωρίζω καλύτερα χάος παρέλαβε απλήρωτα ρεύματα απλήρωτα καθαριστήρια το πούλμαν καταχρεωμενο παίκτες απλήρωτοι σχεδόν όλοι και λέω σχεδόν γιατί ο Κούγιας είχε αγαπημένα παιδιά μήπως για το ξενοδοχείο στην Αθήνα που πήγε η αποστολή πρώτο ματς προεδρίας Χριστοβασίλη και έπαθε σοκ ο χοντρός με το χρέος άφησε το αυτό δεν ξέρεις τίποτα και δεν είπε κανείς ότι ο χοντρός δεν έκανε καλαμιές έκανε αυτά που τώρα του ζητάς μεγάλες μεταγραφές που οδήγησαν την ομάδα στην βήτα μέσα σε 9 μήνες τότε έγινε και το χρέος

1. Πολλές φορές έχεις γράψει πράγματα εδώ μέσα που δεν επαληθεύθηκαν ποτέ. Αντίθετα διαψεύστηκαν πανηγυρικά.
2. Ποτέ δεν έχεις αποδείξει αυτά που γράφεις. Κατά συνέπεια επέτρεψε μας να είμαστε τουλάχιστον επιφυλακτικοί μαζί σου.
3. Δεν ξέρω τι παρέλαβε από τον Κούγια, αλλά ούτε εσύ ξέρεις. Αν έχεις χειροπιαστές αποδείξεις, να μας τις παραθέσεις. Ειδάλλως, αυτά που γράφεις είναι λόγια του αέρα.
4. Αν αύριο ο Κούγιας σε πάει δικαστικά και σου πει ότι δεν χρώσταγε, πως θα αποδείξεις ότι έχεις δίκιο; Δηλαδή δεν ξέρω αν τρολάρεις ή αν κάποιος σε παραπληροφορεί και εσύ λανθασμένα τον εμπιστεύεσαι, αλλά εμάς εδώ μέσα (στην πλειονότητα μας) μας νοιάζουν οι ειδήσεις και τα γεγονότα και όχι οι καφενειακές πληροφορίες. Όλοι ακούμε τέτοιες αλλά δεν τις μεταφέρουμε.
5. Ενώ ο ΠΑΣ που δεν έκανε μεταγραφές δεν έπεσε;
6. Μια ομάδα που έχει κάνει αρκετές πωλήσεις και έχει εισπράξει έσοδα, δεν θα έπρεπε να έχει μειωθεί το χρέος της; Γιατί δεν έχει μειωθεί; Που πάνε τα χρήματα από τις πωλήσεις και την έξοδο στην Ευρώπη;

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6263 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2019 16:05 »
Λαμία  δεν με ενδιαφέρει όπως δεν σε ενδιαφέρει αν με θεωρείς αναξιόπιστο αυτό που ξέρω είναι τραπεζικά  και λογιστικά νούμερα με ημερομηνίες κάτι που εσύ δεν έχεις πρόσβαση οπότε το να με διαψεύδεις συνεχώς σε όλα σε μετατρέπει αυτόματος σε αντιδραστικό άτομο.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6264 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2019 16:13 »
Λαμία  δεν με ενδιαφέρει όπως δεν σε ενδιαφέρει αν με θεωρείς αναξιόπιστο αυτό που ξέρω είναι τραπεζικά  και λογιστικά νούμερα με ημερομηνίες κάτι που εσύ δεν έχεις πρόσβαση οπότε το να με διαψεύδεις συνεχώς σε όλα σε μετατρέπει αυτόματος σε αντιδραστικό άτομο.

Μα τα ίδια τα επίσημα στοιχεία σε ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ κατηγορηματικά.

Μπορείς να μας παραθέσεις τον τελευταίο ισολογισμό της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 που είναι επίσημα στοιχεία και προσβάσιμα και αποδεικνύουν ότι η ΠΑΕ δεν έχει χρέη όπως ισχυρίζεσαι;

Στο κατά πόσο έχεις επαληθεύθει. ->http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=7546.0

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6265 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2019 16:19 »

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα.Στα μπολνταρισμένα.

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6266 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2019 16:23 »
Εγώ ξέρω ότι για τα τραπεζικά στοιχεία υπάρχουν οι τράπεζες και ο Τειρεσίας και για τα λογιστικά στοιχεία υπάρχουν οι δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις. Τα στοιχεία από τράπεζες ή/και Τειρεσία είναι φουλ εμπιστευτικά, ειδικά μετά την εφαρμογή του GDPR. Τα λογιστικά στοιχεία είναι free (ιστοσελίδα κάθε εταιρείας ή/και ΓΕΜΗ).

Τώρα για την πρόσβαση που αναφέρεις σύνταυρε μήπως να μας το κάνεις πιο λιανά και συγκεκρίμενα?

"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6267 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2019 16:28 »
Εγώ ξέρω ότι για τα τραπεζικά στοιχεία υπάρχουν οι τράπεζες και ο Τειρεσίας και για τα λογιστικά στοιχεία υπάρχουν οι δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις. Τα στοιχεία από τράπεζες ή/και Τειρεσία είναι φουλ εμπιστευτικά, ειδικά μετά την εφαρμογή του GDPR. Τα λογιστικά στοιχεία είναι free (ιστοσελίδα κάθε εταιρείας ή/και ΓΕΜΗ).

Τώρα για την πρόσβαση που αναφέρεις σύνταυρε μήπως να μας το κάνεις πιο λιανά και συγκεκρίμενα?

Ακριβώς:
1. Τα λογιστικά στοιχεία αποδεικνύουν ότι υπάρχει πρόβλημα χρεών στην ομάδα. Αδιάψευστα.
2. Τα τραπεζικά είναι απόρρητα και υπάρχουν δυο τινά: α)Πως ο makispas έχει πρόσβαση σε αυτά, β) Με ποια δικαίωμα αναπαράγει κάτι που είναι απόρρητο και εμπιστευτικό;

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6268 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2019 16:46 »

Ακριβώς:
1. Τα λογιστικά στοιχεία αποδεικνύουν ότι υπάρχει πρόβλημα χρεών στην ομάδα. Αδιάψευστα.
Βαίνει μειούμενο ή αυξάνει; Αν βαίνει μειούμενο, αυτό σημαίνει ότι μέρος των εσόδων κατευθύνεται στην απομείωση του χρέους

Αποσυνδεδεμένος rakias

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6269 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2019 16:48 »

Ψάξε τους ισολογισμούς του Κούγια και μετά ψάξε τους ισολογισμούς του ΧριστόΒασίλη.... Τα νούμερα δεν λένε ποτέ ψέματα

Αποσυνδεδεμένος rakias

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6270 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2019 16:54 »

Ακριβώς:
Βαίνει μειούμενο ή αυξάνει; Αν βαίνει μειούμενο, αυτό σημαίνει ότι μέρος των εσόδων κατευθύνεται στην απομείωση του χρέους

Από τη στιγμή που μια ΠΑΕ κουβαλά χρεος κάθε αγωνιστική περίοδο θα στοιχίζει στο ποδοσφαιρικό τμήμα..... Το θέμα μας είναι το ΠΟΤΕ θα στηριχθει στα πόδια του ο ΠΑΣ αν και με το συγκεκριμένο χρέος και την πτώση στην Β φοβάμαι ότι θα αργήσει να γυρίσει τροχός.
Για την συγκεκριμένη κατάσταση που βιώνει τώρα υπεύθυνος είναι ο πρόεδρος και τώρα περιμένει λεφτά από τηλεοπτικά της football-league!!!!!!

Υ. Γ. Μπορεί να δοθούν αυτά που ειπώθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση αλλά και πάλι μέχρι τον Μάιο του 2018 η football-league στην ουσία δεν είχε τηλεοπτικά και φοβάμαι ότι πρόεδρος θ πιαστεί αδιάβαστος για μια κατηγορία που την ξέρει απ έξω κ ανακτώτα κ την εχει βιώσει στο πετσί του.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6271 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2019 17:01 »
Εγω θα πω κατι απλουστευτικο,νομιζω ομως δειχνει πολυ σημαντικα στοιχεια:

Ο χοντρος αγορασε τον Πας χωρις χρεη με 4 ας πουμε μυρια.

Αυτη τη στιγμη η ομαδα χρωσταει χοντρικα 4 μυρια.

Δεκα χρονια μετα λοιπον μετα απο 8 χρονιες στην Α χρωσταει τα ιδια χοντρικα.

Δεν επενδυσε σε τιποτα,δεν εφτιαξε ουτε 5×5..

Σε 10 χρονια λοιπον μενει να δουμε τι εσοδα και τι εξοδα ειχε η ομαδα:

Πιθανολογω πως τα πρωτα( τηλεοπτικα,πωλησεις,εισητηρια κτλ) ηταν πολυ περισσοτερα.

Αρα η διαφορα εσοδων εξοδων πηγε κατευθειαν και αποκλειστικα στην τσεπη χωρις ο νερατζοκωλος να βαλει ουτε σεντ δικο του.

Προς υποστηρικτες του:

Εδω πλεον τα προβατα ξυπνησαν. Καιρος να τον προτρεψετε και εσεις να παρει την κατηφόρα: νιονιος,σουρμενα,αναμενουν επενδυτες. Αντε παλικαρια μου!

Εμεις θα μεινουμε στη φτωχεια μας,γαμωτο......

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6272 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2019 17:16 »
Οταν καποιος πιθανολογει με ευκολια, το ξυπνημα τιθεται εν αμφιβολω

Αποσυνδεδεμένος rakias

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6273 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2019 17:36 »
Οταν καποιος πιθανολογει με ευκολια, το ξυπνημα τιθεται εν αμφιβολω

Ov ποια η γνώμη σου που ο ΠΑΣ κουβαλά χρέος 8 χρόνια το οποίο χρέος δημιούργησε ο ίδιος ο πρόεδρος. Θέλω τεκμηριωμένη άποψη και φυσικά ποια η γνώμη σου για τον πρόεδρο την στιγμή που για τα επόμενα 10 χρόνια το λιγότερο θα σ έχει χρεομενο με οτιδήποτε αυτό κ αν συνεπάγεται.

Υγ Ασχολούμαστε με το δέντρο τόσο καιρό και χάνουμε το δάσος.........
Υγ. 2 Το μέλλον με 90%πιθανότητα επαλήθευσης θα είναι ζοφερό...... Εκτός και αν όπως είπα βρεθεί κάποιος και τα αναλάβει όλα..... Βλέπε Μαρινακη με Ολυμπιακό, Κωστούλα με Παναιτωλικό κλπ...... Δίνω ένα 10%.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6274 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2019 17:41 »
Φιλε OV  οντως πιθανολογω,αφου η καμορα του δεν αφηνει να βγαινουν στοιχεια προς τα εξω,αφου η διαφανεια τσουζει και αποκαλυπτει.

Οσον αφορα το ξυπνημα,νομιζω πως κανεις,ουτε και εσυ θεωρω,διαφωνεις.