Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368528 φορές)

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6300 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2019 23:35 »
Ρε makispas66 για πες μας ρε φίλε παραπάνω στοιχεία για τον Τειρεσία. Πώς απέκτησες την καταραμένη την πρόσβαση ρε φίλε?! Θέλω και εγώ για να βλέπω δάνεια (long and short term).

Εκτός και αν πέταξες ένα "πυροτέχνημα" και περιμένεις να τσιμπήσουμε.... ::) ::) ::)

Το πώς το απέκτησα δεν εχει σημασία κατάλαβες τώρα ότι δεν θέλω να σου απαντήσω εκτός και αν πιστεύεις ότι είμαι πιτσιρίκι και θα πέσω στην λομπα σου αυτό δεν πρόκειται να συμβεί κρατά το και μην το πιστεύεις έχει διαταγή πληρωμής ποιος ο Άλεξ αν εσύ μια μέρα έχεις ένα χαρτί μπροστά σου και στο ζητήσω αν έχεις τα κακαλα βγαλτο στο διαδίκτυο σε κοινή θέα .

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6301 στις: Παρ 12 Ιούλ 2019 03:16 »
Ρε makispas66 για πες μας ρε φίλε παραπάνω στοιχεία για τον Τειρεσία. Πώς απέκτησες την καταραμένη την πρόσβαση ρε φίλε?! Θέλω και εγώ για να βλέπω δάνεια (long and short term).

Εκτός και αν πέταξες ένα "πυροτέχνημα" και περιμένεις να τσιμπήσουμε.... ::) ::) ::)

Το πώς το απέκτησα δεν εχει σημασία κατάλαβες τώρα ότι δεν θέλω να σου απαντήσω εκτός και αν πιστεύεις ότι είμαι πιτσιρίκι και θα πέσω στην λομπα σου αυτό δεν πρόκειται να συμβεί κρατά το και μην το πιστεύεις έχει διαταγή πληρωμής ποιος ο Άλεξ αν εσύ μια μέρα έχεις ένα χαρτί μπροστά σου και στο ζητήσω αν έχεις τα κακαλα βγαλτο στο διαδίκτυο σε κοινή θέα .

Κατ΄αρχάς μέχρι να πετάξει ο Kun το θέμα του Τειρεσία σε τόσα ποστ δεν το είχες αναφέρει καν. Ούτε καν ξέρεις τι είναι ο Τειρεσίας. Σου πέταξε το τυράκι και πιάστηκες στη φάκα εύκολα.

Αν ο Κούγιας σου ζητήσει να αποδείξεις αυτά που λες μπορείς; Από τη στιγμή που δεν μπορείς να το αποδείξεις, μην το  γράφεις.

Τα γραπτά σου εδώ μέσα σε καθιστούν αναξιόπιστο.

Υ.Γ.Δεν χρειάζεται να μας παραθέσεις χαρτί, αρκεί να μας αναφέρεις τι έλεγε το χαρτί που είδες. Με ποσά, ημερομηνίες, με λεπτομέρειες, με ονόματα κ.λπ.

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6302 στις: Παρ 12 Ιούλ 2019 08:19 »
Και νομίζω, ότι το σύστημα του Τειρεσία δεν είναι ευκολ9 να το χρησιμοποιήσεις πλέον. Όποιος γνωρίζει, γνωρίζει.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6303 στις: Παρ 12 Ιούλ 2019 18:04 »
Δεν είμαι ρε Λαμία αναξιόπιστος εσύ είσαι αντιδραστικός και καχύποπτος εγώ ξεκάθαρα είμαι πας και στηρίζω την ομάδα εσύ ζητάς από την ομάδα κάτι που δεν μπορεί να σου προσφέρει οπότε άλλαξε ομάδα καλύτερα για όλους μας ερωτήση ποτέ αγόρασες τελευταία φορά διάρκειας

Αποσυνδεδεμένος rakias

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6304 στις: Παρ 12 Ιούλ 2019 18:21 »
Δεν είμαι ρε Λαμία αναξιόπιστος εσύ είσαι αντιδραστικός και καχύποπτος εγώ ξεκάθαρα είμαι πας και στηρίζω την ομάδα εσύ ζητάς από την ομάδα κάτι που δεν μπορεί να σου προσφέρει οπότε άλλαξε ομάδα καλύτερα για όλους μας ερωτήση ποτέ αγόρασες τελευταία φορά διάρκειας

https://www.tovima.gr/2019/07/11/sports/pote-ekdikazetai-i-prosfygi-moledo-kata-panathinaikou/

Έχεις συνειδητοποίησει τι έχει συμβεί στην ομάδα τις τελευταίες 60 μέρες????
Μπορείς να κάνεις μια πρόβλεψη για το μέλλον του ΠΑΣ Γιάννινα?

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6305 στις: Παρ 12 Ιούλ 2019 18:30 »
Για κάνε μου εσύ μια πρόβλεψη στα νούμερα του Τζόκερ

Αποσυνδεδεμένος rakias

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6306 στις: Παρ 12 Ιούλ 2019 18:53 »

Εντάξει κοροϊδεύε.... Εξάλλου για γέλια είναι η όλη κατάσταση.....

Υ. Γ. Δεν ξέρω τι θα γράφει σε κάνα 6μηνο από τώρα...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6307 στις: Παρ 12 Ιούλ 2019 19:20 »

Τραβα παραπερα ρε που θα σου δωσει και αναφορα ποτε πηρε διαρκειας.
Θα μας πεις να αλλαξουμε ομαδα? Τι εισαι εσυ?
Καλα κανεις και εισαι πας. Οταν γίνεις ΠΑΣ τα ξαναλεμε..

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6308 στις: Παρ 12 Ιούλ 2019 20:02 »
Μέχρι σε ότι μας έχεις πει ΔΕΝ έχεις πέσει ΠΟΥΘΕΝΑ μέσα.

Πες μας λοιπόν: Τι είναι ο Τειρεσίας;

Και το σημαντικότερο: Την ύπαρξη της συγκεκριμένης φερόμενης απόφασης τη γνωρίζουν τρεις πλευρές: Τράπεζα, ΧΒ, Κούγιας. Έαν υποθέσουμε ότι εσύ το έμαθες από τη μια πλευρά, ξέρεις τι σημαίνει η διαρροή εγγράφου για τους άλλους δύο  και η διοχέτευση αναξιόπιστων πληροφοριών δημόσια; Σε δένουν νομικά σε χρόνο dt.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6309 στις: Παρ 12 Ιούλ 2019 20:03 »

Δώσε μας 40 νούμερα στο Τζόκερ να πάμε να παίξουμε τα άλλα 5 να κερδίσουμε. Και 19 στο +1 να παίξουμε το 20ο.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6310 στις: Παρ 12 Ιούλ 2019 21:36 »
Από ότι κατάλαβα εσύ διάρκειας του πας δεν έχεις όσο για την εμπάθεια σου σου την επιστρέφω ξέρω τι είσαι σε διαβάζω συχνά είσαι αντίθετος στα πάντα βγάζεις αρνητική ενέργεια φίλε στο λέω.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6311 στις: Παρ 12 Ιούλ 2019 23:04 »
Δηλαδή εγώ που έχω διάρκειας τα τελευταία 20 χρονια μπορώ να βρίζω άνετα ενώ ο ΛΑΜΙΑΣ όχι?
Εγώ λέω να μετρήσουμε και πόσα μπλε σωβρακα έχει ο καθένας μας, για να δούμε πόσο θα δείξει το ΠΑΣομετρο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6312 στις: Παρ 12 Ιούλ 2019 23:33 »
Να δω πότε θα ξεφύγουμε από επιχειρήματα του τύπου αν έχεις διαρκείας,αν έχεις πάρει απλό εισιτήριο,αν έχεις πάει εκδρομές,αν η γυναίκα είναι ΠΑΣ,αν αν αν αν.
Απλά δεν μπορούμε ότι ο καθένας έχει διαφορετική άποψη και οπτική για τον ΠΑΣ;;;Όπως συμβαίνει με κάθε τι στην ζωή μας.Πρέπει να μπαίνει ένας συναισθηματικός εκβιασμός γύρω από την ομάδα;Αν είναι δυνατόν.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6313 στις: Σαβ 13 Ιούλ 2019 00:28 »
Από ότι κατάλαβα εσύ διάρκειας του πας δεν έχεις όσο για την εμπάθεια σου σου την επιστρέφω ξέρω τι είσαι σε διαβάζω συχνά είσαι αντίθετος στα πάντα βγάζεις αρνητική ενέργεια φίλε στο λέω.

Το τελευταίο διαρκείας στον ΠΑΣ το πήρα το 1965. Τέτοια απάντηση σου πρέπει.

Πάντως με το να γράφεις το όνομα της ομάδας σου με μικρά γράμμα δεν δείχνει ούτε αγάπη, ούτε ο σεβασμό για την ομάδα.

Δεν μας είπες τι είναι Τειρεσίας;
Τι περιλαμβάνει η απόφαση που αναφέρεις;

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6314 στις: Σαβ 13 Ιούλ 2019 10:41 »
Ο Τειρεσίας σκοπό έχει μέσα από μια βάση δεδομένων στην οποία υπάρχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα την προστασία τραπεζών και ιδιωτών από κακοπληρωτες η όπως το αποκαλούν  αφερεγγυων οφειλετων του παρελθόντος πρόσβαση ε μπορούν να έχουν άπαντες μεσω του συστήματος του Τειρεσία με το αζημιωτο φυσικά  σκοπός είναι  να λειτουργεί αποτρεπτικά για όσους έχουν ακάλυπτες επιταγές συναλλαγματικές  έχουν μπει σε πτώχευση και άπαντες γνωρίζουν ότι δεν θα μπορέσουν ξανά να έχουν πρόσβαση σε τράπεζες στα λέω έτσι απλοϊκά εσύ φίλε Λαμία μπορείς αν έχεις το αφμ μου να μάθεις οικονομικά τι είναι και ποιος είμαι το 1965 δε έχω την εντύπωση ότι δεν υπυρχες ούτε σαν ιδέα φαντάζομαι 6-8 χρόνια αργότερα γεννήθηκε ο πατέρας σου.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6315 στις: Σαβ 13 Ιούλ 2019 10:51 »
Ο Τειρεσίας σκοπό έχει μέσα από μια βάση δεδομένων στην οποία υπάρχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα την προστασία τραπεζών και ιδιωτών από κακοπληρωτες η όπως το αποκαλούν  αφερεγγυων οφειλετων του παρελθόντος πρόσβαση ε μπορούν να έχουν άπαντες μεσω του συστήματος του Τειρεσία με το αζημιωτο φυσικά  σκοπός είναι  να λειτουργεί αποτρεπτικά για όσους έχουν ακάλυπτες επιταγές συναλλαγματικές  έχουν μπει σε πτώχευση και άπαντες γνωρίζουν ότι δεν θα μπορέσουν ξανά να έχουν πρόσβαση σε τράπεζες στα λέω έτσι απλοϊκά εσύ φίλε Λαμία μπορείς αν έχεις το αφμ μου να μάθεις οικονομικά τι είναι και ποιος είμαι το 1965 δε έχω την εντύπωση ότι δεν υπυρχες ούτε σαν ιδέα φαντάζομαι 6-8 χρόνια αργότερα γεννήθηκε ο πατέρας σου.

Αφού λοιπόν έχουν πρόσβαση ΟΛΟΙ. Παρέθεσε μας τα στοιχεία που αναφέρεις ότι ξέρεις.

Και με με έκανε στα 11 ο πατέρας μου. 1. Έχω δηλώσει ηλικία στο φορουμ και 2. Φαίνεται από το τρόπο γραφής μου ότι είμαι κατά πολύ μεγαλύτερος. Όπως δικαιολογείται και από το δικό σου τρόπο γραφής: α)είσαι πιτσιρικάς, β) είσαι μεγάλος και περάσαν τα χρόνια. Μάλλον το 2ο, χωρίς να λειτουργεί ως πανάκεια για όσα γράφεις.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6316 στις: Σαβ 13 Ιούλ 2019 11:13 »
44 είμαι  έτσι για να συστηθω  δεν κρίνω και δεν μου αρέσει να με κρίνουν για τις πνευματικές και μορφωτικές μου ικανότητες και δεν έχω κανέναν σκοπό να σου πω πως και που αντλώ κάποιες πληροφορίες που έχω εκτός και αν θες τόσο πολύ να μάθεις από ενδιαφέρον και αγάπη για τον συνάνθρωπο χριστιανό κύριο Κούγια που κατά την άποψη σου παρέδωσε πεντακάθαρη παε 😂😂😂😂😂😂  κλαίω λέμε άφησε χρέος σε εφορία ΙΚΑ πούλμαν παίκτες καθαριστήρια ξενοδοχεία ταβέρνες ενοικιαζόμενα ΔΕΗ νερά και εσύ πιστεύεις ότι ο μόνος σκαρτος  είναι ο Χριστοβασίλης έλεος λέμε.....

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6317 στις: Σαβ 13 Ιούλ 2019 11:18 »
44 είμαι  έτσι για να συστηθω  δεν κρίνω και δεν μου αρέσει να με κρίνουν για τις πνευματικές και μορφωτικές μου ικανότητες και δεν έχω κανέναν σκοπό να σου πω πως και που αντλώ κάποιες πληροφορίες που έχω εκτός και αν θες τόσο πολύ να μάθεις από ενδιαφέρον και αγάπη για τον συνάνθρωπο χριστιανό κύριο Κούγια που κατά την άποψη σου παρέδωσε πεντακάθαρη παε 😂😂😂😂😂😂  κλαίω λέμε άφησε χρέος σε εφορία ΙΚΑ πούλμαν παίκτες καθαριστήρια ξενοδοχεία ταβέρνες ενοικιαζόμενα ΔΕΗ νερά και εσύ πιστεύεις ότι ο μόνος σκαρτος  είναι ο Χριστοβασίλης έλεος λέμε.....

1. Δεν κρίνεσαι για τις μορφωτικές σου ικανότητες. Αλλά για τη ΜΗ ΣΟΒΑΤΟΤΗΤΑ ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΕΙΣ.
2. Όσες πληροφορίες και να έχεις γράψει διαψεύστηκαν. Οπότε δεν μπορεί κάποιος να σε λάβει στα σοβαρά.
3. Από τη στιγμή που δεν μπορείς να αποδείξεις που γράφεις, κάκιστα τα γράφεις. Μπορεί να τρολάρεις ή κάποιος να σου πουλάει παραμύθια και εσύ να τα πιστεύεις. Σκέψου να κάναμε όλοι το ίδιο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6318 στις: Σαβ 13 Ιούλ 2019 11:18 »
http://www.tiresias.gr/

Αν βγάλετε άκρη με τον Τειρεσία καλή τύχη. :P :P :P

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6319 στις: Σαβ 13 Ιούλ 2019 11:52 »
Ξέρω τα τελευταία 10 χρόνια τι έχω πει και σε πόσα έχω πέσει μέσα  όσες φορές μίλησα για παίκτες και έπεσα έξω ήταν κατευθείαν πληροφορίες από την ΠΑΕ  οπότε ήταν και οι μοναδικές φορές που με γελασαν και καλά έκαναν  τώρα που το σκέφτομαι για τα οικονομικά 100% χωρίς ποτέ οι πόλλοι να μάθουν γιατί ο Χριστοβασίλη τα κάνει στην ζούλα και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν θες αποδείξεις ζητά από Κούγια και Χριστοβασίλη τα έγγραφα τις δικογραφίας μπορείς να πας να δεις ισολογισμό της ομάδας να δεις αν δικαιώθηκε στις αμαρτίες του Κούγια και μετά πες μου.στα 800.000 που είπα για τον Κουτρή λες να έπεσα έξω και εκεί όταν είπα ότι για τον μαύροπανό η ΠΑΕ έλαβε 2.630.000€  όλοι σας μιλούσατε για 2.000.000€  μπράβο σας

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6320 στις: Σαβ 13 Ιούλ 2019 12:01 »
Ξέρω τα τελευταία 10 χρόνια τι έχω πει και σε πόσα έχω πέσει μέσα  όσες φορές μίλησα για παίκτες και έπεσα έξω ήταν κατευθείαν πληροφορίες από την ΠΑΕ  οπότε ήταν και οι μοναδικές φορές που με γελασαν και καλά έκαναν  τώρα που το σκέφτομαι για τα οικονομικά 100% χωρίς ποτέ οι πόλλοι να μάθουν γιατί ο Χριστοβασίλη τα κάνει στην ζούλα και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν θες αποδείξεις ζητά από Κούγια και Χριστοβασίλη τα έγγραφα τις δικογραφίας μπορείς να πας να δεις ισολογισμό της ομάδας να δεις αν δικαιώθηκε στις αμαρτίες του Κούγια και μετά πες μου.στα 800.000 που είπα για τον Κουτρή λες να έπεσα έξω και εκεί όταν είπα ότι για τον μαύροπανό η ΠΑΕ έλαβε 2.630.000€  όλοι σας μιλούσατε για 2.000.000€  μπράβο σας

Στο παρακάτω ένα ποτ-πουρι για το πόσο μέσα έχεις πέσει:
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=7546.0

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6321 στις: Σαβ 13 Ιούλ 2019 12:21 »
Μπορείς και καλύτερα  για το τρικ από τα Κάτω Πετράλωνα δεν με κρίνεις εκτός και αν υπάρχει θέμα με το iq σου για τον Ίλιτς τον Αργεντινό και τον Βραζιλιάνο κρίνεις για τον παίκτη από τον ΟΦΗ άλλο αλάνι εδώ μέσα την έδωσε άι τελικά προέκυψε Μάνος ψάξε και παραπισω μπορείς και καλυτερα

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6322 στις: Σαβ 13 Ιούλ 2019 12:41 »
Μπορείς και καλύτερα  για το τρικ από τα Κάτω Πετράλωνα δεν με κρίνεις εκτός και αν υπάρχει θέμα με το iq σου για τον Ίλιτς τον Αργεντινό και τον Βραζιλιάνο κρίνεις για τον παίκτη από τον ΟΦΗ άλλο αλάνι εδώ μέσα την έδωσε άι τελικά προέκυψε Μάνος ψάξε και παραπισω μπορείς και καλυτερα

Μεταξύ μας δεν έχεις πουθενά μέσα. Ούτε στο δικαστήριο με τον Κούγια, ούτε ότι ξεχρέωσε η ΠΑΕ! Μα πουθενά!

Υ.Γ. Κάτι είπες για IQ και γέλασε ο κάθε πικραμένος μαζί σου!
QUIZ: Τι κοινό έχουν οι εξετάσεις αίματος με τέστ νοημοσύνης που κάνεις; Απάντηση: Και στα δυο το αποτέλεσμα είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ.

Υ.Γ. 2 Ισχύει ότι γράφεις τη λέξη "πατάτα" είσαι ο μόνος άνθρωπος που κάνει 3 ορθογραφικά λάθη;

Αποσυνδεδεμένος rakias

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6323 στις: Σαβ 13 Ιούλ 2019 13:06 »

Στο παρακάτω ένα ποτ-πουρι για το πόσο μέσα έχεις πέσει:
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=7546.0

Ζογκλερ διαβάζω, Γκονζάλες διαβάζω, γραφεία μάνατζερ διαβάζω, Πορτογάλους κλπ και ότι η ΠΑΕ ξεχρέωσε......

Μάλιστα ο καθένας γράφει ότι του κατέβει....

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6324 στις: Σαβ 13 Ιούλ 2019 13:16 »
Και τελικα το συμπερσμα που βγαινει μετα απο ολα αυτα ειναι ποιο?
Οτι ο χριστοβασιλης παρελαβε μια παε χρεωμενη?
Και αν ειναι ετσι γιατι την πηρε?
Κοροιδο ηταν?

Και αφου την πηρε την εχει ξεχρεωσει η οχι?
Και αν δεν την εχει ξεχρεωσει παραμενει ιδιο το χρεος, αυξηθηκε η μειωθηκε?
Και αν μειωθηκε ποσο μειωθηκε?
Και αν αυξηθηκε ποιος ευθυνεται?

Αν δεν την παρελαβε χρεωμενη εχει βγαλει κερδος η οχι?
Αν εχει βγαλει το εβαλε στην τσεπη του η ωφεληθηκε και η παε?

Οποιος δεν μπορει να απαντησει σε τετοια ερωτηματα να μην κανει τον κοπο να μπαινει και να γραφει εδω αερολογιες
Να κλεισει και το λογαριασμο του και να παει στο καλο

Οσο για το αν μπορει να προσφερει οικονομικα ο χριστοβασιλης στον ΠΑΣ δεν χρειαζεται να σκεφτουμε πολυ
Γι αυτο αλλωστε και οι περισσοτεροι θελουν να τον δουν να φευγει

Ο προεδρος δεν αισθανεται υποχρεωμενος να μας δινει λογαριασμο για το τι συμβαινει
Οποτε μπορουμε και εμεις να πουμε με σιγουρια οτι επι των ημερων του η ομαδα εχει ξεφτυλιστει τοσο πολυ που τα αρνητικα εχουν υποσκελισει τα θετικα
10  χρονια μετα δεν γινεται να περιμενουμε απο αυτον κατι που ξερουμε οτι δεν θα γινει ποτε

:pas: :pashat: :joker: