Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368537 φορές)

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #6450 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 20:53 »
Εμείς πουλήσαμε στην Άρσεναλ αν το μπορέσει ποτέ ελληνική ομάδα να έρθετε να μου το πείτε.
Και υποψην έχει και ρήτρα στην Άρσεναλ 15% οπότε πέστε μου εσείς για το Αγρίνιο που έστειλε ένα φαξ στην Μπενφίκα σαν να το βλέπω  αν έχετε τίποτα τριτοτεταρτα να μας τα δίνεται να τα ψήνουμε γελάω ρε με κάτι αγρίνια κλπ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6451 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 21:12 »
Εμείς πουλήσαμε στην Άρσεναλ αν το μπορέσει ποτέ ελληνική ομάδα να έρθετε να μου το πείτε.
Και υποψην έχει και ρήτρα στην Άρσεναλ 15% οπότε πέστε μου εσείς για το Αγρίνιο που έστειλε ένα φαξ στην Μπενφίκα σαν να το βλέπω  αν έχετε τίποτα τριτοτεταρτα να μας τα δίνεται να τα ψήνουμε γελάω ρε με κάτι αγρίνια κλπ
Για πες μας για την Ξάνθη,τον Ατρόμητο,τον Αστέρα.
Τελικούς κυπέλλου,πεντάδα κάθε χρόνο,Ευρώπη,παίζουν κανονικά στο γήπεδο τους χωρίς να τρέχουν να παρακαλάνε,καλή μπάλα παίζουν,δίκτυο ακαδημιών έχουν,εγκαταστάσεις έχουν.Εσύ με τον Χβ τι από όλα αυτά έχεις;Την Β εθνική;Είσαι και ικανοποιημένος;

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6452 στις: Τρι 06 Αύγ 2019 21:50 »
Πούλησαμε στην Αρσεναλ.... Μεγάλη επιτυχία... Και μέρος των χρημάτων επέστρεψαν στην ομάδα σαν επένδυση... Τι όχι?

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #6453 στις: Τετ 07 Αύγ 2019 00:11 »

όχι εμείς... ο ΧΒ. Μεγάλη προσωπική επιτυχία για να τσεπώσει εις βάρος της ομάδας που αποδυναμώθηκε (ίσως και να πληρώσει μέρος των χρεών που δημιούργησε φυσικά ο ίδιος).
Γελάς με τα καπνά αλλά ο Κωστούλας είναι μερικά επίπεδα καλύτερος του ΧΒ.

Αποσυνδεδεμένος fire_pas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6454 στις: Τετ 07 Αύγ 2019 02:22 »
 Το ύφος σου makis δεν το καταλαβαίνω. Όλοι έχουμε την άποψή μας, αλλά εσύ έχεις ένα περίεργο ύφος σ' αυτά που γράφεις. Θα έλεγα ότι προσπαθείς να μας περάσεις, ότι  εσύ είσαι ο έξυπνος και ο μοναδικός γνώστης σχετικά με την ομάδα. Δηλαδή είμαστε 20-50-100 μαλάκες εδώ μέσα  (που ζούμε μάλλον σε άλλο σύμπαν) και βρέθηκες εσύ να μας κάνεις τον φωτεινό παντογνώστη. Έχεις καταφέρει να διαβάζω τα μνμ σου και να θέλω να φύγει ακόμη περισσότερο ο  άχρηστος...

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6455 στις: Τετ 07 Αύγ 2019 08:52 »
Εγώ αυτό που θέλω από εσάς είναι ψυχραιμία δεν έχουμε άλλον και αυτόν που έχουμε πετύχαμε ότι δεν πετύχαμε 50χρονια με τους υπόλοιπους μην βλέπουμε εχθρούς ο κόσμος δεν αγαπάει την ομάδα εγώ τα γκάλοπ τα κάνω στο πεζοδρόμιο ακούω να λένε δεν πάω γήπεδο η ομάδα δεν έχει στόχους τι να πάω να κάνω θα πάω να δω τον Ολυμπιακό στην καφετέρια αν δεν στήριζουμε στόχους δεν θα βάλει κανένας επενδυτής κράζω αν κατάλαβες αυτούς που κράζουν ίδια δικαιώματα έχουμε .

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6456 στις: Τετ 07 Αύγ 2019 09:04 »
Ρε Μάκη μα την Παναγία θέλω να σου γράψω τόσα πολλά, αλλά σέβομαι τον εαυτό μου και δεν ανοίγω διάλογο μαζί σου.
Προτείνω και στα υπόλοιπα μέλη να κάνουν το ίδιο γιατί δίνουν αξία στον τύπο και τζάμπα νευριάζουν.
Πάντως άσ΄τους να λένε οτι είσαι βαλτός απο την διοίκηση για να γράφεις ότι γράφεις,εγω δεν το πιστεύω.
Απλά έχεις χαμηλό κάποιον δείκτη....

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6457 στις: Τετ 07 Αύγ 2019 09:08 »

Είναι επιτυχία ότι πούλησες παίκτη στην Άρσεναλ; Που ακριβώς βοηθάει αυτό την ομάδα; Αυτό που έχουμε δει μέχρι τώρα είναι να βοηθάει μόνο την τσέπη του χοντρού.
Επίσης με αυτό το σκεπτικό πρέπει να αναφέρεις σαν επιτυχία και την πώληση Κόντε στους Άραβες....

Δυστυχώς, για μένα (και τους περισσότερους εδώ μέσα υποθέτω) επιτυχία θα ήταν να δημιουργούσε σχέσεις με την Άρσεναλ, ώστε αν θέλεις κάποιον δανεικό να παίρνεις από εκεί και όχι από ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ....
Αλλά ξέχασα, ότι κάνει πάνω από 5 ευρώ είναι ακριβό για την προεδράρα μας.....

Το παντελόνιασμα το αναγάγετε σε επιτυχία της ομάδας, ενώ η ομάδα ουσιαστικά αποδυναμώθηκε. Τα 3+ μύρια από Μαυροπάνο, Κόντε έγιναν μπριζόλες μόνο για την κοιλιά του χοντρού, ο οποίος έριξε την ομάδα στη Β για να μειώσει ακόμα περισσότερο το (πετσοκομμένο) μπάτζετ και να τσεπώσει άλλο 1,5 μύριο από την ΕΡΤ.
Να αναφέρουμε βέβαια και τη συμμετοχή του άσχετου πρώην προπονητή μας στο προμελετημένο έγκλημα, γιατί αποκλείεται να ήταν αμέτοχος ο "κύριος" Πετράκης.

Όλα αυτά όμως τα λούζεται τώρα και απειλεί να μη κατέβει στο πρωτάθλημα.
Απορώ ποιον απειλεί;

Μακάρι να μη γίνουν πρωταθλήματα και να πάρετε το τρίτο το μακρύτερο όλοι οι πρόεδροι λαμόγια σαν και του λόγου σου, δηλαδή σχεδόν όλοι......

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6458 στις: Τετ 07 Αύγ 2019 09:15 »
ΡΕ ΠΙΖΖΑ ΠΟΙΟΝ ΔΕΊΚΤΗ ΕΧΩ ΧΑΜΗΛΟ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΜΑΜΑΣΟΥΛΗΣΟΥ ΡΕ .

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6459 στις: Τετ 07 Αύγ 2019 17:00 »
Εγώ αυτό που θέλω από εσάς είναι ψυχραιμία δεν έχουμε άλλον και αυτόν που έχουμε πετύχαμε ότι δεν πετύχαμε 50χρονια με τους υπόλοιπους μην βλέπουμε εχθρούς ο κόσμος δεν αγαπάει την ομάδα εγώ τα γκάλοπ τα κάνω στο πεζοδρόμιο ακούω να λένε δεν πάω γήπεδο η ομάδα δεν έχει στόχους τι να πάω να κάνω θα πάω να δω τον Ολυμπιακό στην καφετέρια αν δεν στήριζουμε στόχους δεν θα βάλει κανένας επενδυτής κράζω αν κατάλαβες αυτούς που κράζουν ίδια δικαιώματα έχουμε .
Εκτός από τους δεν πάω γήπεδο,πάω να δω τον Ολυμπιακό,υπάρχει και άλλος κόσμος.Ευκαιρία να ανοίξεις τους ορίζοντες σου.Όπως θα πρέπει να κάνει και η ομάδα μετά από 50 χρόνια ύπαρξης.10 χρόνια στην Α και τα κέρδη στην ομάδα είναι μηδαμινά.
Επειδή έχουμε αυτόν που δεν έχει στόχους,δεν έχει όραμα,δεν έχει τίποτα,δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνουμε με αυτόν.

Αποσυνδεδεμένος rakias

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6460 στις: Τετ 07 Αύγ 2019 17:47 »

Τι θα προτιμούσες να πουλήσεις έναν παίχτη στην Κίνα 5 εκατομμύρια (βλέπε Γιάννου Τρίπολη) ή ένα μνημόνιο συνεργασίας(τεχνογνωσία ακαδημιών, συνεργασία με παίχτες, διεθνή φιλικά με διεθνείς ανακοινώσεις ευρωπαικα και ότιδηποτε άλλο μπορεί να προκύψει) με Μαρσειγ ή Πόρτο ???

Ποιο πιστεύεις ότι είναι καλύτερο για το μέλλον του ΠΑΣ?

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #6461 στις: Πεμ 08 Αύγ 2019 00:45 »
Παράθεση
Το Ζωσιμάδες φέτος είχε τον καλύτερο αγωνιστικό χώρο της ιστορίας του. Φταίει και ο ΧΒ γι' αυτό.

Και σύμφωνα με τον τελευταίο νόμο του Μέρφι "ακόμα κι αν καταφέρεις να φτιάξεις τον καλύτερο αγωνιστικό χώρο της ιστορίας σου, εκ των υστέρων θα αποδειχθεί οτι θα ήταν καλύτερα αν δεν τον έφτιαχνες". 
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6462 στις: Πεμ 08 Αύγ 2019 18:04 »
Κρατάμε Κρίζμαν και φέρνουμε φορ να βάζει γκολ.Να βοηθάει και ο Κρίζμαν από πίσω με τους υπόλοιπους.Στο μεταξύ ανεβαίνουμε μόνο με πρωτάθλημα.
α) Αν χρειαζόμασταν μόνο μια μεταγραφή, αυτή του φορ, θα μπορούσε να γίνει. Χρειαζόμαστε όμως και αριστερό μπακ, και στόπερ, και αμυντ. χαφ, και τερματοφύλακα (ίσως και οχτάρι πλέον). Συνεπώς, αν  θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, αυτό είναι κάτι που δεν έχουμε την πολυτέλεια να  κάνουμε.
β) Το να ζητά κάποιος παραμονή Κριζμάν, απόκτηση ανάλογης αξίας φορ και ταυτόχρονα, σχεδόν να πανηγυρίζει που δε δοθούν από την ΕΡΤ τα υπεσχεθέντα κονδύλια στις ομάδες, ακούγεται νομίζω, λίγο αντιφατικό.
γ) Εγώ θα το έκανα πιο απλό. Θα ήθελα να αγόραζε τον ΠΑΣ ένας Σαββίδης. Δυστυχώς δε βλέπω ουρές να περιμένουν. Αν και βέβαια υπάρχει πάντα το παρασκήνιο όπου "πολλά μπορεί να συμβαίνουν και να μη βγαίνει τίποτε προς τα έξω" για να επικαλεστεί κανείς.
Είπαμε θέλεις πρωτάθλημα για να ανέβεις.Τον παίχτη δεν θα τον πάρεις για μια χρονιά αλλά με προοπτική Α εθνικής.
Ξέρεις που και που οι ομάδες κάνουν μεταγραφές και οι πρόεδροι πληρώνουν.Εκτός αν είναι μπεχατζήδες,οπότε μπορούν να πάνε στα Σούρμενα.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6463 στις: Πεμ 08 Αύγ 2019 18:33 »
Το συμβόλαιο ενός ποδοσφαιριστη δεν το πληρώνει ο πρόεδρος με ευρώ; Με στραγάλια το πληρώνει;

Το επιχείρημα για τα Σούρμενα μπορεί να είναι χαριτωμένο αλλά δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα όταν δεν υπάρχει προοπτική μετάβασης σε κάποιον άλλο καλύτερο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6464 στις: Πεμ 08 Αύγ 2019 19:02 »
Το συμβόλαιο ενός ποδοσφαιριστη δεν το πληρώνει ο πρόεδρος με ευρώ; Με στραγάλια το πληρώνει;

Το επιχείρημα για τα Σούρμενα μπορεί να είναι χαριτωμένο αλλά δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα όταν δεν υπάρχει προοπτική μετάβασης σε κάποιον άλλο καλύτερο.
Προς το παρόν έχουμε μείνει με τα στραγάλια...

Για σένα μπορεί να μην έχει τίποτα νόημα.Δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον κάθε άλλο.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6465 στις: Πεμ 08 Αύγ 2019 19:13 »
Mα δεδομένης της επιθυμίας πολλών να μην δοθουν τα χρήματα που προβλέπονται από την ΕΡΤ, στραγάλια ήθελαν.

Υπαρχει ένα ρητό που λέει να προσέχουμε τι ευχόμαστε γιατί μπορεί κ να συμβει

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #6466 στις: Πεμ 08 Αύγ 2019 19:24 »
Το να θέλει κανείς να συνεχιστεί το σκάνδαλο κρατικοδίαιτων ομάδων επειδή είμαστε πλέον στη β' δεν δικαιολογείται και είναι απαράδεκτο.
Καλά κάνουν και τα κόβουν/μειώνουν τα λεφτά της ΕΡΤ. Ας το έπαιρνε από την αρχή πιο ζεστά ο πρόεδρος που ήξερε ότι μειώνονταν οι ομάδες σε 14 και ήξερε ότι δεν είχαμε δυνατό ρόστερ τουλάχιστον στα χαφ. Όλος ο κόσμος έλεγε ότι θέλαμε καλά χαφ, αλλά είδες πού καταλήξαμε: στη γιόμα της γιόμας ώ γιόμα. Δεν είχαμε καν μεσαία γραμμή.
Κοιμόταν ο τύπος και είχε ποντάρει ότι το χειρότερο σενάριο θα ήταν το μπαράζ.
Αν λοιπόν θέλει να γυρίσει στα περισσότερα λεφτά της σουπερλίγδας, ας επενδύσει χρήματα από τα δικά του ή αυτά που τσέπωσε, ως επιχειρηματίας που είναι, και να μην περιμένει να διαχειριστεί μόνο τα έσοδα που θα έχει και να ελπίζει ότι οι αντίπαλοι απλά θα είναι χειρότεροι.

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6467 στις: Πεμ 08 Αύγ 2019 19:41 »
Ρε παιδιά μη λέμε τα ίδια και τα ίδια.

Είναι απλά τα πράγματα.
Κάπου είχε δηλωθεί, απο την διοίκηση, οτι όσοι έχουν συμβόλαιο θα μείνουν και στην Β.

Ξαφνικά όσοι έχουν συμβόλαιο, φεύγουν, και έρχονται παίκτες επιπέδου Β. Ο πρόεδρος δεν έχει βάλει λεφτά και απλά διαχειρίζεται τα έσοδα των τηλεοπτικών. Φέτος δεν θα πάρει αυτά που νόμιζε οτι θα πάρει, και εμείς θα πάρουμε παίκτες που δεν κοστίζουν τίποτα (αν γίνεται να πληρώνουν κιόλας).

Είναι απλά τα πράγματα. Με παίκτες επιπέδου Β εθνικής, δεν γίνεται να φθάσεις στην Α. Η ακόμα και αν φθάσεις θα πρέπει να φύγουν όλοι, και να έρθουν καινούργιοι. Μιλάμε για σχεδιασμό που πρέπει να το σκέφτηκαν πολύ! ::) ::) ::) ::) :stop: :stop: :stop: :stop:

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6468 στις: Πεμ 08 Αύγ 2019 21:47 »
Το να θέλει κανείς να συνεχιστεί το σκάνδαλο κρατικοδίαιτων ομάδων επειδή είμαστε πλέον στη β' δεν δικαιολογείται και είναι απαράδεκτο.
Καλά κάνουν και τα κόβουν/μειώνουν τα λεφτά της ΕΡΤ. Ας το έπαιρνε από την αρχή πιο ζεστά ο πρόεδρος που ήξερε ότι μειώνονταν οι ομάδες σε 14 και ήξερε ότι δεν είχαμε δυνατό ρόστερ τουλάχιστον στα χαφ. Όλος ο κόσμος έλεγε ότι θέλαμε καλά χαφ, αλλά είδες πού καταλήξαμε: στη γιόμα της γιόμας ώ γιόμα. Δεν είχαμε καν μεσαία γραμμή.
Αν λοιπόν θέλει να γυρίσει στα περισσότερα λεφτά της σουπερλίγδας, ας επενδύσει χρήματα από τα δικά του ή αυτά που τσέπωσε, ως επιχειρηματίας που είναι, και να μην περιμένει να διαχειριστεί μόνο τα έσοδα που θα έχει και να ελπίζει ότι οι αντίπαλοι απλά θα είναι χειρότεροι.
Δε θέλει να βάλει (άλλα) δικά του χρήματα. Θα πάει λοιπόν με τον ακόλουθο οδηγο:
Έσοδα-κόστος αποπληρωμής χρεους=Έξοδα για το ροστερ.
Κοινως: Κατά έσοδα κ τα έξοδα.
Επιθυμείς μικρά έσοδα; Καλά κάνεις. Μην έχεις παράπονο για το άλλο μέρος της εξίσωσης.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6469 στις: Πεμ 08 Αύγ 2019 21:51 »
Ρε παιδιά μη λέμε τα ίδια και τα ίδια.

Είναι απλά τα πράγματα.
Κάπου είχε δηλωθεί, απο την διοίκηση, οτι όσοι έχουν συμβόλαιο θα μείνουν και στην Β.

Ξαφνικά όσοι έχουν συμβόλαιο, φεύγουν, και έρχονται παίκτες επιπέδου Β. Ο πρόεδρος δεν έχει βάλει λεφτά και απλά διαχειρίζεται τα έσοδα των τηλεοπτικών. Φέτος δεν θα πάρει αυτά που νόμιζε οτι θα πάρει, και εμείς θα πάρουμε παίκτες που δεν κοστίζουν τίποτα (αν γίνεται να πληρώνουν κιόλας).

Είναι απλά τα πράγματα. Με παίκτες επιπέδου Β εθνικής, δεν γίνεται να φθάσεις στην Α. Η ακόμα και αν φθάσεις θα πρέπει να φύγουν όλοι, και να έρθουν καινούργιοι. Μιλάμε για σχεδιασμό που πρέπει να το σκέφτηκαν πολύ! ::) ::) ::) ::) :stop: :stop: :stop: :stop:
Όταν είχε γίνει (κακώς για μένα) αυτή η δήλωση, ίσχυαν διαφορετικά δεδομένα για τα τηλεοπτικά έσοδα; Αν το κράτος (που έχει συνέχεια) υπαναχωρησε από τις δηλώσεις/δεσμεύσεις του υπουργού μέσα στο κοινοβουλιο, γιατί θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτή η δήλωση του ΧΒ ως να ήταν γραμμένη στις πλάκες του Μωυσή;

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6470 στις: Πεμ 08 Αύγ 2019 22:01 »
Δε θέλει να βάλει (άλλα) δικά του χρήματα. Θα πάει λοιπόν με τον ακόλουθο οδηγο:
Έσοδα-κόστος αποπληρωμής χρεους=Έξοδα για το ροστερ.
Κοινως: Κατά έσοδα κ τα έξοδα.
Επιθυμείς μικρά έσοδα; Καλά κάνεις. Μην έχεις παράπονο για το άλλο μέρος της εξίσωσης.

ας προσλάβουμε λοιπόν έναν μαθηματικό ή έναν λογιστή, τι τον θέλουμε τον πρόεδρο?

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6471 στις: Πεμ 08 Αύγ 2019 22:04 »
Προσέλαβε όποιον θες. Τα δεδομένα δεν αλλάζουν επειδή το θες εσύ ή εγώ.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6472 στις: Πεμ 08 Αύγ 2019 22:06 »
Νομιζω καπου θα πατησει ποδι και ο Γιαννικης.
Μην περιμενετε παιδομαζωματα και χαμηλο μ.ο. ηλικιας.
Ο γιαννικης δεν ειναι ουτε παρασχος, ουτε σερ τακης λεμονης ουτε εχει κανενα φτιαγμενο ονομα στην πιατσα ωστε να δουλευει σε υψηλο επιπεδο οποτε το επιθυμει, ουτε εχει τα κονε οπως ο τεννες να πηγαινει απο τη λαμια στον απολλωνα και απο τον απολλωνα στη λαμια 2 φορες καθε χρονο εξασφαλιζοντας μια 100αρα χιλιαδες καθε χρονο.

Τωρα φτιαχνει το ονομα του. Και γι αυτον λογικο ειναι να υπαρχει μονο ενας στοχος. Η ανοδος.
Μπορει εμενα ο Ομο να μου φαινεται μεγαλος για το μακροπροθεσμο μελλον της ομαδας για τον Γιαννικη ομως αν δεν υπάρξει φετος ανοδος δεν θα υπαρξει καν μελλον στην ομαδα και ισως και στο ελληνικο ποδοσφαιρο αν παει απατος..
Οποτε θεωρω πως περα απο τις μεταγραφες εμπειρων παιχτων (εμπειρος και φθηνος σημαινει 33+ ετων) θα απαιτησει και την παραμονη παιχτων τυπου κριζμαν νικολια κτλ.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6473 στις: Πεμ 08 Αύγ 2019 22:13 »
Ο Γιαννίδης οντως φαίνεται να είναι η μεγάλη ελπίδα για φέτος. Ελπίζω να εισακουστουν όλες οι εισηγήσεις του και να αποκτηθουν καλοί παίκτες στις θέσεις που προτείνει. Αυτό όμως απαιτεί αποχωρήσεις παικτών από εκεί που περισσεύουν (πχ Κριζμαν, Αποστολοπουλος) ή δε μπορούμε να βασιστούμε πάνω τους (πχ Παντελιτς).

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6474 στις: Πεμ 08 Αύγ 2019 22:13 »
Προσέλαβε όποιον θες. Τα δεδομένα δεν αλλάζουν επειδή το θες εσύ ή εγώ.
Οπαδός του ΠΑΣ είσαι ή ο λογιστής του Χβ;Τέτοια πρεμούρα να μην βάλει λεφτά ο Χβ δεν είναι λογική.Να πω ότι έβαλε τα προηγούμενα χρόνια θα έλεγα κομμάτια να γίνει.Δεν έχει σπάσει φράγκο ο τζες και τώρα ετοιμάζεται να του έρθει νέο δωράκι.Την ίδια στιγμή τα εισιτήρια στον Θεό και το μπάτζετ στα τάρταρα.Ενώ όλοι ξέρουμε ότι ανεβαίνει ο πρωταθλητής.