Τι παει να πει θα διαλυθουμε; Μια ομάδα διαλύεται μόνο όταν δεν έχει φιλάθλους. Και εμείς θα είμαστε πάντα εκεί είτε στην sl ,είτε στην η Εθνική είτε στην Γ, είτε στα περιφερειακά όπως θα έκανε κάθε σωστός φίλαθλος.
Εισαι ρομαντικος ,φιλε μου,και αυτο ειναι καλο.
Ειναι ομως και γνωρισμα της ηλικιας σου (φοιτητη σε κοβω)
Κι εγω οταν ημαν φοιτητης και ακομα πιο μικροτερος,απορουσα γιατι οι τοτε 35ριδες 40ριδες σταματαγαν να πανε στο γηπεδο,και τους θεωρουσα ξενερωτους και παραλογους.
Τωρα ομως που μεγαλωσα κι εγω,καταλαβα οτι το ποδοσφαιρο ειναι διασκεδαση.Η διασκεδαση πρεπει να σε χαλαρωνει.Οχι να σε τσιτωνει.(ξερεις,,,στην ηλικια μας υπαρχουν και φοβοι εμφραγματος.Βαλε και τα οικογενειακα βαρη κλπ.....
)
Εγω προσωπικα τα τελευταια 10 χρονια αγοραζα διαρκειας.Φετος ειναι η πρωτη φορα που δεν πηρα ,και πηγα σε επιλεγμενα ματς (σχεδον σε ολα ,παραυτα
)
Ομως
Αν ξαναπεσουμε,εγω προσωπικα δεν ξαναπαταω γηπεδο.Σιχαθηκα το ασανσερ.Θελω να μεινω ρετιρε ,βρε αδερφε....Κουραστικα τα πανω κατω
Αυτο βεβαια,δεν σημαινει οτι διαλυεται η ομαδα
Σημαινει ομως οτι αλλη μια γενια (35ριδες και ανω) σταματανε το ποδοσφαιρο,ενω αλλη μια γενια (18ριδες και κατω),ξενερωνουν και δεν περνουν το βαπτισμα του ''ΠΑΣολε''
Αυτο σημαινει ,σταθερη μειωση οπαδων στο μελλον για την ομαδα.(εμεις προσδοκουμε να γινουμε περισσοτεροι.)
Απο εκει και περα,πιστευεις οτι αν ξαναπεσουμε κατηγορια,ο ΧΒ θα συνεχιζει να βαζει χρηματα?
Και μην χρησιμοποιειτε το επιχειρημα,οτι υπαρχουν προεδροι να αγορασουν τον ΠΑΣ γιατι μου θυμιζει το ρητο ''λεφτα υπαρχουν''
Ελπιζω ο ΧΒ να μη κανει λαθη,και να καταλαβει ποιο ειν το συμφερον του