Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368557 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #7000 στις: Σαβ 05 Φεβ 2022 01:04 »

Τώρα δεν θα πω φύγε. Τώρα θα πω Χοντρέ ΜΕΙΝΕ να βγούμε Ευρώπη, να πάρουμε τίτλο ή τίτλους, να διορθώσεις τα ολέθρια σφάλματά σου, να αλλάξεις πορεία, να γίνει πάλι το Ζωσιμάδες καζάνι.
Δεν πιστεύω στα μάτια μου!!!
Εσύ το λες αυτό???
Τώρα που εγώ λέω εδώ και κάνα δυο χρόνια  "φύγε", εσύ, ο Mpakoulieros, το ίδιο διάστημα λες "μείνε" να πάρουμε τίτλους μαζί!  :P
Θυμάμαι τις πάλαι ποτέ ομηρικές μας "μάχες" για το θέμα και τρίβω τα μάτια μου...  :P επίτηδες το κάνεις, δε μπορεί!  :P
Τέλος πάντων, προσπαθώ να ενστερνιστώ την αισιοδοξία σου και εύχομαι να βγούμε αλώβητοι, πεντακάθαροι και εν τέλει Ευρωπαίοι.

Τώρα δεν θα πω φύγε. Τώρα θα πω Χοντρέ ΜΕΙΝΕ να βγούμε Ευρώπη, να πάρουμε τίτλο ή τίτλους, να διορθώσεις τα ολέθρια σφάλματά σου, να αλλάξεις πορεία, να γίνει πάλι το Ζωσιμάδες καζάνι.
Αλήθεια τρίβω τα μάτια μου!  :P

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7001 στις: Σαβ 05 Φεβ 2022 09:26 »
Παράθεση
Πιο σημαντικό είναι να μάθουμε ποιος έχει τις μετοχές της ομάδας και τι έχει σκοπό να της κάνει.

Προσύμφωνο έγινε, δεν προχώρησε, και τα λεφτά επιστράφηκαν με κάποια "ντήλ"

Αναμείνετε μέχρι το καλοκαίρι,

http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=8606.msg237788#msg237788

και όταν φύγει τι θα ακολουθήσει?
έχεις καμιά πληροφορία, υποψία κλπ?

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7002 στις: Σαβ 05 Φεβ 2022 10:05 »
Θα έρθει ο πραγματικός ιδιοκτήτης..  ::) B-)
....

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7003 στις: Σαβ 05 Φεβ 2022 11:22 »
Κοίταξα τώρα το πρωί τα σύννεφα πάνω από την πόλη και από παντού πέφτει κόσμος.

Κοροιδευομαστε τώρα έτσι?
Έπρεπε να φτάσουμε εδώ για να καταλάβουν κάποιοι τι λαμόγιο είναι?

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #7004 στις: Σαβ 05 Φεβ 2022 11:39 »
Παιδιά κόψτε το αυτό με τον πραγματικό ιδιοκτήτη.
Έχετε στοιχεία ότι δεν είναι ο Χοντρος;ΟΧΙ.

Έχετε στοιχεία ότι είναι κάποιος άλλος;ΟΧΙ.

Τι έχετε/ουμε;Μια απόφαση που λέει ότι έπρεπε να ενημερωθεί η ΕΠΟ ή δεν ξέρω εγώ ποιος για αλλαγή στη μετοχική σύνθεση της ομάδας.

Τι σημαίνει αυτό;Μπορεί και τίποτα ουσιαστικό εν τέλει,στο σήμερα,στο τώρα.

Περιμένουμε να δούμε την απόφαση,αν τη δούμε.
Το Χοντρό τώρα τον μάθατε;Πέφτετε από τα σύννεφα;Δουλευομαστε τώρα;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #7005 στις: Σαβ 05 Φεβ 2022 12:39 »
ΑΝ δεν στρουθοκαμηλιζουμε , θα δουμε οτι υπαρχουν συγκεκριμενα γεγονοτα . Τα οποια γεγονοτα αυτα δεν μπορει κανεις ουτε να τα παραβλεψει , ουτε να τα ακυρωσει .

Κατ’αρχας , οι ανθρωποι της ΕΕΑ , οσο αχρηστοι , ανικανοι , εγκαθετοι και ασχετοι και να ειναι , καποιο γαμωχαρτο ειδαν . Το οποιο σιγουρα ΔΕΝ ηταν μενου εστιατοριου ή φυλλο εφημεριδας , και το οποιο συνιστουσε τελεσθεισα , επικειμενη , συμφωνηθεισα ή οτιδηποτε αλλο πωληση μετοχων . Αυτο ειναι γεγονος .
Το οτι χαρακτηρισαν την πραξη αυτη σοβαρη , μαλλον συνιστα οτι χρηματα αλλαξαν χερια .Δεν νομιζω πχ. να το εκαναν αν εβλεπαν ενα απλο MoU ( memorandum of understanding) το οποιο ειναι ενα χαρτι οπου δυο πλευρες συμφωνουν οτι καταλαβαν τι συζητησαν .

Αρα ακομη και ΑΝ η πραξη μεταβιβασης ακυρωθηκε για καποιους λογους και τα χρηματα επιστραφησαν ( οπως λεει ο φιλος Davelis ) , ειτε για μια μερα ή για εναν χρονο ή για εξι χρονια , ο ΠΑΣ ειχε ουσιαστικα πουληθει ! Και αυτο εμεινε κρυφο απο ολους . Αρχες , φιλαθλους , τους παντες . Και αυτο ειναι ενα γεγονος . Και προκαλει απορια και τεραστια καψυποψια .

Τελος , παμε στο ποιος αγορασε ή στο ποιος αγορασε και μετα ακυρωσε . Εδω υπαρχουν δυο επιλογες :
Α. Πιστευουμε οτι ο Αυδης ( αυτον ειπε ο Κουγιας και κανεις δεν διεψευσε ) αποφασισε να αγορασει τον ΠΑΣ στα …κρυφα ! Ετσι απλα .
Β. Πιστευουμε στο σεναριο συνωμοσιας ( οπου στην Μπανανια σχεδον παντα βγαινουν αληθινα ) οτι πουληθηκε τυποις στον Αυδη , ο οποιος συνδεεται ως γνωστον με τον Συγγελιδη , ο οποιος ειχε μαζι με τον Πανοπουλο και πουλησε την Εταιρια Holding στην οποια ανηκε το προπονητικο κεντρο και το ξενοδοχειο της Ξανθης σε ανθρωπους του μπαογκ . Η συνεχεια δικη σας …

Με βαση τα παραπανω , παραμενω ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ . Και περιμενω να βγουν ΟΛΑ στο ΦΩΣ .
Για να τελειωνουμε μια και καλη με αυτην την σκια που σερνεται εδω και επτα χρονια …
Αυτο

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7006 στις: Σαβ 05 Φεβ 2022 12:43 »
Και αν, λέω εγώ τώρα, έπρεπε να φύγει κάθε σκιά από την ομάδα, για να δοθεί καθαρή;

Μην ξεχνάτε, φέτος είναι η τελευταία χρονιά που πληρώνουμε τις 100 δόσεις. 

Το Fund είναι υπαρκτό, απλά χρειάζονται και άλλες, πολιτικές αποφάσεις, για να έρθει.
Ενδιαφέρεται περισσότερο για τα γυρω γυρω και λιγότερο για την ομάδα καθεαυτή.

Δεν ξαναλέω άλλα, ελπίζω στο καλοκαίρι.  :mono:

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7007 στις: Σαβ 05 Φεβ 2022 13:16 »
Ποιο Fund φιλε Davelis ? Στον Αυδη υποτιθεται οτι πουληθηκε η ομαδα , ή εστω πουληθηκε και μετα η πωληση ακυρωθηκε και επεστρεψε τα χρηματα .

Αν υπαρχει ενδιαφερομενο ή εμπλεκομενο στην τοτε πωληση Fund , ελπιζω μονο να μην ειναι η RFA Trading and Consulting Ltd .
Ειναι αυτοι που εξαγόρασαν τη Vialand, ιδιοκτήτρια των εγκαταστάσεων της Ξάνθης και πρώην ιδιοκτησία Συγγελίδη, Πανόπουλου κλπ κλπ κλπ .

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7008 στις: Σαβ 05 Φεβ 2022 13:25 »
Και αν, λέω εγώ τώρα, έπρεπε να φύγει κάθε σκιά από την ομάδα, για να δοθεί καθαρή;

Μην ξεχνάτε, φέτος είναι η τελευταία χρονιά που πληρώνουμε τις 100 δόσεις. 

Το Fund είναι υπαρκτό, απλά χρειάζονται και άλλες, πολιτικές αποφάσεις, για να έρθει.
Ενδιαφέρεται περισσότερο για τα γυρω γυρω και λιγότερο για την ομάδα καθεαυτή.

Δεν ξαναλέω άλλα, ελπίζω στο καλοκαίρι.  :mono:
Οι 100 δόσεις δεν μου φαίνεται να τελειώνουν φέτος.Νομίζω δηλαδή.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #7009 στις: Σαβ 05 Φεβ 2022 13:34 »
Αν είναι να έρθει ολλανδικό fund,στη θέση του Χοντρού και βάλουν για Πρόεδρο κάνα Γιανχεσα, τότε χίλιες φορές Χρηστοβασιλης.

Davelis καλύτερα πες μας περιγραμματικα τι ξέρεις ή τι άκουσες.Δεν αντέχουμε άλλο σκωτσέζικο ντους.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7010 στις: Σαβ 05 Φεβ 2022 13:52 »

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7011 στις: Σαβ 05 Φεβ 2022 13:55 »

Παράθεση
Davelis καλύτερα πες μας περιγραμματικα τι ξέρεις ή τι άκουσες.Δεν αντέχουμε άλλο σκωτσέζικο ντους
Για το θέμα
Εκτίμηση:
Δε θα υπάρξει τιμωρία βαθμών (Αυτό που μας καίει)

Για τα υπόλοιπα
Υπάρχει ενδιαφερόμενος αγοραστής, λογικά φέτος είναι η τελευταία χρονιά του προέδρου, (και για άλλους λόγους που κωλύομαι να γράψω).
Ελπίζω να πάμε Ευρώπη όπως έχει πει.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7012 στις: Σαβ 05 Φεβ 2022 13:58 »

http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=5907.msg157500#msg157500

Λήγουν φέτος
Πάντως στο λινκ για 23 λες.Δεν ξέρω πόσο 23 αλλά λογικά πρώτο εξάμηνο.Αν και νομίζω πάλι είχαμε άλλη μια συμφωνία για εφορία στο ενδιάμεσο ενώ δεν κλείσαμε όλα τα έτη φορολογικά,οπότε μελλοντικά θα προκύψουν νέα χρέη αν δεν κάνω λάθος.

Πάντως άλλοι δεν μπορούν να βρουν έναν μεγαλομέτοχο και εμείς έχουμε 2
Γιαννινάρα μην μας λυπάσαι
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 05 Φεβ 2022 14:02 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7013 στις: Σαβ 05 Φεβ 2022 14:24 »
Ούτε από τα σύννεφα έπεσε κανείς μας ούτε τον μάθαμε σήμερα.
Και για το θέμα των ημερών μπορεί και στην ουσία να είναι απλά μια πώληση που ακυρώθηκε ή που στράβωσε στην πορεία, ή και κάτι άλλο. Και το χειρότερο σενάριο να είναι δεν θα μου κάνει καμία έκπληξη.

Τόσο μεγάλος σε όγκο και στα μάτια όλων μας συνεχώς  μικραίνει, μικραίνει, μικραίνει...

Μακάρι να ήρθε το πλήρωμα του χρόνου που λέει και ο davelis και να απαλλαγούμε από την παρουσία του.

Προέχει μια τεράστια και παχυλή τελευταία μπάζα πρώτα.

Αν είναι να φύγει πριν μας χαιρετήσει πρέπει πρώτα να κάνει και ένα γερό κομπόδεμα πχ 1,5 εκατομμύριο για Περέα (έτσι λέει το γνωστό σάιτ ας είναι 900.000), 400.000 Μαυροπάνος και πόσοι ακόμα που έχουν συμβόλαιο που λήγει την επόμενη χρονιά είτε μικροί είτε μεγάλοι σε ηλικία παίκτες + τα λεφτά από την πώληση που θα είναι αρκετά εφόσον τα χρέη πλέον είναι ελάχιστα (αν είναι).

Αν είναι να ξεκουμπιστεί ας τα ξεπουλήσει όλα και τα καρεκλάκια από την σκεπαστή ακόμα.

Η αγάπη για το άθλημα όμως δεν νομίζω να τον αφήσει να μείνει εκτός ποδοσφαίρου.
Η αγορά μιας νέας ΠΑΕ-γουόσινγκ μασίν από την γ' σχεδόν τζαμπέ (κατά προτίμηση ομάδα Αττικής) για τις ευχάριστες ώρες και τις συγκινήσεις που θα του προσφέρουν κάθε Σαββατοκύριακο και όχι μόνο και το know how για μια σταθερή πορεία στην Α΄ και για μετέπειτα κέρδη (σαν το ένστικτο και την λαχτάρα της αρκούδας με το μέλι ένα πράγμα) ακόμα θα στοιχειώνει αυτό το ρημάδι το ποδόσφαιρο.

Μακριά από εδώ και ας είναι όπου θέλει. Θα την κάνει όμως;

Άτομα σαν αυτόν βουτηγμένα στα σκατά τόσες δεκαετίες  σε Ελλάδα και εξωτερικό ξέρουν πάντα να την βγάζουν καθαρή.

Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, αλλά ΔΕΝ είναι ελεύθερος   :(

Από το μόνο που κινδυνεύει είναι τα δικαστήρια που έχει με την εταιρία χρωμάτων και είναι η μόνη που μπορεί να τον κάνει να πληρώσει. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Je suis BM. Partetketasovraka.   

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣ!!!

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7014 στις: Σαβ 05 Φεβ 2022 15:18 »
Συμφωνα με το soccerplus ( με οση αξιοπιστια μπορει να εχει φυσικα ) οι δικοι μας ισχυριζονται οτι εκαναν απλα μια εξουσιοδοτηση ( αυτη θα μπορουσε ποτε να θεωρηθει βαρεια παραβαση ;;; ) στον Αυδη ουτως ωστε να μεσολαβησει για να αγορασει την ΠΑΕ ενας …Αλβανος . Απλα τελικα δεν προχωρησε  :))

ΑΝ οντως αυτη ειναι η θεση του ΧΒ απεναντι στο κατηγορητηριο , τοτε μιλαμε για κωμωδια που ξεπερνα ‘’ Τρελες Σφαιρες ‘’ και ‘’ Ενα ψαρι που το ελεγαν Γουαντα ‘’ μαζι !

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7015 στις: Σαβ 05 Φεβ 2022 15:34 »
Ερώτηση....αν βγει "δικαιωμένος" ο 1,79 πόσοι από δω μέσα, πολύ περισσότερο πόσοι οπαδοί του ΠΑΣ , θα ευχηθούν επιστροφή του;  ;) :)
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7016 στις: Σαβ 05 Φεβ 2022 16:39 »
Λοιπον μαγκες. Προσωπικα χεστηκα για το ΧΒ. Εδω ομως ειναι αλλο. Πανε παλι απο αφελη διαχειριση θελεις, απο σκετη μαλακια θελεις, να μας τυλιξουν σε μια κολλα χαρτι .Απο τοτε που μουν νιος και γερασα στο ιδιο εργο θεατης. Τι μπαραζ, τι υποβιβασμους ξεδιαντροπα. Και τωρα αυτο. Τιποτα δεν εγινε. Ουτε συνιδιοκτησια διαπιστωθηκε, ουτε μεταβιβαση μετοχων εγινε .Να τελειωνουμε. Ειναι αλλο πραγμα η μεταβιβαση εν κρυπτω μετοχων και ειναι αλλο πραγμα η εξουσιοδοτηση μεταβιβασης μετοχων. Αλλα βρισκουν και τα κανουν μια ζωη. Για δικα τους συμφεροντα μας διχαζουν. Ας κανανε κατι τετοιο στον ΟΦΗ και δεν θα μπαινε καραβι στο λιμανι για ενα χρονο. Εμεις στην αγωνια μας να φυγει ο ΧΒ μια ωρα αρχιτερα, ψαχνουμε τροπους να τους δικαιολογουμε εστω κι αν αυτο στην παρουσα φαση  στρεφεται εναντιον του ΠΑΣ. Ε λοιπον οχι .Ολοι αυτοι οι ολιγαρχες και οι παπατζηδες που μια ζωη παιζουν με τα νευρα μας και τον ψυχισμο μας ξεδιαντροπα, καποια στιγμη πρεπει να μας βρουν ενωμενους και αποφασισμενους. Μας τα κανουν αυτα γιατι τοσα χρονια  μας εχουν για μπουνταλαδες. ΟΧΙ ρε λαμογια. Μας εχετε παρει τις ζωες μας, τα πορτοφολια μας ,τα σπιτια μας δεν θα μας παρετε και την χαρα μας και την ψυχη μας. Αει σιχτιρ παπατζηδες. Οση εξουσια και να εχετε  μεσα στα σκατα θα ειστε. Το μεγαλειο του Ηπειρωτη ρε ξευτιλες δεν θα το νιωσετε ποτε. Φτιαχνετε στρατιες δολοφονων -χουλιγκαν, πουλατε ναρκωτικα νομιμα,οπλοφορειτε στα γηπεδα, εχετε 2και 3 ομαδες αλλα η αδεκαστη δικαιοσυνη δεν σας ακουμπαει. Η εξουσιοδοτηση του χοντρου σας πειραξε υποκριτες. ΤΙΠΟΤΑ δεν θα μας κανετε ομως αυτη τη φορα. Κανετε ενα λαθος. Νομιζετε οτι ειστε παντοδυναμοι, ενω ειστε απλα ο παρεδρος ενος χωριου, μιας επαρχιας. Δικαιοσυνη ξερετε υπαρχει και στα Ευρωπαικα δικαστηρια ρε πουθεναδες καουμποιδες της συμφορας.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7017 στις: Σαβ 05 Φεβ 2022 23:16 »
Ερώτηση....αν βγει "δικαιωμένος" ο 1,79 πόσοι από δω μέσα, πολύ περισσότερο πόσοι οπαδοί του ΠΑΣ , θα ευχηθούν επιστροφή του;  ;) :)

Εγώ εκεί αλλάζω ομάδα. Τι είναι εδώ Λαμία Απόλλων να κάνει τραμπες ο τέντες?
Μια εταιρία να έρθει από το εξωτερικό τύπου Ρεντ Μπουλ(ε καλά λίγο μικρότερη έφερα αυτή σαν παράδειγμα για το Μπουλ(ο)) κτλ.
Ξέρεις από την αρχή ότι έχεις να κάνεις με σκατα και ότι θα ρίξουν λεφτά τα οποία πρέπει να πάρουν πίσω πάση θυσια και με κάθε τροπο.
Αν εισαι ρομαντικός θα σου γαμηθει βέβαια το είναι. Μήπως δε σου γαμηθηκε με τα ψίχουλα από το καρ.γρ όμως?
Θα μου πεις τι εννοείς ψιχουλα. Εχει η τιμή σου κοστολογιο? Από πότε έχεις τέτοιες απόψεις?
Καλύτερα περνάει πάντως γνωστή ινφλουενσερ από μία που δουλεύει σε μπουρδέλο. Και οι δυο βέβαια την ίδια δουλειά κάνουν.
Έτσι και εμείς. Απ' όταν θυμάμαι την ζωή μου ο  ΠΑΣ με γαμαει ρομαντικά.
Ας το παίξω κι εγώ ινφλουενσερ να το ευχαριστηθω μια φορά τουλάχιστον. Αρκετοι φυωχομπινεδες μας πήδηξαν την ψυχή τόσα χρόνια.

Υγ. Θεωρίες καφενειακου επιπέδου τα παραπάνω. Τα ίδια θα λέμε και του χρόνου εδώ. Ότι στοίχημα θέλετε.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #7018 στις: Σαβ 05 Φεβ 2022 23:20 »

Εγώ εκεί αλλάζω ομάδα. Τι είναι εδώ Λαμία Απόλλων να κάνει τραμπες ο τέντες?
Μια εταιρία να έρθει από το εξωτερικό τύπου Ρεντ Μπουλ(ε καλά λίγο μικρότερη έφερα αυτή σαν παράδειγμα για το Μπουλ(ο)) κτλ.
Ξέρεις από την αρχή ότι έχεις να κάνεις με σκατα και ότι θα ρίξουν λεφτά τα οποία πρέπει να πάρουν πίσω πάση θυσια και με κάθε τροπο.
Αν εισαι ρομαντικός θα σου γαμηθει βέβαια το είναι. Μήπως δε σου γαμηθηκε με τα ψίχουλα από το καρ.γρ όμως?
Θα μου πεις τι εννοείς ψιχουλα. Εχει η τιμή σου κοστολογιο? Από πότε έχεις τέτοιες απόψεις?
Καλύτερα περνάει πάντως γνωστή ινφλουενσερ από μία που δουλεύει σε μπουρδέλο. Και οι δυο βέβαια την ίδια δουλειά κάνουν.
Έτσι και εμείς. Απ' όταν θυμάμαι την ζωή μου ο  ΠΑΣ με γαμαει ρομαντικά.
Ας το παίξω κι εγώ ινφλουενσερ να το ευχαριστηθω μια φορά τουλάχιστον. Αρκετοι φυωχομπινεδες μας πήδηξαν την ψυχή τόσα χρόνια.

Υγ. Θεωρίες καφενειακου επιπέδου τα παραπάνω. Τα ίδια θα λέμε και του χρόνου εδώ. Ότι στοίχημα θέλετε.
Το συναίσθημα έχει μεγάλη αξία, φίλε μου!!  :P

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7019 στις: Δευ 07 Φεβ 2022 04:07 »
Χριστοβασίλης: «Ψάχνω και εγώ να... βρω ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ»

Ο ισχυρός άνδρας του «Αγιαξ της Ηπείρου» σχολίασε με... ειρωνικό τρόπο τα όσα αναφέρει η ΕΕΑ για την ομάδα του.
Με ενδεχόμενη αφαίρεση βαθμών απειλείται ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά τα όσα ανακοίνωσε η ΕΕΑ, όπου καταλογίζει στον «Αγιαξ της Ηπείρου» αλλαγή στη μετοχική του σύνθεση.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης μίλησε για το θέμα στην ΕΡΤ μετά το ματς του Αγρινίου και σχολίασε χαρακτηριστικά και με προφανή ειρωνική διάθεση πως «ψάχνω και εγώ να βρω ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας από το 2015 και μετά. Οι παίκτες κατάλαβαν πως υπάρχει ένα 'κυνηγητό' στην ομάδα μας».

https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2086948/hristobasilis-psahno-kai-ego-na-bro-poios-einai-o-idioktitis-toy-pas

Αποσυνδεδεμένος kyra frosyni

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #7020 στις: Δευ 07 Φεβ 2022 09:31 »
Το ότι υπάρχει κάτι που βρωμάει είναι δεδομένο από την εκδικαση

Από την άλλη πλευρά, το να έχει παιχτεί 7 χρόνια τέτοιο θέατρο φαίνεται λίγο δύσκολο και αν έχει συμβεί συνεπάγεται πολλά ακολουθα αδικηματα, πχβκαποια από αυτά γιατί έβγαινες και μιλούσες αφού δεν είσαι πρόεδρος, ποιος φορολογείται, ποιος συμμετέχει στις συνεδριάσεις της σλ, γιατί ο αυδης δεν φορολογείται, δημοσιεύσεις που δεν έγιναν (όπως προβλέπεται για τις ΑΕ), γιατί κορόιδεψες για να πάρεις άδεια, πως έπαιξες ΟΥΕΦΑ,  δηλαδή δεν πούλαγες εσύ μαυροπανους κλπ

Βέβαια, ακόμη και αν ισχύει ότι έγινε εξουσιοδότηση στον αυδη για να πουλήσει σε Αλβανό επιχειρηματία, δεν κάνει τα πράγματα καλύτερα για τον Κίτσο, από που κι ως πού και πού, γιατί δεν μάθαμε τίποτα και πού θα πάει η ομάδα μετά.. αλλά αυτά είναι άλλη κουβέντα που λίγο πολύ ξέρουμε όλοι που θα καταληξει

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7021 στις: Δευ 07 Φεβ 2022 10:42 »
Ειλικρινά δεν έχω όρεξη ούτε να βρίσω τον ΧΒ,ούτε να τον σιχτιρισω, ούτε να τον αποθεωσω αν η υπόθεση έχει αίσιο τέλος, ούτε μπράβο θα του πω αν καταλάβουμε μια θέση στη πεντάδα.
Κουράστηκα ρε ΧΒ ποτέ δεν ήμουν από τούς "πούλα-φυγε" πάντα κοιτούσα την θετική σου πλευρά, αλλά ρε φίλε νισαφι με το σκωτσέζικο ντουζ.
Απ'το 2013 μας έχεις στο ζεστό-κρυο στο κρύο-ζεστο,9 χρόνια πάνω απο ενα πληκτρολόγιο για να μάθουμε αν θα δικαιωθούμε,αν θα πάρουμε αδειοδότηση,αν πληρώθηκε ο τάδε ποδοσφαιριστής,αν το γήπεδο είναι έτοιμο αν αν αν αν...
Βαρέθηκα και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει σε ποια κατηγορία θα παίζουμε ή αν θα χουμε -10 στο τέλος,
εγώ πάλι στο τσιμέντο θα μαι είτε παίζω αγώνα στη σουπερλιγδα είτε με Καραϊσκάκη!
Αλλά ΕΣΎ οφείλεις το καλοκαίρι που έρχεται να αναλάβεις επιτέλους τις ευθύνες σου και ανοίξεις τα χαρτιά σου στον κόσμο του ΆΓΙΑΞ, γιατί ο κόσμος του ΠΑΣ είναι πολύ μεγάλος αλλά είναι ξενερωμενος από τα μπρος-πισω.
Αυτός ο λαός το 2009 σου δώσε 5000 διαρκείας,σε στήριξε στη β το 10, γέμισε την Ξάνθη το 16, πάνω από 300 ήρθαν Νορβηγία-ολλανδια, γέμισαν Αύγουστο μήνα το Περιστέρι και ανάγκασε προέδρους άλλων παε να τον χειροκροτούν όρθιοι!
Έχεις λοιπόν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ το καλοκαίρι ή να αλλάξεις οριστικά σελίδα ή να τα μασεις και να φύγεις!!
Αρκετά!!
Αυτό μόνο... Αι, ν` αγιάσει το στόμα σου...

ΥΓ. Μην μπαίνετε σε εικασίες και υποθέσεις και μην βγάζετε συμπεράσματα, αν δεν γνωρίζετε (γνωρίζουμε) ούτε στο ελάχιστο τη δικογραφία. Άλλο το συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο (γενικό ή ειδικό), άλλο το συμβολαιογραφικό προσύμφωνο πώλησης μετοχών και άλλο η συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασης μετοχών. Άσε που, όσον αφορά τη δικογραφία, δεν γνωρίζουμε καν αν περιορίζεται σε αυτά, κατά μόνας ή και σε όλα μαζί ή υπάρχουν και άλλα ζητήματα...
Ερευνητική δημοσιογραφία λέγεται αυτό που βγάζει τα πράγματα στη φόρα... Τι λέω και γω τώρα, από ποιον να το περιμένω...
Κατόπιν τούτου, μήπως να μας πει - ανακοινώσει και σε μας κάποιος κάτι; Λέμε τώρα...
ΥΓ2. Θα ήθελα να πάρω την εκδοχή του σύνταυρου davelis, θα είναι η καλύτερη των εξελίξεων. Την κουρτίνα με το zong απεύχομαι, αλλά η αλήθεια είναι ότι ούτε αυτήν φοβάμαι. Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να μας φοβίσει πια... Λίγο πολύ τα έχουμε βιώσει όλα σ` αυτή την ομάδα. ΟΤΙ και να γίνει, εμείς εκεί κακό σπυρί στον "επιδέξιο" κώλο τους...
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 07 Φεβ 2022 10:47 από μπαμΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7022 στις: Πεμ 17 Φεβ 2022 12:23 »
Benjamin Moore: Η αντιδικία της εταιρείας του W. Buffett με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα
https://www.capital.gr/diethni/3615296/benjamin-moore-i-antidikia-tis-etaireias-tou-w-buffett-me-ton-proedro-tou-pas-giannina

......
Η προκαταβολή για απόκτηση μετοχών σε Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία
Διαβάζοντας τον τελευταίο δημοσιευμένο ισολογισμό της BM Mediterranean του Χρηστοβασίλη, θα μπορούσε κανείς να σταθεί μεταξύ άλλων στις επισημάνσεις των ορκωτών. Σε αυτές αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι το 2010 δόθηκε από την εταιρεία ποσό ύψους 1,65 εκατ. ευρώ ως προκαταβολή για συμμετοχή σε Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία κατόπιν σχετικής έγκρισης της γενικής συνέλευσης. Στον ίδιο ισολογισμό ο ορκωτός αναφέρεται και σε ποσό 2,38 εκατ. ευρώ, το οποίο καταβλήθηκε σε εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου για την διεκπεραίωση υποθέσεων της εταιρείας, εκφράζοντας ταυτόχρονα την επιφύλαξη για την δυνατότητα επανάκτησής του στο ακέραιο.
......

Ορίστε μπρε! Όχι μόνο δεν τσεπώνει ο πρόεδρας αλλά και βουτάει από την τζέπη του Γουόρεν Μπάφετ για να βάλει στον ΠΑΣ!
Γατάκι Κούγια, εδώ ο ΧΒ κάνει κοτζάμ Μπάφετ να τον ακούει και να τρέμει, θα σκιαχτεί εσένα;  :joker:

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7023 στις: Πεμ 17 Φεβ 2022 12:38 »
Βρήκαμε ποιος είναι ο πρόεδρος τελικά

Ο παίχτης έχει βγάλει και απο ΠΑΣ και απο Benjamin Moore

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7024 στις: Πεμ 17 Φεβ 2022 12:49 »
Εμένα βέβαια που δεν είμαι τόσο καχύποπτος μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό. Ότι όταν ήρθε έβαλε λεφτά για να ρυθμίσει κάποια χρέη από τα πολλά της ομάδας γιατί έπρεπε και στη συνέχεια ότι έπαιρνε από την ομάδα τα μισά τα επέστρεφε στην εταιρεία (;) και τα μισά τα άφηνε στην ομάδα. Έτσι με μια μπακαλιστικη σκέψη. Γιατί να πάρει λεφτά από την εταιρεια; Όλα αυτά τα χρήματα (και από εταιρεία και από ΠΑΣ) τα τσεπωνει; Και τι τα κάνει; Πόσα θα φτάσει να μαζεύε;