Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368525 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #7125 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 22:30 »
Τόσο μεγάλα ρίσκα που κάποιοι θέλετε να παίρνονται εύκολα, να τα παίρνετε με τις γυναίκες, τα παιδιά σας, και τα σπίτια σας. Όχι με τον ΠΑΣ.
Τον ΠΑΣ κάποιοι τον θέλουμε να παλεύει στην Α' εθνική, δεν τον θέλουμε για να τον καμαρώνετε ορισμένοι στο νεκροταφείο δίπλα σε Παναχαϊκές, Καστοριές, Δόξες, Καβάλες, Πανσερραϊκούς κτλ.

Επιπλέον:
Η ιδιοκτησία του Αστέρα παίζει ως δίδυμο να είναι μέσα στις 30 πλουσιότερες της Ελλάδας. Η ιδιοκτησία του ΠΑΣ δεν είναι ούτε μέσα στις 3000 πλουσιότερες. Με αυτό το δεδομένο πορεύεται η ομάδα.

Άντε συνέλθετε λοιπόν.
Εγώ προσωπικά διάλογο με εσένα δε θα ξανακάνω ποτέ.
Δεν επιτρέπω σε κανέναν και ειδικά σε τυπους σαν κι εσένα να πιάνουν στο στόμα τους τη γυναίκα, το παιδι μου και το σπίτι μου .
Παρακαλώ τους διαχειριστές να προσεξουν τα λεγόμενα του συγκεκριμένου

Για τόσα μηνύματα είχαμε ωραία κουβέντα και μπήκε ένας συγκεκριμένος Μ...  να τη χαλασει
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 02 Ιούλ 2022 22:34 από Fontas84 »

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7126 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 23:09 »
Τόσο μεγάλα ρίσκα που κάποιοι θέλετε να παίρνονται εύκολα, να τα παίρνετε με τις γυναίκες, τα παιδιά σας, και τα σπίτια σας. Όχι με τον ΠΑΣ.
Τον ΠΑΣ κάποιοι τον θέλουμε να παλεύει στην Α' εθνική, δεν τον θέλουμε για να τον καμαρώνετε ορισμένοι στο νεκροταφείο δίπλα σε Παναχαϊκές, Καστοριές, Δόξες, Καβάλες, Πανσερραϊκούς κτλ.

Επιπλέον:
Η ιδιοκτησία του Αστέρα παίζει ως δίδυμο να είναι μέσα στις 30 πλουσιότερες της Ελλάδας. Η ιδιοκτησία του ΠΑΣ δεν είναι ούτε μέσα στις 3000 πλουσιότερες. Με αυτό το δεδομένο πορεύεται η ομάδα.

Άντε συνέλθετε λοιπόν.
Εγώ προσωπικά διάλογο με εσένα δε θα ξανακάνω ποτέ.
Δεν επιτρέπω σε κανέναν και ειδικά σε τυπους σαν κι εσένα να πιάνουν στο στόμα τους τη γυναίκα, το παιδι μου και το σπίτι μου .
Παρακαλώ τους διαχειριστές να προσεξουν τα λεγόμενα του συγκεκριμένου

Για τόσα μηνύματα είχαμε ωραία κουβέντα και μπήκε ένας συγκεκριμένος Μ...  να τη χαλασει
Ο γνωστός που γ@@@ κάθε κουβέντα και δεν διστάζει να προσβάλει ή να βωμολοχήσει για να υπερασπιστεί τον εργοδότη του.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #7127 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 23:18 »

Επιπλέον:

Άντε συνέλθετε λοιπόν.

Το συγκεκριμενο post που αναφερεται σε σπιτια , γυναικες και παιδια (!!! ) φιλαθλων που λενε την γνωμη τους για την αγαπημενη τους ομαδα - οπως ολοι οι φιλαθλοι σε ολον τον κοσμο - ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ για το forum .
 Και αυτο το λεω επειτα απο μεγαλη προσπαθεια να παραμεινω ηρεμος  . Παρακαλω πολυ τους Διαχειριστες για την αποψη τους και τις αμεσες ενεργειες τους.
Εχω σοκαριστει πραγματικα.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #7128 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 23:25 »
Αδέρφια,συνταυροι μην ασχολείστε μαζί του.

Είναι ο γνωστός χαβαλες του Χοντρού.

Με τα μεζεκλικια που λέει μας διασκεδάζει.

Οι λίγοι υποστηρικτές του παχυδερμου δεν έχου ακόμη σχολιάσει ότι για δύο χρόνια η ομάδα ανήκε στον Αυδή.Οτι επί εποχής Αυδή βγήκαμε Ευρώπη κ.ο.κ..

Ας συνεχίσουμε την κουβέντα μας,τη σύγκριση με άλλες ελληνικές ομάδες και γιατί όχι;Εγώ θα ήθελα να συγκρινομαστε όλο και πιο πολύ με ομάδες αντίστοιχου μεγέθους της Ευρώπης.Μπας και προχωρήσουμε και βγούμε από τις λάσπες...
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7129 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 23:28 »
Εσύ τώρα τι εμφανίστηκες; Ένα μήνυμα ανά 50 μέρες για να μας πεις τι; Και σε κράζω εγώ που έχω υποστηρίξει και έχω διακιολογησει σε κάποια (ΚΑΠΟΙΑ) τον ΧΒ. Αλλά νομίζω όλοι περιμέναμε ότι θα κάνεις την εμφάνιση σου σε αυτή τη συζήτηση. Αλλά ρε άνθρωπε αναλογισου πραγματικά τι έγραψες. Τη γάμησες τη συζήτηση πάλι...

ΥΓ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΧΒ. ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΓΈΡΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. Απλά προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός σε κάποια ζητήματα. ΜΗ ΜΟΥ ΚΟΛΛΉΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΩΡΑ :))  :P  :stop:

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #7130 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 23:41 »

Κακώς κάνω παράθεση στο συγκεκριμένο ποστάρισμα διότι νιώθω ότι το αναπαράγω, σύνταυρε (?)...
Ούτε σε εμένα αρέσουν τα μεγάλα ρίσκα, γενικά σιχαίνομαι το τζογάρισμα, όποια μορφή κι αν έχει.
Η αναφορά σου όμως σε παιδιά και οικογένειες ήταν απαράδεκτη...
Δεν γνωρίζω ποιός είσαι, δεν γνωρίζω εάν είσαι υπάλληλος της ΠΑΕ, όπως σου προσάπτουν...
Διαφωνώ μάλιστα με όσους το κάνουν χωρίς να σε ξέρουν.
Ειλικρινά, θα προτιμούσα να με πεις "μαλάκα", παρά αυτό που έγραψες...

Ας ηρεμήσουμε όλοι...
Κι ας περιμένουμε με τη γνωστή ΗΡΕΜΙΑ τη νέα σεζόν.
 :dab:

Στο μεταξύ, είμαστε ακόμη στο τόπικ του πρώην προπονητή μας.
Ελπίζω στο τόπικ του Στάικου να έχουμε να πούμε περισσότερα και όσα πούμε να αφορούν όμορφες καταστάσεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 03 Ιούλ 2022 04:11 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7131 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 23:48 »

Κακώς κάνω παράθεση στο συγκεκριμένο ποστάρισμα διότι νιώθω ότι το αναπαράγω, σύνταυρε (?)...
Ούτε σε εμένα αρέσουν τα μεγάλα ρίσκα, γενικά σιχαίνομαι το τζογάρισμα, όποια μορφή κι αν έχει.
Δεν γνωρίζω ποιός είσαι, δεν γνωρίζω εάν είσαι υπάλληλος της ΠΑΕ, όπως σου προσάπτουν...

Ας ηρεμήσουμε όλοι...

Ελπίζω στο τόπικ του Στάικου να έχουμε να πούμε περισσότερα και όσα πούμε να αφορούν όμορφες καταστάσεις.

Ποιον ακριβώς χαρακτηρισμό έκανα σε γυναίκες, παιδιά και σπίτια μπορείς να τον υποδείξεις; Γραπτό είναι. Βρες τον και μπολνταρέ τον να τον δω.Για να μιλάμε επί της πραγματικότητας και όχι της φαντασίας.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 03 Ιούλ 2022 04:12 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7132 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 23:49 »
Όλοι όσοι συμμετέχουν στη συζήτηση νομίζω και συνήθως δεν κάνω λάθος δε σχολίασαν λεγόμενα άλλων και γι'αυτο ήταν και ωραία συζήτηση. Είπαν την άποψη τους χωρίς να υποτιμήσουν την άποψη κάποιου. Το πρώτο πράγμα που έκανες ov ήταν ακριβώς αυτό. Ζητά μια συγνώμη και μπορείς να συμμετέχεις κανονικά. Το ότι σε είσαι βαμμένος προεδρικός ειναι δεδομένο και δε νοιάζει κανένα. Απλά μην υποτιμάς την άποψη κανενός, γιατί δίνεις το δικαίωμα και στους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο στη δική σου. Σεβασμός.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7133 στις: Σαβ 02 Ιούλ 2022 23:54 »
Προσπαθώ πάρα πολύ να μην χαρακτηρίσω το συγκεκριμένο ον(1950)
Μόνο προσβολές και χαρακτηρισμούς.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #7134 στις: Κυρ 03 Ιούλ 2022 00:08 »

Ας ηρεμήσουμε όλοι...

Ποιον ακριβώς χαρακτηρισμό έκανα σε γυναίκες, παιδιά και σπίτια μπορείς να τον υποδείξεις; Γραπτό είναι. Βρες τον και μπολνταρέ τον να τον δω.Για να μιλάμε επί της πραγματικότητας και όχι της φαντασίας.
Εγώ δεν έγραψα πουθενά για "χαρακτηρισμό". Μίλησα για "αναφορά". Και ακριβώς επειδή είναι γραπτά, μπορείς εύκολα να εντοπίσεις τί ακριβώς έγραψα.
Εάν νομίζεις ότι αδικήθηκες, μπορείς να το πεις με πιό όμορφο τρόπο και όχι με υπόνοιες ότι είμαστε χαζοί και αγαθοί...

Επαναλαμβάνω ότι είμαστε σε λάθος τόπικ...
Αυτά από εμένα.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 03 Ιούλ 2022 04:13 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7135 στις: Κυρ 03 Ιούλ 2022 00:10 »
Όλοι όσοι συμμετέχουν στη συζήτηση νομίζω και συνήθως δεν κάνω λάθος δε σχολίασαν λεγόμενα άλλων και γι'αυτο ήταν και ωραία συζήτηση. Είπαν την άποψη τους χωρίς να υποτιμήσουν την άποψη κάποιου. Το πρώτο πράγμα που έκανες ov ήταν ακριβώς αυτό. Ζητά μια συγνώμη και μπορείς να συμμετέχεις κανονικά. Το ότι σε είσαι βαμμένος προεδρικός ειναι δεδομένο και δε νοιάζει κανένα. Απλά μην υποτιμάς την άποψη κανενός, γιατί δίνεις το δικαίωμα και στους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο στη δική σου. Σεβασμός.
Αν ζητάς ως κανόνα να μην σχολιάζονται λεγόμενα άλλων, τότε σε μεγάλο βαθμό ζητάς να μην γίνεται συζήτηση. Υποθέτω άλλωστε πως η επιλογή "παράθεση" όταν γράφεις μήνυμα αυτόν τον σκοπό έχει. Να σχολιάζονται λεγόμενα άλλων. Από εκεί και πέρα, το πώς σχολιάζω εγώ άλλους και πώς άλλοι εμένα, δεν είναι μια σημερινή ιστορία για να την αναλύσουμε. Και δεν νομίζω ότι σου είναι άγνωστη.
Συγγνώμη λοιπόν για το ότι σχολίασα λεγόμενα άλλων δεν πρόκειται να ζητήσω. Συγγνώμη για υβριστικό χαρακτηρισμό παιδιού γυναίκας ή σπιτιού να ζητήσω αν μου τον υποδείξεις. Πού είναι όμως το υβριστικό όταν αυτά που ζητούν ορισμένοι να γίνουν για τον ΠΑΣ που λένε ότι αγαπούν, τους λέει κάποιος να τα εφαρμόσουν σε τομείς της ιδιωτικής τους ζωής;

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #7136 στις: Κυρ 03 Ιούλ 2022 00:15 »
Και ο συγκεκριμενος συνεχιζει με ειρωνιες ( αγαθες ψυχουλες κλπ ) και χαρακτηριζοντας οσους ενοχληθηκαμε με το συγκεκριμενο post ως μικρονοοες , μη γνωριζοντες αρκουντως τα ελληνικα , και εχοντες προβληματα κατανοησης κειμενου.
Εχω μεινει αφωνος πραγματικα …

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7137 στις: Κυρ 03 Ιούλ 2022 00:16 »
Εγώ δεν έγραψα πουθενά για "χαρακτηρισμό". Μίλησα για "αναφορά". Και ακριβώς επειδή είναι γραπτά, μπορείς εύκολα να εντοπίσεις τί ακριβώς έγραψα.
Εάν νομίζεις ότι αδικήθηκες, μπορείς να το πεις με πιό όμορφο τρόπο και όχι με υπόνοιες ότι είμαστε χαζοί και αγαθοί...

Επαναλαμβάνω ότι είμαστε σε λάθος τόπικ...
Αυτά από εμένα.
Αν μια αναφορά σε κάτι ή σε κάποιον  δεν είναι υβριστική, ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα;
Συγκεκριμένα όμως, όχι γενικά και αόριστα.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7138 στις: Κυρ 03 Ιούλ 2022 00:21 »
Εδώ φαίνεται ότι μάλλον εσύ ov δεν κατανοείς κείμενα. Δεν ανέφερα κάπου ότι βρίζεις, αλλα ότι υποτιμάς απόψεις τουλάχιστον 5-6 συνταυρων και συνομιλητών. Συνεχίζεις να θες να μαμησεις τη συζήτηση με αντιπαράθεση αλλά προσωπικά παύω να ασχολούμαι. Για μένα δεν υπάρχεις στη συζήτηση και όσο συνεχίζεις τη συγκεκριμένη λογική δε θα υπάρχεις.
Υ. Γ. Ρε κάποιος να μεταφέρει τη συζήτηση.

Αποσυνδεδεμένος paskimolos67

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #7139 στις: Κυρ 03 Ιούλ 2022 00:22 »
Σχετικά με το σχόλιο του ΟV......
Η δεύτερη επισήμανση για τις πλούσιες οικογένειες είναι σωστή (30η & 3000η)
Το πρώτο μέρος είναι ότι χειρότερο έχει γραφεί σ΄ αυτό το forum....
Κανένας ΠΑΣ όσο κι αν τον λατρεύουμε και τον ακολουθούμε
δεν είναι πάνω από καμία Γυναίκα, Παιδί, Οικογένεια και Σπίτι
οποιουδήποτε ΠΑΣΟΛΕ που μπορεί να υποφέρει και να βασανίζεται ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
Επίσης ωραίο αυτό με το ρίσκο αλλά μερικά παιδιά του ΠΑΣ που φύγανε νωρίς (και τα ξέρουμε)
και αλλά που παλεύουνε για να ζήσουνε ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΡΙΣΚΟΥ..
Επί ΧΒ  ο ΠΑΣ είναι Α΄ Εθνική (και κανά 2 φορές και Β΄) αλλά οι ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ έχουμε ζήσει τις μεγαλύτερες ξεφτίλες,
τη διαρκή αποκαθήλωση της ομάδας σαν τον Σίσυφο και συνεχή Γολγοθά μας.
Τέλος όσο και να προσπαθήσει κάποιος να δικαιολογήσει τον ΧΒ μετά από αυτό τον χαντάκωσες.
υγ. είμαι γεννημένος το 1967 μήπως είσαι το 1950?? (διπλά αδικαιολόγητος/η)....

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #7140 στις: Κυρ 03 Ιούλ 2022 00:39 »
Ήταν μια ωραία συζήτηση, που με επιχειρήματα όλοι φέραμε στη μνήμη μας τα διοικητικά εγκλήματα του κ.ΧΒ.

Οι διαφωνούντες επικαιροποίησαν τον αντίλογο τους και όλοι βγάλαμε τα συμπεράσματά μας κρατώντας τις γραμμές μας,προσπαθώντας με αλήθειες και επιχειρήματα να πείσουμε για τις θέσεις μας.

Μέχρι που μπήκε ο γνωστός προβοκάτορας και τα διέλυσε όλα.  Θα ήθελα να πω διωχτε τον.Αλλα το χουνέρι που έπαθε σήμερα δεν πιάνεται ούτε με 100 σβησιματα και απαγορεύσεις.

Καλή όρεξη αγαπητέ Εις υγείαν...
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7141 στις: Κυρ 03 Ιούλ 2022 13:53 »
Δεν καταλαβαινω γιατι σβηστηκε το αρχικο μηνυμα του προβοκατορα
Επρεπε να ειναι εκει να βλεπουν ολοι την ξεφτυλα του
Το ποσο ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ και ΡΑΓΙΑΣ ειναι
Ηταν, ειναι και θα συνεχισει να ειναι για ολη τη ζωη του

Που καθεται και συγκρινει το ρισκο που παιρνει ο καθενας στην προσωπικη του ζωη, με το σωματειο ΠΑΣ του καθε τιποτενιου ιδιοκτητη
Αν πεσει ο ΠΑΣ β και γ, νομιζει ο κυριος οτι θα χασουμε τον υπνο μας και θα μας πιασει κανενα αγχος μεγαλο
Ενα ποδοσφαιρικο σωματειο ειναι και τιποτα αλλο
Θα ξαναανεβει Α και θα ξαναπεσει Β και συνεχεια αυτο θα γινεται οσο ζουμε

Τις θελετε και τις λετε αυτες τις ανοησιες ή σας πληρωνουν για να τα γραφετε?
Ποσα βγαζετε ρε μπαγασες και θελετε να μεινετε για παντα στην Α?
Για ποσο θα κοροιδευετε ακομα τον απλο φιλαθλο οτι του προσφερετε δηθεν υπηρεσιες και οτι δεν θα βρει αλλου καλυτερα?
Οσο συνεχιζετε να προκαλειτε τοσο ξεδιαντροπα και προστυχα, θα στοιχειωνουμε τα ονειρα σας

Το κινητρο και η ελπιδα για κατι καλυτερο εχουν πεθανει στον ΠΑΣ εδω και καιρο
Ας ελπισουμε να μας τα προσφερει καποιος γρηγορα
Μηπως και πλησιασουμε τις επιτυχιες των λαρισα-οφη-ξανθη-τριπολη που μας κανουν πλακα εδω και δεκαετιες
Ξεχαστε τα παραμυθια για κορυφαιες επαρχιακες ομαδες, δεν ανηκουμε σε αυτο το κλαμπ οσο και να ζοριζομαστε

Δεν φτανει μονο αυτος ο τεραστιος λαος(που ανταποκρινεται ανελλιπως οταν χρειαστει) για να το καταφερει

Η ομαδα φοβητρο της δεκαετιας του 80 για τους παντες, καταντησε μη υπολογισιμο μεγεθος
Μια ομαδα χωρις εδρα δυνατη, που δεν μπορει να παιξει ποδοσφαιρο ευχαριστο για τον φιλαθλο που πληρωνει
2022 και αντι να ξετιναζουμε τα διχτυα του καθε κακομοιρη μεσα στο ζωσιμαδες, κοιταμε πως θα κρατησουμε το 0 μηπως και βαλουμε 1 γκολ να κερδισουμε

Μεγαλη προοδος

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7142 στις: Κυρ 03 Ιούλ 2022 14:16 »
Πολύ πεσιμιστικό το παραπάνω ποστ για το τι είναι ο ΠΑΣ.Υπάρχουν στιγμές που μπορεί να έχουμε νιώσει όλοι έτσι αλλά δεν χρειάζεται να νιώθουμε έτσι συνέχεια.Δεν είναι ακριβώς παραμύθι τα του κόσμου κτλ.Ο ΠΑΣ έχει την δική του  ταυτότητα και πορεύεται.Έχει την ιστορία του.Συνεχίζει να την γράφει για όσο υπάρχει.Σίγουρα είναι ωραίο να έχει και επιτυχίες.Κανένας δεν λέει όχι.Όμως δεν χρειάζεται να πέσουμε ψυχολογικά αν δεν έρθουν οι επιτυχίες.Προτιμώ το αγγλικό μοντέλο ή και αλλού που υποστηρίζουν την ομάδα τους και στις χαμηλότερες κατηγορίες.Δεν νομίζω να τους νοιάζει αν η ομάδα τους έχει επιτυχίες.Το ίδιο γίνεται και αλλού πχ λατινική Αμερική.Θέλουμε επιτυχίες αλλά δεν θα πεθάνουμε και όλας αν δεν έρθουν.
Χριστοβασίλιδες υπάρχουν και στις παραπάνω περιπτώσεις που ανέφερα.Όπως έχουν υπάρξει άπειρες περιπτώσεις που ο κόσμος στράφηκε εναντίον της διοίκησης της ομάδας του.Έχει ρίσκο;Τα πάντα έχουν ρίσκο.Υπήρξαν και περιπτώσεις να φτιάξουν τον σύλλογο από την αρχή.Από το μηδέν.Υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις.
Όσο για τον OV και τον κάθε OV,δίνεται πολύ βάρος στα λεγόμενα του.Θέλει να είναι χριστοβασιλικός μέχρι το κόκκαλο.Μεγιά του με χαρά του.Διαβάζω και προσπερνάω.Όλοι μας γράφουμε και όλοι μας έχουμε μυαλό να σκεφτούμε.Μπορεί να είστε έξω σε μια παρέα και να συζητάτε άσχετα με ΠΑΣ.Οτιδήποτε.Ακούτε,επεξεργάζεστε και προχωράτε.Δεν νομίζω ότι θα σκάσεττε ιδιαίτερα αν με κάποιους διαφωνείτε.Φαντάζομαι απλά πάτε παρακάτω.Κάπως έτσι γίνεται και εδώ.Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε όλοι με όλους.Γράφουμε την άποψη μας και πάμε παρακάτω.Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να αλλάξει την κοσμοθεωρία μας.Αν μπορεί να το κάνει κάποιος,θα πρέπει να είναι κάποιος ξεχωριστός.Να το έχει.Μπορεί να υπάρξει και τέτοιος αλλά είναι δύσκολο.Μην σκάτε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7143 στις: Κυρ 03 Ιούλ 2022 14:39 »
Παράθεση
Darlington FC: Ο σύλλογος των οπαδών που σώθηκε από τους… οπαδούς

Καλλιεργείται συχνά στην ποδοσφαιρική συνείδηση, πως ιστορία και επιτυχίες είναι έννοιες ταυτόσημες και συχνά αλληλοσυμπληρούμενες! Μια ομάδα «απαιτείται» να στηρίζεται σε δεκαετίες ιστορίας, προτού θριαμβεύσει ή το ανάποδο, να έχει δηλαδή επιτυχίες στο μακρινό παρελθόν, οι οποίες αναπολούνται με νοσταλγία. Τι γίνεται όμως όταν σε 138 χρόνια ζωής, όντας ιδρυτικό μέλος μιας ολόκληρης λίγκας, η μεγαλύτερη σου στιγμή αποτελεί η παρουσία σου στην League Two και το FA Trophy είναι το μοναδικό που κοσμεί την τροπαιοθήκη σου; Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για την Darlington!
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=114.msg231867#msg231867

Παράθεση
"Για ποιο λόγο υποστηρίζεις αυτή την ομάδα; Αφού δεν κερδίζει ποτέ τίτλους..."

Οπαδοί της 10ης ομάδας της 3ης κατηγορίας (Πόρτσμουθ) πανηγυρίζουν ένα εκτός έδρας γκολ εναντίον της 22ης ομάδας της 3ης κατηγορίας (Τσάρλτον):

El Sombrero
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=114.msg235963#msg235963

Παράθεση
Η ομάδα τους παίζει στην 3η κατηγορία και μετράει 3 ήττες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 4 ματς πρωταθλήματος. Αυτοί οι απτόητοι οπαδοί της Πλίμουθ όμως έδωσαν ραντεβού στις 4 τα ξημερώματα, μπήκαν στα λεωφορεία τους και διέσχισαν σχεδόν όλη την Αγγλία από το ένα άκρο ως το άλλο (1300 χλμ πήγαινε-έλα αυθημερόν) για να υποστηρίξουν την ομάδα τους απέναντι στη Σάντερλαντ.

Στο 13' το σκορ ήταν ήδη 2-0.

- Πόσο μακριά είναι το Σάντερλαντ ρε αλάνια;
- Ένα τσιγάρο δρόμος.

El Sombrero
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=114.msg238354#msg238354

Παράθεση
Το ποδόσφαιρο είναι απλά 22 μαντράχαλοι που κλωτσάνε μια μπάλα (και 6.000 άνθρωποι που μπαίνουν σε λεωφορεία για να πάνε σε μια άλλη πόλη να υποστηρίξουν μια ομάδα 5ης κατηγορίας και πανηγυρίζουν με την ψυχή τους, σαν να είναι γκολ που κρίνει άνοδο, ένα πλασέ σε άδεια εστία στο 80' που μειώνει το σκορ σε 5-1).

Chesterfield scorer, Akwasi Asante, said: "I saw one of my old school mates in the crowd at the end. I heard him shouting to me, I didn't know he was coming. He told me he was crying his eyes out when I scored."

El Sombrero
El Sombrero (βίντεο)
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=114.msg239233#msg239233

Παράθεση
Η Κολόν Σάντα Φε ιδρύθηκε το 1905 από μικρά παιδιά από 8 έως 14 ετών! 116 χρόνια μετά ο κόσμος της, που παρά τις αμέτρητες αποτυχίες αρκετές χρόνιές ξεπερνούσε τους 20.000 θεατές μ.ο., πανηγύρισε τον πρώτο της τίτλο και το τι έγινε στην πόλη δεν περιγράφεται εύκολα. Στο πιο ιδιαίτερο βίντεο απ'όσα κυκλοφόρησαν, μια νοσοκόμα σε ένα γηροκομείο κατέγραψε έναν παππού που έχει χάσει την όραση του, να ακούει το ματς μόνος του από το ράδιο και να βάζει τα κλάματα στο τέλος του αγώνα.
El Sombrero (βίντεο)

BONUS: Nα είσαι 64 ετών κωμικός, να έχεις γίνει γνωστός επειδή κάνεις τον κόσμο να γελάει και τελικά ένα από τα πιο διάσημα βίντεο σου να είναι αυτό που βάζεις τα κλάματα μπροστά σε μια τηλεόραση βλέποντας την ομάδα σου να κερδίζει για πρώτη φορά ένα τίτλο.
twitter
El Sombrero
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=2430.msg231841#msg231841

Παράθεση
Η Σαν Μαρτίν είναι μια μικρή ομάδα με πιστό κοινό που την ακολουθεί παντού. Τα τελευταία χρόνια, δέκα οπαδοί της έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία, επιστρέφοντας από εκδρομές. Ο πατέρας ενός εξ αυτών, παίρνει το ραδιοφωνάκι του και πηγαίνει στο νεκροταφείο, δίπλα στον τάφο του παιδιού του για να ακούσουν παρέα την αγαπημένη τους ομάδα:

Γιε μου, κερδίσαμε
Ο πόνος της απώλειας ενός δικού σου ανθρώπου είναι πάντα μεγάλος. Νομίζω όμως, ότι πάντα η απώλεια του γονιού που χάνει το παιδί του είναι πιο βαριά. Στο Τουκουμάν της Αργεντινής, μια πόλη πολύ μακριά από το Μπουένος Άιρες, στα βορειοδυτικά της χώρας, ο κόσμος ζει για την μπάλα. Η πόλη δεν έχει ομάδες που σαρώνουν τους τίτλους, αλλά τόσο η Ατλέτικο Τουκουμάν, όσο και η Σαν Μαρτίν έχουν πιστό και φανατικό κοινό. Η Σαν Mαρτίν έχει καταφέρει να παίξει στην Α’ εθνική της Αργεντινής συνολικά μόλις 20 φορές στην ιστορία της, μια ιστορία που ξεκινά από το μακρινό 1909. Κι όμως, το φοβερό γηπεδάκι της, ένα ποδοσφαιρικό κλουβί 28.000 θεατών, γεμίζει συχνά. Ο οπαδισμός δεν είναι οι νίκες πάντα, δεν είναι να υποστηρίζεις τον πρωταθλητή, είναι η συνεχής στήριξη κι ο κόσμος, όλων των ηλικιών όπως είχαμε δει παλιότερα, είναι πάντα εκεί. Μια στήριξη που δυστυχώς φέρνει συχνά και άσχημα συμβάντα, τραγωδίες και γονιούς να χάνουν τα παιδιά τους.
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=2430.msg236896#msg236896

Παράθεση
Στα 115 χρόνια ιστορίας της η Μπελγκράνο δεν έχει κερδίσει ποτέ τίποτα, ενώ έχει αγωνιστεί ουκ ολίγες φορές στη 2η κατηγορία. "Άτιτλη", "ομαδούλα της σειράς", "λούζερς", που λένε και στο χωριό μας. Εδώ οι οπαδοί της συνοδεύουν την είσοδο της μπάντας στο γήπεδο και απαντάνε έμμεσα στην κλασική ερώτηση "από τις μεγάλες τι υποστηρίζεις;" με ένα τραγούδι που ξεκινάει με τη φράση "Πως γίνεται να εξηγήσω σε κάποιον τι νιώθω για σένα..."
El Sombrero (βίντεο)

Όπως φαίνεται και από τις σημαίες τους, το παρατσούκλι τους είναι 'Πειρατές'.
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=2430.msg222842#msg222842

Παράθεση
Η ομάδα του, η Φλαμένγκο του Πιαούι, μετρούσε 11 σερί ήττες, είχε ήδη υποβιβαστεί στη 2η κατηγορία και η πρόγνωση του καιρού έλεγε ότι θα ρίξει καρέκλες. Κι όμως, ο Φρανσίσκο Μάλτα πήρε τη σημαία του, πήγε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Άλτος και έκατσε στην κερκίδα των φιλοξενούμενων. Ολομόναχος, κάτω από ασταμάτητη βροχή αλλά με κάτι κάκαλα να, με το συμπάθειο.
El Sombrero (βίντεο)
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=1978.msg242413#msg242413

Παράθεση
Όσο θυμάται τον εαυτό του ο Μαριβάλντο δεν έχανε σχεδόν ποτέ εντός έδρας αγώνα της Σπορτ Ρεσίφε. Ακόμα κι όταν μετακόμισε σε μια γειτονική πόλη, κάθε σ/κ έπαιρνε το λεωφορείο και πήγαινε στο γήπεδο. Όταν το 2016 έχασε τη δουλειά του όμως τα πράγματα ζόρισαν. Τα λεφτά δεν έφταναν ούτε για το εισιτήριο του λεωφορείου. Η τρέλα όμως δεν γιατρεύεται κι έτσι μια μέρα ο Μαριβάλντο ξεκίνησε να περπατάει. Με ένα σακίδιο, ένα αδιάβροχο κι ένα μπουκάλι νερό, περπατάει κάθε φορά 60 χλμ για να βρεθεί στο γήπεδο! Εκεί πάντα βρίσκει κάποιον να του δώσει ένα εισιτήριο για να μπει μέσα. Όταν το παιχνίδι τελειώνει, ξενυχτάει σε ένα 24ωρο μίνι μάρκετ κάνοντας παρέα στους υπαλλήλους και τα χαράματα παίρνει το δρόμο της επιστροφής. "Ο κόσμος με βλέπει και σκέφτεται ότι επειδή δεν έχω λεφτά είμαι δυστυχισμένος. Όχι. Είμαι απλός άνθρωπος, είμαι χαρούμενος. Όλο αυτό το κάνω γιατί αγαπώ την ομάδα μου."

Στα χθεσινά βραβεία της FIFA ο Μαριβάλντο (που έγινε διάσημος στη Βραζιλία όταν έγραψε γι'αυτόν ένας δημοσιογράφος που τον πέτυχε τυχαία στο δρόμο) κέρδισε το βραβείο του καλύτερου οπαδού. Η Σπορτ τον κάλεσε στα γραφεία της για να δει εκεί την τελετή ενώ του χάρισε και ένα διαρκείας (κάποιοι οπαδοί του έκαναν δώρο ένα ποδήλατο). Η αντίδραση του όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα και λίγο πριν τον πάρουν τα ζουμιά ήταν: "Μαριβάλντο; Μαριβάλντο; Είπαν πράγματι Μαριβάλντο! Εγώ είμαι αυτός!"

El Sombrero
Αλλαγή
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=1978.msg222691#msg222691

Παράθεση
Το 2012 και μετά από έναν αγώνα Γκρέμιο-Σάντα Κρουζ ο 25χρονος Τιάγκο Ρες έγινε θέμα στη Βραζιλία καθώς ήταν ο μόνος οπαδός των φιλοξενούμενων στο γήπεδο. "Πριν μπω ρώτησα τον σεκιουριτά αν έχει μπει κανένας άλλος δικός μας. Μου είπε όχι. Υπέθεσα πως απλά θα έχουν αργήσει οπότε πήγα και κάθισα στο κέντρο του πετάλου. Όταν ξεκίνησε το ματς κατάλαβα ότι τελικά θα το δω μόνος αλλά δεν πτοήθηκα και πανηγύρισα έξαλλα το γκολ μας." Αν και προηγήθηκε, η Σάντα Κρουζ έχασε αναμενόμενα με 4-1. Μέσα στα επόμενα χρόνια ο Ρες έπιασε δουλειά στην ομάδα και κατέληξε να γίνει πρόεδρος της. Πριν λίγες μέρες κέρδισε τον πρώτο τίτλο στην 107χρονη ιστορία της, το κύπελλο της περιφέρειας Ρίο Γκράντε ντο Σουλ, που της εξασφαλίζει τη συμμετοχή στο Κύπελλο Βραζιλίας.

El Sombrero
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=1978.msg222914#msg222914

Παράθεση
Το 1909 τα αδέρφια Λεάο ίδρυσαν στο Πόρτο Αλέγκρε μια ομάδα που, σε αντίθεση με τη συμπολίτισσα Γκρέμιο, θα ήταν ανοιχτή προς όλους, ανεξαρτήτως εθνικότητας και κοινωνικής τάξης. Σαράντα δυο χρόνια μετά το τελευταίο της πρωτάθλημα και δυο αγωνιστικές πριν το φετινό φινάλε η Ιντερνασιονάλ είναι 1η, ένα βαθμό πάνω από τη Φλαμένγκο. Οι δυο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες σήμερα το βράδυ στο Μαρακανά, που σημαίνει πως αν οι φιλοξενούμενοι κερδίσουν θα στεφτούν πρωταθλητές. Γι'αυτό το λόγο περισσότεροι από 1.000 οπαδοί βρέθηκαν χθες στο αεροδρόμιο για να αποχαιρετήσουν την ομάδα, που τέσσερα χρόνια πριν έπαιζε για πρώτη και μοναδική φορά στην ιστορία της στη 2η κατηγορία.

"Ακόμα και τότε όμως, στη χειρότερη στιγμή στα 107 χρόνια ιστορίας της ομάδας, μια δεκαετία μετά από τη μέρα που έφτανε στην κορυφή της Λατινικής Αμερικής αλλά και του κόσμου, ακόμα και με δάκρυα στα μάτια, 1500 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη τους, οι οπαδοί βρίσκουν το κουράγιο και συνεχίζουν να τραγουδάνε..."
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=1978.msg226445#msg226445

Παράθεση
Την προηγούμενη φορά που η Ατλέτικο Μινέιρο στέφθηκε πρωταθλήτρια Βραζιλίας, στον πάγκο της καθόταν ο Τέλε Σαντάνα και αντίπαλοι της ήταν ο Πελέ, o Ριβελίνο και ο Ζαϊρζίνιο. Πενήντα χρόνια μετά και με πρωταγωνιστή τον Χουλκ (18 γκολ, 7 ασίστ) πανηγύρισε χθες το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Λίγες ώρες μετά, έβγαλε ένα ωραίο βίντεο με το οποίο καλεί τους οπαδούς της να φέρουν μαζί τους την Κυριακή στο γήπεδο φωτογραφίες των ανθρώπων που δεν πρόλαβαν να ζήσουν τον φετινό τίτλο για να δώσουν "όλοι" το παρών στο πάρτι της απονομής.

Η απονομή του τροπαίου θα γίνει την Κυριακή στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπραγκαντίνο. Εδώ το βίντεο: https://twitter.com/Atletico/status/1466545308024901636
El Sombrero
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=1978.msg237992#msg237992

Ας πάμε σε τόσο κόσμο που υποστηρίζει αυτές τις ομάδες για επιτυχίες ή αν έχουν επιτυχίες ήταν πριν 50-60-70 χρόνια.Μάλλον πρέπει να μας μιλήσουν αυτοί και να εμείς να ακούμε.Προφανώς δεν είναι τα μοναδικά παραδείγματα.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7144 στις: Κυρ 03 Ιούλ 2022 15:14 »
Ο χβ έχει τον ΠΑΣ εκεί όπου βγάζει τα περισσότερα. Απλά πράγματα. Οπότε οι κατσαπλιαδες του ας λένε ότι θέλουν. Και σιγά μην μας απειλήσουν με Β.. Χαχαχχα καραγκιοζιδες ρε όταν παίζαμε με Bo Peterson εσείς υποστήριζατε τα Σούρμενα του προέδρου αφεντικού σας..
....

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7145 στις: Κυρ 03 Ιούλ 2022 15:19 »
Όσο για τον OV και τον κάθε OV,δίνεται πολύ βάρος στα λεγόμενα του.Θέλει να είναι χριστοβασιλικός μέχρι το κόκκαλο.Μεγιά του με χαρά του.Διαβάζω και προσπερνάω.Όλοι μας γράφουμε και όλοι μας έχουμε μυαλό να σκεφτούμε.Μπορεί να είστε έξω σε μια παρέα και να συζητάτε άσχετα με ΠΑΣ.Οτιδήποτε.Ακούτε,επεξεργάζεστε και προχωράτε.Δεν νομίζω ότι θα σκάσεττε ιδιαίτερα αν με κάποιους διαφωνείτε.Φαντάζομαι απλά πάτε παρακάτω.Κάπως έτσι γίνεται και εδώ.Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε όλοι με όλους.Γράφουμε την άποψη μας και πάμε παρακάτω.Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να αλλάξει την κοσμοθεωρία μας.Αν μπορεί να το κάνει κάποιος,θα πρέπει να είναι κάποιος ξεχωριστός.Να το έχει.Μπορεί να υπάρξει και τέτοιος αλλά είναι δύσκολο.Μην σκάτε.
Θεωρώ fon ότι έχεις λάθος σε αυτό που λες.
Δεν με ενδιαφέρει αν είναι χριστοβασιλικός, αν πληρώνεται για να είναι προεδρικός, αν βγάζει τα κομπλεξ του μέσα σε αυτό το forum, αν έχει διαφορετική άποψη απο τη δική μου.

Ο συγκεκριμένος είναι μονίμως προσβλητικός, υποτιμητικός προς του συνομιλητές του, υπερόπτης και αλαζόνας στα γραφόμενά του.
Το forum στα χρόνια που το διαβάζω και σε όσα χρόνια γράφω έχει βάλει πολύ σωστά κάποια όρια, που ο συγκεκριμένος είναι τόσο μακριά που δεν τα βλέπει.
Σε μία κουβέντα που απλά λέγαμε όλοι τη γνώμη μας, χωρίς καμία αντιπαράθεση, μπήκε και οι προσβολές ήταν απανωτές, χυδαίες και σοκαριστικές σε σχέση με ότι έχουμε διαβάσει κατά καιρούς.
Η χυδαιότητά του ήταν προς όλους όσους συμμετείχαν, χωρίς καμία διάθεση μεταμέλειας.
Ίσα ίσα που έδεινε και συνέχεια.

Όλοι έχουμε διαφορετικές απόψεις και καλώς τις έχουμε γτ αλλιώς δε θα προχωρούσε ο διάλογος.
Όλοι έχουμε βρεθεί σε αντιπαραθέσεις μέσα σε αυτό το forum (που μπορεί να έχουμε πει και μια κουβέντα παραπάνω), αλλά πάνω απο όλα σεβόμαστε το άτομο με το οποίο μιλάμε.

Κάποια λόγια και κάποιες πράξεις δεν μπορεί να περνάνε έτσι απλά χωρίς να δίνουμε σημασία.
Συγγνώμη για την ένταση σε αυτά που γράφω αλλά απο χθες με έχει κάνει εξω φρενών.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7146 στις: Κυρ 03 Ιούλ 2022 15:30 »
Θεωρώ fon ότι έχεις λάθος σε αυτό που λες.
Δεν με ενδιαφέρει αν είναι χριστοβασιλικός, αν πληρώνεται για να είναι προεδρικός, αν βγάζει τα κομπλεξ του μέσα σε αυτό το forum, αν έχει διαφορετική άποψη απο τη δική μου.

Ο συγκεκριμένος είναι μονίμως προσβλητικός, υποτιμητικός προς του συνομιλητές του, υπερόπτης και αλαζόνας στα γραφόμενά του.
Το forum στα χρόνια που το διαβάζω και σε όσα χρόνια γράφω έχει βάλει πολύ σωστά κάποια όρια, που ο συγκεκριμένος είναι τόσο μακριά που δεν τα βλέπει.
Σε μία κουβέντα που απλά λέγαμε όλοι τη γνώμη μας, χωρίς καμία αντιπαράθεση, μπήκε και οι προσβολές ήταν απανωτές, χυδαίες και σοκαριστικές σε σχέση με ότι έχουμε διαβάσει κατά καιρούς.
Η χυδαιότητά του ήταν προς όλους όσους συμμετείχαν, χωρίς καμία διάθεση μεταμέλειας.
Ίσα ίσα που έδεινε και συνέχεια.

Όλοι έχουμε διαφορετικές απόψεις και καλώς τις έχουμε γτ αλλιώς δε θα προχωρούσε ο διάλογος.
Όλοι έχουμε βρεθεί σε αντιπαραθέσεις μέσα σε αυτό το forum (που μπορεί να έχουμε πει και μια κουβέντα παραπάνω), αλλά πάνω απο όλα σεβόμαστε το άτομο με το οποίο μιλάμε.

Κάποια λόγια και κάποιες πράξεις δεν μπορεί να περνάνε έτσι απλά χωρίς να δίνουμε σημασία.
Συγγνώμη για την ένταση σε αυτά που γράφω αλλά απο χθες με έχει κάνει εξω φρενών.
Τοξικούς ανθρώπους μπορούμε να βρούμε καθημερινά και πολλές φορές δεν μπορούμε να τους αποφύγουμε.Τους τρώμε στην μάπα.Εδώ πολύ απλά μπορείς να προσπεράσεις και χωρίς να χαλαστείς.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7147 στις: Κυρ 03 Ιούλ 2022 15:48 »
Δεκαετία '80

1979-1980
6ος

1980-81
11ος

1981-82
14ος

1982-83
9ος

1983-84
Ισοβαθμία στην τελευταία θέση με Πανιώνιο.
Στήσιμο στον τοίχο και εκτέλεση στο Αλκαζάρ.
Υποβιβασμός.

1984-85
Πρωταθλητής Β' Εθνικής

1985-86
13ος

1986-1987
16ος (τελευταίος) και υποβιβασμός

1987-1988
12ος στη Β' Εθνική

1988-1989
4ος στη Β' Εθνική

Αυτή είναι συνοπτικά η αγωνιστική παρουσία κατά τη δεκαετία του '80, μιας ομάδας που τότε ήταν φόβητρο...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7148 στις: Κυρ 03 Ιούλ 2022 16:02 »
Δεκαετία '80

1979-1980
6ος

1980-81
11ος

1981-82
14ος

1982-83
9ος

1983-84
Ισοβαθμία στην τελευταία θέση με Πανιώνιο.
Στήσιμο στον τοίχο και εκτέλεση στο Αλκαζάρ.
Υποβιβασμός.

1984-85
Πρωταθλητής Β' Εθνικής

1985-86
13ος

1986-1987
16ος (τελευταίος) και υποβιβασμός

1987-1988
12ος στη Β' Εθνική

1988-1989
4ος στη Β' Εθνική

Αυτή είναι συνοπτικά η αγωνιστική παρουσία κατά τη δεκαετία του '80, μιας ομάδας που τότε ήταν φόβητρο...
Κοίτα εγώ λέω να πιάσεις και την δεκαετία του 70 και να βγάλεις και την τότε ομάδα μια ομαδούλα της σειράς.Άλλωστε την μισή δεκαετία την έβγαλε στην Β εθνική.Μην με απογοητεύσεις.Πιστεύω σε σένα.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7149 στις: Κυρ 03 Ιούλ 2022 16:12 »
Κοίτα εγώ λέω να πιάσεις και την δεκαετία του 70 και να βγάλεις και την τότε ομάδα μια ομαδούλα της σειράς.Άλλωστε την μισή δεκαετία την έβγαλε στην Β εθνική.Μην με απογοητεύσεις.Πιστεύω σε σένα.

Εγώ πάλι σου προτείνω να διαβάζεις πιο προσεκτικά όσα γράφονται
Παράθεση
Η ομαδα φοβητρο της δεκαετιας του 80 για τους παντες, καταντησε μη υπολογισιμο μεγεθος