Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368547 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #7225 στις: Παρ 08 Ιούλ 2022 20:29 »
Τι παπά τρώτε μερικοί ρε παιδιά,δεν μπορώ να καταλάβω.

Το θέμα των μεγάλων πωλήσεων του ΠΑΣ είναι αποτέλεσμα ενός,άντε δύο μάνατζερ, που συνήθως παίζουν κάποιο ρόλο και στον ερχομό τους.

Για είσαι πραγματικό φυτώριο για ευρωπαϊκές ομάδες και να τα κονομας σε ετήσια βάση,πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό.

Σε επίπεδο οργάνωσης και υποδομών να είσαι τουλάχιστον στους δυο- τρεις καλύτερους στη χώρα.

Τι από αυτά κατάφερε ο μπάρμπας που διοικεί; Φωτοβολίδες είναι αυτές οι πωλήσεις που θα σβήσουν μόλις χαλάσουν οι καλές σχέσεις με το σύστημα των μάνατζερς.

Και δεν θα ξαναφτιάξουν έλλειψη υποδομών, σοβαρής οργάνωσης και ποδοσφαιρικής κουλτούρας.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7226 στις: Παρ 08 Ιούλ 2022 21:25 »
Ψηφίζεις πρόεδρο Μαρινάκη
Παίρνεις και 2 δανεικούς από Σαββίδη και έτοιμη η εύκολη παραμονή

Παίρνεις και 10 παίχτες με πιθανη αξία μεταπώλησης, σου κάθεται ο ένας και τσεπωνεις κάθε χρόνο.

Μεγάλη αλήθεια αυτό με τους μάνατζερ.
Μου κάνει φοβερή εντύπωση πως δεν έχει έρθει πρόταση για συγκεκριμένο παίχτη μας ακόμη ενώ φεύγουν πολύ εύκολα άλλοι και με δυνατές μεταγραφές. Τέλος πάντων.

Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να ασχολούμαστε τόσο πολύ.
Κυριακή μπαλιτσα και τέλος. Μου έδειξαν χθες έναν παίχτη του ΠΑΣ και δεν τον ήξερα ούτε φατσικως. Αν 10 χρόνια πριν μου έλεγες ότι θα συνέβαινε στο μέλλον κάτι τέτοιο θα σε έλεγα τρελό.
Thats life...

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7227 στις: Δευ 11 Ιούλ 2022 10:54 »
Πραγματικά αυτό το πιστεύεις;
Αν ίσχυε αυτό δε θα υποβιβάζομασταν ούτε πρόπερσι ούτε τη δεύτερη χρονιά του ΧΒ.
Επίσης το ίδιο μπορούν να κάνουν και το κάνουν σχεδόν όλες οι άλλες ομάδες.
Γιατί να στηρίξουν τον ΠΑΣ και όχι κάποιους άλλους;

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7228 στις: Δευ 11 Ιούλ 2022 13:16 »
Αν ίσχυε αυτό δε θα υποβιβάζομασταν ούτε πρόπερσι ούτε τη δεύτερη χρονιά του ΧΒ.

Μόνοι μας πέσαμε ,για να πάρει ο άρτινος το 1,5 μύρια που είχε ψηφιστεί ως πριν για αυτόν που θα έπεφτε ,επί υπουργίας Βασιλειάδη καί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Έγιναν εκλογές,βγήκε το ζαβο και ο κρητικός υπουργός άλλαξε τη διάταξη και έμεινε ο χοντρός με τα 3 στο ✋ και δεν πήρε φυσικά το 1,5 μύρια!!!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7229 στις: Τρι 12 Ιούλ 2022 09:33 »

Μόνοι μας πέσαμε ,για να πάρει ο άρτινος το 1,5 μύρια που είχε ψηφιστεί ως πριν για αυτόν που θα έπεφτε ,επί υπουργίας Βασιλειάδη καί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Έγιναν εκλογές,βγήκε το ζαβο και ο κρητικός υπουργός άλλαξε τη διάταξη και έμεινε ο χοντρός με τα 3 στο ✋ και δεν πήρε φυσικά το 1,5 μύρια!!!
Αυτό λέω και εγώ. Αναλόγως τις δυνάμεις σου πέφτεις ή μένεις. Αν ο ΧΒ δεν είχε φάει τον παπά και δε μαλακιζόταν ο Πετράκης η ομάδα θα έμενε κατηγορία.
Μη βλέπουμε παντού φαντάσματα ότι εμάς μας κυνηγάνε όλοι και πρέπει οποσδήποτε να έχουμε κονέ με γαύρο ή γαύρο του βορρά, αλλιώς υποβιβαζόμαστε.
Αν έχεις δυνατή ομάδα σου κάνουν αέρα τα πελέ. Ειδικά τώρα που μπήκε και το βαρ.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7230 στις: Σαβ 16 Ιούλ 2022 00:09 »
Χριστοβασίλης: «Πρόσθετες κινήσεις μόνο αν προκύψει ανάγκη»

Με τις μεταγραφές Παμλίδη, Τζίμα και πιθανώς του Πούντιτς ολοκληρώνει προς το παρόν ο ΠΑΣ Γιάννινα τις μεταγραφικές του κινήσεις και μόνο αν προκύψουν πρόσθετες ανάγκες από τα φιλικά θα κινηθεί η ομάδα για κάτι άλλο. Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης στο δελτίο ειδήσεων του ITV, όπου φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά την Παρασκευή το βράδυ.

Επίσης ο πρόεδρος του ΠΑΣ μίλησε για το τι θα γίνει με το ΠΕΑΚΙ, γιατί επέλεξε να πάρει δανεικούς, την αποχώρηση Μεταξά, την πώληση Περέα, αλλά και τον στόχο της επόμενης σεζόν.

Πιο αναλυτικά, για τη μεταγραφή Παμλίδη είπε ότι «ο παίκτης είναι καθ’ οδόν για την Πολωνία» και ότι επισήμως η ανακοίνωσή του από τον ΠΑΣ θα γίνει αφού η λύση του συμβολαίου του με τον Απόλλωνα κατατεθεί στην ΕΠΟ. Πιθανόν, δηλαδή, Δευτέρα ή Τρίτη.

Για τους δανεισμούς Μπαγκαλιάνη και Τζίμα
είπε ότι «είναι παιδιά που τα πιστεύουμε και προσπαθήσαμε να τα πάρουμε περισσότερα χρόνια» και συμπλήρωσε «από φέτος ο νόμος δεν επιτρέπει δανεισμούς μεγαλύτερους του ενός έτους, αλλά νομίζω ότι αυτό θα επαναληφθεί και τα επόμενα χρόνια και πιστεύω τα δύο παιδιά να παραμείνουν στο ρόστερ και τα επόμενα χρόνια».

Για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές: «Με τους παίκτες αυτούς που έχουμε τώρα θα γίνουν τα φιλικά και η προετοιμασία και στην πορεία, αν χρειαστεί κάτι, θα κάνουμε τις πρόσθετες κινήσεις. Αν κάνουν αυτά τα παιδιά για τη δουλειά που τα πήραμε, τότε δεν υπάρχει λόγος για κάποια έκπληξη», είπε χαρακτηριστικά.

Για τη μεταγραφή Περέα και αν είναι ευχαριστημένος σχολίασε: «Και ποιος δεν θα ήταν; Τα χρήματα δεν μπήκαν ακόμα στα ταμεία της ομάδας βέβαια. Η μεταγραφή είναι στα 2,5 εκ. αλλά υπάρχουν και ποσοστά που έχει ο Παναθηναϊκός και διάφοροι άλλοι».

Για τους στόχους της νέας σεζόν: «Στόχος είναι να φτιάξουμε ένα καινούργιο σύνολο και να σώσουμε όσο πιο γρήγορα την κατηγορία. Δεν είναι εύκολο να επαναλάβουμε μια ίδια θέση με πέρυσι, αλλά η πορεία θα δείξει».

Για την κίνηση των διαρκείας: «Τα 2 τελευταία χρόνια πότε άνοιγαν πότε έκλειναν τα γήπεδα. Θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος τώρα θα επανέρθει. Ακόμα δεν υπάρχει κίνηση στα διαρκείας. Είναι ίσως νωρίς, ο κόσμος θέλει να δει και κάποια φιλικά παιχνίδια. Δεν χρειαζόμαστε φανταχτερές μεταγραφές, αλλά παιδιά με πνευμόνια».

Για τον κ. Μεταξά ρωτήθηκε γιατί αποχώρησε και απάντησε: «Είχαμε άψογη συνεργασία. Τι συνέβη στα τελευταία παιχνίδια δεν ξέρω. Ήταν μία δικιά του επιλογή να αποχωρήσει. Δεν μας ενημέρωσε έγκαιρα ότι θα φύγει. Μιλάγαμε για σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς μέχρι ενός σημείου και κάποια στιγμή στα 3 τελευταία παιχνίδια μας ενημέρωσε ότι είχε πάρει την τελική του απόφαση. Ήταν και το σημείο που η ομάδα έχασε λίγο τον προσανατολισμό της. Δεν μας εξήγησε επακριβώς γιατί έφυγε, αλλά από τη στιγμή που το είπε, δεν υπήρχε λόγος να αναζητήσω να βρω τους λόγους». 

Για τα γήπεδα στο ΠΕΑΚΙ τόνισε ότι η ομάδα από τον Ιανουάριο περίμενε τα χρήματα από το στοίχημα, αλλά η καθυστέρηση φέρνει πίσω και τα έργα. Μόλις τα χρήματα αυτά μπουν, θα ξεκινήσουν και τα έργα, προκειμένου τα γήπεδα στο ΠΕΑΚΙ να είναι του ίδιου επιπέδου με τους «Ζωσιμάδες». Να σημειωθεί ότι και στο Εθνικό Στάδιο αναμένονται κάποιες εργασίες, όχι μόνο στον χλοοτάπητα, αλλά και γενικότερα.

Για τη στήριξη των τοπικών φορέων: «Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί. Το αν είναι αρκετό ή όχι, τι να πω; Υπάρχουν κάποιοι που βοηθάνε περισσότερο και κάποιοι όχι. Ό,τι και να πούμε ο καθένας το βλέπει από τη σκοπιά του».

Για το όραμα νέου γηπέδου: «Από το δικό μου μυαλό δεν έχει φύγει, αλλά οι πολιτικοί παράγοντες δεν βοηθάνε καθόλου. Δεν είναι τόσο τοπικό το θέμα όσο ότι δεν ανήκουν τα γήπεδα στον Δήμο, αλλά στη ΓΓΑ».

https://super-fm.gr/86337/christovasilis-prosthetes-kiniseis-mono-an-prokypsei-anagki/

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7231 στις: Σαβ 16 Ιούλ 2022 09:48 »
οι συνεντεύξεις του χβ είναι σαν κασέτα σε επανάληψη

στόχοι φέτος ... τα ίδια
για τα διαρκείας ... τα ίδια
για το προπονητικό ... τα ίδια
για τις μεταγραφές ... τα ίδια
για νέο γήπεδο ... τα ίδια

και η ομάδα στάσιμη για πάντα με άγκυρα τον ίδιο τον χβ

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7232 στις: Σαβ 16 Ιούλ 2022 10:17 »
Μια χαρά.. Όπως είπε δεν υπάρχει κίνηση στα διαρκείας.. Τρεχάτε συνταυροι..
....

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7233 στις: Σαβ 16 Ιούλ 2022 13:01 »
Μετα την επισκεψη του πατριαρχη στα γιαννενα ο προεδρος ταρακουνηθηκε
Τοσες τιμες σε 2-3 μερες και εγω καμια?
Ειναι δυνατον να ειμαι 14 χρονια προεδρος και να μην εχω γνωρισει την αποθεωση εστω μια μερα?
Τι σας εχω κανει βρε γιαννιωτες?

Ευρωπη σας πηγαινω καθε 3 χρονια
Τελικο κυπελλου σας πηγα
Α εθνικη εσπασα το ρεκορ των 10 συνεχομενων συμμετοχων
Προπονηταραδες σας φερνω καθε χρονο
Παιχταραδες καθε χρονο και δανεικους ποτε
Μπαλαρα βλεπετε καθε χρονο ρε γατακια
Διαρκειας και εισιτηρια παντα στις καλυτερες τιμες σας δινω
Προπονητικα κεντρα εχουμε οτι καλυτερο υπαρχει
Αναφορα για την πορεια της ομαδας και το μακροπροθεσμο πλανο καταθετω μονιμως
Τι αλλο να κανω δηλαδη βρε αχαριστοι?

Νομιζω οτι το νερο κυλησε στο αυλακι και ο προεδρος εχει πεισμωσει
Το πηρε αποφαση να φτιαξει το νεο γηπεδο των 15.000 θεσεων που μας αξιζει
Μετα απο αυτο θα μεινει στην αιωνιοτητα

Οι δοσεις που χρωσταμε δεν ξερω μονο ποτε τελειωνουν και ποσες εχουν μεινει ακομα
Αλλα αυτο ειναι μια ασημαντη λεπτομερεια μπροστα στο οραμα που υπαρχει

Καταγμα μεταταρσιου του δεξιου ποδιου

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7234 στις: Σαβ 16 Ιούλ 2022 14:25 »
Όλη συνέντευξη είναι ο στόχος της ομάδας.
Κάθε χρόνο η ομάδα απλά πρέπει να σώσει την κατηγορία.
Άλλες φορές θα το κάνει άλλες όχι.

Τα λεφτά στην τσέπη, οι επενδύσεις για προπονητικό μόνο σαν σκέψη, παίχτες όσο πιο φτηνοί και δανεικοί και για το γήπεδο γελάω.

Τουλάχιστον για κάποιους που τους καλύπτει αυτό το όραμα δε θα παίζουμε στη Β.
Εμείς που θέλουμε το κακό του ΠΑΣ ζητάμε ένα μεγαλύτερο στόχο μετά από τόσα χρόνια για την ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7235 στις: Σαβ 16 Ιούλ 2022 14:30 »
Η συνέντευξη (sic) είναι σε φάση από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;

Αποσυνδεδεμένος fonseca

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7236 στις: Σαβ 16 Ιούλ 2022 15:05 »
Αυτές οι δηλώσεις ,copy paste κάθε χρόνο , νομίζω ότι θα κάνουν και τον πιο πιστό , αγνό φίλαθλο του ΠΑΣ να ξενερώσει και να μην ξαναπατήσει στο γήπεδο .
Από φέτος δεν θα υπάρχουν νομίζω ούτε καν οι δύο χιλιάδες φίλαθλοι που είχαν μείνει να πηγαίνουν στο γήπεδο βρέξει χιονίσει .
Κάθε χρόνο μικραίνει την ομάδα τον αριθμό των φιλάθλων και γενικότερα το μέγεθος που λέγεται ΠΑΣ .
Κρίμα ....

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7237 στις: Σαβ 16 Ιούλ 2022 15:49 »
Εγώ πλέον θα είμαι μπεχο στο γήπεδο..
....

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #7238 στις: Σαβ 16 Ιούλ 2022 19:03 »
Εμένα πάντως με θλίβει το ότι συζητάμε το αν θα πάρουμε διαρκείας ή αν θα είμαστε παρόντες στο γήπεδο με γνώμονα το τι στόχους βάζει ο χβ ή τις μεταγραφές ή δεν ξέρω εγώ τι.

Για μένα ακόμα και αν ο στόχος ήταν η πτώση στην β κατηγορία θα ήμουν δίπλα στην ομάδα.
Η απουσία είναι η χειρότερη αντίδραση.
Ίσως έχουμε και εμείς σαν οπαδοί κάποια προβλήματα στην φιλοσοφία μας

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7239 στις: Σαβ 16 Ιούλ 2022 22:06 »
Μα δίπλα θα είμαστε. Απλά δεν θα πάρω διαρκείας
....

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7240 στις: Σαβ 16 Ιούλ 2022 22:59 »
Εμένα πάντως με θλίβει το ότι συζητάμε το αν θα πάρουμε διαρκείας ή αν θα είμαστε παρόντες στο γήπεδο με γνώμονα το τι στόχους βάζει ο χβ ή τις μεταγραφές ή δεν ξέρω εγώ τι.

Για μένα ακόμα και αν ο στόχος ήταν η πτώση στην β κατηγορία θα ήμουν δίπλα στην ομάδα.
Η απουσία είναι η χειρότερη αντίδραση.
Ίσως έχουμε και εμείς σαν οπαδοί κάποια προβλήματα στην φιλοσοφία μας
Η τιμή του διαρκείας φίλε tzesIOA συνεχώς ανεβαίνει.
Με την ακρίβεια στη ζωή μας πια να είναι πολύ μεγάλη, το διαρκείας είναι ένα πολύ σημαντικό ποσό που πολλοί δεν μπορούν να δώσουν.
Ένας σοβαρός πρόεδρος επαρχιακής ομάδας θα ήθελε τον κόσμο δίπλα του.
Ο δικός μας αν και φέτος έχει βγάλει εκατομμύρια, κοιτάζει πως θα βγάλει ένα πενηνταρικο παραπάνω από τα άτομα που έχουν την οικονομική άνεση να πάρουν διαρκείας.
Από εκεί και πέρα για να τραβήξεις κόσμο πρέπει να του δώσεις και κάτι να περιμένει. Έναν παίχτη που θα τον ξεσηκώσει, να δει ότι κυνηγάς κάτι και έχεις όραμα ώστε να έρθει να βοηθήσει.
Το να παίζεις με δανεικούς, και ο στόχος σου να είναι ο χαμηλότερος που μπορεί να έχει μια ομάδα, δηλαδή να σώσει άλλη μια χρονιά την κατηγορία δεν πουλάει.
Δε θα σου μιλήσω καν για την κατάσταση του γηπέδου και τις παροχές που σου προσφέρει.
Η ομάδα δε δείχνει να σε χρειάζεται οπότε και ο οπαδός θα κάτσει να το δει στο καφενείο ή στο σπίτι του.
Κουτσά στραβά θα σωθείς άλλη μια χρονιά

Αποσυνδεδεμένος PAriS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7241 στις: Κυρ 17 Ιούλ 2022 00:58 »
 Μετά από αυτές τις δηλώσεις πρέπει άμεσα και όλοι οι σύνδεσμοι να πάρουν θέση με ανακοίνωση-σεις! Δεν είναι δυνατόν να αποδεχόμαστε χωρίς καμία αντίδραση χωρίς αντίλογο δηλώσεις σαν αυτές, κάθε χρόνο, που μας μικρένουν σαν ομάδα, πλάνο χωρίς όραμα κι στόχους, δανεικούς παίχτες που μόνο στόχο έχουν την συμπίεση του μπάτζετ ώστε τα κέρδοι στο τέλος τις χρονιάς να είναι περισότερα, μη αξιοποίηση έστω μέρους των κερδών μετα από τόσες πωλήσεις και παντελή απουσία επενδύσεων για την ενδυνάμωση του ρόστερ της ομάδας, αλλά και των προπονητικών εγκαταστάσεων!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7242 στις: Κυρ 17 Ιούλ 2022 02:01 »
Μα, μας έχει 10 χρόνια στην Α...
....

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7243 στις: Κυρ 17 Ιούλ 2022 03:57 »

Όταν ο πρόεδρος θα έχει σαν πρώτο στόχο να ξαναγεμίσει το γήπεδο, να ξαναενώσει τους Γιαννιώτες, μόνο τότε θα είναι άξιος του σεβασμού μου.

Όσοι είναι φίλαθλοι του ΠΑΣ θέλουν ένα γεμάτο γήπεδο, να τους νοιάζει η ομάδα, να ξέρουν το πρόγραμμα της ομάδας από έξω, τους παίχτες με το μικρό τους και πολλά πολλά άλλα, που όποιος είναι με καταλαβαίνει...

Όποιοι θέλουν την ομάδα απλά στην Α. Ναι Είναι και αυτοί  φίλαθλοι, αλλά όχι του ΠΑΣ, είναι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου...

Δεν είναι ότι ο ένας έχει άδικο και ο άλλος δίκαιο, ο καθένας έχει την άποψη του, αλλά θεωρώ ότι όσοι γίναμε  ΠΑΣ δεν ήταν για την Α, γίναμε για μια ιδέα, μια υπερηφάνεια που υπήρχε κάποτε, ίσως και στην φαντασία μας, αλλά για αυτό γίναμε  όχι για τις επιτυχίες...

Και να προτείνω και κάτι. Κάντε μια δημοσκόπηση να δούμε που βρισκόμαστε...

Α)Φίλαθλοι του ΠΑΣ. Γεμάτο γήπεδο ακόμη και στη Β με την Κ-19;

Β)Φίλαθλοι ποδόσφαιρου. Άδειο γήπεδο στην Α όπως όπως;

Προφανώς είναι κατανοητό τι κρύβει πίσω του ένα γεμάτο γήπεδο, όλα αυτά που νιώθαμε κάποτε....

Προφανώς είναι κατανοητό τι κρύβει πίσω του και το όπως όπως....

:pas:  :pas:  :pas:

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7244 στις: Κυρ 17 Ιούλ 2022 11:48 »
Τον βολεύει να μην έχει κόσμο στο γήπεδο.Αν ήθελε τον κόσμο θα έκανε και τις ανάλογες κινήσεις.Μετά και από την τελευταία συνέντευξη του έχει φτάσει σε απίστευτα επίπεδα αθλιότητας...

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7245 στις: Κυρ 17 Ιούλ 2022 12:47 »

Όταν ο πρόεδρος θα έχει σαν πρώτο στόχο να ξαναγεμίσει το γήπεδο, να ξαναενώσει τους Γιαννιώτες, μόνο τότε θα είναι άξιος του σεβασμού μου.

Όσοι είναι φίλαθλοι του ΠΑΣ θέλουν ένα γεμάτο γήπεδο, να τους νοιάζει η ομάδα, να ξέρουν το πρόγραμμα της ομάδας από έξω, τους παίχτες με το μικρό τους και πολλά πολλά άλλα, που όποιος είναι με καταλαβαίνει...

Όποιοι θέλουν την ομάδα απλά στην Α. Ναι Είναι και αυτοί  φίλαθλοι, αλλά όχι του ΠΑΣ, είναι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου...

Δεν είναι ότι ο ένας έχει άδικο και ο άλλος δίκαιο, ο καθένας έχει την άποψη του, αλλά θεωρώ ότι όσοι γίναμε  ΠΑΣ δεν ήταν για την Α, γίναμε για μια ιδέα, μια υπερηφάνεια που υπήρχε κάποτε, ίσως και στην φαντασία μας, αλλά για αυτό γίναμε  όχι για τις επιτυχίες...

Προφανώς είναι κατανοητό τι κρύβει πίσω του ένα γεμάτο γήπεδο, όλα αυτά που νιώθαμε κάποτε....

Άρα θέλετε την ομαδα   στην βήτα  σωστά κατάλαβα! οπότε εύκολο αυτό μαζέψτε 4 μύρια δώστε τα στον Χριστοβασίλη και διοικηστε  εσείς ο υποβιβασμός σίγουρος και το γήπεδο στην βήτα γεμάτο από 456 οπαδούς η και 4560 δεν έχει σημασία μέχρι εκεί έχετε βλέψεις.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7246 στις: Κυρ 17 Ιούλ 2022 13:27 »

Άρα θέλετε την ομαδα   στην βήτα  σωστά κατάλαβα! οπότε εύκολο αυτό μαζέψτε 4 μύρια δώστε τα στον Χριστοβασίλη και διοικηστε  εσείς ο υποβιβασμός σίγουρος και το γήπεδο στην βήτα γεμάτο από 456 οπαδούς η και 4560 δεν έχει σημασία μέχρι εκεί έχετε βλέψεις.
Ένα πρόβλημα κατανόησης του κειμένου υπάρχει...

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7247 στις: Κυρ 17 Ιούλ 2022 13:50 »
Η απόφαση να πάει η ομάδα συντηρητικά στη νέα χρονιά είναι απολύτως σωστή. Για διάφορους λόγους.

Η απόκτηση δανεικών ποδοσφαιριστών κατ' εμέ είναι λάθος επί της αρχής. Η προσπάθεια πάντως για τα δυο παιδιά:
Α) έγινε με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια. Τα παιδιά είναι όντως ταλαντούχα (το πώς τελικά θα εξελιχθούν είναι άλλο ζήτημα) και
Β) Αφορούσε μη δανεισμό.
Το τελευταίο, ανεξάρτητα της πρόθεσης του ΠΑΣ, ήταν αδύνατο. Εγώ δεν θα προχωρούσαν την υπόθεση, η ομάδα όμως πήρε την απόφαση να προχωρήσει. Η απόφαση δεν είναι άσχετη με την ορθή κατά τα λοιπά απόφαση να πάμε συντηρητικά. Κρίσιμη λεπτομέρεια πάντως είναι ότι και τα δυο παιδιά επιθυμούν πραγματικά να προσπαθήσουν στον ΠΑΣ. Οι φίλαθλοι οφείλουμε να τα καλοδεχτούμε.

Στο γήπεδο ο ΠΑΣ είναι νοικάρης. Δεν είναι ιδιοκτήτης. Δεν είναι καν ο μοναδικός νοικάρης. Ευθύνη για το γήπεδο φέρει πρωτίστως ο ιδιοκτήτης.

Το ζήτημα των προπονητικών εγκαταστάσεων θα πρέπει επιτέλους να λυθεί. (Θέλω να)Πιστεύω ότι μέσα στους επόμενους 14 μήνες θα είμαστε μπροστά σε μια νέα κατάσταση.

Σχετικά με ένα κατά τη γνώμη μου ψεύτικο δίλημμα.

Η Νιούκασλ εξαγοράστηκε πρόσφατα. Είναι πλέον η ποδοσφαιρική ομάδα με την πλουσιότερη ιδιοκτησία. Οι ταλαιπωρημένοι επί δεκαετίες οπαδοί της έχουν πλέον δικαίωμα στο όνειρο. Να δουν σχετικά σύντομα την ομάδα τους πρωταγωνίστρια σε αγγλικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Γιατί ενδιαφέρθηκαν οι νέοι ιδιοκτήτες να την αγοράσουν; Γιατί οι φίλοι της Νιούκασλ στήριζαν επί δεκαετίες την ομάδα τους. Γέμιζαν το γήπεδο (γήπεδο 50.000 θέσεων) , αγόραζαν ρούχα κτλ. Το έκαναν ακόμα κι όταν ήταν, επί πολλά χρόνια, σε αντιπαράθεση με την προηγούμενη ιδιοκτησία. Το έκαναν με την ομάδα τους να υποαποδίδει σε σχέση με την οπαδική δυναμική της και χωρίς να τους προσφέρει κάποιο σπουδαίο ποδόσφαιρο (συγκριτικά με άλλες ομάδες του νησιού).

Πώς έγινε όμως δυνατό να μπορέσει η Νιούκασλ να διατηρήσει ισχυρό πυρήνα οπαδών; Ακόμα και όταν επί δεκαετίες δεν είχε ποδοσφαιρικές επιτυχίες ή όταν οι οπαδοί ήταν σε αντιπαράθεση με την ιδιοκτησία Άσλει; Το κατάφερε (και) επειδή δεν φυτοζωούσε για χρόνια στην τσάμπιονσιπ ή την λιγκ 1 αλλά είναι μια από τις ομάδες με τις περισσότερες παρουσίες στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τα ότι θα μεγαλουργεί η κερκίδα του ΠΑΣ αν αυτός είναι μόνιμο ασανσέρ ή μένει για χρόνια στην Β ή χαμηλότερα, συνιστά καθαρή φαντασιοπληξία. Θεμέλιο για παραπάνω βάζεις μονο όταν έχεις κάνει πρώτα καθεστώς την Α.

Αποσυνδεδεμένος Petros Mount

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #7248 στις: Κυρ 17 Ιούλ 2022 13:59 »
Μάλιστα...Η ομάδα την προηγούμενη χρονιά έφτασε πολύ κοντά σε ενα ανέλπιστο Ευρωπαικό εισιτήριο και εκεί που λες οτι του χρόνου μπορείς να ξαναδιεκδικήσεις το κάτι παραπάνω πουλάς όλο τον βασικό κορμό ,βάζεις στην τσέπη σου ενα πολύ πάρα πολύ καλό ποσό παίρνεις ελεύθερους και δανεικούς,προχωράς σε έναν προπονητή ρίσκο και βγαίνεις σαν πρόεδρος  δημόσια να πείς πως στόχος είναι να σώσουμε γρήγορα την κατηγορία..Η είσαι μεγάλος γάτος η είσαι μεγάλος μ%#*^@ς....Εμένα πάντως σαν φίλαθλο του ΠΑΣ αυτό που είπε με ξενέρωσε αφάνταστα...

Όταν μια συνήθεια καταντήσει βολική, να τη συντρίβεις. (Καζαντζάκης)

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #7249 στις: Κυρ 17 Ιούλ 2022 14:26 »
Σε μια σεζον οπου τα εσοδα χτυπησαν πρωτοφανη ρεκορ - επειτα και απο την χρυση πωληση του Περεα συν τοις αλλοις - ο ιδιοκτητης κατεβαζει κι αλλο το κοστος του ποδοσφαιρικου τμηματος . Εκτος βεβαια κι αν υπαρχουν καποιοι που να πιστευουν πως οι παικτες που ηρθαν παιρνουν πιο πολλα απο τους παικτες που εφυγαν. Συν τους δυο δανεικους φυσικα , για τους οποιους αμφιβαλλω αν ο ΠΑΣ θα πληρωνει το παραμικρο.
Το κερασακι ηταν οτι μηδενισε το κοστος του προπονητικου team ( σημαντικο ποσο σε καθε ομαδα στον πλανητη ) , με την προσληψη του εμπειροτεχνη και παντελως ανετοιμου ( ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ μιλωντας ) Σταικου .

Οσο για την νεα χρονια : Προσπαθεια για σωτηρια και βλεπουμε , τα προπονητικα κεντρα πανε ξανα για το μελλον ( δηλαδη ποτε ) ,ελπιζουμε να μας βγουν οι παικτες και ο προπονητης, και η ποδοσφαιρικη ζωη στην μικρη μας πολη συνεχιζεται…