Τρία και βλέπουμε ΠΑΕ … για Παίκτες τα είπαμε ΑυτοδιάθεσηΕίμαι Έλληνας πολίτης και φίλαθλος, πολιτογραφημένος με ατομικά στοιχεία, υπεύθυνος των πράξεων μου και θέλω να δω ποδόσφαιρο.
Ως πότε αυτός ο ηλίθιος περιορισμός της «προέλευσης» (σχετικά με την εντοπιότητα) θα εμποδίζει τον Έλληνα φίλαθλο να κινηθεί ελεύθερα στην κερκίδα της προτίμησής του?
Ως «προέλευση - εντοπιότητα» εννοούμε την περίπτωση του φιλοξενούμενου φίλαθλου που επιθυμεί να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του, ανάμεσα στους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας «έδρας» και όχι από την κερκίδα των φιλοξενούμενων – οργανωμένων.
Ως παράδειγμα να αναφέρουμε το παιχνίδι ΠΑΣ – ΑΡΗΣ και την περίπτωση «σκουληκιού» 60 χρονών (μακρόβιο σκουλήκι) με τόπο γέννησης τη Θεσσαλονίκη και μόνιμη διαβίωση στη Λάρισα, ο οποίος χωρίς κανένα απολύτως «διακριτικό» εμποδίστηκε αρχικά και μπήκε με τα χίλια στανιά στη Θ - Golden στις 21.50.
Δεν – ποτέ τέλος Πάντος … αλλά έτσι, το παιδί μου που στην ταυτότητά του τυχαίνει να γράφει «Θεσσαλονίκη», είναι αποκλεισμένο από τους εντός έδρας Αγώνες της ομάδας του, με τις ομάδες του ΠΟΘ.
Κυρία ΠΑΕ, δικαιολογίες δε θέλω και μη πείτε δεν συνέβη … άλλωστε δεν ψήφισα ποτέ, ούτε Χρυσοχύτη ούτε Νικηταριάδη.
Αυτοδιάθεση λέγεται αυτό Συνταγματικά.
Έλεος.
ΧαλέδεςΕίμαι Έλληνας πολίτης και φίλαθλος (π.χ. γυναίκα), πολιτογραφημένος με ατομικά στοιχεία, υπεύθυνος των πράξεων μου και θέλω να κατουρήσω ή να χατζιάρω.
Ως πότε αυτός ο ηλίθιος συμψηφισμός της «ανάγκης» (κατούρημα – χατζιάρισμα) θα γίνεται αδιακρίτως μεταξύ: γυναικών – ανδρών – παιδιών?
Κυρία ΠΑΕ, δικαιολογίες δε θέλω, προσδιορίστε και χαρακτηρίστε τους χαλέδες με διακριτικά των φύλων.
Έλεος.
Προσέλευση Αν κυρία ΠΑΕ, εικάζομαι τώρα, αν σε κάποια φάση οι κατά Μ.Ο. 6.500 προσερχόμενοι στους Ζωσιμάδες φίλαθλοι – οπαδοί «αποφασίσουν» να περάσουν τα τουρν(κ)ικέ σας (στενά Δερβενακίων) στις 21.21 πόσο από το Β΄Ημίχρονο θα προλάβουν???
Όσο για τον έλεγχο από Αστυνομικούς (αναπόφευκτα αναγκαίο … υπό θεσμό) εντός γηπέδου, αυτό δε το συζητάμε.
Οι έλεγχοι στα κανονικά γήπεδα (Αγγλία) γίνεται διακριτικά και σε ειδικό διάδρομο - ζώνη, πριν την είσοδο (θύρα).
Ούτε στον Εύσμο δε γίνονται αυτά.
Έλεος.
ΥΓ: Εδώ είμαστε, δε θα χαθούμε.