Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1369311 φορές)

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #800 στις: Τρι 30 Αύγ 2011 01:16 »
Πρόεδρος που χαιδεύει άλλες ομάδες (και τους αποδούς τους) αλλά ξεχνάει και υποτιμάει την δική του και τους οπαδούς της (να θυμήσω τη στάση του στα 'αγνά παιδιά' του πατέρα και το "συμβαίνουν αυτά στα γήπεδα" για κομμένο δάχτυλο στο παιχνίδι με τον παναιτωλικό) καλό θα είναι να μην αναρωτιέται γιατί το γήπεδο δεν γεμίζει. Με τη δική σου λογική μολοσσέ θα έπρεπε να τους πει πως θα πάρουν και το πρωτάθλημα από το γενάρη.
Fon συμφωνώ να μην έχουμε πρόεδρο-οπαδο αλλά μην το ξεχειλώσουμε κιόλας το πράγμα.
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #801 στις: Τρι 30 Αύγ 2011 01:32 »
(και τους αποδούς τους)

και τους αποδούς του ... απωδούς του ... επωδούς του ...  :P

Παράθεση
στον «ΑΡΗΣ FM» έδωσε συνέντευξη...τι ήθελες να πει ότι είναι για τα μπάζα και θα πέσουν Β εθνική;

ΥΓ: Μολοσσέ,  στους Ζωσιμδες είμαστε, όχι στο Μαντείο των Δελφών.
Γράψε δυο λέξεις παραπάνω Ελληνικά, να συνενΝοούμαστε.
Είμαστε και από νωθρές ράτσες εδώ μέσα.

Αιντε πασιά μου, γιατί καμιά φορά το Λακωνίζειν εστί Μαλακιστείν.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #802 στις: Τρι 30 Αύγ 2011 01:43 »
Δεν νομίζω ότι είπε κάτι ακραίο.Επειδή είπε θα πάει καλά ο άρης στο πρωτάθλημα.Και για μας έχουν πει κατά καιρούς καλά λόγια.Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν νομίζω να ξεχείλωσε κάτι.Επίσης ελπίζω να μην έκοψαν τίποτα κομμάτια στην απομαγνητοφώνηση.Το ότι δεν αντέδρασε η ΠΑΕ σε άλλες περιπτώσεις είναι άλλο θέμα και είναι άλλο πρόβλημα.
Εγώ θα ασχολούμουν περισσότερο με αυτό....
«Είναι δύσκολες οι συγκυρίες. Αυτό φάνηκε σε όλες τις ομάδες από τα διαρκείας και από την προσέλευση του κόσμου σε όλα τα γήπεδα που ήταν πολύ μικρή. Πρέπει σιγά σιγά οι ομάδες να προκαλέσουν τον κόσμο και να τον ξαναφέρουν στο γήπεδο».
Εκεί στην ΠΑΕ κάντε κάτι....

Αποσυνδεδεμένος torosblasphemy

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #803 στις: Τρι 30 Αύγ 2011 01:49 »
λιγο υπερβολικοι οι απαχπαν περι κιτσομπιλ
ΝΑΙ

κτλ...

αλλα  κ οτι δεν ειναι κ η σωστοτερη η σταση της παε,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.να λεμε τα πραγματα με τονομα τς.αμαν πια μαυτο το γλυψιμο..δλδ  η θασαι  αγενης η θα γλειφεις?υπαρχει κ μια μεση οδος, κ θεματα επικοινωνιακα  π μαλλον στην παε δ πολυγνωριζουν αλλα τι λεμε τωρα εχει κουραστει το πληκτρολογιο  με τη λεξη "παε" κ "διοικηση" πλεον...
...Μέχρι Την Άκρη Του Κόσμου Ταξίδεψα...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #804 στις: Τρι 30 Αύγ 2011 01:53 »
Κατ' αρχήν τόπικ, για Χριστοβασίλη ήθελα να μιλήσω, ως εαυτόν.

Ο Χριστοβασίλης και κατά Sporday (σήμερα έντυπη), θεωρείται ο αναμορφωτής των οργανωμένων.
Εμέσως, το δημοσίευμα θεωρεί ότι ο Χριστοβασίλης έκανε κερκίδα, ένωσε κόσμο.
Μακάρι και να μας βγάλει από τα ξενύχτια στα φόρα.
Ας πέσει το τείχος.

Πάντος, ο αντίπαλος είναι η φιλοξενούμενη ομάδα, δεν είναι ο Αγανακτησμένος συμπολίτης - σύνταυρος της Σκεπαστής.

Τώρα αν κάποιος, μου χρωστάει  2,5 εκ. και δε  μου τα επιστρέψει, σώθηκα.
Τα φωτοβολταΪκά, θα ήταν μια κάποια λύση, αλλά δυστυχώς παραμένουμε ενεργοβόροι.

Ωστόσο όμως, άλλοι  Γιαννιώτες Έμποροι της Βενετίας που αγαπάνε τον ΠΑΣ ... ο ΠΑΣ είναι εδώ, ας το αποδείξουν  Συνεργατικά - Συμμετοχικά.

ο Πρόεδρος είναι κατά συνθήκη και περίσταση.
Ως τώρα είναι Πρόεδρος δια σώματος και διαζώματος.

Εμείς θα είμαστε επαίτες???
Όπου και αν  ΠΑΣ, καλά είναι να ΠΑΣ με παρέα.

Μη ξεγιαννιωτιστούμε εντελώς!!!

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #805 στις: Τρι 30 Αύγ 2011 01:58 »
καλέσανε τον πρόεδρο σε εναν σταθμό να κάνει δηλώσεις κ είπε κ 2 πράγματακια για τον Αρη.Που το κακό δηλαδή?Οι του Αρη διοίκηση είπε καλα λόγια για εμάς κ οτι είμαστε μεγάλη ομάδα με κόσμο κ ο Χριστοβασίλης ανταπέδωσε στην ουσία τα καλά λόγια.Τι κακό έχει αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.Αυτή η μανία να είμαστε με όλες τις ομάδες στα μαχαίρια πια.Αν το έχετε καταλάβει ακόμη κ με τα ρούχα μας τρωγόμαστε.
Ηρεμία θέλει κ όλοι μαζί σαν μια γροθιά
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Μολοσσός

• Επισκέπτης
« Απάντηση #806 στις: Τετ 31 Αύγ 2011 05:07 »

στον «ΑΡΗΣ FM» έδωσε συνέντευξη...τι ήθελες να πει ότι είναι για τα μπάζα και θα πέσουν Β εθνική;

καλέσανε τον πρόεδρο σε εναν σταθμό να κάνει δηλώσεις κ είπε κ 2 πράγματακια για τον Αρη.Που το κακό δηλαδή?Οι του Αρη διοίκηση είπε καλα λόγια για εμάς κ οτι είμαστε μεγάλη ομάδα με κόσμο κ ο Χριστοβασίλης ανταπέδωσε στην ουσία τα καλά λόγια.Τι κακό έχει αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.Αυτή η μανία να είμαστε με όλες τις ομάδες στα μαχαίρια πια.Αν το έχετε καταλάβει ακόμη κ με τα ρούχα μας τρωγόμαστε.

το κείμενο του Θοδωρή είναι η φυσική συνέχεια της παράθεσής μου...

η υποκρισία όμως στο μεγαλείο της...ή μπορεί να είναι και βλακεία, αν σκεφτεί κανείς πως η λακωνικότητα δύσκολα χρησιμοποιείται στην καθημερινή επικοινωνία...

έτσι έχουν τα πράγματα Θοδωρή ,όπως τα γράφεις...βλέποντας πόσοι και ποιοι έχουν συμφωνήσει με το κείμενο σου,κατάλαβα πως το να μακρηγορώ ,ορισμένες φορές θα με "βγάζει" από μπελάδες...

όσο αναφορά για τις δηλώσεις του Χρηστοβασίλη δεν έχω να συμπληρώσω κάτι επιπλέον...τα αυτονόητα λέμε...

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #807 στις: Τετ 31 Αύγ 2011 09:48 »

το κείμενο του Θοδωρή είναι η φυσική συνέχεια της παράθεσής μου...

η υποκρισία όμως στο μεγαλείο της...ή μπορεί να είναι και βλακεία, αν σκεφτεί κανείς πως η λακωνικότητα δύσκολα χρησιμοποιείται στην καθημερινή επικοινωνία...

έτσι έχουν τα πράγματα Θοδωρή ,όπως τα γράφεις...βλέποντας πόσοι και ποιοι έχουν συμφωνήσει με το κείμενο σου,κατάλαβα πως το να μακρηγορώ ,ορισμένες φορές θα με "βγάζει" από μπελάδες...

όσο αναφορά για τις δηλώσεις του Χρηστοβασίλη δεν έχω να συμπληρώσω κάτι επιπλέον...τα αυτονόητα λέμε...

Φίλε Μολοσσέ δεν κατάλαβα πιο είναι το προβλημά σου κ αν το έχεις με εμένα.Δεν έγραψα κάτι που αφορά εσένα κ γιατί μένεις κ σε πειράζει με το πόσοι συμφωνούν με αυτά που έγραψα.Επίσης αν θεωρείς απαραίτητο το ότι όταν γράφεις κάτι θα πρέπει να συμφωνούν όσο γινετε πεισσότεροι με τα κειμενά σου τι να πω.Κρίνεις αυτό που γράφω χωρίς να έχω αναφερθεί σε εσένα κ δεν καταλαβαίνω τον λόγο
Ο καθένας μπορέι να γράφει ελεύθερα ότι θέλει αρκεί να μην προσβάλει κάποιον κ εγω δεν έκανα κάτι τέτοιο.Επίσης ο καθένας είναι ελεύθερος να συμφωνήσει ή να διαφωνήσει με κάποιον κ αυτό ειναι δικαιωμά του
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
« Απάντηση #808 στις: Τετ 31 Αύγ 2011 16:00 »
Το φόρουμ σε καινούριες περιπέτειες. μετά τα πασόμετρα τώρα καλωσορίζουμε και τα συμφωνώμετρα! Την κορδέλα κόβει ο μολοσσος, θα ακολουθήσει δεξίωση.
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος Siciliano

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #809 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 22:36 »
Το πιο αισιοδοξο σεναριο που μπορω να φανταστω ειναι να μεινουμε φετος στην κατηγορια με την ψυχη στο στομα και το καλοκαιρι να παρεις τον πουλο και βρεθει ενας επιχειρηματιας με οραμα για την ομαδα και οχι να τον νοιαζει μονο πως θα φουσκωσει η τσεπη του...αντε στα τσακιδια μας κουρασες.Καθε μεταγραφικη περιοδο τα ιδια..Θα παρουμε τον εναν θα παρουμε τον αλλον και τελευταια μερα των μεταγραφων μας τους παιρνει η καθε κολοπετινιτσα.ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...Και μη μου πει κανενας γιατι οι αλλες ομαδες τι εχουν?ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!Πρεπει μια χρονια να ξεφυγουμε απο τη μιζερια μας και να παμε για κατι παραπανω.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!

Και αυτο που με ποναει περισσοτερο ειναι ο κοσμος που φευγει απο το γηπεδο..Καταφερες ρε χοντρε τα 5.500 διαρκειας να τα κανεις 2.000.Καταφερες να μην εχεις καν χορηγους..Δηλαδη δεν το βλεπεις γαμω το κερατο μου οτι πλεον μονο οι αρρωστοι ασχολουμαστε με την ομαδα?Δεν βλεπεις οτι οι φιλαθλοι και φιλοι της ομαδας εχουν ξενερωσει τοσο πολυ που δεν ασχολουνται καν με την ομαδα?

Να βαλει ο θεος το χερι του να μεινουμε φετος γιατι αλλιως γιναμε Λεβαδειακος...Ουτε 100 ατομα δε θα πανε στο γηπεδο.

Σορρυ αδερφια για το μεγαλο ποστ αλλα δε μπορω αλλο με αυτον...

Υγ:Οσο θυμαμαι τη δηλωση του μετα τον αγωνα με τον αρη..."Μας ελειπε και ο Κουεβας..."Τι ειπες ρε ανθρωπε παλι?Παλι δουλεμα?Γραφει πουθενα ρε πουστη μου οτι οι φιλαθλοι του ΠΑΣ ειναι μαλακες?Δεν μας ελειπε ο Κουεβας ,ο διαιτολογος μας λειπει να του κανει μια διαιτα εξπρες.
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ!ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΠΑΛΙ...
  Οπου ΠΑΣ μην ξεχνάς  SOLO PAS

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #810 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 23:00 »
Τα εγραψες ολα φιλος..................

Ο Χριστοβασιλης κατα τα αλλα θελει στηριξη φετος τρομαρα του....με τι ανταλαγματα ρε μπαγλαμα να ερθει ο κοσμος γηπεδο,για να δει τον Κωτσιο και τον Χουτ,ασε μας ρε ανθρωπε......Αμ το αλλο!Οι μοναδικες φορες που απευθυνεται στον κοσμο του ΠΑΣ Γιαννενα ειναι οταν ζηταει εισητηρια δειαρκειας,εεε γαμησε μας να πουμε....
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #811 στις: Παρ 02 Σεπ 2011 01:29 »
Έχει μια ευκολία παραπάνω στο πάρε πάρα στο δώσε....

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #812 στις: Παρ 02 Σεπ 2011 02:00 »
καθηστε να δουμε τον κουεβας πρωτα.σε ολα τα φιλικα δν πηρε ο ανθρωπος μια σωστη δουλεια.εχει κανει πολυ καλη καριερα στην β αργεντινης,και μην ειναι γκολτζης.και αυτος θα παιξει τον ρολο του φετος,θα βοηθησει,απλα μερικα κιλακια θελει να χασει.μην προτρεχουμε να τον κρινουμε.
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #813 στις: Παρ 02 Σεπ 2011 02:08 »
Το πιο αισιοδοξο σεναριο που μπορω να φανταστω ειναι να μεινουμε φετος στην κατηγορια με την ψυχη στο στομα και το καλοκαιρι να παρεις τον πουλο και βρεθει ενας επιχειρηματιας με οραμα για την ομαδα και οχι να τον νοιαζει μονο πως θα φουσκωσει η τσεπη του...αντε στα τσακιδια μας κουρασες.Καθε μεταγραφικη περιοδο τα ιδια..Θα παρουμε τον εναν θα παρουμε τον αλλον και τελευταια μερα των μεταγραφων μας τους παιρνει η καθε κολοπετινιτσα.ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...Και μη μου πει κανενας γιατι οι αλλες ομαδες τι εχουν?ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!Πρεπει μια χρονια να ξεφυγουμε απο τη μιζερια μας και να παμε για κατι παραπανω.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!

Και αυτο που με ποναει περισσοτερο ειναι ο κοσμος που φευγει απο το γηπεδο..Καταφερες ρε χοντρε τα 5.500 διαρκειας να τα κανεις 2.000.Καταφερες να μην εχεις καν χορηγους..Δηλαδη δεν το βλεπεις γαμω το κερατο μου οτι πλεον μονο οι αρρωστοι ασχολουμαστε με την ομαδα?Δεν βλεπεις οτι οι φιλαθλοι και φιλοι της ομαδας εχουν ξενερωσει τοσο πολυ που δεν ασχολουνται καν με την ομαδα?

Να βαλει ο θεος το χερι του να μεινουμε φετος γιατι αλλιως γιναμε Λεβαδειακος...Ουτε 100 ατομα δε θα πανε στο γηπεδο.

Σορρυ αδερφια για το μεγαλο ποστ αλλα δε μπορω αλλο με αυτον...

Υγ:Οσο θυμαμαι τη δηλωση του μετα τον αγωνα με τον αρη..."Μας ελειπε και ο Κουεβας..."Τι ειπες ρε ανθρωπε παλι?Παλι δουλεμα?Γραφει πουθενα ρε πουστη μου οτι οι φιλαθλοι του ΠΑΣ ειναι μαλακες?Δεν μας ελειπε ο Κουεβας ,ο διαιτολογος μας λειπει να του κανει μια διαιτα εξπρες.

ο μοσχογλου σε κουβεντα που μας εκανε,μας ειπε (απειλησε-προειδοποιησε-ενημερωσε) οτι τα διαβαζει ολα.οταν λεμε ολα εννοουμε ΟΛΑ.κοιμαται μονο δυο ωρες την ημερα γιατι τα διαβαζει ολα.

ελπιζω οντως να το κανει....αλλα και να του μενει και κατι απο τοσα που διαβαζει.
καληνυχτα.
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #814 στις: Παρ 02 Σεπ 2011 13:03 »

Μήπως θέλεις έναν Μπέο για πρόεδρο να φτιάξει ομαδάρα και μετά να διασυρθεί αυτή η ομάδα; Ή μήπως θες έναν Μάκη;
Μήπως θες να γυρίσουμε σε κάποιους 'γραφικούς' τύπου Κούγια; Μήπως να γινόμασταν υποκατάστημα;
Μήπως να καταχρεωθούμε όπως κάποιες άλλες ομάδες για να φέρουμε τον 'Μέσι' και μετά να μας ρίξουν κατηγορία όπως παλιά;
Φαντάζομαι οι απαντήσεις είναι όχι. Νομίζω ότι ο ΧΒ έχει όραμα για την ομάδα και ότι μάλλον κατακρίνεται σκληρά από πολλούς που δεν γνωρίζουν τα οικονομικά της ομάδας.
Βέβαια δεν είναι και αλάνθαστος. Αλλά όχι και 'στα τσακίδια'....
Μπορεί κάποιος να του καταλογίσει την 'κακή' πολιτική που ακολουθεί όσον αφορά τις τιμές των εισιτηρίων που ενδεχομένως αποτρέπει αρκετούς να έρθουν στο γήπεδο, ειδικά τώρα που έχουμε κρίση.
Επίσης κάποιος μπορεί να του καταλογίσει ως ένα βαθμό τη μη επαρκή οργάνωση/αντιμετώπιση όσον αφορά τα μεταγραφικά αφού είχε μήνες να σχεδιάσει σωστά και όχι τελευταία στιγμή, ενώ κάποιες ομάδες που δεν ξέρουν σε ποια κατηγορία θα παίξουν έχουν κινηθεί καλύτερα στο μεταγραφικό παζάρι.

Εδώ όντως είναι ένα θέμα και όπως είπα παραπάνω πρέπει να κοιτάξει σοβαρά την πολιτική εισιτηρίων και άλλα οικονομικά / μάρκετινγκ θέματα

Δεν ξέρω να πω για τον Κουέβας, αλλά θεωρώ ότι αυτό είναι θέμα προπονητή και ότι θα πρέπει να τον δούμε σε κανονικό αγώνα και όχι φιλικά για να τον κρίνουμε.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #815 στις: Παρ 02 Σεπ 2011 13:46 »
Τρία και βλέπουμε ΠΑΕ … για Παίκτες τα είπαμε >:(

Αυτοδιάθεση

Είμαι Έλληνας  πολίτης  και φίλαθλος, πολιτογραφημένος  με ατομικά στοιχεία, υπεύθυνος των πράξεων  μου και θέλω να δω ποδόσφαιρο.

Ως πότε αυτός ο ηλίθιος περιορισμός της «προέλευσης» (σχετικά με την εντοπιότητα) θα εμποδίζει τον Έλληνα  φίλαθλο να κινηθεί ελεύθερα στην κερκίδα της προτίμησής  του?

Ως «προέλευση - εντοπιότητα»  εννοούμε την περίπτωση του φιλοξενούμενου φίλαθλου που επιθυμεί να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του, ανάμεσα στους φιλάθλους της  αντίπαλης  ομάδας «έδρας» και όχι από την κερκίδα των φιλοξενούμενων – οργανωμένων.

Ως παράδειγμα να αναφέρουμε το παιχνίδι ΠΑΣ – ΑΡΗΣ και την περίπτωση «σκουληκιού» 60 χρονών (μακρόβιο σκουλήκι) με τόπο γέννησης  τη Θεσσαλονίκη και μόνιμη διαβίωση στη  Λάρισα, ο οποίος  χωρίς κανένα απολύτως  «διακριτικό» εμποδίστηκε αρχικά και μπήκε με τα χίλια στανιά  στη Θ - Golden στις 21.50.

Δεν – ποτέ τέλος Πάντος … αλλά έτσι,   το παιδί μου που στην ταυτότητά του τυχαίνει να γράφει «Θεσσαλονίκη», είναι αποκλεισμένο από  τους  εντός έδρας  Αγώνες  της ομάδας του, με τις ομάδες  του ΠΟΘ.

Κυρία ΠΑΕ, δικαιολογίες δε θέλω και μη πείτε δεν συνέβη … άλλωστε δεν ψήφισα ποτέ, ούτε Χρυσοχύτη ούτε Νικηταριάδη.
Αυτοδιάθεση λέγεται αυτό Συνταγματικά.
 Έλεος.

Χαλέδες

Είμαι Έλληνας  πολίτης  και φίλαθλος (π.χ. γυναίκα), πολιτογραφημένος  με ατομικά στοιχεία, υπεύθυνος των πράξεων  μου και θέλω να κατουρήσω ή να  χατζιάρω.

Ως πότε αυτός ο ηλίθιος συμψηφισμός  της «ανάγκης»  (κατούρημα – χατζιάρισμα) θα γίνεται αδιακρίτως μεταξύ:  γυναικών – ανδρών – παιδιών?

Κυρία ΠΑΕ, δικαιολογίες δε θέλω, προσδιορίστε και χαρακτηρίστε τους χαλέδες με διακριτικά των φύλων.
 Έλεος.

Προσέλευση

Αν κυρία ΠΑΕ, εικάζομαι τώρα, αν σε κάποια φάση οι κατά Μ.Ο. 6.500 προσερχόμενοι στους Ζωσιμάδες φίλαθλοι – οπαδοί  «αποφασίσουν» να περάσουν τα τουρν(κ)ικέ  σας  (στενά Δερβενακίων) στις 21.21 πόσο από το Β΄Ημίχρονο θα προλάβουν???

Όσο για τον  έλεγχο από Αστυνομικούς (αναπόφευκτα αναγκαίο … υπό θεσμό) εντός γηπέδου, αυτό δε το συζητάμε.
Οι έλεγχοι στα κανονικά γήπεδα (Αγγλία) γίνεται  διακριτικά  και σε ειδικό διάδρομο - ζώνη, πριν την είσοδο (θύρα).
Ούτε στον Εύσμο δε γίνονται αυτά.
 Έλεος.

ΥΓ: Εδώ είμαστε, δε θα χαθούμε. :mono: :pashat:
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 02 Σεπ 2011 13:50 από New Pas. Pas »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #816 στις: Παρ 02 Σεπ 2011 14:54 »
sorry ρε φιλαρακι mythos αλλα η λογικη αυτη μου θυμιζει ΓΑΠ με την περιφημη φραση η σωνομαστε η βουλιαζουμε.....

Αυτην την κουβεντα την εχουμε κανει απειρες φορες και οδηγουμαστε σε λαθος μονοπατια!π.χ γιατι να μην ειχαμε τον Σπανο του Ατρομητου αντι του Μπεου και τον Πηδαλακη αντι του Ψωμιαδη,γιατι προσπαθεις να φερεις παραδειγμα ως το χειριστο δυνατο.....

Που βλεπεις οτι ο Χριστοβασιλης εχει οραμα για την ομαδα?Στην Γ εθνικη που ειμασταν με τα χωρια με τον ψυχανωμαλο τουλαχιστον ελπιζαμε σε κατι,πιστευαμε σε κατι,ειχαμε ενα οραμα γιατην ομαδα οτι θα αναγεννηθει..Και ο κοσμος ηταν διπλα στην ομαδα και ας ειχαμε αντιπαλους τον Παυλο Μελα και Ενωση Θρακης,τωρα που ειναι ολα αυτα??????????????Οταν ο κοσμος εχει παρει γραμμη οτι ο Χριστοβασιλης ενδιαφερεται μονο για την παρτυ του,οταν υπαρχουν ενα σωρο υπονοιες απο την αθλητικη δικαιοσυνη για την παρτυ του,οταν στο προπερσινο ημιτελικο κυπελλου ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ εμφανιστηκε αδιαφορος λες και επαιζε με την Θυελλα Κατσικας,οταν τραυματιστικε το παιδι στο Αγρινιο και πηγε και ευχαριστησε τον προεδρο και τον κοσμο του αγρινιου για αριστη φιλοξενια του(φοβερο!!!!!),οταν αναφερεται στον κοσμο του ΠΑΣ ειναι μονο για τα εισητηρια δειαρκειας(για αυτον ειναι σαν να μην υπαρχουμε),οταν ειχε το εισητηριο στα υψη και εκοψε τα γεροντια την μοναδικη ευχαριστηση τους που ειναι η μπαλα,οταν βγαινει κερδισμενος απο την ανοδο του ΠΑΣ στην superleague κοντα στα τρια και βαλε εκατομυρια και ζητημα να εχει ξοδεψει για μεταγραφες πεντακοσια χιλιαρικα ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ????????????????????????

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΕΙΨΗ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #817 στις: Παρ 02 Σεπ 2011 15:30 »

Το όραμά του το έχει πει πολλές φορές: Θέλει να δει τον ΠΑΣ να εδραιώνεται στη σουπερλίγκα. Άρα το θέμα μας είναι το πώς θα το κάνει.

Για τα εισιτήρια το έχω πει κι εγώ αυτό που λες. Όμως για τα οικονομικά, δεν τα ξέρω όπως και πολλοί άλλοι. Και επειδή μιλάμε για εταιρείες και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές κλπ, και όχι ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, απαντήστε πρώτα στα εξής:
1. Πόσο κοστίζουν οι παίκτες συνολικά φέτος;
2. Πόσα είναι τα άλλα κόστη (π.χ. συντήρηση γηπέδου, προστίματα που του έχουμε κοστίσει κατά καιρούς, κλπ);
3. Πόσα είναι τα συνολικά έσοδα;
με λίγα λόγια, ποιος είναι ο ισολογισμός της ΠΑΕ, υπάρχει κάπου να τον δούμε και να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας για την οικονομική πολιτική που έχει ακολουθήσει μέχρι τώρα για να δούμε αν ήταν σωστός ή όχι;

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #818 στις: Παρ 02 Σεπ 2011 15:43 »

Το όραμά του το έχει πει πολλές φορές: Θέλει να δει τον ΠΑΣ να εδραιώνεται στη σουπερλίγκα. Άρα το θέμα μας είναι το πώς θα το κάνει.

Για τα εισιτήρια το έχω πει κι εγώ αυτό που λες. Όμως για τα οικονομικά, δεν τα ξέρω όπως και πολλοί άλλοι. Και επειδή μιλάμε για εταιρείες και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές κλπ, και όχι ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, απαντήστε πρώτα στα εξής:
2. Πόσα είναι τα άλλα κόστη (π.χ. συντήρηση γηπέδου, προστίματα που του έχουμε κοστίσει κατά καιρούς, κλπ);
με λίγα λόγια, ποιος είναι ο ισολογισμός της ΠΑΕ, υπάρχει κάπου να τον δούμε και να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας για την οικονομική πολιτική που έχει ακολουθήσει μέχρι τώρα για να δούμε αν ήταν σωστός ή όχι;

Ας πούμε ότι ...

1. 2.5 εκ.
2.  Γ.Γ.Α.
3. Αρκετά για να Προεδρεύεις.

Προφανώς έχει επαρκώς πολιτική, αλλά ανεπαρκώς οικονομική.

Από αγγεληοφόρος ΠΑΣ.

ΥΓ: Το ρόστερ (σφράγισε) και το ΔΣ (ξεσφράγισε) αντικατοπτρίζουν και το όραμα. Θα το παλέψουμε ουτοπικά ως Πασολέδες Μια Ζωή.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #819 στις: Παρ 02 Σεπ 2011 16:07 »
Παράθεση
Μήπως να γινόμασταν υποκατάστημα;

Την προηγούμενη χρονιά στη sl, δεθήκαμε στο άρμα του βάζελου, μας την έπεφταν οι βάζελοι, μας έσφαζαν οι βάζελοι και εμείς σφυρίζαμε αδιάφορα για τα αγνά παιδιά και τους διαιτητές. Στο τέλος πέσαμε...
Φέτος διαφαίνεται οτι δενόμαστε στο άρμα του γαύρου. Είδωμεν...
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #820 στις: Παρ 02 Σεπ 2011 16:23 »
Πρόεδρε Πάμε Ζαγόρι (Σκαμνέλι - Ελατοχώρι 3 -1)

Παράθεση
New Pas. Pas στις Παρ 16 Απρ 2010 14:37
ΠΡΟΣΟΧΗ:   Η λανθασμένη επιλογή συνεργατών μας, η ασύμμετρη εκτίμηση της πορείας μας και η άγνοια της ποιότητας των πράξεών μας, δεν μας καθιστά αθώους!

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #821 στις: Παρ 02 Σεπ 2011 18:15 »
Ετσι... για χαλαρωμα, κατι για το οραμα και κατι για τις αϋπνιες.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #822 στις: Παρ 02 Σεπ 2011 20:42 »
αφιερωμενο στον Χριστοβασιλη 8)

http://youtu.be/G-CKywL2uuw

Μολοσσός

• Επισκέπτης
« Απάντηση #823 στις: Σαβ 03 Σεπ 2011 06:09 »

αυτή την απορία την έχω κι εγώ...μάλιστα πριν λίγους μήνες είχα ανοίξει ένα θέμα ρωτώντας για τα οικονομικά της ομάδος...http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=1479.msg29006#msg29006

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #824 στις: Σαβ 03 Σεπ 2011 19:32 »
Οι ισολογισμοί Α.Ε. νομίζω βάσει νόμου πρέπει να δημοσιεύονται. Το θέμα είναι η ΠΑΕ πού δημοσίευσε τον περσινό ισολογισμό της, οεο;