Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368739 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pantser

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #975 στις: Τετ 09 Νοέ 2011 22:08 »
Επειδη εδω στα γιαννενα μας αρεσει το μιρι μιρι αυτα ειναι αποτελεσματα της μαλακιας μας.
Και για να καταλαβετε διαφορές,αυτα τα φαινομενα στην Κρητη δεν υπαρχουν γι αυτο ο ΦΟΦΗ παροτι που χρωσταει παντου δεν πεθαινει γιατι τον στηριζει ο κοσμος του και η πολη του.
Αν ο Κρανας ηταν στο Ηρακλειο αυτα δεν θα τα κανε αυτα με τιποτα.
Και επειδη μερικοι εδω εχετε καταντησει γραφικοι και αδικοι βριζοντας τον ΧΒ,οταν θα φυγει και η ομαδα θα βολοδερνει ξανα τοτε να δουμε ποιον θα βριζετε..
Τωρα περι Ριζουπολης μην ψαχνεται μια λεξη για να χετε να λετε!!! Ο ΧΒ ξερει καλυτερα αν πρεπει να παει εκει ή οχι.
Σταματηστε να τα ισοπεδωνετε ολα γιατι η ΠΑΕ εδωσε χρημα για να αναστηλωσει το επειπιο ζωσιμαδες και η συμφωνια ηταν να τα βρουν.Τωρα αν ο δημοσιος υπαλληλος Κρανας κανει οτι γουσταρει,το κανει επειδη ζει στην Ελλαδα της ακυβερνησιας!!

ΥΓ Κρανα,ερχεται η εφεδρια,μην το παιζεις και πολυ μαγκας!!
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #976 στις: Τετ 09 Νοέ 2011 23:07 »
Παράθεση
πρωτα στους ντοπιους που ρουφαν το αιμα του ΠΑΣ και μετα η παε.
ολοι την παε βριζετε(καλα κανετε) αλλα τους κραναδες κανεις....

αν η παε ενεπνεε δηναμισμο και οργανωση απο μονη της τοτε κανενας κρανας και λοιποι δημοσιοι υπαλληλοι ,δημοσιογραφοι κτλ δε θα βγαζανε αχνα.το μονο που θα βγαζανε θα ηταν τον σκασμο.η παε δινει μονη της δικαιωματα, με την ανοργανωσια της και την εσωστρεφεια της ,σε καθε εναν τυχαρπαστο να την χτυπαει.

Παράθεση
Τωρα περι Ριζουπολης μην ψαχνεται μια λεξη για να χετε να λετε!!! Ο ΧΒ ξερει καλυτερα αν πρεπει να παει εκει ή οχι.

ακους τι λες και βλεπεις τι γραφεις?θα σου πει ο χβ αν πρεπει να παει η ομαδα στη ριζουπολη και στη καθε ριζουπολη?πας καλα?ο χβ ξερει καλυτερα τα @@ του στα περι ομαδας γενικοτερα.αλλα και ειδικοτερα σε καποια αλλα πραγματα ξερει δε ξερει, στα @@ μας γιατι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ.

Παράθεση
Σταματηστε να τα ισοπεδωνετε ολα γιατι η ΠΑΕ εδωσε χρημα για να αναστηλωσει το επειπιο ζωσιμαδες και η συμφωνια ηταν να τα βρουν.

καλα μην παιρνεις και πολυ φορα στο συγκεκριμενο θεμα γιατι εχεις πληρωσει κι εσυ κι εγω και ολοι μας ενα σκασμο λεφτα εκει μεσα.αλλα θα μου πεις εδω δωσαμε για το ρεμετζιο!!!! :P
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #977 στις: Τετ 09 Νοέ 2011 23:17 »
Επειδη εδω στα γιαννενα μας αρεσει το μιρι μιρι αυτα ειναι αποτελεσματα της μαλακιας μας.
Και για να καταλαβετε διαφορές,αυτα τα φαινομενα στην Κρητη δεν υπαρχουν γι αυτο ο ΦΟΦΗ παροτι που χρωσταει παντου δεν πεθαινει γιατι τον στηριζει ο κοσμος του και η πολη του.
Αν ο Κρανας ηταν στο Ηρακλειο αυτα δεν θα τα κανε αυτα με τιποτα.
Και επειδη μερικοι εδω εχετε καταντησει γραφικοι και αδικοι βριζοντας τον ΧΒ,οταν θα φυγει και η ομαδα θα βολοδερνει ξανα τοτε να δουμε ποιον θα βριζετε..
Σταματηστε να τα ισοπεδωνετε ολα γιατι η ΠΑΕ εδωσε χρημα για να αναστηλωσει το επειπιο ζωσιμαδες και η συμφωνια ηταν να τα βρουν.Τωρα αν ο δημοσιος υπαλληλος Κρανας κανει οτι γουσταρει,το κανει επειδη ζει στην Ελλαδα της ακυβερνησιας!!

ΥΓ Κρανα,ερχεται η εφεδρια,μην το παιζεις και πολυ μαγκας!!

Λοιπον επειδη μου αρεσουν οι παραλληρισμοι......Αμα εβγαινε ο κοντος επι προεδριας του και ελεγε περι Ριζουπολης θα ειχαμε σηκωσει τον κοσμο στο ποδι και ολοι θα ξεραμε τι αντιδρασεις θα ειχαμε,αλλα βλεπεις τωρα ειμαστε superleague και δεν πρεπει να θιγουμε προσωπα και καταστασεις,γιατι ειναι ο σωτηρας μας και ολα αυτα που αναφερε περι Ριζουπολης(ασχετα που δεν τα εννοει)το εκανε γιατι ενδιαφερετε για τον απλο φιλαθλο κοσμο του ΠΑΣ οπως το εχει δειξει εδω και δυο χρονια,ειτε με τα εισητηρια,ειτε μιλωντας συνεχεια με κολακευτικα λογια για τους ΠΑΣολεδες,ειτε βαζοντας διχτυα για να μας βελτιωσει την οραση....

ΕΓΙΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Θα ξαναπεσουμε κατηγορια αμα φυγει..ε και????Πρωτη φορα θα ηταν....αλλα να ξερεις πως ο κοσμος θα ξαναγυρισει και θα στηριξει την ομαδα οπως το εχει δειξει και στο παρελθον....πλεον το ζητουμενο φιλε μου σημερα στον ΠΑΣ δεν ειναι το κατα ποσα λαθη εχει κανει ο demall ουτε το οτι κρατησαμε τον Tζανη και τον καθε Τζανη..το προβλημα ειναι οτι Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΗΜΟ ΤΟΠΙΟ ΤΩΝ ΖΩΣΙΜΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ....στα παπαρια μου και ο καθε τυχαρπαστος Κρανας και καθε Κρανας να πουμε.....Ο ΠΑΣ αυτην την στιγμη αργοπεθαινει και εμεις ανεχομαστε την καθε μαλακια που κανει ο Χριστοβασιληςς.ΕΛΕΟΣ.......

ΕΝΑΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #978 στις: Τετ 09 Νοέ 2011 23:50 »
ξεχασα να δηλωσω κι εγω ΓΡΑΦΙΚΟΣ

και οχι μονο ΓΡΑΦΙΚΟΣ αλλα ΠΕΡΥΦΑΝΟΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ

Αποσυνδεδεμένος pantser

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #979 στις: Πεμ 10 Νοέ 2011 00:03 »
γραφικε το ποδοσφαιρο ειναι επειχηρηση και αν καταλαβεις τι παει να πει μαγαζι τοτε θα καταλαβεις κι αλλα!!
Αν δεν ηθελες να μην σου βαλει δυχτακι ας μην πετουσες αντικειμενα στο εποπτη γραμμων καθε κυριακη,ετσι λοιπον και ο αλλος θελει να γλυτωσει κανα προστιμο και εμενα με αναγκαζεις να βλεπω μεσα απο δυχτακι,και μην πεις δεν γινοταν;
Εσενα γενικα σε πειραξε ο χοντρος επειδη δεν κανει αυτα που γουσταρεις εσυ!Ενω στην αρχη ηταν καλος!!!!
Ξερουμε καλα τι λαθη κανει ο ΧΒ δεν φοραμε παροπιδες αλλα δεν γινετε ολη την ωρα πισω απο ενα πληκτρολογιο να βριζουμε και να τα ισοπεδωνουμε.Εσεις δλδ πως θα θελατε να ειναι τα πραγματα; Οπως και να ταν παλι θα βρισκατε να γκρινιαξετε!!!
  ΥΓ το ρεμετζιο σε πειραξε εσενα!!

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #980 στις: Πεμ 10 Νοέ 2011 00:18 »
γραφικε το ποδοσφαιρο ειναι επειχηρηση και αν καταλαβεις τι παει να πει μαγαζι τοτε θα καταλαβεις κι αλλα!!
Αν δεν ηθελες να μην σου βαλει δυχτακι ας μην πετουσες αντικειμενα στο εποπτη γραμμων καθε κυριακη,ετσι λοιπον και ο αλλος θελει να γλυτωσει κανα προστιμο και εμενα με αναγκαζεις να βλεπω μεσα απο δυχτακι,και μην πεις δεν γινοταν;
Εσενα γενικα σε πειραξε ο χοντρος επειδη δεν κανει αυτα που γουσταρεις εσυ!Ενω στην αρχη ηταν καλος!!!!
Ξερουμε καλα τι λαθη κανει ο ΧΒ δεν φοραμε παροπιδες αλλα δεν γινετε ολη την ωρα πισω απο ενα πληκτρολογιο να βριζουμε και να τα ισοπεδωνουμε.Εσεις δλδ πως θα θελατε να ειναι τα πραγματα; Οπως και να ταν παλι θα βρισκατε να γκρινιαξετε!!!
  ΥΓ το ρεμετζιο σε πειραξε εσενα!!

Εσυ έχεις δει ομάδα να αλλάζει έδρα 450χλμ μακριά επειδή ο πρόεδρος δεν μπορεί να τα βρεί με την διοίκηση σταδίου?κ εμείς που τον τιμήσαμε με το διαρκείας μας?το ξαναείπα αν θέλει ας πάει το μαγαζάκι του(REMEZOO) στην Αθήνα!!!
Τελευταία ο πρόεδρος δίνει τροφή για γκρίνια κ δεν είναι πάντα αδικαιολόγητη!
Δες λίγο που η μία κωλοτούμπα του έρχετε μετα την άλλη.
Είναι πρόεδρος ομάδας αν θέλει ή τους αρέσει να παίζει ας πάει σε κάποιον παιδότοπο να πάιξει όσο τραβάει η ψυχή του!!!!
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος pantser

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #981 στις: Πεμ 10 Νοέ 2011 00:30 »
Μεγαλε εδω υπαρχει εγγραφο επισημο με υπογραφες που λεει οτι τα χρηματα απ τα εργα τα πληρωνει η ΠΑΕ και θα τα βρουν στα νοικια! Αν ξερεις καλα σημερα μιλαμε εγγραφως και οχι μπακαλικα και με χειραψιες!
Τωρα αν το κολοκρατος που λεγεται εφορια σταδιου κανει οτι του κατεβει στο κεφαλι τι θες δλδ να κανουμε; Να κατεβασουμε μπραβους για να επιβληθουμε στην εφορια σταδιου;
Οσο για την Ριζουπολη ειπαμε,μην πιανετε μια κουβεντα για να χετε να λετε!! Μην αγχωνεσαι δεν παμε εκει! εδω ειναι το μαγαζι του και εδω και οι πελατες του! Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις ή μαλλον δεν θελεις να καταλαβεις για να χεις να γκρινιαζεις

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #982 στις: Πεμ 10 Νοέ 2011 00:40 »
Για να εχεις μια επιτυχημενη επειχηρηση(λεμε τωρα που δεν την δεχομαι σαν ορο) πρεπει και το καταναλωτικο κοινο να ειναι ευχαριστημενο απο τα προιοντα που διαθετει και βεβαιως οικονομικα προσβασιμες.αυτα περι managment..τεσπα

Μου αρεσει ομως που επικεντρωθηκες στο διχτακι που το αναφερα τυχαια..anyway!!!

Πρωτα απο ολα δεν βριζω τον Χριστοβασιλη....Διατυπωνω την αποψη μου οτι αυτος ο ανθρωπος δεν ειναι ηπιος και πραος οπως τον εχουμε χαρακτηρισει αλλα κουτοπονηρος και επικυνδινος για τον ΠΑΣ σε μεγιστα βαθμο......Σας διαβαζω εδω μεσα και αναφερεσται οτι δεν εχει καλους συνεργατες και οτι αυτοι ειναι υπαιτιοι και οτι πρεπει να τους κανει περα,οτι δεχεται πολεμο ειτε απο Γιαννιωτες,ειτε απο τα κεντρα αποφασεων στην Αθηνα,ειτε και απο φυλλαδες..δηλαδα στακα οπως λεν και στα χωρια μας!!Μυαλο δεν εχει ο Χριστοβασιλης,δεν εχει αντιληφθει οτι οι συνεργατες του λεμε τωρα οτι τον κοροιδευουν μεσα στα μουτρα του εδω και δυο χρονια,δεν εχει ακουσει τιποτα-δεν εχει διαβασει τιποτα-δεν του εχει πει κανεις τιποτα?????????

Sorry ρε φιλε αλλα καλυτερα γραφικος παρα αφελης

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #983 στις: Πεμ 10 Νοέ 2011 00:47 »
Διάβασε τι έχω γράψει για τον Χριστοβασίλη κ θα καταλάβεις αν έχω όρεξη για γκρίνια.Όταν όμως κάνει κωλοτούμπες σενεχώς δεν μπορώ να τον υποστηρίζω.
Έιπα ότι ακόμα κ να μην πάει ποτέ η έδρα στην ριζούπολη είναι επικοινωνιακό του λάθος κ μόνο να το αναφέρει.Αν έχεις τα έγγραφα κ το δίκιο βγάλτα στην φόρα κ κάνε ρόμπα το Κρανά.Γενικότερα συσπείρωσε τον κόσμο κ όχι να απομακρύνεις κ τους λίγους.

Αποσυνδεδεμένος pantser

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #984 στις: Πεμ 10 Νοέ 2011 00:54 »
Γι αυτο σου ειπα οτι δεν φοραμε παροπιδες  αλλα  δεν μπορω να βλεπω συνεχως 4 χρονια να γκρινιαζετε για το Ρεμετζο επειδη ειναι αχρηστη η εφορια!!
Εγω ΠΙΣΤΕΥΩ εχω καταλαβει γιατι γκρινιαζεται..επειδη εχετε χωριστει σε ΒV και ΑΡ και απο κει ξεκινανε ολα!
Αρα να κατακρινεις τα λαθη και να εκτιμας τα σωστα επειδη ετσι πρεπει και οχι μονο βλεπω λαθη επειδη δεν μας κανει τα χατηρια σε μας και τα κανει στους αλλους!
Οσο για το δυχτακι εσυ το ανεφερες αλλα παρε χαμπαρι οτι μονοι μας το βαλαμε αυτο
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 10 Νοέ 2011 01:00 από pantser »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #985 στις: Πεμ 10 Νοέ 2011 01:37 »
ΒV και ΑΡ

Το ταρτάν να ναι καλά, που το  αλλάζουμε συχνά.

ΥΓ: 170 000 ευρά κοστίζει ο Αγιαξ της Ηπείρου
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 10 Νοέ 2011 02:40 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #986 στις: Πεμ 10 Νοέ 2011 02:57 »
Ας μας εξηγήσει τι γίνεται με τα στημένα και τον βαγγέλη των ιωαννίνων που έχουν ξανακάνει δουλειές...Ας μας εξηγήσει γιατί έφυγε ο χήτος που έβαζε ένα κάρο λεφτά...Ας διώξει τους πορδοτσόγλανους...Ας διαχειριστεί επιτέλους μόνος του τα εισιτήρια και να μην πάνε σε λογαριασμούς (ένα ακόμα από το καλοκαίρι που δεν μας το εξήγησε)...Όταν ανέλαβε την ευθύνη για τα λάθη να μας πει τα λάθη...Τι έμαθε και τι άλλαξε σε σχέση με τότε...Ας μας εξηγήσει για τις γάτες...Ας μας εξηγήσει πως άνοιξε το έρμο το μαγαζί και δεν έκανε μεταγραφές τότε...Ας κάτσει να τα βρει με τον κάθε κρανά...Ας κόψει τις μετακομίσεις κάθε τρεις και λίγο...πότε κέρκυρα...πότε ριζούπολη...Ας μας πει για τις μεταγραφές φέτος ενώ έχει ανέβει από γενάρη...Επίσης πως γίνεται μονίμως σε μας να μην πιάνει παίχτης ενώ στους άλλους κάτι γίνεται...

Αλήθεια αν τα έκανε αυτά ποια θα ήταν η αντιμετώπιση του κόσμου σε σχέση με τώρα;;;;
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 10 Νοέ 2011 03:20 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #987 στις: Πεμ 10 Νοέ 2011 06:32 »
φωναξα για τον dj evans.......τι χατιρι ηθελα εκει δηλαδη που δε μου εκανε και εκανε στους αλλους?
φωναξα για τις μεταγραφες.....τι χατιρι ηθελα εκει που δε μου εκανε και εκανε στους αλλους?
φωναξα για τιε μετακομισεις.....τι χατιρι ηθελα εκει που δε μου εκανε και εκανε στους αλλους?
φωναξα για τα τσιμπουκια στον πατερα......τι χατιρι ηθελα εκει που δε μου εκανε και εκανε στους αλλους?
φωναξα για τις ευχαριστιες στο αγρινιο.........τι χατιρι ηθελα εκει που δε μου εκανε και εκανε στους αλλους?
φωναξα για τα ακριβα εισητηρια...............τι χατιρι ηθελα εκει που δε μου εκανε και εκανε στους αλλους?
φωναξα για την εμπλοκη στα στημενα.......τι χατιρι ηθελα εκει που δε μου εκανε και εκανε στους αλλους?
φωναξα που εδιωξε τον κοσμο απο το γηπεδο.....τι χατιρι ηθελα εκει που δε μου εκανε και εκανε στους αλλους?
φωναξα για το ξεπουλημα της εδρας μας για μερικα ΨΩΡΟΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.......τι χατιρι ηθελα εκει που δε μου εκανε και εκανε στους αλλους?

......

φωναξα και θα φωναζω γιατι ετσι ειναι μεγαλε.και ατακες τυπου ''ειναι μαγαζι'' κρατα τες κατα μερους.αν νοιωθεις τον ΠΑΣ μαγαζι δεν εχει κανενα νοημα να δινω την οποιαδηποτε βαρυτητα στα γραφομενα σου.κατσε και απολαυσε τα σκατα τοτε .....τα κερναει ο χβ. (ακομη και τα μαγαζια ομως διαθετουν ενα βιβλο παραπονων που ο μαγαζατορας δινει λιγο προσοχη)

Παράθεση
Μεγαλε εδω υπαρχει εγγραφο επισημο με υπογραφες που λεει οτι τα χρηματα απ τα εργα τα πληρωνει η ΠΑΕ και θα τα βρουν στα νοικια! Αν ξερεις καλα σημερα μιλαμε εγγραφως και οχι μπακαλικα και με χειραψιες!
Τωρα αν το κολοκρατος που λεγεται εφορια σταδιου κανει οτι του κατεβει στο κεφαλι τι θες δλδ να κανουμε; Να κατεβασουμε μπραβους για να επιβληθουμε στην εφορια σταδιου;

αφου υπεγραφη τετοιο εγγραφο ρε μεγαλε και το ξερεις κιολας εσυ οτι υπεγραφη γιατι δεν στηριζεται πανω σε αυτο ο χβ να κανει κατι?μηπως επειδη αντι για εγγραφο εχει στα χερια του τα @@ του evans και τα κραταει καλα καλα?βεβαια απο την αλλη ,το σκεπτικο σου που παρουσιαζεις σαν λυση,και η απογνωση οτι ολα τελειωσαν στο συγκεκριμενο θεμα και μενει μονο να κατεβασουμε μπραβους (!) αποδικνηει ακομη μια φορα ποσο βαρυτητα εχει ο λογος σου.

προτιμησε ο ανθρωπος να κραταει στα Γιαννενα το καθε λαμογιο και να φερει κι αλλα το καλοκαιρι παρα να κρατησει τον Χητο.αυτο και μονο να δεις, θα καταλαβεις ποσο νοιαζεται για την ομαδα.ειμασταν απο τις λιγες ομαδες με χορηγο στην εμφανιση...και τωρα γιναμε οπαπιτζιδες.

κατσε λοιπον μεγαλε κι εσυ και χειροκροτα τον γιατι μαλλον τετοιος σου αξιζει.
εγω δε θα παρω
κι οσο ειναι ακομη στην ομαδα και δε παιρνει πουλο θα φωναζω
ΤΟΥ αρεσει ,δε ΣΟΥ αρεσει θα φωναζω.............ΣΟΥ αρεσει ,δε ΤΟΥ αρεσει παλι θα φωναζω.
το στομα δε μου το κλεινει κανεις

υγ.ακου εκει να τολμησει να πει οτι θα παρει την ομαδα και θα φυγει...........!ελα παρε τα @@ μας και πουλο!

υγ1.
Παράθεση
http://www.youtube.com/watch?v=m5Gi48DaAMY

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #988 στις: Πεμ 10 Νοέ 2011 13:25 »
Παράθεση
πρωτα στους ντοπιους που ρουφαν το αιμα του ΠΑΣ και μετα η παε.
ολοι την παε βριζετε(καλα κανετε) αλλα τους κραναδες κανεις....

φιλε Pas1966
αν ειναι να ασχοληθουμε πρωτα με τους ντοπιους που θελουν το κακο του ΠΑΣ
καλο θα ηταν να ασχοληθουμε ακομη πιο νωρις και με ατομα(εκτος διοικησης)
που ασχολουνται με τον ΠΑΣ και τον εχουν καταντησει τα τελευταια 10 χρονια ερμαιο στις διαθεσεις του καθενως.
γιατι ο κρανας ουδεποτε ηταν ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΠΑΣΟΚ ηταν μια ζωη...
Ας ασχοληθουμε πρωτα με τα του οικου μας και ας αφησουμε τους απεξω.

πολυ φυρα εκει στην ΠΑΕ....

κριμα κυριε μοσχογλου γιατι οταν ηρθατε δειξατε κατι διαφορετικο...

υγ. αν και δεν τα ξερω προσωπικα τα παιδια ειμαι περηφανος που υπαρχουν στις κερκιδες μας ατομα σαν τον ayuto1966 τον ΑΠΕΙΡΟ το ΘΟΔΩΡΗ το fon7 και αλλα παιδια μη παρεξηγηθω δεν ειναι μονο αυτοι.
γιατι μερικες φορες φτανεις στο σημειο να βλεπεις κατι μπλε και να χρειαζεσαι και αλλους 2-3 να στο επιβεβαιωσουν οτι πραγματι ειναι μπλε μιας και πολλοι το θεωρουν κοκκινο κιτρινο ασπρο....
υγ2. εγω ΓΡΑΦΙΚΟΣ ημουν ετσι κι αλλιως απο παλια... να ανανεωθει η συνδρομη μου παρακαλω!

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 10 Νοέ 2011 13:33 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #989 στις: Πεμ 10 Νοέ 2011 14:01 »
Δε μου λέτε ρε παιδιά;;; Επειδή κάποιος έγραψε προχθές οτι υπάρχει ηρεμία στο φόρουμ γιατί δεν έχουμε με κάτι να γκρινιάξουμε βαλθήκατε να τον διαψεύσετε;;; Είπε μια μαλακία ο ΧΒ για ενδεχόμενη μεταφορά έδρας του ΠΑΣ κι εσείς ανοίξατε ολόκληρη κουβέντα και αντιπαράθεση λες και ο επόμενος εντός έδρας αγώνας ανακοινώθηκε οτι θα γίνει στην Ριζούπολη!!!!!!! Ορε, εδώ η χώρα χάνεται κι ο λαός καταρρέει κι εσείς δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε και δημιουργήσατε θέμα απο μόνοι σας για να έχετε να συζητάτε. Τα έχετε λύσει δηλαδή όλα τα υπόλοιπα προβλήματα;;;;

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #990 στις: Παρ 11 Νοέ 2011 11:54 »
Θέματα που έχουν δημιουργηθεί σε 3 μήνες:
Την μια θέμα με τα στημένα(Βαγγέλης)-μετά θέμα με προπονητή(κ ακόμα δεν έχει κλείσει αυτό το θέμα)-θέμα μεταφοράς γηπέδου-τώρα θέμα με την εγγυητική κ θέμα παραίτησης Τσάγκα λόγο όπως λέει μηνύματων υβριστικού χαρακτήρα από Μόσχογλου.
Έχετε καταλάβει εκεί στην διοίκηση ποιος είναι ο ρόλος σας κ πότε πρέπει να μιλάτε κ πότε να μην μιλάτε?Πρόεδρε έχεις μαζέψει τον άτομα που τα ενδιαφέρει μόνο η προσωπική τους προβολή κ δημιουργούν θέματα συνεχώς κ καθημερινά.
Πόσο ακόμα θα μικρύνετε τον ΠΑΣ με τα καμωματά σας?
Ποιοι είναι όλοι αυτοί που έχουν μαζευτεί γύρω απο τον πρόεδρο κ με ποιο δικαίωμα ρίχνουν συνεχώς το επίπεδο της ομάδας μας που τόσα χρόνια στηρίζουμε με όλο μας το είναι.
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ Κ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ?
Πρόεδρε κάνε επιτέλους ένα ξεκαθάρισμα κ διώξε όσους δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #991 στις: Παρ 11 Νοέ 2011 19:38 »
Παράθεση
Ο Πανιώνιος είναι η τελευταία ΠΑΕ που χτύπησε την καμπάνα στο χωριό των οπαδών της, μήπως και γλιτώσει τη διάλυση. Δυστυχώς όμως δεν θα είναι η τελευταία, και ενώ έχουν προηγηθεί πολλές. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζει σε καθεστώς στάσης πληρωμών, η ΠΑΕ ΟΦΗ δυσκολεύεται να βρει τα προς το ζην, μεγάλες δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, Ξάνθη, Γιάννινα, που αφήνουν για καιρό τους ποδοσφαιριστές και τους εργαζόμενους απλήρωτους.

Αν εξαιρέσει κανείς Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, ίσως και την Κέρκυρα, όλοι οι υπόλοιποι αντιμετωπίζουν μεγάλα ή μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα. Δίχως σοβαρή προοπτική επίλυσής τους, διότι οι περισσότεροι έφτιαξαν (αν έφτιαξαν) μπίζνες πλαν με παραδοχές υψηλότερων εσόδων από αυτά που τελικώς θα έχουν.

Τις προάλλες άκουγα στον αέρα του NOVAΣπορFM τον Γιώργο Σπανό και τον Φώτη Κωστούλα, δύο κανονικούς επιχειρηματίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, να προβλέπουν ότι πολύ σύντομα θα ακουστούν τα πρώτα κανόνια εταιρειών της μπάλας. Κι εδώ, στο ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει κανένας μηχανισμός στήριξης, ούτε εγχώριος ούτε διεθνής. Δεν έχει ΔΝΤ το ποδόσφαιρο, ούτε Τρόικα. Μια UEFA έχει, η οποία τρομάζει στην ιδέα της πλήρους εφαρμογής του συστήματος της αδειοδότησής της σε συνδυασμό με το financial fairplay της και φυσικά δεν σκοπεύει να χρηματοδοτήσει ή να δανείσει καμιά ελληνική ΠΑΕ.

Όπως όλες, η αγορά του ποδοσφαίρου έχει στεγνώσει από ρευστό και είναι έτοιμη να σκάσει. Και επειδή είναι τόσο πρόχειρα και κακά φτιαγμένη όσο και οι υπόλοιπες ελληνικές αγορές, δεν πρόκειται να αλλάξει και να δουλέψει για να δημιουργήσει στον εαυτό της την προοπτική ανάκαμψης μέσα από την εξαγωγή ποδοσφαιριστών και την αύξηση των εμπορικών εσόδων. Το γεγονός ότι η Ενωση των επιχειρηματιών του ποδοσφαίρου, δηλαδή η κυρία Superleague δεν έχει κάνει, στα χρόνια της ζωής της, ούτε μια μελέτη της προκοπής για να τη χρησιμοποιήσει ως εργαλείο ή οδηγό επιβίωσης στην εποχή της κρίσης, μιλά από μόνο του. Ποδόσφαιρο στα τυφλά, και όπου βγάλει. Ποδόσφαιρο που δεν πάει πουθενά.
sport-fm.gr
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος pantser

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #992 στις: Παρ 11 Νοέ 2011 20:01 »
Παράθεση
αφου υπεγραφη τετοιο εγγραφο ρε μεγαλε και το ξερεις κιολας εσυ οτι υπεγραφη γιατι δεν στηριζεται πανω σε αυτο ο χβ να κανει κατι?μηπως επειδη αντι για εγγραφο εχει στα χερια του τα @@ του evans και τα κραταει καλα καλα?βεβαια απο την αλλη ,το σκεπτικο σου που παρουσιαζεις σαν λυση,και η απογνωση οτι ολα τελειωσαν στο συγκεκριμενο θεμα και μενει μονο να κατεβασουμε μπραβους (!) αποδικνηει ακομη μια φορα ποσο βαρυτητα εχει ο λογος σου.

1ον Διαβασε καλυτερα τι γραφω και μετα κρινε!!!
2ον το εγγραφο δεν το χω εγω στα χερια μου μην γραφεις υπερβολες για να κανεις εντυπωση.Το εγγραφο παρουσιαστηκε σε αθλητικη ραδιοφωνικη εκπομπη, εκτος κι αν λενε ψεμματα να πας να το καταγγειλεις στο ΕΣΡ!
3ον Συνεχισε να γκρινιαζεις!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 11 Νοέ 2011 20:05 από pantser »

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #993 στις: Παρ 11 Νοέ 2011 21:01 »
Παράθεση
3ον Συνεχισε να γκρινιαζεις!!!

οχι θα κατσω να με γαμησουν!  ;)

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #994 στις: Σαβ 12 Νοέ 2011 03:46 »
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 12 Νοέ 2011 04:00 από dreven »
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #995 στις: Σαβ 12 Νοέ 2011 13:21 »
ΠΡΟΤΑΣΗ:

Να φύγει ο ΧΒ και να αναλάβει τον ΠΑΣ ο Κρανάς!!!! Ούτε Ριζούπολη, ούτε πρόβλημα με τα γήπεδα, ούτε απλήρωτοι παίκτες, ούτε να εκπίπτουν οι εγγυητικές και ο κόσμος με Κρανά στην ΠΑΕ (ιδιοκτήτη και πρόεδρο) θα ξαναγεμίσει το γήπεδο!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #996 στις: Σαβ 12 Νοέ 2011 14:03 »
οταν θα καταλαβετε οτι δεν στηριζουμε ,οσοι ''γκρινιαζουμε'' ,τον κρανα και τον καθε διορισμενο υπαλληλο να ενεργει λες και ειναι μαγαζακι που βρηκε απο τον πατερα του το ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ,τοτε ισως αποκτησει καποιο νοημα η αντιπαραθεση μας.

δεν στηριζω κανεναν κρανα....απλα ο χβ δεν μπορει να βρισκει τετοιους τροπους για να πετυχει το δικιο του.

και ρωτω........αντε και πηρε τον ΠΑΣ και πηγε στη ριζουπολη (χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα)

τι κακο θα κανει στον κρανα?????θα καταφερει κατι ή απλα θα του κανει αερα τα δημοσιοηπαλληλικα του @@?

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #997 στις: Σαβ 12 Νοέ 2011 15:09 »
Θέματα που έχουν δημιουργηθεί σε 3 μήνες:
Την μια θέμα με τα στημένα(Βαγγέλης)-μετά θέμα με προπονητή(κ ακόμα δεν έχει κλείσει αυτό το θέμα)-θέμα μεταφοράς γηπέδου-τώρα θέμα με την εγγυητική κ θέμα παραίτησης Τσάγκα λόγο όπως λέει μηνύματων υβριστικού χαρακτήρα από Μόσχογλου.

Μόνο άτυχο θα μπορούσα να χαρακτηρίσω το Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Μόσχογλου Π., γιατί καθώς φαίνεται  στις ομάδες που ενίοτε καλείται να υπηρετήσει, συμβαίνει για κακή του τύχη να εγείρονται προβλήματα «έδρας – γηπέδων».

Σε ομιλία του με την ανάληψη των καθηκόντων του στην ΠΑΕ ΟΛ. ΒΟΛΟΣ,  αφού πρώτα κάλεσε τους φιλάθλους  με το κεντρικό σύνθημα «Ζήσε τη μαγεία της Σούπερ Λιγκ», μετά και αφού προφανώς διαπίστωσε να υποβόσκει κάποιο γηπεδικό πρόβλημα έθεσε εμμέσως πλην σαφώς ζήτημα πιθανής αλλαγής της έδρας, προσβλέποντας το Πανθεσσαλικό Στάδιο, ως  γερή μπάζα.

Ο κ. Μόσχογλου Π., δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Αλλά από την άλλη, κάπου πρέπει να παίξουμε. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα εισιτήρια διαρκείας, δεν έχει καμία σχέση με τον κόσμο. Όποιος αγαπάει την ομάδα, την στηρίζει και πηγαίνει να την δει οπουδήποτε, πόσο μάλλον όταν παίζει εντός έδρας.»

Το Πανθεσσαλικό στην περίπτωση της ΠΑΕ ΟΛ. ΒΟΛΟΣ ήταν μια καλή κοντινή λύση, παρόλα τα κόστη συντήρησης.
Στην περίπτωση όμως της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και στην ατυχία που συνοδεύει τον κ. Μόσχογλου σχετικά με τα «εδρογηπεδικά» προβλήματα, η Ριζούπολη δε θα μπορούσε να είναι παρά μόνο μια  αυτοεξόριστη κατοχική Κυβέρνηση του Καΐρου και ο ΠΑΣ για τα μπάζα.

Καλά … δε ΠΑΣ καλά θα μου πείτε...
Πάντος ότι και αν πείτε, εύχομαι το γρηγορότερο τα καλύτερα και τα φρονιμότερα ξεμπερδέματα σε όλους, τους  εντός, τους εκτός, τους υπό και τους επί του ΠΑΣ.

:mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 12 Νοέ 2011 15:22 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #998 στις: Σαβ 12 Νοέ 2011 16:15 »
Παράθεση
και ρωτω........αντε και πηρε τον ΠΑΣ και πηγε στη ριζουπολη (χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα)

τι κακο θα κανει στον κρανα ?##$% θα καταφερει κατι ή απλα θα του κανει αερα τα δημοσιοηπαλληλικα του @@?

Πολύ απλά η Επιτροπή σταδίου δεν θα έχει έσοδα και το γήπεδο δεν θα έχει ουτε νερό!

Πάντως απορώ? Γιατί όλοι αυτοί οι γιαννιώτες που αγαπάνε τον ΠΑΣ Θυμούντε να τον χτυπάνε όταν είναι στην Α? Που ήταν οι κύριοι όταν η ομάδα βολόδερνε στην Β και την Γ? Μόλις μοιρίζοντε ψητό θυμούντε το καλό του γηπέδου και του ΠΕΑΚΙ?
ΥΓ: Θυμηθείτε πότε ο ΠΑΣ είχε προβλήματα με τους γιαννιώτες που τον αγαπάνε? και επι Κολέμπα και επι Κουγια και επι Χριστοβασίλη ΜΟΝΟ οταν ήταν στην Α! Γιατίθ άραγε! Πλέν εγώ το θεωρώ δεδομένο: Η ομάδα είναι στην Β απο τώρα λόγο του πολέμου που δέχετε καθε φορά! Και δεν μας φταίει καμια διαίτησία κανένα αθηνοκεντρικό κράτος κανένας ξένος δάκτυλος! Κάποιοι καλοί γιαννιώτες φταίνε που δεν μπορούν αν βάλουν το δάχτυλο να γλειψουν και μένουν στην απέξω! Γιατί άραγε κάθε φορά την ίδια εποχή πάντα πρόβλημα?

ΥΓ1 Εκεί στην Β μας αξίζει με τέτοιους "υποστηρικτές" που έχουμε!

ΥΓ2 Καλύτερα ριζούπολη, ελπίζω ο πρόεδρος να μας γυρίζει το υπόλοιπο από τα διαρκειας (όπως είπε) για να βρεί η ομάδα ηρεμία και μόλις γίνει το νέο γήπεδο (δηλαδη ποτέ) να γυρίσει η ομάδα στην δική της στέγη! Μόνο έτσι μπορούμε να μείνουμε Α!!!!

ΥΓ3 Α ρε και κάνει ο ΧΒ κανένα γήπεδο! Να δω οι γιαννιωτάρες από που θα τρώνε! ΟΥΣΤ!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 12 Νοέ 2011 16:23 από nkats_99 »

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #999 στις: Σαβ 12 Νοέ 2011 17:25 »
Παράθεση
ΥΓ1 Εκεί στην Β μας αξίζει με τέτοιους "υποστηρικτές" που έχουμε!

ΥΓ2 Καλύτερα ριζούπολη, ελπίζω ο πρόεδρος να μας γυρίζει το υπόλοιπο από τα διαρκειας (όπως είπε) για να βρεί η ομάδα ηρεμία και μόλις γίνει το νέο γήπεδο (δηλαδη ποτέ) να γυρίσει η ομάδα στην δική της στέγη! Μόνο έτσι μπορούμε να μείνουμε Α!!!!

ΥΓ3 Α ρε και κάνει ο ΧΒ κανένα γήπεδο! Να δω οι γιαννιωτάρες από που θα τρώνε!(?) ΟΥΣΤ!!!!!

:stop:
για το που θα τρωνε αν εννοεις οσους γυρισαμε την πλατη στην διοικηση η απαντηση ερχεται παρακατω
αν εννοεις τον κρανα νομιζω δεν πληρωνεται
θα εξαγορασει την δημοτικοτητα που θα αποκτησει η θα χασει στις επομενες εκλογες
πρωσοπικα δεν το παω
ενα κοματοσκυλο του ΠΑΣΟΚ ειναι και τιποτε αλλο

Παράθεση

τι κακο θα κανει στον κρανα ?##$% θα καταφερει κατι ή απλα θα του κανει αερα τα δημοσιοηπαλληλικα του @@?

θα του κλασει τα παπακια...

φιλε ΑΠΕΙΡΕ κατσε γιατι απο οτι φαινεται αμα κανει ο ΧΒ γηπεδο ουτε να φαμε δεν θα εχουμε
λες και εμεις εχουμε πιασει τα ποστα για επετεια εξω απο το Ζωσιμαδες.
και στο νεο γηπεδο θα μας ζητησουν μισθωμα...
ειδικα εμεις οι δυο που μολις μπαινεις στο ΠΕΑΚΙ υπαρχουν αφισες dead or alive
για τον ντρεβεν υπαρχει αφισα only dead! :P

(μαυρα ματια καναμε να σ \ε διαβασουμε  φιλε ντρεβεν
ησουν με τον κολλητο καζαμπλανκα? :P :P)

αλλοι φαινονται παντως να εχουν βγαλει κωλοπιλαλες
με τα αλλεπαλληλα λαθη της διοικησης τα τελευταια 2 χρονια...
και παει η κωλοτουμπα γονα
εχουν διοριστει δικηγοροι της και
το ασπρο γινεται ροζ σε δευτερλεπτα
εκτος αν πινετε κανα χαπακι που τα βλεπετε ολα ωραια!
δωστε το και σε εμας τοτε
δεν αναφερομαι σε σενα nkats_99

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 12 Νοέ 2011 17:47 από pagourenko1966 »