φωναξα για τον dj evans.......τι χατιρι ηθελα εκει δηλαδη που δε μου εκανε και εκανε στους αλλους?
φωναξα για τις μεταγραφες.....τι χατιρι ηθελα εκει που δε μου εκανε και εκανε στους αλλους?
φωναξα για τιε μετακομισεις.....τι χατιρι ηθελα εκει που δε μου εκανε και εκανε στους αλλους?
φωναξα για τα τσιμπουκια στον πατερα......τι χατιρι ηθελα εκει που δε μου εκανε και εκανε στους αλλους?
φωναξα για τις ευχαριστιες στο αγρινιο.........τι χατιρι ηθελα εκει που δε μου εκανε και εκανε στους αλλους?
φωναξα για τα ακριβα εισητηρια...............τι χατιρι ηθελα εκει που δε μου εκανε και εκανε στους αλλους?
φωναξα για την εμπλοκη στα στημενα.......τι χατιρι ηθελα εκει που δε μου εκανε και εκανε στους αλλους?
φωναξα που εδιωξε τον κοσμο απο το γηπεδο.....τι χατιρι ηθελα εκει που δε μου εκανε και εκανε στους αλλους?
φωναξα για το ξεπουλημα της εδρας μας για μερικα ΨΩΡΟΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.......τι χατιρι ηθελα εκει που δε μου εκανε και εκανε στους αλλους?
......
φωναξα και θα φωναζω γιατι ετσι ειναι μεγαλε.και ατακες τυπου ''ειναι μαγαζι'' κρατα τες κατα μερους.αν νοιωθεις τον ΠΑΣ μαγαζι δεν εχει κανενα νοημα να δινω την οποιαδηποτε βαρυτητα στα γραφομενα σου.κατσε και απολαυσε τα σκατα τοτε .....τα κερναει ο χβ. (ακομη και τα μαγαζια ομως διαθετουν ενα βιβλο παραπονων που ο μαγαζατορας δινει λιγο προσοχη)
Μεγαλε εδω υπαρχει εγγραφο επισημο με υπογραφες που λεει οτι τα χρηματα απ τα εργα τα πληρωνει η ΠΑΕ και θα τα βρουν στα νοικια! Αν ξερεις καλα σημερα μιλαμε εγγραφως και οχι μπακαλικα και με χειραψιες!
Τωρα αν το κολοκρατος που λεγεται εφορια σταδιου κανει οτι του κατεβει στο κεφαλι τι θες δλδ να κανουμε; Να κατεβασουμε μπραβους για να επιβληθουμε στην εφορια σταδιου;
αφου υπεγραφη τετοιο εγγραφο ρε μεγαλε και το ξερεις κιολας εσυ οτι υπεγραφη γιατι δεν στηριζεται πανω σε αυτο ο χβ να κανει κατι?μηπως επειδη αντι για εγγραφο εχει στα χερια του τα @@ του evans και τα κραταει καλα καλα?βεβαια απο την αλλη ,το σκεπτικο σου που παρουσιαζεις σαν λυση,και η απογνωση οτι ολα τελειωσαν στο συγκεκριμενο θεμα και μενει μονο να κατεβασουμε μπραβους (!) αποδικνηει ακομη μια φορα ποσο βαρυτητα εχει ο λογος σου.
προτιμησε ο ανθρωπος να κραταει στα Γιαννενα το καθε λαμογιο και να φερει κι αλλα το καλοκαιρι παρα να κρατησει τον Χητο.αυτο και μονο να δεις, θα καταλαβεις ποσο νοιαζεται για την ομαδα.ειμασταν απο τις λιγες ομαδες με χορηγο στην εμφανιση...και τωρα γιναμε οπαπιτζιδες.
κατσε λοιπον μεγαλε κι εσυ και χειροκροτα τον γιατι μαλλον τετοιος σου αξιζει.
εγω δε θα παρω
κι οσο ειναι ακομη στην ομαδα και δε παιρνει πουλο θα φωναζω
ΤΟΥ αρεσει ,δε ΣΟΥ αρεσει θα φωναζω.............ΣΟΥ αρεσει ,δε ΤΟΥ αρεσει παλι θα φωναζω.
το στομα δε μου το κλεινει κανεις
υγ.ακου εκει να τολμησει να πει οτι θα παρει την ομαδα και θα φυγει...........!ελα παρε τα @@ μας και πουλο!
υγ1.
http://www.youtube.com/watch?v=m5Gi48DaAMY