H Xριστοβασιλη δεν ειναι αυτη οπως κατεβαινουμε απο Τσιφλικοπουλο προς περιφερειακο πριν τις φυλακες αριστερα???
Παπαθωμά Μέκαλη ονομάζεται... έχω 1 καλύβι εκεί δίπλα στις ασβεσταριές.
Αυτή στις ασβεσταριές που αρχίζει από τη μπάρα της στενής, είναι ανώνυμη...
Όπως λέει ο chilly... Χριστοβασίλη, εκεί που είναι η φελιοζολούδα και τα επάνω ΜΑΤ... εκεί έμεναν παλιά οι γκόμενες 1ός νυν γεροντιού του forum
ωραια συμφωνω (...)
Αυτό έλλειπε, να μη συμφωνείς, τομάρι
Πρόσεξε… εγώ 1ς παπάρας είμαι, που γράφει στο forum από δημοσιογραφικό κόμπλεξ που δεν έγινα Καρύτσας, όπως και εσύ για λόγου σου... που γράφεις.
Ο κ. Χριστοβασίλης, αν και πιο παπάρας (μα τα καμώματά του) δε γράφει στο forum, όχι γιατί έχει 1 δικό του forum, αλλά επειδή είναι πρόεδρος και γράφουν άλλοι για πάρτι του.
Εμείς οι παπάρες και σύμφωνα με την ιντερνετική δεοντολογία που τηρούμε με θρησκευτική ευλάβια, γράφουμε για τον κ. Χριστοβασίλη, το Χοντρό, τον Ήπιο, τον Πιτογυρά, τον TASκεμπαπτζή, τον CASεροποιό, τον PASολέθριο... ό,τι πέφτει από την κούτρα μας, ενώ αυτός μας γράφει, διαφορετικά δεν θα ήταν πρόεδρος, αλλά υποχείριό μας, δηλ., του "Όχλου"... υπάρχει και Όχλος.
Και άλλες πολλές παπαριές θα μπορούσα να αραδιάσω εφ’ όσον ο κ. Χριστοβασίλης είναι δημόσιο πρόσωπο (με μπίζνα και πελατεία) και υποκάτω ΠΑΣης κριτικής… ο χοντρός, το λαμόγιο, ο φαταούλας, ο ευρωπαίος... κ.ά.,
Ωστόσο εμείς οι παπαρολόγοι εδώ μέσα, μια και ήμαστε οι καθημερινοί απλοί θαμώνες του «καφενέ» και χρόνια πιστοί ΑμΟριδες, καλά είναι να τα λέμε χύμα και σταράτα χωρίς υπονοούμενα, σλογκανιές και γρίφους και το σπουδαιότερο, δεν πρέπει να αλατίζουμε το πικροκαφεδάκι που γουστάρουμε να ρουφάμε εδώ μέσα… θεωρώ ότι ο αμοιβαίος σεβασμός είναι η ταμπέλα και η πόρτα του «καφενέ»… νομίζω.
Και σημείωσε, τώρα…
Γιατί όλα τα πυρά της παπαροκριτικής μας βαράνε ομαδόν και ακατάπαυστα το Χοντροβασίλη και όχι τους άλλους Βασιλοπιτάδες, το Χοντραλέκο, το Χοντρονίκο, το Λιγνοπαντελή, τον Κοντονίκο που κόβουν την πίτα στην Ήπειρο… αν ξέρεις εσύ...?
Πιστεύεις ότι οι Βασιλοπιτάδες που υπεραγαπούν και εμπλέκονται σήμερα άτυπα στα του ΠΑΣ θα επέτρεπαν στον Χριστοβασίλη να συρρικνώνει τον ΠΑΣ ως ιδέα και ως δύναμη και θα τον περιέβαλαν με χρήμα και λογότυπο για την ομορφιά του πρόεδρου... αν ξέρω εγώ... ?
Τέλος πάντων (μεταξύ μας αυτά 8))… ας τον βοηθήσουν τον άνθρωπο να κλείσει σωστά τα χαρτιά του, να ομαλοποιηθεί η διαδικασία διαδοχής, να προκύψει το νέο Δ.Σ. ΠΑΕ, να τα βρουν με το Χριστόπουλο αν δεν τους ενδιαφέρει ο Αναστασιάδης, να βάλουν μπροστά για προπονητικά και να κάνουμε 2η έδρα το Μπερναμπέου.
Αυτά και κομμένα τα μπλα μπλα μαζί... γιατί
ρε, Γιαννενάρες ενόψει Εκλογών.
http://oi47.tinypic.com/2mrmg.jpg