New Pas.Pas.,
(...)
Αυτά...
Εδώ ο πρόεδρος, εκεί ο πρόεδρος, που είναι ο Πρόεδρος??
Κανένας δεν ονειρεύεται β' εθνική.
(...)
Ο Π.Α.Σ. δεν προσδιορίζεται από την κατηγορία.
(...)
Το κοινωνικό συμβόλαιο με το ΧΒ έσπασε.
(...)
Μου ξαναλές τα ίδια με άλλα λόγια, πλην λόγια κεκαρμένου οίνου (θετικό αυτό)... και δε μου λες για τον επόμενο πρόεδρο έστω και αν επιγέξουμε F.F., για απόλυτη εξυγίανση, απολύμανση, αποστείρωση.
Δεν έχεις πρόταση.
Τέλος πάντων, εγώ (εμείς) ό,τι ήταν να πω το είπα στις 29 Ιανουαίου... και προφανώς, οι "αφηγήσεις" μας διέφεραν παρασάγγες.
Προς τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966
Κύριε Χριστοβασίλη
Είμαστε απολύτως σίγουροι ότι έχετε την απόλυτη επίγνωση του γεγονότος που λέει πως ο προεδρικός σας κύκλος στο ιστορικό σωματείο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα.
(...)
Ωστόσο τα ξαναλέω για πάρτι μου... ξανά.
ΓκέκεΌπως 1000είπαμε και κράξαμε και γκαρίσαμε επί 5 χρόνια ο καθένας για τους λόγους του (!) και γίναμε βούκινο με την άνευ επιχειρημάτων αντιπροεδρολογία μας που υπεκφεύγει διαρκώς και συστηματικά μιας περιγραφής του πορτρέτου πόσο μάλλον μιας συγκεκριμένης πρότασης του διάδοχου διοικητικού μοντέλου/προσώπου που επιθυμούμε, δηλ., του καταλληλότερου Προέδρου...
...ο κ. Χριστοβασίλης ή ήπιος ή χοντός ή πιτογυράς ή κιτσιομάης ή Tasκεμπάς ή Casεροποιός ή άλλα ασυστόλως πλην σκωπτικά προσαπτόμενα, διανύοντας τον 6ο χρόνο της θητείας του, απέδειξε ότι δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΠΑΣ ψηλά πόσο μάλλον να τον καθιερώσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ακόμη και χωρίς τα γνωστά «Φακελικά» του προβλήματα.
Τονίσαμε επανειλημμένα, πηγαίνοντας τη γλώσσα μας κάθε τρις και λίγο στον κουρέα, ότι πρόκειται για 1 τυπικό επιχειρηματία του «σύγχρονου» ελληνικού ποδοσφαίρου που επιλέγει να είναι επιτήδεια συντηρητικός σχετικά με την οικονομική υποστήριξη του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και διπλωματικά μετριοπαθής απέναντι στην διαγωνιστική και παραγοντική πολιτική της S.L.-ΕΠΟ-ΚΕΔ., έτσι ώστε να συν-επιβιώνει επικερδώς και να συμπληρώνει την συγκοινωνούσα επιχειρηματική λογιστική των παράλληλων ή εναλλακτικών τζίρων των.
Αυτά τα 2 παραπάνω βασικά χαρακτηριστικά στοιχεία, ο ωφελιμιστικός συντηρητισμός στα διοικητικά / οικονομικά και η επικοινωνιακή / μη παρεμβατική μετριοπάθεια στα S.L.ικά δια-δρώμενα που συνθέτουν το διοικητικό προφίλ του ποδοσφαιρικού επιχειρηματία της ΠΑΕ, δεν μπορούν να οδηγήσουν τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΙΝΑ στο πρωταθλητισμό, ακόμη και αν οι Άγγλοι ξανάριχναν λίρες στα Τζουμέρκα.
Μια τόσο ξεκάθαρα επιτηδευμένη στάση, που έχει ως γνώμονα τα «ίδια» οικονομικά συμφέροντα που ικανοποιούνται ασφαλώς και πλουσιοπάροχα με την ανελλιπή συμμετοχή στη Κορυφαία διοργάνωση με εργαλείο πρόσβασης τον ΠΑΣ, καθιστά τον ΠΑΣ κάτι λίγο παραπάνω από μεσαία ομάδα που μπορεί να διατηρείται στη S.L., εφ’ όσον πληρεί τα στοιχειώδη «μέσα» που απαιτεί ο δια-αντ-αγωνιστικός συνεταιρισμός.
Ρεαλιστικά, έχουμε 1 πρόεδρο βιώσιμης θητείας και αύξουσας προόδου, πλην υπό αμφισβήτηση και με τις απόψεις να διίστανται και όσο αυτή η απρόσωπη μπινελικωτή κριτική κατά του κ. Χριστοβασίλη εντείνεται, άλλο τόσο η προοπτική μιας ιδανικής διαδοχής απομακρύνεται, καθώς δεν αποκλείεται όλη αυτή η προεδρομουρμούρα να αποθαρρύνει τους εν δυνάμει υποψήφιους Προέδρους και φράγκα τους, έτσι που ούτε για τη Δ’ Εθνική δεν θα βρίσκεις πρόεδρο... εκεί που ο κ. Κούγιας σάρωνε τα πρωταθλήματα…
Πιστεύετε ότι κάποια στιγμή θα προκύψει Πρόεδρος και Διοίκηση των τόσο υψηλών προσδοκιών που εκφράζονται όλο και επιτακτικότερα για τη διοικητική διαδοχή και την ανάδειξη του ΠΑΣ σε δύναμη επάξια της ιστορίας του ή θα μας ικανοποιήσουμε το ενδεχόμενο να μη βρεθεί φτωχομπινέστερος του κ. Χριστοβασίλη και να καλλιεργήσουμε ξανά τα εύφορα χωράφια της Γ' εθνικάρας μέχρι να γίνουν τα συκαλάκια στην ξύλινη του Ευόσμου?
Τέλος... ας δείξουμε τον καλλίτερο προκάτοχο για να περιγράψουμε τον άριστο διάδοχο που θα είναι έξω και μακράν της λογικής και τακτικής Χοντρού... και ασφαλώς όχι γυρολόγος.
Απλά ευκατάσταος, ευσυνείδητος, αδιδιοτελής και νοικοκύρης financial fFair-play UEFA... ποδοσφαιρικός επιχειρηματίας.
Αμήν.
Νομίζω ότι αυτό είναι 1 σκαλοπάτι για την επόμενη μέρα, ώστε να πει ο πρόεδρος ως άλλος πρόεδρος "Ένιωσα πολύ μόνος, γι' αυτό έβαλα πωλητήριο." ή "Ένιωσα πολύ μακριά, γι' αυτό έβγαλα το ενοικιαστήριο."
(...)
Καλό Καλοκαίρι
continue 2 Ιουλίου 2014
Υ.Γ.: Ας μας πει ο κ. Άρης Λέκκος που γράφει τόσο εύχερα με το μολύβι του αείμνηστου πατέρα Βαγγέλη Λέκκου, ποιες ήταν οι καλλίτερες εσοδείες στην ιστορία του ΠΑΣ όπου σπέρναμε χρήματα και θερίζαμε διακρίσεις.
Υ.Γ.2: Ό,τι και αν κάνει όσο και αν μείνει ο ΧΒ. εμένα θα με έχει απέναντι έστω με 1-2 απλά επιχειρήματα και όχι με αφορισμούς... και δεν επιθυμώ να του χρωστάω καμία συγνώμη.
Υ.Γ.3: Ο "Άγγελος" που μας έτσι και αλιώς... πήρε αποτοτέλεσμα στην Ξάνθη!