Δεν είναι κάτι προσωπικό με κανέναν απο εδω μέσα, αλλά έχω μάθει μέσα απο τη συλλογικότητα του φόρουμ
Τι έργα έχει κάνει ο Χριστοβασίλης ως ιδιώτης, απο πού είναι, πόσα έβαλε για το στέγαστρο και ποσα εδωση η ΓΓΑ, πόσα κιλά ειναι, με ποιόν τρώει αρνιά, τι κόμμα ψηφίζει, με ποιούς κάνει παρέα, οτι άνοιξε καφενείο, πού άνοιξε καφενείο, ποιοι πίνουν καφέ εκεί, πόσο έχει ο καφές, πόσα κουλουράκια φέρνει με τον καφέ, πόσα απο αυτά τα κουλουράκια είναι με σοκολάτα και πόσα με κρέμα, πόσα τραπεζια έχει απο την εδώ μεριά του δρόμου και πόσα απο την απο εκεί, ποσοι δουλεύουν στο μαγαζί, ποιοί απο αυτούς είναι ανασφάλιστοι και τι πρόστιμα έφαγε γι αυτούς και ποιοι έχουν τα διπλανα μαγαζιά, Επίσης έμαθα που ότι εχει γιο, οτι υπηρετεί στρατό στα γιάννενα και ειναι δηλωμένος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ.
Και να φανταστείτε οτι δεν μένω γιάννενα και είμαι σχετικά περήφανος που δεν βλέπω reality TV τρομάρα μου. Ξέρω πλέον περισσότερα πράγματα για τον Χριστοβασίλη απο ότι για τον Τσάκα, τον Νινο και τον λορετντζο καριερε μαζί. Από πότε η κλειδαρότρυπα έχει δώσει λύσεις στα προβλήματα της ομάδας;
Δε λέω, καλή είναι η πληροφόρηση, αλλά απο ποιό σημείο και μετά γίνεται προσωπική εμπάθεια;
Γιατί δεν διαμαρτυρόμαστε για τις τιμές του γαμάτου παγωτου-γιαούρτι στο ΔΙΕΘΝΕΣ; γιατί δεν διαμαρτυρόμαστε για τα τραπεζόκαθίσματα στην Πάργης ή οπουδήποτε αλλού;
Και γιατί εχω την αίσθηση πως δεν θα διαμαρτυρόμασταν καθόλου αν η ομάδα -λέμε τώρα- κρατούσε τον Ογιος και τον Ριμόλντι, έβγαζε διαρκείας στα πέταλα και έβγαινε 9η στη Σουπερλιγκ;
Να με συγχωρειτε, εχω έντονα προβοκατόρικη διάθεση τον τελευταίο καιρό, δεκτά ελεύθερα τα μπινελίκια.