O @@@@ για εμενα ειχε τελειωσει ως προσωπο απο την δευτερη χρονια με τον ΠΑΣ...και δεν το λεω για να αποδειχθω οτι βγηκα σωστος ...........Aπλα μερικα γεγονοτα με οδηγησαν απο την αρχη να ταχθω κατα του εγκληματια του ΠΑΣ μας
Πρωτο γεγονος:Το διωξιμο Ογιος και Ριμολντι(εκει λεω δεν γαμιεται νεος σαν προεδρος ειναι ,επιτρεπονται τα λαθη)
Δευτερο γεγονος:To ντου των Βαζελων στους οπαδους μας στο ΟΑΚΑ............Εκει ειναι η πρωτη φορα που μου γυρισε το κεφαλι!!!!!!Εγκληματικες φωτοβολιδες που σκαγανε συριζα απο πιτσιρικια που ειχαμε στην κερκιδα μας,δηλωσεις Πατερα περι αγνων παιδιων που προκαλουντε απο απο χουλιγκαν Γιαννιωτες....Και ο @@@@@ τι εκανε??????????????ΑΠΟΛΥΤΩς ΤΙΠΟΤΑ,δεν ηταν αξιος το καθικομουλαρο να βγαλει ουτε καν μια στοιχειωδης ανακοινωση.......Αλλα βλεπεται δεν ηθελε να χαλασει τις καλες σχεσεις με τον Βαζελο και μπροστα στα κερδη δεν το ενδιαφερε η αξια της ανθρωπινης ζωης
Τριτο γεγονος:Παρωδια ημιτελικος κυπελου και παλι με τον Βαζελο............Που για πρωτη φορα βλεπουμε την ομαδα μας να ειναι κομπαρσος σε ενα πολυ κακοπαιγμενο εργο...........Εκει πλεον ειμαι σιγουρος για το τι εργο επιτελει ο @@@@@@
Ε μετα απο κει,επαναληφθηκε το εργο παρομοιως με διαφορερετικους σεναριο και με διαφορετικα κοζια
Την θεση του Ριμολντι και του Ογιος ηταν ο Αναστασιαδης,Χριστοπουλος,Ντεβινσεντι,Φεργκρους κλπ, παρομοιο σκηνικο με βαζελο πηγε να γινει και με τον Αρη στο Ζωσιμαδες και για αυτο λεω οτι ο ανθρωπος μπρος τα ευρω δεν υπολογιζει τιποτα,και απλως τα κοζια αλλαξαν και πηγαμε με την μερια του Ολυμπιακου και με αρκετους υποπτους αγωνες χειραγωγισιμους στο παλμαρε μας
Τωρα σοβαρα,ποιος πιστευει οτι αυτος ο ανθρωπος μονο και μονο απο το παρουσιαστικο του αγορασε τον ΠΑΣ γιατι αγαπουσε τα Γιαννινα??????Ο ανθρωπος ειμαι σιγουρος οτι αμα του λεγανε προτου να αναλαβει τον Ηλυσιακο τι σχημα ειχε η μπαλα μπορει και να απαντουσε οτι ηταν τετραγωνη.........Ειναι καθαρο και σαφες οτι για τον μονο που ενδιαφερεται ειναι για το πως θα καρπωσει λεφτα και για αυτο η ενασχοληση του με το ποδοσφαιρο ,καθως το βλεπει σαν το βαζο με το μελι!!!!!!!
Εχω ξαναπει πως δεν θα φυγει απο τον ΠΑΣ ευκολα.....Ανθρωποι σαν τον @@@@ τν Κομποτη,Αρβανιτιδη και ενα σωρο αλλους εχουν πιασει το νοημα και δεν τους ενδιαφερει τιποτα αλλο πλην του ξεπλυματος και δεν τους νοιαζει καν τι θα πει ο κοσμος για την παρτυ τους.....
Πραγματικα ο χειροτερος προεδρος που ειχε η ομαδα.........