τι σε ωοιαζουν εσενα τα εσοδα ρε μεγαλε?????
σου πηρε λεφτα?? και στα χρωσταει??????
χεχεχεχεχεχεχεχε
ε ωρε με κατι δηθεν φιλαθλους που μπλεξαμε...
και στην τελικη αμα θες βαλε και εσυ 5 μυρια ευρος να παρεις τν ομαδα και αλλα τοσα για μετεγραφες μονο στα πρωτα 2 χρονια και αλλα τοσα στα δυο που ακολουθησαν σου βγαζω εξω τα 2-3 τελευταια,κανε μια σουμα,γυρω στα 20 μυρια,με εσοδα 2,5 -3 την χρονια σε Α,τα χρονια στην Β ασε....
αφηστε τον ΑΝΘΡΩΠΟ στην ΗΣΥΧΙΑ του,που δεν εχει,διοτι θελει τον ΠΑΣ μεγαλο και θα τον κανει...
και στην τελικη αν εβαλε την ομαδα σε μπελαδες ΜΟΝΟαυτος ,θα την βγαλει...,
ΞΥΠΝΑΤΕ σας το εχω ξαναπει, αν ξερετε οτι υπαρχει καποιος πεστε το , ολοι μαζι σας.., αλλα χωρις να εχω βρει επενδυτη να φυγει ο χοντρος ο τοφαλος ,ο ταγαρας,ο @@@,ο ετσι ο αλλιως ο αλλιωτικος,ο πασαλιμανιωτικος,ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ,τουλαχιστον απο εμας τους υγιεις φιλαθλους, διοτι εσεις αν θεωρειτε τους ευατους σας υγιεις θελετε σιγουρα γιατρο,οι προσωπικες διαφορες,δεν σας εδωσε εισητηρια,διοικου οι αλλοι κτλ,πιστεψτε μας,μας αφηνουν ΠΑΓΕΡΑ αδιαφορους,δεν ειμαι ουτε ΑΠΕΙ ουτε ΒΑΓΕΡ,και αν ηθελα να παω καπου θα πηγενα στους δευτερους,μονο και μονο διοτι υποστηριζουν την ΟΜΑΔΑ,εσεις την εχετε δει επαναστατες χωρις επενδυτες χωρις ολοκληρωμενες ιδεες,αν και πολλες ειναι καλες...,κατι σαν οι κουμουνιστες της κερκιδας,κατι απο θηρα 10 του ΗΡΑ,καπου ξεχασατε ομως οτι τα τοιχοι επεσαν και το σφυρι με το δρεπανι πεθαναν..,
ΞΥΠΝΑΤΕ, δειτε σε τι εποχη ζουμε....,ο Αρης στην γ,καθαρος σε λιγο και επενδυτης πουθενα,στα 10000 εισητηρια σιγουρα,εγω γιατι να διωξω τον δικο μου χωρις να εχω αλλον μπορειτε να μου πειτε?????
και μην πειτε να φυγει αυτος και μετα θα ερθουν....,τα ειπαμε ΞΥΠΝΑΤΕ
ο Χ.Β ηρθε ενω ηπηρχε ο Κουγιας...,
και γιατι να τον διωξω??? εκανε λαθη???ΝΑΙ ,οκ θα τα διορθωσει....,εχει ξεκινησει την προσπαθεια ηδη....,
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΟΥ
ΠΑΓΟΥΡΕΝΚΟ μην απαντησεις,ασχολησου με την γραμματικη εσυ Μπαμπινιωτη μου...
και την σημειολογια της λεξης ιστος ιστοσελιδα κτλ,βλεπω και ακουω οτι εχεις καλη σχεση με τους ιστους
ΜΟΝΟ ΠΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΡΕΕΕΕΕ, ΘΗΡΑ 7 , ΚΙΑΦΑ 7