και το "ρε"... μάλλον ατυχές.
Ε δε σε είπε και 'μωρέ' ούτε 'ρακά' για να απολογηθεί τη μέρα της κρίσης.
Υ.Γ. πολλές φορές ούτε κι εγώ καταλαβαίνω τι γράφεις...
Ούτε το καρα - offside με την CASσιόπη το κατάλαβες?
Βέβαια... όπως μας συμφέρει... ο ΠΑΣ να κερδάει.
Τι δεν καταλαβαίνετε?... 'οτι ο Πρόεδρος δεν μπορεί να φύγει αν δεν υλοποιήσει τις δεσμεύσεις Fairplay Financial για εξυγίανση της Ανώνυμης Εταιρίας του με την οποία συνεταιρίζεται στην ελληνική League?
Για μάγκα θα τον περάσουν?
4 χρόνια παίζει χωρίς άδεια, Ευρώπη βγήκε, μπλουζάκια συλλεκτικά πούλησε, σώβρακα κατέβασε, επιστολές έστειλε... τώρα περιμένουμε την ψήφιση του άρθρ. 99 με ισχύ και σε μεμονωμένους φορολογούμενους (μισθωτούς, συνταξιούχους, ελευθέριους) και ο Ιβάν για 10% των χρεών από την Μέρκελ...
Αυτά (για το πότε θα πουλήσει ο Πρόεδρος) τα είπε ο Τραβέρσο και το επανέλαβε η Κούτχεν... όχι εγώ.
Γνωρίζετε τι εστί Κούτχεν...
Πώς γίνεται όμως και τον dreven τον καταλαβαίνετε...
Τον Καρύτσα τον καταλαβαίνετε, τον Γιαννάκη τον καταλαβαίνετε, τον giannina-mme τον καταλαβαίνετε, τον Καλύβα τον καταλαβαίνετε, τον Τσάγκα τον καταλαβαίνετε, τον Τράγκα τον καταλαβαίνετε, τον Βερύκιο τον καταλαβαίνετε, τον Στεργίου τον καταλαβαίνετε, τον Νικολάκη τον καταλαβαίνετε, την Αντωνίου την αποστηθίζετε... για τον Αυτιά δεν είμαι σίγουρος....
Εμένα δεν...
Κι εγώ δεν σας καταλαβαίνω και τελευταία εδώ...
Πρόεδρε... όσο και αν δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, η πικρή αλήθεια είναι ότι μείναμε μόνοι μας... ακάλυπτοι.
Τραγικά μόνοι μας,εσύ, εγώ και οι blue vayeros... με μια τάση χρωματική προς το azure, αν βλέπω καλά.