λέμε τόσο καιρό να φύγει ο χβ και να έρθει άλλος ...ο άλλος ?ο αμφιλεγομενος πατσης....μιλάμε κάποιο αρρωστημένο μυαλό μας κάνει χοντρή πλάκα...
πάντως από παίχτη της νίκης, τους χρωστάει μόνο ένα μισθό πληρωμένοι είναι και φράγκα έχει...τι έχει συμβεί εκεί δεν ξέρω ούτε μπορώ να καταλάβω...
αναλογιζόμενος αυτά που πολύ σωστά έγραψε ο gilas και επίσης ότι με χβ ασφυκτιούμε οικονομικά ( με χρέη που ο ίδιος δημιούργησε , αφού ο ίδιος έλεγε ότι πήρε την ομάδα καθαρή από τον κούγια οπότε δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο), σκεπτόμενος επίσης τις πάμπολλες ευκαιρίες που του δόθηκαν στις οποίες ήταν απλά απών πρώτα για τον εαυτό του και μετά για την ομάδα, και με δεδομένο ότι σοβαρός επενδυτής δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει στο πεταμένο ελληνικό πρωτάθλημα τουλάχιστον όσο ζω .....βάζοντας τα στη ζυγαριά.... αρνητικός εκ των προτέρων στον πάτση δεν είμαι ....οι αλλαγές πάντα στην αρχή καλές είναι καθώς αλλάζει και η ψυχολογία και έχεις να ελπίζεις σε κάτι....με χβ εγώ τουλάχιστον δεν ελπίζω τίποτα ...μόνο κάποια αποτελέσματα όπως με μπάογκς και γάβρο ίσα ίσα να ικανοποιηθεί ο εγωισμός μας και τίποτα παραπάνω...
υγ:καθαρά οπαδικά......
το χουνέρι της ευρώπης δεν μου το βγάζεις με τίποτα από το μυαλό, τον "αχτύπητο" δεύτερο ημιτελικό με τη βαζέλα δεν μου τον βγάζεις με τίποτα από το μυαλό, το ξεπούλημα σε ποιον? στα σκουλήκια που δε βγαίνουν ούτε για τσιγάρα στην παπαναστασιου με φανέλα του άρη, δε μου το βγάζεις από το μυαλό, τα 5.500 διάρκειας που έγιναν 500 δε μου το βγάζεις από το μυαλό , τη φερόμενη εμπλοκή σε στημένα και τη χαμένη υπερηφάνεια και αξιοπρεπεία σαν οπαδός και γιαννιώτης δεν μου τα βγάζεις από το μυαλό ...το δούλεμα για όγιος αναστασιάδη χριστόπουλο δε μου το βγάζεις από το μυαλό....το γήπεδο τις μακέτες το πανηπειρωτικό και την κατσικά δεν μου τα βγάζεις από το μυαλό ....το τουμπεκί (σαν φτωχοί συγγενείς) σε σφαγές από γάβρο και μπαόκ αλλά ανακοίνωση με τον πανθρακικό δεν μου τα βγάζεις από το μυαλό ....
το ότι με έκανε να πηγαίνω στο γήπεδο μόνο και μόνο από συνήθεια δεν μου το βγάζεις από το μυαλό....