Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1369621 φορές)

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #3225 στις: Κυρ 28 Δεκ 2014 21:05 »
Έχει όραμα για την ομάδα ο πρόεδρος.Ό,τι κινείται πωλείται.Όταν έρθει η ώρα για αντικατάσταση αυτών που πωλήθηκαν ''οι καιροί είναι δύσκολοι, κανένας δεν κάνει μεταγραφές''.Τον Ιούνιο που παίζεται η αδειοδότηση ''μας κάνει πόλεμο ο Δημητρίου''.

Το ίδιο κακοπαιγμένο έργο 4 χρόνια τώρα.Το θέμα είναι ότι σε λίγο θα φτάσουμε να μη συμπληρώνουμε 18άδα για να πάμε να παίξουμε.
Και οι χειροκροτητές θα εξακολουθούν να λιβανίζουν το ''συνετό πρόεδρο που αγαπάει την ομάδα''.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #3226 στις: Κυρ 28 Δεκ 2014 21:19 »
Παράθεση
Σε αναμονή για Πάτση και... Στρούνα

Καμία διάθεση να διαψεύσουν (εκ νέου) την ύπαρξη πρότασης από την πλευρά του Ανδρέα Πάτση για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΠΑΣ δεν έχουν οι άνθρωποι της ομάδας.

"Δεν μπορούμε συνέχεια να διαψεύδουμε. Εχουμε πει πολλές φορές ότι είμαστε ανοιχτοί στο ενδεχόμενο πώλησης, αρκεί να υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση. Μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν υπάρχει" τόνιζαν την Κυριακή κύκλοι της διοίκησης των Ηπειρωτών.

Σε ότι αφορά τις πωλήσεις, αυτές δεν θα σταματήσουν στον Αντι Λίλα. Στον ΠΑΣ περιμένουν με ενδιαφέρον να ακούσουν πιθανές προσφορές τόσο για τον Νίκο Κοροβέση όσο και για τον Αντράζ Στρούνα. Για τον Σλοβένο αμυντικό έχουν εκδηλώσει φιλολογικό ενδιαφέρον ιταλικές ομάδες.

Στα αγωνιστικά οι Μπέριος και Ιωάννου συνέχισαν την Κυριακή με ατομικό πρόγραμμα.
contra.gr

Oτι κινειται πουλιεται....

Στο σφυρι και ο Στρουνα!!!!!!!!!

Και μετα λετε να φοβηθω τον Πατση και το καθε Πατση με αυτα που γιννται στην ομαδα μας
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3227 στις: Κυρ 28 Δεκ 2014 21:33 »
Όταν έγινε πραγματικότητα το απευκταίο, δηλ. όταν η ομάδα βγήκε αγωνιστικά Ευρώπη και λόγω κακοδιαχείρισης έχασε την συμμετοχή της από την ξάνθη, θεώρησα ότι έζησα ότι χειρότερο έχει ζήσει οπαδός.
Έκτοτε ζω με το φόβο ότι ίσως δεν έχω δει ακόμη τίποτε με τον χβ πρόεδρο ή ότι έχω να δω και άλλα χειρότερα.
Αν κάνει ο καθένας ένα τεστ... για παράδειγμα να προβλέψει μια κακή στιγμή για την ομάδα, θα διαπιστώσει σε λίγους μήνες ότι θα πέσει μέσα στις προβλέψεις του. Όχι γιατί έγινε ξαφνικά μάντης αλλά γιατί έγινε απόλυτα προβλέψιμη η ανικανότητα και η σκοπιμότητα του.
Εγώ θα διαφωνήσω με το "ότι κινείται πωλείται".
Στον ΠΑΣ ισχύει το "ότι κινείται χαρίζεται"...για να γλιτώσουμε τους μισθούς και τα συμβόλαια ακόμη και των εν ενεργεία
ποδοσφαιριστών μας.
Με όλα όσα συμβαίνουν αυτές τις γιορτινές μέρες στον πολύπαθο ΠΑΣ,
μήπως επαληθεύεται ο διαχρονικός φόβος μου(μας)...ότι τα χειρότερα έρχονται? >:(

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #3228 στις: Κυρ 28 Δεκ 2014 22:17 »
Κύριε Γκλύναβε, αναλάβετε πρωτοβουλία... χανόμαστε!

Χρυστείδης και Γκλύναβος, δεν θα αφήσουν τον ΠΑΣ έρμαιο στους τυχάρπαστους και τους καιροσκόπους.

Υ.Γ.: Απορία... Γιατί τον Πάτση τον αποκαλούν πρώην μεγαλομέτοχο της Νίκης Βόλου?
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 28 Δεκ 2014 22:24 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3229 στις: Κυρ 28 Δεκ 2014 22:44 »
Από Νοέμβριο ακόμα ο τζες παρακάτω έχει πολλά δημοσιεύματα για την υπόθεση.
(κι όχι μόνο για αυτή, για παίχτες μας και διάφορα άλλα)
Αλλοτε με υπονοούμενα κι άλλοτε με το όνομά τους.
Τον τελευταίο καιρό έγιναν πιό πυκνά. Ενδεικτικά βάζω μερικά λινκ

20 Δεκεμβρίου 2014
To «μαγείρεμα» του Χριστοβασίλη και η...βασιλόπιτα!

21 Δεκεμβρίου 2014
Ρεβεγιόν Πάτση στα Γιάννενα! – Η αινιγματική επίσκεψη στην πόλη της Ηπείρου και το…rewind
(εδώ έχει και λινκ για παλιότερα δημοσιεύματα)

26 Δεκεμβρίου 2014
To μυστικό ραντεβού, ο «μεγάλος» και ο...δακτύλιος!

27 Δεκεμβρίου 2014
Ένα… τρελό – τρελό χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν!

28 Δεκεμβρίου 2014
Ενα… τρελό - τρελό ρεβεγιόν! – Η απίθανη χριστουγεννιάτικη ιστορία με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Χριστοβασίλη και Ανδρέα Πάτση

Παράθεση
Καμία διάθεση να διαψεύσουν (εκ νέου) την ύπαρξη πρότασης από την πλευρά του Ανδρέα Πάτση για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΠΑΣ δεν έχουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Κούραση κι αυτή να διαψεύδεις συνέχεια Μπαλονάκιαμ α; Πτώμα θα νάσαι απ την πολλή δλειά. Αν ήξερες βέβαια και δε σ είχαν στα σκοτάδια..
Και.. λεφτά τουλάχιστον παίρνεις εσύ ή θα χαρίσεις τα χρωστούμενα να πας αλλού ρίχνοντας τς ευχαριστούρες σου, να προωθηθεί και κάνας νέος, να γλυτώσει κι ο προεδρούλης λεφτά, να εξυγιανθεί κι η ομάδα, να πληρωθούν κι οι άλλοι υπάλληλοι; Α Μπαλονάκιαμ, α;

:joker:
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3230 στις: Δευ 29 Δεκ 2014 00:45 »
λέμε τόσο καιρό να φύγει ο χβ και να έρθει άλλος ...ο άλλος ?ο αμφιλεγομενος πατσης....μιλάμε κάποιο αρρωστημένο μυαλό μας κάνει χοντρή πλάκα...

πάντως από παίχτη της νίκης, τους χρωστάει μόνο ένα μισθό πληρωμένοι είναι και φράγκα έχει...τι έχει συμβεί εκεί δεν ξέρω ούτε μπορώ να καταλάβω...

αναλογιζόμενος αυτά που πολύ σωστά έγραψε ο gilas και επίσης ότι με χβ ασφυκτιούμε οικονομικά ( με χρέη που ο ίδιος δημιούργησε , αφού ο ίδιος έλεγε ότι πήρε την ομάδα καθαρή από τον κούγια οπότε δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο), σκεπτόμενος επίσης τις πάμπολλες ευκαιρίες που του δόθηκαν στις οποίες ήταν απλά απών πρώτα για τον εαυτό του και μετά για την ομάδα, και με δεδομένο ότι σοβαρός επενδυτής δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει στο πεταμένο ελληνικό πρωτάθλημα τουλάχιστον όσο ζω .....βάζοντας τα στη ζυγαριά.... αρνητικός εκ των προτέρων στον πάτση δεν είμαι ....οι αλλαγές πάντα στην αρχή καλές είναι καθώς αλλάζει και η ψυχολογία και έχεις να ελπίζεις σε κάτι....με χβ εγώ τουλάχιστον δεν ελπίζω τίποτα ...μόνο κάποια αποτελέσματα  όπως με μπάογκς και γάβρο  ίσα ίσα να ικανοποιηθεί ο εγωισμός μας και τίποτα παραπάνω...

υγ:καθαρά οπαδικά......
το χουνέρι της ευρώπης  δεν μου το βγάζεις με τίποτα από το μυαλό, τον "αχτύπητο" δεύτερο ημιτελικό με τη βαζέλα δεν μου τον βγάζεις με τίποτα από το μυαλό, το ξεπούλημα σε ποιον? στα σκουλήκια που δε βγαίνουν ούτε για τσιγάρα στην παπαναστασιου με φανέλα του άρη, δε μου το βγάζεις από το μυαλό, τα 5.500 διάρκειας που έγιναν 500 δε μου το βγάζεις από το μυαλό , τη φερόμενη εμπλοκή σε στημένα και τη χαμένη υπερηφάνεια και αξιοπρεπεία σαν οπαδός και γιαννιώτης δεν μου τα βγάζεις από το μυαλό ...το δούλεμα για όγιος αναστασιάδη χριστόπουλο δε μου το βγάζεις από το μυαλό....το γήπεδο τις μακέτες το πανηπειρωτικό  και την κατσικά δεν μου τα βγάζεις από το μυαλό  ....το τουμπεκί (σαν φτωχοί συγγενείς)  σε σφαγές από γάβρο και μπαόκ αλλά ανακοίνωση με τον πανθρακικό δεν μου τα βγάζεις από το μυαλό  ....
το ότι με έκανε να πηγαίνω στο γήπεδο μόνο και μόνο από συνήθεια  δεν μου το βγάζεις από το μυαλό....

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #3231 στις: Δευ 29 Δεκ 2014 14:30 »

Από τις τελευταίες κινήσεις τι συμπέραμσα να βγάλουμε; Ότι ο Χοντρός την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια ή με μεγάλα άλματα;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #3232 στις: Δευ 29 Δεκ 2014 14:54 »
Χριστοβασίλης τέλος... μετά την απέλπιδα προσπάθεια των 168 πατριωτών να σώσουν την πατρίδα από την ανώνυμη διαφθορά και από τους ανώνυμους δανειστές και με τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται 6,6 ποσοστιαίες μονάδες από τους πατριώτες, ο ετερόρρυθμος Πρόεδρος φέρεται πουλάει όπως - όπως το υπόλοιπο της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 196 φοβούμενος ότι η μη εκλογή Δήμα να είναι η απαρχή περιπετειών για την πατρίδα του...   
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 29 Δεκ 2014 14:59 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3233 στις: Δευ 29 Δεκ 2014 14:58 »
μυστηριο δεν ειναι να δωσει το λιλα .....λιγο πριν φυγει???

πολυ περιεργα πραγματα

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3234 στις: Δευ 29 Δεκ 2014 21:48 »
Αυτό με το Λίλα μεγάλο ανέκδοτο. Είναι δυνατόν η Πάρμα να έδινε χρήματα για ν' αποκτήσει το Λίλα?

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #3235 στις: Πεμ 01 Ιαν 2015 00:53 »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #3236 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 01:30 »
Που λες σύντροφε...  8) Πάτση... Λάτση... Τάτση... τατσιμιτσικότσι... :P :P :P ;)

Απολύτως τίποτα... ο ΧΒ πρέπει το Μάη (Κιτσιομάη) να αποδείξει στον Τραβέρσο ότι είναι έντιμος επιχειρηματίας και ότι... αν πάρει το καπελάκι του θα αφήσει πίσω μια ομάδα εναρμονισμένη στο UEFA FFP.

Υ.Γ.: Ακόμα να αποδείξει στον Εξαβέρσο... ότι έχει συμβάλει στην κατά Ζαμαρά μείωση του ελλείμματος και με υπογραφή Σαμαρά!!! ... και ότι Μνημόνια τέλος από Φλεβάρη...
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 04 Ιαν 2015 02:06 από New Pas. Pas »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3237 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 01:58 »
Τραβερσο!!!!!!!!!!Πανω που πηγα να το ξεχασω μου το ξαναθυμησες

Ωρε τι εισαι εσυ,εκει που το γλιτωνα το Δαφνι και το ειχα ξεχασει :)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #3238 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 02:03 »

Φίλε, από το Δαφνί σας γράφω.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 04 Ιαν 2015 02:24 από New Pas. Pas »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3239 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 02:09 »

Φίλε, το Δαφνί σας γράφω.

Αμα εισαι απο μανιοκαταθλιψη  μεσα κρατα μου μια θεση σε παραθυρο

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #3240 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 02:11 »
Φτάσαμε κιόλας τις 131...
Έχουμε ακόμη ψωμί...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3241 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 02:16 »
Φτάσαμε κιόλας τις 131...
Έχουμε ακόμη ψωμί...

Ο Crimson μια χαρα θα την βγαλει  σωος και αβλαβης, και θα μας ερχεται σαν επισκεπτης  τελικα :)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #3242 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 02:20 »

Φίλε, το Δαφνί σας γράφω.

Αμα εισαι απο μανιοκαταθλιψη  μεσα κρατα μου μια θεση σε παραθυρο

Σε παράθυρο ήμουν και το έπαιζα ΄Αδωνις... μετά με βρήκαν στο γκαζόν με τη φανέλα Γιάκου να σκοράρω στο 23΄ με Βάζελο... λένε οι νοσοκόμες της πτέρυγας 10-9α.   

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3243 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 02:23 »
 :P :P :P :P :P

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3244 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 02:40 »
Ο Crimson μια χαρα θα την βγαλει  σωος και αβλαβης, και θα μας ερχεται σαν επισκεπτης  τελικα :)

Η τρέλα είναι η λογική των ολίγων... :)

Εκατόν τριάντα μία σελίδες,λέω,και συνεχίζουμε...
Όλες για πάρτη σου...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3245 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 12:31 »
Στις 196 θα φύγει. :P :P

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3246 στις: Κυρ 04 Ιαν 2015 20:18 »
Σε λιγο βγαινει το ειδικο μηχανημα για την ομιχλη!!!

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3247 στις: Δευ 05 Ιαν 2015 14:06 »
Βενταλια?

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #3248 στις: Δευ 05 Ιαν 2015 14:19 »
Penguin Brand

Y.Γ.: ΣΥΡΙΖΑ 149 έδρες
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 05 Ιαν 2015 14:28 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #3249 στις: Δευ 05 Ιαν 2015 22:43 »
Παράθεση από: gazzetta.gr
Τέλος στα σενάρια αποχώρησης από Χριστοβασίλη!

Με τον καλύτερο τρόπο έβαλε τέλος στα σενάρια πώλησης του ΠΑΣ ο Χριστοβασίλης, ο οποίος στη πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο ΠΑΣ Γιάννινα την Δευτέρα το απόγευμα, τόνισε πως έχει την θέληση και τη δύναμη να μείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια.

Σε μια εκδήλωση όπου έδωσαν το παρών σύσσωμος ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ, αλλά και οι Βετεράνοι κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα τους ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Πριν την κοπή, ο Γιώργος Χριστοβασίλης, έβαλε ουσιαστικά τέλος στα σενάρια πώλησης του ΠΑΣ, καθώς τόνισε: «Υπάρχει δύναμη και θέληση και θα βρίσκομαι εδώ για πολλά ακόμα χρόνια. Εχω σαν στόχο να κάνουμε ακόμα πιο δυνατές ακαδημίες και να βγάζουμε παίκτες που θα στηριζόμαστε σε αυτούς»

Τυχερός της βραδιάς ο Σταύρος Τσουκαλάς, στον οποίο έπεσε το φλουρί...

Εκτός από την πρώτη ομάδα, το παρών έδωσαν και όλες οι ομάδες υποδομών όπως επίσης και αντιπροσωπεία της Λέσχης Φιλάθλων Blue Vayeros.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.