Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1354133 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.036
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #3550 στις: Παρ 13 Μάρ 2015 15:58 »
Άντε να δούμε τίποτα καλύτερο και τα επαγγελματικά πρότυπα.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #3551 στις: Παρ 13 Μάρ 2015 17:33 »
... υπό τον Μπάμπη Καρβέλη,ο ΠΑΣ Γιάννινα ανοίγει τις πύλες του προς μια απρόσκοπτη, αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση που κύριο στόχο και σκοπό της θα έχει την όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση του κόσμου των Ιωαννίνων και της Ηπείρου σε σχέση με τα συμβαίνοντα στον «Αγιαξ της Ηπείρου». Στα σημερινά «εγκαίνια» το νέο γραφείο τύπου είχε λοιπόν την ευκαιρία να συναντηθεί με τα τοπικά ΜΜΕ σ’ενα νέο πλαίσιο συνεργασίας και ανταλλαγής απόψεων το οποίο αλλάζει άρδην την επικοινωνιακή πολιτική και το προφίλ της ΠΑΕ εν σχέσει με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Ναι... ενώ καλώς τολμάτε τις άρδην αλλαγές στην επικοινωνιακή πολιτική και στο προφίλ της ΠΑΕ, ταυτοχρόνως κάνετε και  την κωλλοτούμπα της 5/ετίας... εν σχέσει με τα μέχρι τώρα δεδομένα... μια χαρά τα λέγατε... μας λέγατε. 

... "ο ΠΑΣ Γιάννινα ανοίγει τις πύλες του προς μια απρόσκοπτη, αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση"...
Ορίστε... πείτε για τα οικονομικά πλάνα και για την Αδειδότητση.
Ενημερώστε μας...

Με τον Μπάμπη αν δεν κάνω λάθος συντρέξαμε 1ο Νυχτερινό Παραλίμνιο...   
 
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 13 Μάρ 2015 17:45 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #3552 στις: Παρ 13 Μάρ 2015 21:38 »
Aντικειμενη
Εγκυρη
Ενημερωση
Εικοινωνιακη πολιτικη



Σαν δελτιο του Μega channel των 8 η ωρα μου θυμιζει :P

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #3553 στις: Παρ 13 Μάρ 2015 23:19 »
- Άνεμος δημοκρατίας πνέει στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Το παλιό καθεστώς (τα σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά) αποτελεί παρελθόν. Οι σεκιουριτάδες στην αίθουσα των συνεντεύξεων ανοίγουν πια διάπλατα τις πόρτες για να περάσουν οι κακοί δημοσιογράφοι. Τα κωλόπαιδια που τόσο κακό έκαναν στην ομάδα. Οι άνθρωποι του Τύπου που έφταναν στις εσχατιές της Ελλάδας, από την Κομοτηνή και τη Ξάνθη μέχρι την Κρήτη και τη Ρόδο, για να καλύψουν με δικά τους έξοδα το ρεπορτάζ του ΠΑΣ από αύριο θα μπαίνουν ελεύθερα χωρίς φραγμούς και περιχαρακώσεις ΚΑΙ στο σπίτι τους, δηλαδή στο ιστορικό Ζωσιμάδες. Ο νέος υπεύθυνος Τύπου Μπάμπης Καρβέλης στην πρόσφατη συνάντηση μας το δήλωσε ξεκάθαρα" Mπαίνει τέλος μια και καλή στους αποκλεισμούς. Από εδώ και στο εξής δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση να στερήσουμε από τους ανθρώπους του Τύπου το αναφαίρετο δικαίωμα τους στην ενημέρωση και στον σχολιασμό των πεπραγμένων σχετικά με την ομάδα".

- Απλά και δεδομένα πράγματα φίλοι μου, αλλά δυστυχώς για μερικούς συναδέλφους για 2,5 συναπτά έτη υπήρχε βαθύ σκοτάδι. Τα ΑΟΥΤ από την αίθουσα Τύπου αποτελούν παρελθόν. Ελπίζω και πιστεύω ότι αυτές οι ακραίες φασιστικές συμπεριφορές να μην ξαναγυρίσουν ΠΟΤΕ στη μεγάλη και ιστορική ομάδα της πόλης μας.

- Ο πρόεδρος φρεσκάρει την ΠΑΕ και ξεκίνησε με τους δημοσιογράφους τις αλλαγές. Τώρα τελευταία τα πάει καλά και με τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, αν και τον κ.Τσάγκα τον βλέπω τελευταία συνέχεια στα δικαστήρια να αντιμετωπίζει αγωγές και μηνύσεις από προηγούμενους ταλιμπάν της ομάδας. Προσπαθεί λοιπόν ο κ.Χριστοβασίλης να κάνει ελκυστική την εταιρία του. Το μεγάλο ερώτημα για τον Σχολιανό είναι γιατί το κάνει τώρα, 5 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος;;; όταν ο βασικός στόχος του πρωταθλήματος έχει επιτευχθεί τι έχει στο μυαλό του ο πρόεδρος;; Να δημιουργήσει μια ομάδα πρότυπο τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο ή βάφουμε το σπίτι για να το πουλήσουμε σε καλή τιμή;; Ιδού η απορία. Ότι και να γίνει βρισκόμαστε σίγουρα μπροστά σε εξελίξεις. Θετικές ή αρνητικές θα το δείξει η ζωή και η πραγματικότητα.

- Τα ραδιόφωνα και οι σταθμοί της Θεσσαλονίκης κι όχι μόνο πανηγυρίζουν. Ψωνίσαμε λένε μέλλον από τα Γιάννενα. Δυο νεαρούς ελπιδοφόρους και η τιμή ανέρχεται για τον Ρώσο γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Δεν πιστεύω βέβαια στους δύο να είναι και ένα δώρο!! Θα δείξει...Είχα μια πληροφορία τελευταία ότι το ΔΩΡΟ είχε συμφωνήσει πιο νωρίς από τους δυο νεαρούς (γιους του όπως τους αποκαλεί).

- Έχω την αίσθηση τελικά ότι μετά τα καφάσια ρούβλια που έπεσαν στην πόλη μας από ρωσικά αεροπλάνα ο πρόεδρας θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την επένδυση του και γιαυτό ίσως κήρυξε γενική ειρήνη. Βέβαια τα σταγονίδια υπάρχουν και καιροφυλακτούν. Πρέπει λοιπόν οι φίλοι της ομάδας, αυτοί που την αγαπούν χωρίς συμφέροντα, να την υπερασπίσουν με όσους δυνάμεις έχουν. Γιατί ο ΠΑΣ με τους χιλιάδες φίλους του δεν είναι ΑΦΜ, εφορία, ΙΚΑ κτλ. Είναι ομάδα σύμβολο όλης της Ηπείρου. Αν καταφέρει ο πρόεδρος και οι συν αυτώ να πείσουν τους φιλάθλους ότι έχει πια καλές και αγνές προθέσεις, τότε είναι σίγουρο ότι ο ΠΑΣ θα βρεθεί εύκολα μάλλον σε άλλους ατραπούς και θα θέσει υψηλούς στόχους. Ένα ιδιαίτερα δύσκολο εγχείρημα, όχι όμως και ακατόρθωτο

- Να τελειώνουμε σιγά σιγά. Τα αγωνιστικά τα άφησα στην άκρη. Δεν με ενδιαφέρε ιδιαίτερα γιατί ο στόχος για τον Σχολιανό έχει επιτευχθεί από καιρό. Αν καταφέρει βέβαια να κάνει την υπέρβαση ο κ.Χριστοβασίλης και πάμε στην Ευρώπη, τότε είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα ανακηρυχτεί ο νέος πολιούχος της πόλης. Πάει δηλαδή χαμένος ο αδύναμος και ασκητικός Αη Γιώργης. Μακάρι να έρθει λοιπόν ο νέος εύσωμος Αη Γιώργης εξ Αγνάντων ορμώμενος.


«Οι αθερίνες, οι καρχαρίες και τα...ρώσικα ρούβλια» από τα Σχολιανά του Β.Μπίτα
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.036
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #3554 στις: Σαβ 14 Μάρ 2015 01:13 »
Αναμένουμε συνάντηση δημοσιογράφων με χομπίστες στον ίδιο χώρο.Δεν θυμάμαι να υπήρξε και πολύ συναδελφική αλληλεγγύη τότε.Λίγα πράγματα γενικά.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.558
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #3555 στις: Σαβ 14 Μάρ 2015 01:44 »
Παράθεση
Πρόεδρα,
πιο εύκολα πουλάς μια ομάδα...5άδας,α?
Πιο...εμπορική,α?
Ουπς... ::) 

Παράθεση
Το μεγάλο ερώτημα για τον Σχολιανό είναι γιατί το κάνει τώρα, 5 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος;;; όταν ο βασικός στόχος του πρωταθλήματος έχει επιτευχθεί τι έχει στο μυαλό του ο πρόεδρος;; Να δημιουργήσει μια ομάδα πρότυπο τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο ή βάφουμε το σπίτι για να το πουλήσουμε σε καλή τιμή;; Ιδού η απορία.

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #3556 στις: Σαβ 14 Μάρ 2015 02:13 »
Ναι, σωστά fon, είναι και οι ΠΑΣβολεμένοι Μπάμπηδες, Όλγες, Πρετεντέρηδες κι Ευαγγελάτοι ένα θέμα.
Τι θα γίνει τώρα με αυτούς τους...καλούς επαγγελματίες. Τι θα συμβεί. Θα είναι, και πόσο, ευπρόσδεκτοι.
Αν είναι, λογικά δε θα μας λείψει η παραπληροφόρηση το λιβάνισμα και το κοκοκο τους, παλιά τους τέχνη κόσκινο.
Αν δεν είναι, είναι...καλά παιδιά όλοι τους και δε θα μας λείψει η παραπληροφόρηση το πετροβόλημα και η δημιουργία θεμάτων.



Από καιρό φαίνονταν να την ψάχνει πάντως. Ισοπεδώθηκε ο κόσμος. 1000 νοματαίοι πατάν δεν πατάν..
Η μπάλα φαίνεται να τραβάει αναγκαστικά σε άλλα μονοπάτια, να χρειάζεται ο κόσμος, προσαρμοστικός είναι... Ιδέα ρίχνω. 
Αραγε πως να νοιώθει κανείς όταν νομίζοντας ότι έχει πιάσει τον Πάπα απ τ @@, ξαφνικά συνειδητοποιεί πως αυτός
αφού τον χρησιμοποίησε καλά καλά, δεν τον χρειάζεται άλλο και τον πετάει με τις κλωτσιές στα σκουπίδια;
Σαλτάρει; Κι άμα τον είναι απομοναχός τ ήδη σαλταρισμένος; Τι κάνει;
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #3557 στις: Σαβ 14 Μάρ 2015 09:24 »
Παιάνες... και fan fares.
Όλοι για 1 Κερβέλη ψωμί...

Πληρώστε τα χρέη σας... και μετά μιλήστε για ΠΑΣ.


Κε Χριστοβασίλη

Συγχαίρω  για τις άρδην αλλαγές στην επικοινωνιακή σας  πολιτική και στον επί της ουσίας εξωραϊσμό του προφίλ της ΠΑΕ Σας επί το λειτουργικότερο, επί το εγκυρότατο, ενώ ευελπιστώ για το αξιοπρεπέστερο. 
Οι 2 αυτές ρηξικέλευθες αλλαγές που μόλις ανακοινώσατε,  ως κενοτόμα επιτραπέζια  συστατικά  στοιχεία του ανακαινισμένου σε επαγγελματικά πρότυπα γραφείου τύπου Σας και με σχεδόν καθολική την αποδοχή της μέχρι τούδε απαράδεκτης για την φιλοσοφία Σας μερίδας τοπικών μέσων ενημέρωσης, με οδηγεί στο απλοϊκό συμπέρασμα που λέει ότι οι «χαλαροί κώλλοι  θα σφίξουν όλοι»… και δεν εννοώ μόνο τα νέα δεδομένα Βαλαβάνη και Κοντονή, αλλά ούτε και το Financial Fair Play, πόσο μάλλον να ψηφίσατε ... το κάτι άλλο.

Άλλο λέω… και θα το πω σε 12 μέρες.

Υ.Γ.: Δεν θέλω να μου πεις το ότι δεν θα εγκρίνεις Σύνδεσμο (γνωστό και αδιάφορο)… θέλω να μου  πεις ως πότε θα  βλέπουμε στην αθλητικογραφία του διαδικτύου τίτλους όπως οι παρακάτω και χωρίς καμία καν αιτιολόγηση από μέρους Σας έγκαιρη και έγκυρη, π.χ.,:

Άλλα λέει ο Πάτσης, αλλά υποστηρίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα
Πάτσης: Κατέθεσα πρόταση για αγορά του ΠΑΣ
Πρόταση για την αγορά του ΠΑΣ Γιάννινα κατέθεσε ο Πάτσης
Πάτσης: Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μία παραφιλολογία
Άλλα λέει ο Πάτσης, αλλά υποστηρίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΣ Γιάννινα: Σήμερα καταθέτει πρόταση αγοράς των .
Καχριμάνης: «Πρόταση Πάτση για τον ΠΑΣ»
Καχριμάνης: Έχω πρόταση του Πάτση για τον ΠΑΣ

Πλησιάζουν Τούμπα Κοροβέσης-Χαρίσης
Κλείνουν οριστικά Κοροβέσης – Χαρίσης
Παίκτες του ΠΑΟΚ Κοροβέσης – Χαρίσης
ΠΑΣ Γιάννινα: Προς Ολυμπιακό ο Χαρίσης

κ.ά.,



« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 14 Μάρ 2015 09:33 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #3558 στις: Παρ 20 Μάρ 2015 21:58 »
78,5 δισ. τα χρέη στην Εφορία... μαζί με τα δικά "μας", πόσα είναι...
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 20 Μάρ 2015 22:05 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #3559 στις: Παρ 20 Μάρ 2015 22:52 »
Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες (θα να 'ταν μεγάλος για να κάνει τόσο να τον φάει ακόμα κι Αυτός).

Μέρα και δισ.

Άρα:

Πόσα χρωστάμε;

 :P
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #3560 στις: Τρι 24 Μάρ 2015 01:22 »
Παράθεση
Πόσα χρωστάμε;

Γειτονιά, ο δρόμος σου στενός, παγωνιά και γκρίζος ουρανός
μαύρη ζωή, βράδυ πρωί, για συντροφιά μια συννεφιά
Υπομονή, υπομονή, υπομονή..

Κάντε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός
Κάντε υπομονή μια λεμονιά ανθίζει στη γειτονιά
Υπομονή, υπομονή, υπομονή..

Κάντε υπομονή...
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #3561 στις: Σαβ 28 Μάρ 2015 00:02 »
Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ δεσμεύτηκε με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα του Άγιαξ της Ηπείρου, ότι μετά την νομοθετική ρύθμιση σκοπεύει να τακτοποιήσει το συντομότερο δυνατό την οφειλή του συλλόγου προς το Δημόσιο.


«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την παρούσα κυβέρνηση για την προσπάθεια, τις ενέργειες και κυρίως για την αποτελεσματικότητά της Αυτή η κυβέρνηση έδωσε λύση σε ένα πρόβλημα που ταλανίζει τα τελευταία χρόνια όχι μόνο την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αλλά και αμέτρητες επιχειρήσεις στη χώρα και αποτελούσε τροχοπέδη στην ανάπτυξη που είναι και το ζητούμενο αυτή την εποχή.

Πλέον ανοίγει ο δρόμος για έναν ισχυρό, αυτάρκη και αυτόνομο ΠΑΣ! Από την πλευρά μας αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα τακτοποιήσουμε την οφειλή μας προς το Δημόσιο το συντομότερο δυνατό και θα συνεχίσουμε να διατηρούμε την ίδια καθαρή και διαφανή σχέση με το κράτος.

Απελευθερωμένοι από τα δεσμά των χρεών θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε άμεσα τη στρατηγική ανάπτυξης του ΠΑΣ και να οδηγήσουμε τον σύλλογο εκεί που τον ονειρευόμαστε».




Αϊ Γιώργο μ, αϊ, τν έσιαξα εγώ τν επιστολή Σαββίδη να μη κουράζεσαι εσύ, όπου παοκ έβαλα ΠΑΣ, έτοιμη είναι, εσύ πε τ παιδιού μοναχά να κάνει το κόπυ πάστε και να τν ανεβάσει στο σάϊτ, αϊ μάναμ εσύ, αϊ.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 28 Μάρ 2015 00:05 από dreven »
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #3562 στις: Σαβ 28 Μάρ 2015 00:44 »
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες... έχει ξεκινήσει προσπάθεια ώστε από Δευτέρα και το αργότερο μέχρι το Σάββατο Λαζάρου η ΠΑΕ να έχει καταφέρει να μπει στις 100 δόσεις και στη συνέχεια να εξασφαλίσει την φορο/ασφα ενημερότητα.
Μακάρι... κρίμα τόσα χρόνια να βασανίζονται για 2 παλιόχαρτα.


Υ.Γ.: Το e-mail του Ιγνάτιεβιτς όποιος το θέλει...  ivan.savvidi@gmail.com




   
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #3563 στις: Σαβ 28 Μάρ 2015 00:50 »
Και σύμφωνα με παλιότερες αναμνήσεις... έχουμε και φέτος τν ίδια όρεξη να συμπληρώνουμε συνεχώς με νέα στοχεία τον εξ αρχής άρτιο φάκελό μας μετά την λήξη προθεσμίας υποβολής του  :P
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #3564 στις: Σαβ 28 Μάρ 2015 00:57 »
Το γαμώτο (και μακάρι να βγω ψεύτης) είναι ότι αυτοί όλοι οι "εγκέφαλοι" αντί να αξιοποιήσουν την πρόσκληση του ΥΠΟΙΚ να μπουν στις 100, ακούνε τις οδηγίες των ανεγκέφαλων νεοδημοκρατών οικονομολόγων για αριστερή παρένθεση... μάλλον για "100" τους βλέπω.

Μιλάμε για  :takataka: και μακάρι να βγω ψεύτης.


"Ξέρετε, καλές οι δόσεις, αλλά πως θα πληρώνουμε τα τακτικά μας έξοδα... με τί έσοδα?"... ουστ ρε.
Κουνηθείτε ρε...
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 28 Μάρ 2015 01:03 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.036
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #3565 στις: Σαβ 28 Μάρ 2015 01:02 »
Ακόμα και η ώρα εναντίον μας είναι.Πάει μπροστά.Τι να πεις...Στο τέλος μπορεί να κάνει την διαφορά και να φταίει... :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #3566 στις: Σαβ 28 Μάρ 2015 01:10 »
New Pas. Pas, σόρυ π θα το πω έτσι απλά, αλλά....εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος....κι εσύ κολλάς σε κάτι πράγματα μικρά! :P


Υ.Γ: Το σκέφτκα κι εγώ σήμερα αυτό φον!  8)

Υ.Γ1: Επίμαχο βίντεο μυστικής συνάντησης(σε ανύποπτο χρόνο και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα) τ προεδρούλη με την αδειοδότηση, και τι είπαν...
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 28 Μάρ 2015 01:27 από dreven »
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #3567 στις: Κυρ 29 Μάρ 2015 14:39 »
29 του μηνα και δεν κουνιεται φυλλο....

Ε ρε γλεντια
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.036
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #3568 στις: Κυρ 29 Μάρ 2015 16:10 »
Από 1 Απριλίου οι μηχανές θα δουλέψουν στο φουλ...

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #3569 στις: Κυρ 29 Μάρ 2015 16:55 »
Όχι και δεν κουνιέται φύλλο  ::)... ο Πετράκης πρότεινε στον Χριστοβασίλη να ανανεώσει τον Ναδάλες...   
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16331&subid=2&pubid=130022567

... ο Ιβάν πήρε Χαρίση - Κοροβέση και ξεπληρώνει χρέη αιώνα με 10,4 εκ.  (μέχρι τις 27 Μάη μπορεί να υπαχθεί στη ρύθμιση και με αίτημα άρσης προσφυγών για τα παγωμένα χρέη.)
Για να δούμε ο Χαϊβάν τι θα πάρει για Χαρίση - Κοροβέση και πως θα πηδήξει από τον Μάρτη στον Απρίλη.

Δεν αντέχω άλλες εκπλήξεις!


« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 29 Μάρ 2015 17:10 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 463
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #3570 στις: Κυρ 29 Μάρ 2015 16:55 »
Μην ελπίζετε σε καμία αδειοδότηση.

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #3571 στις: Δευ 30 Μάρ 2015 09:50 »
Με την ρύθμιση για Μπαοκ, γλυτώνει περι το 800αρι η Μπαε μας  :-?
 
(τελικά σε αυτο το κρατος πρεπει να χρωστας πολλά για να εισαι σεβαστικός)  :stop:

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #3572 στις: Τρι 31 Μάρ 2015 16:23 »
Υπάρχουν εξελίξεις στην ΠΑΕ; Ακούγεται κάτι τις τελευταίες ώρες;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος chilly

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.780
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #3573 στις: Τρι 31 Μάρ 2015 17:08 »
Που πέρασα από τα γραφεία, ''Μάκης Δημάκης-Οταν το ανοίξεις'' ακουγόταν στο ράδιο πάντως.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 31 Μάρ 2015 17:12 από chilly »
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος gilas

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 178
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #3574 στις: Τρι 31 Μάρ 2015 17:35 »
Που πέρασα από τα γραφεία, ''Μάκης Δημάκης-Οταν το ανοίξεις'' ακουγόταν στο ράδιο πάντως.

ηταν ολοι εκει ή παρατηρησες τιποτα υποπτες απουσιες?

Πού `σαι Θανάση ήθελα να σ’ αντάμωνα Η γρουσουζιά να σπάσει