Και η παραφωνία της ημέρας....ο Κιτσιομπίλης...ποιός άλλος, ο κλασσικός ξενερουά.
Πως τα καταφέρνει όμως πάντα α...;
Τη δουλειά του θα μου πεις μπορεί να κάνει, να τρέχει να "προλάβει" από τη μεριά του καταστάσεις,
γιατί όσα ξέρει ο νοικοκύρης(τρόπος του λέγειν νοικοκύρης) δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος,
αλλά έλα που δεν είναι δουλειά δική μου και του κάθε φιλάθλου αυτό, παρά μόνο δική του
και κατ επανάληψη δική του μάλιστα..
Οπως τότε στα πλέϊ-οφ πριν δυό χρόνια, που ξεκινάς με δυό τρίποντα, ενθουσιασμό, χαρά, φόρα,
οι αντίπαλλοι να σέρνονται και βγαίνει καπάκι και λέει μετά το 2πλό στην Τούμπα...
εμείς δεν είμαστε έτοιμοι για τσάμπιονς λιγκ, την προτελευταία θέση θέλουμε στα πλέϊ-οφ
να αποφύγουμε και την ταλαιπωρία στην προετοιμασία..
Ετσι και τώρα, πάλι μετά από νίκη με "μεγάλο" και πάνω στα ντουζένια, βγαίνει και λέει...
δύσκολη η ευρώπη, θέλει άλλα πράματα, θα δούμε και δώστου να κουνάει το κεφάλι.
Σα να σου λέει ανοιχτά και φωναχτά δλδ μη μας υπολογίζετε εμάς, κάντε παιχνίδι οι άλλοι..
Γιατί αυτό το μήνυμα περνάει παντού.. Και αμέσως μάλιστα.
Αυτό περνάει, σε ποδοσφαιρικές αρχές, αντιπάλους, διαιτητές, δικούς σου προπονητές και παίχτες...
Οπως αυτό πέρασε και τότε αμέσως..
Που μετά από όσα είπε έκατσε αμέσως η ομάδα, πήραν μπρος οι άλλοι κι η διαιτησία,
πήρες κι εσύ 1 πόντο σε 4 ματς μετά, πήρες και την τελευταία θέση, δεν πήρες κι άδεια,
έφερες και Παντελίδη, ξενέρωσε ο κόσμος και βγήγε μέχρι κι ο ΜανθοΚολέμπας κι έλεγε
άμα τα είχα πει εγώ κι "εκοβα" την ομάδα θα με είχε κρεμάσει ο κόσμος στο ρολόϊ,
ενώ τώρα...κοκοκο.