Τα κάγκελα έχουν μυαλό... FanaticPaS
7. Γιώργος Σαρρής (πρώην πρόεδρος ΕΠΟ) - Προθεσμία: Αρχές Μαΐου
8. Παυσανίας Παπανικολάου (εκτελεστικός γραμματέας ΕΠΟ) - Προθεσμία
9. Χρήστος Υφαντής (αναπληρωτής γενικός διευθυντής ΕΠΟ) - Προθεσμία
10. Θόδωρος Κουρίδης (πρώην νομικός σύμβουλος ΕΠΟ) - Προθεσμία: 2 Ιουνίου
11. Άρης Σταθόπουλος (μέλος ΔΣ ΕΠΟ) - Προθεσμία: 3 Ιουνίου
12. Νίκος Προύντζος (μέλος ΔΣ ΕΠΟ) - Προθεσμία: 22 Μαΐου
13. Γιάννης Παπακωνσταντίνου (μέλος ΔΣ ΕΠΟ) - Προθεσμία: 25 Μαΐου
14. Μαρία Αναστασάκη (πρώην μέλος της Επιτροπής Εφέσεων ΕΠΟ) - απολογήθηκε (απαγόρευση ενασχόλησης με ποδόσφαιρο)
15. Γιώργος Βλάσσης (πρώην μέλος Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου ΕΠΟ) - απολογήθηκε (απαγόρευση ενασχόλησης με ποδόσφαιρο)
Σε μία διαρκώς αμφισβητούμενη Ομοσπονδία που κατ' άλλους μέλη της (διοικητικά - δικαιοδοτικά) φέρονται να διώκονται για τα έσχατα της διαφθοράς ή κατ' άλλους υπάρχει έγγραφο αίτημα έκπτωσης μελών της ή οργάνων της...
... «δεν θέλω να με δικάζουν δικαστές που διώκονται» είπε κάποιος συνήγορος.
Τι ψάχνεις...
Ναι... των αδειοδοτήσεων φίλε μου...
Η πικρή αλήθεια (μου)...
Ο Χριστοβασίλης (βλ. εργοβιογραφία του) είναι "εις" επιχειρηματίας εκ των 100ντάδων της ελληνικής επικράτειας και δη των ποδοσφαιρικών που συνδυαστικά με άλλες επιχειρήσεις, που απολύτως μονοπωλιακά στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1996 και ελλείψει άλλων "πακέτων" ενδιαφερόμενων εντόπιων ή μη (εκ ου και το "Αναζητείται ΑμΟρης πρόεδρος...) φέρεται να επιχειρεί ασφαλώς για το όφελος της ΠΑΕ του και επισφαλώς για το όφελος του ΠΑΣ μας.
Δυστυχώς...
Και όπως είχα σημειώσει πολλάκις... αν ο ΠΑΣ ήταν παντοφλάδικο θα είχε μετακομίσει στην Βουλγαρία... γιατί όχι στα Σκόπια.
Πολλές φορές έθεσα το θέμα... "Mετά από σένα ποιον, ποιον να πιστέψω ποιον..." (Ρούνικ Ντέλλα)
Μετά ήρθε ο Πάτσης... πέρασαν κάτι ελικόπτερα έριξαν δήθεν κάτι ρούβλια... μετά 2 αλβανοί... και 2 κουνάβια.
Δεν μασάνε...
"Το πούλα και φύγε" είναι για κατανάλωση (ήταν τουλάχιστον ως τώρα...)... εξαναγκασμός φυγής δεν προκύπτει.
Με ποιόν τρόπο?
Ίσως με μία άλλη εκφορά να ακούγονταν... το "ΦΥΓΕ"...
π.χ., έχω μια ψησταριά "Ψησταριά τα 3 πουσταριά" έτσι για πάρτι μου και μια πελατεία στανταρ, τους μαγειρεύω ό,τι έχω και αν θες φάτο... κάποιοι αραιώνουν, έρχονται άλλοι... αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να με βγάλουν από το μαγαζί.
Άλλωστε ο πρόεδρος το είχε πει... "Και 5 - 10 να μείνουν στο γήπεδο...".
Άπαντες εκπρόθεσμοι και αρκετοί όψιμοι... σχετικά με τις "live" διαμαρτυρίες... από αδιαφορίας μέχρι σκοπιμότητας.
Το μαγαζί μένει ανοιχτό...
Μια είναι η λύση... ήταν...
Διάλογος και απολογία.
Και όταν λέω διάλογο... το να έχει αναγκαστεί ο έκαστος / εκάστοτε πρόεδρος να απολογείται στα πλαίσια του εθιμικού δικαίου που διέπεται από την Φανέλα του ΠΑΣ και αυτό να είναι απαράβατος "νόμος και αρχή"... έλα μου ντε, που οι διοικήσεις πλαισιώνονται από εκείνους που ελέγχουν τα πλήθη (Όχλο)... και καθιστούν τις διοικήσεις "αποφασίζομεν και ενεργούμεν και λογαριασμό δεν δίνουμε στον Όχλο".
Ο/οι πρόεδρος/οι χρειάζονταν ανέκαθεν "ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΠΕΤΟΝ"... όμως δεν έλαχαν ποτέ.
Γιατί δεν...?
Το απάντησα πιο πάνω.
Είναι γλυκιά η ζωή δίπλα στις διοικήσεις... πότε μέλι πότε ΠΑΣστέλι.
Κάντε μια βόλτα στην πόλη εκεί που πίνουν τον καφέ τους... οι πλούσιοι (μας).
Περί άλλων τα πάντα... πλην ΠΑΣ.
Μόνο το VITSA GROUP... αμφισβήτησε ανοιχτά και πάγια την αρεστή μας και αναντικατάστατη Παεδιοίκηση και Οχλοδιοίκηση.
Αν έχω άδικο γενικά ή ειδικά... γράψτε μου.
Στη διάθεσή σας
New...
Υ.Γ.: Πάω για καμιά βουτιά...
http://www.skaikairos.gr/system/weather_photos/weather_photo_imgs/000/015/751/original/navagio8.jpgY.Γ.: Και "scripta manet"...
«Τουναντίον... και επειδή γνωρίζεις πόσο στενά "παρακολουθώ" την διοίκηση με την ανέκαθεν διερευνητική και κριτική στάση μου απέναντι στις διοικήσεις, δίνω ακόμα λίγο χώρο στον Χριστοβασίλη να υποστηρίξει τις ανοιχτές και ρητά δημοσιοποιημένες αντιρρήσεις του και τα "δίκια" του... να δω τι θα πράξει από αυτά μέσα στην 1η εβδομάδα του Μάη.»
Τέλος έχω επίγνωση του τι θα πει επιχείρηση και τι επιχειρηματίας...