Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1369610 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Behos

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #300 στις: Τρι 25 Μάι 2010 03:28 »
Ξεχνάει ο Χρηστοβασίλης ότι ο Κούγιας πριν φύγει έφαγε γιούχα, καφέδες και φάπες... μην ανησυχεί, έρχεται και η δική του σειρά!

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Τρι 25 Μάι 2010 09:20 »
Πως τα φέρνει η πουτάνα η ζωή πάντως. Θυμάμαι πριν 2 χρόνια περίπου, όταν ευρισκόμενος στον κάμπο μαζί με τον αγαπητο ΛΟΚΟ, την αγωνία που είχαμε αν θα πάρει τελικά ο ΧΒ την ομάδα και τις πολύωρες συζυτήσεις που κάναμε για το θέμα. Και επίσης, την ανακούφιση που νιώσαμε όταν ανακοινώθηκε επίσημα η μεταβίβαση της ΠΑΕ στον ΧΒ και οι ελπίδες που είχαμε για μια καινούρια αρχή για τον ΠΑΣ. Σήμερα οι ελπίδες αυτές αποδεικνύονται φρούδες....

Αποσυνδεδεμένος Proctor

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Τρι 25 Μάι 2010 09:40 »
...μη σου πω και φλούδες...
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Τρι 25 Μάι 2010 10:48 »
Παράθεση
Θυμάμαι... την αγωνία που είχαμε αν θα πάρει τελικά ο ΧΒ την ομάδα.... την ανακούφιση που νιώσαμε όταν ανακοινώθηκε επίσημα η μεταβίβαση της ΠΑΕ στον ΧΒ... οι ελπίδες που είχαμε για μια καινούρια αρχή... Σήμερα οι ελπίδες αυτές αποδεικνύονται φρούδες....
Ανακουφιση θυμαμαι ειχαν νοιωσει και οι Ηλυσιακοι οταν ειχαν πρωταντιληφθει πως ηταν να την κανει, γιατι δεν τον θελαν με τιποτα και τον ειχαν αχτι. Ποιος ξερει τι ειχαν δει κι αυτοι 4 χρονια μαζι του...
Βεβαια μετα που αφησε και την ομαδα τους στα ''τρυφερα'' χερια των αφων Μητροπουλων, που κι οι οπαδοι του Ηλυσιακου κι ολη η Ελλαδα μαζι ηξεραν τι θα συμβει εκτος... τ' κιτσιουμπιλη,  καταλαβαινετε τι αχτι τον ειχαν και τι αγωνια τραβηξαν...
Παντως εμας δε μας  μακαριζαν καθολου θυμαμαι.
Πανηγυριζουν οι Γιαννιωτες που παει προεδρος εκει, ελεγαν, αλλα δεν ξερουν τι εστι αυτος για αυτο πανηγυριζουν...

Επι ενα ολοκληρο χρονο τωρα δεν ''εχασε'' καμμια ευκαιρια που του δοθηκε να τους δικαιωνει...
Αποδεικνυει συνεχως ποσο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ειναι.
Αραγε τι απομενει να αποδειξει ακομα για να δικαιωθουν και ολοκληρωτικως;
Το ποσο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ηταν;
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Τρι 25 Μάι 2010 14:32 »

Θεωρώ ότι είναι νωρίς να βγάζει κανείς συμπεράσματα για τις κινήσεις ΧΒ. Φαντάζομαι έχει τους λόγους του αλλά δυστυχώς δεν τους έχει πει. Σίγουρα έχει κάνει κάποια λάθη αλλά πιστεύω ότι θέλει το καλό του ΠΑΣ. ΠΑΣολές από παιδί είναι. Χαρακτηρισμοί ότι είναι 'ακατάλληλος' μέχρι και το 'χοντρέ' νομίζω είναι υποτιμητικά για έναν άνθρωπο που και τα λεφτά του βάζει και κύριος είναι στις οικονομικές του υποχρεώσεις όπως λένε οι ποδοσφαιριστές.
Για μένα λάθος είναι που π.χ. έδιωξε τον Σαϊτιώτη και Κούσα, αλλά εγώ δεν έχω πλήρη εικόνα. Μόνο αγωνιστική εικόνα έχω. Επομένως δεν μπορώ να τον κακοχαρακτηρίσω. Θα το κάνω όμως αν δω ότι ο ΠΑΣ δεν κάνει πρωταθλητισμό και αυτό θα φανεί στα 10-12 πρώτα παιχνίδια.
Σίγουρα χρειάζεται πάντως να καθησυχάσει τους φιλάθλους και να εξηγηθεί γιατί οι κινήσεις του ήταν αρκετά ριζοσπαστικές. Και πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ.

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Τρι 25 Μάι 2010 14:54 »
Θεωρώ ότι είναι νωρίς να βγάζει κανείς συμπεράσματα για τις κινήσεις ΧΒ.

Nωρίς;;;;; Πλάκα μας κάνεις ρε φίλος...;;;;;;

Θα το κάνω όμως αν δω ότι ο ΠΑΣ δεν κάνει πρωταθλητισμό και αυτό θα φανεί στα 10-12 πρώτα παιχνίδια.

Αν περιμένουμε 10-12 παιχνίδια (περίπου μισό πρωτάθλημα) για να καταλήξουμε αν κάνουμε πρωταθλητισμό ή όχι αλλοίμονό μας......

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Τρι 25 Μάι 2010 14:55 »
Παράθεση
ΠΑΣολές από παιδί είναι
Παράθεση
τα λεφτά του βάζει
Παράθεση
είναι νωρίς να βγάζει κανείς συμπεράσματα

Παντου υπαρχει ενας... μυθος  :)

Παράθεση
έχει τους λόγους του
  ;)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος Behos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Τρι 25 Μάι 2010 15:11 »
Κοροϊδευόμαστε τώρα; Ο άνθρωπος πάει να διαλύσει την ομάδα! Απλά τα πράγματα.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #308 στις: Τρι 25 Μάι 2010 16:59 »
@tauri_7
Και βέβαια νωρίς είναι. Δεν έχει καν τελειώσει το πρωτάθλημα της Β' εθνικής ακόμα και πιθανώς θα υπάρξουν παίκτες Β' εθνικής απ' όπου θα κοιτάξει να κτυπήσει παίκτες ο ΧΒ. Και μένα δεν μου αρέσει που διέλυσε την ομάδα (ακόμα και περσυ δεν μου είχε αρέσει) αλλά πρέπει να δούμε πρώτα τι έχει στο νου του. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μας λέει...

Και σε πόσα παιχνίδια πιστεύεις θα δεις αν κάνουμε πρωταθλητισμό;  Εγώ σου έβαλα μέχρι το 1/3 των συνολικών παιχνιδιών. Εσύ τι βάζεις, τα πρώτα 2-3 παιχνίδια;;;; Μην τρελλαθούμε κιόλας!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Τρι 25 Μάι 2010 18:52 »
Δεν διαφωνω με τον my8os, χρονος υπαρχει αρκετα ακομα!

Το θεμα για εμενα ειναι να υπαρχει ηδη σχεδιασμος και προοπτικη απο την διοικηση, χωρις απαραιτητα εμεις να τον μαθαινουμε, αλλα να ξερουνε τι κινησεις πρπει να κανουνε, να εχουνε οσο το δυνατον ετοιμες εναλλακτικες λυσεις, με μια λεξη ΟΡΓΑΝΩΣΗ!

Αυτο δεν το βλεπω να υπαρχει, τουλαχιστον μεχρι τωρα!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Τρι 25 Μάι 2010 19:00 »
@tauri_7
Και βέβαια νωρίς είναι. Δεν έχει καν τελειώσει το πρωτάθλημα της Β' εθνικής ακόμα και πιθανώς θα υπάρξουν παίκτες Β' εθνικής απ' όπου θα κοιτάξει να κτυπήσει παίκτες ο ΧΒ. Και μένα δεν μου αρέσει που διέλυσε την ομάδα (ακόμα και περσυ δεν μου είχε αρέσει) αλλά πρέπει να δούμε πρώτα τι έχει στο νου του. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μας λέει...

Και σε πόσα παιχνίδια πιστεύεις θα δεις αν κάνουμε πρωταθλητισμό;  Εγώ σου έβαλα μέχρι το 1/3 των συνολικών παιχνιδιών. Εσύ τι βάζεις, τα πρώτα 2-3 παιχνίδια;;;; Μην τρελλαθούμε κιόλας!

Αγαπητέ μου φίλε, άσχετα με το αν έχει τελειώσει ή όχι το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής νομίζω οτι πλεόν, μετά την πάροδο 2 ετών στο τιμόνι της ομάδας, δεν είναι καθόλου νωρίς για να κρίνουμε τις προθέσεις του ΧΒ. Τι σχέση έχει δηλαδή η λήξη της Β με την γενικότερη φιλοσοφία που εμπράκτως δείχνει ο πρόεδρος οτι έχει για την ομάδα και για την πολιτική του απέναντι στους πελάτες-φιλάθλους της;;;;

Όσο για το τελευταίο περι πρωταθλητισμού που γράφεις, σαφώς και θα τρελλαθούμε. Οι στόχοι οριοθετούνται απο το καλοκαίρι και σύμφωνα με αυτούς προσλαμβάνεις προπονητή, κάνεις μεταγραφικό σχεδιασμό και οργανώνεις την προετοιμασία. Εσύ μας λες να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και μετά την 12η αγωνιστική να ξυπνήσουμε και να πούμε: " Ρε αλάνια; Δεν πάμε να κάνουμε κανα πρωταθλητισμό λέω γω;;;" Ε, μάλλον εσύ λοιπόν θες να μας τρελάνεις...

Αποσυνδεδεμένος pas_gera-g.t.m.

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Τρι 25 Μάι 2010 19:07 »
μέχρι και το 'χοντρέ' νομίζω είναι υποτιμητικά για έναν άνθρωπο
που είναι όντως χοντρός
Είσαι καλά πασιά μ';

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Τρι 25 Μάι 2010 20:34 »
Αγαπητέ μου φίλε, άσχετα με το αν έχει τελειώσει ή όχι το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής νομίζω οτι πλεόν, μετά την πάροδο 2 ετών στο τιμόνι της ομάδας, δεν είναι καθόλου νωρίς για να κρίνουμε τις προθέσεις του ΧΒ. Τι σχέση έχει δηλαδή η λήξη της Β με την γενικότερη φιλοσοφία που εμπράκτως δείχνει ο πρόεδρος οτι έχει για την ομάδα και για την πολιτική του απέναντι στους πελάτες-φιλάθλους της;;;;

Όσο για το τελευταίο περι πρωταθλητισμού που γράφεις, σαφώς και θα τρελλαθούμε. Οι στόχοι οριοθετούνται απο το καλοκαίρι και σύμφωνα με αυτούς προσλαμβάνεις προπονητή, κάνεις μεταγραφικό σχεδιασμό και οργανώνεις την προετοιμασία. Εσύ μας λες να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και μετά την 12η αγωνιστική να ξυπνήσουμε και να πούμε: " Ρε αλάνια; Δεν πάμε να κάνουμε κανα πρωταθλητισμό λέω γω;;;" Ε, μάλλον εσύ λοιπόν θες να μας τρελάνεις...

Όταν δλδ επί ΧΒ ανεβήκαμε στην Α' δεν είχε καλές προθέσεις;  Φέτος που υποβιβαστήκαμε οι λόγοι είναι λίγο-πολύ γνωστοί. Σαφώς ο ΧΒ έκανε λάθος χειρισμούς αλλά ήταν και η πρώτη φορά που έπαιζε Α' και εμπιστεύτηκε την κρίση του Παράσχου και άλλων παραγόντων. Οι προθέσεις του όμως δεν νομίζω να είναι κακές για τον ΠΑΣ. Κάθε άλλο. Τον συμφέρει και οικονομικά να ανέβουμε Α'.
Η λήξη της Β' έχει την έννοια ότι μπορεί να αποδεσμευτούν παίκτες που παίζουν σε ομάδες της Β' κι αν είναι κάποιοι από αυτούς καλοί, να τους προσεγγίσει ο ΠΑΣ.

Όσο για τον πρωταθλητισμό φαίνεται δεν με κατάλαβες. Δεν είπα να ξυπνήσουμε σε 12 αγωνιστικές. Είπα να κρίνουμε τότε. Σαφώς ο προγραμματισμός πρέπει να γίνει από το καλοκαίρι. Πότε όμως θα ξέρεις εσύ ως φίλαθλος ότι όντως η ομάδα μας πάει για πρωταθλητισμό και δεν είναι απλά μια ομάδα με στόχο την παραμονή; Εγώ πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα δείξουν αν όντως πέτυχε στο πρώτο 1/3 του πρωταθλήματος.

Αποσυνδεδεμένος GEROKSEKOYTIS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Τρι 25 Μάι 2010 20:57 »
Μη παραμυθιαζομαστε

Και περυσι νωρις ξεραμε τις αδυναμιες που ειχαμε αγωνιστικα,και αντι να εχει ετοιμες τις λυσεις απτο Νοεμβρη,περιμενε μεχρι τη τελευταια μερα των μεταγραφων για να αγορασει ο,τι πιο φτηνο κυκλοφορουσε...

Ο ανθρωπος ειναι καβουρας,και δεν τον νοιαζει ο ΠΑΣ.Τον νοιαζει μονο να τα εχει καλα με δημαρχονομαρχες,για να καταπατα νομους στις δραστηριοτητες του,καθως και για την εκταση στο Κατσικα.Αν δει οτι κι εκει δεν θα παρει τιποτα τζαμπα,θα την καταστρεψει την ομαδα....

Αγαθες βλεψεις δεν εχει.Δεν τον νοιαζει να ανεβει η ομαδα,γιατι βλεπει οτι κ στην Α κλεινει η στροφιγγα και θα αναγκαστει παλι να ξυλωθει για μεταγραφες......Προτιμαει πρωτος στο χωριο (εννοω να το παλευει μεχρι 2-3 αγωνιστικες πριν το τελος),παρα να ειναι σε πολη......

Οσον αφορα τα διαρκειας που δεν θα παρουν οι Γιαννιωτες,παλι χεστηκε.Θα τα βγαλει τα λεφτα απο κανα δυο παιχνιδακια στο στοιχημα,και θα εχει τη προστσια των γνωστων αυλικων.....που θα διαφημιζουν απο εδω κ απο εκει , την ταχα οικονομικη αιμοραγια του...

Λυπαμαι,αλλα ετσι θα γινει......Ας διαψευτω.....Ας με βγαλει μακακα ο αυτοονομαζομενος ''προεδρος''

Αποσυνδεδεμένος Blue_Nec_777

• Full Member
  • pas7peiraiasfans reee
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Τρι 25 Μάι 2010 21:38 »
για οποιον το ξανα πει χοντρο,να θυμαται παντα....
ΧΟΝΤΡΟΣ - ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΟ*&^Ο ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΡΩΣ !!!!  :( >:(
μας εχει γ@μησει τους τελευταιους μηνες ο προεδρας!!! δεν παει αλλο !!!!
απο οποια πλευρα και να το παρεις δεν μπορεις να βρεις κατι καλο που εχει γινει απο την ΠΑΕ εδω και πολυ καιρο!!!
αν και αρχισε καλα ο ΧΒ την θητεια του στον ΠΑΣ δεν την συνεχισε καθολου καλα !!!
τεσπα δεν θα πω πολλα γιατι εχω βαρεθει να τα λεω !!! 

υγ. μην νομιζετε οτι θα ειναι το τελευταιο μου ποστ σε αυτο το τοπικ !!! ΔΕΝ ΞΕΜΠΛΕΚΙΕΤΕ ΕΥΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ !!!

Αποσυνδεδεμένος GEROKSEKOYTIS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Δευ 31 Μάι 2010 12:30 »
ΞΥΠΝΑ ΥΠΝΟΒΑΣΙΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Δευ 31 Μάι 2010 21:55 »
Παράθεση
Όσο για τον πρωταθλητισμό φαίνεται δεν με κατάλαβες. Δεν είπα να ξυπνήσουμε σε 12 αγωνιστικές. Είπα να κρίνουμε  τότε. Σαφώς ο προγραμματισμός πρέπει να γίνει από το καλοκαίρι. Πότε όμως θα ξέρεις εσύ ως φίλαθλος ότι όντως η ομάδα μας πάει για πρωταθλητισμό και δεν είναι απλά μια ομάδα με στόχο την παραμονή; Εγώ πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα δείξουν αν όντως πέτυχε στο πρώτο 1/3 του πρωταθλήματος.

Αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει απο τους φιλάθλους του Π.Α.Σ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΌΧΙ τώρα δεν πέρνεις παίχτες;Βρισίδι απο τώρα.Τώρα δεν βγάζεις διαρκείας πέταλο;Βρισίδι απο τώρα.Δεν έχω τίποτα μαζί σου φίλε που τα έγραψες αυτά απλά έχω ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ με το "να περιμένουμε να κρίνουμε τότε,καθήστε και θα δούμε" κλπ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΜΑ-ΛΑ-ΚΙ-ΕΣ....ΒΑΡΕΘΗΚΑ :stop:

Αποσυνδεδεμένος John

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Τρι 01 Ιούν 2010 13:48 »
Αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει απο τους φιλάθλους του Π.Α.Σ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΌΧΙ τώρα δεν πέρνεις παίχτες;Βρισίδι απο τώρα.Τώρα δεν βγάζεις διαρκείας πέταλο;Βρισίδι απο τώρα.Δεν έχω τίποτα μαζί σου φίλε που τα έγραψες αυτά απλά έχω ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ με το "να περιμένουμε να κρίνουμε τότε,καθήστε και θα δούμε" κλπ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΜΑ-ΛΑ-ΚΙ-ΕΣ....ΒΑΡΕΘΗΚΑ :stop:

+1

Η κριτική πρέπει να γίνεται την στιγμή που προκύπτει το ατόπημα...ατάκα και επιτόπου...ολη την χρονιά μας λέγαμε όχι τωρα κριτική..να δούμε τι θα γίνει...μην βρίζεται και μην φορτώνεται άγχος τους παίχτες...μην πάτε στις προπονήσεις να κράξετε...μην βρίζετε τον υπνοβασίλη θα κάνει μεταγραφές...ξέρει ο πρόεδρος...και πήραμε απ όλους στο τέλος ένα ματσάκι πελέδια...

Τώρα τι θα πούμε πάλι...μην κάνετε κριτική να δούμε τι θα γίνει????να περιμένουμε να μας φορτώσουν τίποτα σαπάκια Α' διαλογής και να κλαιγόμαστε πάλι κατόπιν εορτής????Τα έκαναν πάλι κώλος με τα διαρκείας και θα πρέπει ο κόσμος πάλι να δείξει κατανόηση???

Απο την στιγμή που έχουν δείξει κάκιστα δείγματα οργάνωσης και αξιοπιστίας δεν σου αφήνουν κανένα περιθώριο να κάνεις υπομονή και να δείξεις κατανόησης. Ούτε χαζοί  ούτε εμπαθείς με κανέναν είμαστε σαν οπαδοί...έτσι έστρωσαν...έτσι θα κοιμηθούν.
3η Πτέρυγα Ψυχιατρικής Κλινικής CLUB[/size]

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Τρι 01 Ιούν 2010 14:14 »
Όποιος συνιστά στους άλλους υπομονή και αναμονή, δήθεν για να δούμε και μετά να κρίνουμε, θεωρώντας αυτούς που αγανάκτησαν (κι εγώ μέσα) οτι δεν είναι καλοί και τίμιοι ΠΑΣολέδες, στην πραγματικότητα είναι οι χειρότεροι εχθροί της ομάδας. Υπομονή τέλος, απο 7 χρονών που με έπαιρνε ο πατέρας μου στο γήπεδο μέχρι σήμερα που είμαι 31 ακούω κάθε χρόνο υπομονή, να δούμε πρώτα, ξέρει ο εκάστοτε πρόεδρος, μην αγχώνουμε τους παίχτες, θα κάνουμε κακό στην ομάδα κτλ κτλ.

Τελειώσαν αυτά. Τι να περιμένουμε να δούμε δηλαδή; Δεν μπορούμε να κρίνουμε απο τις ήδη δρομολογημένες εξελίξεις τις προθέσεις και την φιλοσοφία των διοικούντων;;; Διαβάσατε σε άλλο ποστ την ανακοίνωση του ΑΡΗ για τα διαρκείας;;; Έχει καμία σχέση με την δική μας;;; Είδατε τιμές; Είδατε διευκολύνσεις στην πληρωμή και μάλιστα άτοκα με πιστωτική; Είδατε τα κίνητρα για αυτούς που μένουν στους όμορους νομούς; Αν αυτό δεν λέγεται σεβασμός στον κόσμο που θα κληθεί να δώσει απο το υστέρημά του στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που είμαστε, πως λέγεται;;;; Οι δικοί μας στα παπάρια τους, αλλά έχουν βρεί ζώα και τα κάνουν αυτά.

Εσείς λοιπόν οι τιμητές των πάντων, οι καλοί και γνήσιοι ΠΑΣολέδες που θέλετε να κρίνετε μετά, πηγαίνετε να στηρίξετε την ομάδα αγοράζοντας διαρκείας σε αυτές τις τιμές και αφήστε εμάς τους κακούς να κρίνουμε και να γκρινιάζουμε απο τώρα. Εξάλλου η ομάδα ήδη έχει προχωρήσει σε ανακοίνωση προπονητή, αγορά παιχτών που θα βοηθήσουν να κάνουμε πρωταθλητισμό και να διεκδικήσουμε την επαναφορά μας στην SL, έχει βάλει τους στόχους για την επόμενη χρονιά, έχει προχωρήσει σε έργα στο δήθεν γήπεδο Ζωσιμάδες, έχει αρχίσει την ανακατασκευή του προπονητικού που είναι βούρκος για γουρούνια και γενικά έχει κάνει όλες εκείνες τις κινήσεις ωστε να δώσουν κίνητρο στους φιλάθλους να αγοράσουν διαρκείας.....
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 01 Ιούν 2010 14:19 από tauri_7 »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Τρι 01 Ιούν 2010 17:42 »
Όποιος συνιστά στους άλλους υπομονή και αναμονή, δήθεν για να δούμε και μετά να κρίνουμε, θεωρώντας αυτούς που αγανάκτησαν (κι εγώ μέσα) οτι δεν είναι καλοί και τίμιοι ΠΑΣολέδες, στην πραγματικότητα είναι οι χειρότεροι εχθροί της ομάδας.

Κανείς δεν είπε ότι δεν είσαι καλός ή τίμιος ΠΑΣολές. Και είναι άδικο να βάζεις ταμπέλες στους υπομονετικούς ότι είναι εχθροί της ομάδας και μάλιστα οι χειρότεροι!! Ίσως μάλιστα είναι το αντίθετο, δλδ οι καλύτεροι φίλοι της ομάδας.
Φίλε ήδη σήμερα έγιναν τουλάχιστον 2 ανακοινώσεις. Τι έχεις να πεις; ε;
Με τα διαρκείας θεωρώ κι εγώ ότι έγιναν κάποιες λάθος κινήσεις και επίσης δεν μου άρεσε που έφυγαν παίκτες πριν βρεθούν αντικαταστάτες και πριν βρεθεί προπονητής. ΟΜΩΣ σχετικά με το ρόστερ/προπονητή είμαι από αυτούς που λέω υπομονή κι όχι βιασύνες. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και δεν είναι σοφό να κρίνεις πριν καν τελειώσει το πρωτάθλημα Β' εθνικής... Και είμαι φίλος του ΠΑΣ πολύ πριν γεννηθείς εσύ και αποδοκιμάζω την ταμπέλα που άμεσα/έμμεσα μου βάζεις και στους άλλους. Τι θες δλδ να τσακωνόμαστε ενώ υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα; Δεν είναι χαζό;

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Τρι 01 Ιούν 2010 19:09 »
Μπορεί να μου εξηγἠσει κάποιος, πως γίνεται οι παίχτες που δήθεν δε τους θέλουμε να πανε με τις μπάντες σε ομάδες σουπερ λιγκ?
οι άλλοι προέδροι μαλλόν θέλουν να ρίξουν το επίπεδό των ομάδων και των αποδυτηρίων τους, αλλίως δεν εξηγείται!
Θα πω όμως και κάτι άλλο γιατί θα σκασω.Πρόπερσι στην παλιά σκεπαστή βλέπαμε μπάλα και γκολ (επιτέλους και μια χρονιά) με 90 ευρώ διαρκείας, περσι με 200 ευρώ στην ιδια θύρα (χωρις φυσικά να κάθομαι στη θέση μου γιατί είχε καταληφθεί από "τους φίλους του πας") έλεγες δε μαμιέται ειναι α εθνική.
Φέτος ωρε ταγαρια ποιος σκέφτηκε να βάλει 150 ευρω στην ίδια θύρα; Με τι κριτήρια;
-Οπαδικα;
-οικονομικά;
-ποιοτικου ποδοσφαιρου;
Αυτά! θα παω πεταλο, δε σας δινω φράγκο, θα βγάλω δικό μου διαρκείας!

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Τετ 02 Ιούν 2010 10:48 »
Μπορεί να μου εξηγἠσει κάποιος, πως γίνεται οι παίχτες που δήθεν δε τους θέλουμε να πανε με τις μπάντες σε ομάδες σουπερ λιγκ; Οι άλλοι προέδροι μαλλόν θέλουν να ρίξουν το επίπεδό των ομάδων και των αποδυτηρίων τους, αλλίως δεν εξηγείται!

Το γεγονός οτι λόγω της πολύ δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που επηρεάζει και το ποδόσφαιρο, όλοι θα προσπαθήσουν να την βγάλουν με φτηνές λύσεις σε καλύπτει ως ενδεχόμενο;;;;

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #322 στις: Τετ 02 Ιούν 2010 11:02 »
Όποιος συνιστά στους άλλους υπομονή και αναμονή, δήθεν για να δούμε και μετά να κρίνουμε, θεωρώντας αυτούς που αγανάκτησαν (κι εγώ μέσα) οτι δεν είναι καλοί και τίμιοι ΠΑΣολέδες, στην πραγματικότητα είναι οι χειρότεροι εχθροί της ομάδας.

Κανείς δεν είπε ότι δεν είσαι καλός ή τίμιος ΠΑΣολές. Και είναι άδικο να βάζεις ταμπέλες στους υπομονετικούς ότι είναι εχθροί της ομάδας και μάλιστα οι χειρότεροι!! Ίσως μάλιστα είναι το αντίθετο, δλδ οι καλύτεροι φίλοι της ομάδας.
Φίλε ήδη σήμερα έγιναν τουλάχιστον 2 ανακοινώσεις. Τι έχεις να πεις; ε;
Με τα διαρκείας θεωρώ κι εγώ ότι έγιναν κάποιες λάθος κινήσεις και επίσης δεν μου άρεσε που έφυγαν παίκτες πριν βρεθούν αντικαταστάτες και πριν βρεθεί προπονητής. ΟΜΩΣ σχετικά με το ρόστερ/προπονητή είμαι από αυτούς που λέω υπομονή κι όχι βιασύνες. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και δεν είναι σοφό να κρίνεις πριν καν τελειώσει το πρωτάθλημα Β' εθνικής... Και είμαι φίλος του ΠΑΣ πολύ πριν γεννηθείς εσύ και αποδοκιμάζω την ταμπέλα που άμεσα/έμμεσα μου βάζεις και στους άλλους. Τι θες δλδ να τσακωνόμαστε ενώ υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα; Δεν είναι χαζό;

Φίλε για να τελειώνουμε με τις αντιδικίες. Δεν μου λέει τίποτα η ανακοίνωση προπονητή και παίχτη χωρίς να κρίνω αν είναι καλοί ή κακοί, αυτό εξάλλου μένει να αποδειχθεί στο γήπεδο. Εγώ κρίνω, και πιστεύω οι περισσότεροι εδώ μέσα, την γενικότερη φιλοσοφία που έχει ο πρόεδρος και η διοίκηση για την ομάδα όπως αυτή μεταφράζεται μέσα απο διάφορες κινήσεις που κάνουν. Και τον Μέσι να φέρει στην ομάδα, όσο υπάρχουν σκοτεινά σημεία όπως η σχέση με τους BV και ο ρόλος τους στην λειτουργία της ομάδας, οι αρμοδιότητες του Αγγελή και οι ευθύνες του για το περυσινό μπάχαλο, η διαχείριση των εισιτηρίων διαρκείας και τα δυο μέτρα και δυο σταθμά σε φιλάθλους που στηρίζουν την ίδια ομάδα όπως λες κι εσύ, και τέλος η γενικότερη αντιμετώπιση των φιλάθλων του ΠΑΣ οι οποίοι ήταν ΠΑΣ πολύ πριν τον ΧΒ και θα παραμείνουν και μετά απο αυτόν και κυρίως είναι ΠΑΣ ανιδιοτελώς, ως ηλιθίων οι οποίοι βρέξει χιονίσει θα του τα ακουμπάν γιατί λατρεύουν την ομάδα, μου δίνει το δικαίωμα να κάνω οποιαδήποτε κριτική και με την  στάση μου να την υποστηρίζω. Αυτά, και όποιος θέλει να πάρει διαρκείας για να στηρίξει τον ΧΒ δεν νομίζω να επηρεάζεται απο τις απόψεις ενός μέλους του φόρουμ, όπως δεν επηρεάστηκα κι εγώ τα προηγούμενα χρόνια.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #323 στις: Τετ 02 Ιούν 2010 12:39 »
Φίλε για να τελειώνουμε με τις αντιδικίες. Δεν μου λέει τίποτα η ανακοίνωση προπονητή και παίχτη χωρίς να κρίνω αν είναι καλοί ή κακοί, αυτό εξάλλου μένει να αποδειχθεί στο γήπεδο. Εγώ κρίνω, και πιστεύω οι περισσότεροι εδώ μέσα, την γενικότερη φιλοσοφία που έχει ο πρόεδρος και η διοίκηση για την ομάδα όπως αυτή μεταφράζεται μέσα απο διάφορες κινήσεις που κάνουν. Και τον Μέσι να φέρει στην ομάδα, όσο υπάρχουν σκοτεινά σημεία όπως η σχέση με τους BV και ο ρόλος τους στην λειτουργία της ομάδας, οι αρμοδιότητες του Αγγελή και οι ευθύνες του για το περυσινό μπάχαλο, η διαχείριση των εισιτηρίων διαρκείας και τα δυο μέτρα και δυο σταθμά σε φιλάθλους που στηρίζουν την ίδια ομάδα όπως λες κι εσύ, και τέλος η γενικότερη αντιμετώπιση των φιλάθλων του ΠΑΣ οι οποίοι ήταν ΠΑΣ πολύ πριν τον ΧΒ και θα παραμείνουν και μετά απο αυτόν και κυρίως είναι ΠΑΣ ανιδιοτελώς, ως ηλιθίων οι οποίοι βρέξει χιονίσει θα του τα ακουμπάν γιατί λατρεύουν την ομάδα, μου δίνει το δικαίωμα να κάνω οποιαδήποτε κριτική και με την  στάση μου να την υποστηρίζω. Αυτά, και όποιος θέλει να πάρει διαρκείας για να στηρίξει τον ΧΒ δεν νομίζω να επηρεάζεται απο τις απόψεις ενός μέλους του φόρουμ, όπως δεν επηρεάστηκα κι εγώ τα προηγούμενα χρόνια.

Προφανώς και έχεις δικαίωμα να κρίνεις, και ειδικά αυτή τη στιγμή ότι αφορά τα εισιτήρια, κανείς δεν είπε ότι δεν έχεις. Τα υπόλοιπα αγωνιστικά όπως είπες κρίνουμε στο γήπεδο και συμφωνώ. Παρόλο όμως τα παραπάνω λεγόμενά σου, δεν είδα κάπου να παίρνεις πίσω την ταμπέλα που έβαλες στους υπομονετικούς.

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #324 στις: Τετ 02 Ιούν 2010 13:30 »
και δε χρειαζεται πιστευω.υπομονη μπορει να σου ζητησει η ΠΑΕ κι εσυ να κανεις αλλα και παλι να σε νοιωθει οτι ανα πασα στιγμη την εφαγες,και παντα για το καλο της ομαδας.υπομονη δε κανεις απο μονος σου γιατι η ΠΑΕ χορευει και υπομονη δε μπορει να σου ζητησει η συγκεκριμενη ΠΑΕ για λογους που ολοι καταλαβαινουμε.
πρεπει ολοι να δουμε οτι ακολουθωντας αυτη τη τακτικη της υπομονης και του ''μη μιλατε μη πληγωθουνε οι παιχτες και τους χαλασει το τσι και χαλασει το κλιμα'' φτασαμε εδω που φτασαμε.ειδαμε οτι δε βγαινει ετσι.χροοοονια ολοκληρα.
εστω και για αλλαγη θα πρεπει να αλλαξουμε τακτικη σαν οπαδοι.θα πρεπει να μιλαμε να κραζουμε να επικροτουμε και να κανουμε κριτικες αμεσα και με ταχυτητες αστραπη.τις περισσοτερες φορες φτανουμε να συζηταμε για το ΑΝ θα ξεκινησουμε την κριτικη οταν πια ολα εχουν παρει το δρομο τους.

ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΙΩΣ ΦΕΤΟΣ.ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ.
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !