10.000 με γαυρο στα Γιαννενα
4.000 με παναχαικη στη Πατρα
7.000 με βαζελο στα Γιαννενα
900 μεσα στην Κατερινη
800 ατομα στο περιστερι
2.000 στη Καισαριανη
200 στη Λαρισα
1.000 στο γηπεδο του Αρη
8.000 στη Νεα Φιλαδελφεια
500 στον Ευοσμο
2.000 στην Αρτα
15.000 με τη Καλαματα στα Γιαννενα
500 στη Ροδο
200 στο ηρακλειο
1.000 στη Φυλη
5.000 διαρκειας πριν λιγα χρονια
και αν φτασαμε σημερα να ειμαστε 1.500 εντος και 30 εκτος δεν μας φταιει κανεις
εμεις φταιμε
γιατι επιτρεψαμε σε ολους αυτους τους αθλιους να μας νικησουν
γιατι αφησαμε επαγγελματιες οπαδους και μικροαπατεωνες ιδιοκτητες και παρατρεχαμενους να αλωνιζουν
καποτε ειχαμε αρχιδια
φορουσαμε παντελονια και δεν υπολογιζαμε κανεναν
www.youtube.com/watch?v=07OG27xdLegτον τροπο τον ξερουμε
τι περιμενουμε?
Ο δικος μου ΠΑΣ ειναι αυτος που οπου παιζει τα γηπεδα γινονται μπλε
Ο δικος μου ΠΑΣ ειναι αυτος που ακομη και στη Γ εθνικη να παιζει εχει στοχο την Ευρωπη
και ισως ο δικος μου ΠΑΣ να μη παιξει ποτε στην ευρωπη γιατι ποτε δεν θα εχει σχεσεις με το κατεστημενο και τα κεντρα αποφασεων
αλλα ο δικος μου ΠΑΣ θα κατεβαινει να παιξει αδιαφορο ματς και ο λαος του θα ειναι διπλα του. Ειτε στη Ροδο ειτε στη Κομοτηνη ειτε στην ακρη της γης
Γιατι ο λαος του ΠΑΣ ενα πραγμα δενειχε χασει ποτε ακομη και οταν πουληθηκε και βιαστηκε οπως το 84 και το 99
την υπερηφανια του.
και οταν την εχασε πριν 2-3 χρονια αποχωρησε.. γιατι ετσι μας εμαθαν.. γιατι ο ΠΑΣ δεν ειναι ουτε Αιγαλεω ουτε ξανθη
Ο ΠΑΣολες δεν θα πουλαγε την ψυχη του στο διαολο ουτε για 30 χρονια στη Α εθνικη ουτε για ευρωπες και πρωταθληματα
Τα 50 χρονια μας βρισκουν σε ενα τελος εποχης
Γυρναμε στο γηπεδο περηφανοι οπως παλια
και απαιτουμε την χαμενη μας αξιοπρεπεια
σε αυτο το ραντεβου με την 50χρονη ιστορια της ομαδας ας ειμαστε εμεις τουλαχιστον παροντες
και ας γινει οτι αποφασισει ο λαος του Αγιαξ της Ηπειρου
Για τη χαμενη γενια του 84, για το λαο που εκλαψε το 99 και για τους 50αρηδες που πανυγηριζαν σαν 10χρονα στην πλατεια για την εξοδο στην ευρωπη
Στα δυσκολα γιναμε ΠΑΣ αλλωστε...
ολοι στο γηπεδο ρε