Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368779 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #350 στις: Τετ 09 Ιούν 2010 17:35 »
Ο Κούγιας λέει λέει συνέχεια και τίποτα δεν κάνει.Όλο λόγια είναι...Πόσο να ασχοληθείς μαζί του.Καταντάει κουραστικό και γραφικό.Επίσης μια ΠΑΕ δεν μπορεί να απαντάει σε κάθετι που ακούγεται στην πόλη.Σχεδόν όλη η πόλη ασχολείτε με τον ΠΑΣ.Ο καθένας λέει ότι θέλει χωρίς να ξέρει ή να τα ξέρει μισά.Τι θα κάνει η ΠΑΕ;Θα ασχολείτε με όλους και με κάθετι;Ο ΧΒ ας φροντίσει να πληρώσει τον Κούγια τα συμφωνηθέντα και ας κάνει το καλύτερο για την ομάδα.Όχι να κάθεται να στέλνει και από ένα εξώδικο κάθε φορά που θα στέλνει εξώδικα ο Κούγιας που τα έχει για πλάκα.

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #351 στις: Τετ 09 Ιούν 2010 20:02 »
Ξενε κι αγνωστε μου αλλα παντα συνταυρε pantelis 1970  :)
Σε διαβεβαιωνω πως για οσο καιρο δεν εχει προκοπη η ομαδα, παρολο που οι προϋποθεσεις γι' αυτο υπηρχαν και υπαρχουν, θα εξακολουθησω να σου ειμαι κι εγω οπως και αλλοι στο φορουμ και εκτος αυτου, γραφικος, ξερολας, γκρινιαρης και κομπλεξικος που ειπες ή και υποννοησες.
Ισως μαλιστα και εχθρος, μοδατος, γιαννεναρας, αλλοθρησκος, λαμογιο κ.α γνωστα... που μπορει να ξεχασες να αναφερεις και να υπονοησεις.
Και θα σου ειμαστε ολα τα παραπανω, ειτε καταλαβαινεις πολυ καλα γιατι δεν εχει προκοπη η ομαδα, ειτε δεν καταλαβαινεις καθολου.
Ελπιζω βεβαια πως οταν ξαναβρει την τυχη που ειχε και που πραγματικα της αξιζει να ξαναβρει, κατι που μπορει να γινει αν παρουν τα μονιμα ρεπα τους απο διπλα της αυτοι που την εχουν σφιχταγκαλιασμενη, τη στραγγαλιζουν και την καναν σαν τα μουτρα τους μικρη και μιζερη για την βολεψια τους... ελπιζω πως τοτε θα συμφωνησεις μαζι μου και θα παψω να σου ειμαι κι εγω κι αλλοι τα παραπανω κοσμητικα επιθετα.
Τα ξαναλεμε τοτε λοιπον κι υπο την αιρεση να εισαι ακομα τριγυρω και να μην εχεις παρει κι εσυ τιποτα... απο εκεινα τα μονιμα ρεπα με αλλους μαζι  ;)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Συνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #352 στις: Τετ 09 Ιούν 2010 20:17 »
Ο Κούγιας λέει λέει συνέχεια και τίποτα δεν κάνει.Όλο λόγια είναι...Πόσο να ασχοληθείς μαζί του.Καταντάει κουραστικό και γραφικό.Επίσης μια ΠΑΕ δεν μπορεί να απαντάει σε κάθετι που ακούγεται στην πόλη.

Δεν 'ακούγεται' απλά. Γράφτηκε σε δημόσιο έγγραφο.  Το εξώδικο είναι ένα νομικό τέχνασμα για μελλοντική δικαστική διαμάχη, το οποίο αν δεν απαντηθεί ο Κούγιας θα έχει ένα πλεονέκτημα. Οπότε ή θα απαντήσει με εξώδικο ή θα πληρώσει τα (υποτιθέμενα; ) χρωστούμενα.
Ο Κούγιας όντως λέει πολλά στα τηλεοπτικά παράθυρα, όπου μπορούμε να τον αγνοούμε. Ένα εξώδικο όμως δεν μπορείς να το αγνοήσεις, ειδικά από έναν νομικό της κλάσης του Κούγια.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #353 στις: Τετ 09 Ιούν 2010 20:50 »
Αυτός τα εξώδικα τα έχει για στραγάλια...Σε ένα εξώδικο μπορεί να γράψει ότι θέλει.Πόσο πια να ασχοληθείς μαζί του.Και ο ΧΒ μπορεί να του στείλει για χρέη που βρήκε ενώ έλεγε ότι δεν χρώσταγε.Θα βγει άκρη έτσι;Είναι περίεργος χαρακτήρας ο Κούγιας.Έχουμε τα 2 αντίθετα.Κούγιας και ΧΒ.Ας πληρώσει ότι προβλέπεται και να τελειώνουμε.Απλά εμείς εδώ δεν είμαστε μπροστά,ούτε στις τσέπες τους.Δεν ξέρουμε τι γίνεται.Φήμες ακούγονται αλλά είναι φήμες.

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #354 στις: Τετ 09 Ιούν 2010 22:47 »
μερικοι εδω μεσα σαν το derven και τον kukuryku τα ξερετε ολα μπραβο ΚΑΙ ΈΧΕΤΕ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ και τι πρεπει να γινει μπραβο. εσεις μονοειστε οι καλοι και ολα σε αυτη την ομάδα ειναι χαλια  Εσεις ομως δεν μιλατε για τηνομαδα μαγκες αλλα για τους bluevayeros. μονο κακα βλεπετε και ψαχνετε να βρειτε καμια δηλωση που να τους κατηγορει για να  σας δωσουμε δικιο. και συ rex λιγο λιγο μας λες να παμε να τους δειρουμε.πηγενετε οσοι θελετε. εγω θα παρω και διαρκειας και χρονια στους ταυρους ημουν και ποτε δεν ασχοληθηκα με αλλους οπαδους.εχετε καταντησει γραφικοι αλλο θεμα δεν εχετε τα προσωπικα σας εδω τα βγαζετε. ελεος. ακομα και με τον κουγια θα γινετε κολητοι για να την πειτε στον χριστοβασιλη. ενα καλο δεν βρισκετε δεν μπορει ολα να εινα λαθος δεν μπορει εσεις μονο να εχετε δικιο.εγω δεν συμπαθω τον αρχιεπισκοπο γιατι μου την σπαει και η φατσα του αλλα εσεις ειστε χειροτεροι. τα ιδια που κατηγορειτε κανετε υποδειξεις και τιποτε αλλο και ειμαι σαραντα χρονων ανθρωπος και ξερω τι λεω δεν με πειθετε ότι και να λετε πλεον και δεν ειμαι ο μονος

συνηπογραφω οσα σου απαντησε ο dreven , απλα θελω να σου κανω και μια ερωτηση pantelis...
πες μου ενα καλο ουσιαστικο καλο που εχεις δει επι μερες ηπιου ....ενα μονο!δεν ειμαι ανθρωπος που ισοπεδωνει τα παντα,απλα θελω να δω τι εχεις να πεις......
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #355 στις: Τετ 09 Ιούν 2010 23:55 »
Παντελη σου δινουν την αισθηση οτι αυτα που λεμε εδω ειναι για να πεισουμε περισσοτερο κοσμο και να τον παρουμε με το μερος μας για προσωπικο, συνδεσμιακο η αλλο οφελος? Αν ναι τοτε εισαι πολυ φαουλ αδερφε, ψαξου.Οτι βλεπεις καλο να το επιβραβευεις, οτι βλεπεις λαθος να το κατακρινεις. Οταν καποιος απο εδω μεσα κανει μονο το ενα ή μονο το αλλο τοτε εχεις δικιο.

Και διαρκειας παρε και ειναι τρελος ο προεδρος φωναξε στο γηπεδο, κανενας δε θα σε εμποδισει. Τετοια ποστ με επιθετικο υφακι και αερολογιες ομως κακως τα κανεις και κανονικα δεν επρεπε να σου απαντησει κανεις.

Εισαι και 40 χρονω ανθρωπος εχεις δει και 2 πραγματα απο πιο παλια. since 1985, λοιπον.. καλα κρατει..

Χαιρετισματα στα παιδια των Ταυρων!
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος REX

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #356 στις: Πεμ 10 Ιούν 2010 18:42 »
PANTELI,
Ειναι λογικο, να διαφωνεις και εσυ και εγω και ο καθενας με τον οποινοδηποτε, αυτο ειναι δεικτης υγειας. Το "σκοπι" δεν το γουσταρω γιατι αργα ή γρηγορα οδηγει στις δικαστικες αιθουσες και δεν το προτεινω σε κανεναν.
Ειμαι απο αυτους που λεω ΚΑΘΑΡΑ οτι ο συνδεσμος που αναφερεσαι ειναι η μια απο τις δυο ανοιχτες πληγες της ομαδας.
Η δευτερη πληγη ειναι τα κομματικα στελεχη που εχουν αναμιχθει με την ομαδα.
Η γνωμη μου για την ομαδα ειναι οτι καταρεει καθε μερα.
Αν, θες κατεθεσε και εσυ τις δικες σου αποψεις.
Η κριτικη προς τους αλλους λογικη και καλοδεχουμενη, αλλα δε φτανει, προτεινε κατι.

Και οπως λενε και στο χωριο του deceiver, nothing personal...

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #357 στις: Πεμ 10 Ιούν 2010 20:21 »
Εγραψα σε αλλο ποστ μου πως χτες μιλησε στο ΗΡΤ ο Κουγιας και ειπε πως μετα το εξωδικο του ελαβε απαντηση απο την ΠΑΕ αλλα αυτη δεν τον καλυπτει και θα δει τι θα κανει.
Αυτη την απαντηση της ΠΑΕ την αγνοουσαμε γιατι η προσφιλη τακτικη της διοικησης ειναι να κινειται ως κρυψινους σε πολλα απο τα θεματα που την αφορουν.
Σημερα ομως η ΠΑΕ φαινεται πως αποφασισε σε αυτο το θεμα να μην ειναι αλλο κρυψινους και εδωσε στην δημοσιοτητα και μεσα απο το sportsioannina.gr εξωδικο που απεστειλε 8/6/2010 στον Κουγια και το οποιο ειναι αυτο:

Παράθεση
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Γεωργίου Χριστοβασίλη του Ιωάννη, προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 1966, κατοίκου Γλυφάδας Αττικής στην οδό Κομνηνών αρ. 155

ΚΑΤΑ

Αλέξιου Κούγια, Δικηγόρου, κατοίκου Αθηνών στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 55.

Ιωάννινα, 8.6.2010

Αιφνιδιαστικά και με εύλογη απορία για το σκοπό της, έλαβα την από 7/6/2010 εξώδικη πρόσκληση-δήλωσή σας, την οποία αδυνατώ να αντιληφθώ και ως προς το περιεχόμενο της αλλά και ως προς τα αιτήματα και τους ισχυρισμούς αυτής.

Εσφαλμένα δρώντας, σας διαφεύγει και λησμονείτε, ότι έχετε ήδη λάβει κάθε συμφωνηθέν ποσό από τις οκτώ ως σήμερα δόσεις (πλέον της προκαταβολής που λάβατε) αυθημερόν και την ακριβόχρονη συμφωνηθείσα ημεροχρονολογία. Τυχόν «καθυστέρηση» πέντε ή ολιγότερων ημερών, έχει να κάνει απλώς με το διαδικαστικό θέμα απουσίας κάποιων εξ ημών των συμβαλλομένων και δεν οφείλεται σε δόλια καθυστέρηση.

Λησμονείτε, ότι έχετε ήδη στα χέρια σας επιταγές δικές μου και της εταιρίας, για ποσό πολύ μεγαλύτερο των εναπομεινάντων οφειλομένων για την οριστική εξόφληση και μου οφείλετε την επιστροφή κάποιων εξ αυτών.

Παραλείπετε, ότι η εγγυητική τραπέζης ήταν δική μου πρόταση σε μείζονα διασφάλισή σας, επειδή δεν με γνωρίζατε ως επιχειρηματία ως είπατε και η μη έκδοσή -της τελευταίας εξ αυτών και μόνο- έγινε για λόγους καθαρά τυπικούς που γνωρίζετε άριστα. Γνωρίζετε επίσης άριστα, ότι μέχρι σήμερα, δεν έχετε απολέσει ουδέν ευρώ από τα συμφωνηθέντα, αντιθέτως δε, ακόμη και σήμερα προκύπτουν οφειλές και απαιτήσεις που δεν γνωρίζαμε, διότι ποτέ δεν μας ενημερώσατε, όπως η περίπτωση του κυρίου Χατζάρα, η περίπτωση του κυρίου Μωυσίδη, ο γνωστός αλλοδαπός ποδοσφαιριστής που και αυτόν τον χειρισμό της υποθέσεως αναλάβατε -κατά τα συμφωνηθέντα- στη FIFA όπως και το αποτέλεσμα ελέγχου που έκανε πρόσφατα το υπουργείο οικονομικών στην ΠΑΕ, η απαιτήσεις της εφορίας σταδίου, οι απαιτήσεις του ερασιτέχνη και αφορούν άπαντα δική σας διοίκηση.

Εκ σφάλματος επίσης αναφέρετε, ως ημερομηνία αποπληρωμής του τιμήματος τις 30.4.2010 ενώ το ορθό είναι ένα έτος μετά (δηλαδή το 2011) και υποθέτω ότι θα ανασκευάσετε το σφάλμα αυτό. Άστοχη είναι επίσης και η έρευνα που έκανε το γραφείο σας σχετικά με τα περιουσιακά μου στοιχεία και την οικονομική μου επιφάνεια. Αν έκαμε το γραφείο σας έρευνα στο κτηματολόγιο Ρόδου και το υποθηκοφυλακείο Ιερισσού Χαλκιδικής, τότε πράγματι διαπιστώσατε έλλειψη περιουσιακών στοιχείων μου. Σας καλώ όμως να πραγματοποιήσετε ο ίδιος την προβλεπόμενη έρευνα σε περιοχές που θα σας υποδείξω, για να διαπιστώσετε εύκολα την οικονομική επιφάνεια ή αδυναμία μου. Τούτος θα είναι και εις εκ των λόγων που ενδεχόμενα ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος μου θα απορριφθούν πάραυτα.

Οι δε εσφαλμένες πληροφορίες που σας μεταφέρονται, περί εσόδων της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ποσού 7.500.000 (!) Ευρώ για τη φετινή χρονιά, ευρίσκονται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας και είναι καφενειακού τύπου άμυαλες αναφορές και «κουτσομπολιά», στα οποία θα ήταν χρήσιμο να απέχετε να γίνεστε κοινωνός, επειδή κάποιοι θέλουν να σας παραπλανήσουν για δικό του όφελος.

Ως προς τις συκοφαντικές σας τώρα αναφορές περί οφειλών σε ποδοσφαιριστές με τους οποίους μιλάτε, σας καλώ να μου κατονομάσετε αυτούς και να μου αναφέρετε με λεπτομέρεια το ακριβές των λόγων τους, ώστε να επιληφθούν αρμόδια όργανα της πολιτείας για την αποκατάσταση της αληθείας. Επιπρόσθετα σας δηλώνω ότι είναι ευχάριστο, το ότι παρακολουθείτε την «φυγή», όπως λέτε, ποδοσφαιριστών που χαρακτηρίζετε αξιόλογους και δεν έχω ουδεμία αντίρρηση περί αυτού, θα προσέθετα δε ότι είναι πολύ αξιόλογοι, καθώς τούτο σας δίδει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τους αποκτήσετε στην νέα σας ομάδα. Επιτρέψτε μου όμως να σας επισημάνω ότι αμφιβάλω για το φρόνιμον οικονομικά να δίδετε 200.000 Ευρώ το χρόνο για κλειστό συμβόλαιο τριών ετών.

Σας δηλώνω την έντονη ενόχλησή μου όταν έμαθα ότι με δική σας πρωτοβουλία, το περιεχόμενο της εξωδίκου δηλώσεως μοιράστηκε δίκην «φέιγ βολάν» σε όλα τα Μ.Μ.Ε. των Ιωαννίνων, δημιουργώντας στρεβλή και ψευδή εικόνα, τόσο για τις σχέσεις ημών, αλλά και για την εικόνα μου ως προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ομάδος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966.

Επειδή όλα τας παραπάνω είναι αληθή και νόμιμα

Με την παρούσα σας καλώ όπως

Μου κατονομάσετε εντός 12 ωρών από τη λήψη της παρούσης τους ποδοσφαιριστές που σας μετέφεραν -σύμφωνα με όσα αναφέρετε στην εξώδική δήλωσή σας- ότι τους οφείλονται χρήματα και να μου αναφέρετε με λεπτομέρεια το ακριβές των λόγων τους, ώστε να επιληφθούν αρμόδια όργανα της πολιτείας για την αποκατάσταση της αληθείας.

.Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μας, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα στον καθ'ού αυτή απευθύνεται, προς γνώση του για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντάς την ολόκληρη στην έκθεση επιδόσεώς του,

Η πληρεξούσια Δικηγόρος

Για μενα, απο τη στιγμη που υπαρχει θεμα και σερνεται, καλο ειναι να λεγεται οτι ειναι να λεγεται φανερα και να βγαζει ο κοσμος τα συμπερασματα του κι οχι με μισολογα, υπονοουμενα και διαρροες που αποπροσανατολιζουν.
Ακομα κι αν γινεται ντορος που σιγουρα θα γινει γιατι θεωρω πως θα ξαναπαντησει ο Κουγιας.
Ας απαντησει.
Κι ας ξαναπαντησει κι η ΠΑΕ.
Οποιος ειναι καθαρος ουρανος δεν εχει να φοβαται κι οποιος εχει δικαιο να δικαιωθει.
Το οφελος σε καθε περιπτωση θα ειναι για τον κοσμο δεδομενο γιατι θα ειναι καλυτερα ενημερωμενος και θα μπορει να βγαλει και τα συμπερασματα του απο μονος του κι απο μονος του να αξιολογει πως στεκουν τα πραγματα στην ομαδα.
Τα οποια πραγματα πρεπει να ξεκαθαριζουν παντα κι οχι να  μενουν θολα για παντα, γιατι το ξεκαθαρισμα τους μονο ειναι προς οφελος και της ομαδας και των φιλαθλων.
Η θολουρα ΟΧΙ.

Ως ενα πρωτο σχολιο απο μενα για το εξωδικο, σοβαρα πραγματα ελεγε ο Κουγιας στο εξωδικο του αλλα σοβαρα πραγματα λεει και η πλευρα Χριστοβασιλη στο δικο της τα οποια και ΑΠΑΙΤΟΥΝ ξεκαθαρισμα απο τον Κουγια.

EDIT: Να προσθεσω κι ενα σχολιο για τα ''φιλαρακια'' τους δημοσιογραφους στα Γιαννινα.
Το sportsioannina δεν ειχε δημοσιευσει καθολου το εξωδικο Κουγια, αν θυμαμαι καλα ουτε καν ως ειδηση δεν το ειχε αναφερει, το super-fm ειχε κανει μια αναφορα χωρις να το αναρτησει ολοκληρο. Κυρ Βαγγελτς... τα γνωστα...
Σημερα του Χριστοβασιλη το εχουν κανονικα και με το νομο παντως οι δυο πρωτοι...
Ψιλοδυσκολη ομως κι η θεση σας τωρα για μονοπαντη κι επιλλεκτικη ενημερωση παληκαρια...

Υ.Γ: Εσυ κυρ Βαγγελη τι θα κανεις τωρα μωρ μανα μ; Θα πεις, δε θα πεις;  ::)
Δε συνεχιζεις να κανεις καλυτερα το κοροϊδο ετσι για το ξεκαρφωμα... λεω εγω  8)

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 10 Ιούν 2010 20:44 από dreven »

Αποσυνδεδεμένος REX

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #358 στις: Πεμ 10 Ιούν 2010 20:38 »
In case, που εχουμε εκλογες παντως εγω ψηφιζω dreven.
Κατα τα αλλα, η διαφανεια δεν εβλαψε ποτε κανεναν απο οσους δεν εχουν εκνομα συμφεροντα και υπογειες συναλλαγες.

Αποσυνδεδεμένος GEROKSEKOYTIS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #359 στις: Πεμ 10 Ιούν 2010 21:10 »
Ωρε παιδια...

Τι ασχολειστε με τον Κουγια?
Αυτος εχει τα εξωδικα για κωλοχαρτα...
Τον κυνηγανε οι οικολογικες οργανωσεις λογω αλογιστης σπαταλης χαρτιου...
Εδω εστειλε αλλο ενα εξωδικο στον ερασιτεχνη της Παναχαικης,σημερα το πρωι...

Αν ο Κιτσιομπιλ χρωσταει σε παιχτες δεν θα το μαθαιναμε?

Πιστευω ο Κουγιας τα πηρε επειδη μπηκαμε ζεστα για τον Παγκαλο.Θυμαμαι,ο Κουγιας τον ειχε βαλει στο στοχο εδω και ενα τριμηνο...

Και απο οτι διαβαζω,του καναμε κ επισημη προταση

Επισης ο Παγκαλος ζητησε να παει σε ομαδα Β εθνικης,και τον διεκδικει κ ο Πανθραξ....

Γινεται η' δεν γινεται τουρμπο ο Κουγιας μετα?

Οσον αφορα την διαφανεια που ζητατε....μεσα κι εγω.....Αλλα πιστευω πως αν εχουν βαση τα λεγομενα του Κουγια,θα το μαθουμε συντομα....
Εγω πιστευω ειναι παπαρολογιες....
Παλια ντρεπομασταν που ο προεδρος μας εστελνε τα εξωδικα για ψυλου πηδημα.....Τωρα μας φοβιζουν?
Θυμαστε ποτε ,να δικαιωνοταν ποτε ο Κουγιας οταν κατηγορουσε διαφορους,με εξωδικα?

Τελικα.....αυτην η εποχη ειναι η καλυτερη για τους δημοσιογραφους....και η χειρωτερη για τους φιλαθλους.....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #360 στις: Πεμ 10 Ιούν 2010 21:20 »
Για να δούμε πότε θα έχουμε το επόμενο εξώδικο...

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #361 στις: Πεμ 10 Ιούν 2010 21:54 »
Παίδες και που απάντησε η ΠΑΕ ( Χριστοβασίλης ) τι έγινε;;; Μήπως ξέρουμε αν ο πρόεδρος έχει 100% δίκιο;;
Ή μήπως όσα λέει ο Αλέξης είναι τα σωστά;;;;;
Έγαψα και πριν ότι  πριν 2 χρόνια έγινε μια επιχειρηματική συναλλαγή. Τις λεπτομέρειες δεν τις ξέρουμε.
Και δεν ξέρω αν θα ήταν και σωστό να βγαίνουν όλα φόρα παρτίδα.
Δυστυχώς ο Κούγιας μας έχει συνηθίσει να "μιλάει" πολύ και συχνά ... σχεδόν καθημερινά. Δεν ξέρω αν είναι πρέπον να του απαντάνε σε όλα. Είναι παρελθόν για την ομάδα μας και θα κριθεί από την ιστορία και για τα καλά και για τα άσχημα, όπως όλοι οι πρόεδροι. Το ίδιο συμβαίνει και θα συμβεί και για τον Χριστοβασίλη. Κρίνεται καθημερινά και για τις πράξεις του και για τις παραλείψεις του.
Και προς θεού δεν υπάρχει διάθεση αντιδικίας με κανέναν εδώ μέσα. ΟΛΟΙ ΠΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος REX

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #362 στις: Παρ 11 Ιούν 2010 12:32 »
OΛΟΙ ΠΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ :mono:

Αποσυνδεδεμένος apax3001

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #363 στις: Παρ 11 Ιούν 2010 14:04 »
πίσω από τις λέξεις..έρχεται ο Αλέξης..χα,χα..olympians για τους πιο παλιούς..

Αποσυνδεδεμένος GEROKSEKOYTIS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #364 στις: Παρ 11 Ιούν 2010 14:20 »
Ερχεται ο Αλεξης......για ολες τις ορεξεις... :P

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #365 στις: Πεμ 17 Ιούν 2010 11:11 »
Μάγκες κάπου πήρε το αυτί μου οτι ο ΧΒ έχει σκοπό να πάρει παίχτες σχετικά μικρούς με σκοπό να φτιάξει ομάδα για το μέλλον αλλά δεν το ανακοινώνει.....τώρα ομάδα με μέλλον με μεταγραφές τύπου Κυριακου,ανανεώσεις ανδράλα κλπ δεν ξέρω κατα πόσο ευσταθεί η πληροφορία μου....αναμένουμε!
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #366 στις: Πεμ 17 Ιούν 2010 11:55 »
Καλά ναι...Εμείς ξεκινάμε αντίθετα. Θα έχουμε μικρούς στην βασική και μεγάλους στις μικρές!!!!!! %-| %-| %-|
....

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #367 στις: Πεμ 17 Ιούν 2010 12:42 »
11/6  απο τοπικ διαρκειας
Παράθεση
ακουω και κατι κουλα που λεγονται περι εισοδου Κανελλακη στον ΠΑΣ με αγορα μετοχων στην αυξηση μετοχικου κεφαλαιου που επικειται και περι αποκλειστικοτητας της ειδησης αυτης απο τον... συνδιοικητικο προεδρο.
Περιεργα πραγματααα...

15/6  απο τοπικ μεταγραφολογια καλοκαιριου 2010
Παράθεση
Μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται είναι και τρία ονόματα από την ομάδα του Ιωνικού, αλλά οι παίκτες αυτοί δεσμεύονται με συμβόλαια. Ο ένας είναι ο τερματοφύλακας Πουρής, ενώ τα άλλα δύο ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει. Ωστόσο, ο κ. Κανελλάκης ζητάει χρήματα για τις μεταγραφές αυτές, που στη δεδομένη χρονική συγκυρία ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι διατεθειμένος να τα δώσει.

17/6 neoiagones.gr
Παράθεση
-Για να αντιληφθείτε σε τι εποχές μπαίνουμε, ομάδα πρότεινε σε πρόεδρο άλλης ομάδας να αγοράσει παίκτες της με αντάλλαγμα μετοχές της ομάδας. Φυσικά ο παράγοντας που άκουσε αυτήν την πρόταση μόνο που δεν ξέσπασε σε γέλια. Στη συνέχεια η απόπειρα αγοράς παικτών με μετοχές «βαφτίστηκε» ενδιαφέρον του παράγοντα να αγοράσει μετοχές.

Τυχαιο ή... 11888 μοιραιο;  :P

Αποσυνδεδεμένος nikant80

• Newbie
  • *
  • ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΣ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #368 στις: Σαβ 19 Ιούν 2010 20:46 »
Γνωριζει κανεις αν ειναι αληθεια τα παρακατω:
1. 8 ομαδες α και β εθνικης δεν πηραν αδεια λογο χρεων στην εφορια και μια απο αυτες ειναι και ο ΠΑΣ αυτου του καλου και αγαθου ανθρωπου;
2. Εχτες μετα το ματς της Αγγλιας στο γνωστο (πλεον) στεκι της πολης ειχαμε συναντηση ΧΒ - Μανατζερ (ο γνωστος) και Αρχιεπισκοπου;Τι να τους απασχολουσε αραγε; (Α ρε κατακαημενε ΠΑΣ ποιοι αποφασιζουν για την τυχη σου!!!!)
Έξω τα λαμόγια απο τον PAS!

Αποσυνδεδεμένος apax3001

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #369 στις: Δευ 21 Ιούν 2010 14:58 »
Ενα πολύ ενδιαφέρον άρθρο από τον Ηπειρωτικό Αγώνα.. σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ

"Ελάτε να σας βάλουμε παράθυρα!
Λύση φέρεται ότι… κομίζει στο μεγάλο πρόβλημα της όχλησης των κατοίκων της περιοχής «Σιαράβα» η επιχείρηση των υιών του προέδρου του ΠΑΣ Γιώργου Χριστοβασίλη.
Οι αυλές των σπιτιών στο πίσω μέρος της Γαριβάλδη ανάμεσα σε συστήματα εξαερισμού.

Συνεργάτες της οικογένειας του προέδρου η οποία διατηρεί κατάστημα επί της οδού Γαριβάλδη, πρότειναν στους κατοίκους να τοποθετήσουν νέα παράθυρα αλουμινίου σε όλα τα σπίτια! Η πρόταση έγινε σε συνάντηση που είχε η επιτροπή των κατοίκων με το άτυπο σωματείο των καταστηματαρχών. Οι κάτοικοι έμειναν φυσικά εμβρόντητοι. Σε αυτή την πόλη η αντιστροφή της λογικής και της πραγματικότητας είναι πλέον πλήρης. Το ζήτημα δεν είναι να μονωθούν τα σπίτια, αλλά τα καταστήματα! Και η μόνωση μπορεί να αφορά τα κλαμπ, όχι τις καφετέριες και τα εστιατόρια που χωρίς άδεια δονούν τον τόπο με το έτσι θέλω στη Γαριβάλδη.

Βέβαια, η πρόταση αποκαλύπτει κάτι ακόμη. Το να προτίθεσαι να αλλάξεις τα κουφώματα σε 70 σπίτια, σε μια ολόκληρη συνοικία δηλαδή, μόνο και μόνο για να παίζεις μουσική, φανερώνει και το επιχειρηματικό κέρδος που υπάρχει στην περιοχή. Υπενθυμίζουμε ότι για όλες αυτές τις οικογένειες ο βίος είναι πλέον αβίωτος. Ζούνε στο πίσω μέρος των κλαμπ ανάμεσα σε καμινάδες εξαερισμών, τεράστιες μονάδες κλιματιστικών, και με τον θόρυβο και την τσίκνα να τους περικλείει από παντού.

Προϊστάμενος ο ελεγχόμενος

Το ερώτημα είναι τι κάνουν οι υπηρεσίες ελέγχου. Δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε. Ακόμη και τις καλύτερες των προθέσεων να έχουν, βρίσκονται μπροστά σε ασυμβίβαστο. Ο Ιωάννης Νικόπουλος, προϊστάμενος της διεύθυνσης Υγιεινής και Ποιότητας Ζωής που κάνει ελέγχους, είναι ταυτόχρονα υφιστάμενος του νομάρχη, η οικογένεια του οποίου διατηρεί κατάστημα στην περιοχή. Το κατάστημα είναι στο όνομα της συζύγου του Αλέκου Καχριμάνη. Πέρα από το τυπικό της υπόθεσης, ο νομάρχης θεωρεί το κατάστημα δικό του, οικογενειακό, και παρεμβαίνει συχνά για να δικαιολογήσει τις παραβάσεις. Πώς λοιπόν θα πείσει η διεύθυνση ότι κάνει απρόσκοπτα τη δουλειά της, όταν ταυτόχρονα λογοδοτεί στον ελεγχόμενο; Φαίνεται πως σε αυτή τη χώρα δεν παίρνουμε κανένα μάθημα διαφάνειας ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές που περνάμε.

Το αντίθετο αποτέλεσμα

Η αστυνομία γράφει αδιάλειπτα τα καταστήματα για έλλειψη αδειών μουσικής, ηχορύπανση και κατάληψη κοινόχρηστου χώρου. 138 παραβάσεις έχουν διαπιστωθεί από την αστυνομία μέσα στο 2010. Σχεδόν κάθε μέρα οι αρχές διαπιστώνουν και μία παράβαση και αντί ο νόμος να επιβάλλεται, η κατάσταση εκτροχιάζεται. Που να μην γινόντουσαν και έλεγχοι δηλαδή.
Στη Γαριβάλδη βιώνουμε τη σύγχρονη Ελλάδα: Ο νόμος καταστρατηγείται, αλλά κανείς δεν τιμωρείται. Η δημόσια διοίκηση ελέγχει και είναι ταυτόχρονα ελεγχόμενη. Και κάθε μέρα τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Αν θέλουμε να δούμε τη μικρογραφία της ελληνικής παθογένειας, ας κατηφορίσουμε στο πρόσφατα αναπλασμένο δρόμο."

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #370 στις: Δευ 21 Ιούν 2010 15:05 »
Oπότε να αναμένουμε απάντηση από τον δημοσιογράφο (τα καταγράφω όλα) Βαγγέλη Γυφτόπουλο
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #371 στις: Δευ 21 Ιούν 2010 16:19 »
λαδι θα βγαλει ο γνωστος δημοσιο-γλυφτης την οικογενεια Χ-Β......

ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #372 στις: Δευ 21 Ιούν 2010 16:24 »
ο μεγα δημοσιογραφος ξαναχτυπα

Παράθεση
Επίσης από χτες άρχισαν να βλέπουν μέσω ιστοσελίδων το φως της δημοσιότητας πληροφορίες ότι και ο ΠΑΣ είναι στις ομάδες που έχουν πρόβλημα αδειοδότησης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Από τη διοίκηση εξακολουθούν να τονίζουν ότι δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα για την τοπική ομάδα και ασφαλώς δεν έχουμε κανένα λόγο να το αμφισβητήσουμε. Γιατί να μη πιστέψουμε τη διοίκηση και να πιστέψουμε τους διάφορους ανεύθυνους κινδυνολογούντες; Άλλωστε αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να …κρυφτεί και σε λίγο θα φανεί όταν έρθει η ώρα της εξέτασης των φακέλων. Συνεπώς ας περιμένουμε μέσα από τα ίδια τα γεγονότα για να δούμε ποιος έχει δίκαιο και ποιος όχι.

τα bold δειχνουν το μεγεθος της προστασιας που παρεχουν στον χοντρο και το μεγεθος του γλυψιματος...
ελεος πια με την σαπιλα...ελεος ρε γυφτοπουλε ελεος
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #373 στις: Τρι 22 Ιούν 2010 23:50 »
Ένα ακόμα εξώδικο προστέθηκε στα όσα ανταλλάσσουν τον τελευταίο καιρό Χριστοβασίλης και Κούγιας. Αυτή τη φορά, πάντως, ο πρώην μεγαλομέτοχος είναι πολύ σκληρός στις εκφράσεις του τόσο προς τον κ. Χριστοβασίλη όσο και προς τον νομικό σύμβουλο Γιώργο Βήτα, ενώ απευθύνεται και με διάφορους χαρακτηρισμούς σε σύνδεσμο οργανωμένων φιλάθλων. Ως εκ τούτου δεν είναι δυνατόν να δημοσιοποιηθεί, αφού υπάρχουν αρκετές επιλήψιμες αναφορές για τους προαναφερόμενους.

Γενικότερα είναι μία κόντρα που καλό είναι να λυθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές και να μείνουν απ' έξω οι δημοσιογράφοι.

Εν κατακλείδι, ο κ. Κούγιας ζητεί εντός 7 ημερών να αναγνωριστεί η οφειλή που υπάρχει προς το πρόσωπό του και να του παραδοθούν εγγυητικές επιστολές ή επιταγές που θα καλύπτουν το υπόλοιπο της αγοράς της ΠΑΕ, ειδάλλως θα σφραγίσει τις εγγυητικές επιταγές.
super-fm.gr

για να μην το δημοσιευουν μπορει να λεει και για δημοσιογραφους

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #374 στις: Τετ 23 Ιούν 2010 00:02 »
Πολύ θα ήθελα να την δω...Από κανά πατρινό σάιτ μήπως;Από πουθενά αλλού;Αλήθεια σε ποιο αριθμό έφτασαν τα εξώδικα αναμεταξύ τους;Σε ποιο γύρο είμαστε;