ο «Π»
Τι κάνει στην κερκίδα o κάθε «Π»;
Ό.τι πει ο «Π» ο μεγάλος, ο λεμονοστύφτης («Π», όπως λέμε Προετοιμασία)
Το «Π» είναι που κάνει τη διαφορά κι όσο ο «Π» πίνει τη λεμονάδα του στο τραπέζι του ΠΑΣ και ερωτάται ως μύστης κι ως ιεροφάντης, ΠΑΣ μη ονειρευόμαστε
Γιατί ρε ένας «Π» να κάνει κουμάντο στην ομάδα, στο γήπεδο;
Γιατί ρε «Π» να διαμορφώνεις άποψη και για το ποιος θα παίζει ή για το ποιος θα πάει στον Άρη ή στο Δία ή ποιόν θα του βρίσουμε τη μάνα ή ποιόν θα «κάψουμε» κι ποιο παρτάλι θα ανεβάσουμε;;
Γιατί ρε Πασολέ καταντάς όχλος κι άβουλο όν του «Π» και καμαρώνεις τον «Π»;
Τι ομάδα ονειρεύεσαι ρε φίλε Πασολέ εκτός απ αυτές του ΠΟΚ που φλερτάρς;
Θα πείτε: Πόλεμο θ ανοίξουμε;
Όχι, κουβέντα κάνουμε, για ξυπνήσουν μερικοί μονίμως δυσαρεστημένοι που βάλουν απ τα συνοικιακά καφενεία κι απ τα μεσοχώρια κατά του Πας, που δεν είναι ομάδα κι ουτε πρόκειται να γίνει όπως διατείνονται κι αφήνουν τα σερσένια να φωλιάζουν στην κερκίδα
Ποιος τους έδωσε το επιχείρημα;
Η ιστορία μου, η αμαρτία μου και το κακό το συναπάντεμα
Οι διοικητές και τα στρατά του του «Π»
Ένας δικός μου καταστράφηκε από αυτήν την πατρωνία και τη νιρβάνα του «Π», αλλά όταν το κατάλαβε, ήταν ήδη αργά
Να ξηγούμαστε, εγώ είμαι με το λαό και με τα παιδάκια που είναι εκτός γηπέδου από κάτι «Π»
Γιατί ρε «Π»; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να κονσομασάρς την ομάδα κι να οχλοζομποποιείς τους Πασολέδες, με ένα τενεκδάκι λεμονάδα στο χέρι;
Εμείς στο δώσαμε ρε «Π» μας το δικαίωμα, εμείς
Κι όταν περνάμε ρε «Π» απ’ έξω απ’ το μαγαζί σου και κάθεσαι στο κατώφλι με κατεβασμένα τα ρολά σου και μας καρφώνεις σαν η παλιο χαμούρα,
ρε πάφλα, ρε χαλέπετο, ρε «Π» μου, η Τζένη στο μώλο ήταν Κυρία με τα όλα της!
Τέλος πάντων, ο «Π» στην πουστιά του κι εμείς τη δουλειά μας στο γήπεδό μας και στην ομάδα μας κι όπως δύναται ο καθένας κι όποτε μπορεί και να πείσουμε τον κόσμο
Και να δείτε που θα πάει ο κάθε «Π»
Όλοι στο γήπεδο φέτος και στο ταρτάν μέσα, με πλαστικές καρέκλες
ο οργασμός της αγελάδας
Κατάλαβες για ποιόν σου λέω λοιπόν κύριε Πρόεδρε ή οργασμέ της αγελάδας, έτσι θα σε λέω από δω και πέρα (γιατί σχεδόν όλο και με πείθεις προς κάτι μυαλωμένο και δεν το πιστεύω καν πλέον ότι μπορεί να γελαστώ και να απογοητευτώ φέτος μαζί σου)
Δε μπορείς βρε οργασμέ της αγελάδας να πάρεις την ομάδα επάνω σου;
Έλεγχος ή σκοπιμότητα; Τι κάνεις;
Τι τον θέλεις τον «Π» στα πόδια σου;
Άρα τον χρειάζεσαι! Ενώ εμείς, καμιά 7500 – 8500 νοματαίοι, είμαστε τα χαιβάνια του γηπέδου
(άσε που έχουμε καθιερωμένες ιστορικά πλέον και τις διακρίσεις, σε πέταλα, σε σκεπαστή νέα, σκεπαστή παλιά νυν Vodafone και νέες θέσεις εργασίας, λογιών λογιών τάσεις … )
Ναι, τάσεις που πιθανόν να εκπροσωπούν κάτι, στην ουσία όμως τίποτα υπέρ Πας, αντιπολιτεύονται μαζικά μόνιμα και σθεναρά τον ΠΑΣ
Που να ξέρεις βρε οργασμέ της αγελάδας ότι, δε ΣΕ ευνοεί πλέον αυτό το σώμα και ιδιαίτερα οι Μειοψηφίες των Βαρβάρων που νομίζεις ότι σε αβαντάρουν και σε καμουφλάρουν και σου φτιάχνουν το άλλοθι των λαθών και των σκοπιμοτήτων σου
Να τα κόψεις αυτά, να σου λείπονται
Δεν έχεις ανάγκη από άλλοθι, έχεις ανάγκη από μπέσα και από έργο καθαρό
Να ξέρεις ότι, το σύνθημα «.φι κρλη γμτ η …κ.τ.λ.» που το ανέχτηκες τότε και εκ του μη όντος, έμοιαζε σαν να το είχες κάνει παραγγελία αγαπητέ μου … το ξέρεις; Έτσι πέρασε στον κόσμο
Σήκωσε ρε το ανάστημά σου, ανέβασε ρε τους Ηπειρώτες και Γιαννιώτες … και τσ Ξερομερίτες λιγο (άλλο Αιτωλία κι άλλο Ξηρόημερο, Ακαρνανία που κοιτάει κατά την Ήπειρο) που σε πήραν πλέον στα σοβαρά, μάλλον, κατάλαβέ το
Ακου πρόεδρε ή οργασμέ της αγελάδας, άμα θέλω να κοιμηθώ, σφίγγω και δέκα τσίπρα και τρουμπουκιάζομαι από μόνος, δε θα με βάλεις εσύ για ύπνο με τον κάθε «Π» σου εκεί μέσα που κρατάς και τουμπανίζει
Κάνε διοίκηση με διαφάνεια και έλεγχο, απ’ όσο ξέρω έχεις και κάποιους σοβαρούς κι αξιοπρεπείς συνεργάτες δίπλα σου, μη τους μουσλεροποιείς, έχεις στόφα Προέδρου, μη ρεζιλεύεσαι στη μεγάλη μάζα των φιλάθλων του Πας, μ’ αυτά τα πέντε χασκόλια κι μ το τούμπανο της πλάκας
Πολλοί έκοψαν πέρα έχοντας ισχυρή πλέον τη δικαιολογία (αιτία κατά με) των «Π», δεν έχουν κι άδικο ο κόσμος, απ’ τη στιγμή που οι «Π» είναι η επίσημη παραδιοίκηση, έτσι κόβουν πέρα και γεμίζουν τότε τα καφενεία από λοιδοριστές και καλά κάνουν κι εσύ βαστάς τα εισιτήρια στο χέρι
χωρισμός Κράτους – Εκκλησίας
Άμα σκέφτεσαι βιώσιμη άνοδο κι δια βίου παραμονή, γιατί όχι; Πρέπει να σενιάρεις την ομάδα σε νέες και νεανικές βάσεις και με σύστημα ανανέωσης με νέους
Οι Πασολέδες θέλουν να δουν μπάλα όχι μασκαρλίκια με τις φόφες και με τους ωτοφάγους (σοβαρεφτείτε κ αμα μας την πουν δε θα τους αφήκουμε και παραπονεμένους, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός η κόντρα, αλλά η κόντρα στα καρέ)
Κι άμα έρθουν όλοι αυτοί που δήθεν έστω απομακρύνθηκαν από το γηπεδο για τους λόγους της πλάκας που είπαμε (άμα θέλουν, δε χάλασε ο κόσμος – ο Πας άντεξε και χωρίς μερικούς, αλλά φαγώθηκε κι από τους τακτικούς του, κι αυτό είναι το χειρότερο) δε θα μας φτάνει λοιπόν το γήπεδο οργασμέ μου, θα ‘χεις πρόβλημα με καρέκλες (κι αυτό είναι ένα πρόβλημα, όσο να φτιάξεις το δικό σου το γήπεδο που οραματίζεσαι, που έχεις στη μακέτα σου, αλήθεια ποιος την έφτιαξε; ή τη βρήκατε έτοιμη στο ιντερνετ; Καλή όμως φαίνεται και ταιριάζει εκεί σια πέρα στον κάμπο)
Κι επιμένω σ’ αυτό, είναι άνθρωποι που δεν άντεξαν απ’ το ζεστό στο κρύο του Πας (δεν τους δικαιολογώ με τίποτα, μια σπίθα τους έμεινε όμως), τέτοιοι είναι, αλλά μπορούμε να τους κερδίσουμε, αλλιώς κάτσε με τους «Π» σου και δες τη μπάλα σου
Και κατάντησε τώρα ένα γήπεδο σκέτη άπλα για να απλώνουν τις ποδάρες τους μερικοί «Π» και να το κρατάν ρεζερβέ οι «Π» για να ‘ναι άδειο.
Και να κατεβαίνουν και στο ταρτάν όποτε τους καυλώσει για τις μαλακίες τους
Πολλοί έκοψαν και τα παιδιά τους για τους «Π».
Πως θα γεμίσει το Νέο Γήπεδο οργασμέ μου;
Του λέω ενός «Π» στη Βέροια: γιατί ωρέ τα σπάς και τα πετάς τα καθίσματα στο δρόμο;
Βαράν τον Αλέξη μου λέει … Κούνια που σε κούναγε του λέω, νομίζεις, έτσι δέρνεται ο Αλέξης ωρε χαιβάνι;
Κάθε που βαράν έναν θα φεύγουν δυο απ το γήπεδο;
Επιτέλους, ας γίνει χωρισμός Κράτους – Εκκλησίας, οι ομάδες δεν ζουν απ’ τα παγκάρια των «Π», αλλά από τους κραδασμούς των κερκίδων που σε φέρνουν πέμπτο σε τζίρο φέτος οργασμέ μου, επειδή κάποιοι ήρθαν στο γήπεδο με το γαμώτο και το αη σιχτίρ «Π», θέλω μπάλα
Κοίτα να το γεμίσεις το γήπεδο οργασμέ της αγελάδας, αλλά πρέπει να βγάλεις έξω μερικούς με τις κλωτσιές ή να το βουλώσουν
Μια χρονιά γέμισε το γήπεδο κόσμο, ανεξαρτήτως κινήτρων (δεν ήταν όλοι παοκτζήδες και γαυροι κι αριανοί) ήρθαν το γέμισαν εκεί απ έξω δε ήσουν με τα χαρτιά στο χέρι;
Δε θέλουμε μακελεματα και παραγγελίες συνθήματα, αυτό είπαν οι κερκίδες το 2009 – 10, ομάδα θέλουμε
Αυτό, κράτο από μένα – κακό του κεφαλιού σου και κακά στερνά του Πας θα είναι αν δε γίνει χωρισμός Κράτους – Εκκλησίας
Παίχτες, παίχτες, παίχτες
Παίχτες, παίχτες, παίχτες κι έντονο ενδιαφέρον από το Διμόλη να δουλέψει, οκ;
Αν κάτι δε πάει καλά με το Διμόλη, θα σημαίνει ότι άλλαξες γνώμη για την ανάσταση κι ότι προτιμάς ταφή
Το δοκιμή και πλάνη ισχύει, αλλά τόλμα
Αν δεν είναι έτσι όμως που τα λέω, σε πληροφορώ ότι:
Ο Διμόλης, είναι μόνο η αρχή, θα βρεις το μπελιά σου μ αυτόν τον τύπο, στη Σούπερ Λίγα θα σε πάει ασανσερ, αλλά η δουλειά είναι να βάλεις κώλλο εκεί
Είσαι έτοιμος εσύ;
Αυτός ο άνθρωπος το βλέπει το τόπι τετράγωνο κ εσύ το βλέπεις στρογγυλό ακόμα και το δίνεις και το παίζουν οι «Π», έτσι στο μάθανε
Ο Τσιέφος είναι ικανός να τα χαλάσει όλα αυτά τα σενάρια κι να τους βάλει όλους στον ίσιο δρόμο, αν κι εσύ το επιθυμείς, πιστευω ναι.
Κοίτα να βγεις ασπροπρόσωπος, αλλιώς θα σημαίνει ότι τον εμπόδισες
Δώσε φουλ δικαιώματα στο Διμόλη, γιατί αλλιώς θα σε φάει η μαρμάγκα
Αποδυτήρια=Μοναστήρι (όχι αλα Εφραίμ)
Θα τους ευαισθητοποιήσει όλους κι έτσι από ντροπή κι από κερκίδα, θα τον ακολουθήσουν πειθήνια τα παπαγγελάκια και θα σώσετε κι εσείς τα φράγκα σας και θα τ αυγατίσετε, όχι μόνο με καζναφεριές κι μ άλλα τσαμπασλίκια, αλλά με τετράγωνη μπάλα
οι αρμεχτές όμως, που ιδέα δεν έχουν από Πας κι από μπάλα, δεν πρέπει να κρατάνε καρδάρα πλέον, να τους τις πάρεις τις καρδάρες.
Ήδη λανσάρει ο Στεφος Διμόλης, βάζει δηλαδή ένα μοντέλο (όχι από τη Γαριβάλδη) με δυνατότητα πρόβλεψιμότητας υπερ άνω Σουπερ Λιγας και παραπέρα, χωρίς καρδάρες, το γάλα θα το σφραγίζει σε μπιτόνια πλαστικά, να μη το χύνεις, άθελά σου βέβαια.
Αλλά μη τον προκαταλαμβάνεις με τις μεταγραφές σου τις διπλές, φειδώ και ευστοχία
Όχι πλεονασμούς
Η αλληλοδιδακτική του ποδοσφαίρου και ο μέσος όρος ηλικίας – ο παλιός με τον νέο συνεργάζεται στο χορτάρι κι έχει τσίπα και σεβασμό στην κερκίδα
(προφητικός ο «σκληρός» εδώ!)
Η ομάδα έφυγε, ΤΡΕΧΑΤΕ.
Αλλά μην αφήνετε τον Κώτσιο πίσω, σε καμία περίπτωση
Του είπες ότι κάθε αουτογκόλ θα κοστίσει 10 χλιάρκα;
Του είπες του Βακαγιόκη να βγάλει τα καλώδια απ τα αυτιά για να ακούει τι γίνεται;
Έβαλες κανόνες, πάτησες ποδάρι;
Ααα, να μη αστοχήσω, τήρα καλά τας θύρας τας θύρας εν σοφία πρόσχωμεν – ποιόν θα χεις κλειδοκράτορα; Ποιος λαδώνει τις πόρτες; Ποιος ασφαλίζει τους πίρους;
Μια φορά είχα βάλει ολόκληρο συμπεθερικό μέσα και τα πιτσιρίκια παρακαλούσαν απ όξω για εισιτήριο τα καημένα και δεν τα βάζατε
Παιχταράδες, Παιχταράδες, Παιχταράδες,
Μικροί, μεγάλοι από όλα τα νούμερα
Μήπως δε μας φτάκουν; Λεω. Καλά είναι να έχεις από τέσσερια για κάθε θέση και πέντε έξι τερματοφύλακες ποσδήποτε
Πάρε παίχτες αλλά μη τους βγάζεις φωτοτυπίες μη τους κλωνοποιείς, θα δημιουργήσεις συνωστισμό, λυπήσου τα λεφτά σου, λιανούρα θέλουμε, νιάτα, όχι φίρμες, μια δυο φίρμες φτάνουν, καλά έκανες, αλλά όχι άλλους
Μπράβο για Σωτήρη, για Τάσο και για τα άλλα παιδιά που έφερες, τα παιδιά και τα μάτια σου, συν τον γεναίο Αρχηγό μας στη θέση του και τους υπάρχοντες καλούς νέους. Οι διαθεσιμότητες βλάπτουν την ομάδα και δη νέων παιδιών
Κρατάς λίστα με το είχες και τι χρειάζεσαι ή δεν κρατάς και κάνεις δυο τρεις ομάδες
Βάλε μυαλό και θα βγεις κερδισμένος
Η εμπειρία με τη φρεσκάδα ναι, αλλά κι ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
Αλλά όχι ρα πστ μ με τον «Π» σου μέσα κι όλοι μαζί γύρα απ της πτάνας το μαγκάλι
Ο «Π» που έκανε τη μεταγραφή του Καζναφεράκου, έρχομαι να το πιστέψω κι αυτό. Που συζητούσαν 4 χρόνια αυτός κι όλοι οι «Π» κι έψαλλαν αλληλούια, για το αν ο Κανζα ξέρει μπάλα κι αν ήρθε ο καιρός του να παίξει μπάλα. Να που ήρθε (καλό να χει το παιδί όπου πάει) και θα τρίβεις τα μάτια σου, γιατί η φαγούρα στα χέρια θα χει περάσει σύντομα, εκτός κι αν πάει παρακάτω, τότε θα τα ξύνουμε ομαδικά
Σε καλή μεριά όμως του λόγου σας και δώσε και τίποτα στα παιδιά που ήταν μαθημένα στο χαρζιλίκι, στους «Π» δηλαδή, αυτούς που τον ανέδειξαν ως παίχτη αυτά τα χρόνια στον πάγκο του Πας, μη τους το κόβεις απότομα … αντε κάντα πέρα τα μουσλέρια
Φέρε κόσμο
Ο βαζέλας ωρε καυμένε οργασμέ της αγελάδας πήρε τον … Κωνσταντόπουλο (το μικρό του δε θέλω να το λέω ουτε να τα ακούω) που πήγαινε και για κοτζάμ πρόεδρος Δημοκρατίας κι εσύ κουβεντιάζεις ακόμα με τον «Π» σου; Δε κουβεντιάζεις καλύτερα με το Σιέμο;
Πιστεύω να τσ τα κόψεις αυτά τα κούγια
Είσαι τελικά ο οργασμός της αγελάδας ή δεν είσαι;
Απόδειξέ το. Διώξε τις κοπριές. Τόσο βαθύ κράτος είναι; Μπιλντεμπεργκ είναι;
Τέρμα τα τσίρκο και τα ζουγκλερικά, άμα θέλεις να φτιάξεις κερκίδα για το θέαμα και για την ευχαρίστηση του κόσμου όλου, το μισό τον κόσμο είδες εσύ μόνο καυμένε
Δε μπορείς οργασμέ μου; … δε σ αφήνει ο «Π» να τελειώσεις μια δουλειά που ξεκίνησες, σ έχει από κοντά, από το σακάκι σε τραβάει; Γι αυτό δεν ήρθε ο Τάσιος ρα
Φέρε κόσμο στο γήπεδο, όχι μαζορέτες και φλοέρες
Αν το ‘κανες αυτό, θα τον ξεκαύλωνες για τα καλά τον Ταύρο μας και θα πόρευε τουλάχιστο 50 χρόνια στην αρένα της ΣΛ
Κάντο και θα με θυμηθείς (στο είχα πει και τότε που ήρθαμε με το αδερφάκι του Ρόβα) και θα δεις να γεμίζει ταυράκια το γήπεδο, όχι γελαδομουσκαρα (που λέμε στο Ξηρόημερο) απ ταΐζεις τώρα μάστορά μου και οργασμέ της αγελάδας μου
Κράτα μια σταθερή, γιατί δε πάντα φταίνε οι απ΄έξω κι οι σφυρίχτρες, οι τσούχτρες φταίνε από μέσα, τα τρωκτικά, τα κρυφά τα πλάνα κι λεμονάδες στα τενεκεδάκια
Καλή επιτυχία, καλό δέσιμο και σε καλό σου
ΥΓ: Εδώ είμαι εγώ να ξέρεις οργασμέ της αγελάδας. Δε βγάζεις ένα νικ κι εσύ και να τα λέμε συμμετοχικά; και ξεγράφεσαι όποτε θέλεις, κανένας δε πράζει