Γάτα ο υπεύθυνος της τιμολόγησης!
Σου λέει ο κόσμος είναι ακόμα τρελαμένος οπότε:
- Αν έρθει καμιά 200αρια ή 300αρια με 10 ευρώ θα έχω εισπράξεις 2.000 ευρώ και 3.000 ευρώ αντίστοιχα.
- Mε 5 ευρώ θα έχω τα μισά 1.000 ευρώ και 1.500 σε κάθε περίπτωση.
- Με 5 ευρώ άντε να έχω 100 άτομα παραπάνω, 500 ευρώ δηλαδή.
- Ε και; πάλι κερδισμένος θα είμαι με το εισητήριο των δέκα ευρώ, ή στη χειρότερη στα λεφτά μου με τα 5 ευρώ.
- Κρίμα να μην παίξουμε το ματς με Άλκμααρ εντός να τιμολογήσω με 20αρια και 30αρια. Να μην έχω και έξοδα μετακίνησης. Να ρθει και κόσμος να ψωνίσει στη μπουτίκ. Καταραμένη ουέφα. Να μπορώ άραγε να τους κάνω ασφαλιστικά μέτρα για διαφύγοντα κέρδη;;;
- Ε ντάξει και άμα διαμαρτυρηθούν εκεί στα φορουμ; τους έχουμε συνηθίσει τους 5-6 γκρινιάρηδες-γραφικούς. Άμα κάνει η ομάδα καμία νίκη από εδώ από εκεί θα σταματήσουν. Το μοναστήρι να ναι καλά.
- Θέλουνε και γήπεδο στα Γιάννενα να παίζουμε Ευρώπη, πώς θα γίνει αυτό το έχουνε σκεφτεί;; Βασικά ελπίζω να το ξεχάσουνε, άμα πέσει και άλλο η βαθμολογία στην ουέφα ούτε σε δέκα χρόνια δε θα ξαναδούν Ευρώπη. Ευκαιρία υπάρχει και το ΠΟΚ-ΠΟΘ οπότε θα παίρνουν αυτοί τις 4 θέσεις και θα ηρεμήσουμε.
- Άντε να πουλήσω 2-3 παίκτες ακόμα να βγάλω τα σΠΑΣμένα της μετακίνησης στο Περιστέρι.
- Δε μπορούσε ο οσφπ να ήθελε τον Πετράκη να έβγαζα και από εκεί έσοδα;;