Ντρεβ και χωρίς να κουνήσει δαχτυλάκι ...171!
Αναμασάμε τα ίδια.
Και ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι έκανε λάθη.
Σε κανένα, νομίζω, δεν έκατσε καλά, ότι πήρε μια ΠΑΕ λίγο πολύ καθαρή, με 5000 διαρκείας και λόγω, το λέω ευγενικά, άστοχων κινήσεων, καταχρεώθηκε, με αποτέλεσμα σκληρό μαραθώνιο για να επανέλθει - κάποτε - ίσα βάρκα ίσα πανιά.
Κι εγώ θέλω την ΠΑΕ να είναι κερδοφόρα όσο δεν πάει και πρέπει να γίνει κατανοητό ότι για να το κατορθώσεις αυτό, πρέπει εκτός από το να αποσβαίνεις ζημιές, να επενδύεις έστω κι ελάχιστα στην αρχή και όχι μόνον σε χρήμα.
Τα νομικίστικα δεν τα κατέχω. Θυμάμαι, ας πούμε, σε μια κόκκινη που είχαμε φάει για άδεια, είχε γραφτεί ότι ένας από τους λόγους ήταν ότι ο μεγαλομέτοχος πήρε μετρητά από το ταμείο, πράγμα που εμένα μου φάνηκε θεμιτό (θκιά τ η εταιρία ρε φίλε), αλλά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν σωστό με το γράμμα του νόμου.
Για το αν υπήρξε ή όχι θέμα Πετράκη.... Στην Ελλάδα θέμα προπονητή υπάρχει κάθε στιγμή. Θα ήταν ερασιτεχνισμός και θα τα άκουγε, αν σε επόμενο κακό αποτέλεσμα πχ, ο εύθικτος Κύριος Γιάννης παραιτείτο και η ΠΑΕ δεν είχε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της κάτι για την διαδοχή.
Εν κατακλείδι: Ο πρόεδρας έχει άλλη μια ευκαιρία, ακόμη και ένας ορκισμένος εχθρός του πιστεύω ότι ήδη του την έχει δώσει, ας μην την σπαταλήσει κι αυτή.
Στα θκα μας:
Γνωρίζω ότι από ενδιαφέρον γίνεται αναφορά σε τυχόν επιπτώσεις που θα υπάρχουν αν γράφονται διάφορα κολάσιμα.
Για την οικονομία του λόγου, όμως, κάντε ένα κλικ, στο κουμπάκι "αναφορά στον διαχειριστή" εξηγώντας τι να προσέξουμε.
Επίσης, μην πιανόμαστε από το παραμικρό, αρκετά έχει ποινικοποιηθεί η ζωή μας, μην αυτοστοχοποιούμαστε.
Να μπαίνουμε στον καφενέ είναι το ζητούμενο και να το χαιρόμαστε, όχι να κατεβάζουμε μούτρα και να φτιάνουμε εχθρούς.