Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368471 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #4350 στις: Τετ 21 Δεκ 2016 18:48 »
Επίσης στις οικονομικές καταστάσεις αναφέρεται :

"2. Στο κονδύλι του Ενεργητικού «Συμμετοχές σε θυγατρικές, συγγενείς και κοινοπραξίες» περιλαμβάνεται
ποσό € 2.950.000 που αφορά συμμετοχή σε ετερόρρυθμη εταιρεία. Εκ του ποσού αυτού, ποσό €
2.450.000 καταβλήθηκε σε μετρητά στη χρήση που έληξε την 30η Ιουνίου 2013. Μέχρι την ημερομηνία
της παρούσης έκθεσης ελέγχου μας η Εταιρεία αυτή δεν έχει ξεκινήσει τη δραστηριότητά της και
συνεπώς δεν είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε εάν συντρέχουν λόγοι απομείωσης της συμμετοχής αυτής.
Για το λόγο αυτό, διατηρούμε επιφύλαξη για την ορθότητα του κονδυλίου του Ενεργητικού «Συμμετοχές
σε θυγατρικές, συγγενείς και κοινοπραξίες» και τις ενδεχόμενες επιπτώσεις στα αποτελέσματα της
κλειόμενης και των προηγούμενων χρήσεων όπως και τα Ίδια Κεφάλαια".

Αποσυνδεδεμένος Sven

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4351 στις: Τετ 21 Δεκ 2016 23:41 »
Την έκθεση των ορκωτών, γιατί την επαναλαμβάνεις συνέχεια???Τι ήθελες να γράψουν, ότι η εταιρεία είναι φάντασμα???Το λένε έμμεσα...Έχεις δει πολλές εταιρείες να έχουν κεφάλαιο 3 εκ και να καταβάλλεται αυτό σε μετρητά????Και τόσα χρόνια μετά να μην έχει ξεκινήσει ακόμα????Το "καταβλήθηκαν" είναι μια απόδειξη πληρωμής και μία λογιστική εγγραφή...Δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα που κάνουμε, πόσο μάλλον όταν αφορά παρελθόντα-κατα βάση-έτη, στα οποία ανάγεται το θέμα...Δες το τόπικ της αδειοδότησης του 15. Εκεί θα δεις και το κράξιμο που του ρίχνω, αλλά κλέφτη δεν μπορείς να τον πεις χωρίς στοιχεία...

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4352 στις: Πεμ 22 Δεκ 2016 11:29 »
Την έκθεση των ορκωτών, γιατί την επαναλαμβάνεις συνέχεια???Τι ήθελες να γράψουν, ότι η εταιρεία είναι φάντασμα???Το λένε έμμεσα...Έχεις δει πολλές εταιρείες να έχουν κεφάλαιο 3 εκ και να καταβάλλεται αυτό σε μετρητά????Και τόσα χρόνια μετά να μην έχει ξεκινήσει ακόμα????Το "καταβλήθηκαν" είναι μια απόδειξη πληρωμής και μία λογιστική εγγραφή...Δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα που κάνουμε, πόσο μάλλον όταν αφορά παρελθόντα-κατά βάση-έτη, στα οποία ανάγεται το θέμα...Δες το τόπικ της αδειοδότησης του 15. Εκεί θα δεις και το κράξιμο που του ρίχνω, αλλά κλέφτη δεν μπορείς να τον πεις χωρίς στοιχεία...

Σε Ανώνυμη Εταιρεία δεν υπάρχει καταβολή μετρητών με απλή απόδειξη.
Το μετοχικό κεφάλαιο εισφέρεται σε μετρητά σχεδόν πάντα εκτός ολίγων εξαιρέσεων οπού εισφέρεται σε είδος (ακίνητο, μηχανήματα,οχήματα, brand name, goodwill κλπ), πράγμα που στην περίπτωσή μας δεν συντρέχει.
Το αν είναι κλέφτης θα το πουν άλλοι κι όχι εγώ.
Επισημαίνω συνεχώς την έκθεση των ορκωτών γιατί αυτή μου δίνει την πλέον επίσημη (αν και ελάχιστη) πληροφόρηση για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ την δεδομένη χρονική στιγμή της δημοσίευσής της.
Αν κάποιος διαθέτει κάτι εγκυρότερο ή πληρέστερο με χαρά να το αναγνώσω.

Υποθέτουμε το φανταστικό σενάριο :

Εγώ ως πρόεδρος :
1)πωλώ ποδοσφαιριστή-ες με άξια  Χ ευρώ.
2)εισπράττω από τηλεοπτικά δικαιώματα  Ψ ευρώ.
3)εισπράττω από χορηγίες και διαφημίσεις  Ζ ευρώ.
(το εισπράττω σημαίνει μπαίνουν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του νομικού προσώπου)
Κατόπιν δίνω μια εντολή στην τράπεζα να μεταφέρει ποσό (Χ+Ψ+Ζ) στον προσωπικό μου λογαριασμό.
(το μεταφέρει σημαίνει μπαίνει πραγματικό χρήμα στον ατομικό μου λογαριασμό αφαιρούμενο από τα διαθέσιμα του νομικού προσώπου).
Στην συνέχεια συμμετέχω στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του ίδιου νομικού προσώπου, δίνοντας ένα ποσό(Χ+Ψ+Ζ) δια 4.
{Είμαι ο ήρωας γιατί μόνο εγώ συμμετέχω στην αύξηση (γιατί άραγε όχι άλλοι? μήπως κάτι ξέρουν ?) και ματώνω οικονομικά...}
Έρχεται η εταιρεία των ορκωτών λογιστών και επισημαίνει ρητά και κατηγορηματικά ότι η παραπάνω μεταφορά-καταβολή μετρητών από τον λογαριασμό του νομικού προσώπου στον προσωπικό μου λογαριασμού είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ και κακώς την έκανα.
Όλο αυτό το σενάριο επαναλαμβάνεται παραπάνω από μία φορά.
Κάποιοι στην γειτονιά μου αναφέρουν τι καλός πρόεδρος που είμαι, πόσο καλά διοικώ την εταιρεία μου και ποσά χρήματα έχω βάλει προσωπικά για αυτή την εταιρεία.
Είναι και κάποιο που με κοιτάνε καχύποπτα όμως.
Εγώ βέβαια ξέρω ποιοι έχουν δίκιο αλλά δεν έχει και πολύ σημασία.
Με λίγο σανό παραπάνω όλα είναι όμορφα και ωραία. Πολύ δε περισσότερο αφού δεν με κυνηγάει και ο νόμος!!!!
Ζάχαρη σου λέω!!!!!!

(ή μάλλον μελομακάρονα!!!)

Υ.Γ. Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Τα πρόσωπα, τα ονόματα οι ιδιότητες και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Θέλω να ξεκαθαρίσω με κάθε ειλικρίνεια ότι δεν αντιδικώ με κανέναν. Γίνεται μια αντιπαράθεση απόψεων που θεωρώ ότι είναι καλή για όλους μας έστω κι ως τροφή για σκέψη.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 22 Δεκ 2016 11:35 από pasgiannina1967 »

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4353 στις: Πεμ 22 Δεκ 2016 13:01 »
Στο σενάριο που περιγράφεις λείπει κάτι βασικό.
Η ΕΕ ειδικού σκοπού.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4354 στις: Πεμ 22 Δεκ 2016 13:31 »
Στο σενάριο που περιγράφεις λείπει κάτι βασικό.
Η ΕΕ ειδικού σκοπού.

Αν έβαζα και την ΕΕ ειδικού σκοπού θα χειροτέρευε το σενάριο εις βάρος μου πολύ περισσότερο.
Το σανό εκεί το έχω αποθηκευμένο....
Φάτε άφοβα !!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Sven

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4355 στις: Πεμ 22 Δεκ 2016 16:49 »

Μπα και ποιος το απαγορεύει?Μόνο η κάλυψη κεφαλαίου, απαγορεύεται να γίνει με μετρητά αλλά τα χρήματα να κατατεθούν σε τραπεζικό λογαριασμό.

Προφανώς δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω και επίσης μπερδεύεις την έννοια μετρητά με την καταβολή χρημάτων σε  τραπεζικούς λ/σμούς...
Επίσης να ξέρεις ότι οι ισολογισμοί, τροποποιούνται ανάλογα των υποδείξεων των ορκωτών ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο καλλωπισμένοι...Αν υπήρχαν χρήματα για να πραγματοποιηθεί το σενάριό σου δεν θα εμφανίζονταν στο κονδύλι του ταμείου αλλά στις καταθέσεις όψεως...

Στον ισολογισμό του 2012, η εταιρεία είχε ταμείο 1,4εκ € και στις τράπεζες 6,5 χιλιάδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδή, εσύ πιστεύεις ότι υπήρχαν αυτά τα χρήματα στο χρηματοκιβώτιο της εταιρείας???Δουλευόμαστε?Ούτε κολοσσοί δεν έχουν τέτοιο ταμείο...Ενώ παράλληλα, συνέχιζε να κάνει ΑΜΚ!!!!Και αν τα είχε αυτά τα χρήματα , γιατί δεν εξοφλούσε υποχρεώσεις?????

Τα πράγματα είναι πολύ απλά...Δεν υφίστατο τέτοιο ταμείο!

Σε μια-υποθετική- εταιρεία λοιπόν με τα ανωτέρω δεδομένα, ο CEO τι έκανε:

Έβαζε τα χρήματα και μετά τα έβγαζε, και λογιστικά από τον λ/σμό όψεως (38.03 ΓΛΣ), τα πήγαινε στο ταμείο (38.00 ΓΛΣ). Έτσι λοιπόν όλη η ΑΜΚ που έκανε εμφανιζόταν λογιστικά στο Ταμείο, ενώ δεν υπήρχε φράγκο. Για να λυθεί το πρόβλημα του τεράστιου Ταμείου, δημιουργήθηκε αργότερα μια θυγατρική που της διοχέτευσαν όλο το ανύπαρκτο ταμείο, απ' τις συνεχιζόμενες ΑΜΚ, ως κεφάλαιο σύστασης (και καλά). Στις ετερόρρυθμες, το κεφάλαιο μπορείς να το καταβάλλεις και μετρητοίς άρα μη μεσολάβηση τραπεζικού μέσου, ούτε έλεγχος από πουθενά...
Κάποια στιγμή αργότερα, αυτού του CEO, του πήραν συνέντευξη και όταν τον ρώτησαν τι είναι αυτή η ΕΕ, ο ίδιος απάντησε λογιστικό τρικ...

Γάτα ο-εν λόγω-CEO, ε?δεν ξέρω όμως πως την έκλεισε μετά αυτήν την εταιρεία... ;)

Τα παραπάνω σε καλύπτουν?

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 22 Δεκ 2016 16:54 από Sven »

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4356 στις: Πεμ 22 Δεκ 2016 19:20 »

Μπα και ποιος το απαγορεύει?Μόνο η κάλυψη κεφαλαίου, απαγορεύεται να γίνει με μετρητά αλλά τα χρήματα να κατατεθούν σε τραπεζικό λογαριασμό.

Προφανώς δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω και επίσης μπερδεύεις την έννοια μετρητά με την καταβολή χρημάτων σε  τραπεζικούς λ/σμούς...
Επίσης να ξέρεις ότι οι ισολογισμοί, τροποποιούνται ανάλογα των υποδείξεων των ορκωτών ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο καλλωπισμένοι...Αν υπήρχαν χρήματα για να πραγματοποιηθεί το σενάριό σου δεν θα εμφανίζονταν στο κονδύλι του ταμείου αλλά στις καταθέσεις όψεως...

Στον ισολογισμό του 2012, η εταιρεία είχε ταμείο 1,4εκ € και στις τράπεζες 6,5 χιλιάδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδή, εσύ πιστεύεις ότι υπήρχαν αυτά τα χρήματα στο χρηματοκιβώτιο της εταιρείας???Δουλευόμαστε?Ούτε κολοσσοί δεν έχουν τέτοιο ταμείο...Ενώ παράλληλα, συνέχιζε να κάνει ΑΜΚ!!!!Και αν τα είχε αυτά τα χρήματα , γιατί δεν εξοφλούσε υποχρεώσεις?????

Τα πράγματα είναι πολύ απλά...Δεν υφίστατο τέτοιο ταμείο!

Σε μια-υποθετική- εταιρεία λοιπόν με τα ανωτέρω δεδομένα, ο CEO τι έκανε:

Έβαζε τα χρήματα και μετά τα έβγαζε, και λογιστικά από τον λ/σμό όψεως (38.03 ΓΛΣ), τα πήγαινε στο ταμείο (38.00 ΓΛΣ). Έτσι λοιπόν όλη η ΑΜΚ που έκανε εμφανιζόταν λογιστικά στο Ταμείο, ενώ δεν υπήρχε φράγκο. Για να λυθεί το πρόβλημα του τεράστιου Ταμείου, δημιουργήθηκε αργότερα μια θυγατρική που της διοχέτευσαν όλο το ανύπαρκτο ταμείο, απ' τις συνεχιζόμενες ΑΜΚ, ως κεφάλαιο σύστασης (και καλά). Στις ετερόρρυθμες, το κεφάλαιο μπορείς να το καταβάλλεις και μετρητοίς άρα μη μεσολάβηση τραπεζικού μέσου, ούτε έλεγχος από πουθενά...
Κάποια στιγμή αργότερα, αυτού του CEO, του πήραν συνέντευξη και όταν τον ρώτησαν τι είναι αυτή η ΕΕ, ο ίδιος απάντησε λογιστικό τρικ...

Γάτα ο-εν λόγω-CEO, ε?δεν ξέρω όμως πως την έκλεισε μετά αυτήν την εταιρεία... ;)

Τα παραπάνω σε καλύπτουν?

Φυσικά και δεν με καλύπτουν τα παραπάνω.

Πέραν τούτου εξηγώ το απλούστατο που εσύ δεν θέλεις να καταλάβεις.
Ο ανωτέρω CEO ελάμβανε παρανόμως (γιατί δεν ήταν δικά του χρήματα) από την εταιρεία 4 € και στην συνέχεια εμφανιζόταν να βάζει στην ΑΜΚ 1 €.
Εσύ λοιπόν δεν το βλέπεις όλο αυτό κι από πάνω καταπίνεις αμάσητη και την δήλωση του CEO οτι η EE είναι λογιστικό τρίκ!!!!!!!
Γιατί λογιστικό τρικ άραγε ?????????????????????????????

Όσο για το συγκεκριμένο που αναφέρεις προς εμένα: "...και επίσης μπερδεύεις την έννοια μετρητά με την καταβολή χρημάτων σε  τραπεζικούς λ/σμούς..." ξαναδιάβασε τι έγραψες. Εγώ στις τράπεζες όταν καταθέτω κάτι , αυτά είναι μετρητά (χρήματα δηλαδή) ή αξιόγραφα με αντίκρισμα μετρητά (χρήματα δηλαδή). Εσύ αν καταθέτεις ή αναλαμβάνεις κάτι άλλο από τους τραπεζικούς λογαριασμούς πληροφόρησε κι εμάς.

Οι πάσης φύσεως οικονομικές συναλλαγές των εταιρειών γίνονται με απόδειξη πληρωμής από το βιβλιοπωλείο ή με απλό ένταλμα και γραμμάτιο από το μηχανογραφικό σύστημα του λογιστηρίου και όχι μέσω τραπεζικής συναλλαγής ή συναλλαγής μεσώ αξιογράφου ?????????????????????
Μπα... δεν το ήξερα!!!!
Θα είναι καινούργιο αυτό !!!!!!!!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 22 Δεκ 2016 19:27 από pasgiannina1967 »

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4357 στις: Πεμ 22 Δεκ 2016 19:44 »

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4358 στις: Πεμ 22 Δεκ 2016 20:45 »
Όταν αγόρασες το διαρκείας σου το αγόρασες με μετρητά ή με τραπεζική συναλλαγή. Τα μετρητά που έδωσες πήγαν στην τράπεζα ή έμειναν στο ταμείο της επιχείρησης; Ποιός τα διαχειρίστηκε αυτά τα μετρητά και που πήγαν; Μήπως τα πήρε κάποιος και τα έβαλε στο μαξιλάρι του για φύλαξη και δεν εμφανίστηκαν ποτέ σε τραπεζικό λογαριασμό; Μήπως πήρε εικονικά από αυτά και έκανε την ΑΜΚ; Πάντως αυτά παραμένουν μετρητά της επιχείρησης.
Μάλλον αυτό δε γίνεται κατανοητό στην όλη συζήτηση.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4359 στις: Πεμ 22 Δεκ 2016 21:23 »
Όταν αγόρασες το διαρκείας σου το αγόρασες με μετρητά ή με τραπεζική συναλλαγή. Τα μετρητά που έδωσες πήγαν στην τράπεζα ή έμειναν στο ταμείο της επιχείρησης; Ποιός τα διαχειρίστηκε αυτά τα μετρητά και που πήγαν; Μήπως τα πήρε κάποιος και τα έβαλε στο μαξιλάρι του για φύλαξη και δεν εμφανίστηκαν ποτέ σε τραπεζικό λογαριασμό; Μήπως πήρε εικονικά από αυτά και έκανε την ΑΜΚ; Πάντως αυτά παραμένουν μετρητά της επιχείρησης.
Μάλλον αυτό δε γίνεται κατανοητό στην όλη συζήτηση.

Πλήρωσα μετρητά (τα οποία μπορεί και να πήγαν και στον τραπεζικό λογαριασμό της ΑΕ κάποια στιγμή αλλά αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία). Αυτά τα χρήματα, είτε από το ταμείο είτε από τον λογαριασμό, τα πήρε και τα έβαλε στην τσέπη του. Και ήρθε κάποια στιγμή αργότερα και ένα μικρό μέρος αυτών το έβαλε πάλι στην ΑΕ για την συμμετοχή του στην ΑΜΚ.
Τόσο απλά !!!!!
Όποιος θέλει το καταλαβαίνει.

Αποσυνδεδεμένος Sven

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4360 στις: Πεμ 22 Δεκ 2016 21:33 »

Γιατί λογιστικό τρικ άραγε ?????????????????????????????

Γιατί αν πάει έλεγχος από οπουδήποτε θα τους γαμήσει....παράγραφος 2, άρθρο 28,ν.3296/2004...

υγ. Σε πμ από δω και στο εξής, μη βρούμε και κανα μπελά

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4361 στις: Πεμ 22 Δεκ 2016 22:28 »
Παράθεση
Δεν πιστεύω αυτό νάναι κάνας διάλογος CEO-DJETC,
για απλήρωτο υπόλοιπο προ τριετίας εργαζομένου σ εταιρεία,
χαρακτηριζόμενου κι ως του καλύτερου παιδιού κι απ τις μεγαλύτερες
προσωπικότητες που πέρασαν απ αυτή τα τελευταία χρόνια τπτ..

::)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4362 στις: Παρ 23 Δεκ 2016 21:31 »

pasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #4363 στις: Τετ 28 Δεκ 2016 16:50 »

KAI ΦΥΓΕ...

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4364 στις: Κυρ 08 Ιαν 2017 20:55 »
ΧΒ σε Σαββίδη:
"Γατάκι Πόντιε, να σε προσλάβω στον ΠΑΣ για να βάζεις λεφτά?"...
 :P

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #4365 στις: Σαβ 14 Ιαν 2017 11:57 »
Παράθεση
Παραίτηση Χριστοβασίλη-Νέος πρόεδρος ο Μπαλάσκας
10/01/2017 ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΤΖΑΡΙΔΗ

Εξελίξεις έλαβαν χώρα στις τάξεις των Σουρμένων λίγες ημέρες με την έλευση του 2017 αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Χριστοβασίλης παραιτήθηκε από την προεδρία των Σουρμένων. Προσωπικοί λόγοι ανάγκασαν τον γνωστό παράγοντα να αφήσει τον προεδρικό θώκο του συλλόγου στη θέση του οποίου θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής ο Μανώλης Μπαλάσκας που είχε διετελέσει πρόεδρος των ροσσονέρι και τα προηγούμενα χρόνια.
stoplekto.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #4366 στις: Σαβ 14 Ιαν 2017 13:38 »
Μας τρόμαξες ωρέ!

Λέω και εγώ φεύγει ο Πρόεδρός μας.

Χέστκα απάνω μου!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4367 στις: Σαβ 14 Ιαν 2017 14:21 »
Ωρέ θα φύγει κάποια στιγμή και θα έρθει η ώρα στα επίσημα κείμενα του PAS.gr να βλέπεις αυτό:
ΜΕΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ!
 :P

Βέβαια, εγώ ένας απλός παλαμάκιας είμαι...  B-)

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4368 στις: Σαβ 14 Ιαν 2017 19:36 »
Εφόσον αδειοδοτείται η Ομάς μπορεί να κάνει θαματα....

Εφόσον παίρνει την άδεια ο πρόεδρας το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι....την ομάδα και τα μάτια σ...

ΥΓ. Και λίγο από κερκίδα δε βλάπτει ;) το νου σου
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #4369 στις: Δευ 16 Ιαν 2017 21:19 »
Λεφτά... για πέταμα

(...)
Σκεφτείτε πώς θα αντιμετωπιζόταν ένας παράγοντας μεγάλης ομάδας στην Ελλάδα αν δήλωνε πως για τα επόμενα πέντε χρόνια δεν θα υπήρχαν βλέψεις για τίτλους, αλλά μόνο για τη δημιουργία ομάδας και εταιρείας απαλλαγμένων από χρέη και υποχρεώσεις. Μάλλον οι οργανωμένοι και όχι μόνον οπαδοί θα ζητούσαν τον… αποκεφαλισμό του. Κι αυτό επειδή έχει γίνει… καθεστώς οι πρόεδροι να βάζουν λεφτά.
(...)

full text...  http://www.kathimerini.gr/891584/article/epikairothta/a8lhtismos/lefta-gia-petama

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4370 στις: Δευ 16 Ιαν 2017 23:23 »
Μας τρόμαξες ωρέ!

Λέω και εγώ φεύγει ο Πρόεδρός μας.

Χέστκα απάνω μου!
Μη σκιάζεσαι, ξέρει ο πρόεδρος.  Οποιος φεύγει απ τον ΠΑΣ τον τρώει το σκότος...
Παίχτες είδε, προπονητές είδε, προέδους είδε, τα χαϊρια του σε σούρμενα κι ηλύσια είδε, ξέρει.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #4371 στις: Δευ 16 Ιαν 2017 23:37 »
Λεφτά... για πέταμα

(...)
Σκεφτείτε πώς θα αντιμετωπιζόταν ένας παράγοντας μεγάλης ομάδας στην Ελλάδα αν δήλωνε πως για τα επόμενα πέντε χρόνια δεν θα υπήρχαν βλέψεις για τίτλους, αλλά μόνο για τη δημιουργία ομάδας και εταιρείας απαλλαγμένων από χρέη και υποχρεώσεις. Μάλλον οι οργανωμένοι και όχι μόνον οπαδοί θα ζητούσαν τον… αποκεφαλισμό του. Κι αυτό επειδή έχει γίνει… καθεστώς οι πρόεδροι να βάζουν λεφτά.
(...)
full text...  http://www.kathimerini.gr/891584/article/epikairothta/a8lhtismos/lefta-gia-petama

Οι εποχές που το κράτος μοίραζε, με διάφορους τρόπους, αφειδώς χρήματα και οι διάφοροι τυχάρπαστοι τα έριχναν στο ποδόσφαιρο για να γίνουν γνωστοί και να τα… βγάλουν από αλλού πέρασαν. Πλέον είναι απαραίτητη η οικονομική εξυγίανση των ΠΑΕ. Με σχεδιασμό και οργάνωση. Είναι κάτι περισσότερο από αναγκαίο το αποτέλεσμα του ισολογισμού, κάθε χρόνο, αν όχι θετικό, να είναι ισοσκελισμένο.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4372 στις: Παρ 20 Ιαν 2017 13:28 »
«Με το που βγήκαμε Ευρώπη ελεγχόμαστε κάθε τρεις μήνες από την UEFA. Δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω, πρέπει να είμαστε πάντα προσεκτικοί.
Αν καταφέρουμε να ξαναβγούμε Ευρώπη, τότε θα πούμε ότι αλλάξαμε επίπεδο» έχει να λέει ο καπετάνιος του ΠΑΣ.

http://instasport.gr/%CE%BF-%CE%BE%CE%B5%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B7%CF%82/

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #4373 στις: Παρ 20 Ιαν 2017 16:34 »
Μια ερώτηση,  πως λέγεται η μαμά και ο μπαμπάς του Προέδρου;

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #4374 στις: Παρ 20 Ιαν 2017 17:59 »
Ιωάννης - Χριστίνα... καθότι άνθρωπος του πρόΕΔΡΑ*

file:///C:/Users/User/Downloads/document%20(16).pdf

* χωρίς γήπεδο... δεν ΠΑΣ