Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368478 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #4375 στις: Παρ 20 Ιαν 2017 19:08 »
Ιωάννης - Χριστίνα... καθότι άνθρωπος του πρόΕΔΡΑ*

file:///C:/Users/User/Downloads/document%20(16).pdf

* χωρίς γήπεδο... δεν ΠΑΣ

Ευχαριστώ πολύ! Χρειάζεται να του κάνουμε ένα βικιπαιδεια άρθρο ρε παιδιά,  εδώ έχει και η κουτσή Μαρία.
Και στον Ζαννη επίσης.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4377 στις: Δευ 23 Ιαν 2017 23:02 »
Ποιός ακριβώς είναι ο κύριος Ίβιτς???

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4378 στις: Δευ 23 Ιαν 2017 23:04 »
Ποιός ακριβώς είναι ο κύριος Ίβιτς???

Πολλά μπορώ να προσάψω στον ΧΒ αλλά δεν το έχω για άνθρωπο που βρίζει.Τζάμπα τον λέμε "ήπιο".
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #4379 στις: Δευ 23 Ιαν 2017 23:41 »
Ο Ίβιτς είναι ένας κανονικός προπονητής και κάποιος που έπρεπε να του τα πει. \

Υ.Γ. Και όχι, δεν πιστεύω οτι αυτός που κάνει τον πρόεδρο στα Γιάννενα έβρισε κανέναν.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4380 στις: Δευ 23 Ιαν 2017 23:55 »
Ενω δεν ειναι ντροπη για τις διοικησεις της Μπαοκαρας να μπουκαρουν καθε λιγο καφροι και πρεζονια και να σουλατσαρουν πισω απο τα τερματα .
Και μετα να τους καλουν στο Μακεδονια Παλας για να τους δειξουν το ...ευρωπαικο κυπελλο που θα παρει ο Δικεφαλλλος να ουμε ...

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #4381 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 01:11 »
Μιλάει ο Ίβιτς για το ΧΒ. Μάλιστα, τι άλλο θα δούμε;

Πάντα έλεγα ότι Σέρβοι τύπου Ίβιτς είναι κωλοπαιδαράδες και κωλοποδοσφαιριστές.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Anton

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4382 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 11:22 »

Που να ήσουν άραγε εχτές, να προτάξεις τα στήθια σου για τον φίλο σου τον Γιώργο που τον κακοχαρακτήριζαν οι κλεφτοκοτάδες?

Παράθεση
Όλοι έτρεχαν να του σφίξουν το χέρι και να του ευχηθούν καλή επιτυχία. Όλα δείχνουν ότι η υποψηφιότητά του θα πιάσει ταβάνι, αφού οι πάντες αναγνωρίζουν στο πρόσωπό του έναν αγνό στρατιώτη της τοπικής κεντροδεξιάς του ΠΑΣ Γιάννινα. Δικαιωματικά του αξίζει ο ένας σταυρός από όσους επιλέξουν να ψηφίσουν την παράταξη Γκόντα στις προσεχείς εκλογές!
http://epirusgate.blogspot.gr/2014/04/blog-post_748.html

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #4383 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 16:47 »
Χριστοβασίλης: «Εμπαθής ο Ίβιτς, γι' αυτό δεν παίζει ο Χαρίσης» (aud)
Νέα επίθεση κατά του προπονητή του ΠΑΟΚ εξαπέλυσε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα μιλώντας στο Metropolis 95.5.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης και σχολίασε τις καταγγελίες του Βλάνταν Ίβιτς μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις καταγγελίες Ίβιτς και το επεισόδιο στα αποδυτήρια: «Ενοχλήθηκα από τις δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ στο τέλος. Φωτογράφησε εμένα ότι φταίω εγώ για την κατάσταση του γηπέδου. Αυτό που προσπάθησα ήταν να πάω να του πω ότι όλα όσα λέει δεν είναι σωστά. Να κατηγορήσει όποιον θέλει για το γήπεδο, τον ιδιοκτήτη του, τους πάντες, όχι όμως εμένα. Δεν είναι δικό μου το γήπεδο. Είμαστε φιλοξενούμενοι σε αυτό και πληρώνουμε ενοίκιο, είτε είναι σε καλή, είτε σε κακή κατάσταση. Είπαν ότι έκανα τον νταή στα αποδυτήρια, πράγμα που δεν ισχύει. Εγώ άκουσα βρισιές από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Διαβάστε τις εκθέσεις των παρατηρητών».

Για τους ισχυρισμούς του πως ο Ιβιτς αναφέρεται εις βάρος του με υβριστικούς χαρακτηρισμούς ενώπιον των παικτών του ΠΑΟΚ: «Το είπα, γιατί το έχει κάνει επανειλημμένως. Δεν ξέρω γιατί με κατηγορεί και γιατί φταίει ο ΠΑΣ. Ρωτήστε τον ίδιο. Δημοσιογράφοι είστε, άνθρωποι που μιλούν υπάρχουν, μπορείτε να μάθετε».

Για τις πηγές από τις οποίες έλαβε την πληροφορία πως ο Ίβιτς τον βρίζει στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Τι να κάνω; Να πω ονόματα; Ας βγει ο ίδιος να πει ότι δεν το έχει κάνει. Δεν είναι 1-2 μέρες, αρκετούς μήνες με βρίζει».

Για τους λόγους που μπορεί να τον βρίζει ο Ίβιτς: «Εγώ δεν έχω κάτι μαζί του. Ούτε πρόταση του έχω κάνει να δουλέψει στον ΠΑΣ, ούτε προηγούμενο μαζί του έχω, ούτε γνωριζόμασταν. Ας αναρωτηθούν γιατί τόσοι παίκτες που έπαιζαν βασικοί εδώ πήγαν στον ΠΑΟΚ και δεν παίζουν. Παλιότερα δηλαδή είχαν ποδοσφαιρική ικανότητα και τώρα την ξέχασαν; Είναι εμπαθής ο Ίβιτς και μεροληπτεί εις βάρος τους. Γι' αυτό δεν παίζουν. Ίσως είναι και κάτι άλλο που μπορεί να ενοχλεί τον ίδιο. Δεν νομίζω ότι είναι το γήπεδο το πρόβλημα».

Για την κατάσταση του γηπέδου: «Για το γήπεδο φωνάζω συνέχεια στη ΓΓΑ. Ότι πρέπει να φτιαχτεί. Εμείς το ζούμε συνέχεια αυτό. Εμάς μας ικανοποιεί νομίζετε; Οι παίκτες μας είναι διαλυμένοι μετά από κάθε ματς και χρειάζονται μέρες για να συνέλθουν. Οι άλλοι έρχονται, παίζουν ένα ματς και φεύγουν».

Για τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ: «Δεν έχει καμία σχέση το περιστατικό με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ πήρε μια πεντακάθαρη νίκη. Τώρα γιατί τα συνδέουν αυτά τα δύο δεν ξέρω. Νομίζω ότι είναι λάθος».

Για όσα λένε στον ΠΑΟΚ πως έβρισε τον Ίβιτς: «Δεν μπήκα ποτέ στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και μπορείτε να το μάθετε. Πήγα στο γραφείο του προπονητή, αλλά έλειπε, ήταν στα αποδυτήρια. Σε απόσταση πέντε μέτρων από τα αποδυτήρια έγινε το επεισόδιο. Δεν έβρισα κανέναν. Ούτε ο Ίβιτς με έβρισε. Άλλοι από τον ΠΑΟΚ με έβρισαν. Είναι γραμμένο στην έκθεση του παρατηρητή. Δεν έχω δώσει αφορμή τόσα χρόνια, είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ήταν σχεδιασμένο μάλλον. Ίσως επειδή έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ το προχώρησαν λίγο παραπάνω. Τόσες μέρες ασχολούνται με το γήπεδο των Ιωαννίνων. Λες και δεν το ξέρουμε το πρόβλημα. Πρέπει να το υπενθυμίζουμε συνέχεια;»

Για τη συμπεριφορά του Σάββα Θεοδωρίδη στο πρόσφατο ΠΑΣ – Ολυμπιακός: «Ξέρετε τι επεισόδια έγιναν με τον Ολυμπιακό στα αποδυτήρια; Κανένας Θεοδωρίδης δεν αλωνίζει. Για μένα όλες οι ομάδες είναι το ίδιο. Είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΣ και δεν ανήκει πουθενά. Παραπονέθηκα επανειλημμένα στους παρατηρητές για τη συμπεριφορά του Θεοδωρίδη και έγιναν και επεισόδια στο τέλος».

Για τις σχέσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Υπάρχει συνεργασία, μου έδωσε δανεικό το καλοκαίρι, πήρε πολλούς παίκτες από εμάς. Η συνεργασία είναι ιδανική. Ίσως αυτό να ενοχλεί κάποιους στον ΠΑΟΚ».

Για τον Λούμπος Μίχελ: «Ο Μίχελ με έβριζε χθες. Το δικό του το όνομα είναι γραμμένο στην έκθεση. Πιθανώς να ενοχλείται και ο Λούμπος Μίχελ από τις σχέσεις μου με τον Ιβάν Σαββίδη. Εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ ούτε για τον Ίβιτς, ούτε για τον Μίχελ. Αν είχα ένα προσωπικό πρόβλημα με κάποιον θα προσπαθούσα να το λύσω μόνο μου και όχι να το βγάλω να το ακούσει όλη η Ελλάδα».

Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Χριστοβασίλης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

http://www.metrosport.gr/article/christovasilis-empathis-ivits-gi-afto-den-pezi-charisis-aud
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #4384 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 17:10 »
Για τη συμπεριφορά του Σάββα Θεοδωρίδη στο πρόσφατο ΠΑΣ – Ολυμπιακός: «Ξέρετε τι επεισόδια έγιναν με τον Ολυμπιακό στα αποδυτήρια; Κανένας Θεοδωρίδης δεν αλωνίζει. Για μένα όλες οι ομάδες είναι το ίδιο. Είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΣ και δεν ανήκει πουθενά. Παραπονέθηκα επανειλημμένα στους παρατηρητές για τη συμπεριφορά του Θεοδωρίδη και έγιναν και επεισόδια στο τέλος.
http://www.metrosport.gr/article/christovasilis-empathis-ivits-gi-afto-den-pezi-charisis-aud

Έτσι σε θέλω ρε μεγάλε. Τέτοιο Χονδρό θέλουμε και να πάνε να γαμηθούνε όλοι οι πουθενάδες που θα πιάσουν στο στόμα τους τον Π.Α.Σ. Γιάννινα.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Π.Α.Σ..
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #4385 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 17:43 »
Σούμα...

"Όσο καιρό θα βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα δεν θα είμαι σε κανένα άρμα και παρακαλώ τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα."
02 Μάη 2015
Για τη συμπεριφορά του Σάββα Θεοδωρίδη στο πρόσφατο ΠΑΣ – Ολυμπιακός: «Ξέρετε τι επεισόδια έγιναν με τον Ολυμπιακό στα αποδυτήρια; Κανένας Θεοδωρίδης δεν αλωνίζει. Για μένα όλες οι ομάδες είναι το ίδιο. Είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΣ και δεν ανήκει πουθενά. Παραπονέθηκα επανειλημμένα στους παρατηρητές για τη συμπεριφορά του Θεοδωρίδη και έγιναν και επεισόδια στο τέλος.
Κανένας Θεοδωρίδης…
Παράθεση
Χριστοβασίλης: «Ο Ολυμπιακός είχε πάντα την εύνοια της διαιτησίας»
01 Οκτωβρίου 2016

Οπαδά forum...

13 ατομα μειναμε, γραψτε ρε να φαινομαστε πολλοι
(...)
Κιτσοβασιλη παλιοπουστ@ γ@μημενε.Ο ΖΑΙΡΟ ΠΙΣΩ ΧΘΕΣ. Χ-Θ-Ε-Σ

Paokmania.Gr - Το ανεξάρτητο site των οπαδών του ΠΑΟΚ... http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=224&t=6970&sid=42138703fb5d5c76373b3e5107a3bab8&start=45
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #4386 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 17:55 »
Οπαδά forum...

Σιγά μη γράψω σε άλλο οπαδικό φόρουμ που φοράνε οπαδικά γυαλιά.
Γράφτε σε αθλητικά σάιτ όπως γκαζέτα κλπ όπου το βλέπουν όλος ο κόσμος.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #4387 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 18:34 »
Σαν να το είπα εγώ, αν κάποιος δεν κάνει κλικ στην  Παράθεση από: New Pas. Pas στις Σήμερα στις 17:43 ...  :P

Οπαδά forum...

Σιγά μη γράψω σε άλλο οπαδικό φόρουμ που φοράνε οπαδικά γυαλιά.
Γράφτε σε αθλητικά σάιτ όπως γκαζέτα κλπ όπου το βλέπουν όλος ο κόσμος.

Για να μην φαίνεται ότι είπα εγώ...  ;)

ΕΔΩ τα είπαν: http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=224&t=6970&sid=d7e80144ac675b72e4c020b02f7d2470&start=75#p1261813

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #4388 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 19:13 »
αχαχαχαα! τώρα κατάλαβα   :pashat:

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4389 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 21:04 »
αχαχαχαα! τώρα κατάλαβα   :pashat:

...κι εγώ μέχρι να φτάσω στο λίνκ
Άρχισα να μας μετράω :P
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #4390 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 21:11 »
Του Αλέκου Καρύτσα: Απληροφόρητος ο κος Ιβιτς   
BY SUPER-FM ON   24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017, 21:00
https://super-fm.gr/15531/tou-alekou-karytsa-apliroforitos-o-kos-ivits/

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #4391 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 22:19 »
Παράθεση

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/289150/xristovasili-i-timoria-soy-onomazetai-paok

Χριστοβασίλη, η «τιμωρία» σου ονομάζεται… ΠΑΟΚ!

Ο Βασίλης Βέργης γράφει γιατί...
(...)
ΥΓ: Το συγκεκριμένο κείμενο γράφτηκε και στάλθηκε στο sdna.gr προτού γίνουν γνωστές οι ΑΠΡΕΠΕΙΕΣ Χριστοβασίλη και οι ύβρεις του εις βάρος των παικτών του ΠΑΟΚ τις οποίες κατήγγειλε ο Ιβιτς. Αντιλαμβάνεστε ότι ο τίτλος του κειμένου έχει ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ μεγαλύτερη αξία. Ο Δικέφαλος ΤΙΜΩΡΗΣΕ τον Χριστοβασίλη και για την συμπεριφορά-βοσκοτόπι την οποία επέδειξε…

... ο Σεμπάστιαν Λέτο!!!

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 24 Ιαν 2017 22:22 από New Pas. Pas »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4392 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 22:28 »
Με συγκίνησες ρε Βέργη...
Κακό σπυρί στον κώλο σας η Ομάδα μου,
και ξέρεις κάτι?
Όταν κι αν καταφέρετε να το σπάσετε, κάνει έναν πόνο το γαμημένο.  ;)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #4393 στις: Τετ 25 Ιαν 2017 20:57 »
Χαρίλαος Μπίρμπας (σήμερα): "Το καθεστώς των αθλητικών εγκαταστάσεων υπό την κηδεμονία της ΓΓΑ θα είναι αιτία διάλυσης του ΠΑΣ, όσο αυτές δεν περιέρχονται στον Δήμο Ιωαννιτών".

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #4394 στις: Παρ 27 Ιαν 2017 21:46 »

«Εμείς βοηθάμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις, γιατί θεωρούμε ότι από τη στιγμή που το Κράτος δεν  έχει συνδράμει εμείς πρέπει να έλθουμε αρωγοί.
Μου ζήτησε ο κ. Χριστοβασίλης (Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα), αν η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τελικά προχωρήσει την αλλαγή που χρειάζεται το γήπεδο, τότε αυτό το έργο να το επιβλέψει μέσω προγραμματικής σύμβασης η Περιφέρεια Ηπείρου».

https://super-fm.gr/15616/dilosi-kachrimani-gia-ti-synantisi-me-ton-christovasili/

Και μετά, τι του είπατε ?

Υ.Γ.: Πάντως 6 ψήφοι σίγουροι... Ιωάννης, Αναστάσιος, Νικόλαος, Θεοδόσιος, Ζώης, Μιχαήλ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #4395 στις: Πεμ 02 Φεβ 2017 19:58 »

Πληροφοριοδότης
Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2017 / 11:48
I love this game!!!

http://www.marca-sl.gr/news/informant/5040-i-love-this-game

Πρόεδρε, στείλε του την "ανακοίνωση"...

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4396 στις: Πεμ 02 Φεβ 2017 20:44 »
Κάτι πήρε από το EURO ο ΧΒ:
http://www.gazzetta.gr/football/article/1041775/o-paok-ta-perissotera-lefta-apo-euro
Από Νεα Ζηλανδία μεριά δεν θα πάρει τιποτα;

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #4397 στις: Παρ 03 Φεβ 2017 00:16 »
Μια χαρά , φτάνουν κ περισσεύουν για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα των Ζωσιμάδων !

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4398 στις: Τρι 07 Φεβ 2017 12:22 »
Παράθεση
   Ο ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΝΑ... ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΛΑ

Ο Χριστοβασίλης θέλει να βγει Ευρώπη. Καμία αντίρρηση. Και μπράβο στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΣ Γιάννινα να έχει τη φιλοδοξία να δείξει τα κιλά του και ως πρόεδρος ΠΑΕ στο πρωτάθλημα. Ότι δεν είναι υπέρβαρος μόνον στο σώμα.

Ευκαιρία είναι, σκέφτηκε ο Χριστοβασίλης. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν μείνει πίσω, Αστέρας και Ατρόμητος χαμένοι, ποιά άλλη χρονιά να έρθουν πιο ευνοϊκά τα πράγματα. Βούρ και τους έφαγα.

Μια συμβουλή στον Χριστοβασίλη παρ’ ο,τι είναι παλιοσειρά. Να είναι προσεκτικός. Πολύ περισσότερο όταν η «φούρια» του ακουμπάει βαθμολογικά συμφέροντα αρχοντοπαέ, όχι τίποτα Πανιωνίους και Ξάνθες, που κι’ αυτοί σήμερα παίζουν δυνατά στο κόλπο των play-off.

Είμαστε σε φάση «εξυγίανσης». Δεν παίζει το «επιτελικό γραφείο» της εγκληματικής οργάνωσης, από τη μια. Και από την άλλη, σε κάθε «περίεργη» διαιτησία, ιδιαίτερα των πλαϊνών, ο καθένας ψιθυρίζει τις υποψίες του σε βάρος συγκεκριμένης ΠΑΕ.

Γι’ αυτό ο Χριστοβασίλης καλό είναι να μη δίνει δικαιώματα, ιδιαίτερα σ’ εκείνους που βλέπουν φαντάσματα.
http://www.apodytiriakias.gr/athlitika/2017/02/06/o-hristovasilis-tou-pas-na-katsei-kala.aspx

Τί είναι αυτό πάλι? "Έμμεσες απειλές"???  :))
Σου το είπα το καλοκαίρι, πρόεδρα, θα προσπαθήσουν να σε σκίσουν.
Τους μπήκαμε στο μάτι, καλά το ΠΑΣ.
Το δρόμο μας εμείς.  ;)

Υ.Γ. Δεν γίναμε ΠΟΤΕ κομποτιακός και ξανθιακός,
και ούτε θα γίνουμε.
Πρόεδρα, όσο μας χτυπάνε, τόσο πιό καλά τα πάμε.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4399 στις: Τρι 07 Φεβ 2017 12:48 »
Αυτο το πατσαβουρο-αρθρο του Αποδυτηριακια με εμμεσες απειλες και υπονοοουμενα δεν θα μπορουσε να ειναι κατι ενδιαφερον για τον ποδοσφαιρικο Εισαγγελεα ???
Πως διαολο νομιμοποιειται ο καθενας να περναει τα μηνυματα του ( η των αφεντικων του ) αβιαστα και οπως γουσταρει ???