Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1371705 φορές)

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #4450 στις: Δευ 06 Μάρ 2017 10:36 »
Οχι απλά λάθος Βασίλη

Τρα-γι-κή

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4451 στις: Δευ 06 Μάρ 2017 11:01 »
Ωστε, είπι έτσ' ο πρόεδρος ;
Και τι έγινι ;

Θα πάψουν οι παίχτες να παίζουν λέτε ;
Αποκλείεται, όλοι κυνηγάνε το επόμενο συμβόλαιο.

Καλά έκανε κι είπε ότι είπε για να πάψουν να μας ζαλίζουν οι κωλοδημοσιογράφοι των Αθηνών που μισούν τον ΠΑΣ που τους χώθηκε σφήνα.
Η ομάδα κυνηγάται ανηλεώς κι είναι θαύμα η 9η θέση, με ελπίδες μάλιστα για ψηλότερα.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #4452 στις: Δευ 06 Μάρ 2017 11:10 »
Λογική και συμφέρουσα η "παραίτηση", για την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου UEFA 2 και σχεδιασμός 2017-18.
Αν δεν παίξεις στην έδρα σου 2 ευρωπαϊκά ματς, αν δεν πουλήσεις στην μπουτίκ… δώρον άδωρον τα ευρωπαϊκά φράγκα.

Προφανώς αντικειμενικοί οι λόγοι "παραίτησης" της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας και απαντούν στην διαχρονική αδράνεια - αδιαφορία της πόλης με τη Φανέλα, για 1 γηπεδάκι της προκοπής και της αξιοπρέπειας του ΑΓΙΑΞ… που στις καλές, όλοι τρέχουν να πάρουν δάφνες (βλ., έμποροι στον ναό Σολομώντος)

Τώρα... το πώς μίλησε ο Α΄,  το γιατί παραμίλησε ο Β και το πότε τσίμπησε ο μέχρι προχτές Γ΄ (φανατικός στρουθοκαμηλισμός) δεν ενδιαφέρει τον κόσμο που βρίσκεται έξω από τα όρια της ιδιοτέλειας.
Η Ευρώπη δεν είναι καναβούρι...

Στο ματς...
Αν το συμπέρασμα της Λάρισας ήταν "Πασχαλάκης ήρωας και κλήση στην Εθνική", τότε οι άλλοι 10 δεν κάνουν μια... τότε, πράγματι τελείωση η χρονιά. Και εν., θα είναι ενήμεροι όλοι οι εμπλεκόμενοι στο αγωνιστικό...

Ωστόσο πρόΕΔΡΑ... σε 1 γκρουπ  των 5 με 32-39 βαθμούς (2,5 ματς χάνει – κερδίζει έκαστος)… δεν έχει τελειώνει καμιά χρονιά με 7 ματς υπόλοιπο… πόσο μάλλον τώρα που αρχίζουν να κλατάρουν οι ανταγωνιστές.

Πιστεύω… πως το “τελείωσε η χρονιά”, θα πει “τελείωσαν τα δύσκολα”.
Προσδοκώ… ο ΠΑΣ θα χτυπήσει ανελέητα παιχνίδια και διαιτησίες (τελικά παίζουν ρόλο) αν όχι για την 5η θέση* την 6η χωρίς… ανάσταση νεκρών.
* Πανιώνιος – Αεκ και ΠΑΣ – Αεκ

Πάντως, κυριολεκτικά το “τέλειωσε η χρονιά” (δεν θα πει) θα έλεγε…

1. Μια νίκη για την κερκίδα… Παναιτωλικός
2. Με το άλλοθι του εκτός…  επιστρέφεις από Τρίπολη
3. Το ήθελε περισσότερο... η Ξάνθη
4. Βέροια Χ
5. Ηρακλής Χ
6. Ολυμπιακός… ροτέσιον Τούντορ 
7. Αεκ... ό,τι περισσότερο και σε εισιτήρια

Κάντε ό,τι θέλετε, αλλά στο Ζωσιμάδες  4/4 και 1,5 / 3 εκτός

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Μάρ 2017 11:14 από New Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #4453 στις: Δευ 06 Μάρ 2017 12:05 »
Καλά ρε μαλάκες, σας διαβάζω τόση ώρα εδώ, κάθεστε και ασχολείστε με δηλώσεις του Χονδρού και ειδικά για τα εσωτερικά ζητήματα;

Δεν ξέρετε ότι ο τζες δεν το έχει ή άλλο θέλει να πει άλλο εννοεί σκοπίμως ή και χωρίς δόλο;

Μην ασχολείστε με το τι λέει ο Χονδρός. Κακά τα ψέματα ομάδα δεν έχουμε για 5η θέση. Αυτό το βλέπει ακόμη και ο Χονδρός που δεν ξέρει μπάλα.

Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με το τι λέει αλλά με το τι κάνει.
Για αγωνιστικούς στόχους θα ξαναμιλήσουμε του χρόνου.

Η φετινή χρονιά τέλειωσε φέτος πολύ νωρίς όταν διώξανε τον Τσουκαλά για 5 δίφραγκα για να πάρουν τον κανέναν στη θέση του και να παίζει η ομάδα με Κοζορώνη, Γιάκο και Βιδάλ, που αν και όλοι τους φιλότιμοι και συνεχώς βελτιούμενοι δεν μπορούν να το παίξουν ούτε Γεώργιος Παπανδρέου ούτε Μαρκεζίνης-----> δηλαδή ηγέτες του κέντρου.

Τώρα ο Χρηστοβασίλης νόμισε ότι φέτος με Κεντροαριστερές λύσεις που αλληθώριζαν στο νεοφιλελευθερισμό θα μπορούσε να ανταπεξέλθει του ανταγωνισμού. Αμ δε!

Θέλουμε δύο παίχτες στο κέντρο. Έναν Τσουκαλά και έναν στη θέση του Τσάβες. Αλήθεια που είναι αυτός;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4454 στις: Δευ 06 Μάρ 2017 12:14 »
Ο Τσουκαλάς αποφάσισε να φύγει από τον ΠΑΣ και ζήτησε να αποδεσμευτεί.
Δεν τον "διώξανε".

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4455 στις: Δευ 06 Μάρ 2017 12:24 »
Δεν τον "διώξανε".

Εμ προφανώς αν του δίνανε 3 και 60 και ο η Τριπολιτσά 5 και 60 τι θα έκανε;

Μην λέτε τα ίδια πράγματα με άλλα λόγια.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4456 στις: Δευ 06 Μάρ 2017 12:35 »
Ξέρω, ξέρω...

Μην τη λέτε Τρόικα, να τη λέτε Θεσμούς.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4457 στις: Δευ 06 Μάρ 2017 12:37 »
Ξέρω, ξέρω...

Μην τη λέτε Τρόικα, να τη λέτε Θεσμούς.

Εμπαθής και εκτός κλίματος όπως πάντα.

Κάθεσαι και σχολιάζεις ποστ μου για τον Τσουκαλά για να μου επιτεθείς πολιτικά. Πραγματικά είσαι αξιοθρήνητος.

Δεν απορώ με εσένα όμως...

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4458 στις: Δευ 06 Μάρ 2017 12:42 »

που αν και όλοι τους φιλότιμοι και συνεχώς βελτιούμενοι δεν μπορούν να το παίξουν ούτε Γεώργιος Παπανδρέου ούτε Μαρκεζίνης-----> δηλαδή ηγέτες του κέντρου.

Τώρα ο Χρηστοβασίλης νόμισε ότι φέτος με Κεντροαριστερές λύσεις που αλληθώριζαν στο νεοφιλελευθερισμό θα μπορούσε να ανταπεξέλθει του ανταγωνισμού. Αμ δε!

Εσύ το ξεκίνησες.

Εγώ σου απάντησα για το λάθος που έγραψες για τον Τσουκαλά και αντί να το παραδεχτείς, πήγες να βαπτίσεις το ψάρι κρέας.

Και ζητάς και τα ρέστα.

Κλασική συμπεριφορά  ;)

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4459 στις: Δευ 06 Μάρ 2017 12:45 »
Η φετινή χρονιά τέλειωσε φέτος πολύ νωρίς όταν διώξανε τον Τσουκαλά για 5 δίφραγκα για να πάρουν τον κανέναν στη θέση του και να παίζει η ομάδα με Κοζορώνη, Γιάκο και Βιδάλ, που αν και όλοι τους φιλότιμοι και συνεχώς βελτιούμενοι δεν μπορούν να το παίξουν ούτε Γεώργιος Παπανδρέου ούτε Μαρκεζίνης-----> δηλαδή ηγέτες του κέντρου.

Φίλος, τον Ίλιτς διώξανε, ο Τσουκαλάς πήρε από μόνος του απόφαση κι έφυγε.
Το φιλότιμοι και συνεχώς βελτιούμενοι είναι πάντως σημαντικό.
Στο γκολ π.χ. με ΑΕΛ, ο Γιάκος έπαιξε το 1-2 με Κόντε, καλύτερα απ' ότι θα το παιζε ο Τσουκαλάς.
Να μην τους δώσουμε χρόνο  κι ευκαιρίες ;
Να τους κάψουμε με αμφιβόλου ποιότητας μεταγραφές ;
Για μένα η χημεία στο σύγχρονο ποδοόσφαιρο είναι το πιο σημαντικό πράγμα.

Πάντως και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φέρει, με τέτοιο πόλεμο που δέχεται από το Κατεστημένο η ομάδα, ....βλέπεις τι γίνεται.

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4460 στις: Δευ 06 Μάρ 2017 12:55 »
Όπως προείπα μια τραγική δήλωση η οποία σε καμιά περίπτωση δεν έγινε με σκοπό αποφόρτισης της πίεσης
αλλά από κλασική αφέλεια του χβ ...
Η σωστή δήλωση είναι: "δίνω πριμ για την επόμενη 5άδα αγώνων που είναι όλα ματς του χεριού μας
για να πάμε για τον τελικό με αεκ την τελευταία αγωνιστική" και όχι κήρυξη παύσης εργασιών και έναρξη σιέστας.
Ήδη πολλοί εμπαθείς εξέλαβαν τη δήλωση ως προσφορά διαθεσιμότητας για εξυπηρέτηση με το αζημίωτο.
Ντιπ μυαλό!!!

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4461 στις: Δευ 06 Μάρ 2017 12:57 »
Ήδη πολλοί εμπαθείς εξέλαβαν τη δήλωση ως προσφορά διαθεσιμότητας για εξυπηρέτηση με το αζημίωτο.
Ντιπ μυαλό!!!
Εγώ δεν τους αδικώ.
Είναι λογικό συμπέρασμα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4462 στις: Δευ 06 Μάρ 2017 13:54 »

που αν και όλοι τους φιλότιμοι και συνεχώς βελτιούμενοι δεν μπορούν να το παίξουν ούτε Γεώργιος Παπανδρέου ούτε Μαρκεζίνης-----> δηλαδή ηγέτες του κέντρου.

Εσύ το ξεκίνησες.

Εγώ σου απάντησα για το λάθος που έγραψες για τον Τσουκαλά και αντί να το παραδεχτείς, πήγες να βαπτίσεις το ψάρι κρέας.

Και ζητάς και τα ρέστα.

Κλασική συμπεριφορά  ;)

Πραγματικά είσαι αξιολύπητος στο λέω ξανά! Όλοι κατάλαβαν τι εννοούσα όταν έγραφα το ποστ μου εκτός από εσένα. Σίγουρα πάντως δεν ήταν για εσένα το ποστ.

Θα το ξαναπώ: Αφού σε ανέχονται εδώ μέσα να κάνεις προσωπικές επιθέσεις σε μέλη του φόρουμ με βάση την πολιτική τους τοποθέτηση τότε εγώ πάω πάσο.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #4463 στις: Δευ 06 Μάρ 2017 14:00 »
Παράθεση
ομάδα δεν έχουμε για 5η θέση
Μπακ, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν 5 καλύτερες ομάδες από μας.
Δεν μου βγαίνουν τόσες εμένανε.
Η ομάδα μας, προφανώς και δεν είναι τόσο καλή όσο θα θέλαμε, από την άλλη σ' ένα από τα χειρότερα πρωταθλήματα όλων των εποχών, είναι μέσα στις 5 καλύτερες λέω γω.

Στο 3-5-2 καταλήξαμε πέρσι, μετά το άδειασμα στο κέντρο και την εμφανή αδυναμία της άμυνας να ανταπεξέλθει με 2 σέντρε μπακ.
Έφκε και ο τσουκαλάς, εκβιάζοντας και όχι με τς ευλογίες της διοίκησης, μεγάλωσε η τρύπα στο κέντρο, ενώ στο κέντρο τς άμυνας, η μόνη προσθήκη είναι ο μκρός ο Μαύρος ο Πάνος.
Ούτε το καλοκαίρι, ούτε το χειμώνα, υπήρξε μεταγραφική ενίσχυση εκεί.
Δημιουργικά, περιμένεις μη και σου βγει ο Βιδάλ, αμυντικά ο Μαυροπάνος.
Αυτοί οι δυό πρέπει να αρχίσουν να παίρνουν πολλά λεπτά συμμετοχής - και όχι με αλλαγές στο 30' - ώστε το καλοκαίρι, να υπάρχει μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη για το πόσα απίδια χωράει ο σάκκος τους και πόσα μπορεί να περιμένει η Ομάδα απ' αυτούς.
Ειδικά τώρα μετά την τραγική δήλωση του πρόεδρα, νομίζω ότι η ενδεκάδα πρέπει να ξεκινάει απ' αυτούς, μη πω κι από το Ντόλοβατς (δω ειν αυτός ρα;) και φανώ υπερβολικός.

Δήλωση...
Ε δεν το έχει ο τζες, το έχουμε πει, το ξέρουμε.
Αυτή τη φορά είπε φωναχτά, όσα συζητάμε μεταξύ μας, αλλά ρε πρόεδρα, σα πρόεδρας δεν τα λες έτσι στη ψύχρα. Πες δυσκόλεψαν για μας αλλα θα το παλέψουμε, τέτοιες μπουρδίτσες.
Μπες λίγο περισσότερο στο πετσί των πρόσφατων τσαμπουκαλεμένων ανακοινώσεων της ΠΑΕ που όλοι χειροκροτήσαμε.
Δεν κολλάει η λευκή πετσέτα σε καμία απ' αυτές.

Πάει και ο κύριος Β, να τα μπαλώσει.
Ότι κι να έγραψε καρφί στον κάλαθο των αχρήστων, μετά από το μικρομεσαίες.
Μικρομεσαία μπορεί να είναι η Αναγένηση Άρτας και η Δόξα Κρανούλας κύριε, όχι ο ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ.
Χεστήκαμαν τι κάνουν μικρομεσαίες ομάδες, εμείς ΠΑΣ είμαστε.

Παράθεση
να παίζει η ομάδα με Κοζορώνη, Γιάκο και Βιδάλ, που αν και όλοι τους φιλότιμοι και συνεχώς βελτιούμενοι δεν μπορούν να το παίξουν ούτε Γεώργιος Παπανδρέου ούτε Μαρκεζίνης-----> δηλαδή ηγέτες του κέντρου.

Ξέχασες τον Ζάιρο, που αν είναι να τον κατατάξεις κάπου, πας προς Ένωση Κεντρώων να πω, ΜΛ ΚΚΕ να πω, Πράσινους να πω, ε δε λέω τπτ, σάμπως ξέρει κι αυτός που παίζει;

Αποσυνδεδεμένος gilas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4464 στις: Δευ 06 Μάρ 2017 14:07 »
Δεν τον "διώξανε".

Τα γεγονοτα που ελαβαν χωρα περσυ το καλοκαιρι και οδηγησαν στην πωληση Τσουκαλα,
δεν εχουν πολλες αναγνωσεις ή ερμηνείες.Η μια και μοναδικη αληθεια είναι ότι ο Τσουκαλας
μαζι με τον Ιβιτς,δρωντας παρασκηνιακα και στο σκοταδι,χωρις να ενημερωσουν την ΠΑΕ με
την οποια ειχαν συμβολαιο σε ισχυ εως 06/2017,αφου ηρθαν σε συμφωνια με την τριπολη,
ενημερωσαν τον προεδρο ξαφνικα 3 ημερες πριν η ομαδα φυγει για καρπενησι ότι ο Τσουκαλας
ξενοικιαζει το σπιτι,φευγει απ'την ομαδα και ότι στον ΧΒ αναλογει αποζημιωση ιση με το υψος του
συμβολαιου που θα λαμβανε ο παιχτης για την τελευταια χρονια.Ρητρες δεν υπηρχαν.

Όλα τα παραπανω δεν εχουν καμια σχεση με νομους της αγορας όπως η ζητηση και η προσφορα,
οι 3 και 60 και οι 5 και 60 αλλα αγγιζουν την ανηθικοτητα.

Πού `σαι Θανάση ήθελα να σ’ αντάμωνα Η γρουσουζιά να σπάσει

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4465 στις: Δευ 06 Μάρ 2017 14:07 »
Παράθεση
Η ομάδα μας, προφανώς και δεν είναι τόσο καλή όσο θα θέλαμε, από την άλλη σ' ένα από τα χειρότερα πρωταθλήματα όλων των εποχών, είναι μέσα στις 5 καλύτερες λέω γω.

Νομίζω ότι υπάρχουν σίγουρα 5 καλύτερες ομάδες από εμάς.
Για μην πω 7... ::) ::) ::) ::) :pas: :mono: :dab:.

Ομάδες σαν τον Πλατανιά ή την Ξάνθη δεν δείχνουν χειρότερες με την καμία, ισάξιες ή καλύτερες από εμάς δείχνουν περισσότερο.Οπότε...

Ότι και να λέμε ομάδα= κέντρο= χαφ. Τα δικά μας κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν είναι για πεντάδα.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4466 στις: Δευ 06 Μάρ 2017 14:14 »
απαραδεκτες δηλωσεις....πες θα το παλεψουμε αλλα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα....τι τελειωσε ρε ?εδω δεν τελειωσαμε με τους τελειωμενους και εκξαναν το 24>25 για να μας ριξουν.......εδω δεν τελειωσαμε με το μπαραζ που κατεβηκαμε 3000 νοματαιοι να παιξουν τα μαξουμια κοντρα στα λεφτα τη διαιτησια την ατυχια....και συ λες τελειωσαμε?

και συ ρε αλφα βητα....σαλιγκαρε...μεχρι εδω εφτασαν τα σαλια....στο σπιτι του καραφλου μιλανε για περουκες?εσυ δεν εχεις κερδισει δικη για δικη......αν σε παιζαν στοιχημα θα σε παιζαν να χασεις 1,20......σουπαμε εμεις τιποτα γι αυτο?.....τι πεταγεσαι σαν τσουτσου?

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4467 στις: Δευ 06 Μάρ 2017 14:15 »
Δεν τον "διώξανε".

Όλα τα παραπανω δεν εχουν καμια σχεση με νομους της αγορας όπως η ζητηση και η προσφορα,
οι 3 και 60 και οι 5 και 60 αλλα αγγιζουν την ανηθικοτητα.

Με το συμπάθειο φίλτατε Γκιλα αλλά όλα έχουν σχέση με την αγορά ---> δηλαδή με τα λεφτά. Δυστυχώς όλα!

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #4468 στις: Δευ 06 Μάρ 2017 14:17 »
Παράθεση
Ομάδες σαν τον Πλατανιά ή την Ξάνθη δεν δείχνουν χειρότερες με την καμία, ισάξιες ή καλύτερες από εμάς δείχνουν περισσότερο
Ο βάζελος, η χωρίς αρχή και τέλος αεκούλα, μη σ πω και ο τραγικός γαύρος;
Ένα πρωτάθλημα με μονόφθαλμους και τυφλούς παρακολουθούμε, ρε φίλε.
Τις γνωστές μας αδυναμίες (προσπαθούμε να) τις αντισταθμίζουμε με τη συνοχή κυρίως, την αγωνιστικότητα (όποτε θμ'ομαστε) και την προπονητική ηρεμία.
Από τον αιώνιο πουχου, που είδε φως και μπήκε, φέτο δεν χάσαμε και δικαίως δεν χάσαμε.

Εκείνο που χάσαμε, ήταν η ευκαιρία να πλασαριστούμε σε θέση ρεκόρ στο πρωτάθλημα.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4469 στις: Δευ 06 Μάρ 2017 14:26 »
Θα φανει απο το επομενο ματς ποσο καλο ή κακο κανανε αυτες οι δηλωσεις
Οποτε ας κανουμε λιγο υπομονη γιατι κανεις δεν ξερει πως θα αντιδρασουν προπονητης και παιχτες
Εσεις πιστευετε οτι δεν συζηταει με προπονητη καθημερινα και ποια ματς ειναι αυτα που πρεπει να κερδηθουν?

Απευθυνθηκε σε προπονητη ,παιχτες και οπαδους και μας λεει ξεκαθαρα οτι αφου δεν μπορουμε να κερδισουμε ουτε λιβαδεια ουτε λαρισα ΠΟΥ ΠΑΜΕ?
Εχει αδικο?
Να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας δηλαδη?
Δεν εχει να χασει τιποτα με αυτη τη δηλωση,μονο να κερδισει
Ας βγουν στο γηπεδο οι παιχτες να τον διαψευσουν οτι μπορουν να κανουν κατι παραπανω
Εγω θα σκυλιαζα αν ημουν παιχτης

Στο κατω κατω η ευρωπη τον νοιαζει αυτον και τα φραγκα που μαλλον δεν θα παρει φετος
Ασε που μπροστα στο εγκλημα της μη αδειοδοτησης του 2013 αρνουμαι να σχοληθω με αυτο το πταισμα της συγκεκριμενης δηλωσης που ειναι περα για περα αληθινη

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4470 στις: Δευ 06 Μάρ 2017 14:37 »
Παράθεση

Νομίζω ότι υπάρχουν σίγουρα 5 καλύτερες ομάδες από εμάς.
Για μην πω 7... ::) ::) ::) ::) :pas: :mono: :dab:.

Ομάδες σαν τον Πλατανιά ή την Ξάνθη δεν δείχνουν χειρότερες με την καμία, ισάξιες ή καλύτερες από εμάς δείχνουν περισσότερο.Οπότε...

Ότι και να λέμε ομάδα= κέντρο= χαφ. Τα δικά μας κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν είναι για πεντάδα.
Θα συμφωνησω εγω μαζι σου φιλε μου,επισης ομως και η αμυνα τραγικη θες για του χρονου 2 σοβαρους γρηγορους κεντρικους αμυντικους, γενικα RESTART

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #4471 στις: Δευ 06 Μάρ 2017 14:44 »
Οταν διαβασα τις δηλωσεις του Κιτσομπιλ , μου εφερε τον θυμο!! Στην συνεχεια ειδα και αλλες αποψεις που λενε περι αγνοιας ή ακόμα και πέρι σκοπιμοτήτων και στρατηγικής! Μακάρι να είναι το τελευταίο!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4472 στις: Τρι 07 Μάρ 2017 01:08 »
Τέλος πάντων μιας και γύρισα κουρασμένος μόλις από τη δουλειά είπα να γράψω ξανά καμιά μαλακιούλα και να συμμαζέψω όσα είπα.

Δεν σκάω για τις δηλώσεις Χονδρού, όποιο κίνητρο και αν είχε, όποιον αποδέκτη και αν είχαν.

Δεν μπορώ να παρεξηγήσω Χονδρό για τέτοιες μαλακίες. Είναι φανερό ότι δεν το πολυέχει σε αυτά.

Μου θυμίζει ένα φίλο μου, που πέτσωνε ένα καλό γκομενάκι αλλά δεν τη γούσταρε.

Τον ρώταγε αυτή λοιπόν:
-Με αγαπάς;
Και απάνταγε αυτός:
- Όχι σε έχω μόνο για τον πούτσο...

Πες ρε μεγάλε ότι την αγαπάς. Να πετσώνεις δεν θέλεις συνέχεια; Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το έκανε, γιατί ήταν τόσο ειλικρινής. Στην πορεία κατάλαβα ότι έτσι φτιαχνότανε. Τακτοποιούσε τα πράγματα όπως ήθελε αυτός στο κεφάλι του και αυτό του έφερνε ηρεμία.

Εν κατακλείδι, ο ρόλος του Χονδρού είναι να παίρνει άδεια, να φτιάξει μαζί με τον προπονητή ομάδα και να τεντώσει γήπεδο και βοηθητικά. Όλα τα άλλα είναι για να κουβεντιάζουμε.

Αποσυνδεδεμένος PAriS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4473 στις: Τετ 08 Μάρ 2017 12:37 »
θέλω να πιστεύω  ότι ο Χ.Β. είχε τους λόγους του ή την στρατηγική του ώστε να κάνει σκόπιμα αυτές τις δηλώσεις. Θεωρώ ότι πρόκειται για ένα είναι έξυπνο άνθρωπο και δεν συμμερίζομαι καθόλου τις απόψεις περί άγνοιας ή αφέλειας. Ωστόσο κύριε Β ''δεν ξεχνώ'' ότι διετέλεσε και πρόεδρος του Ηλισιακού και όταν το θυμάμαι με τρομάζει!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4474 στις: Τετ 08 Μάρ 2017 13:01 »
πρόεδρα...

τα πράγματα είναι απλά...

στη διπλωματία έχεις κατά νου 2 ακροατήρια ...

1 εσωτερικό...κι ένα των αλλωνόνε...δλδ αντιπάλωνε και πιθανών συμμάχωνε...

εάν είχες αυτό κατά νου...έκανες δήλωση για τς άλλοι...

τώρα απομένει και το εσωτερικό ακροατήριο...

κι είμεστε καμπόσος όχλος που περιμένει....... ;)

ΥΓ. περιμένω αδειοδότηση και ...γενικώς αναμένω
ΥΓ2. ...όχι για πολύ όμως... :stop:
ΥΓ3. την παροιμία με την καρδάρα ξέχνα τη... ;)
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"