Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368575 φορές)

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #4575 στις: Τρι 04 Ιούλ 2017 14:43 »
O χοντρομπιλ που λένε κάποιοι είναι ο πρόεδρος που έφερε στο προσκήνιο τον ΠΑΣ μετά από δεκαετίες. Πρόεδρος ενός ΠΑΣ με προσωπικότητα που άφησε ήδη το στίγμα του στην ιστορία. Μέσα σε μια περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης που όπως κάθε κρίση έχει θύματα κυρίως τους "μικρούς" και τους φτωχούς. Άλλο η κριτική κι άλλο να είναι κάποιος αήθης. Άμα υπάρχει κανάς λιανός τριγύρω που να ενδιαφέρεται να τον εμφανίσετε να αναλάβει αυτός. Δε θα φέρει αντίρρηση κανένας. Τι τον κρύβετε άμα υπάρχει; Τον προορίζετε για καμιά Βέρντερ Βρέμης μήπως;
Θέλεις να μας πεις δηλαδή ότι αν δεν έχουμε επενδυτή έτοιμο απαγορεύεται να ασκούμε κριτική στον ΧΒ;
Κριτική μπορεί να κάνει κανείς. Κριτική με βάση το "χοντρός" όχι.
Επίσης να ξέρουμε και τα δεδομένα. Αν δεν υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται και η κριτική κάποιου είναι του τύπου "γιατί πατέρα δεν τρώμε μπριτζόλα" την ώρα που όλοι γύρω πεινάνε, τότε προφανώς και αυτή η κριτική του κρίνεται.

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4576 στις: Τρι 04 Ιούλ 2017 14:46 »
O χοντρομπιλ που λένε κάποιοι είναι ο πρόεδρος που έφερε στο προσκήνιο τον ΠΑΣ μετά από δεκαετίες. Πρόεδρος ενός ΠΑΣ με προσωπικότητα που άφησε ήδη το στίγμα του στην ιστορία. Μέσα σε μια περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης που όπως κάθε κρίση έχει θύματα κυρίως τους "μικρούς" και τους φτωχούς. Άλλο η κριτική κι άλλο να είναι κάποιος αήθης. Άμα υπάρχει κανάς λιανός τριγύρω που να ενδιαφέρεται να τον εμφανίσετε να αναλάβει αυτός. Δε θα φέρει αντίρρηση κανένας. Τι τον κρύβετε άμα υπάρχει; Τον προορίζετε για καμιά Βέρντερ Βρέμης μήπως;
Θέλεις να μας πεις δηλαδή ότι αν δεν έχουμε επενδυτή έτοιμο απαγορεύεται να ασκούμε κριτική στον ΧΒ;

Κριτικη σαφεστατα και μπορεις...αλλα οχι και ισοπεδωση...
Εκτος αν το να κριτικαρουμε τα κακως κειμενα καποιου επι μονιμου βασεως χωρις να βρισκουμαι κατι το θετικο ,δε ειναι ισοπεδωση...!!!
Καμία ισοπέδωση μέχρι στιγμής από μεριάς μου δεν έχει συμβεί.Ισοπέδωση στη νοημοσύνη μας είναι οι δηλώσεις για ανακοινώσεις στις 20 του μηνός ενώ είμαστε ήδη στον Ιούλιο όπως επίσης και ότι το πρωτάθλημα τελείωσε ενώ είμασταν 5 βαθμούς πίσω από την 5η θέση 7 αγωνιστικές πριν το τέλος.Εδώ είμαστε να αναγνωρίσουμε τα θετικά αρκεί να υπάρξουν.Και για την φετινή σεζόν που μιλάμε δεν νομίζω να υπάρχει κάτι θετικό και αισιόδοξο.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4577 στις: Τρι 04 Ιούλ 2017 14:49 »
Παράθεση
εξαφανίστηκε το "άλλο" site και εμφανιστήκατε ξαφνικά εδώ μαζεμένοι; :P   
Αδερφέ μου jimako,
το θέμα είναι "μεταγραφική περίοδος",
οπότε και αυτές οι μεταγραφές δικαιολογούνται.  :))
Και το χιούμορ μέσα στο παιχνίδι είναι.

Προς όλους:
Εντάξει τώρα?
Ελπίζω τα διάφορα αποστήματα να έσπασαν.
Άντε τώρα, πάμε όλοι μαζί δίπλα στην Ομάδα μας.
Θέλω να είμαστε ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
Πρέπει να είμαστε  ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
Και οι διαφωνίες πρέπει να υπάρχουν ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ.

Και κανονίστε κάποια στιγμή για καμιά ουζοτσιπρομπυροκατάνυξη σε μέρος δροσερό.
Βαράει η ζέστη και μερικοί λέτε ό,τι να 'ναι...  :P
DUCKS HAMORIA?  ;)

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4578 στις: Τρι 04 Ιούλ 2017 14:54 »

Εκτος αν το να κριτικαρουμε τα κακως κειμενα καποιου επι μονιμου βασεως χωρις να βρισκουμαι κατι το θετικο ,δε ειναι ισοπεδωση...!!!
Καμία ισοπέδωση μέχρι στιγμής από μεριάς μου δεν έχει συμβεί.Ισοπέδωση στη νοημοσύνη μας είναι οι δηλώσεις για ανακοινώσεις στις 20 του μηνός ενώ είμαστε ήδη στον Ιούλιο όπως επίσης και ότι το πρωτάθλημα τελείωσε ενώ είμασταν 5 βαθμούς πίσω από την 5η θέση 7 αγωνιστικές πριν το τέλος.Εδώ είμαστε να αναγνωρίσουμε τα θετικά αρκεί να υπάρξουν.Και για την φετινή σεζόν που μιλάμε δεν νομίζω να υπάρχει κάτι θετικό και αισιόδοξο.

Συνταυρε ή δεν θελεις να καταλαβεις ή εγω δε μιλαω καλα τα ελληνικα...
Δεν μπορω να δωσω αλλη εξηγηση ειλικρινα και χωρις κανενα ιχνος ειρωνειας...
Ψαχνω ενα αναθεματισμενο ποστ  σου που να γραφεις κατι θετικο για τον ηπιο και δε βρισκω...
Για αυτο αναφερομαι σε ισοπεδωση...
Τοσο απλα στο λεω...
Αν υπαρχει εστω και ενα ποστ σου θα ανακαλεσω, αν οχι επετρεψε μου να παραμεινω πιστος στην αποψη μου.
Ναι, προσωπικα πιστευω οτι εισαι ισοπεδωτικος στην κριτικη σου σχετικα με τον ηπιο.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #4579 στις: Τρι 04 Ιούλ 2017 14:58 »
Παράθεση
εξαφανίστηκε το "άλλο" site και εμφανιστήκατε ξαφνικά εδώ μαζεμένοι; :P   
Αδερφέ μου jimako,
το θέμα είναι "μεταγραφική περίοδος",
οπότε και αυτές οι μεταγραφές δικαιολογούνται.  :))
Και το χιούμορ μέσα στο παιχνίδι είναι.

Προς όλους:
Εντάξει τώρα?
Ελπίζω τα διάφορα αποστήματα να έσπασαν.
Άντε τώρα, πάμε όλοι μαζί δίπλα στην Ομάδα μας.
Θέλω να είμαστε ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
Πρέπει να είμαστε  ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
Και οι διαφωνίες πρέπει να υπάρχουν ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ.

Και κανονίστε κάποια στιγμή για καμιά ουζοτσιπρομπυροκατάνυξη σε μέρος δροσερό.
Βαράει η ζέστη και μερικοί λέτε ό,τι να 'ναι...  :P
DUCKS HAMORIA?  ;)

Όχι ρε κρίμσον, δεν είναι πάπιες (ducks) :-?... που θα κάτσω να πιω τσίπουρο με όλους τους προεδρικούς γύρω μου...να δηλώσετε απόσυρση εμπιστοσύνης και μετά θα τα πούμε και τα πιούμε...έχεις και αυτόν τον Φώντα...σε γραφείο τύπου του Χοντρού έχει εξελιχθεί.  :P :P :P :P :P :P :P

Έχετε 1 μήνα καιρό γι' αυτό που είπα...
Blue to the hair...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4580 στις: Τρι 04 Ιούλ 2017 15:12 »
Κριτική μπορεί να κάνει κανείς. Κριτική με βάση το "χοντρός" όχι.
Επίσης να ξέρουμε και τα δεδομένα. Αν δεν υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται και η κριτική κάποιου είναι του τύπου "γιατί πατέρα δεν τρώμε μπριτζόλα" την ώρα που όλοι γύρω πεινάνε, τότε προφανώς και αυτή η κριτική του κρίνεται.
Δεν μιλήσαμε ούτε για μπριτζόλα ούτε για φιλέτο.Να καλυφθούν τα κενά της ομάδας ζητάμε που είναι τεράστια.Δεν απαίτησε κανείς να πάει να τα σκάσει να αγοράσει παιχταράδες.Αλλά σύμφωνα με δικιά του δήλωση είμαστε εκτός στόχων από τις 4 Μαρτίου.Αυτούς τους 4 μήνες δεν μπόρεσαν να βρουν 3-4 παίκτες από Β,Γ εθνική Ισπανίας όπως βρήκαν τον Κόντε;Αυτά κριτικάρουμε.Την νωθρότητα και τον ωχαδερφισμό που τον διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4581 στις: Τρι 04 Ιούλ 2017 15:16 »

Συνταυρε ή δεν θελεις να καταλαβεις ή εγω δε μιλαω καλα τα ελληνικα...
Δεν μπορω να δωσω αλλη εξηγηση ειλικρινα και χωρις κανενα ιχνος ειρωνειας...
Ψαχνω ενα αναθεματισμενο ποστ  σου που να γραφεις κατι θετικο για τον ηπιο και δε βρισκω...
Για αυτο αναφερομαι σε ισοπεδωση...
Τοσο απλα στο λεω...
Αν υπαρχει εστω και ενα ποστ σου θα ανακαλεσω, αν οχι επετρεψε μου να παραμεινω πιστος στην αποψη μου.
Ναι, προσωπικα πιστευω οτι εισαι ισοπεδωτικος στην κριτικη σου σχετικα με τον ηπιο.
Γιατί ρε σώνει και καλά πρέπει να γράψω θετικά για τον ΧΒ αν δεν τα πιστεύω;Νομίζω ότι στην ομάδα κάνει κακό με τις επιλογές του.Τι θες να πω;Τον θεωρώ βαρίδι για την ομάδα.Δεν θέλω λοιπόν να ανακαλέσεις τίποτα.Θέλεις να με θεωρείς ισοπεδωτικό,δικαίωμα σου.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4582 στις: Σαβ 29 Ιούλ 2017 21:57 »
Fon ξανακάνω την ερώτηση. Με τις αφραγκίες (;) ΧΒ, με τις ακυρώσεις φιλικών γιατί δεν σπάει φράγκο για αεροπορικά εισιτήρια, με ελάχιστα φιλικά, με χρέη σε όλους τους ποδοσφαιριστές και προσφυγές βασικών του παιχτών, με ελάχιστες μεταγραφές και αυτές με ρίσκο, σε ξαναρωτώ λοιπόν....
Αν μια στις εκατό, η ομάδα βγει Ευρώπη, ο ΧΒ θα έχει μερίδιο ευθύνης?
Αν δέκα στις εκατό, η ομάδα πέσει κατηγορία, ο ΧΒ θα έχει μερίδο ευθύνης?
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4583 στις: Σαβ 29 Ιούλ 2017 22:02 »
Νομίζω στο έχω ξαναπεί ότι και στις δυο περιπτώσεις έχει το μερίδιο του.Γενικά για ότι συμβαίνει στην ομάδα.Είτε είναι καλό,είτε κακό.Ο Πετράκης και οι παίχτες ας πούμε σου φέρνουν την επιτυχία.Ξέρεις τι εύκολα μπορεί να τους διώξει;Πόσες φορές ας πούμε πριονίστηκε η θέση του Πετράκη;Όμως τον κρατάει ακόμα.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4584 στις: Σαβ 29 Ιούλ 2017 22:07 »
Νομίζω στο έχω ξαναπεί ότι και στις δυο περιπτώσεις έχει το μερίδιο του.Γενικά για ότι συμβαίνει στην ομάδα.Είτε είναι καλό,είτε κακό.Ο Πετράκης και οι παίχτες ας πούμε σου φέρνουν την επιτυχία.Ξέρεις τι εύκολα μπορεί να τους διώξει;Πόσες φορές ας πούμε πριονίστηκε η θέση του Πετράκη;Όμως τον κρατάει ακόμα.
Eντάξει είπαμε οτι κάνει τα πάντα για να μην σπάει φράγκα, που να δίνει και αποζημιώσεις τώρα...Με τον κοουτς, έχει το κεφάλι του ήσυχο. Γιατί να τον διώξει?Ξέρει οτι δεν θα τον ρίξει ποτέ και ας κάνει αυτός ότι περνάει από το χέρι του για να πέσουμε

φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4585 στις: Σαβ 29 Ιούλ 2017 22:14 »
Eντάξει είπαμε οτι κάνει τα πάντα για να μην σπάει φράγκα, που να δίνει και αποζημιώσεις τώρα...Με τον κοουτς, έχει το κεφάλι του ήσυχο. Γιατί να τον διώξει?Ξέρει οτι δεν θα τον ρίξει ποτέ και ας κάνει αυτός ότι περνάει από το χέρι του για να πέσουμε
Καλά κάνει.Οικονομία.Όλος ο κόσμος οικονομία κάνει.Όλοι μαζεύονται.Θα δώσει ότι λένε τα συμβόλαια αλλιώς έχει προσφυγές και μη αδειοδότηση.Το κεφάλι του μπορεί να το έχει ήσυχο αλλά ξέρεις τι εύκολα φεύγουν όλοι από μια ομάδα.Τρανό παράδειγμα ο Πασχαλάκης.Την μια εβδομάδα είμαι στον ΠΑΣ και την άλλη προσφυγή.Αν ήταν τόσο απλό αυτό που κάνει τόσα χρόνια,ας το έκαναν και οι προηγούμενοι.Όμως μας είχε φάει η Β και η Γ.

Θέλετε έναν χουβαρντά πρόεδρο.Ε λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει.Πάρτε το απόφαση και μαζέψτε το μυαλό σας.Το ίδιο και με τις μεταγραφές για να επιστρέψουμε στο θέμα του νήματος.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4586 στις: Σαβ 29 Ιούλ 2017 22:26 »
Δηλαδή για σένα είναι χουβαρντάς ένας πρόεδρος που πληρώνει στην ώρα του τα 800 και 1000 ευρώ? Είναι χουβαρντάς ένας πρόεδρος που κλείνει φιλικά και δεν τα ακυρώνει γιατί βγάζει αεροπορικά εισιτήρια? Είναι χουβαρντάς ένας πρόεδρος που βγάζει κάθε χρόνο 5 δεκάρες και ρίχνει στην ομάδα τις 2 και δεν παριστάνει κάθε χρόνο οτι τα έσοδα μειώνονται και τα έξοδα αυξάνονται? Είναι χουβαρντάς ένας πρόεδρος που κάνει σωστές κινήσεις στην επικοινωνία με τον κόσμο της ομάδας? Είναι χουβαρντάς ένας πρόεδρος που πάει στην Αργεντινή και στην Σερβία και παίρνει 2-3 παιχτάκια που δεν τα ξέρει κανείς, αλλά τα ξέρουν αυτοί που ζουν εκεί και πεθαίνουν για την ομάδα? Είναι χουβαρντάς ένας προέδρος που έχει τα στοιχειώδη σε μια προπόνηση? Είναι χουβαρντάς ένας πρόεδρος που αντι για μπλουζάκια του ενός ευρώ, δίνει σε διαγωνισμό μια φόρμα ή μια εμφάνιση της ομάδας υπογεγραμμένη από όλους τους παίχτες? Είναι χουβαρντάς ένας πρόεδρος που φροντίζει η ομάδα να έχει ένα σωστό προπονητικό κέντρο και έναν σωστό αγωνιστικό χώρο?
Περίεργες απόψεις έχεις για το χουβαρντιλίκι...
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4587 στις: Σαβ 29 Ιούλ 2017 22:50 »
Δηλαδή για σένα είναι χουβαρντάς ένας πρόεδρος που πληρώνει στην ώρα του τα 800 και 1000 ευρώ? Είναι χουβαρντάς ένας πρόεδρος που κλείνει φιλικά και δεν τα ακυρώνει γιατί βγάζει αεροπορικά εισιτήρια? Είναι χουβαρντάς ένας πρόεδρος που βγάζει κάθε χρόνο 5 δεκάρες και ρίχνει στην ομάδα τις 2 και δεν παριστάνει κάθε χρόνο οτι τα έσοδα μειώνονται και τα έξοδα αυξάνονται? Είναι χουβαρντάς ένας πρόεδρος που κάνει σωστές κινήσεις στην επικοινωνία με τον κόσμο της ομάδας? Είναι χουβαρντάς ένας πρόεδρος που πάει στην Αργεντινή και στην Σερβία και παίρνει 2-3 παιχτάκια που δεν τα ξέρει κανείς, αλλά τα ξέρουν αυτοί που ζουν εκεί και πεθαίνουν για την ομάδα? Είναι χουβαρντάς ένας προέδρος που έχει τα στοιχειώδη σε μια προπόνηση? Είναι χουβαρντάς ένας πρόεδρος που αντι για μπλουζάκια του ενός ευρώ, δίνει σε διαγωνισμό μια φόρμα ή μια εμφάνιση της ομάδας υπογεγραμμένη από όλους τους παίχτες? Είναι χουβαρντάς ένας πρόεδρος που φροντίζει η ομάδα να έχει ένα σωστό προπονητικό κέντρο και έναν σωστό αγωνιστικό χώρο?

Μόνο 800 και 1000 ευρώ είναι ε;Παίχτες,προπονητές (μαζί με των υποδομών) και εργαζόμενοι στην ΠΑΕ.Αφού είναι τόσο απλό τότε γιατί όλες οι ΠΑΕ στην Ελλάδα τα δίνουν καθυστερημένα;
Εσύ άκουσες κάτι για τα εισιτήρια από την ΕΡΑ.Είσαι σίγουρος για αυτό;Στην τελική όλοι οικονομία κάνουν.Όλοι κόβουν.Αν εσύ θέλεις πρόεδρο που να κάνει άνοιγμα,βρες τον και φέρτον.
Εσύ ξέρεις ότι κάθε χρόνο βγάζει 5 δεκάρες ο ΠΑΣ;Τα έξοδα του κάθε χρόνο τα έχεις υπολογίσει ποτέ;Όλοι υπολογίζουν τα έσοδα αλλά ποτέ τα έξοδα.
Η επικοινωνία όπως το αναφέρεις δεν είναι θέμα οικονομικό.
Ποιοι είναι αυτοί που τα ξέρουν και δεν μας το λένε;Το σκάουτινγκ στοιχίζει.Δεν είναι μπέχο.Απαιτεί επενδύσεις.Έξοδα.Τα οποία προφανώς δεν υπολογίζεις.
Τα στοιχειώδη στην προπόνηση τα έχουμε.Ίσα ίσα έχουμε κάνει και βήματα προόδου.Κάτι stats και κάτι άλλα που χρησιμοποιούμε στις προπονήσεις.
Επίσης δεν έχει να κάνει με το οικονομικό αυτό που λες για τους διαγωνισμούς.Χαλαροί καλοκαιρινοί διαγωνισμοί είναι.
Τα προπονητικά και οι αγωνιστικοί χώροι στοιχίζουν ξέρεις.Προφανώς και εδώ δεν υπολογίζουμε τα έξοδα.
Αν έκανε όλα αυτά που ζητάς,τότε ξέρεις που θα πήγαιναν τα έξοδα της ομάδας;Έχεις καθόλου σκεφτεί;Να βάλουμε και μεταγραφές μέσα;Αφού θέλει ο αγιούτος.Τι άλλο να βάλουμε;Τώρα που γυρίζει.
Μάλλον η φαντασία ορισμένων θα είναι τα θέματα με νόβα και μειώσεις.
Κατά τα άλλα δεν θέλετε χουβαρντά πρόεδρο.

Θα ήθελα να δω ένα επιχειρηματικό σχέδιο που να υπολογίζει όλα αυτά.Με αριθμούς και όλα.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 29 Ιούλ 2017 22:55 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
  • never thinking always drinking
    • Προφίλ
« Απάντηση #4588 στις: Σαβ 29 Ιούλ 2017 22:58 »
 ο κιτσομπίλης δεν σπάει φράγκο επειδή... έτσι έμαθε,

καλομαθημένο τον είχε η μανούλα του...

άμα πεθάνω εγώ...καμιά μανούλα να μην μείνει...του ΄λεγε...

και αυτός το ακολούθησε... ευτυχισμένος!!!

κι έγινε επιχειρηματίας ... πέτυχε....

κάποιοι είπαν ότι πείνασαν ...

τους απόλυσε...

έγινε και πρόεδρος του ΠΑΣ...

αλλά πάλι επιχείρηση την είδε...

είχε όραμα οι Γιαννιώτες να του φτιάξουν γήπεδο...

όχι για τον ΠΑΣ... αλλά για να κονομάει ο ίδιος...

και μου έλεγε η μάνα μου...

τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι!!!!

να ζήσεις πολυχρονέμενε βεζίρη μου!!!!

καλώς όρισες στην αποικία σου!!!

οι ιθαγενείς σε χαιρετάνε!!!

but our life’s are so cool...

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4589 στις: Σαβ 29 Ιούλ 2017 23:22 »

Μόνο 800 και 1000 ευρώ είναι ε;Παίχτες,προπονητές (μαζί με των υποδομών) και εργαζόμενοι στην ΠΑΕ.Αφού είναι τόσο απλό τότε γιατί όλες οι ΠΑΕ στην Ελλάδα τα δίνουν καθυστερημένα;
Εσύ άκουσες κάτι για τα εισιτήρια από την ΕΡΑ.Είσαι σίγουρος για αυτό;Στην τελική όλοι οικονομία κάνουν.Όλοι κόβουν.Αν εσύ θέλεις πρόεδρο που να κάνει άνοιγμα,βρες τον και φέρτον.
Εσύ ξέρεις ότι κάθε χρόνο βγάζει 5 δεκάρες ο ΠΑΣ;Τα έξοδα του κάθε χρόνο τα έχεις υπολογίσει ποτέ;Όλοι υπολογίζουν τα έσοδα αλλά ποτέ τα έξοδα.
Η επικοινωνία όπως το αναφέρεις δεν είναι θέμα οικονομικό.
Ποιοι είναι αυτοί που τα ξέρουν και δεν μας το λένε;Το σκάουτινγκ στοιχίζει.Δεν είναι μπέχο.Απαιτεί επενδύσεις.Έξοδα.Τα οποία προφανώς δεν υπολογίζεις.
Τα στοιχειώδη στην προπόνηση τα έχουμε.Ίσα ίσα έχουμε κάνει και βήματα προόδου.Κάτι stats και κάτι άλλα που χρησιμοποιούμε στις προπονήσεις.
Επίσης δεν έχει να κάνει με το οικονομικό αυτό που λες για τους διαγωνισμούς.Χαλαροί καλοκαιρινοί διαγωνισμοί είναι.
Τα προπονητικά και οι αγωνιστικοί χώροι στοιχίζουν ξέρεις.Προφανώς και εδώ δεν υπολογίζουμε τα έξοδα.
Αν έκανε όλα αυτά που ζητάς,τότε ξέρεις που θα πήγαιναν τα έξοδα της ομάδας;Έχεις καθόλου σκεφτεί;Να βάλουμε και μεταγραφές μέσα;Αφού θέλει ο αγιούτος.Τι άλλο να βάλουμε;Τώρα που γυρίζει.
Μάλλον η φαντασία ορισμένων θα είναι τα θέματα με νόβα και μειώσεις.
Κατά τα άλλα δεν θέλετε χουβαρντά πρόεδρο.

Θα ήθελα να δω ένα επιχειρηματικό σχέδιο που να υπολογίζει όλα αυτά.Με αριθμούς και όλα.
Aπάντησες εν μέρει. Σε μερικά θέματα λοιπόν δεν χρειάζεται να είσαι χουβαρντάς για να τα κάνεις. Αλλά και εκεί ακόμα, ο χβ υστερεί. Τι υστερεί δηλαδή, ανύπαρκτος είναι.
Πάμε λοιπόν και στα οικονομικά, που γράφεις οτι έχει πάρα πολλά έξοδα. Να συμφωνήσω. Τα έσοδα όμως φέτος και τα τελευταία πέντε χρόνια γενικότερα με Ευρώπες (κανά πεντακοσάρι), πωλήσεις(2-3 εκατομμύρια), χρήματα superleague (3-4 μύρια), χρήματα Λίλα από ευρωπαϊκό (κανά τρακοσάρι), οπαπ-στοίχημα χορηγία (1-2 μύρια), έχει πάρει κοντά στα 7-10 μύρια (το έλαχιστο) τα τελευταία 5 χρόνια. Και πόσα έχει βάλει στην ομάδα για μισθούς-συμβόλαια-ΙΚΑ, εφορία, έξοδα, χρήσεις γηπέδου κλπ? Θες 7-8 μύρια? Θες 10? Ακόμα και 10 λοιπόν, κάθε χρόνο μειώνει ακόμα τα έξοδα με την δικαιολογία της εξυγίανσης. Τι διάολο εξυγίανση είναι αυτή, που ακόμα να μειωθούν τα χρέη ενώ τα έσοδα αυξάνονται και τα έξοδα μειώνονται...
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4590 στις: Σαβ 29 Ιούλ 2017 23:25 »
Ο ΠΑΣ φον δεν ειναι ηλυσιακος να τον εχει ο χριστοβασιλης στα μνημονια 15 χρονια.
Αν δεν μπορει να σταθεροποιησει ψηλα την ομαδα και να φτιαξει υποδομες ας πληρωσει τα χρεη που ο ιδιος εκανε και να αποχωρησει
Ουτως η αλλως αν δεν υπηρχαν τα χρεη η ομαδα οτι παιρνει χαλαει. Αρα και εγω και εσυ και ο καθενας θα μπορουσαμε να εχουμε το σημερινο αποτελεσμα

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4591 στις: Σαβ 29 Ιούλ 2017 23:38 »
Aπάντησες εν μέρει. Σε μερικά θέματα λοιπόν δεν χρειάζεται να είσαι χουβαρντάς για να τα κάνεις. Αλλά και εκεί ακόμα, ο χβ υστερεί. Τι υστερεί δηλαδή, ανύπαρκτος είναι.
Πάμε λοιπόν και στα οικονομικά, που γράφεις οτι έχει πάρα πολλά έξοδα. Να συμφωνήσω. Τα έσοδα όμως φέτος και τα τελευταία πέντε χρόνια γενικότερα με Ευρώπες (κανά πεντακοσάρι), πωλήσεις(2-3 εκατομμύρια), χρήματα superleague (3-4 μύρια), χρήματα Λίλα από ευρωπαϊκό (κανά τρακοσάρι), οπαπ-στοίχημα χορηγία (1-2 μύρια), έχει πάρει κοντά στα 7-10 μύρια (το έλαχιστο) τα τελευταία 5 χρόνια. Και πόσα έχει βάλει στην ομάδα για μισθούς-συμβόλαια-ΙΚΑ, εφορία, έξοδα, χρήσεις γηπέδου κλπ? Θες 7-8 μύρια? Θες 10? Ακόμα και 10 λοιπόν, κάθε χρόνο μειώνει ακόμα τα έξοδα με την δικαιολογία της εξυγίανσης. Τι διάολο εξυγίανση είναι αυτή, που ακόμα να μειωθούν τα χρέη ενώ τα έσοδα αυξάνονται και τα έξοδα μειώνονται...
Όποιος θέλει μπορεί αυτά να τα παρουσιάσει με αριθμούς.Με βάση τους αριθμούς να βάλει μέσα επενδύσεις.Να βάλει καινούριο γήπεδο.Να βάλει προπονητικό.Να βάλει περισσότερο προσωπικό.Να βάλει ακριβότερες μεταγραφές.Μιλώντας με ένα στέλεχος της παλιάς ΠΑΕ του έλεγα κάτι τέτοια.Σαν εσένα.Όταν άρχιζε όμως να μου λέει για τα έξοδα,τότε δεν μου έβγαιναν οι αριθμοί.Το έφερνα από εδώ,το έφερνα από εκεί.Υπολογισμός από εδώ,υπολογισμός από εκεί.Τίποτα.
Θα ήταν ωραίο αυτό να το βλέπαμε με αριθμούς.Όχι στο περίπου.Για να δούμε πραγματικά κατά πόσο μπορούν να γίνουν και υπό ποιες προϋποθέσεις.

Παγουρένκο τα μνημόνια δεν έχουν να κάνουν με το όνομα της ομάδας.Τα ίδια μπορεί να σου πει και ο βάζελος.Μνημόνιο όμως και εκεί.
Μπορεί ο Χβ να μπορεί μέχρι εκεί.Καλώς.Το μέχρι εκεί του Χβ είναι πολύ ψηλότερα από των υπολοίπων.Κάποτε θα τελειώσει.Μακάρι τότε να βρεθεί κάποιος καλύτερος και πλουσιότερος του Χβ.Τα δεδομένα αλλάζουν.Δεν μένουν σταθερά.Βλέπουμε τα δεδομένα του τώρα.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4592 στις: Σαβ 29 Ιούλ 2017 23:46 »
Και ο παναιτωλικος και η ξανθη και η τριπολη τα ιδια εξοδα εχουν ισως και περισσοτερα. Αλλα εκει βγαινουν τα κουκια.
Ολη η δουλεια ειναι να κανεις κουμαντο. Αμα εχεις χρεωσει μια μικρομεσαια ομαδα 10 εκατομμυρια σε 4 χρονια τοτε και τη ρεαλ να αναλαβεις με εσοδα 200 εκατομμυρια το χρονο παλι σκατα θα τα κανεις

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4593 στις: Σαβ 29 Ιούλ 2017 23:51 »
Δεν ξέρεις τι γίνεται εκεί.Όπως έγραψα και πριν,οικονομικά είσαι παρακάτω από αυτές τις ομάδες.Οι πρόεδροι τους έχουν περισσότερα.Όπως έγραψα η οικοδομή δεν τραβάει εδώ.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #4594 στις: Κυρ 30 Ιούλ 2017 00:23 »
Δεν ξέρεις τι γίνεται εκεί.Όπως έγραψα και πριν,οικονομικά είσαι παρακάτω από αυτές τις ομάδες.Οι πρόεδροι τους έχουν περισσότερα.Όπως έγραψα η οικοδομή δεν τραβάει εδώ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί όμως πρέπει να υπολογίζουμε πώς πάει η άλλη επιχείρηση κάθε προέδρου ΠΑΕ. Δεν είναι κοινά τα ταμεία. Η κάθε επιχείρηση έχει ξεχωριστό ισολογισμό, ταμείο, κλπ. Δανείζεται η ΠΑΕ από την Benjamin Moore? Δεν νομίζω... τουλάχιστον όχι επισήμως.
Άρα η ΠΑΕ πρέπει να κάνει κουμάντο με τα έσοδα που έχει και όχι αν πάει καλά η άλλη επιχείρηση.
Το ίδιο φαντάζομαι ισχύει και για τις άλλες ΠΑΕ. ...εκτός βέβαια στις περιπτώσεις που κυκλοφορεί μαύρο χρήμα και τα ξεπλένουν.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4595 στις: Κυρ 30 Ιούλ 2017 00:25 »
Ο ΠΑΣ φον δεν ειναι ηλυσιακος να τον εχει ο χριστοβασιλης στα μνημονια 15 χρονια.
Αν δεν μπορει να σταθεροποιησει ψηλα την ομαδα και να φτιαξει υποδομες ας πληρωσει τα χρεη που ο ιδιος εκανε και να αποχωρησει
Ουτως η αλλως αν δεν υπηρχαν τα χρεη η ομαδα οτι παιρνει χαλαει. Αρα και εγω και εσυ και ο καθενας θα μπορουσαμε να εχουμε το σημερινο αποτελεσμα
Πόσο πιό ψηλά την θέλεις εσύ την Ομάδα ρα???
Πόσο πιό σταθερά στις υψηλές θέσεις???
Θέλω να πω,
κι εγώ την ονειρεύομαι κυπελλούχο (για αρχή, αυτό μπορεί να γίνει),
έπειτα πρωταθλήτρια, μετά την φαντάζομαι να παίζει σε ομίλους Champions Leauge,
και φυσικά τελικό και τροπαιούχο στην ίδια διοργάνωση.
Εκτός του κυπέλλου, είναι δεδομένο ότι με αυτόν πρόεδρα τίποτα από τα υπόλοιπα δεν πρόκειται να γίνει.
Άσε που είχαμε χορτάσει διακρίσεις με όλους τους προηγούμενους,
τόσο πολύ που μας έκατσαν στο στομάχι...

Έκανε τεράστια λάθη που χρέωσαν την Ομάδα αλλά τα πληρώνει και θα τα πληρώνει για χρόνια, 65000 το μήνα.

Στο μεταξύ, οικονομικά προβλήματα έχουν όλες οι ομάδες, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων, πρόβλημά τους βέβαια...

Τώρα, εάν είχαμε εμείς τα ίδια αποτελέσματα,  είναι πολύ απλοϊκή προσέγγιση...
Πάμε να του τη ζητήσουμε?  :P

Pagourenko,
αφορμή πήρα από το δικό σου ποστ να γράψω κι εγώ την παπαριά μου, γι' αυτό και σε παρέθεσα ρα.

Κι επειδή η κουβέντα για τον χODDρό άνοιξε λόγω του πρώην τερματοφύλακά μας,
υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν γνωρίζουμε...
Καλό το "έπρεπε να τον είχε εξοφλημένο", με το οποίο συμφωνώ και πρώτος έγραψα αλλά...
Τέλος πάντων, θα τα μάθουμε στην πορεία τα περί...λόγου και ηθικής...  B-)

Για πολλοστή φορά θα πω ότι "γνωρίζω το ποιός είναι ο πρόεδρας της Ομάδας μου αλλά γνωρίζω και το ποιούς έχει να αντιμετωπίσει"...

ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΟΥ!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4596 στις: Κυρ 30 Ιούλ 2017 00:37 »

Δεν καταλαβαίνω γιατί όμως πρέπει να υπολογίζουμε πώς πάει η άλλη επιχείρηση κάθε προέδρου ΠΑΕ. Δεν είναι κοινά τα ταμεία. Η κάθε επιχείρηση έχει ξεχωριστό ισολογισμό, ταμείο, κλπ. Δανείζεται η ΠΑΕ από την Benjamin Moore? Δεν νομίζω... τουλάχιστον όχι επισήμως.
Άρα η ΠΑΕ πρέπει να κάνει κουμάντο με τα έσοδα που έχει και όχι αν πάει καλά η άλλη επιχείρηση.
Το ίδιο φαντάζομαι ισχύει και για τις άλλες ΠΑΕ. ...εκτός βέβαια στις περιπτώσεις που κυκλοφορεί μαύρο χρήμα και τα ξεπλένουν.
Αυτά τα γράφω για την οικονομική φερεγγυότητα και δύναμη του εκάστοτε προέδρου.Κάποιος πιο δυνατός οικονομικά θα μπορούσε να βάζει περισσότερα λεφτά.Να κάνει περισσότερες επενδύσεις.Δεν το πάω στο πονηρό.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #4597 στις: Κυρ 30 Ιούλ 2017 02:17 »

Ρε ανυσηχω εδω και χρονια μπας και εκανε ο γερος σου η γερος μου κανενα ξωγαμο και ειμαστε αδερφακια απο σποντα.........
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #4598 στις: Κυρ 30 Ιούλ 2017 02:22 »
Ποσα χρονια μνημονια ρε fon θα μας εχει οΧριστοβασιλης που ο ιδιος απεκτησε τα χρεη εκατομμυριων..

Και στο κατω κατω

ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΧΡΕΗ????????????????????????????????????????????Απο τον Μπουζιντ και τον Ελευθεροπουλο τον 36χρονο τοτ το 2010 ,και πρεπει να το κοπαναμε εδω και εφτα χρονια.............Παλίωσε ρε συ,7 χρονια περασαν,τα χρεη,δεν περναει η δικαιολογια

Νομιζω εγινε ξεπερασμενη η ταινια και δεν την παρακουληθει κανεις

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩς ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ.χρονο με τονν χρονο
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 30 Ιούλ 2017 02:25 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4599 στις: Κυρ 30 Ιούλ 2017 08:30 »
Με τις παρούσες συνθήκες το μνημόνιο θα είναι μόνιμο.

Το να πετάξεις δυο ονόματα ποδοσφαιριστών δεν λέει κάτι.Φτάσαμε τότε να έχουμε ρόστερ 30 ποδοσφαιριστών.Παίξαμε 2 χρονιές Β εθνική με μηδενικά έσοδα και με συμβόλαια Α εθνικής σε πολλές περιπτώσεις.Γιατί όπως είπε και ο Τσάγκας οι ίδιοι που πλεύρισαν Κολέμπα και Κούγια,πλεύρισαν και τον Χβ.Όχι για το καλό του ΠΑΣ.
Ούτε ξέρουμε για την περίοδο Κούγια.Ούτε για την αγορά της ομάδας.

780 χιλιάρικα+τρέχοντα είναι η εφορία.8 χρόνια είναι οι 100 δόσεις.Θα σκάσουν και άλλα μπιλετάκια.Δεν ξέρουμε επίσης πόσους παίχτες έχουμε σε διακανονισμό.

9 χρόνια δεν βαρέθηκες την αντίστροφη μέτρηση;Κάποτε θα τελειώσει.Θα έρθει ο επόμενος και θα αρχίσεις πάλι την αντίστροφη μέτρηση.