Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368583 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #4600 στις: Κυρ 30 Ιούλ 2017 09:27 »
Καθομαστε και αραδιαζουμε ολοι αριθμους στα χαμενα.
Μετα απο τοσα χρονια που εχει εδω ο τζες θα επρεπε να εχει βγει και να πει: πηρα τοσα χαλασα τοσα, εκει επεσα εξω, τωρα χρωσταμε τοσα, τα εσοδα ειναι τοσα τα εξοδα τοσα αρα ο στοχος ειναι αυτος.
Οσο δε μιλαει απλα επιβαρυνει τη θεση του και δινει δικαιωματα

Κριμσον πηγαμε 3 χρονιες καλα αλλα περισυ η χρονια ηταν αποτυχημενη, φετος οι μεταγραφες εμειναν πισω και του χρονου χανουμε 10 παιχτες. Γι αυτο αναφερω σταθεροποιηση γιατι εγω απο τα χριστουγεννα και μετα βλεπω μεγαλη πτωση σε ολους τους τομεις.
Μακαρι να ειμαι εγω λαθος και να πανε ολα καλα.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4601 στις: Κυρ 30 Ιούλ 2017 12:11 »
Παράθεση
   του χρονου χανουμε 10 παιχτες 
Μα γιατί να τους χάσουμε?
Και 2-3 χρόνια πίσω τελείωναν πολλά συμβόλαια και ανανέωσε όσους ήθελε.
Το ίδιο θα γίνει και φέτος, θα ανανεώσει σε όσους συμφωνήσει ο κόουτς και θα καλύψει τα κενά όσων αποχωρήσουν, εάν αποχωρήσουν.

Παράθεση
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩς ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ.χρονο με τονν χρονο 
Sorry πρωινιάτικα,
αλλά ρε ayuto πότε λες να βάλουμε και τα καρφιά?  :P

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4602 στις: Κυρ 30 Ιούλ 2017 14:46 »
- Ό,τι κι αν βγει ο Πρόεδρος να πει, καλύτερα μιλούν οι ισολογισμοί της ΠΑΕ.
Μας τα εξηγεί καλά, ο pasgiannina1967.

- Η Ξάνθη διατηρήθηκε στην πρώτη κατηγορία για δύο δεκαετίες με ισορροπημένη διαχείριση. Τόσο, όσο.
Κάθε 2-3 χρόνια έκανε ένα ξεπέταγμα με φουρνιές παικτών, αλλά υπήρξαν και χρονιές που γλύτωσε τον υποβιβασμό τελευταία αγωνιστική.
Σε αυτά τα χρόνια, το είδωλο του προέδρου μας, πήρε την απόφαση να αγνοήσει πλήρως τους "οπαδούς" της ομάδας και να τραβήξει το δικό του, μοναχικό δρόμο.

- Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο κάποια μέλη του φόρουμ, μπορεί να κάνουν τόσο μεγάλη προσπάθεια για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Δηλαδή διαβάζουμε π.χ. ότι δεν είχαν νερό στην προπόνηση οι παίκτες, ή ότι είναι υποστελεχωμένη η ΠΑΕ και πρέπει σώνει και ντε να πεισθούμε ότι ΚΑΛΩΣ γίνονται αυτά και έτσι είναι το σωστό, αφού ξερωγω "η οικοδομή δεν πάει καλά"*, ή "γιατί και οι άλλοι έτσι είναι".
Όπως και αντιστοίχως, μέλη του φόρουμ που δεν βλέπουν τίποτα καλό, λες και στα 50 χρόνια παίζαμε κάθε χρόνο Α Εθνική κι Ευρώπη...
Πού αποδίδετε αυτό το μονομερή τρόπο ανάλυσης; Αυτή τη δυαδικού τύπου προσέγγιση;

*επειδή το διάβασα σε 2-3 σημεία και θέλω να το σχολιάσω ξεχωριστά, παρότι δεν έχει καμία σχέση το πώς πηγαίνει ο κλάδος δραστηριότητας ενός επιχειρηματία, σε σχέση με μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε άλλο κλάδο.
Η οικοδομή "πέθανε". Οκ. Το Μακεδονία Παλάς, με τι χρώματα βάφτηκε; Πόσο κόστισε το project;

- Μια ερώτηση προς όλους κι όποιος θέλει απαντάει:
Εισιτήριο διαρκείας πήρατε; Αν ναι, γιατί κι αν όχι γιατί;

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4603 στις: Κυρ 30 Ιούλ 2017 14:54 »
Το Μακεδονία Παλάς, με τι χρώματα βάφτηκε;
Με γηινα χρωματα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4604 στις: Κυρ 30 Ιούλ 2017 19:19 »
Τα παραπάνω δεν αποτελούν νήμα δικαίωσης ή μη δικαίωσης του Χβ.Είναι θέμα ωμής πραγματικότητας.Ο καθένας όμως αντιλαμβάνεται διαφορετικά την πραγματικότητα.Κάποιος μπορεί να νομίζει ότι με 1 ή 2 χρόνια μνημόνιο καθάρισε.Κάποιος ότι θέλει πολύ παραπάνω.Εγώ νομίζω ότι είναι μια μόνιμη κατάσταση.Όσο ο ΠΑΣ είναι Α εθνική μπορεί να εξυπηρετεί το χρέος του.Στην Β εθνική υπάρχει η διάλυση.Όσο χρόνια έκατσε η Ξάνθη Α εθνική,τόσα χρόνια πρέπει να κάτσουμε και εμείς.Για να έχουμε μια ελπίδα.Εκτός αν βρεθεί ένας πιο δυνατός οικονομικός παράγοντας.Λεφτά έχουν κινέζοι,άραβες και ρώσσοι.Αν βρεθεί κανένας οκ.Ας πούμε στο Λευκάδα γκρουπ να κάνει κανά κονέ με το Κατερινάκι.Να γίνουμε feeder club της Μονακό και να μας δίνουν δανεικούς να τους ψήνουμε.

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4605 στις: Κυρ 30 Ιούλ 2017 21:48 »
Μερικές απόψεις που παρατίθενται εδώ, ούτε ο ίδιος ο κ. Χριστοβασίλης δεν θα τις υποστήριζε !!!!!!
Ούτε καν θα τις ξεστόμιζε!!!
Περίεργο...!!!

Τα οικονομικά της ΠΑΕ  (διαχρονικά από την ανάληψη της προεδρίας του) είναι αδιάψευστος μάρτυρας για την καθολική ευθύνη του κ. Χριστοβασίλη.
Ευθύνη στο 100 %.

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
  • never thinking always drinking
    • Προφίλ
« Απάντηση #4606 στις: Κυρ 30 Ιούλ 2017 22:03 »
Τα παραπάνω δεν αποτελούν νήμα δικαίωσης ή μη δικαίωσης του Χβ.Είναι θέμα ωμής πραγματικότητας.Ο καθένας όμως αντιλαμβάνεται διαφορετικά την πραγματικότητα.Κάποιος μπορεί να νομίζει ότι με 1 ή 2 χρόνια μνημόνιο καθάρισε.Κάποιος ότι θέλει πολύ παραπάνω.Εγώ νομίζω ότι είναι μια μόνιμη κατάσταση.Όσο ο ΠΑΣ είναι Α εθνική μπορεί να εξυπηρετεί το χρέος του.Στην Β εθνική υπάρχει η διάλυση.

εγώ αδερφέ θέλω να ξεφύγω με τον ΠΑΣ...

και εσύ μου μιλάς και για άλλα μνημόνια!!!!

έλεος δεν θέλω και άλλα μνημόνια και ας παίζει και στο ερασιτεχνικό!!!

το να πιστεύεις ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΣ έχουν ιδιοτελής σκοπούς... με ξεπερνάει...

να φύγει χθες αν δεν μπορεί!!!

but our life’s are so cool...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4607 στις: Κυρ 30 Ιούλ 2017 22:07 »
Μερικές απόψεις που παρατίθενται εδώ, ούτε ο ίδιος ο κ. Χριστοβασίλης δεν θα τις υποστήριζε !!!!!!
Περίεργο...!!!

Τα οικονομικά της ΠΑΕ  (διαχρονικά από την ανάληψη της προεδρίας του) είναι αδιάψευστος μάρτυρας για την καθολική ευθύνη του κ. Χριστοβασίλη.
Ευθύνη στο 100 %.
Η διαφορά όλων μας εδώ μέσα με τον Χβ είναι ότι αυτός ξέρει 100%.Εμείς δεν ξέρουμε ούτε το 50%.

Τα παραπάνω δεν αποτελούν νήμα δικαίωσης ή μη δικαίωσης του Χβ.Είναι θέμα ωμής πραγματικότητας.Ο καθένας όμως αντιλαμβάνεται διαφορετικά την πραγματικότητα.Κάποιος μπορεί να νομίζει ότι με 1 ή 2 χρόνια μνημόνιο καθάρισε.Κάποιος ότι θέλει πολύ παραπάνω.Εγώ νομίζω ότι είναι μια μόνιμη κατάσταση.Όσο ο ΠΑΣ είναι Α εθνική μπορεί να εξυπηρετεί το χρέος του.Στην Β εθνική υπάρχει η διάλυση.

το να πιστεύεις ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΣ έχουν ιδιοτελής σκοπούς... με ξεπερνάει...

Μπορείς να ξεφύγεις.Δεν σε εμποδίζει κανένας.
Η ΠΑΕ θα είναι μονίμως σε μνημόνιο.Σου αρέσει δεν σου αρέσει.Μέχρι να βρεθεί κάποιος πιο δυνατός οικονομικός παράγοντας.
Αν θέλεις ερασιτεχνικό ΠΑΣ έχουμε τον ερασιτέχνη ΠΑΣ στο ποδόσφαιρο,στο μπάσκετ (ανδρών και γυναικών),στην κολύμβηση και στην ξιφασκία.Διάλεξε και ξεκίνα να βοηθάς.
Που μίλησα γα ιδιοτελείς σκοπούς φιλάθλων;
Χθες,σήμερα,αύριο.Όταν αποφασίσει να πουλήσει θα φύγει.Όλοι έχουν ημερομηνία λήξεως.

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4608 στις: Κυρ 30 Ιούλ 2017 22:11 »
Περίεργο...!!!

Ευθύνη στο 100 %.
Η διαφορά όλων μας εδώ μέσα με τον Χβ είναι ότι αυτός ξέρει 100%.Εμείς δεν ξέρουμε ούτε το 50%.

Μπορείς να ξεφύγεις.Δεν σε εμποδίζει κανένας.
Η ΠΑΕ θα είναι μονίμως σε μνημόνιο.Σου αρέσει δεν σου αρέσει.Μέχρι να βρεθεί κάποιος πιο δυνατός οικονομικός παράγοντας.
Αν θέλεις ερασιτεχνικό ΠΑΣ έχουμε τον ερασιτέχνη ΠΑΣ στο ποδόσφαιρο,στο μπάσκετ (ανδρών και γυναικών),στην κολύμβηση και στην ξιφασκία.Διάλεξε και ξεκίνα να βοηθάς.
Που μίλησα γα ιδιοτελείς σκοπούς φιλάθλων;
Χθες,σήμερα,αύριο.Όταν αποφασίσει να πουλήσει θα φύγει.Όλοι έχουν ημερομηνία λήξεως.

Ναι, σίγουρα, αυτός ξέρει..........καλά!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
  • never thinking always drinking
    • Προφίλ
« Απάντηση #4609 στις: Κυρ 30 Ιούλ 2017 22:22 »
εσύ τι είσαι ο δικηγόρος του ???

και να σου πω κάτι φιλαράκι...

και οι μαύροι ξυπνάνε κάποτε 

για τους καλουτσιανούς λέω....

μαθήματα άλλου...

πες στο φιλαράκι σου να τα μαζεύει....

και κόψε τα μαθήματα....

but our life’s are so cool...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4610 στις: Κυρ 30 Ιούλ 2017 22:27 »

μαθήματα άλλου...

και κόψε τα μαθήματα....
Εσύ τι ρόλο βαράς ακριβώς;Θα βρίζεις όποιον δεν συμφωνεί με σένα;Το έκανες ήδη μια φορά πριν μερικά ποστ.Από πότε πρέπει να συμφωνούμε μαζί σου;Όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι δικηγόρος ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο έχεις γράψει εδώ;
Ποιο μάθημα ακριβώς σου έκανα;
Για ποιον φίλο μου λες;Τον Χβ;Γιατί φίλος μου δεν είναι.Όταν ήταν να τα ακούσει από κοντά πήγα και ήταν 3 και ο κούκος από έξω.Δεν μου τα είπαν άλλοι.Τα είδα με τα ματάκια μου.Ξεκίνα εσύ να τον διώξεις λοιπόν.Δεν σε εμποδίζει κανένας.Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα.
Χορτάσαμε από τζάμπα μάγκες.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4611 στις: Κυρ 30 Ιούλ 2017 22:59 »

μαθήματα άλλου...

και κόψε τα μαθήματα....
Ποιά ακριβώς μαθήματα???
Ποιό ακριβώς είναι το "φιλαράκι" του fon???
Δεν έχεις ΙΔΕΑ για ποιόν ή για ποιούς μιλάς μεγάλε...
Δεν έχεις ΙΔΕΑ για το ποιός μπορεί να είναι ο συνομιλητής σου και είναι το λιγότερο ΑΠΡΕΠΟ να του απευθύνεσαι με αυτόν τον τρόπο.

Τα ΠΑΣόμετρα και τα δήθεν κολλητιλίκια δεν περνάνε εδώ.
Τα ΠΑΣόμετρα, μεγάλε, άλλοι τα έβαλαν και δίχασαν τον κόσμο της Ομάδας και όσο περνάει από το χέρι μου θα κάνω τα πάντα για να μην τα επαναφέρει ΚΑΝΕΝΑΣ.

Το στοματάκι σου το όμορφο το ανοίγεις για να πετάς "βατράχια" και προσβολές ενάντια σε ανθρώπους που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.
Είναι η δεύτερη φορά που το κάνεις μέσα σε λίγες μέρες.
Πρόσεξέ το.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #4612 στις: Κυρ 30 Ιούλ 2017 23:15 »
O μονος καλος οιωνος ειναι οτι ξεκινησαμε την χρονια με εντασεις....

Φερνει γουρι οποτε γινεται αυτο B-)

p.s Περσι ηθελα να γραψω fon για τα κενα του ΑιντιΤσουκαλα κα του αριστερου εξτρεμ αλλα εκανα μοκο,λογω Ευρωπης.....Αλλα ειπα οτι φετος οτι αρνητικο βλεπω θα το λεω(εμενα ρε ζαγαρια fon και crimson δεν θα μου χαλαστεται την παραδοση χρονων στο φορουμ  :P :P) και δυστυχως κατα δικια μου αποψη αντι να λυνονται τα προβληματα της προηγουμενης χρονιας γινονται περισοτερα
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4613 στις: Κυρ 30 Ιούλ 2017 23:22 »
Παράθεση
   (εμενα ρε ζαγαρια fon και crimson δεν θα μου χαλαστεται την παραδοση χρονων στο φορουμ  :P :P
Και ποιός είπε τίποτα για εσένα ρα?
Άι τσακίσου κι έλα πάνω.
ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ!

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4614 στις: Δευ 31 Ιούλ 2017 00:56 »
Η μεγαλύτερη μακακια που έκανε ο ΧΒ έγινε τη 2η χρονιά του στην ομάδα. Τότε που τα χάλασε με τον Αργεντινο με τη χαίτη και έφερε στα Γιάννενα τον γκαντεμη(για τη δικιά μας ομαδα).Τότε πλήρωσε περίπου 40 με 45 παίκτες για να πέσει κατηγορία. Τότε άρχισε να χαλάει και τις σχέσεις του με ανθρώπους που ήθελαν να τον βοηθήσουν. Από τότε δεν ξανάσηκωσε κεφάλι οικονομικά. Κράτησε δίπλα του ανθρώπους (αφανεις) που τον βοήθησαν να καταστραφεί πιο γρήγορα και μόλις ήρθαν και οι αδειοδοτήσεις τον αποτελείωσαν.
Το καλό για την ομάδα ήταν ότι δεν το έβαλε κάτω και τουλάχιστον τώρα προσπαθεί να την ξανά χτίσει.  Έλα όμως που σε τέτοιες εποχές δεν είναι καθόλου εύκολο. Προσωπικά τον κατηγορώ  και θα τον κατηγορώ συνέχεια για εκείνα τα λάθη, αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι τουλάχιστον τώρα προσπαθεί κάτι να κάνει. Βέβαια είναι όπως με τα μαγαζιά που πήγαινες και έβρισκες τα πάντα κάποτε, και τώρα βρίσκεις τα ράφια μισοάδειο. Ο κόσμος που φεύγει από τέτοια μαγαζιά δύσκολα ξαναγυρίζει. Και ο τύπος θα πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ για να το καταφέρει.
Πρέπει να του αναγνωρίσω, αν και δεν το περίμενα ότι έχει καταφέρει και κρατάει την ομάδα σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο χωρίς πολλά έξοδα και βασικά χωρίς βοήθεια. Και προτιμώ την συγκεκριμένη λογική μεταγραφών και εξόδων μέχρι να δούμε όλοι πρόοδο κυρίως οικονομική. Μάλλον ψάχνει τον παίκτη που θα τον πουλήσει 3-4 μύρια για να ξελασπώσει οριστικά. Γιαυτό και οι μεταγραφές Βιδάλ, Ντολοβατς, Μπετρά. Είμαι σχεδόν σίγουρος πάντως ότι αν του κάτσει στραβή (π.χ. υποβιβασμός) θα τα παρατήσει.

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4615 στις: Δευ 31 Ιούλ 2017 01:41 »
Ας μας εξηγήσει κάποια στιγμή βέβαια τι είναι εκείνα τα 2950000 σε μια εταιρεία του πωπου, από που πάρθηκαν και πότε αν κάποτε θα επιστρέψουν εκεί που ανήκουν. Να στηρίξει ο κόσμος την προσπάθεια αλλά κομμένες οι μακακίες και οι μακάκες που τις προτείνουν.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4616 στις: Δευ 31 Ιούλ 2017 09:35 »
Φιλε μου ακομη και να βγει ο ηπιος και να πει εκανα μαλακιες, δεν ηξερα, εμπιστευτηκα λαθος ανθρωπους, ειμαι μαλακας, παμε απο την αρχη να μαζευτουμε και να κανουμε κατι, υπαρχει πιθανοτητα να πουνε ολοι , ενταξει παμε απο την αρχη??
Εδω οτι και αν γινει, υπαρχουν ανθρωποι που μονο αρνητικα βλεπουν και καποιοι που εμφανιζονται σαν κομητες, εμας που βλεπουμε και 3-4 θετικα μας λενε και "φιλαρακια" του ηπιου και να τον παροτρυνουν να τα μαζεψει και να φυγει...
Αλλοι προτιμουν την Γ-Δ εθνικη απο αυτο που ζουμε τωρα και τις μνημονιακες χρονιες...
Λες και αν παμε Γ-Δ εθνικη δεν θα υπαρχει μνημονιο...Εκει ειναι που θα υπαρχει μνημονιο μεχρι να φυγουν τα χιονια απο το Μιτσικελι...
Κωμικοτραγικες καταστασεις...
Δεν υπαρχει σωτηρια αν συνεχισουμε να κινουμαστε προς αυτην την κατευθυνση...

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4617 στις: Δευ 31 Ιούλ 2017 10:17 »
Κατηγορούμε τον Χριστοβασίλη που δημιούργησε το χρέος με μεταγραφές ακριβών παλαιμάχων, που εκτός των άλλων διατήρησαν την ομάδα ασανσέρ και του ζητάμε να επανέλθει σε τέτοιου τύπου μεταγραφές, εγκαταλείποντας το μοντέλο που περιορίζει το κόστος και μεγιστοποίησε την αγωνιστική απόδοση.
Μιλάμε για τον ορισμό της αυτοκαταστροφικης παράνοιας!

Να δω έναν να μιλάει για ανάγκη επενδύσεων στις υποδομές, τις εγκαταστάσεις και την οργάνωση σε συνδυασμό με την απαλλαγή από τα χρέη, χωρίς να μπλέκει μέσα τις μεταγραφές και θα προσυπογράψω με τα δύο χέρια. Η πλειοψηφία όμως τα χρησιμοποιεί ως πρόσχημα για να ζητήσει.. Βραζιλιάνους και Αργεντινούς.
Αυτά τελείωσαν για το ορατό μέλλον. Ευτυχώς, κατά τη γνώμη μου.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #4618 στις: Δευ 31 Ιούλ 2017 11:46 »
Κατηγορούμε τον Χριστοβασίλη που δημιούργησε το χρέος με μεταγραφές ακριβών παλαιμάχων, που εκτός των άλλων διατήρησαν την ομάδα ασανσέρ και του ζητάμε να επανέλθει σε τέτοιου τύπου μεταγραφές, εγκαταλείποντας το μοντέλο που περιορίζει το κόστος και μεγιστοποίησε την αγωνιστική απόδοση.
Μιλάμε για τον ορισμό της αυτοκαταστροφικης παράνοιας!

Να δω έναν να μιλάει για ανάγκη επενδύσεων στις υποδομές, τις εγκαταστάσεις και την οργάνωση σε συνδυασμό με την απαλλαγή από τα χρέη, χωρίς να μπλέκει μέσα τις μεταγραφές και θα προσυπογράψω με τα δύο χέρια. Η πλειοψηφία όμως τα χρησιμοποιεί ως πρόσχημα για να ζητήσει.. Βραζιλιάνους και Αργεντινούς.
Αυτά τελείωσαν για το ορατό μέλλον. Ευτυχώς, κατά τη γνώμη μου.

Το χρέος δεν δημιουργήθηκε από ακριβές και κακές μεταγραφικές κινήσεις...μην το πάτε εκεί για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα...το χρέος δημιουργήθηκε από κακοδιαχείριση άλλου τύπου, με μεταφορά χρημάτων σε "άλλες" εταιρίες -όπως έχουν εξηγήσει εδώ μέσα επανειλημμένα άνθρωποι πιο ειδικοί από εμένα- χωρίς ποτέ ο ίδιος να τοποθετηθεί περί αυτού, σε λανθασμένη πολιτική στα εισιτήρια διαρκείας (οπότε μείωση εσόδων), δορυφοριοποίηση κάποια χρόνια σε άρματα άλλων ομάδων (έστω και αν τους έχουμε καρπαζώσει πολλάκις). Έσοδα υπήρξαν...που πήγαν; Τι πληγές καλύφθηκαν από την εισροή χρημάτων από την ΝΟΒΑ και τις μεταγραφές παιχτών (Οικονόμου, Κοροβέση, Χαρίση, Βελλίδη κλπ); Το να θέλουν κάποιοι μεταγραφές δεν είναι κακό...έτσι αυξάνεται και το ενδιαφέρον του κόσμου...δεν είναι δύσκολο στις μέρες μας να βρεις καλούς και φτηνούς παίχτες (Κόντε πχ). Η συνεχής μεταγραφική εμμονή σε νέους παίχτες με την κρυφή ελπίδα να μοσχοπουληθούν κάποτε, αφαιρεί ενδιαφέρον και μειώνει το πρεστίζ της ομάδας. Έχει γίνει μεγάλη περικοπή εξόδων με την φυγή "ακριβών" παιχτών. Αντικαταστάθηκαν με πολύ φτηνότερους. Και λοιπόν; Πώς μεταφράζεται αυτό; Στα έργα του γηπέδου, με καθυστέρηση και χωρίς να αλλάξουν καν οι διαστάσεις του τερέν; Κοροϊδία συνεχώς...
Πρέπει να γίνει μία μικρή υπέρβαση λέω εγώ...ο ερχομός ενός καλού παίχτη των 70-80.000 ετησίως, δεν θα σου δημιουργήσει σοβαρότατο θέμα και επιπλέον θα δώσει κίνητρο στον κόσμο για αγορά εισιτηρίων. Δεν μπορεί να πιπιλίζουμε και να δικαιολογούμε συνεχώς την πολιτική λιτότητας... όλοι ξέρουμε τη δυσκολία των ημερών, αλλά χωρίς το κάτι τις παραπάνω δεν θα περάσουμε καλό χειμώνα. Εγώ καταστροφολόγος δεν είμαι, απλά ρεαλιστής, όντας άνθρωπος της αγοράς πολλά χρόνια. Ξέρω πολύ καλά τη σημασία της λέξης ΚΙΝΗΤΡΟ...χωρίς κίνητρο, παύουν να υπάρχουν πράγματα που μπορεί να τονώσουν μία κατάσταση. Εξ' άλλου δεν μπορώ να ξεχάσω το στραβομουτσούνιασμα στην ισοφάριση τoυ τελευταίoυ λεπτoύ κάποιου αγώνα την άνοιξη...αφελείς δεν είμαστε, ούτε κορόιδα. Ο ΠΑΣ δεν ακολουθεί καλά μονοπάτια και ας λέτε μερικοί περί του αντιθέτου...

Κάποια πρόοδος στις υποδομές; Κάθε χρόνο και χειρότερα...

Ο κόσμος δεν θα ακολουθήσει φέτος και τα δείγματα ήταν ορατά στον αγιασμό...

Α...και τώρα που το θυμήθηκα...1 και σήμερα  :)
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 31 Ιούλ 2017 11:52 από jimakos »
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4619 στις: Δευ 31 Ιούλ 2017 12:05 »
Αλήθεια, ποιο το νόημα της "μεταφοράς χρημάτων" σε λογαριασμούς, με ταυτόχρονη δημιουργία χρεών, όταν με βάση την υφιστάμενη νομοθεσία ακόμα και σε περίπτωση διάλυσης μιας ΠΑΕ, τα χρέη εξακολουθούν να ακολουθούν τους μετόχους της ως φυσικά προσωπα; "Κλέβει" απο τη μια τσέπη και τα βάζει στην άλλη; Θυμίζω ότι στον Χριστοβασίλη ανήκει το 87% των μετοχών. Ας το εξηγήσουν κι αυτό οι ειδικοί.

Τα χρέη δημιουργούνται όταν παίζεις στη Β' Εθνική των μηδενικών εσόδων, με αμυντικό δίδυμο τον Κώτσιο και τον Πάντο (τον οποίο έφερε για ένα καπρίτσιο, έχοντας ήδη τον Ντάσιο στα δεξιά και τον "χώρεσε" ως στόπερ), που είχαν συμβόλαιο 250.000 ο καθένας. Αν βάλεις και 45% εφορία στις 500.000, πάμε στις 900.000 μόνο οι βασικοί μας στόπερ. Να συνεχίσω με Μπακαγιόκο, Κυριάκο, Σκουφαλη, Ανδράλα και...Ντεμόλ; Με πόσα αποκτήθηκαν προερχόμενοι από Λάρισα, Ολυμπιακό, Πανιώνιο και ΠΑΟΚ αντίστοιχα; Ξαναλέω, στη Β' Εθνική!

Όσο για τα δείγματα της πρώτης προπόνησης, να θυμίσω τι είχε γίνει την αντίστοιχη μέρα του 2009; Τι κόσμος, τι διαρκείας, τι Ελευθερόπουλοι, τι Μενδρινοί. Η χειρότερη ομάδα της τελευταίας 10ετίας και πραγματικά τα πιο "οίκος ανοχής" αποδυτήρια. Όσοι θέλουν μόνο ονόματα για να τους τονωθεί το ενδιαφέρον και δεν τους ενδιαφέρει το αποτέλεσμα στην πράξη, ας μην έρχονται. Μόνο αλάθητο δεν αποδείχτηκε το κριτήριο του κόσμου άλλωστε. Αλίμονο στην ομάδα που κινείται με βασικό κριτήριο τα "θέλω" του κόσμου. Οργανωμένων ή μη.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4620 στις: Δευ 31 Ιούλ 2017 12:13 »
Ταμειακή διευκόλυνση λέγεται, και είναι απλό.
Σκοπός είναι να μπαλώσεις τρύπες που έχεις από αλλού, ώστε να ανακάμψεις και εν καιρώ να τα επιστρέψεις πάλι στο ίδιο ταμείο από εκεί από όπου τα πήρες.
Cash Cow.
Τα έχουμε γράψει στο παρελθόν σε άλλο thread περί χρεών.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4621 στις: Δευ 31 Ιούλ 2017 12:14 »
jimako αγαπητε μου, μιση αληθεια λεμε εμεις οι "φιλοι του Χριστοβασιλη", μιση αληθεια λες και εσυ που ανηκεις απεναντι...
Προφανως γιατι και οι δυο πλευρες εχουν καποια δίκια στο θεμα...
Για τα εισητηρια διαρκειας μην παραμυθιαζομαστε...Δεν φταινε οι μη μεταγραφες του ηπιου που εχουμε 800 διαρκειας και 2000 στο γηπεδο..
Οσα λαθη και αν εχει κανει, αυτο δε σημαινει οτι η ομαδα δε ηταν ανταγωνιστικη, δε βγηκε Ευρωπη και δε επαιξε μπαλιτσα καποια χρονια...
Αλλα εμεις, εξαφανισμενοι...Απο εδω, στο πληκτρολογιο και γκρινια, και κριτικη και και και...
Και οταν φτανει η μερα για το γηπεδο, εχουμε την καραμελα του κακου και λαμογιου προεδρου και ολοι στα καφε να δουμε τον ΠΑΣ που παιζει 50 μετρα απο το καφε...
Οποτε ας μην ψαχνουμε την δικαιολογια του κοσμου οτι και φετος θα ειναι απων...Απων ειναι χρονια τωρα, με ενα μονιμο ξενερωμα απο διαφορα πραγματα που πολλα δε εχουν να κανουν με την κακη διαχειριση του ηπιου στα εισητηρια ή στην επικοινωνια...
Σιγουρα την μπαλιτσα που παιξαμε τα τελευταια χρονια και τα αγωνιστικα αποτελεσματα της ομαδας με μεταγραφες αγνωστων κ νεων, με αναπτυξιακο ποδοσφαιρο ηταν πολυ καλυτερα απο την εποχη Ελευθεροπουλου, Μαιστοροβιτς κλπ. Και αυτο ως αρχη εχει και προχωρα με τον ιδιο τροπο...100 σκατα μπορει να εχει κανει, οσο την ομαδα την εχει σουπερλιγκα και μεσα στην 10αδα, οσο και αν γκρινιαζουμε και να κριτικαρουμε  με μνημονιο θα προχωραμε...
Αν παλι υπαρχει καποιος που εχει οραμα, φραγκα και την δυνατοτητα να ανεβασει επιπεδο την ομαδα εγω ειμαι ο πρωτος που θα τρεξω μαζι του.
Αλλα γκρινια και κριτικη χωρις εναλλακτικη λυση, απλα και μονο να σχολιασω τα κακως κειμενα του χοντρου, οπως λες, χωρις να δω ενα θετικο τοσα χρονια, οχι δε θα παρω...
Θα συνεχισω να ειμαι το "φιλαρακι του Χριστοβασιλη""... και ας ερθει ο καθε γκρινιαρης κομητης του φορουμ να με διωξει....

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4622 στις: Δευ 31 Ιούλ 2017 12:17 »
Να το δεχτώ, χωρίς να έχω στοιχεία και αποδείξεις. Άρα το πολύ-πολύ τα παίρνει από τη μια του "επιχείρηση" και τα δανείζει στην άλλη. Όμως να τα εξαφανίσει με μαγικό τρόπο, χωρίς στο τέλος να τα επιστρέψει, κομματάκι δύσκολο χωρίς να βρεθεί με βραχιολάκια.
Ο πρώτος που καίγεται να διατηρηθεί η ομάδα βιώσιμη και ικανή να αποπληρώνει τα χρέη της (που ναι, ΑΥΤΟΣ δημιούργησε), είναι ο Χριστοβασίλης. Εϊναι θέμα προσωπικής του επιβίωσης.

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4623 στις: Δευ 31 Ιούλ 2017 12:29 »

μαθήματα άλλου...

και κόψε τα μαθήματα....
Εσύ τι ρόλο βαράς ακριβώς;Θα βρίζεις όποιον δεν συμφωνεί με σένα;Το έκανες ήδη μια φορά πριν μερικά ποστ.Από πότε πρέπει να συμφωνούμε μαζί σου;Όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι δικηγόρος ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο έχεις γράψει εδώ;
Ποιο μάθημα ακριβώς σου έκανα;
Για ποιον φίλο μου λες;Τον Χβ;Γιατί φίλος μου δεν είναι.Όταν ήταν να τα ακούσει από κοντά πήγα και ήταν 3 και ο κούκος από έξω.Δεν μου τα είπαν άλλοι.Τα είδα με τα ματάκια μου.Ξεκίνα εσύ να τον διώξεις λοιπόν.Δεν σε εμποδίζει κανένας.Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα.
Χορτάσαμε από τζάμπα μάγκες.

...δεν τους μέτρησες καλά τους κούκους fon....

48ήταν για την ακρίβεια... ;) :P :P :P :P

μόνο ΠΑΣ ρεεεεε :mono: :mono: :mono:
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4624 στις: Δευ 31 Ιούλ 2017 12:53 »
Jimako aν δεν είχες προηγούμενα χρέη, θα δεχόμουνα το σκεπτικό σου. Στην παρούσα φάση δεν νομίζω οτι μπορεί να το κάνει εύκολα. Ο πρώτος θετικός ισολογισμός της ομάδας ήταν το 2016, και χωρίς να υπολογίσεις τα πρόστιμα από εφορία όπως έλεγαν και οι ορκωτοί. Οι τελευταίοι δυο ξένοι που πήρε με καλύτερα συμβόλαια αν δεν κάνω λάθος ήταν ο Τσάβες και ο Μαμπουλού. Ο ένας μετά από πολλά τσαλίμια έφυγε νύχτα και ο άλλος αγνοείται. Τέτοιους μάλλον δεν τους χρειαζόμαστε και δεν μας χρειάζονται απ'οτι φαίνεται.
Στην μαμά του ποδοσφαίρου Αγγλία, κανείς δεν πάει γήπεδο γιατί η ομάδα του έκανε μεταγραφές, αλλά επειδή την υποστηρίζει. Είναι η εύκολη δικαιολογία από την άλλη μεριά οι μεταγραφές. Θα συμφωνήσω με τον pasas οτι την ομάδα την κάνουν οι εγκαταστάσεις και οι ευκολίες που δίνει η ομάδα στους παίκτες ωστε να εξελιχθούν. Και σε αυτό δείχνει οτι τουλάχιστον θέλει να βελτιωθει (στατ, Τερεζόπουλος). Μπορεί το μεγάλο συμβόλαιο της ομάδας να ήταν ένα από αυτά τα δυο. Αλλά δεν τραβάει κόσμο. Αν έφερνε βέβαια τον Μπραντάο που έφερε ο Λεβαδιακός θα έφερνε 100 άτομα παραπάνω; Αμφιβάλλω. Οι παίκτες που πούλησε ήταν όλοι στα αζήτητα όταν τους έφερε ή στην αρχή της καριέρας τους. Και φέτος τουλάχιστον έχει μια δικαιολογία παραπάνω. Νοβα γιοκ ακόμη. Η ομάδα την έχει πατήσει άλλη μια φορά από τηλεοπτικό συμβόλαιο, επι κολέμπα, δεν χρειάζεται να την ξαναπατήσει.
Επίσης αν είδες τους δυο τελευταίους ισολογισμούς τα έσοδα από εισητήρια ήταν 8% το 15 και 4% το 16(λόγω εσόδων από uefa. Άρα γιατί να προσπαθήσει κάτι που δεν του αποφέρει κέρδη. Εσύ που είσαι άνθρωπος της αγοράς ετσι θα έκανες στο μαγαζί σου; Είμαι σίγουρος πως οχι.
Λάθη έχει κάνει αλλά τουλάχιστον τώρα προσπαθεί να τα περιορίσει. Θα συμφωνήσω απόλυτα με την κακοδιαχείρηση προ ετών την οποία αρκετοί ζητούν να επαναφέρει.