Αλήθεια, στο μπαράζ με το Αιγάλεω και στο 0-3 από την Καλαμάτα, ο κόσμος γέμισε τα γήπεδα επειδή φούσκωνε από Ηπειρώτικη υπερηφάνια και τώρα το άδειασε;
Αλήθεια, περισσότερη ειλικρίνεια, αξιοπρέπεια και περηφάνια, πότε είχαμε τις τελευταίες δεκαετίες σε βαθμό που να την αναπολούμε σήμερα;
Επί Κούγια ή επί Χριστόγλου;
Επί Κολέμπα ή επί Γκιγκάνι;
Επί Χρηστίδη ή επί ΣωτοΠαππά και επιτροπών σωτηρίας;
Αν ξεχνάω κανέναν να με συγχωρείστε, αλλά εγώ μονίμως τα ίδια παράπονα θυμάμαι να ακούω για όλους.
Με μια διαφορά. Τα τελευταία 5 χρόνια η ομάδα έζησε τις σπουδαιότερες αγωνιστικές επιτυχίες στην ιστορία της, ενώ ταυτόχρονα ήταν οικονομικά αυτάρκης. Κανείς από τους παραπάνω ιδιοκτήτες δεν κατάφερε ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Πόσο μάλλον και τα δύο μαζί.
Όσο για τις Β' και Γ' Εθνικές, αυτό που θυμάμαι να τραγουδάμε εκεί σε μόνιμη βάση είναι "Α' Εθνική θέλω να σε δω και θα τρελαθώ". Αν κανείς τραγουδούσε "Γ' Εθνική να μπαστακωθείς για να εξυγιανθείς", ας βγει να μας το θυμίσει.
Τώρα αν υπάρχει κόσμος που του έλειψε να παίζει Τετάρτες με τον Παύλο Μελά, ώστε να του μένουν ελεύθερα τα Σαββατοκύριακα για εκδρομές σε Καραϊσκάκη/Λεωφόρο/ΟΑΚΑ, να θυμίσω ότι υπάρχει κι η Κρανούλα. Προσωπικά με αυτό που συμβαίνει την τελευταία 5ετία, έχω πειστεί ότι υπάρχουν πολλοί τέτοιοι.
Λοιπόν, προφανώς μετά τον Χριστοβασίλη δεν έρχεται το χάος, ούτε μετά το χάος πάλι ο Χριστοβασίλης. Τον ευχαριστούμε και να πάει στο καλό εφόσον αυτό αποφασίσει. Όμως, αν ισχύει η πληροφορία του vourbiani, για την οποία δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω, ήρθε ο καιρός ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη των λόγων του.
Αν έχω καταλάβει σωστά λοιπόν, για να πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές ο επόμενος πρόεδρος θα πρέπει να έχει: Τα ρούβλια του Γκιγκάνι, τη όρεξη του Κολέμπα στο ξόδεμα, το νταηλίκι του Κούγια στο βρίσιμο αντιπάλων, την αποδοτικότητα του Χριστοβασίλη στις επιτυχίες και την ηθική του ΠαπαΘανάση στον χαρακτήρα του.
Είμαι βέβαιος ότι θα σας πάνε πολλοί στο μυαλό μέχρι το καλοκαίρι.
Καλή μας επιτυχία.