Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368613 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #4825 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 16:51 »
Μακαρι να φυγει...
Να παρει τα χρεη του και να αποχωρησει...
Και ο ΠΑΣ δεν θα χαθει.
Δεν χαθηκε ποτε γιατι σε καθε σημειο αυτης της πολης υπαρχει και ενας ΠΑΣΟΛΕΣ που μερα νυχτα ζει και αναπνεει για την ομαδα.

Ο ΠΑΣ δεν χαθηκε με χρεη εκατομμυριων στην γ εθνικη. Τωρα θα χαθει?
Αλλα ακομη και στο πιο ακραιο σημειο να μας φτασει αυτος και τα χρεη που εφτιαξε, ακομη και στο γ' τοπικο να παιξουμε ΟΤΑΝ επιστρεψει η ειλικρίνεια η αξιοπρεπεια και η περηφανια ο ναος θα ειναι γεματος.

Καλη λευτερια...

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4826 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 19:35 »
Ελπίζω να ακούσουμε ευχάριστα το σάββατο.Δηλαδή ότι φεύγει και θα αφήσει την ομάδα οικονομικά όπως την βρήκε.Τα χρέη που δημιούργησε μόνος του δεν μπορεί κανείς να τα αναλάβει.Ας τα πληρώσει λοιπόν από το καταπέτασμα που έφαγε και να πάρει τον δρόμο τον αγύριστο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4827 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 19:51 »
Παράθεση
Συνέντευξη τύπου παραχωρεί το Σάββατο ο Χριστοβασίλης
Μετά από πολύ μεγάλο διάστημα σιώπης, ο κ. Χριστοβασίλης ετοιμάζεται να δώσει απαντήσεις επί πολλών θεμάτων, καθώς ανακοινώθηκε ότι το προσεχές Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 13:00 θα ΄παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.

Το τελευταίο διάστημα ανοίχτηκαν πάρα πολλά θέματα, τα οποία ζητούσαν πειστικές απαντήσεις και είναι η ώρα πλέον να ακουστεί η άποψη του προέδρου.
super-fm.gr

Να δούμε τι θα δούμε.Ελπίζω να πει τίποτα σοβαρό.Όχι τίποτα για να περνάει η ώρα.Ελπίζω να γίνει και καμιά ερώτηση σοβαρή.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #4828 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 20:00 »
Ποιος θα του κανει σοβαρη ερωτηση?Ποιοι οι φτωχομπινεδες που τους δινει ενα  εκατοσταρικο και κανουνε τεμενεδες

Λοιπον επειδη τα εχουμε μαθει ειναι δεδομενο τι θα πει!!

Οτι θελει να παραδωσει την ομαδα αλλα δεν εχει ερθει κανεις αγοραστης τουτεστιν θα παει να κερδισει χρονο οπως κανει κλασικα

ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος cm93

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4829 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 20:11 »
Το θεμα δεν ειναι τι θα πει αυτος.Την ιδια κασετα θα βαλει,με τους γυμνοσαλιαγκες απο κατω να τον κοιτανε
Το θεμα ειναι τι θα πουμε εμεις
Γινεται να μαζευτουμε απ εξω και να του τα ψαλουμε?Να ακουσει αυτα που πρεπει να ακουσει επιτελους
Ή θα κατσουμε στα αυγα μας παλι και θα παμε να δουμε τον αγωνα το απογευμα?
Τελος τα ψεμματα.Πρεπει να ξεκουμπιστει και μαλιστα αμεσα

Αποσυνδεδεμένος mpino

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4830 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 20:20 »
συνέντευξη με τα άβουλα δημοσιογραφάκια από κάτω;;;; τα μισά χεσμένα και τα άλλα μισά στημένα ...
να μαζευτείτε να την ακούσετε την στημενοσυνέντευξη ...

ΤΟ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ...

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4831 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 20:25 »
Μακαρι να φυγει...
Να παρει τα χρεη του και να αποχωρησει...
Και ο ΠΑΣ δεν θα χαθει.
Δεν χαθηκε ποτε γιατι σε καθε σημειο αυτης της πολης υπαρχει και ενας ΠΑΣΟΛΕΣ που μερα νυχτα ζει και αναπνεει για την ομαδα.

Ο ΠΑΣ δεν χαθηκε με χρεη εκατομμυριων στην γ εθνικη. Τωρα θα χαθει?
Αλλα ακομη και στο πιο ακραιο σημειο να μας φτασει αυτος και τα χρεη που εφτιαξε, ακομη και στο γ' τοπικο να παιξουμε ΟΤΑΝ επιστρεψει η ειλικρίνεια η αξιοπρεπεια και η περηφανια    ο ναος θα ειναι γεματος .

Καλη λευτερια...
Μέεεεχρι το σημείο που θα αρχίσουμε και πάλι να ρίχνουμε τα κατακέφαλα σε κοκκινομαυροπρασινοκίτρινους σβέρκους...
Και σιγάαααα σιγά θα βλέπουμε τις εξέδρες να αδειάζουν (ΕΑΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΟΥΝ, που το αμφιβάλλω...)και πάλι και θα μείνουμε να αναρωτιόμαστε το γιατί...
Ουφ...
Α ναι, και αφού περάσουμε από τις κολυμπήθρες του Σιλωάμ της Γ' εθνικής (γεια σου ρε fon), όπου ΦΥΣΙΚΑ θα γίνει η εξυγίανση αποθεώνοντας το νέο επενδυτή που θα μας ανεβάσει τρένο στην Α' εθνική... με τη μαγκιά του και μόνο... κι εμείς ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα βρούμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια...
Και μιας και οι τωρινοί "βρικόλακες" θα έχουν φτάσει κοντά στα 90 και θα είναι ακίνδυνοι πλέον, θα δημιουργηθούν οι νέοι που θα είναι κοντά στο νέο επενδυτή να πίνουν το αίμα της Ομάδας
ΕΝΤΙΤ!!! ΩΠΑ ΩΠΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, να του προσφέρουν τις πολύτιμες συμβουλές τους ήθελα να γράψω... καταραμένο χέρι, ΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ!
Έτσι ΝΑΙ, θα έρθει η εξυγίανση...

Κατά τ' άλλα συμφωνώ, καλή λευτεριά...

Pagourenko, την καλησπέρα μου.
Αφορμή παίρνω από το κείμενό σου, μη θεωρηθεί ότι απαντώ σε σένα.  ;)

Πρόεδρα, μπουρδέλο τα έκανες πάλι...
Φύγε, πούλα ΑΛΛΑ όχι όπου να 'ναι...

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4832 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 20:26 »
Να φύγει κύριοι, να φύγει.
Μετά, τι έχει; Πολυμετοχικότητα; Λαϊκή βάση; ΚοινΣΕπ; Έτοιμο διάδοχο;
Ή δε μας νοιάζει το καράβι αρκεί να ξεκουμπιστεί ο καπετάνιος;

Αποσυνδεδεμένος Zagorifan

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4833 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 20:28 »
Καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ λειπω χρονια απο γιαννενα αλλα παντα οταν ερχομαι διακοπες θα παω να δω την ομαδα μας.δεν θελω καποιος να με κραξει απλως την αποψη μου θελω να πω.για μενα ο χριστοβασιλης πιστευω τελειωσε μπορει να χε ωραιες ιδεες αλλα εδω το παρακανε τελος πρεπει να φυγει. Σκεφρομουν ομως και μετα πιο ειναι το μελλον της ομαδας. Μπορει να ρθει καποιος αλλος σε αυτο το βρωμικο πρωταθλημα γιατι δν μπορουμε να τον κατηγορουμε σε αυτο με το σταυρο στο χερι στη σουπερ λιγκ δν πας. Επειδη λοιπον σκεφτομουν το μελλον της ομαδας στην αρτα υπαρχει ενας πολυ καλος παραγοντας ο γεωργιου στην αε καραισκακης ο οποιος εχει κανει πολυ καλη δουλεια αν δειτε σε μια ερασιτεχνικη ομαδα πιστευω οτι μπορει ναμας εκπροσωπησει. Αποψη λεω παιδια μν χτυπατε γιατι οτι αποφαση παρουμε το σαββατο πρεπει να κοιταμε και το αυριο :pas:

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #4834 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 20:44 »

Ερθει δεν ερθει νεος καπετανιος

Αυτος πρεπει να φυγει...................

Δεν ειμαστε πρωταρηδες σαν τις αλλες χρεωκοπημενες ΠΑΕ που οι οπαδοι τους τρεμει το φυλλοκαρδι τους,πλεον εμεις ειμαστε μαθημενοι απο τα χιονια εδω και 18 χρονια οτι και να γινει στην τελικη

Ο κοσμος θα γυρισει μονο αν επιστρεψει η Ηπειρωτικη περηφανεια

ΔΡΟΜΟ ΛΕΜΕ
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 08 Φεβ 2018 20:48 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #4835 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 20:47 »
Κάτι "τιμάρευα" στο θέμα κι έπεσα σε τούτο δω:
Παράθεση
σηκω φυγε ανεπαρκεστερε προεδρε μαριονετα΄ολων των εποχων

κατορθωσες να αμαυρωσεις την ιστορια των οπαδων με το πουλημα της εδρας και να κανεις εφιαλτη τη συμμετοχη μας στη σκοππρολιγκ

συκω φυγε

με διαφορα ο χειροτερος προεδρος ολων των εποχων αν αναλογιστει κανεις το ποσο των χρηματων που διαχειριστηκε

μηδεν σεβασμος στον κοσμο...μηδεν σεβασμος στην ιστορια....μηδεν βοηθεια στην ομαδα

ΔΕΝ είναι δικό μου.
Σκεφτόμουν ο,τι θα μπορούσε να είχε γραφεί σήμερα.
Απίστευτο που είναι γραμμένο εδώ και ...8 (!!!) χρόνια (1/2/2010)

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4836 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 20:55 »
Εχω βαρεθεί να διαβάζω για την ηπειρωτικη λεβεντιά και την Γιαννιώτικη ντομπροσύνη...
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος mpino

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4837 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 20:56 »
από την πολλή την μάσα (με κάθε έννοια) , ο κώλος σας έφτασε στο στόμα :stop: :stop: :stop: :stop: :stop:   
θέλετε και να μιλήσετε και από πάνω

ΥΓ: kasabian, γιατί θεωρείς μειονέκτημα το να είμαστε κάποιοι ρομαντικοί;

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4838 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 20:57 »
Αλήθεια, στο μπαράζ με το Αιγάλεω και στο 0-3 από την Καλαμάτα, ο κόσμος γέμισε τα γήπεδα επειδή φούσκωνε από Ηπειρώτικη υπερηφάνια και τώρα το άδειασε;
Αλήθεια, περισσότερη ειλικρίνεια, αξιοπρέπεια και περηφάνια, πότε είχαμε τις τελευταίες δεκαετίες σε βαθμό που να την αναπολούμε σήμερα;
Επί Κούγια ή επί Χριστόγλου;
Επί Κολέμπα ή επί Γκιγκάνι;
Επί Χρηστίδη ή επί ΣωτοΠαππά και επιτροπών σωτηρίας;

Αν ξεχνάω κανέναν να με συγχωρείστε, αλλά εγώ μονίμως τα ίδια παράπονα θυμάμαι να ακούω για όλους.
Με μια διαφορά. Τα τελευταία 5 χρόνια η ομάδα έζησε τις σπουδαιότερες αγωνιστικές επιτυχίες στην ιστορία της, ενώ ταυτόχρονα ήταν οικονομικά αυτάρκης. Κανείς από τους παραπάνω ιδιοκτήτες δεν κατάφερε ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Πόσο μάλλον και τα δύο μαζί.

Όσο για τις Β' και Γ' Εθνικές, αυτό που θυμάμαι να τραγουδάμε εκεί σε μόνιμη βάση είναι "Α' Εθνική θέλω να σε δω και θα τρελαθώ". Αν κανείς τραγουδούσε "Γ' Εθνική να μπαστακωθείς για να εξυγιανθείς", ας βγει να μας το θυμίσει.
Τώρα αν υπάρχει κόσμος που του έλειψε να παίζει Τετάρτες με τον Παύλο Μελά, ώστε να του μένουν ελεύθερα τα Σαββατοκύριακα για εκδρομές σε Καραϊσκάκη/Λεωφόρο/ΟΑΚΑ, να θυμίσω ότι υπάρχει κι η Κρανούλα. Προσωπικά με αυτό που συμβαίνει την τελευταία 5ετία, έχω πειστεί ότι υπάρχουν πολλοί τέτοιοι.

Λοιπόν, προφανώς μετά τον Χριστοβασίλη δεν έρχεται το χάος, ούτε μετά το χάος πάλι ο Χριστοβασίλης. Τον ευχαριστούμε και να πάει στο καλό εφόσον αυτό αποφασίσει. Όμως, αν ισχύει η πληροφορία του vourbiani, για την οποία δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω, ήρθε ο καιρός ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη των λόγων του.
Αν έχω καταλάβει σωστά λοιπόν, για να πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές ο επόμενος πρόεδρος θα πρέπει να έχει: Τα ρούβλια του Γκιγκάνι, τη όρεξη του Κολέμπα στο ξόδεμα, το νταηλίκι του Κούγια στο βρίσιμο αντιπάλων, την αποδοτικότητα του Χριστοβασίλη στις επιτυχίες και την ηθική του ΠαπαΘανάση στον χαρακτήρα του.

Είμαι βέβαιος ότι θα σας πάνε πολλοί στο μυαλό μέχρι το καλοκαίρι.
Καλή μας επιτυχία.

Αποσυνδεδεμένος mpino

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4839 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 21:00 »
pasas παραμένω ρομαντικός...
δε θα πω ευχαριστώ ποτέ σε κανέναν που μου κάνει 5 καλά αλλά με ''πλάγιους'' τρόπους και ''......'' μέσα

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4840 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 21:00 »

Ερθει δεν ερθει νεος καπετανιος

Αυτος πρεπει να φυγει...................

Δεν ειμαστε πρωταρηδες σαν τις αλλες χρεωκοπημενες ΠΑΕ που οι οπαδοι τους τρεμει το φυλλοκαρδι τους,πλεον εμεις ειμαστε μαθημενοι απο τα χιονια εδω και 18 χρονια οτι και να γινει στην τελικη

Ο κοσμος θα γυρισει μονο αν επιστρεψει η Ηπειρωτικη περηφανεια

ΔΡΟΜΟ ΛΕΜΕ
Καλό μου παιδί, όταν θα ανέβεις Πατρίδα, πάμε για καφέ...στο Ζάλογγο?
Ο χορός κερασμένος από εμένα.

Καλό μου ξωτικάκι mandrakouko, ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ διότι όπως βλέπεις εμείς οι Ηπειρώτες είμαστε και πολύ γαμάουα και με πεντακάκαθαρο κούτελο...
Τη βρίσκουμε την άκρη μας κάποια στιγμή...  ;)

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4841 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 21:03 »
Pasas τα είπες όλα...

mpino δεν κατακρίνω την ρομαντικότητα  σου αλλά στο λέω βαρέθηκα να ακούω για λεβεντιές και υπερηφάνιες
δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά εαν έχεις ζήσει αυτά που παρέθεσε ο pasas ίσως μας καταλάβαινες.
Υγ. ρομαντισμός στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν υφίσταται
Υγ2 Ρε pasas που τον θυμήθηκες τον Χριστόγλου...
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος mpino

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4842 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 21:06 »
kasabian ακριβώς επειδή τα έχω ζήσει και είμαι μεγαλύτερός σας μάλλον, θέλω να παραμείνω ρομαντικός ...
και ας ξέρω ότι πλέον τίποτα δε λειτουργεί έτσι στην κοινωνία μας ...
με το ρεύμα δε θα πάω ... προτιμώ να κρατώ τις αξίες μου και τα ιδανικά μου ...
εννοείται ότι ΚΑΙ στο παρελθόν έχουμε δει και ζήσει πολλά ... όσα όμως ζούμε εδώ και χρόνια δεν συγκρίνονται με κανένα από τα παλιά σε πλήγμα της αξιοπρέπειάς μας ...

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #4843 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 21:07 »
Παράθεση
Ποιος θα του κανει σοβαρη ερωτηση?
Με δεδομένο ό,τι  η ευφράδεια του προέδρου, δεν παίρνει και άριστα.
Με δεδομένο ό,τι σπάνια δέχεται καμιά ερώτηση της προκοπής (εδώ αν θυμάστε πριν από κάτι χρόνια, ποιός ξέρει  ::) σε ποιου τη συμβουλή συναινώντας είχαμε τη παγκόσμια πρωτοτυπία της γραπτής και εκ των προτέρων υποβολής ερωτήσεων)...
Με αυτά τα δύο δεδομένα, θα έλεγα να μη δώσει συνέντευξη αλλά να κάνει μια τοποθέτηση και να μείνει εκεί.
Δηλαδή λίγο πολύ τα θέματα που απασχολούν είναι γνωστά.
Να βγει να εξηγήσει, καταλογίσει ευθύνες, αναλάβει ευθύνες, απαντήσει σε ερωτήματα που εκκρεμούν (και στον Κοντό), να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του από δω και μπροστα, δε χρειάζεται συνέντευξη.
Αρκεί να μην ξεχάσει ή "ξεχάσει" να μιλήσει για τα θέματα που γνωρίζει ό,τι επιβάλλεται επιτέλους να μιλήσει.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4844 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 21:09 »
Αν κάποιους τους χαλάει τόσο πολύ η βρωμιά του ποδοσφαίρου,η Α εθνική κτλ υπάρχουν και άλλες λύσεις.Στο ποδόσφαιρο φέτος έχουμε την Κρανούλα στην Γ εθνική.Του χρόνου βλέπουμε ποιον θα έχουμε.
Επίσης υπάρχουν οι υποδομές του ΠΑΣ στο ποδόσφαιρο.Αυτές που παίζουν σε πρωταθλήματα σούπερ λιγκ αλλά και αυτές του ερασιτέχνη.Υπάρχει το μπάσκετ σε άνδρες και γυναίκες που είναι σε τοπικό επίπεδο.Υπάρχει η κολύμβηση.Υπάρχει η ξιφασκία.
Αυτά για τον ΠΑΣ.Ψυχή έχουν και τα υπόλοιπα τμήματα και όλα χρειάζονται συμπαράσταση.
Οπότε δεν χρειάζεται ο ΠΑΣ να πάει στην Γ εθνική.Υπάρχουν επιλογές για όλους να καλυφθούν.

Εκτός ΠΑΣ υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι στα Γιάννενα.Σύλλογοι σε αθλήματα που έχει ο ΠΑΣ αλλά και σε αθλήματα που δεν έχει ο ΠΑΣ.Επίσης χρειάζονται βοήθεια.

Επίσης υπάρχει και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.Επίσης οι ομάδες εκεί χρειάζονται στήριξη και βοήθεια.

Επιλογές για όλους υπάρχουν.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4845 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 21:10 »
Ο φοβος λοιπον για το τι θα γινει μετα ,αν καταλαβαινω καλα, κανει μερικους να προτιμουν τη μετριοτητα του σημερα.

Προσωπικα ειτε επαιζα με τον γαυρο ειτε με την αε γιαννενα το ιδιο παθος ειχα για την ομαδα.
Το προβλημα αρχιζει ανεξαρτητου κατηγοριας οταν η ομαδα δεν καιγεται να κερδισει. Και αυτο το φαινομενο η δικη μου γενια το εζησε μονο με το χριστοβασιλη.
Οσα ελλατωματα και αν ειχαν οι προηγουμενοι η ομαδα οπου επαιζε σκυλιαζε. Ακομη και σε χρονιες που ταωροστερ ηταν μια κατηγορια κατω σπο τους υπολοιπους.

Ρε δεν λεει κανεις οτι θελει τη γ εθνικη απο την α. Λεμε οτι και γ τοπικο να πεσουμε ΠΑΣ θα ειμαστε. Το χριστοβασιλη δεν θελουμε.

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 08 Φεβ 2018 21:15 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος mpino

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4846 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 21:11 »
FON7  ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΟΜΟΛΟΓΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4847 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 21:19 »
FON7  ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΟΜΟΛΟΓΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
Κάνεις λάθος.Δεν είναι υπέρ.Καθόλου υπέρ.Απλά έχω βαρεθεί να ακούω κάτι βαρύγδουπες δηλώσεις.Επίσης ξέρω ότι δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό ποτέ.Δεν υπάρχουν μόνο εδώ αυτοί που θέλουν καθαρό πρωτάθλημα.Θα βρεις αρκετούς σε όλη την Ελλάδα.Δεν έχω δει όμως όλοι αυτοί να θέλουν να διαλυθεί η ομάδα τους γιατί υπάρχει βρωμιά.

Ποιοι όλοι θα πάνε στην Γ;Ποιος τους λέει ότι στην Γ είναι καθαρά;Στην Γ εθνική θα έχουν αξιοπρέπεια;Τα υπόλοιπα τμήματα που είναι στα τοπικά και αξιοπρεπέστατα γιατί δεν έχουν την ανάλογη υποστήριξη;Τμήματα που είναι μακριά από βρωμιές.Τμήματα που παλεύουν για την φανέλα και μόνο.Στο ποδόσφαιρο μας πιάνει ο ρομαντισμός;Στο ποδόσφαιρο μας πειράζει η βρωμιά;

Σε αυτήν την ομάδα έχουν γίνει σημεία και τέρατα στην ιστορία της.Τότε θα πρέπει να σβήσουμε όλη την ιστορία μας.Να σβήσουμε ολοκληρωτικά τον σύλλογο.Τα παοκια το 70 έλεγαν αυτούς ούτε στημένους δεν μπορούμε να τους νικήσουμε.Μας σχόλασε η περηφάνια από τότε.

Αποσυνδεδεμένος mpino

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4848 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 21:24 »
εγώ ξαναρωτάω, επειδή δεν αντιλαμβανόμαστε το προφανές: υπάρχει έστω και ένας μας που δεν ξέρει άτομα (και πολλά μάλιστα) που με νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς θα ξαναγυρίσουνε γήπεδο;;; Έστω και μέχρι να αποδειχθούν και οι επόμενοι #$#@#%%!@ .

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4849 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 21:26 »
Αν κάποιους τους χαλάει τόσο πολύ η βρωμιά του ποδοσφαίρου,η Α εθνική κτλ υπάρχουν και άλλες λύσεις.Στο ποδόσφαιρο φέτος έχουμε την Κρανούλα στην Γ εθνική.Του χρόνου βλέπουμε ποιον θα έχουμε.
Επίσης υπάρχουν οι υποδομές του ΠΑΣ στο ποδόσφαιρο.Αυτές που παίζουν σε πρωταθλήματα σούπερ λιγκ αλλά και αυτές του ερασιτέχνη.Υπάρχει το μπάσκετ σε άνδρες και γυναίκες που είναι σε τοπικό επίπεδο.Υπάρχει η κολύμβηση.Υπάρχει η ξιφασκία.
Αυτά για τον ΠΑΣ.Ψυχή έχουν και τα υπόλοιπα τμήματα και όλα χρειάζονται συμπαράσταση.
Οπότε δεν χρειάζεται ο ΠΑΣ να πάει στην Γ εθνική.Υπάρχουν επιλογές για όλους να καλυφθούν.

Εκτός ΠΑΣ υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι στα Γιάννενα.Σύλλογοι σε αθλήματα που έχει ο ΠΑΣ αλλά και σε αθλήματα που δεν έχει ο ΠΑΣ.Επίσης χρειάζονται βοήθεια.

Επίσης υπάρχει και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.Επίσης οι ομάδες εκεί χρειάζονται στήριξη και βοήθεια.

Επιλογές για όλους υπάρχουν.
Ούτε την Κρανούλα θέλω να παρακολουθώ ούτε την Ελεούσα.Όπως τόσα χρόνια είμαι στο γήπεδο εδώ και σε Τυρνάβους και Λύκους στο παρελθόν έτσι θα είμαι και στο μέλλον.Να φύγει ο καρκίνος και ας παίζουμε και Γ Εθνική.Αν υποστήριζα ομάδα για να ήμουν Α Εθνική θα γινόμουν γάβρος,βάζελος ή παόκι.