Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368592 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #4850 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 21:31 »
Αν κάποιους τους χαλάει τόσο πολύ η βρωμιά του ποδοσφαίρου,η Α εθνική κτλ υπάρχουν και άλλες λύσεις.Στο ποδόσφαιρο φέτος έχουμε την Κρανούλα στην Γ εθνική.Του χρόνου βλέπουμε ποιον θα έχουμε.
Επίσης υπάρχουν οι υποδομές του ΠΑΣ στο ποδόσφαιρο.Αυτές που παίζουν σε πρωταθλήματα σούπερ λιγκ αλλά και αυτές του ερασιτέχνη.Υπάρχει το μπάσκετ σε άνδρες και γυναίκες που είναι σε τοπικό επίπεδο.Υπάρχει η κολύμβηση.Υπάρχει η ξιφασκία.
Αυτά για τον ΠΑΣ.Ψυχή έχουν και τα υπόλοιπα τμήματα και όλα χρειάζονται συμπαράσταση.
Οπότε δεν χρειάζεται ο ΠΑΣ να πάει στην Γ εθνική.Υπάρχουν επιλογές για όλους να καλυφθούν.

Εκτός ΠΑΣ υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι στα Γιάννενα.Σύλλογοι σε αθλήματα που έχει ο ΠΑΣ αλλά και σε αθλήματα που δεν έχει ο ΠΑΣ.Επίσης χρειάζονται βοήθεια.

Επίσης υπάρχει και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.Επίσης οι ομάδες εκεί χρειάζονται στήριξη και βοήθεια.

Επιλογές για όλους υπάρχουν.
Ούτε την Κρανούλα θέλω να παρακολουθώ ούτε την Ελεούσα.Όπως τόσα χρόνια είμαι στο γήπεδο εδώ και σε Τυρνάβους και Λύκους στο παρελθόν έτσι θα είμαι και στο μέλλον.Να φύγει ο καρκίνος και ας παίζουμε και Γ Εθνική.Αν υποστήριζα ομάδα για να ήμουν Α Εθνική θα γινόμουν γάβρος,βάζελος ή παόκι.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει και άλλα τμήματα.Στα υπόλοιπα τμήματα ούτε Χβ έχει και παίζουν για την φανέλα.Ευκαιρία να ΠΑΣ.Εσύ και όποιος άλλος.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #4851 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 21:39 »
Kasabian εσυ ζεις Γιαννινα
Εγω ζω αλλη περιοχη της Ελλαδος

Εχω ζησει σε πολλες περιοχες της Ελλαδος εχω γνωρισει αρκετα ατομα και πλεον εχει κατασταλαξει το μυαλο μου το πως λειτουργει ενας Πελοπονησιος,ο Κρητικος ο Μακεδονας π.χ(Σαν γενικοτητα ετσι,εννοειται πως δεν πεφτει τσουβαλιασμα)...........

Ναι μπορω να σου πω λοιπον πως ναι ειμαστε χωριατες και πισω απο τα βουνα αλλα δεν γιναμε ποτε ζητουλες ειτε σε πολιτικο,αθλητικο,κοινωνικο επιπεδο)

Αλλα επειδη μιλαμε για μπαλα μην το συνεχισω

Πριν χρονια αμα βρισκομασταν(φανταζομαι δεν υπαρχει Πασολες που δεν το εχει) με καμια παρεα Αθηναιων,τους τονιζαμε πως ο ΠΑΣ ειναι μεγαλη ομαδα και δεν γιναμε ΠΟΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΚΙΤΩΝ και ουτε θα γινουμε και το λεγαμε και με καμαρι

Πλεον κανεις ΠΑΣΟΛΕΣ ντρεπεται  να πει αυτη την προταση,γιατι δεν εχουμε τα κοτσια

Ο ΧΒ μας εβγαλε Ευρωπες και να μας εχει 8 χρονια στην Α...

Και ομως

Ο κοσμος ξερει τι του γινεται δεν ειναι χαζος....Ξερει οτι ο ΧΒ παιζει επικυνδινα παιχνιδια πανω στο κορμι του ΠΑΣ με εμπλεκομενους  τους ΠΟΚΙΤΕΣ και αυτος ειναι ενας μεγαλος λογος που αδειασε το γηπεδο

Αληθεια εχει δει πολλους οπαδους αλλων ΠΑΕ(Πανιωνος,Λεβαδειακος,Ιωνικος,ΟΦΗ) ετσι?

ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ

E ναι για εμενα η Ηπειρωτικη περηφανεια υπαρχει και δεν ειναι ''κλισε''......
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4852 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 21:45 »
Γύρω γύρω Παρασκευή και στην μέση Σάββατο...

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #4853 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 21:49 »
Προσωπικά δεν θεωρώ πως η ομάδα έχει γίνει τσιράκι, απλά και μόνο,
επειδή το λέει ο πρόεδρος μιας άλλης ΠΑΕ
ή επειδή το γράφουν ΜΜΕ συγκεκριμένων συμφερόντων...

Υ.Γ.
Μιας και έγινε αναφορά σε προηγούμενους προέδρους
θα πρέπει να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε και την συγχωρεμένη
μητέρα του κυρίου Κούγια.
Αν κατάλαβα σωστά, δήλωσε πως ήταν αυτή, ο πρώτος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4854 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 22:08 »
Προεδρε σκεψου καλα τι ΠΑΣ να κανεις
Αντεχει η καρδια σου να μας αφησεις ενα παγερο σαββάτο του φλεβαρη?
Μολις 4 μερες πριν του αγιου βαλεντινου?
Μετα απο 10 χρονια σχεσης αυτη ειναι η αγαπη σου ασπλαχνο αγορι?

:pas: :pashat: :joker:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4855 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 22:08 »
Με την ιδια λογικη

Και οι Οφητζηδες λεγανε πως δεν ειχανε δοσοληψιες με Βαζελο
Και οι Πανιωνιοι λεγανε πως δεν εχουνε δοσοληψιες με Γαυρο

Εγω ξερω οτι αμα εισαι μεγαλη ομαδα δεν αφηνεις τετοιες αποψεις να αιωρουνται στον αερα......ΤΕΛΟΣ

Και τα πατηματα δεν ειναι μονο απο Κουγια αλλα και απο αλλες πηγες απο Θεσσαλονικη,,αλλα και των αγωνιστικων θεματων στα μεταξυ μας ματς και των εξωαγωνιστικων σκηνικων

Αλλα μερικοι δεν θελουνε να πιεσουνε κιολας τον ΧΒ να δωσει απαντησεις(οχι οτι θα εδινε αλλα να ειχαμε να λεγαμε)..........

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4856 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 22:17 »
Φον ουτε την κρανουλα θελουμε να δουμε ουτε ξιφασκια ουτε μπασκετ.

Δεν υπαρχει κανενας λογος να αλλαξει κατηγορια η ομαδα.
Να πληρωσει τα χρεη του και ο ΠΑΣ θα γινει μαγαζι γωνια οσο κι αν δεν αρεσει σε καποιους.
Το να πει οτι πουλάει ή δινει μια καταχρεωμενη ΠΑΕ ειναι απλα για να κερδισει χρονο οπως ειπε και φιλος παραπανω.
Εκτος αν η παε εχει ηδη αλλαξει χερια... Θα δειξει..

Πραγματικα λυπαμαι που βλεπω κοσμο να υπερασπιζεται ακομη  αυτον τον ανθρωπο.
Καληνυχτα σας

Υγ.
Παράθεση
"Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα πράγματα θα διορθωθούν αν αλλάξουν. Είμαι σίγουρος όμως ότι για να διορθωθούν, πρέπει να αλλάξουν."

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 08 Φεβ 2018 22:23 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4857 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 22:29 »

Να πληρωσει τα χρεη του και ο ΠΑΣ θα γινει μαγαζι γωνια οσο κι αν δεν αρεσει σε καποιους.
Το να πει οτι πουλάει ή δινει μια καταχρεωμενη ΠΑΕ ειναι απλα για να κερδισει χρονο οπως ειπε και φιλος παραπανω.

Καληνυχτα σας
Δεν είναι υπεράσπιση αυτού του ανθρώπου.Εμένα δεν μου αρέσει το να ρίξουμε την ομάδα στην Γ εθνική για να νιώσουμε υπερήφανοι γιατί στην Α εθνική....Αφού πέσουμε στην Γ εθνική να πάμε να το παίζουμε ιστορία στην Κρανούλα.Μπορεί να τους καλέσουμε και για κανένα ραντεβουδάκι.Φυσικά να θέλουμε να γυρίσουμε στην Α εθνική που δεν νιώθουμε υπερήφανοι για την ομάδα.
Συγνώμη αν χαλάω τα όνειρα κάποιων.Εμένα το όνειρο μου είναι να γίνω Μπαρτσελόνα σε όλα τα επίπεδα.Ξέρω όμως αυτήν την στιγμή μέχρι που φτάνει ο ΠΑΣ.Δυστυχώς αυτό κανένας πρόεδρος δεν μπορεί να μου το προσφέρει.
Αυτοί οι χιλιάδες που δεν πατάνε λόγω Χβ στο γήπεδο,έχουν την ευκαιρία όλα τα χρόνια να είναι κοντά στον ΠΑΣ.Αντίθετα από αυτούς τους χιλιάδες που δεν πατάνε στο γήπεδο,μονάχα δεκάδες ή εκατοντάδες πατάνε στον ΠΑΣ γενικά.
Δεν θα πάω στην Γ εθνική για να έρθει ο καναπεδάκιας ή ο καφετεριάκιας στο γήπεδο.Δεν το δέχομαι.Γιατί μετά από λίγο θα βρει πάλι μια δικαιολογία για να φύγει.Στο μεταξύ η ομάδα θα έχει κάνει πολλά βήματα πίσω ξανά.Θα χάσει πολλά.
Ο Χβ έπρεπε όλα τα χρόνια να τα ακούει από τον κόσμο του ΠΑΣ.Ε δεν τα άκουσε ποτέ.Ελάτε όλοι στο γήπεδο για να τα ακούσει.

Αυτό το μαγαζί γωνία το ακούω από μικρό παιδί.Μεγάλωσα και ακόμα περιμένω να γίνει μαγαζί γωνία.Τα ίδια και τα ίδια ακούω διαχρονικά.

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4858 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 22:36 »
Αν διαβαζει κανενας δημοσιογραφος η ερωτηση που πρεπει να του γινει το σαββατο ειναι η εξης:

Τι θα γινει με τα χρεη που δημιουργησε και ποσα ακριβως ειναι αυτα

Ελπιζω να μην ειναι παλι καμια στημενη συνεντευξη τυπου
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4859 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 22:37 »

Καληνυχτα σας
Δεν είναι υπεράσπιση αυτού του ανθρώπου.Εμένα δεν μου αρέσει το να ρίξουμε την ομάδα στην Γ εθνική για να νιώσουμε υπερήφανοι γιατί στην Α εθνική....Αφού πέσουμε στην Γ εθνική να πάμε να το παίζουμε ιστορία στην Κρανούλα.Μπορεί να τους καλέσουμε και για κανένα ραντεβουδάκι.Φυσικά να θέλουμε να γυρίσουμε στην Α εθνική που δεν νιώθουμε υπερήφανοι για την ομάδα.
Συγνώμη αν χαλάω τα όνειρα κάποιων.Εμένα το όνειρο μου είναι να γίνω Μπαρτσελόνα σε όλα τα επίπεδα.Ξέρω όμως αυτήν την στιγμή μέχρι που φτάνει ο ΠΑΣ.Δυστυχώς αυτό κανένας πρόεδρος δεν μπορεί να μου το προσφέρει.
Αυτοί οι χιλιάδες που δεν πατάνε λόγω Χβ στο γήπεδο,έχουν την ευκαιρία όλα τα χρόνια να είναι κοντά στον ΠΑΣ.Αντίθετα από αυτούς τους χιλιάδες που δεν πατάνε στο γήπεδο,μονάχα δεκάδες ή εκατοντάδες πατάνε στον ΠΑΣ γενικά.
Δεν θα πάω στην Γ εθνική για να έρθει ο καναπεδάκιας ή ο καφετεριάκιας στο γήπεδο.Δεν το δέχομαι.Γιατί μετά από λίγο θα βρει πάλι μια δικαιολογία για να φύγει.Στο μεταξύ η ομάδα θα έχει κάνει πολλά βήματα πίσω ξανά.Θα χάσει πολλά.
Ο Χβ έπρεπε όλα τα χρόνια να τα ακούει από τον κόσμο του ΠΑΣ.Ε δεν τα άκουσε ποτέ.Ελάτε όλοι στο γήπεδο για να τα ακούσει.

Αυτό το μαγαζί γωνία το ακούω από μικρό παιδί.Μεγάλωσα και ακόμα περιμένω να γίνει μαγαζί γωνία.Τα ίδια και τα ίδια ακούω διαχρονικά.

:-?

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4860 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 22:45 »
Να πληρωσει τα χρεη που εκανε και να φυγει. Τοσο απλα
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4861 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 22:48 »
Να πληρωσει τα χρεη που εκανε και να φυγει. Τοσο απλα
Να τα πληρώσει.Είπα εγώ όχι;
Εγώ άλλο λέω.Που είναι οι χιλιάδες που δεν πατάνε στο γήπεδο,να τα ακούσει.Αφού τους χαλάει ο Χβ.Όχι να μαζευτούμε οι γνωστοί 30 μαλάκες κάθε φορά.Να τα ακούσει από 5000.Από 6000.
Ας έρθουν όλοι αυτοί οι χιλιάδες που τους χαλάει ο Χβ.Να πάμε όλοι μαζί να τον κράξουμε.Να καταλάβει τι θέλουμε.

Αποσυνδεδεμένος Achilleas

• S.A.
  • Administrator
  • Hero Member
  • ΟΧΛΟΣ
    • Προφίλ
    • ΠΑΣ
« Απάντηση #4862 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 22:55 »
Εσείς που λέτε καλύτερα στη Β και στη Γ, έχετε ζήσει την ομάδα στην Γ' ή έτσι το λέτε για να 'χουμε να λέγαμε και να 'χαμε να πούμε;
Ή πιστεύετε με το που θα αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς, θα γεμίσουν οι κερκίδες;

Μην εχετε αυταπάτες!

Εννοείται ότι ο Χριστοβασίλης έπρεπε να είχε φύγει εδώ και καιρό. Είναι πολύ μακρυά από την κουλτούρα του ΠΑΣ. Αλλά ειλικρινά δεν ξέρω ποιος επενδυτής θα ήταν ιδανικός για μας. Για να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο και πάλι. Δύσκολα θα γυρίσει ο κόσμος πίσω. Πέρασαν 15+ χρόνια για να βρει όρεξη μετά το καταραμένο μπαράζζ. Πιστεύω ότι χρειάζεται ΠΟΛΥΣ καιρός για να ξαναγεμίσει το γήπεδο. Κι αν γίνει ποτέ  αυτό.
Και σίγουρα θα χρειαστεί διπλάσιος χρόνος σε περίπτωση που πάμε στις μικρές κατηγορίες. ΚΑΝΕΝΑ πιτσιρίκι δε θα αφήσει την απογευματινό του μεσοβδόμαδο καφέ για να δει τον Ιάλυσο.

Αυτός ο κιτσομπίλ, είχε όλες τις ευκαιρίες και όλη την τύχη με το μέρος του! Ακόμη δε μπορώ να καταλάβω αν είναι τόσο γκάου ή έχει τόσο οργανωμένο σχέδιο. Τείνω στο δεύτερο από μια κουβέντα της Χαρίκλειας στα μπαραζζ τότε επί Χριστόπουλου στην Τρίπολη. Μια κουβέντα που είπε σε εμένα προσωπικά μετά από προβληματισμό που είχα κουβεντιάσει μαζί τους στην κερκίδα. Η κουβέντα της; "Γιατί; Άσχημη είναι η Ξάνθη;"
Η ομάδα από τότε Ξανθοποιήθηκε κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Ο φρανκεστάιν ΞανθοΠΑΣ δεν μου έκανε ποτέ.
Τουλάχιστον είδα την ομάδα μου Ευρώπη και εκπληρώθηκε το όνειρό μου. Έστω κι αν πήγαμε όταν δεν το αξίζαμε (γιατί όταν το αξίζαμε ο ΧΒ μου την στέρησε)

ΦΥΓΕ! (κι ο Θεός βοηθός)
Πρόεδρε είσαι μικρός!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4863 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 23:04 »
Και βεβαιως τα ζησαμε και με το παραπανω.....Και ειτε με τα κακα του ειτε με τα καλα του τα ευχαριστηθηκαμε

Οταν ζητας ελευθερια

Την ζητας με καθε τιμημα,εγω αυτο ξερω.....

Ναι το καλυτερο σεναριο ειναι να βρεθει αγοραστης,αλλα πιστευετε σοβαρα οτι θα ξεπληρωσει ο ΧΒ τα 6,5 μυρια(τοσο λενε) και να αφησει την ομαδα αχρεωτη και να φυγει η πιστευεται οτι ο νεος αγοραστης θα ειναι γαλαντομος και θα πληρωσει τα χρεη του ΧΒ

Ναι μεν αλλα ειστε

Η θελουμε να φυγει η δεν θελουμε?

Εγω αυτο ξερω

Ολα τα αλλα ειναι υπεκφυγες

Αποσυνδεδεμένος Achilleas

• S.A.
  • Administrator
  • Hero Member
  • ΟΧΛΟΣ
    • Προφίλ
    • ΠΑΣ
« Απάντηση #4864 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 23:07 »

Οταν ζητας ελευθερια

Την ζητας με καθε τιμημα,εγω αυτο ξερω.....
[...]
Η θελουμε να φυγει η δεν θελουμε?

Ολα τα αλλα ειναι υπεκφυγες

ΦΥΓΕ! (κι ο Θεός βοηθός)

Πρόεδρε είσαι μικρός!

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4865 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 23:22 »
Το πολύ θετικό από την κουβέντα μας εδώ,τις συζητήσεις στο γήπεδο,αλλά και τις συνομιλίες με τον κόσμο στο δρόμο,είναι ότι πραγματικά ελάχιστοι έχουν απομείνει να υπερασπίζονται τον σιχαμένο χοντρό.Η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΣ έχουν πάψει να τρώνε κουτόχορτο και να είναι πρόβατα.

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4866 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 23:22 »
Από την μια η αγάπη μας για την ομάδα.
Από την άλλη η αξιοπρέπεια του καθενός, το αξιακό του σύστημα και τα ηθικά του προτάγματα.
Αυτό είναι το δίλημμα.
Ο κ. Χριστοβασίλης (και ίσως οι περισσότεροι στην θέση του) πατάει στην δεδομένη αγάπη του κόσμου για την ομάδα και παίζει πολύ όμορφα το παιχνιδάκι του διλήμματος. Ρίχνει τον κόσμο στην παγίδα που περίτεχνα έστησε. Όποιος δεν είναι μαζί του δεν αγαπάει την ομάδα.
Απόδειξη ??
Μα λίγο - πολύ αυτό λέγεται κι από πολλούς εδώ μέσα με διαφορετικά λόγια από τον καθένα.
Όχι λοιπόν !!!
Αγαπάω πολύ την ομάδα μου, αλλά αυτή την αγάπη μου δεν την χαρίζω σε κάποιον που θέλει να την εκμεταλλευτεί. Σε κάποιον που θέλει να την εξαργυρώσει σε «γρόσια» που θα τσεπώσει και την ίδια στιγμή θα με κάνει να νιώθω και αναξιοπρεπής.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #4867 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 23:49 »
Φον μαγαζί γωνία φαίνεται πόσο είναι τα τελευταία χρόνια.
Που συντηρείται από μόνο του και όχι μόνον αυτό.
Ξεχρεώνει και τα τεράστια χρέη που δημιούργησε ο μεγαλομέτοχος.
Βάλε στη θέση του ΠΑΣ τη Κέρκυρα, να χρωστάει τόσα μύρια και να έχει πρόεδρο που κάνει διαχείρηση και δε σπάει φράγγο.
Θα υπήρχε στο χάρτη;

Συνεχίστε χωρίς εντάσεις.
Όλα δύσκολα είναι, ο ΠΑΣ δεν ήταν η εξαίρεση σε καμιά δυσκολία.

Συμφωνώ με τον Κουβαδένκο, η ξιφασκία ποτέ δεν μ άρεσε.

Ίδιες καταστάσεις βιώνουμε;
Υπάρχει διαφορά...και το 97 και το '04 ήμασταν στη γου.

Και οι βιαστικοί μην κάνετε σημαία την Γάμα.
Παλεύουμε όπως λέει ο ποιητής για αβέβαια όνειρα, για όνειρα που ακόμη δεν ξέρουμε πως θα είναι.
Το ζητούμενο είναι να παλέψουμε.

Συνεχίστε βγάζει συναίσθημα η κουβέντα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4868 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 00:08 »
 Προς τον συνταυρο  PASas. Με ολο το σεβασμο. Σε θεωρω φιλο και κορυφαιο μελος του forum,  γιατι με  κανεις   παντα να ξεφευγω απ τον θυμο της στιγμης  , τις αυταπατες και να βαζω το μυαλο μου να κανει διαδρομες  δεκαετιων πισω . Και το συμπερασμα παυ βγαινει;;; ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.Και πραγματι γιγαντα . Εχεις δικιο σε ολα, ομως αν και μεγαλυτερος υπερμαχος του προεδρου απο μενα δεν υπηρχε,[ μεχρι παρεξηγησεως δηλαδη] νομιζω  οτι το παιχνιδι το εχασε οχι στα πεπραγμενα. Στο επικοινωνιακο νομιζω οτι το εχασε.  Ποσο κλειστος πια. Δεκα χρονια δεν εχουμε ακουσει την φωνη του. Ειναι σαν  να μπαινεις στην ζουγκλα με τα αγρια θερια ,κρατωντας μια ανθοδεσμη.

Αποσυνδεδεμένος Kronos

• Jr. Member
  • **
  • Ζούλα όλοι οι αργιλέδες φυλαχτείτ' από τους τζέδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #4869 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 00:14 »
να ρωτησω, και πειτε και αφελη και χαζο.
μονο εμενα μυρισε βρωμια οτι θα βγει Σαββατο να μιλησει και πριν το παιχνιδι με ζελες;
θα κανει κανα αστειο ο μαλακας να τραβηξει την πριζα σαν αλλος αφραγκουζος να τρεχει και να μη φτανει;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4870 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 00:23 »
Μαγαζί γωνία μπορεί να είναι κάθε ομάδα Α εθνικής.Μπορεί και ομάδα Β εθνικής που μπορεί να ανέβει Α εθνική.Τα έσοδα είναι 2,5 με 3 εκ τον χρόνο για την δυναμικότητα του ΠΑΣ.Ανεβαίνει το ποσό μόνο με πωλήσεις παιχτών ή με Ευρώπη.Πάντως δεν νομίζω ότι ο ΠΑΣολές όταν έλεγε μαγαζί γωνία διαχρονικά εννοούσε αυτό το πράγμα.Αυτό το μαγαζί γωνία του ΠΑΣολέ ποτέ δεν το είδα.

Ξιφασκία μπορεί να μην σου άρεσε.Το μπάσκετ;Ούτε αυτό;Το ποδόσφαιρο;Ο ερασιτέχνης ΠΑΣ είναι ίσως ο μόνος που μπορεί να βγάλει καθαρό συναίσθημα και ρομαντισμό.Όχι ότι εκεί είναι όλα αγγελικά πλασμένα.Πουθενά δεν είναι.Απλά εκεί ίσως είναι κάπως καλύτερα.Μπορεί να φτιάξουμε και κανένα τμήμα σε άθλημα που να σου αρέσει.

Γενικά αυτό το πράγμα με την Γ εθνική και τον κόσμο που έδιωξε ο Χβ,περιέχει μέσα πολλά άλματα λογικής που δεν στέκουν.Πράγματα που αντιφάσκουν μεταξύ τους.

Η ομάδα θέλει αλλαγές.Σε πολλά επίπεδα.Όχι μόνο τώρα.Από πολύ παλιά θα έλεγα.Δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι από μακριά.Χωρίς καμιά συμμετοχή.Αυτό είναι Ξανθοποίηση.Η απομάκρυνση του κόσμου.Δεν ξέρω αν αυτό θέλει ή αν απλά δεν τον νοιάζει και προχωράει με ότι έχει.Εμείς τι κάνουμε;Όλοι εμείς που αγαπάμε τον ΠΑΣ.Όλοι εμείς που ήμασταν πριν τον Χβ αλλά θα είμαστε και μετά τον Χβ.Λίγοι και καλοί;Όχι σε καμιά περίπτωση.Πολλοί και καλύτεροι.

Μπήκε πριν μια σελίδα αυτή η φωτογραφία με την Νιούκαστλ.Αλήθεια οι καναπέδες και οι καφετέριες εκεί αναστενάζουν;Όπου μας βγάλει ο δρόμος.Ψηλά ή χαμηλά.Όλα μέσα στο πρόγραμμα και στην ζωή είναι.Να είμαστε όμως εκεί.

Δεν μπορεί να λέμε μια ζωή για τον κοιμώμενο γίγαντα που θα περιμένουμε να ξυπνήσει.Πότε περιμένει να τον ξυπνήσει;Δεν θα έρθει κανένας πρίγκιπας πάνω σε άσπρο άλογο.Εκτός αν είναι πρίγκιπες που τους κερνάς πιτόγυρα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4871 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 00:23 »
Μπα συνταυρε Κronos . Μαλλον το αντιθετο συμβολιζει αυτη η επιλογη. Ηρωικη  και επιτυχημενη εξοδο. Αν και δεν ειμαι καθολου σιγουρος τι θα πει. Ο λεβεντης ειναι Πυθια. Ναι μεν αλλα.......

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #4872 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 00:24 »
Έχω την αίσθηση και καμία πληροφόρηση
πως το Σάββατο δεν θα δηλώσει ότι αποχωρεί.
Ίσως, να δηλώσει μόνο πως είναι διατεθειμένος
να μεταβιβάσει μετοχές (με κάποιον τρόπο)
αν βρεθεί ενδιαφερόμενος..

Προσδοκώ να κάνει καμιά ενημέρωση γύρω από τα οικονομικά,
και κυρίως ποιο είναι το πλάνο για το καλοκαίρι.

Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυσή, ελπίζω να δώσει κάποια ένδειξη
σε πιο βαθμό θα γίνει..

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4873 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 00:30 »
Και να μιλησει θα το καταλαβεις....

Ενα κραμα Θεμου Αναστασιαδη(αλλος αλητης και αυτος) με Μιστερ Μπιν ειναι στην ομιλια

Μα αυτα θα αναφερει ειναι δεδομενο....

Και θα ειναι η τριτη φορα που θα πει αυτη την παπαντζα για να γλιτωσει

Δεν υπαρχει καλοκαιρι,δεν υπαρχει ενισχυση,να πα να μαμηθει,να παρει τα μπογαλακια του και να εξαφανιστει απο τον ΠΑΣ!!

Τοση ενισχυση εκανε 8 χρονια στην benjamin moore,και αλλο?
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 09 Φεβ 2018 00:33 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος Kronos

• Jr. Member
  • **
  • Ζούλα όλοι οι αργιλέδες φυλαχτείτ' από τους τζέδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #4874 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 00:32 »
μεσα στη σεζον να δω που θα βρεθει ενδιαφερομενος, εκτος και αν τα μπλα μπλα του κοντου οτι ηδη ειναι πουλημενη η ομαδα βγει και τα επιβεβαιωσει και μαθουμε και εμεις τι συμβαινει.
αλλα προβλεπω και καμια κωλοτουμπα και λιγο ψυχοπονη σαλτσα.
αντε και εφυγε, ποιος;