Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1370126 φορές)

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #5000 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 19:09 »
Δεν είπε αληταράς ή παλιοχαρακτήρας..
απλά είπε πως δεν έχουν όλοι τον ίδιο χαρακτήρα..
Για Πασχαλάκη, στην ουσία, είπε πως είχε κανονιστεί να τον πουλήσει
και του την έφερε και δεν πήρε μια η ΠΑΕ, με την προσφυγή.

Στην συνέντευξη είπε πως σε περίπτωση, που δεν κατεβαίναμε να παίξουμε
θα υπήρχε αφαίρεση βαθμών και θα κινδυνεύαμε με υποβιβασμό. Για τις χρηματικές κυρώσεις
δεν γνώριζαν εκείνη τη στιγμή.

Για Κόντε, εγώ κατάλαβα πως ήταν να φύγει τώρα σε ΠΑΟΚ και έγινε η κουβέντα
με Γκαγκάτση, να μην γίνει.
Σε συνδυασμό με την αγορά του PIPPO, θεωρώ δεδομένο πως καλοκαίρι μας αποχαιρετά..

Ελπίζω, καλοκαίρι να γίνουν σοβαρές μειώσεις στα διαρκείας, όπως άφησε να εννοηθεί..

Υ.Γ.
Για τον Τσακαλίδη, δεν ξέρω τι ακριβώς επιδιώκει, ψιλό συμφωνώ με το σκεπτικό ΛΕΜΟ,
όπως και να έχει όμως, όταν εκτοξεύεται μια κατηγορία, υποχρέωση να αποδείξει το οτιδήποτε
έχει αυτός που καταγγέλλει κι όχι αυτός που καταγγέλλεται.
Από τις βασικές αρχές του δικαίου νομίζω..
Οπότε, μέχρι να εισφέρει έστω και ένα στοιχείο, πέραν των λεγομένων του που δεν έχουν και καμία αξία,
μάλλον μπορεί να θεωρηθεί κι ως απλός συκοφάντης

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5001 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 19:12 »
Εμεις προχτες διαψευδαμε και οι δημοσιογραφοι οτι βρισκονταν στο Μακεδονια Παλας ο ΧΒ με τον Γκαγκατση.........

Αληθεια τι δουλεια ειχε ρε Λαμια για εξηγησε μου,οπου ζητας αποδειξεις

Λες και εμεις ειχαμε αποδειξεις για τις αλλες ΠΑΕ που τις λεμε παραρτηματα

Συνεχιστε ολοι να αβανταρετε και ειστε σιγουροι,μην σας πεσει καμια  κεραμιδα ομως και ξαφνιαστειτε αργοτερα

Αποδείξεις σαν αυτές που έλεγες ότι δεν υπάρχουν ότι ο ΟΦΗ και  Νιονιος είναι παραρτήματα; Τετοιες θες;

Δεν αβαντάρει κανείς κανέναν. Απλά είμαστε ρεαλιστές!

Αποδειξεις δεν υπηρχαν για κανενα,και κανενας δεν καταδικαστηκε αμα το παμε ετσι..........

Οσο θα αιωρουντε οι φημες τοσο θα σημαινουνε οτι οντως πουληθηκαμε κανονικα και με τον νομο

Καποτε η Κορινθος που λες ηταν στην Α εθνικη και ερχονταν πρωτη επαρχιακη ομαδα το 90...Προεδρος εικονικος ενας κορινθιος αλλα προεδρος ηταν ο Βαρδινογιαννης με την motoroil!!!Oλοι προσπαθουσανε να αποδειξουνε οτι η Κορινθος ηταν παραρτημα του Παναθηναικου αλλα κανεις δεν εφτανε σε αποδειξεις,αλλα ολη η ΚΟΡΙΝΘΟΣ μεμρι και τα τσιιμεντα γνωριζε οτι χρηματοδοτης της ομαδας ηταν ο Βαρδινογιαννης

Και ξερεις τι εγινε μετα απο αυτο?(οι παλιοι Πασολεδες θα τον γνωρισουν)

Αποτελεσμα αυτου ειναι να αδειασει το γηπεδο και να φτασει στην απολυτως ερημωση και αυτο το σκηνικο του παραρτηματος να το πληρωνει εδω και 30 χρονια

Συνεχιστε να υποβαθμιζεται το θεμα με τον ΠΑΟΚ

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!

Και κοινο ιδιοκτησιακό καθεστώς είχε ο ΟΦΗ με βάζελο

Και καταγεγραμμένη συνομιλία υπήρχε για το από που πληρώνονταν ο Ελευθερόπουλος.

Το ότι δεν υπήρξαν κατδίκες δεν μου λέει κάτι. όλοι οι πολιτικοί έξω είναι! Δεν έκλεψαν;

Απλά ο εγωισμός δεν σε αφήνει να παραδεχθείς ότι έχεις άδικο.

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Zagorifan

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5002 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 19:12 »
Συνεντευξη του ψηλου 17 οκτωμβριου 2017 http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1150068/koygias-ehei-metavivastei-istoriki-omada-kai-kaneis-den-anedeixe  ας ελπισουμε οτι απλως ειναι τσιρακι του μαρινακη και ολα αυτα ειναι βρωμες και δν κρυβεται μητροπουλος πισω απο την ομαδα μας :-?

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #5003 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 19:13 »
'Η και οι δυο mythos...
Αγιουτο αρα σε πιο συμπερασμα καταλληγουμε? οτι απο οσες ομαδες εφυγε ο Βαρδινογιαννης ακολουθησε η καταστροφη τους.. :P

Καλα και αυτο

Αλλα το μομεντουμ ειναι οτι

Οποια ομαδα γινεται παραρτημα ειναι δεδομενου η ερημωση του γηπεδου της και η εξαφανιση τους..Παραδειγματα απειρα

Κορινθος,ΟΦΗ,Αθηναικος,Ιωνικος,Δοξα Δραμας(παοκ οσοι γνωριζουνε),Εθνικος,,Βεροια κτλ

Αυτοι που κρατανε ακομα ειναι Λεβαδειακος και Πανιωνιος μεχρι να τους παρει το ρεμα και βρεθουνε στα τοπικα

Αυτο για να γνωριζουμε τι σημαινει αυτο το πραγμα γιατι το παιρνουμε πολυ επιφανειακα και με νευριαζει απιστευτα
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 10 Φεβ 2018 19:16 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5004 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 19:14 »
Και αφου εχεις ν κανεις με συκοφαντη, τι κανεις; Τον αφηνεις να σε συκοφαντει; Η του κανεις μια αγωγη και του παιρνεις κ τα σωβρακα; ΟΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ, εχεις επιχειρηση και στην διαβαλλει και εσυ καθεσαι με σταυρωμενα χερια; ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ

Αποσυνδεδεμένος mpino

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5005 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 19:20 »
όσοι λέτε υπομονή μέχρι τις 27 , συνεχίστε να θεωρείτε ότι ψιχαλίζει ... ενώ μας φτύνουν ...
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΣΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥΔΑΚΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ KAI ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΤΕ;;;
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ;;;
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΟΥΤΕ Η ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΓΥΜΝΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ;;;

όποιος συνεχίζει έστω και στο παραμικρό να είναι με την ΠΑΕ και να μην θέλει να κάνει το παν να φύγει (και η ΠΑΕ και όσοι έχουνε το 51% τον μετοχών) για μένα είναι ΕΧΘΡΟΣ του ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5006 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 22:20 »
Λέτε για το Μακεδονία Παλάς και την συνάντηση τους.Το παραδέχτηκε τέλος.Τι άλλο να πούμε εμείς.Όμως όλοι οι πρόεδροι των ομάδων γνωρίζονται μεταξύ τους.Έχουν δίαυλο επικοινωνίας.Κάθε λίγο και λιγάκι βρίσκονται μαζί σε ΔΣ της σούπερλιγκ.Άλλοι έχουν στενότερες σχέσεις και άλλοι γνωστοί.Τι ακριβώς σας φαίνεται περίεργο;Το ότι δυο από αυτούς βρέθηκαν στο Μακεδονία Παλάς;Κάτω στην Αθήνα μπορεί να τα έχουν πει άπειρες φορές και να μην έχει ακουστεί το παραμικρό.
Ένα απλό παράδειγμα.Ο Σπανός έχει οικογενειακές σχέσεις με Βαρδινογιάννη και Μελισσανίδη λόγω επαγγέλματος.Γνωρίζονται και με τους δυο αλλά με τον ένα έχει οικογενειακές σχέσεις.Το πιο απλό παράδειγμα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5007 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 22:25 »
Ρε και να μαθευτει οτι εχει ο Σαββιδης μετοχες στον ΠΑΣ παλι κατι θα βρειτε να πειτε και να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα.........Μετα σας φταιει ο ayuto

Δηλαδη του παραμονη του ματς βρεθηκε ο ΧΒ με το Γκαγκατσοπαιδο μα τι λογικο.........Που αμα δεν το γραφανε φυλλαδες δεν θα ξεραμε τιποτα ολως τυχαιως

Αστε ρεεεεεεεεεεε

fon θελεις να υπαρχει διελευκανση του θεματος?
Γιατι πιστευω πως δεν το αντεχετε μερικοι,αυτο νομιζω

Αποσυνδεδεμένος mpino

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5008 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 22:27 »
fon7 το ότι από το '' ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ'' που ήταν το επιχείρημα όλων όσων θέλανε με το ζόρι να υπερασπιστούν το λαμόγιο, φτάσαμε στο ''Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ'' εμένα με ξεπερνάει ... πλέον δεν απορώ για την κατάντια μας ...

Αποσυνδεδεμένος Achilleas

• S.A.
  • Administrator
  • Hero Member
  • ΟΧΛΟΣ
    • Προφίλ
    • ΠΑΣ
« Απάντηση #5009 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 22:28 »
Ρε συ αγιουτο, ασε να γράψουν κι άλλοι και απαντάς μετά σε όλους ρε φίλος! Πόνεσαν τα μάτια μας
Πρόεδρε είσαι μικρός!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5010 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 22:38 »
fon θελεις να υπαρχει διελευκανση του θεματος?
Γιατι πιστευω πως δεν το αντεχετε μερικοι,αυτο νομιζω
Φυσικά και θέλω αλλά δεν ζω με αυταπάτες.

fon7 το ότι από το '' ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ'' που ήταν το επιχείρημα όλων όσων θέλανε με το ζόρι να υπερασπιστούν το λαμόγιο, φτάσαμε στο ''Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ'' εμένα με ξεπερνάει ... πλέον δεν απορώ για την κατάντια μας ...
Εσένα μπορεί να σε ξεπερνάει.Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση.Το κακό που κάνεις είναι ότι φτιάχνεις μια μεγάλη ομάδα που λες ότι έλεγε δείξτε καμιά φωτό κτλ.Φτιάχνεις έναν αχυράνθρωπο και αρχίζεις να τον πολεμάς.Είμαστε τόσοι άνθρωποι εδώ μέσα.Ο καθένας μας σκέφτεται διαφορετικά.Μπορεί σε κάποια σημεία να συμφωνούμε αλλά και σε κάποια να διαφωνούμε.Ας το έχουμε λίγο αυτό το πράγμα στο μυαλό μας όλοι.

Εγώ περιμένω τον Κούγια να αποδείξει τα λεγόμενα του.Το ότι περιμένει ως τις 27 με προβληματίζει.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #5011 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 22:42 »
Παράθεση
Προσωπική δήλωση κ. Αλέξη Κούγια
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018

Στη συνέντευξη τύπου που θα δώσω στις 27/2/2018 θα αποκαλύψω τόσο το όνομα αυτού που αγόρασε την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά κυρίως ποια πώληση και αγορά προηγήθηκε από στενότατο συγγενικό πρόσωπο του ανθρώπου που αγόρασε τις μετοχές του ΠΑΣ Γιάννινα σε πολύ σημαντικό πρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Μέσα στον βομβαρδισμό, τώρα το παρατήρησα αυτό..

Στο σενάριο του μας λέει πως συγγενικό πρόσωπο του αγοραστή των μετοχών του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε κάποια αγοραπωλησία με σημαντικό πρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου (Ιβάν?), μας προϊδεάζει πως ο αγοραστής του ΠΑΣ δεν είναι τελικά ο Ιβαν (ή συγγενής του) όπως άφησε να εννοηθεί τον Οκτώβριο???

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5012 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 22:42 »
Ρε δεν φευγει λεμε ο ανθρωπος αφου βγαζει κερδος απο τον ΠΑΣ
Εσεις λετε γιατι δεν φτιαχνει μπουτικ ,εγκαταστασεις,μαρκετινγκ,φτηνα εισιτηρια
Αφου ξερει αλλα κολπα που του αποφερουν περισσοτερα και πιο γρηγορα μαλιστα

Μας εφερε και σουηδο κιλερ σημερα που θα ξετιναξουν τα διχτυα μαζι με κοντε
Παμε να χτυπησουμε πανιωνιο για 5αδα
Και κυπελλο του χρονου και ξανα ευρωπη
Σπασαμε και παραδοση 32 χρονων με τον παναθηναικο
Η επιστροφη του ταυρου λεμε απο του χρονου

Μεχρι να ξαναγινει η επομενη χοντρη μαλακια

:pas: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος mpino

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5013 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 22:45 »
προσθέτω και άλλα στο προηγούμενο μήνυμα:

όσοι λέτε υπομονή μέχρι τις 27 , συνεχίστε να θεωρείτε ότι ψιχαλίζει ... ενώ μας φτύνουν ...
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΝΤΙΠΑΣ ΟΣΟΥΣ ΑΠΕΧΟΥΝΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΕ;;; όχι ...
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΣΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥΔΑΚΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ KAI ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΤΕ;;; ούτε ...
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ;;; ε σιγά μωρέ, περασμένα ξεχασμένα ...
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΟΥΤΕ Η ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΓΥΜΝΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ;;;

όποιος συνεχίζει έστω και στο παραμικρό να είναι με την ΠΑΕ και να μην θέλει να κάνει το παν να φύγει (και η ΠΑΕ και όσοι έχουνε το 51% τον μετοχών) για μένα είναι ΕΧΘΡΟΣ του ΠΑΣ ... 
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ...  ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5014 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 22:48 »
προσθέτω και άλλα στο προηγούμενο μήνυμα:

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΝΤΙΠΑΣ ΟΣΟΥΣ ΑΠΕΧΟΥΝΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΕ;;; όχι ...
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΣΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥΔΑΚΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ KAI ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΤΕ;;; ούτε ...
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ;;; ε σιγά μωρέ, περασμένα ξεχασμένα ...

όποιος συνεχίζει έστω και στο παραμικρό να είναι με την ΠΑΕ και να μην θέλει να κάνει το παν να φύγει (και η ΠΑΕ και όσοι έχουνε το 51% τον μετοχών) για μένα είναι ΕΧΘΡΟΣ του ΠΑΣ ... 
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ...  ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣ
Νομίζω έχουμε ένα νήμα εδώ με τους οχτρούς.Δεν βλέπω τον ντρέβεν να το ανανεώνει.Μπορείς να αρχίσεις να το ανανεώνεις εσύ.Είμαστε όλοι οχτροί.Όπως έλεγε κάποτε κάποιος.

Ποιοι σας αποκάλεσαν αντιπας;Εσύ τώρα ακριβώς τι κάνεις;
Το ίδιο και στα υπόλοιπα παρακάτω.Εσείς και εμείς και η κακιά η μοίρα μας και το κακό το ριζικό μας.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #5015 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 22:52 »
Ρε κοίτα να δεις τί μου θυμίζει αυτό το "ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣ""...
Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ ποιός το έλεγε αυτό για χρόνια εδώ στην πόλη καταφερόμενος εναντίον άλλων οπαδών...
Βοηθήστε ρε κανένας να τον θυμηθούμε.  ::)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5016 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 22:55 »
Βλεπω τους διαχειριστες πλην Παγουρενκο εμμεσως πλην σαφως να σιγονταρεται στο να μεινει ο ΧΒ με τα post σας και ο σημαντικος λογος ειναι οχι τοσο η λατρεια για τον ΧΒ αλλα επειδη ειναι η ομαδα Α Εθνικη

Ε δεν γινεται να το παιζεται διπλο ταμπλο

Τι στο διαολο βγαλατε τοτε την ανακοινωση

Αφηστε την ρημαδα

p.s Διαφωνω στον ορο εχθρο,πλην εγκαθετων και μισθοφορων διοικητικων νουμεραντζων

Αποσυνδεδεμένος mpino

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5017 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 22:57 »
ό,τι πείτε μάγκες ... όποιος δε συμφωνεί μαζί σας στο πυρ το εξώτερον ...
μη προσπαθείτε άδικα , ο κόσμος ξύπνησε ... όσοι ξέρανε και μέσα τους δε θέλανε να το παραδεχτούν τι συμβαίνει, πλέον δεν έχουνε καμία αμφιβολία ... όσοι δεν πιστεύανε ποτέ ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει στην ομάδα τους, είδανε και εκείνοι και γνωρίζουνε ...
όσοι είναι ακόμα υπέρ της ΠΑΕ είναι 100% εχθροί του ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5018 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 22:59 »
ό,τι πείτε μάγκες ... όποιος δε συμφωνεί μαζί σας στο πυρ το εξώτερον ...
μη προσπαθείτε άδικα , ο κόσμος ξύπνησε ... όσοι ξέρανε και μέσα τους δε θέλανε να το παραδεχτούν τι συμβαίνει, πλέον δεν έχουνε καμία αμφιβολία ... όσοι δεν πιστεύανε ποτέ ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει στην ομάδα τους, είδανε και εκείνοι και γνωρίζουνε ...
όσοι είναι ακόμα υπέρ της ΠΑΕ είναι 100% εχθροί του ΠΑΣ
Δεν ξέρω αν το έχεις πάρει χαμπάρι αλλά εσύ ρίχνεις άτομα γενικά και αόριστα στο πυρ το εξώτερον και λες ότι είναι οχτροί του ΠΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος mpino

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5019 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 23:03 »
άστο ρε συ fon7, αν δε συμφωνεί κάποιος με τη γραμμή που θες, αμέσως να γράψεις ... χαζοί είμαστε μωρέ;;; απαντήσεις σε όσα γράφω δεν έχει ΚΑΝΕΙΣ υποστηρικτής της ΠΑΕ ...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5020 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 23:08 »
άστο ρε συ fon7, αν δε συμφωνεί κάποιος με τη γραμμή που θες, αμέσως να γράψεις ... χαζοί είμαστε μωρέ;;; απαντήσεις σε όσα γράφω δεν έχει ΚΑΝΕΙΣ υποστηρικτής της ΠΑΕ ...
Το ίδιο ακριβώς κάνεις και εσύ.Γράφεις και κατηγορείς όποιον δεν συμφωνεί με την δική σου γραμμή και τους λες εχθρούς του ΠΑΣ.
Επίσης αν ήθελα να περάσω γραμμή θα μπορούσα να σου διέγραφα όλα τα ποστ και να μην σε άφηνα να γράψεις.
Αντίθετα από εδώ μέσα ο Χβ άκουσε ουκ ολίγα όλες αυτές τις μέρες από τόσο κόσμο.

Τι σόι απαντήσεις θέλεις δεν μπορώ να καταλάβω.Τις απαντήσεις που θέλεις μπορείς να πας να τις ζητήσεις από τον ίδιο τον Χβ.Είναι ο μόνος που μπορεί να σου πει με ακρίβεια 100% τι συμβαίνει.Οι υπόλοιποι εδώ μέσα κρίνουμε γεγονότα και τα λεγόμενα του Χβ.Εσένα δεν σε πείθουν.Κάποιον άλλον τον πείθουν.Γενικά ο κάθε άνθρωπος το βλέπει διαφορετικά.Τι να κάνουμε τώρα;

Αποσυνδεδεμένος mpino

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5021 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 23:10 »
βάλτε ένα γκάλοπ ρε σεις να δούμε πόσοι είστε ακόμα οι υποστηρικτές της ΠΑΕ!!!!! 

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5022 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 23:12 »
Μπορειτε να μου πειτε υπευθυνα ο καθενας διαχειριστης τι θεση εχετε για τον ΧΒ?

Οχι μα μου σου του,κιμπαρικα και παλικαρισια και ξαστερα

Γιατι βλεπω παλαντζαρετε πολυ ευκολα και ερχετε σε αντιπαραθεση τα γραφομενα σας με την ανακοινωση

Α καλα αυτο το εχω ζητησει χρονια το γκαλοπ...Απορριπτετε

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5023 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 23:17 »
Νομίζω ότι το να υπάρχει ακόμα οπαδός του ΠΑΣ που υποστηρίζει τον χοντρό,μετά τα όσα προηγήθηκαν,παραπέμπει σε αρρωστημένες και ίσως ύποπτες καταστάσεις.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5024 στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 23:18 »
Κάποιοι θα πειστούν ότι και να πει.Κάποιοι δεν θα πειστούν ότι και να πει και κάποιοι θα είναι κάπου στην μέση.Εγώ κάπου στην μέση είμαι.
Βλέποντας στο passports το έχει ραγίσει το γυαλί αλλά θα αλλάξουμε το κλίμα,θα πω έχεις 10 χρόνια εδώ πέρα.Πότε περιμένεις να το κάνεις αυτό το πράγμα;Αυτό το πράγμα,η σχέση με την ομάδα,είναι κάτι ζωντανό.Κάτι που πρέπει να το προσέχεις ξανά και ξανά.Συνέχεια.
Το ξεφτιλίκι με τον παοκ πάλι τι να πω;Ξεφτίλα και ντροπή.Ευτυχώς δεν είχαμε χειρότερα.Κυρίως αυτό.Γιατί έτσι σπάει το γυαλί.Καταλαβαίνω ότι δεν μπορούμε να πάμε κόντρα,όταν ολόκληρο κράτος δεν πάει κόντρα αλλά δεν σημαίνει ότι αυτό μου αρέσει.
Στην ουσία είναι σαν να είπε περιμένετε να δείτε τι θα κάνω.Τόσα χρόνια περιμένουμε.Δεν κάνουμε και τίποτα άλλο.Να μου πεις να περιμένω και άλλο;Ποιος ο λόγος;Πράξεις θέλουμε και μάλιστα άμεσες.Χθες.Όχι σήμερα ή αύριο.

Όσο για τον Κούγια γελάω.Μάστορα τι ακριβώς περιμένεις μέχρι τις 27;Πες μας σήμερα.Μάλλον και τότε ή θα το ξεχάσεις ή θα αρχίσεις να λες ότι είπε σήμερα ο Χβ.Μας έχεις πρήξει.Όλο μέλι μέλι και τηγανίτα τίποτα.Ακόμα περιμένουμε να διαλύσεις την παράγκα της Βέροιας και του Αγροτικού Αστέρα.Πολλά δικαστήρια ανέφερες και εσύ.Οπότε μας δίνεις να καταλάβουμε ποιος είναι ο σκοπός σου.

Δεν γίναμε σοφότεροι σήμερα.Τι ακριβώς ειπώθηκε από τον οπαδό για να καταλάβω.Για το θέμα ΠΑΟΚ ναι αλλά τι.
Ορίστε η δική μου θέση.
Να θυμίσω εδώ ότι εγώ είμαι ο τελευταίος που είχα βάλει γκάλοπ για τον Χβ το καλοκαίρι.Δεν έχω πρόβλημα να μπει και τώρα.Όχι ότι θα βγει κάτι.

http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=6484.0