Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1369476 φορές)

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #5125 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 18:49 »
Ήθελα να ήξερα σε αυτή τη γαμημένη τη χώρα ένας χαμηλόβαθμος ολιγάρχης μπορεί να αγοράσει τα πάντα;
NAI

Αποσυνδεδεμένος trollit

• Sr. Member
  • never thinking always drinking
    • Προφίλ
« Απάντηση #5126 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 20:08 »
ο κοντός είναι πολύ αξιόπιστος....χαχαχα!!!! γελάνε και τα rocks....

ο χοντρός το ίδιο....

τίποτα δεν θα βγει γιατί όλοι πνίγουν το κουνέλι!!!!

η καλύτερη φώτο ever!!!!

:mono: :mono: :mono:
but our life’s are so cool...

Αποσυνδεδεμένος cm93

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5127 στις: Τρι 13 Φεβ 2018 01:08 »
Για να γραψω και εγω κανα δυο αραδες και ελπιζω να μην προκαλεσω κανεναν
Την γνωμη μου για τον ΧΒ την ξερετε ολοι οσοι εχετε διαβασει εστω και ενα μηνυμα μου
Δεν μπορω ομως να ακολουθησω και να ενστερνιστω τον συλλογισμου του ψηλου και αυτα που λεει
Η ιστορια αυτη για την οποια μιλαει νομιζω ειχε ακουστει και τοτε στα Γιαννενα.Και επειδη προκειται και για πολυ γνωστο επιχειρηματια δεν νομιζω οτι θα μπορουσε να μεινει στο σκοταδι
Απ οτι θυμαμαι ειχε γινει μια κινηση απ τον συγκεκριμενο να μπει σαν συμπαιχτης του ΧΒ και τελικα δεν καρποφωρησε
Πραγματικα σε μια τοσο μικρη πολη μου μοιαζει αδυνατον να μην ειχε συζητηθει μια τετοια μεγαλη αλλαγη απο εναν τετοιο επιχειρηματια
Τωρα για τα γεγονοτα που μιλαει ο Κουγιας οτι αυτος ο επιχειρηματιας πουλησε ενα κτιριο στον Σαββιδη και μετα αυτος αγορασε τον ΠΑΣ μου μοιαζουν λιγο κωμικα.Ακομα και να εγινε ετσι,τιποτα δεν το συνιστα παρανομο
Μπορει να μην μου αρεσει εμενα,μπορει να μην αρεσει στον αλλον αλλα κακα τα ψεμματα δεν αποδεικνυεται τιποτα ετσι
Αν υπαρχουν αλλα στοιχεια ας τα ακουσουμε απ τον Κουγια.Μεχρι τοτε δεν μπορω να κατηγορησω για αυτον τον ΧΒ
Ετσι κι αλλιως εχω ηδη πολλα εναντιον του
Υ.Γ.Στο διλλημα Κουγιας vs ΧΒ προτιμαω να κοψω χερια και ποδια παρα να διαλεξω

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5128 στις: Τρι 13 Φεβ 2018 10:01 »
Στο διλλημα Κουγιας vs ΧΒ προτιμαω να κοψω χερια και ποδια παρα να διαλεξω

Aπό τη μία έχεις έναν άνθρωπο που στις μέρες του έχεις τις μεγαλύτερες επιτυχίες ως ομάδα στην 52χρονη ιστορία σου, σε έχει κάθε χρόνο επί μια πενταετία ( και φέτος) κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, σου φέρνει ως μεταγραφή από το πουθενά παίχτη για τον οποίο παραμιλάει όλη η Ελλάδα.

Από την άλλη έχεις έναν άνθρωπο που σε προσβάλει και προσπαθεί να σε εξολοθρεύσει.

Τους ζυγίζεις και τους βρίσκεις το ίδιο.
Μοιάζει λογικό...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #5129 στις: Τρι 13 Φεβ 2018 10:09 »
Τους ζυγίζεις και τους βρίσκεις το ίδιο.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5130 στις: Τρι 13 Φεβ 2018 11:57 »
Ακόμα και ΕΑΝ δεχνθούμε ότι ο 2.49 (τόσο είναι) λέει την αλήθεια. Προκύπτουν κάποια ερωτήματα:

1. Γιατί 3 χρόνια δεν μίλαγε ενώ ήξερε;
2. Γιατί δεν απάντησε άμεσα στον ΧΒ και πρέπει να πάει 27 ο μήνας; Τι θέλει να κερδίσει; Τι περιμένει;
3. Γιατί μάζεψε την ιστορία ξαφνικά και ενώ μίλαγε ξακάθαρα με όνομα και συνιδιοκτησία δυο ομάδων,γύρισε την ιστορία (την ιστορία με το σπίτι);
4. Πως επηρέαζει τα όσα λέει η σχέση του με τον Φαταουλ;
5. Πως ενδιαφέρεται ειδικά και μόνο για το συγκεκριμένο θέμα; Δεν υπάρχουν άλλα σκάνδαλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο;
6. Μήπως εχει να κάνει μς τις οικονομικές του διαφορές με τον ΧΒ;
7. Είναι ποτέ δυνατον να έχει γίνει μια τέτοια αγορά και η ντόπια κοινωνία να μην έχει πάρει χαμπάρι;
8. Μια καταχρωμένη ομάδα, θα είχε οικονομικά προβλήματα με τέτοιον ιδικτήτη;

Έυλογα ερωτήματ που χρήζουν απαντήσεων...μέχρι στις 27 τουλάχιστον εικασιών....

Μέχρι στιγμής μας σώζει η αναξιοπιστία του. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν θα μιλήσει με ονόματα. Ακόμα και να έχει γίνει ο Ρώσος θα είχε καλλυμένο τον κ...ο του. Δεν είναι χαζός.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5131 στις: Τρι 13 Φεβ 2018 12:46 »
Αμα είχε ο ψηλός ή ο οποιοσδήποτε στοιχεία, θα τα είχε καταθέσει.

Προσωπική μου γνώμη είναι οτι το θέμα αφορά τις μεταξύ τους διαφορές!

....

Αποσυνδεδεμένος cm93

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5132 στις: Τρι 13 Φεβ 2018 13:06 »
Πρακτικα αν τους ζυγισω,ο ΧΒ κερδιζει κατα κρατος Pablo
Επισης ανεφερες μονο τα θετικα του ΧΒ και τα αρνητικα του ψηλου
Θα σου πω και εγω οτι ο Κουγιας ηταν που πιεσε για να γινει ο νομος με τα ΤΑΠ(γιατι μην γελιομαστε αυτος ηταν πισω απ τον νομο αυτον)και εβαλε σε σωστο δρομο τον ΠΑΣ
Αυτος ηταν ας πουμε που σε εφερε ξανα στην Β για να διεκδικεις ανοδο
Αυτα το κανουν πετυχημενο?Σαφως και οχι
Ο ΧΒ κανενας δεν αρνειται οτι εκανε 30 καλα καποια απ τα αποια τα αναφερεις
Ξεχνας ομως την εμπλοκη της ομαδας επι προεδριας του σε στημενους αγωνες?
Ξεχνας την ριζικη αποχη του κοσμου απ το γηπεδου εξ αιτιας κυριως της διοικησης?Γιατι κακα τα ψεμματα και 10 ευρω διαρκειας να σου βαλει παλι αδειο θα ειναι το γηπεδο
Και κατι ακομα.Εχω κουραστει να ακουω οτι ειμαστε περηφανοι εμεις οι Ηπειρωτες και δεν ανεχομαστε την κοριδια και τα συναφι
Στον Κουγια ο κοσμος ποτε ηταν που του γυρισε την πλατη?
Οταν ρζιλευε την ομαδα χτυπωντας προπονητες?Οταν εκανε καραγκιοζιλικια στην Βεροια και ξαπλωνε δηθεν χτυπημενος?Καποιος θα πει οταν ηρθε ο Κιασσος.Αμ δε
Μηπως ηταν οταν ο Κουγιας τα εβαλε για υπεξαιρεση με προσωπο υποχειριο του γνωστου μας οπαδοπατερα?
Απο τοτε εδωσε γραμμη αυτος να αρχισουν τα οργανα
Τωρα τον Κουγια τον ειρωνευομαστε ολοι και τον κοροιδευουμε σαν γραφικο αλλα αν δεν ειχε γινει αυτο το σκηνικο ακομα εδω θα ηταν και θα λεγαμε τι καλος που ειναι και μας πολεμαει το κατεστημενο.
Ετσι και τα βαλει και ο ΧΒ με τον συγκεκριμενο εδω στα Γιαννενα και δεν ### #### ####,ξαφνικα θα αρχισει ενα αισθημα αγανακτησης κατα του προεδρου
Επιμενω,στην συγκεκριμενη διαφορα θεωρω περα για περα σωστο τον ΧΒ.Αν εχεις στοιχεια πηγαινε κατεθεσα τα
ΑΛΛΑ.Αν πραγματι εχει γινει η οποιαδηποτε μεταβιβαση μετοχων προς τον συγκεκριμενο επιχειρηματια τοτε ο ΧΒ οφειλει εξηγησεις γιατι εγινε στην ζουλα

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 13 Φεβ 2018 14:54 από ΛΟΚΟ »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5133 στις: Τρι 13 Φεβ 2018 13:14 »
Παράθεση
Μηπως ηταν οταν ο Κουγιας τα εβαλε για υπεξαιρεση με προσωπο υποχειριο του γνωστου μας οπαδοπατερα?
Απο τοτε εδωσε γραμμη αυτος να αρχισουν τα οργανα

Όλο το ζουμί. Όλο το κακό του ΠΑΣ. Ούτε ΧΒ,  ούτε Κούγιας. Και ο Αμπράμοβιτς να έρθει με αυτόν δεν βγάζει άκρη.

Μήπως βιαστήκαμε να διώξουμε τον Κούγια; Μήπως έπρεπε να "ξαθαρίσει" πρώτα τον οπαδοπατέρα και μετά ΝΑΙ να πάει σπί του.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5134 στις: Τρι 13 Φεβ 2018 14:39 »
Μιας και η κουβεντα αποκτα ενδιαφερον

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5135 στις: Τρι 13 Φεβ 2018 17:56 »
Ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο λόγο για τον Πέδρο Κόντε

Ο Ισπανός επιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του ΠΑΣ κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από την πλευρά του Δικεφάλου.

Έχουμε αναφέρει πολλάκις για τον Ισπανό επιθετικό Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ και την ικανότητά του να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα με κάθε τρόπο.
Είχαμε τονίσει πως ο παίκτης αρέσει πολύ και  έχει «τσεκαριστεί» από την αρχή της σεζόν. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης  με δηλώσεις του, οι οποίες δημοσιεύτηκαν χθες στη «Μ» επεσήμανε πως ο παίκτης θα μπορούσε να είχε αποχωρήσει από τον ΠΑΣ τον Ιανουάριο, αλλά παρέμεινε, προφανώς μετά από συζητήσεις που είχε με τους επιτελείς του Δικεφάλου. Πάντως για το καλοκαίρι, το θέμα το άφησε ανοιχτό. Ο ΠΑΟΚ, εφόσον το αποφασίσει, θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τον Κόντε, καθώς μπορεί με άνεση να καλύψει την ρήτρα του (800.000 ευρώ), ενώ και ο παίκτης είναι θετικός στο να μετακομίσει στην Τούμπα.

http://www.metrosport.gr/article/paok-tha-echi-ton-proto-logo-gia-ton-pedro-konte

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #5136 στις: Τρι 13 Φεβ 2018 18:08 »
Το λοιπον οπως λενε οι Κυπριοι πριν την συνεντευξη που θα παραδωσει ο κοντος εχουμε τα εξης

1)Ο Κοντος ομιλει για μεταβιβαση,και το μονο που αναφερε ο ΧΒ ειναι η λεξη ''αθλιοτητες''χωρις μυνησεις και εξωδικα
2)Ο Γαβαθιωτης μιλαει για σπιτακι κ αλλες διαφορες ιστοριες ο ΧΒ ακρα ταφου σιωπη χωρις μυνησεις και εξωδικα
3)Σε εκπομπη του Ραπτοπουλου αναφερουνε τον ΠΑΣ ως παραρτημα ο ΧΒ ακρα ταφου σιωπη χωρις μυνησεις και εξωδικα
4)Ο ΧΒ  στην συνεντευξη απεφυγε να ριξει τις ευθυνες στον ΠΑΟΚ(οπως και στην αστυνομια)
5)Δεν γνωριζε οτι μπορει να τιμωρηθει ο ΠΑΟΚ με αποστολη του βιντεο με το ντου στις αρμοδιες αρχες
6)Ψεματα στην συνεντευξη τυπου περι προστιμου οπως αναφερε ο Παγουρενκο
7)Συναντηση στο Μακεδονια Παλας

Αυτα ειναι τα δεδομενα......Αν και καλλιστα μπορουμε να πιασουμε αλλα τοσα

Και ο ΠΑΣ θα διασυρεται κανονικοτατα  σε ολην την επικρατεια μεχρι τις 27 Φλεβαρη
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 13 Φεβ 2018 18:16 από fon7 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5137 στις: Τετ 14 Φεβ 2018 01:02 »
Παράθεση
Από την αρχή της εβδομάδας ήταν γνωστό ότι θα γίνει είσοδος μεμονωμένων φιλάθλων
Πως το γνώριζε?
Παράθεση
Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων την Τρίτη. Το μεσημέρι διαπιστώσαμε ότι στη viva έφευγαν εισιτήρια σε περιοχές της Βορείου Ελλάδας. Γι’ αυτό τον λόγο επέλεξα να κάνω τη συνάντηση με τον κ. Γκαγκάτση για να δούμε τι θα κάνουμε. Του είπα ότι έπρεπε να κλείσουμε τη viva γιατί θα χάσουμε τον έλεγχο του γηπέδου. Αυτό συζητήσαμε.
Υπάρχει υπεύθυνος εισιτηρίων που έπρεπε να λύσει το θέμα,δεν έπρεπε να πάει από το ξενοδοχείο.Μπορούσαν να το ρυθμίσουν τηλεφωνικά,έκανε ολόκληρο ταξίδι για να συναποφασίσουν ότι έπρεπε να κλείσει το βίβα ενώ είναι αρμοδιότητα της ΠΑΕ.
Παράθεση
Από Τετάρτη αποφασίσαμε να δίνονται εισιτήρια πακέτο με τον Παναθηναϊκό.
Λάθος,από 30/1 (Τρίτη) μπορούσε να αγοράσει κάποιος εισιτήριο.Το πακέτο εισιτηρίων για τους δύο αγώνες δεν ήταν υποχρεωτικό.
Παράθεση
Μία ώρα πριν τον αγώνα βάλαμε και στη νεκρή ζώνη κόσμο του ΠΑΟΚ, μήπως εκτονωθεί η κατάσταση.
Η νεκρή ζώνη είναι πολύ μικρός χώρος,δεν μπορούσε να εκτονωθεί έτσι η κατάσταση.
Παράθεση
Στενοχωριόμαστε με ό,τι έγινε για τον κόσμο μας, γιατί εμείς έχουμε την ευθύνη
Παπαγαλάκια την επόμενη μέρα του αγώνα υποστήριζαν πως η παε έχει πιθανόν ευθύνη.
Παράθεση
όλα τα άτομα που μπήκαν στη θύρα 4 ήταν χωρίς εισιτήρια,όπως και πολλοί στη θύρα 7
Ποιά είναι η οικονομική ζημία και πόσοι μπήκαν χωρίς εισιτήριο?
Παράθεση
Ίσως να μην ξαναδώσουμε εισιτήρια σε καμιά ομάδα, αλλά κι εμείς δεν θα έχουμε απαίτηση να πηγαίνουμε».
Δεν πρέπει να παραχωρούμε τη θύρα 7 σε οπαδούς που την έχουν ξανά σπάσει καθώς κ σε όσους προξενούν επεισόδεια στους φιλάθλους μας στους εκτός έδρας αγώνες.Θα είναι λάθος έαν κλείσει οριστικά το πέταλο των φιλοξενουμένων στο Ζωσιμάδες κ παράλληλα δεν θα μπορούμε να πάμε αντίστοιχα εκτός,ακόμα και σε έδρες που δεν είναι εχθρικές.
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5138 στις: Τετ 14 Φεβ 2018 09:26 »
Πρόσφατα ανέβασα την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος για όσα συνέβησαν στο ματς του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό (το 2-2). Σε αυτό το ματς η ΠΑΕ Ατρόμητος δεν είχε δώσει εισιτήρια στον Ολυμπιακό (νομίζω κατά πάγια τακτική της). Υπήρξε όμως τμήμα κερκίδας στο οποίο ήταν συγκεντρωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού (αν κάποιος δεν πιστεύει, ας δει τα ρεπορτάζ για τα συνθήματα κατά του Ουάρντα).

Πώς λοιπόν βρέθηκαν συγκεντρωμένοι στην κερκίδα οι Ολυμπιακοί σε ένα ματς που ο Ατρόμητος δεν είχε δώσει εισιτήρια και το οποίο είχε αποτέλεσμα να μετακινηθούν από τις θέσεις τους οπαδοί του Ατρομήτου;
Η ΠΑΕ Ατρόμητος ισχυρίζεται ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού προμηθεύτηκαν εισιτήρια μεμονωμένα και την Κυριακή η Αστυνομία έδωσε εντολή να πάνε σε συγκεκριμένο χώρο όλοι μαζί οι Ολυμπιακοί και να μετακινηθούν όσοι οπαδοί του Ατρομήτου κάθονταν ήδη εκεί ή είχαν εισιτήριο για εκεί. 

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #5139 στις: Τετ 14 Φεβ 2018 09:51 »
Τώρα μιλάμε για ομάδα που ενώ κάνει πρωταθλητισμό βρίσκεται στην τελευταία θέση - όπως πέρσυ - στα εισιτήρια; Είναι και ένα τσιγάρο δρόμο από τον Πειραιά οπότε δεν μου κάνει εντύπωση που μαζεύτηκαν τόσοι γαύροι. Δεν χρειάστηκε καν να κάνουν ντου.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5140 στις: Τετ 14 Φεβ 2018 10:17 »
Τώρα μιλάμε για ομάδα που ενώ κάνει πρωταθλητισμό βρίσκεται στην τελευταία θέση - όπως πέρσυ - στα εισιτήρια; Είναι και ένα τσιγάρο δρόμο από τον Πειραιά οπότε δεν μου κάνει εντύπωση που μαζεύτηκαν τόσοι γαύροι. Δεν χρειάστηκε καν να κάνουν ντου.
Δεν υπάρχει-συμφωνώ- μυστήριο για το πώς βρέθηκαν να έχουν αγοράσει οι Ολυμπιακοί εισιτήρια, ούτε για το πώς έφτασαν εκεί (θεωρώ όμως ότι δεν υπάρχει μυστήριο και για τους ΠΑΟΚτσήδες).
Αναδεικνύονται όμως ευθύνες για την αστυνομία. Στο Περιστέρι έδωσε εντολή να ανοίξουν οι πόρτες και να πάνε στο συγκεκριμένο μέρος οι Ολυμπιακοί, στα Γιάννινα αποχώρησε προκειμένου να γίνει το ντου.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5141 στις: Τετ 14 Φεβ 2018 14:43 »
Συγγνώμη, αλλά κάτι δεν έχω καταλάβει...
Υπάρχει ακόμα άνθρωπος, που πιστεύει ότι η ΕΛ.ΑΣ. δεν ευθύνεται για το ντου των κρετίνων του Βορρά και την κατάληψη της Θύρας 4 του Ζωσιμάδες;

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5142 στις: Τετ 14 Φεβ 2018 15:04 »
Υπάρχει ακόμα άνθρωπος, που πιστεύει ότι η ΕΛ.ΑΣ. δεν ευθύνεται για το ντου των κρετίνων του Βορρά και την κατάληψη της Θύρας 4 του Ζωσιμάδες;

Γιατι υπαρχει κανεις που να μην αναφερει οτι ευθυνη εχει και η αστυνομια; Ολοι μας λεμε οτι η αστυνομια φταιει , απλα εμεις λεμε οτι δεν φταιει μονο η αστυνομια αλλα και ο χβ και ο Παοκ..Καποιοι αλλοι μενουν μονο στην αστυνομια και αρνουνται να παραδεχτουν οτι μεριδιο ευθυνης εχει κ ο χβ

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #5143 στις: Τετ 14 Φεβ 2018 15:10 »
Δεν υπάρχει μέλος του φόρουμ που να μην τα έχωσε στον πρόεδρα.
Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ που να μην ανέφερε τις ευθύνες της ΠΑΕ.
Παράθεση
   αρνουνται να παραδεχτουν οτι μεριδιο ευθυνης εχει κ ο χβ   
Δεν το είδα πουθενά...

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5144 στις: Τετ 14 Φεβ 2018 15:15 »
Δεν υπάρχει μέλος του φόρουμ που να μην τα έχωσε στον πρόεδρα.
Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ που να μην ανέφερε τις ευθύνες της ΠΑΕ.
Παράθεση
   αρνουνται να παραδεχτουν οτι μεριδιο ευθυνης εχει κ ο χβ   
Δεν το είδα πουθενά...
ψαξε καλυτερα και θα δεις ποιοι αρνουνται τις ευθυνες. Λες να γραφω και να κατηγορω ετσι στον αερα;

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5145 στις: Τετ 14 Φεβ 2018 15:19 »
Εγώ έτσι λέω.
Γράφεις και κατηγορείς στον αέρα.
Μπορείς να βρεις κάποιο ποστ μέλους που γράφει ότι δεν φταίει καθόλου ο Χριστοβασίλης, για να μου αποδείξεις ότι έχω λάθος.
Εδώ είμαστε...

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #5146 στις: Τετ 14 Φεβ 2018 15:20 »
Εδώ μέχρι και ο ΧΒ ανέλαβε μέρος των ευθυνών στη συνέντευξη τύπου, κάτι που κάνει για πρώτη φορά...
Θεωρώ ότι κάποιο λάθος κάνεις, Σωτήριε.

Αποσυνδεδεμένος kyra frosyni

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5147 στις: Τετ 14 Φεβ 2018 15:25 »

Γιατι υπαρχει κανεις που να μην αναφερει οτι ευθυνη εχει και η αστυνομια; Ολοι μας λεμε οτι η αστυνομια φταιει , απλα εμεις λεμε οτι δεν φταιει μονο η αστυνομια αλλα και ο χβ και ο Παοκ..Καποιοι αλλοι μενουν μονο στην αστυνομια και αρνουνται να παραδεχτουν οτι μεριδιο ευθυνης εχει κ ο χβ

Ευθύνες έχουμε και οι οπαδοί / φίλαθλοι που έχουμε αφήσει την ομάδα μόνη, αφού τα λεμε όλα 😉

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5148 στις: Τετ 14 Φεβ 2018 15:36 »
Εγώ έτσι λέω.
Γράφεις και κατηγορείς στον αέρα.
Μπορείς να βρεις κάποιο ποστ μέλους που γράφει ότι δεν φταίει καθόλου ο Χριστοβασίλης, για να μου αποδείξεις ότι έχω λάθος.
Εδώ είμαστε...
ακου giorgis εαν δεν ηξερα οτι ξημεροβραδιαζεσαι στο φορουμ θα ελεγα οτι ενταξει ο ανθρωπος δεν ετυχε να διαβασει σχολια αλλα απο καποιον που γνωριζει τα παντα αλλα σε αυτο το θεμα το παιζει ανηξερος το μονο που μπορω ν σκεφτω ειναι οτι το κανει επιτιδες για να δημιουργησει κλιμα, υπαρχουν καποιοι εδω μεσα που προσπαθησαν να αθωωσουν το χβ και μαλιστα τους απαντησα η τους απαντησαν αλλοι, εγω δεν θα κατσω να ψαξω ν βρω ποτε και ποια ωρα , αφου χρονο εχεις κατσε κ ψαξε αλλα το οτι σε καθε ποδτ μου θα επρεπε να βαλω και αποδειξεις σαν να ειμαι κατηγορουμενος απο την αστυνομια.δεμ το πεειμενα .ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΤΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΕΣ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΜΑΣ. Αυτο να μην θεωρηθει σαν υπεκφηγη απλα δεν εχω χρονο να ψαχνω τα γραφομενα ημερων για να σου αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5149 στις: Τετ 14 Φεβ 2018 15:38 »
O Παπαϊωαννου της Λαμίας, σκοπεύει να μην βγάλει καθόλου εισητήρια την Κυριακή και να βάλει μόνο τα διαρκείας.  Αρά έχει ευθύνη η όποια ΠΑΕ.

Για να είμαστε δίκαιοι με τον ΧΒ ο Παπαϊωαννου είναι προετοιμασμένος με το όσα συνέβησαν στα Γιάννινα.

Αλλά και για να είμαστε ακριβοδίακαιοι ο χαρακτήρας του, η πορεία του και οι πράξεις του δεν μας προδιαθέτουν για μια δυναμική αντιμετώπιση σαν του Παπαϊωάννου σε αντίστροφη χρονική πορεία των πραγμάτων.

Ισως να σας βοηθήσει αυτό στον επιμερισμό των ευθυνών.