Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1369848 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #5175 στις: Πεμ 15 Φεβ 2018 19:44 »
Παλι καλα που ειναι φιλαληθης ο Χριστοβασιλης και τον πιστευω σε σχεση με τον 2.39

Δοξα τον θεω να λεμε

Δηλαδη ηξερε τον Αυδη η dikitonspor απο ''χτες'' και δεν ηξερε τι να κανει,και λεει ας βγαλω μια παραγραφο ετσι για το γαμωτο....Λογικο μου φαινεται
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #5176 στις: Πεμ 15 Φεβ 2018 20:06 »
Το όνομα του Αυδή αναφέρεται ως ιδιοκτήτη του κτιρίου που
αγοράστηκε από τον Ιβάν Σαββίδη στα δημοσιεύματα του
Φεβρουαρίου 2014, όταν και έγινε η αγορά του.

Δεν ήταν κάποια κρυφή πώληση, μπορεί κάποιος να το βρει
με ένα απλό γκουγκλάρισμα.

Αυτό όμως είναι ένα γεγονός το οποίο δεν συνδέεται με κάποιον τρόπο
με τον ΠΑΣ, πέραν των δηλώσεων του Κούγια, που δεν αναφέρεται σε ονόματα ή
στο είδος της αγοραπωλησίας (ακόμη), καθώς και των αναφορών συγκεκριμένων ΜΜΕ,
συγκεκριμένων αποχρώσεων, αν όχι συμφερόντων.

Γενικά, για να είμαστε υποψιασμένοι
όταν επιχειρείται μια αποκάλυψη ή "αποκάλυψη"
γίνεται επιλογή του συστήματος εκείνου που το κάθε μέρος
προσθέτει ένα κομμάτι για να μην μπορεί ο θιγόμενος να μηνύσει κάποιον.

Αν δούμε την αλληλουχία.
Βλέπουμε τον Αλ6ης να μιλάει πριν 3-4 μήνες για ιστορική ομάδα που επωλήθη (ένα κομμάτι)
Λίγες μέρες μετά ο "φαφούτης" λέει πως η ομάδα αυτή είναι ο ΠΑΣ (δεύτερο κομμάτι)
βγαίνει πριν λίγες μέρες ο Αλ6ης και λέει για μια παράλληλη αγοραπωλησία (τρίτο κομμάτι)
βγαίνει το site gayros και λέει ποιο είναι το κτίριο (τέταρτο κομμάτι)
βγαίνει η "Δίκη" και λέει το όνομα του πωλητή (πέμπτο κομμάτι)
κ.ο.κ.

Καλή η κριτική στον ΧΒ, εγώ την προσυπογράφω
με την προϋπόθεση όμως πως δεν θα μας τυφλώνει
και δεν θα μας στερεί την κριτική ικανότητα να βλέπουμε και
τα γύρω-γύρω και πως στήνονται επικοινωνιακά καταστάσεις..

Υ.Γ.
Το κτίριο πάντως, βρέθηκε αρκετά χρόνια στην ιδιοκτησία του Αυδή
πριν το 2014
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 15 Φεβ 2018 20:09 από sellos »

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5177 στις: Πεμ 15 Φεβ 2018 20:17 »
Ας παραθέσω μια φανταστική ιστορία με πρωταγωνιστή φανταστικό επιχειρηματία:

Έστω επιχειρηματίας (Ω) του οποίου οι επιχειρήσεις πάνε από το κακό στο χειρότερο.
Διαθέτων ο (Ω) ακίνητο υψηλής χρηματικής αξίας, το πωλεί στον μεγιστάνα επιχειρηματία (Ζ).
Το τίμημα που εισπράττει μπορεί να το διαθέσει ως εξής (και όχι αποκλειστικά βέβαια) :
α) Να διασώσει την ή τις επιχειρήσεις του.
β) Να κρατήσεις τα χρήματα για να επενδύσει αυτός ή τα τέκνα του σε νέες επιχειρήσεις και
γ) να τα διαθέσει για να αγοράσει τον ΠΑΣ

Αν τελικά έκανε την επιλογή (γ) θα το θεωρούσατε λογικό ή θα σας έβαζε σε υποψίες ???

Τέλος ιστορίας.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5178 στις: Πεμ 15 Φεβ 2018 20:31 »
Δεν μας τυφλωνει απεναντιας

Ωραια εγω ειμαι κακεντρεχης πες anyway και δεν θα σταματησω μεχρι να φυγει ο απατεωνας

Σε εσας(δεν εννοω μονο εσενα ωρε χαμενε sello(γιατι εισαι ο μοναδικος που ταχθηκες ξεκαθαρα σε ολη την φαση με ΧΒ και το εκτιμω σε σχεση με αλλους που το παιζουνε διπλο ταμπλο,και ας εχουμε διαφορετικες γνωμες)δεν σας εχει δειξει τοσα χρονια οτι κοροιδευει τους οπαδους με απανωτα ψεματα στα ''μαυρα''συμβολαια,στα χρεη,στις συνεντευξεις?

Γιατι να πιστεψω δαυτον μπορεις να μου δωσεις μια λογικη απαντηση και οχι τα οσα διαρρεουνε στον τυπο(δεν σου βαζω τον κοντο).........Δηλαδη πιστευεις την χιλιοπαιγμενη ατακα οτι ολοι μας κυνηγανε επειδη μας φοβουνται?

Τα σημαδια ειναι υπερβολικα παρα πολλα και φουντωσανε τον τελευταιο καιρο,η ΠΑΕ απο την αλλη ακρα ταφου σιωπη θελουμε δεν θελουμε

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5179 στις: Πεμ 15 Φεβ 2018 20:42 »

Ωραια εγω ειμαι κακεντρεχης πες anyway και δεν θα σταματησω μεχρι να φυγει ο απατεωνας

Μπορεις να μας πεις και ποιο ειναι το πλανο της επομενης μερας που θα εχει  φυγει ο Χριστοβασιλης;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5180 στις: Πεμ 15 Φεβ 2018 20:49 »
Nομιζω ειμαι ξεκαθαρος.......

Να φυγει και στα τσακιδια και ο ΠΑΣ δεν χανεται ειτε στην Α εθνικη ειτε στην Γ εθνικη.....

Εσεις δεν εχω καταλαβει τι θελετε ολοι σας πλην sello και crimson.........Απο την μια δεν θελουμε τον ΧΒ,απο την αλλη τον δικαιολογουμε και απο την αλλη θελουμε και Α εθνικη πασι θυσια(δεν εννοω εσενα αλλα ολους μην το παρεις προσωπικα)

Νομιζω υπαρχει μια  κοκκινη γραμμη και πανω απο την αξιοπρεπεια του συλλογου δεν μπαινει καμια κατηγορια

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5181 στις: Πεμ 15 Φεβ 2018 20:56 »
Αυτη την αξιοπρεπεια την εχετε κανει τσιχλα.Το οτι ψαχνετε  αξιοπρεπεια στο ελληνικο ποδοσφαιρο με ξεπερναει.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5182 στις: Πεμ 15 Φεβ 2018 21:02 »
Ειναι η ιδια αξιοπρεπεια που ευαγελιζομασταν καποτε εμεις πριν 18 χρονια  και που κραζαμε τις βρωμικες ομαδες οταν μας ριχνανε κατηγοριες........

Αλλα οταν μας κραζουνε οι υπολοιποι,αρχιζουμε τα μα μου σου του,αλλα χαλαλι να ειμαστε στην Α εθνικη σαν αλλοι οπαδοι του Πανιωνιου  και ας ειμαστε 800 στο γηπεδο

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5183 στις: Πεμ 15 Φεβ 2018 21:04 »
Μεγαλη αξιοπρεπεια να χρωστας λεφτα στους εργαζομενους σου.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5184 στις: Πεμ 15 Φεβ 2018 21:07 »
Μπερδευεσαι..

Μιλαμε για την αξιοπρεπεια των φιλαθλων-οπαδων

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5185 στις: Πεμ 15 Φεβ 2018 21:09 »
Και η παρουσια του Χριστοβασιλη που σε μπερδευει να εισαι εσυ ή εγω αξιοπρεπης σαν φιλαθλος ή οπαδος;

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5186 στις: Πεμ 15 Φεβ 2018 21:45 »
Αγιουτε σχεδον ολοι μας εχουμε καταλαβει πως παιζεται το παιχνιδι πια στο ελληνικο ποδοσφαιρο
Χωρις το χριστοβασιλη ή καποιον σαν αυτον το γνωριζουν ολοι ποια ειναι η τυχη του ΠΑΣ
Β εθνικη μονιμως και μια στο τοσο Α λογω φανελας
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα δυστυχως ή ευτυχως

Επομενως αν αποχωρησει αυτος μπορει τα πραγματα να ειναι πιο ρομαντικα αλλα θα εισαι στη Β εθνικη
Προφανως και οι περισσοτεροι απο εμας δεν το αντεχουν αυτο, οποτε δεν μιλανε και πολυ
Ας ειμαστε εκει που ανηκουμε πραγματικα σου λεει ο αλλος και ας ψιλοξεφτυλιζομαστε που και που
Ζεις με την ελπιδα για κατι καλυτερο και κανεις υπομονη

Καποια στιγμη στο μελλον θα φυγει και ο χριστοβασιλης μιας και τιποτα δεν κραταει για παντα
Αυτος που θα παρει τη σκυταλη ποιος θα ηθελες να ειναι?
Αν ηταν στο χερι σου να διωξεις τον χριστοβασιλη σημερα τι κινησεις θα εκανες ωστε να δωσεις πνοη στην ομαδα?
Η μηπως δεν θα ηταν και τοσο ευκολο οσο σου φαινεται τωρα?

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5187 στις: Πεμ 15 Φεβ 2018 21:48 »
Να ρωτησω κατι...
Ο κυριος Χριστοβασιλης αυτη τη στιγμη βαζει λεφτα απο την τσεπη του στην ομαδα?
Αν η απαντηση ειναι ΝΑΙ τοτε εχουμε καποιο θεμα με την επομενη ημερα χωρις τον κυριο Χριστοβασιλη μεγαλομετοχο και προεδρο και θα πρεπει να βρεθει αντικαταστατης να βαζει τουλαχιστον τα ιδια χρηματα.

Αν η απαντηση ειναι ΟΧΙ και η ομαδα με τα εσοδα που εχει φροντιζει να πληρωνει τα εξοδα της τοτε ειτε ειναι προεδρος και ιδιοκτητης ο κυριος Χριστοβασιλης, ειτε ο κυριος Αγιουτο ειτε οποιοσδηποτε, οικονομικα ειναι το ιδιο πραγμα.
Το δίλλημα χριστοβασίλης ή β εθνικη νομιζω δεν ισχυει αν η ομαδα ειναι εστω και οριακα αυταρκης (με ολους τους μνημονιακους ορους, με μετριο ροστερ, χαμηλα συμβολαια, πληρωμενες τις ρυθμισεις, οπως τη μαθαμε και τη συνηθισαμε  τα τελευταια χρονια)

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 15 Φεβ 2018 21:54 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5188 στις: Πεμ 15 Φεβ 2018 21:49 »
Κάντε υπομονή 12 ημέρες για να δούμε τι θα πει ο 2.53 (-1.00).

Αν και το θέμα το μαζυεουν σιγά - σιγά. Από τον Ρώσο βρεθήκαμε στον Αυδή, απο την συνιδιοκτησία και την αγορά στην ιστορία με το σπίτι. Χαωδης η διαφορά των δυο.

Κανένας από το φόρουμ δεν έχει αποκλείσει να υπάρχει κάτι.

Αντίθετα υπάρχουν και αυτοί έστω και λίγοι που είναι σίγουροι έχει περάσει ο ΠΑΣ στα χέρια του Ρώσου.

Αν ισχύει το πρώτο τότε ΝΑΙ έχουμε θέμα.
Αν ισχύει το δεύτερο δεν έχουμε θέμα σοβαρό. Το θέμα έχει να κάνει με τη μη ενημερωσή μας από τον ΧΒ.

Υπομονή μέχρι νεωτέρας, όλοι έχουμε πει ξεκάρθαρα τις γνώμες μας. Το μόνο που είναι φρόνιμο να κάνουμε είναι να περιμένουμε. Βεβαιώς σχολιάζοντας την όποια επικαιρίτητα π.χ. Σαγόνιας.

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5189 στις: Πεμ 15 Φεβ 2018 22:11 »
Να ρωτησω κατι...
Αν η απαντηση ειναι ΝΑΙ τοτε εχουμε καποιο θεμα με την επομενη ημερα χωρις τον κυριο Χριστοβασιλη μεγαλομετοχο και προεδρο και θα πρεπει να βρεθει αντικαταστατης να βαζει τουλαχιστον τα ιδια χρηματα.

Αν η απαντηση ειναι ΟΧΙ και η ομαδα με τα εσοδα που εχει φροντιζει να πληρωνει τα εξοδα της τοτε ειτε ειναι προεδρος και ιδιοκτητης ο κυριος Χριστοβασιλης, ειτε ο κυριος Αγιουτο ειτε οποιοσδηποτε, οικονομικα ειναι το ιδιο πραγμα.
Το δίλλημα χριστοβασίλης ή β εθνικη νομιζω δεν ισχυει αν η ομαδα ειναι εστω και οριακα αυταρκης (με ολους τους μνημονιακους ορους, με μετριο ροστερ, χαμηλα συμβολαια, πληρωμενες τις ρυθμισεις, οπως τη μαθαμε και τη συνηθισαμε  τα τελευταια χρονια)
Ειναι λαθος ο συλλογισμος σου(γνωμη μου).Δεν υπολογιζεις πολλα πραγματα.Ο Χριστοβασιλης εφερε,στηριζει και εμπιστευετε τον Πετρακη ψωνιζει απο συγκεκριμενους μαναντερ και ολα αυτα τον κρατουν στην Α εθνικη.
Αν παρει ο ayuto  την θεση του Χριστοβασιλη και φερει για προπονητη τον Λαμια και ψωνισει παικτες απο αυτους που θα του προτεινω εγω τοτε η ομαδα δεν προκειται να μεινει στην Α εθνικη οποτε τα οικονομικα δεν θα ειναι τα ιδια.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5190 στις: Πεμ 15 Φεβ 2018 22:16 »
Αν ο νεος που θα αναλαβει εχει τη δυνατοτητα να φερει το μουρινιο και να αγορασει το νευμαρ ας το κανει.
Εγω δεν ειπα αυτο.
Εγω ειπα: μπορει ο οποιοσδηποτε χωρις να βαλει ουτε ενα ευρω απο την τσεπη να κανει την ιδια διαχειρηση?
προφανως μπορει και προφανως μπορει και με ενα δυο απλα πραγματα να φερει και κοσμο και λιγο περισσοτερο χρημα απο φθηνα διαρκειας και φθηνες διαφημισεις στην ΠΑΕ

Αρα το χριστοβασιλης ή β εθνικη ειναι απλα για να "εκβιαζουμε" τον κοσμο και για τιποτε αλλο. (γνωμη μου)
καληνυχτα σας.

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 15 Φεβ 2018 22:26 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5191 στις: Πεμ 15 Φεβ 2018 22:18 »
Να ρωτησω κατι...

Ειναι λαθος ο συλλογισμος σου(γνωμη μου).Δεν υπολογιζεις πολλα πραγματα.Ο Χριστοβασιλης εφερε,στηριζει και εμπιστευετε τον Πετρακη ψωνιζει απο συγκεκριμενους μαναντερ και ολα αυτα τον κρατουν στην Α εθνικη.
Αν παρει ο ayuto  την θεση του Χριστοβασιλη και φερει για προπονητη τον Λαμια και ψωνισει παικτες απο αυτους που θα του προτεινω εγω τοτε η ομαδα δεν προκειται να μεινει στην Α εθνικη οποτε τα οικονομικα δεν θα ειναι τα ιδια.

Βρήκες και εσύ παράδειγμα.  :P :P :P :P
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5192 στις: Πεμ 15 Φεβ 2018 22:20 »
Το θέμα δεν έχει να κάνει με δίλημμα αλλά πως το βλέπει ο καθένας.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5193 στις: Πεμ 15 Φεβ 2018 22:20 »
Αν ο νεος που θα αναλαβει εχει τη δυνατοτητα να φερει το μουρινιο και να αγορασει το νευμαρ ας το κανει.
Εγω δεν ειπα αυτο.
Εγω ειπα: μπορει ο οποιοσδηποτε χωρις να βαλει ουτε ενα ευρω στην τσεπη να κανει την ιδια διαχειρηση?
προφανως μπορει και προφανως μπορει και με ενα δυο απλα πραγματα να φερει και κοσμο και λιγο περισσοτερο χρημα απο φθηνα διαρκειας και φθηνες διαφημισεις στην ΠΑΕ

Αρα το χριστοβασιλης ή β εθνικη ειναι απλα για να "εκβιαζουμε" τον κοσμο και για τιποτε αλλο. (γνωμη μου)
καληνυχτα σας.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5194 στις: Πεμ 15 Φεβ 2018 22:21 »
προφανώς! τόσο κακή διαχείριση δύσκολα θα κάνει κάποιος...

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5195 στις: Πεμ 15 Φεβ 2018 23:11 »
Μα αν δεν εχεις προεδρο οπως τωρα που ειναι κομματι του συστηματος δεν θα πεσεις στην Β εθνικη?
Μπορεις να βρεις ενα παρομοιο και να παραμεινεις στην Α
Η καποιον χωρις διασυνδεσεις αλλα με παρα πολυ χρημα(εξαιρετικα δυσκολο για ΠΑΣ) και παλι θα παραμεινεις στην Α
Αλλα χωρις ενα απο τα 2 δεν θα κανεις τιποτα αυτο λεω εγω

Και οντως μπορει η διαχειριση του να φαινεται κακη, αλλα δεν ξερω αν ισχυει αυτο στην πραγματικοτητα
Συνολικα για την τσεπη του και την ομαδα
Και επειτα πως θα τοποθετηθεις εσυ και εγω στο ποστο συτο για να τα κανουμε σωστα?
Πως θα μας δοθει αυτη η ευκαιρια?

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5196 στις: Πεμ 15 Φεβ 2018 23:13 »
Αυτός που έχει το πολύ χρήμα,σιγά μην πάει με το σταυρό στον χέρι.Ξέρετε πολλούς τέτοιους;

Η ευκαιρία να τα κάνουμε σωστά και καθαρά είναι μόνο στο μάνατζερ.Πουθενά αλλού. :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5197 στις: Πεμ 15 Φεβ 2018 23:15 »

Aπο οσα γραφτηκαν το μονο αληθες ειναι οτι ο ayouto θελει να παρει την ΠΑΕ... ;)
Αυτο ειναι κατι γνωστο στο περισσοτερο κοσμο... :)
Απλα την θελει τσαμπα και χωρις χρεη για να μπορεσει να φερει τσαβες κ 3-4 μεταγραφες αεροδρομιου και να δωσει αξιοπρεπεια στο κοσμο του ΠΑΣ...  :P
Για το ΛΑΜΙΑ δεν εκφερω αποψη γιατι δε γνωριζω τις ποδοσφαιρικες του ικανοτητες. :P
Αν ηταν ο PASas θα το επαιρνα με κλειστα ματια αλλα αυτος ειναι "προεδρικος" αρα δεισιδαιμων για τον νεο μας προεδρο-ayiouto
Οσο για σενα pastakis αν εχεις 5 ακρες δυνατες για μεταγραφες μπορουμε να βρουμε καμια ακρη και τωρα να τους παρει η Παε. Ειδικα αν ειναι νεοι και τσαμπε... :P ;)
Για μεταγραφες αεροδρομιου απευθυνσου στον ayiouto και την διαδοχη κατασταση που ευαγγελιζεται.... ;)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #5198 στις: Παρ 16 Φεβ 2018 00:19 »
Εγώ μπερδεύτηκα με το κτίριο, τις μετοχές, τον συγγενή, κλπ.
Δηλαδή να καταλάβω... ο Ιβάν αγόρασε κτίριο ενός συγγενή του ΧΒ που κατέχει μετοχές του ΠΑΣ ή ο Ιβάν αγόρασε άσχετες μετοχές συγγενή που βρίσκονταν μέσα σε ένα κτίριο του ΧΒ;  :joker:

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5199 στις: Παρ 16 Φεβ 2018 09:02 »
Να ρωτήσω και εγώ, πόσα φράγκα θέλει μια ομάδα σαν τον ΠΑΣ για να τη βγάζει καθαρή μεσα στη χρονιά; γιατί η θεωρία είναι καλή και άγια αλλά η πράξη τουλάχιστον (για όσους είναι ελεύθεροι επαγγελματιες ή "επιχειρηματίες") είναι αρκετά διαφορετικη στο Ελλάντα.